Obleke za ženske

 • Katalog
 • Lista
Ženske Obleke 42 izdelkov z 1 trgovin
 • Russell Athletic PRINTED SCRIPT SLEEVELESS DRESS, obleka, roza
  16,09 € 22,99 €
  Russell Athletic Printed Sleeveless Dress je ženska obleka brez rokavov primerna za vsak dan. Kratka obleka je izdelana iz pisanega bombažnega džersija in je oprijeto krojena. Vratni in rokavni izrezi so zaključeni s patentom. Na prsnem delu ima majica velik potisk Russell Athletic.
 • Icepeak CASEY, obleka, črna
  31,49 € 44,99 €
  Icepeak Casey je ženska tunika, ki vas bo razvajala s trendovskim krojem, saj ima poševno odrezan spodnji rob, poleg tega pa je tudi izjemno udobna, saj ja izdelana iz raztegljivega in mehkega materiala.
 • Deha ABITO, obleka ž., vijolična
  131,99 €
  Deha Fleece Dress je dolga obleka z visokim ovratnikom, ki ima vstavljen širok okrasni trak. Obleka je oprijeto krojena in gre na spodnjem delu rahlo navzven. Ob strani ima dva priročna bočna žepa. Izdelana je iz 100 % bombaža. Rokava imajo manšetni zaključek. Posebnost oblačil Deha je, da so barvana, ko je oblačilo že izdelano.
 • Puma CLASSICS DRESS, obleka, roza
  49,99 €
  Puma Classic Dress je športno klasična ženska obleka oprijetega kroja, ki sega do kolen. Obleka ima dolge rokave in okrogel vratni izrez. Po zunanji strani rokavov teče dekorativna črta. Nad prsmi ima horizontalen izrez, ki obleko naredi ženstveno. Obleka je izdelana iz elastične bombažne tkanine.
 • Puma CLASSICS DRESS, obleka, črna
  49,99 €
  Puma Classic Dress je športno klasična ženska obleka oprijetega kroja, ki sega do kolen. Obleka ima dolge rokave in okrogel vratni izrez. Po zunanji strani rokavov teče dekorativna črta. Nad prsmi ima horizontalen izrez, ki obleko naredi ženstveno. Obleka je izdelana iz elastične bombažne tkanine.
 • Protest REVOLVE 19, obleka, črna
  27,99 € 39,99 €
  Protest Revolve 19 Dress je lahka poletna obleka za proste urice na plaži. Obleka je izdelana iz raztegljive vzorčaste viskoze. Ozke naramnice povezujejo zadnji zožan del obleke, pod prsmi pa je rahlo nabrana. Privlačna obleka vas bo razveseljevala vse poletje.
 • Brunotti ISCHIA AO, obleka, črna
  34,99 € 49,99 €
  Brunotti Ischia AO je prikupna poletna obleka, primerna za vroče dni. Obleka je brez rokavov s tankimi naramnicami. Ima nabran okrogel vratni izrez in je spodaj krojena navzven. Izdelana je iz raztegljive bombažne tkanine z grafičnim vzorcem po vsej površini.
 • Icepeak MABEL, obleka, vzorčasto
  27,99 € 39,99 €
  Icepeak Mabel je atraktivna obleka za prosti čas, ki prepriča s privlačnim potiskom in udobjem, saj je kroj sproščen in lepo pade po telesu.
 • McKinley AWATE WMS, obleka ž.kr poh, modra
  29,99 € 49,99 €
  McKinley Awate wms je vsestransko uporabna ženska obleka za prosti čas. Izdelana je iz prijetnega in rahlo raztegljivega materiala, ki lepo objame telo. Ponuja nekolko bolj odprt okrogel ovratnik in pas.
 • Torstai HENTO, obleka, bež
  48,99 € 69,99 €
  Torstai Hento je trendovska obleka z visokim nastavljivim ovratnikom. Ovratnik se nadaljuje v paspulo z gumbi, s katerimi se obleka zapira. Obleka je brez rokavov in ima dva bočna žepa. V pasu je nastavljiva in se lahko stisne s vstavljenim trakom. Izdelana je iz raztegljive bombažne mešanice.
 • Deha DRESS, obleka, večbarvno
  92,39 € 131,99 €
  Deha Dress je dolga obleka z volano na robu kratkih rokavov. Okrogel ovratni izrez se končuje z okrasnim trakom. Obleka je izdelana iz potiskane viskozne tkanine, ki ji daje lahkoten poletni videz. Na voljo je v toplih pisanih tonih.
