Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki z webshopa Lelosi

842
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI Dekliška tunika Tayla 110 - 116
    Dizajn Tayla s svojo mehkobo in toplino razvaja deklico kot nežen objem. Enobarvna tunika v izbranem odtenku ji bo nudila udobje pri vseh aktivnostih. Popolna je za vse priložnosti, od igranja v parku in praznovanja rojstnega dneva do obiskovanja vrtca ali šole. Dizajn Tayla jo bo spremljal pri vseh radostnih trenutkih, ki si jih bo zapomnila za vedno.
  • LELOSI Dekliška tunika Halsey 110 - 116
    Z dizajnom Halsey se bo vsaka deklica počutila kot del posebne zgodbe. Tunika v umirjenem vijoličnem tonu bo popolna izbira za igro z vrstniki in tudi usvajanje novega znanja. S svojo izjemno udobnostjo ji bo dizajn Halsey prinesel brezmejno sproščenost. Zvečer, preden bo zaspala, ti bo navdušeno pripovedovala, kaj vse je doživela z njim.
  • LELOSI Dekliška tunika Clairo 110 - 116
    Dizajn Clairo skriva v sebi igriv občutek, ki bo hitro prepričal vsako deklico. S svojim vihravim pridihom bo verjetno želel vedno na potep. S svojo izredno nežno barvo združuje milino in individualnost, kar dizajnu daje nepozabno noto. Dizajn Clairo je resnično tako poseben, da bo osrečeval vse okrog sebe.
  • LELOSI Otroški pulover Kelcey 122
    Dizajn Kelcey poimensko izhaja iz starodavnega pomena pogumnega bojevnika in bojevnice. Ta dizajn smo pravzaprav ustvarili za male raziskovalce in raziskovalke, ki se ne bojijo soočiti z novimi izzivi in se bodo z nasmehom podali v neznano. S svojim udobjem bo dizajn Kelcey uspešno spremljal otroka pri odkrivanju nečesa sodobnega.
  • LELOSI Otroški pulover Dell 122
    Dizajn Jewell je navdihnjen z dragocenostjo, ki ga nosi s svojim imenom in se smeji širnemu svetu na ves glas vsak dan. Dizajn Jewell je super možnost za otroke, da svetijo naokrog s svojo prešernostjo in so pomembni v vsakem trenutku. Ta dizajn bo izžareval prisrčnost, prijetnost in ljubeznivost, kamorkoli bo šel s tvojim otrokom.
  • LELOSI Otroški pulover Bronte 122
    Dizajn Bronte izhaja iz zanimive besedne igre za grmenje, zato simbolizira moč in energijo. Postavlja se s svojo neustavljivo življenjsko silo in veseljem. Ta dizajn bo otroka spodbujal, da bo s svojo živahnostjo in radostjo ustvaril super vzdušje, kamorkoli bo prišel. Dizajn Bronte je tu zanj in zanjo danes, jutri in pojutrišnjem!
  • LELOSI Otroški pulover Emerson 122
    Dizajn Emerson ima korenine globoko v pogumnosti. Piše usodo, prepleteno z drznostjo, radovednostjo in odločnostjo. Pripravljen je, da bo z otrokom sprejemal nove naloge, ne da bi pri tem okleval. Z vsakim se bo neustrašno soočil. Dizajn Emerson bo njegov super oklep, s katerim bo nepremagljiv v takšnih in drugačnih situacijah.
  • LELOSI Otroške hlače Ansley 122
    Dizajn Ansley nas je navdihnil s svojo milino in čistostjo, otroku pa bo prinesel občutek domačnosti, obenem pa mu dal krila. Čakale ga bodo takšne in drugačne igre, ob katerih mu bo srce hitreje bilo. Z dizajnom Ansley bo vsak trenutek prežet s poskočnostjo in starši ga bodo pri tem navdušeno opazovali.
  • LELOSI Otroške hlače Lennox 122
    Dizajn Lennox odraža moč in veličino, stoji mogočno ter ponosno, tako da ga bo vsakdo opazil. Otroku bo vlil samozavesten občutek neustavljivosti, kar mu bo omogočilo, da se bo spopadel z vsakim pozivom. Z dizajnom Lennox bo otrok začutil moč in pogum, ki mu bosta odprla vrata v svet neskončne domišljije. Pustite mu, da raste po svoje.
  • LELOSI Long skort Lobelia S
    Iz temačnega gozda stopiš na čudovito jaso. Sončna luč te za trenutek zaslepi, a ko se tvoje oči privadijo svetlobi, ti pravljični prizor vzame sapo. Travnik je poln modrih lobelij, ki se lesketajo v soncu. Ta idilični kraj je navdihnil naš dizajn Lobelia, ki bo prebudil tvojo domišljijo in v tvoj dan vnesel malce cvetlične čarobnosti.
  • LELOSI Pižama Folla XS
    Dizajn Folla simbolizira liste, skupaj z njimi pa ogromno dozo naravne spokojnosti in nežne zbranosti. Tu je in bo za tvoje stanje notranjega miru kot trenutek večnega brezvetrja. Dizajn Folla te bo brezkompromisno povezal z najglobljo tišino, s katero boš negovala svojo dušo. Vsak dan boš komaj čakala, da se bosta zvečer spet srečala.
  • LELOSI Pižama Raposa XS
    Dizajn Raposa ti bo razkril ljubko lisico, ki pooseblja prefinjeno zvitost in šarm. Z njegovo prisotnostjo boš premeteno v sebi odkrila čarobno sposobnost, s katero se boš preprosto prepustila dragocenim trenutkom počitka. S sporočilom dizajna Raposa, da rada dremaš, boš sama sebe opomnila, da so trenutki sprostitve vredni kot vreča zlata.
  • LELOSI Pižama Rosymist XS
    Dizajn Rosymist bo tvoj zvesti kompas v svet sanjavosti in nežnosti. Predstavljala si boš, da si končala v rožnati megli, kjer bo glavna vrlina upočasnitev. Ta dizajn te bo naučil, kako se moraš ustaviti in prepustiti večnemu udobju. Dizajn Rosymist bo tukaj zate in za tvoj načrtovani ali nenačrtovani počitek.
  • LELOSI Moška pižama Klemen S
    Ne moremo spremeniti preteklosti, vendar si boš lahko z dizajnom Klemen zagotovil neizmerno udobje že danes. Pomen imena, ki razlaga, da je nežen, nam je služil za ustvarjalno inspiracijo. Omogočil ti bo, da boš počasi in mirno zaplul v sanje. Z dizajnom Klemen se boš vedno zbudil spočit, zato mu popolnoma zaupaj.
  • LELOSI Moška pižama Gene S
    Z dizajnom Gene sledimo pomenu imena "dobro rojen". S tem vpadljivim vzorcem iz črk boš vsak večer zakorakal v svet udobja in se zjutraj prebudil kot prerojen. Dali smo ti poseben namig, ob katerem se boš še v sanjah zamislil in našel nove ideje, ki jih boš kasneje uresničil. Pripravi se na osvežujoč začetek dneva!
  • LELOSI Moška pižama Clark S
    Ta dizajn nosi ime Clark, ker nas spominja na modrega učenjaka, kakršen si tudi ti. Z njim boš odkril novo raven domačnosti. Karirast vzorec ti bo podaril občutek toplega zavetja, ki te bo ponoči spremljal v svetu sanj. A ko se boš zbudil, ti bo v njegovi družbi tako prijetno, da boš želel urice topline kar podaljšati.
  • LELOSI Moška pižama Ryan S
    Dizajn Ryan nosi ime, ki pomeni "mali kralj", in verjel ali ne, prinesel ti bo kraljevski počitek. Z njim boš oborožen z udobjem kot pravi gospod na poti v posteljo. Tvoje telo in um potrebujeta odmor po dnevu vladanja, zato bo dizajn Ryan poskrbel, da boš to stilsko dosegel. Omogočil ti bo popolno regeneracijo in te okronal s svežo energijo za naslednji dan.
  • LELOSI Move jopa Sheryl M
    Si vedela, da je dizajn Sheryl nepogrešljiv v trenutkih, ko se bo začela zate prav posebna tekma? Kakšna bo, boš preprosto zaslutila v srcu. Prepričani pa smo, da boš z dizajnom Sheryl kos situaciji in ti ne bo treba narediti enega ali več favlov, saj bo sreča na tvoji strani.
  • LELOSI Spalna srajca Folla S
    Dizajn Folla simbolizira liste, skupaj z njimi pa ogromno dozo naravne spokojnosti in nežne zbranosti. Tu je in bo za tvoje stanje notranjega miru kot trenutek večnega brezvetrja. Dizajn Folla te bo brezkompromisno povezal z najglobljo tišino, s katero boš negovala svojo dušo. Vsak dan boš komaj čakala, da se bosta zvečer spet srečala.
  • LELOSI Spalna srajca Raposa XS
    Dizajn Raposa ti bo razkril ljubko lisico, ki pooseblja prefinjeno zvitost in šarm. Z njegovo prisotnostjo boš premeteno v sebi odkrila čarobno sposobnost, s katero se boš preprosto prepustila dragocenim trenutkom počitka. S sporočilom dizajna Raposa, da rada dremaš, boš sama sebe opomnila, da so trenutki sprostitve vredni kot vreča zlata.
  • LELOSI Spalna srajca Parisian S
    Dizajn Parisian te bo popeljal v deželo občudujočega hrepenenja. S svojo ljubeznivostjo te bo navdušil in spodbujal, da boš uživala v vsaki sekundi spanja. Ta dizajn bo tvoj počitek okrepil s čustvi tako močno, da se boš zjutraj zbudila izpopolnjena. Pravzaprav nikoli več ne boš utrujena, saj bo dizajn Parisian zaslužen za tvoj neskaljen spanec.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Grid L
    Dovoli si, da se izgubiš med strogimi linijami na tem prekrasnem dizajnu. V tej skrivnosti mreži lahko najdeš odločnost, samozavest in vztrajnost. Naj te spremljajo na vsakem koraku in pri vseh avanturah, na katere se boš podala.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Harmony 2XL
    Ali veš, kaj je popolna harmonija? Ti v kombinaciji z našim novim dizajnom Polarosi pajkic. Vemo, da ti bo pristajal in da bo hitro postal eden izmed tvojih najljubših. S tem elegantnim potiskom se boš samozavestno sprehodila tudi zvečer po mestu. Zagotovimo ti lahko, da te ne bo zeblo.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Niko XL
    Mrzla pokrajina s tulečimi volkovi in tavajočimi severnimi losi. Zveni turobno? Sploh ne! S snežinkami in s snegom pobeljenimi drevesi smo pričarali pravo pravljično pokrajino, po kateri se, med drugim, potepajo tudi zajčki. Niko design je popoln za sprehod po prvem zimskem snegu ali za večerno pohajkovanje po mestu, ko se prižgejo praznične lučke.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Cosmos L
    Kdo pravi, da je vesolje hladno? Obiskali smo ga z našo raketo, poleteli mimo črnih lukenj, pomahali galaksiji in se poigrali z zvezdnim prahom. Za spominek smo si domov vzeli skrivnostne vrtince in mehko svetlobo ter jih ujeli v mehko in udobno tkanino, samo zate. Zdaj si lahko eno z vesoljem, vsakič ko imaš na sebi Cosmos.
  • LELOSI AirMesh hlače Pegasus S
    Podaj se na mitsko popotovanje z našim dizajnom Pegasus. Dizajn, ki ga je navdihnil legendarni krilati konj, se vzpne visoko nad vsakdanje in združuje nebeško milino z zemeljskim udobjem. Vsaka nit pripoveduje zgodbe o svobodi in pustolovščinah, prežete z duhom antičnih mitov. Ko izbereš dizajn Pegasus, te obda legenda, pripravljena, da tvoj duh in stil povzdigne v sfero izjemnega.