 • Deha ABITO ST.ESOTIC, obleka, vzorčasto
  58,79 € 83,99 €
  Deha Dress je krajša obleka s širokimi reglan rokavi. Dolžina obleke se zaključuje malo nad koleni. Po vsej površini je obleka potiskana s svetlim cvetličnim vzorcem. Obleka je izdelana iz mehke bombažne tkanine.
 • Deha ABITO ML, obleka, modra
  79,09 € 112,99 €
  Deha Dress je krajša obleka s širšimi reglan rokavi z volano. Dolžina obleke se zaključuje malo nad koleni. Obleka je izdelana iz viskozne tkanine z žakardnim cvetličnim vzorcem.
 • adidas W SID DRESS Q2, obleka, črna
  34,99 € 49,99 €
  Adidas Sport ID Dress je ženska športna oblekica brez rokavov, ki je kot ustvarjena za prosti čas. Izdelana je iz rahlo raztegljivega umetnega materiala. Na sprednji strani je okrašena z zaščitnim znakom Adidas.
 • Deha ABITO SM, obleka, siva
  65,79 € 93,99 €
  Deha Long Dress je ženstvena obleka z nabranim robom in sega do sredine kolen. Primerna je za ples in prosti čas. Obleka je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Kratka reglan rokava imajo pod pazduhami vrvico za nabiranje.
 • Superdry OVERSIZED SCANDI HOODED DRESS, obleka ž., zelena
  89,99 €
  Superdry Oversized Scandi Hooded Dress je ženska obleka s kapuco, v kateri boste izstopali iz množice. Trendovski kroj in barve ter izjemno udobje po zalsugi mehkega in raztegljivega materiala ter udobnega kroja.
 • Superdry PANEL SLEEVE SWEAT DRESS, obleka ž., večbarvno
  89,99 €
  Superdry Panel Sleeve Sweat Dress je ženska obleka, v kateri boste izstopali iz množice. Trendovski kroj in barve ter izjemno udobje po zalsugi mehkega in raztegljivega materiala ter udobnega kroja.
 • Puma CHASE HOODED DRESS, obleka, črna
  69,99 €
  Puma Chase Hooded Dress je ženska obleka z nastavljivo kapuco. Obleka je oprijetega kroja, ki sega do kolen. Izdelana je iz mešane bombažne tkanine. Sppdnji rob obleke in rokava se zaključujejo s patentom. Na prednji strani ima obleka velik napis ,Puma'.
 • Firefly DIVINA 17 ABITO, obleka, zelena
  17,49 € 24,99 €
  Ženska obleka Firefly Divina 17 je modernega urbanega dizajna. Ima okrogel ovratnik in je brez rokavov ter ima potisk na sprednji strani. Izdelana je iz 100% bombaža, ki vas bo navdušil s svojo mehkobo in udobjem. Material prav tako dobro diha, zato je odličen za toplejše dneve. Vsestranska izbira za mlade ženske, ki se rade oblačijo trendovsko in pustijo pečat. Obleka je primerna za sproščen prosti čas in razne druge aktivnosti.
 • Brunotti ISCHIA, obleka, črna
  34,99 € 49,99 €
  Brunotti Ischia je prikupna poletna obleka, primerna za vroče dni. Obleka je brez rokavov s tankimi naramnicami. Ima nabran okrogel vratni izrez in je spodaj krojena navzven. Izdelana je iz raztegljive bombažne tkanine.
 • Puma PUMA AMPLIFIED DRESS TR, obleka, bela
  27,99 € 39,99 €
  Puma Amplified Dress TR je atraktivna ženska športna oblekica, ki je kot ustvarjena za poletne dni. Izdelana je iz rahlo raztegljivega naravnega materiala. Na sprednji strani je okrašna z velikim zaščitnim znakom Puma.
 • Puma 573581, obleka, vzorčasto
  32,50 € 64,99 €
  Puma AOP Archive Logo Dress je ženska obleka za aktivni prosti čas. Za izvrsten videz obleke poskrbita modni kroj in sodoben vzorec blaga. Mešanica materialov nudi prijetno počutje. Obleka ima dva stranska žepa, ki omogočata shranjevanje drobnih predmetov.
 • Puma PUMA ATHLETIC DRESS FL, obleka, rdeča
  25,00 € 49,99 €
  Puma Athletic Dress FL je ženska udobno krojena športna obleka. Na prsih ima velik metalni potisk Puma. Rokava sta zaključena s patentnim robom. Obleka je izdelana iz mešane bombažne tkanine. V stranskih robovih ima dva praktične žepa.