  • LELOSI Pižama Snowlet XS
    Dizajn Snowlet in njegov nežni poziv "Naj sneži" ti bosta zelo po tihem priklicala svet zimskega miru, kjer prve snežinke padajo z neba in naravo ovijejo v mehko belino. Dizajn Snowlet te bo povabil, da se boš prepustila trenutku brezskrbnosti. Naj te zapelje in objame s svojo milino ter te nežno zaziblje v spanec!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Breeze L
    Veter prinaša spremembe, vetrič pa … barvite vzorce in živahno energijo! Verjela ali ne, Breeze designa smo se domislili ob pogledu skozi okno na siv, meglen dan. Zamorjenemu popoldnevu je več kot očitno manjkalo nekaj barve, svež vetrič in pošten odmerek dobrih vibracij. Zdaj imaš lahko vedno s seboj toplo pomladno sapico.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Crystal XL
    Ko v zgodnjem jutru stopiš na plano, ugotoviš, da je vsa dežela prekrita s svežim snegom. Nenadoma izza oblaka pokuka sonce in nežna pobočja se v sončni luči zasvetlikajo kot kristali. Ta zimska idila je navdihnila naš čudoviti dizajn Crystal, ki v popolni harmoniji združuje eleganco in igrivost novozapadlega snega.
  • LELOSI Move Crop top Madelyn L
    Nežna, neokrnjena in mehka - te lastnosti zaznamujejo naš novi dizajn Madelyn. Čudovit svetlo modri dizajn je spokojen kot jasno poletno jutro ali sijoča zimska zora. Spokojna modra barva ima pomirjujoč vpliv. Ko jo boš nosila, se boš počutila umirjeno in se zlahka soočila z vsakim izzivom, ki ti bo prišel naproti.
  • LELOSI Komplet hlačk Zanzibar S
    Noči na Zanzibarju so tako jasne, da je na prvi pogled nebo videti skoraj popolnoma črno. Ko pa malce napneš oči, pa vidiš, da je nebo posejano z bleščečimi zvezdami, ki ti vračajo pogled. Morda včasih težko razumemo prav koliko lepote nosi temno nebo. Ne glede na to, ali je nebo, v katerega strmite nocoj postlano z zvezdami ali pa je zaradi oblačnega vremena njegov odtenek bolj temno moder, želimo, da te naš dizajn spomni, da se v tej črnini skriva ogromno lepote.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ice XL
    Predstavljamo ti protislovje. Udobje in mehkoba zaviti v oster design, iz katerega sijejo ledeno hladne barve. Stopi bliže in začuti hlad. Potipaj in začuti mehkobo. ICE združuje najboljše z obeh svetov! Na design smo dali še svoje ime – LELOSI v črnem - zdelo se nam je, da lahko s tem prebiješ led, ko na jutranjem teku srečaš prijateljico, ki jo bo gotovo zanimalo, kaj lepega nosiš.
  • LELOSI Komplet brazilk Gran Canaria L
    Eden naših najljubših navdihov so sončni zahodi. A ne kakršni koli – tistih, v katerih lahko uživaš tudi med tem, ko sediš na plaži. Prepletanje barv, od nežne roza do temno modre, je tisto, zaradi česar ti še posebej izstopajo. In takšne trenutke lahko uživate na Gran Canarii.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Falling Kids 128
    Ko jesensko nebo prekrije mrak, v sencah oživijo stare zgodbe. Naš dizajn Phantom poustvarja vznemirljiv čar teh srhljivih pripovedi. Je poklon mračni privlačnosti noči, ustvarjen za vse, ki v skrivnostih temačnega najdejo lepoto. Naj bo dizajn Phantom priča tvoji strasti do povedk, ob katerih se ti naježi koža.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Svalbard M
    Ko se nad Svalbard spusti hladna zimska noč, se sonce od širokih prostranstev poslovi za več mesecev. A tudi v tem temačnem času se skriva svetloba. Robate gore, ledeniki in fjordi se kopajo v nezemeljski lepoti severnega sija. Čaroben duet zimske teme in razžarjenega neba je navdihnil naš dizajn Svalbard.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Borealis L
    Pred tabo je jasna noč in pod tabo poklja sneg. Vzpneš se na vrh bližnjega hriba in prevzame te spokojen nočni razgled. Nenadoma pa zajameš sapo, saj se nebo nad tabo razsvetli v eksploziji čudovitih barv. Ta zimski fenomen je navdihnil naš dizajn Borealis, v katerem boš tudi ti zažarela.
  • LELOSI Pajkice Move Mila 2XL
    Ime Mila nosi mnoge pomene. V italijanščini pomeni čudež, v ruščini pa milina. Tako kot ime so tudi te pajkice izredno vsestranske in v njih boš videti fantastično v kombinaciji s katerokoli barvo. Obleci jih skupaj z lepo, živo barvo, če si želiš pustiti vtis; če pa si pri volji za nekaj elegance, pa jih obleci skupaj s topom nežnih odtenkov. Eno pa drži kot pribito - dizajn Mila ti bo pomagal, da bo tvoja milina zares zažarela.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Abstract M
    Želeli smo nekaj enobarvnega. Želeli smo vzorce, želeli smo črte, želeli smo čačke. Nato smo se odločili, da si želimo vse v enem designu. Črna in rdeča sta kombinacija moči, ki bo poskrbela, da boš opažena. Naš Abstract je abstrakten, je čudovit in je izrazen - in deluje! Pokaži svojo ljubezen do umetnosti vsakič, ko si ga nadeneš.