 • Puma PUMA ATHLETIC DRESS FL, obleka, črna
  25,00 € 49,99 €
  Puma Athletic Dress FL je ženska udobno krojena športna obleka. Na prsih ima velik metalni potisk Puma. Rokava sta zaključena s patentnim robom. Obleka je izdelana iz mešane bombažne tkanine. V stranskih robovih ima dva praktične žepa.
 • Puma ATHLETICS DRESS TR, obleka, črna
  49,99 €
  Puma Athletics Dress je športno klasična ženska obleka oprijetega kroja, ki sega nad kolena. Obleka ima dolge rokave in okrogel vratni izrez. Izdelana je iz pretežno bombažne mešanice. Na prsih ima vtisnjen velik logo blagovne znamke.
 • Protest DIONES, obleka, črna
  31,49 € 44,99 €
  Protest Diones Dress je kratka poletna obleka za proste urice na plaži. Obleka je izdelana iz raztegljive vzorčaste viskoze. Ozke naramnice se na hrbtu povežejo v vzorec horizontalnih trakov. V pasu ima trak, ki omogoča poljubno nastavitev. Obleka bo prijetno dopolnila vašo poletno garderobo.
 • Protest DELIGHT, obleka, modra
  31,49 € 44,99 €
  Protest Delight Dress je kratka poletna obleka za proste urice na plaži. Obleka je izdelana iz raztegljive črtaste viskoze. Ima okrogel vratni izrez in v pasu trak, ki omogoča poljubno nastavitev. Na rokavih je odprt okrasni detajl. Obleka bo prijetno dopolnila vašo poletno garderobo.
 • Roxy OFF WE GO DRESS, obleka, oranžna
  34,99 € 49,99 €
  Roxy Off Go Dress je kratka poletna obleka za vroče dni. Obleka je brez rokavov in ima globok izrez. Izdelana je iz lahke viskozne tkanine in krojena navzven. Na hrbtu ima prepletene naramnice.
 • Roxy OFF WE GO DRESS, obleka, črna
  34,99 € 49,99 €
  Roxy Off Go Dress je kratka poletna obleka za vroče dni. Obleka je brez rokavov in ima globok izrez. Izdelana je iz lahke viskozne tkanine in krojena navzven. Na hrbtu ima prepletene naramnice.
 • Superdry MILA STRIPE MIDI DRESS, obleka, rdeča
  38,49 € 54,99 €
  Superdry Mila Stripe Midi Dress je ženska obleka, v kateri boste izstopali iz množice. Trendovski kroj in barve ter izjemno udobje po zalsugi mehkega in raztegljivega materiala ter udobnega kroja.
 • Deha ABITO S/M, obleka, bela
  65,79 € 93,99 €
  Deha Dress je krajša poletna obleka iz spodnjega in vrhnjega dela. Oba dela sta iz viskozne mešanice. Vrhnji del ima dodan svileni muslin, ki daje obleki ženstven videz. Obleka sega do kolen in je brez rokavov.
 • Puma PUMA ELEVATED ESS LOGO TEE DRESS, obleka, črna
  19,59 € 27,99 €
  Puma Elevated ESS Logo Tee Dress je atraktivna ženska športna oblekica, ki je kot ustvarjena za poletne dni. Izdelana je iz prijetnega naravnega materiala. Na sprednji strani je okrašna z velikim zaščitnim znakom Puma.
 • Puma PUMA CHASE DRESS, obleka, črna
  31,49 € 44,99 €
  Puma Chase Dress je atraktivna ženska športna oblekica, ki je kot ustvarjena za poletne dni. Izdelana je iz prijetne mešanice naravnega in umetnega materiala. Na sprednji strani je okrašna z velikim zaščitnim znakom Puma.
 • McKinley AWATE WMS, obleka ž.kr poh, zelena
  29,99 € 49,99 €
  McKinley Awate wms je vsestransko uporabna ženska obleka za prosti čas. Izdelana je iz prijetnega in rahlo raztegljivega materiala, ki lepo objame telo. Ponuja nekolko bolj odprt okrogel ovratnik in pas.
 • Superdry SCANDI HIGH NECK SWEAT DRESS, obleka ž., roza
  89,99 €
  Superdry Scandi High Neck Sweat Dress je ženska obleka, v kateri boste izstopali iz množice. Trendovski kroj in barve ter izjemno udobje po zalsugi mehkega in raztegljivega materiala ter udobnega kroja.
 • Roxy CLOSING CALLS J KTDR MFG0, obleka, oranžna
  27,99 € 39,99 €
  Roxy Closing Calls je prikupna poletna obleka za vroče dni. Obleka je kratka, brez rokavov in ima globok izrez. Izdelana je iz lahke poliesterske tkanine in krojena navzven. Na hrbtu ima okrasni vozel iz dveh širokih trakov.