  • LELOSI Kids long skort Britney 122
    Dizajn Britney te bo mamil v svet zabave in svobodnega razmišljanja. Navdihnil te bo s svojo brezskrbno, a dinamično noto, saj bo odražal ikoničen stil. Njegova zasnova združuje udobje s trendi, ki ti bodo omogočili, da se boš prepustila svoji največji strasti in zaslovela kot znana glasbena umetnica svoje usode.
  • LELOSI Kids long skort Celine 122
    Dizajn Celine je prežet z veličastnostjo in globoko čustveno močjo, ki bo še dodatno poudarila tvojo kipečo življenjsko izvedbo. Ko ga boš izbrala za člana svoje ekipe, se boš počutila kot del veličastnega orkestra, kjer bo prav vsakdo zaslužen za zmagoviti album. Njegov neprekosljiv duh bo ogrel resnično vse, zato bodo o tebi govorili še dolgo potem, ko boš zapustila prostor.
  • LELOSI Long skort Beyonce XS
    Dizajn Beyonce bo ujel tvojo razkošno energijo kraljice, saj boš z vsakim gibom očarala publiko. Zasnovan z neizmernim občutkom za trend, ta dizajn izžareva hkrati navdušenje in vznemirjenje. Predstavlja pogum, ki ga boš na svojih nastopih samozavestno pokazala. S svojo edinstvenostjo ti bo dizajn Beyonce pomagal ustvariti senzacionalen učinek in te bo povzdignil na višji oder.
  • LELOSI Long skort Adele XS
    Dizajn Adele je odraz globokih čustev in čudovitega vznemirjenja, ki ga prinaša vsaka življenjska pesem. Ko ga boš izbrala, te bo preplavil občutek domačnosti, kot bi poslušala čudovite melanholične melodije. Njegov brezčasen stil je kot tvoj glas - močan in nepozaben. Z dizajnom Adele boš našla svojo notranjo moč in lepoto v vsakem trenutku.
  • LELOSI Pajkice Shawnte Kids 122
    Shawnte dizajn je zasnovan tako, da deklice z njim zasijejo na vseh posebnih prireditvah in svečanih dogodkih. Z elegantno noto a hkrati udobjem jih bo popolnoma osvojil, zato bodo prisegale nanj tudi vsak dan v vrtcu ali šoli. S sijajno pentljo, ki doda dizajnu piko na i, se bodo počutile fantastično. Dizajn Shawnte je super izbira za takrat, ko želijo biti hkrati lepe in se imeti odlično.
  • LELOSI Pajkice Nikki Kids 122
    Dizajn Nikki je popoln za vse dejavnosti malih prvakinj. Temna barva in mehek material zagotavljata udobje in preprost stil. Vedno je pripravljen na igro v parku ali šolske obveznosti. Z njim bo vsaka pustolovščina postala še zabavnejša in polna smeha. Dizajn Nikki nudi svobodo gibanja, kar pomeni, da bodo deklice vedno pripravljene na svoje ustvarjalne trenutke. S tem dizajnom bodo raziskovale otroški svet.
  • LELOSI Pajkice Lisa Kids 122
    Dizajn Lisa je popoln za radostne in brezskrbne dni malih gospodičen. S svojima dvema praktičnima žepoma bo prinesel veselje v vsakdanje trenutke. Med raziskovanjem bodo lahko najdeni zaklad raziskovalke shranile za spomin. Ko bo dizajn Lisa z njimi, bodo nasmehi vedno prisotni. Skratka, igrivost bo na programu od jutra do mraka, od ponedeljka do nedelje.
  • LELOSI Pajkice Deedee Kids 122
    Dizajn Deedee je kot ustvarjen za vse majhne dame z velikimi sanjami. S svojo temno barvo in udobnim materialom zagotavlja mehkobo ter eleganco, kamorkoli bodo šle. Zasnovan je za vsakodnevno igro in tudi posebne priložnosti ter nudi edinstveno lepoto. S tem dizajnom bo otroštvo malih dam polno samozavesti in brezskrbnega stila!
  • LELOSI Pajkice Mylin Kids 122
    Dizajn Mylin v vsak korak prinaša milino in nežnost. Z drobnimi kristalčki, ki se svetijo kot zvezdice na nočnem nebu, bodo deklice blestele, kamorkoli bodo šle. Ta čaroben dizajn jih bo obdal s ponosom in želele ga bodo pokazati vsakomur. Z dizajnom Mylin se bo vsak trenutek preobrazil v nekaj čudovitega, posebnega in nepozabnega.
  • LELOSI Long skort Katy XS
    Dizajn Katy v sebi nosi iskrivo in igrivo energijo. Z vsakim pogledom v ogledalo boš začutila ustvarjalno moč, ki jo boš potem predstavila svojim sledilcem. Zanimiv vzorec bo dopolnil tvojo živahnost. Dizajn Katy bo kot pesem tvojega impulzivnega stila - vedno svežega, mladostnega in pripravljenega na nove življenjske turneje po celem svetu.
  • LELOSI Long skort Britney XS
    Dizajn Britney te bo mamil v svet zabave in svobodnega razmišljanja. Navdihnil te bo s svojo brezskrbno, a dinamično noto, saj bo odražal ikoničen stil. Njegova zasnova združuje udobje s trendi, ki ti bodo omogočili, da se boš prepustila svoji največji strasti in zaslovela kot znana glasbena umetnica svoje usode.
  • LELOSI Long skort Rihanna XS
    Dizajn Rihanna je tu za vse tiste ženske, ki iščejo izrazito in edinstveno prefinjenost. Začinili smo ga s kančkom drznosti, zato da bo ta dizajn izžareval napredno modno pesnitev. Inovativnost in njegova idejnost bosta zaslužna za tvojo neustrašnost ter neminljivost, požegnano z bučnim aplavzom. Zaradi dizajna Rihhana ti privlačen element trenutka ne bo ušel.
  • LELOSI Long skort Taylor XS
    Dizajn Taylor bo v tebi prebudil nežnost, ki je bila do sedaj zakopana z drugimi lastnostmi. S svojo omikanostjo in finostjo, ki bo značilna za tvoj stil v prihodnjih mesecih, ti bo ta dizajn omogočil, da se boš vsak dan počutila posebno. Kombinacijam, ki jih boš ustvarila z dizajnom Taylor, bodo vsi verjeli, zato ti bodo prisluhnili in skupaj s tabo zapeli na ves glas.
  • LELOSI Pajkice Wallis MALA
    Dizajn Wallis zastopa žensko moč, ki je na prvi pogled skrita. S svojo večopravilnostjo in obenem edinstvenostjo je popoln za urbani ritem življenja. Ko ga boš izbrala, te bo prevzela samozavestna drža. Naokrog boš hodila z vzdignjeno glavo in zaupala sama sebi. Z dizajnom Wallis boš še odločnejša, kot si bila.
  • LELOSI Pajkice Lesley MALA
    Dizajn Lesley bo v tvoje prefinjeno okolje dostavil sodobno eleganco. Z žlahtnim, a opaznim detajlom je izjemen za vse priložnosti, ki se ti bodo obetale v prihodnjih dneh. Izžarevala boš profesionalnost in sofisticiranost, ob tem pa ohranjala svojo neprekosljivost. Še vedno pa boš z dizajnom Lesley imela srce na pravem mestu.
  • LELOSI Pajkice Irna MALA
    Dizajn Irna te bo prevzel s svojo edinstveno kombinacijo prevzetosti in posebnosti. Z vsakim detajlom boš občutila, kako te vabi k slavju vsakdanje lepote. Ta dizajn ni le estetsko dovršen, ampak tudi izjemno praktičen, kar pomeni, da bo vsak trenutek z njim posebno doživetje. Z dizajnom Irna se boš veselila in veselila.
  • LELOSI Pajkice Suzanne MALA
    Kljub temu da se dizajn Suzanne ponaša s temno barvo, bo z njim v tvoje življenje zapihal veter veselja. Postal bo priljubljen ravno v tistih trenutkih, ko boš potrebovala udobje in ničesar več. To bo točno takrat, ko resnično ne boš želela omejitev. S svojo originalnostjo ti bo dizajn Suzanne omogočil, da se boš brezskrbno posvetila svojim aktivnostim.
  • LELOSI Pajkice Katia MALA
    Dizajn Katia ti bo pomenil vse. Nad tabo se bodo razblinili črni oblaki in v tvoj vsakdanjik bo vstopila čistost trenutka. Zaznala ga boš z vsemi čuti. Popolnoma se boš sprostila, ne glede na to, kaj boš počela. Prepustila se boš dizajnu Katia in sama sebi dovolila, da srce bije v svojem ritmu.
  • LELOSI Pajkice Lucille MALA
    Dizajn Lucille bo v tvojo vsakdanjo rutino počasi vnesel sijajnost. S svojo specialno noto bo odražal tvojo željo po neizmerni sreči, razkošnosti in vzvišenih pustolovščinah. Ker ti bo zagotavljal poseben občutek, te bo ta dizajn spremljal pri iskanju novih bleščečih priložnosti. Z dizajnom Lucille bo tvoj čar pridobil na moči.
  • LELOSI Long skort Celine XS
    Dizajn Celine je prežet z veličastnostjo in globoko čustveno močjo, ki bo še dodatno poudarila tvojo kipečo življenjsko izvedbo. Ko ga boš izbrala za člana svoje ekipe, se boš počutila kot del veličastnega orkestra, kjer bo prav vsakdo zaslužen za zmagoviti album. Njegov neprekosljiv duh bo ogrel resnično vse, zato bodo o tebi govorili še dolgo potem, ko boš zapustila prostor.
  • LELOSI Termo pajkice Kona UNI
    Tople termo pajkice Kona so nepogrešljiv modni kos za hladnejše dni. Ime Kona, ki v havajščini pomeni "južna stran" ali "zavetje", v sebi nosi obljubo udobja in zaščite. Tako kot vulkanski otoki, ki kljubujejo surovim vetrovom in valovom, te tudi te pajkice ščitijo pred mrazom s svojim mehkim flisom, ki se kot topel objem ovije okoli tvojih nog.
  • LELOSI Pajkice Push-up Hematite S
    Z dizajnom Hematite, ki ga je navdihnil pravi mineral, boš odražala moč in stabilnost v vsakem koraku. Simbolizira prizemljenost in notranjo trdnost, ki te bosta vodili skozi vse izzive, s katerimi se boš soočila. Ta dizajn te bo opomnil, da je tvoja notranja moč tvoj največji vir samozavesti. Dizajn Hematite ti bo pomagal premikati meje in dosegati nove uspehe, pri čemer boš vedno osredotočena na svoje cilje.
  • LELOSI Pajkice Push-up Agate S
    Dizajn Agate smo zasnovali po pravem mineralu, zato te bo spodbujal, da boš prisluhnila svoji notranji modrosti in se zavzela za točno določene zadeve. Obdal te bo z jasnostjo, ki ti bo omogočila, da se boš mirno soočila s prelomnicami, ne glede na to, kako velike bodo. Dizajn Agate te bo spremljal pri tvojem napredku na vseh področjih življenja.
  • LELOSI Pajkice Push-up Lapis S
    Inspiracijo za dizajn Lapis smo iskali v pravem mineralu in zato ti bo podaril veliko mero intuicije, ki ti bo v veliko pomoč pri vsakdanjih odločitvah. Postal bo tvoj simbol pogumnega vedenja, zato boš vedno zanesljivo sprejemala sklepe. Z dizajnom Lapis boš premišljeno prestopila vse ovire, pri tem pa ohranila zavidanja vredno vzvišeno raven.
  • LELOSI Pajkice Push-up Emerald S
    Dizajn Emerald te bo spominjal na drag kamen, ki slika razcvet, obilje in razumljivost. Ta dizajn te bo opozoril na to, da se tvoja energija skriva v vztrajnosti. Z njim boš neobremenjeno korakala proti svojim ciljem, pripravljena reševati kakršnekoli težave. Dizajn Emarald te bo podpiral, da boš sledila svojim sanjam, ne glede na blokade, na katere boš naletela.