 • Brunotti ZAHARRA WOMEN TUNIC, obleka, roza
  25,00 € 49,99 €
  Brunotti Zaharra Women Tunic je ženska tunika, ki zahvaljujoč ohlapnemu kroju lepo sledi linijam vašega telesa. Tunika ima 3/4 rokava in po dolžini pride tik nad koleni, kar pomeni, da ste lahko elegantni tudi v malce hladnejšem vremenu.
 • Protest REVOLVER 19, obleka, večbarvno
  27,99 € 39,99 €
  Protest Revolver 19 Dress je lahka poletna obleka za proste urice na plaži. Obleka je izdelana iz raztegljive vzorčaste viskoze. Ozke naramnice se zadaj povezujejo, pod prsmi pa je rahlo nabrana. Privlačna obleka vas bo razveseljevala vse poletje.
 • Roxy CLOSING CALLS J KTDR KVJ0, obleka, črna
  27,99 € 39,99 €
  Roxy Closing Calls je prikupna poletna obleka za vroče dni. Obleka je kratka, brez rokavov in ima globok izrez. Izdelana je iz lahke poliesterske tkanine in krojena navzven. Na hrbtu ima okrasni vozel iz dveh širokih trakov.
 • Superdry TRACK & FIELD STATEMENT BACK SWEAT DRESS, obleka ž., rdeča
  89,99 €
  Superdry Track & Field Statement Back Sweat Dress je ženska obleka, v kateri boste izstopali iz množice. Trendovski kroj in barve ter izjemno udobje po zalsugi mehkega in raztegljivega materiala ter udobnega kroja.
 • Puma 573581, obleka, vzorčasto
  32,50 € 64,99 €
  Puma AOP Archive Logo Dress je ženska obleka za aktivni prosti čas. Za izvrsten videz obleke poskrbita modni kroj in sodoben vzorec blaga. Mešanica materialov nudi prijetno počutje. Obleka ima dva stranska žepa, ki omogočata shranjevanje drobnih predmetov.
 • Icepeak CHER, obleka, črna
  34,99 € 49,99 €
  Icepeak Cher je ženska obleka, ki združuje eleganco, stil in funkcionalnost. Izdelana je iz mehkega in raztegljivega materiala, kroj pa je ozek, tako da obleka lepo oprime telo in ga poudari.

Nazadnje videno

Obleke za ženske - Mini, midi, maksi, asimetrične, bodycon, pletene, lahkotne, ozke, dnevne ali večerne obleke, najdete v velikem številu krojev in stilov. Njihova izbira je odvisna od priložnosti, trenda ali razpoloženja, najbolj pomembno jih je izbrati glede na postavo. Če ste kdaj našli tisto popolno obleko, idealnega kroja, v vaši najljubši barvi, ki se vam najbolj prilega, kot da je narejena prav za vas, potem veste kako je to fantastičen občutek! Kako izbrati pravo obleko za vašo postavo? Cilj je naglasiti najboljše lastnosti in skriti kakšno pomanjkljivost. Osebe, ki imajo postavo peščene ure morajo naglasiti svoje obline, zato bodo izbrale obleko, ki poudarja pas. Čudovita izbira so obleke na preklop, ki bodo še boljše naglasile vašo postavo. Pas lahko dodatno naglasimo s pasom, ki lahko posluži kot modni dodatek. Tisti, ki imajo postavo v obliki jabolka, morajo pozornost preusmeriti na srednji del telesa. Predlagamo, da izberete krajše obleke, ki imajo raven kroj, ki se ne prilegajo telesu, a poudarek bo na vaših nogah. Lahko pa izberete obleko z dekoltejem, ki lahkotno pada takoj pod pasom. Če imate postavo, ki spominja na obliko hruške, to pomeni širše boke in ožja ramena, preizkusite obleko z odprtimi rameni. Poudarek bo na zgornjem delu telesa, na vaših ramenih in dekolteju in tako bo videz vaše postave uravnotežen. Osebe, ki imajo postavo v obliki obrnjenega trikotnika, močnejših ramen, morajo oblikovati iluzijo uravnotežene postave z dodatnim volumenom v spodnjem delu telesa. Izbirajte med oblekami brez rokavov, kroja A, ki se lepo širijo v dolžino. Če imate atletski tip postave, brez oblin, jih lahko vizualno ustvarite tako, da izbirate obleke, ki imajo volančke na bokih, obleke na preklop in takšne, ki imajo tanek pas v pasu. Vendar najbolj pomembno je, da se vi počutite dobro v obleki, ki jo izberete. Z vašo samozavestjo bo vsako oblačilo izgledalo idealno.
Vrh