  • LELOSI Nahrbtnik moder UNI
    Nahrbtnik LELOSI je popoln za telovadbo, izlete ali vrtec. Prostoren glavni predal in večji notranji žep zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete. Zunanja žepa z zadrgo, nastavljive naramnice in stranska žepa mu dodajo praktičnost, unikaten dizajn in barva pa poskrbita za izstopanje. Vključuje dodaten etui, potisk logotipa LELOSI pa poskrbi za unikatnost.
  • LELOSI Nahrbtnik rdeč UNI
    Nahrbtnik LELOSI je popoln za telovadbo, izlete ali vrtec. Prostoren glavni predal in večji notranji žep zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete. Zunanja žepa z zadrgo, nastavljive naramnice in stranska žepa mu dodajo praktičnost, unikaten dizajn in barva pa poskrbita za izstopanje. Vključuje dodaten etui, potisk logotipa LELOSI pa poskrbi za unikatnost.
  • LELOSI Nahrbtnik bež UNI
    Nahrbtnik LELOSI je popoln za telovadbo, izlete ali vrtec. Prostoren glavni predal in večji notranji žep zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete. Zunanja žepa z zadrgo, nastavljive naramnice in stranska žepa mu dodajo praktičnost, unikaten dizajn in barva pa poskrbita za izstopanje. Vključuje dodaten etui, potisk logotipa LELOSI pa poskrbi za unikatnost.
  • LELOSI Nahrbtnik turkizen UNI
    Nahrbtnik LELOSI je popoln za telovadbo, izlete ali vrtec. Prostoren glavni predal in večji notranji žep zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete. Zunanja žepa z zadrgo, nastavljive naramnice in stranska žepa mu dodajo praktičnost, unikaten dizajn in barva pa poskrbita za izstopanje. Vključuje dodaten etui, potisk logotipa LELOSI pa poskrbi za unikatnost.
  • LELOSI Nahrbtnik črn UNI
    Nahrbtnik LELOSI je popoln za telovadbo, izlete ali vrtec. Prostoren glavni predal in večji notranji žep zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete. Zunanja žepa z zadrgo, nastavljive naramnice in stranska žepa mu dodajo praktičnost, unikaten dizajn in barva pa poskrbita za izstopanje. Vključuje dodaten etui, potisk logotipa LELOSI pa poskrbi za unikatnost.
  • LELOSI Kids long skort Beyonce 122
    Dizajn Beyonce bo ujel tvojo razkošno energijo kraljice, saj boš z vsakim gibom očarala publiko. Zasnovan z neizmernim občutkom za trend, ta dizajn izžareva hkrati navdušenje in vznemirjenje. Predstavlja pogum, ki ga boš na svojih nastopih samozavestno pokazala. S svojo edinstvenostjo ti bo dizajn Beyonce pomagal ustvariti senzacionalen učinek in te bo povzdignil na višji oder.
  • LELOSI Pajkice Sinine OSNOVNA
    Z dizajnom Sinine boš ti, gospodična, gospa, omikano vzplamtela, saj njegovi detajli tvorijo popolno celoto. Ta dizajn bo naglasil tvoj sofisticiran občutek za stil, kar te bo za trenutek presenetilo, a že naslednji bo postal del tebe. Dizajn Sinine ti bo omogočil, da ubesediš točno to, kar si želela pokazati vsem.
  • LELOSI Pižama Yasmin L
    Yasmin je dekliško ime perzijskega izvora in izhaja iz imena rože. Jasmin najdemo v toplejših tropskih krajih in ga enačimo s stvarmi, ki so lepe, delikatne in redke. Zaradi belega cveta in mehkih cvetnih listov je dandanes ena od najbolj prepoznavnih rož. Prelepa modrikasta barva našega dizajna nas spominja še na en tip jasmina – govorimo namreč o princeski Jasmine iz Disneyjeve risanke Aladdin.
  • LELOSI Pižama Snowflake XL
    Dnevi zunaj so vedno krajši, a vezi med nami se krepijo. Medtem ko se temperature nižajo, se naša srca ogrevajo. Pozimi se življenje upočasni in zatečemo se k svojim najbližjim in najdražjim. Prijateljem, družini, ljubimcem. Zima nikoli ne pride prezgodaj, nikoli prepozno, vedno pride takrat, ko jo najbolj potrebuješ.
  • LELOSI Pižama Elfie XL
    Škratje so morda najbolj znani po svoji nagajivi naravi. Potegavščine in navihane igre jih neizmerno zabavajo. Imajo pa tudi drugo plat, saj slovijo kot Božičkovi pridni pomočniki. Pravzaprav so Božičkovi palčki tisti, ki so odgovorni za pripravo in izdelavo skoraj neskončnega števila daril, ki za vsak božič končajo pod našim drevescem. Ste nagajivi ali pridni? Odločitev je vaša.
  • LELOSI Pižama Pingo XL
    Temperature na Antarktiki so lahko krepko pod ničlo in v takih temperaturah bi zeblo celo pingvina! A pingvini so iznajdljivi: ko jih začne res zebsti, se stisnejo drug k drugemu in tako ustvarijo dovolj toplote, da ogrejejo svoja telesca. Podobno kot mi, ko nas zebe, kajne? Ko nas zmrazi, se preprosto stisnemo k nekomu in takoj nam je bolj toplo. Naš mali roza prijatelj pa nosi tudi kapo in pulover, tako da te bo zagotovo grel tudi pozimi!
  • LELOSI Pižama Yeti XL
    Ne boj se slediti stopinjam jetija, saj ta v sebi skriva veliko prijaznosti in dobrodušnosti. Prepusti se mu, da te popelje po zasneženih pokrajinah, kjer sneg zaduši vsak zvok in kjer se spokojna tišina širi čez grebene in gorovja. V tej zasneženi pokrajini kraljuje prijazni jeti, ki te za roko vodeč popelje v svet sanj. Ležeč pod zvezdami se ti na ustnicah topijo snežinke, medtem ko ti mirno spiš.
  • LELOSI Paket 2 X Kids (Black mamba + Shimmy) 134
    V paketu dobiš: 1 x Kids Black mamba 1 x Kids Shimmy
  • LELOSI Komplet hlačk Mauritius S
    Ena večjih znamenitosti Mauritiusa so čudoviti koralni grebeni. Okrašeni so z različnimi barvami, vendar to ni tisto, kar nas je navdihnilo. Prepričali so nas tisti v nežnih, peščenih barvah, ki se dvigajo iz globokega temnega morskega dna, v najrazličnejših oblikah in velikostih. Občutek mehkobe in mogočnosti, ki ga izžarevajo, je tisto, kar smo želeli prenesti na ta nov LELOSI dizajn.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Celaeno Kids 122
    Tudi ti uživaš v jutrih, ko se zbudiš v zasneženo pokrajino? Dizajn Celaeno s potiskom srebrnih snežink prinaša veselje in domišljijo v vsak trenutek. Z njim se brezskrbno podaj na nepozabne pustolovščine – pa naj bo to zabavno kepanje ali pa zgolj crkljanje na kavču. Uživaj v čarobnosti zime z dizajnom Calaeno!
  • LELOSI Pajkice Dimplet MALA
    Z dizajnom Dimplet se boš vsak dan potopila v svet majhnih radosti. Vsaka pika bo risala edinstven trenutek tvojega življenja. Ko boš vijugala med vsakodnevnimi aktivnostmi, boš začutila veselje in zadovoljstvo v vsaki majhni podrobnosti. Dizajn Dimplet ti bo priredil pravo predstavo še neopaženega, kar bo tvoj vsakdan obogatilo z lahkotnostjo.
  • LELOSI Pajkice Petaltilt MALA
    Dizajn Petaltilt te bo vsak dan očaral s svojimi izraznimi toni, saj se poigrava z barvami in vzorci, ki spominjajo na neskončen kaos. Ta dizajn ti bo izročil svež duh, zato se boš posledično poskočno sukala od aktivnosti do aktivnosti. Z dizajnom Petaltilt boš vedno znova doživela nepremišljen bum, kar ti bo všeč.
  • LELOSI Pajkice Huesplash MALA
    Dizajn Huesplash ti bo izročil pravo eksplozijo, ki te bo vedno znova napolnila z živahnostjo. S svojim drznim elementom, ki se odraža v dinamičnem vzorcu, ti bo popolnoma pisan na kožo. Ko se boš poglobila v njegovo bistvo, boš razumela, od kod izvira tvoja dobra volja. Dizajn Huesplash bo tvoj epicenter in pika.
  • LELOSI Pajkice Admiral MALA
    Dizajn Admiral je navdihnil metulj s svojo eleganco in močjo, kar se odraža tudi v njegovi podobi. Dobila boš nadzor nad vsem in to se ti bo neizmerno dopadlo. Samozavestno boš ravno zaradi njega brez težav obvladovala vsakdanje izzive. Z dizajnom Admiral ti bodo lahko postregli s čimerkoli, dejansko boš vedno srečna.
  • LELOSI Pajkice Patternica MALA
    Dizajn Patternica ti bo utrl pot h kompleksnim vzorcem, ki izžarevajo umetniško dovršenost. V njih se boš zaljubila, saj bo dizajn navijal zate, da se boš tudi sama preizkusila pri različnih konjičkih in odkrila svojega najljubšega. Podpiral te bo takrat, ko bo na plan privrela tvoja nadarjenost. Z dizajnom Patternica boš vedno presenečala s svojo predstavo.
  • LELOSI Pajkice Aesthetibroc MALA
    Tvoje gibanje bo lahkotno, skoraj poetično, ker boš prisegala na edinstven dizajn Aesthetibroc. Rahločutno se namreč postavlja z nežnim vzorcem rož. Naslednje ure boš oddajala vtis finosti, sama pri sebi pa boš tudi vedela, da ti je pri vseh opravilih neizmerno udobno. Dizajnu Aesthetibroc se boš zvečer iz srca zahvalila.
  • LELOSI Pajkice Budchalk MALA
    Dizajn Budchalk te bo nostalgično spomnil na otroštvo in nežno risanje s kredo, kar bo v tebi pričaralo občutek nežnosti in miline. Z njim boš preprosto uživala in poskušala obuditi lepe trenutke. Osredotočila se boš na najpomembnejše in v svojo družbo povabila najdražje. Prav vsi se boste imeli super, vse to pa bo mirno opazoval tvoj dizajn Budchalk.
  • LELOSI Zimsko krilo Vail S
    V središču zasneženega mesteca Vail, obdanega z belimi vrhovi, se srečajo zima in čarovnija. Dizajn Vail ujame eleganco snežink, ki nežno padajo z neba. Ustvarjen je za tiste, ki sanjajo o zimskih pustolovščinah, in te objame v toploti in mehkobi, kot bi te zavila skrivnostna meglica v gorah. Dizajn Vail je poklon zimskemu čarobnemu svetu, kjer vsak korak v njem pusti sledi v snegu, kot da bi hodila po pravljici.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Hubbard Kids 122
    Nič ni boljšega, kot raziskovati svet skozi otroške oči, polne radovednosti in veselja. Dizajn Hubbard je ustvarjen za male pustolovke, ki se z veseljem podajo v vsakdanjo igro, odkrivajo nove kotičke in iz dneva v dan pišejo svojo zgodbo. Dizajn Hubbard ji bo še posebej všeč zaradi videza jeansa, le da se bo v toplih pajkicah počutila mnogo udobneje tudi v hladnejših dneh.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Gwau Kids 122
    Dizajn Gwau je popolna izbira za tiste nepozabne trenutke, ko se svet počasi vrti okoli družine, igre in objemov. Beseda Gwau pomeni tkati in zato odlično pristoji temu dizajnu, ki predstavlja preplet drobnih trenutkov sreče, topline in ljubezni. Dizajn teh pajkic je namreč navdihnjen z lepoto tkanja, ki simbolizira trdne vezi in preplet življenjskih zgodb.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sirius Kids 122
    Prepusti se sanjarjenju o zvezdnih nočeh z našim čarobnim dizajnom Sirius. Predstavljaj si, kako se pod širokim nebom, posutim s tisočimi zvezdami, sprehajaš po mehki travi. Hladen vetrič te nežno objame, medtem ko svetleča zvezda Sirius zasije nad tabo, razsvetljujoč vse okoli tebe. Dizajn Sirius te popelje na potovanje po svetu sanj, kjer lahko letiš visoko med zvezdami in se igraš v nežnem objemu noči. Ujemi svoj trenutek pod zvezdami in začuti utrip te neverjetne pokrajine z dizajnom Sirius.
  • LELOSI Polarosi jopa Louise XS
    V zavetju mrzlih ulic, kjer je v zraku čutiti nekakšno prefinjenost, prepleteno z eleganco, se nahaja zanimiv dizajn Louise. Njegova toplota te bo privlačila, s sabo te bo povlekla v jutrišnji dan. Skupaj z dizajnom Louise boš navdušeno slavila zmago nad hladnejšim vetrom in skupaj bosta nasmejano pozdravila novo obdobje.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Louise XS
    V zavetju mrzlih ulic, kjer je v zraku čutiti nekakšno prefinjenost, prepleteno z eleganco, se nahaja zanimiv dizajn Louise. Njegova toplota te bo privlačila, s sabo te bo povlekla v jutrišnji dan. Skupaj z dizajnom Louise boš navdušeno slavila zmago nad hladnejšim vetrom in skupaj bosta nasmejano pozdravila novo obdobje.
  • LELOSI Polarosi jopa Jennie XS
    V srcu družbe se boš srečala z dizajnom Jennie. Pomagal ti bo, da boš postala vplivna ravno na tistem področju, na katerem si boš sama želela biti. Vodil te bo skozi mrzle dni in oblikoval tvojo prihodnost. Čas bo z dizajnom Jennie tekel povsem drugače - v ritmu elegance in udobja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Bodhi Kids 122
    Obožuješ mirna jutra, ko te objame toplina družinske ljubezni in občutek notranjega miru? Dizajn Bodhi te ponese v svet ravnotežja in spokojnosti, ki ga prinaša to starodavno sanskrtsko ime – simbol razsvetljenja in prebujenja. Prav tako kot drevo Bodhi, pod katerim je Buda dosegel globoko modrost, ti bodo te pajkice s čudovitim potiskom mandale pomagale, da najdeš svoj trenutek miru in povezanosti.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Jennie XS
    V srcu družbe se boš srečala z dizajnom Jennie. Pomagal ti bo, da boš postala vplivna ravno na tistem področju, na katerem si boš sama želela biti. Vodil te bo skozi mrzle dni in oblikoval tvojo prihodnost. Čas bo z dizajnom Jennie tekel povsem drugače - v ritmu elegance in udobja.
  • LELOSI Polarosi jopa Lillemor XS
    Začutila boš mrzel piš, a kmalu ga ne bo več, saj bo tvoj zaščitnik tu. Zagledala boš dizajn Lillemor. Toplo te bo objel in te popeljal v širni svet, kjer bo neminljivo udobje srečalo dovršenost. Dizajn Lillemor bo vedno zvesto dihal s tabo, tudi ko si boš zamislila nekaj posebnega.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Lillemor XS
    Začutila boš mrzel piš, a kmalu ga ne bo več, saj bo tvoj zaščitnik tu. Zagledala boš dizajn Lillemor. Toplo te bo objel in te popeljal v širni svet, kjer bo neminljivo udobje srečalo dovršenost. Dizajn Lillemor bo vedno zvesto dihal s tabo, tudi ko si boš zamislila nekaj posebnega.
  • LELOSI Polarosi jopa Ruth XS
    Z dizajnom Ruth ti bo vsak tvoj korak prinesel občutek pompoznosti, ki se bo pravzaprav dobro zlila s tvojim celotnim značajem. Napletla bosta zgodbo, ki vaju bo ogrela. Brezčasno se bosta potikala naokrog in želela vsem pokazati, kako neustavljiva sta skupaj. Skratka, dizajn Ruth bo imel močan vpliv tudi na druge.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ruth XS
    Z dizajnom Ruth ti bo vsak tvoj korak prinesel občutek pompoznosti, ki se bo pravzaprav dobro zlila s tvojim celotnim značajem. Napletla bosta zgodbo, ki vaju bo ogrela. Brezčasno se bosta potikala naokrog in želela vsem pokazati, kako neustavljiva sta skupaj. Skratka, dizajn Ruth bo imel močan vpliv tudi na druge.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Aditi XS
    Ko bo mraz zgrabil dan, te bo dizajn Aditi obdal s toploto in v trenutku ti bo prijetno. Zvesto te bo spremljal povsod, še posebej pri vseh tvojih aktivnostih na prostem. Dizajn Aditi ti bo omogočil, da se boš korajžno spopadla z vsem, kar ti bo prišlo naproti, in se boš veselo smejala na ves glas.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Denise XS
    Napočil bo čas, ko ti bo mrzel veter božal lica, dizajn Denise pa ti bo nudil popolno toplino. Odločil se je, da se ti bo pokazal in postal tvoj najboljši prijatelj. Ob tebi bo, še enkrat ti bo predstavil znano udobje, na katerega prisegaš že leta in leta v vseh letnih časih. Popolnoma mu zaupaj.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh