Mokasinke

 • Katalog
 • Lista
Mokasinke 5 izdelkov
 • Bianco Mokasini 'Danya' konjak
  Material: Usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Material: Gladko usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov, Okrepljena peta, Vezalke; Dodatki: Kovinska luknjica, Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju, Mokassin-šiv, Gladek material; Višina pete: Ravna peta (0-3 cm)
 • MARCO TOZZI Mokasini bela
  Material: Usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Material: Gladko usnje; Barve v paketu: Ena barva na paket; Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Brez robov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Ravna peta (0-3 cm)
 • MARCO TOZZI Mokasini črna
  Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Brez robov; Material: Usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Material: Gladko usnje; Barve v paketu: Ena barva na paket; Dodatki: Mokassin-šiv, Barva-v-barvi-šivi; Višina pete: Ravna peta (0-3 cm)
 • Marc O'Polo Mokasini 'Natasha 1A' roza
  Barve v paketu: Ena barva na paket; Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Brez robov, Podplat s profilom; Material: Usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Material: Semiš; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Mehek grip, Label-potisk, Mokassin-šiv; Višina pete: Ravna peta (0-3 cm)
 • Bianco Mokasini 'Danya' mornarska
  Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Brez robov, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Material: Usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Material: Gladko usnje; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Barva-v-barvi-šivi, Mokassin-šiv, Aplikacije, Gladek material; Višina pete: Ravna peta (0-3 cm)

Nazadnje videno

Mokasinke rade nosijo in ženske in moški. So sproščenega stila, a spet zelo trendi. Prav tako so zelo udobne za nošenje zato so odlična izbira za tiste dni, kadar morate veliko hoditi. Primerne so za opravljanje vsakodnevnih obveznosti, tako kot tudi za poslovno okolje. Navadni kombinaciji oblačil bodo zlahka dodale malo stila. Prinašamo vam nekoliko idej, kako kombinirati mokasinke za ženske in moške. Ženske bodo najrajši mokasinke kombinirale s krili in kratkimi hlačkami ter seveda kavbojkami. Čeprav so mokasinke sproščen tip obutve, ne rabite temu prilagajati ves outfit. Če želite izgledati elegantnejše, lahko se odločite za temno, enobarvno kombinacijo oblačil, da bi mokasinke prišle do izraza. Zelo lepo jih je kombinirati tudi z maksi oblekicami od debelejšega materiala, zemeljskih tonov kot je terakota rdeča, oranžna, rjava in olivna. Na takšno kombinacijo bodo najlepše izgledale usnjene mokasinke naravnih, nevtralnih barv. Črne usnjene mokasinke lahko nosite tudi s krajšo sproščeno ozko oblekico, na primer na črte, z elegantnim balonarjem. Moški se prav tako lahko odločijo za bolj sproščeno, vsakodnevno varianto in kombinirajo zraven črne mokasinke s temnejšimi modrimi kavbojkami klasičnega ravnega kroja in z belo majico ali srajco. Če je hladnejše čez srajco lahko oblečete pleteno jopico bež barve. Mokasinke se lahko nosijo tudi s hlačami na črto. Kombinirajte bež ali temno modre hlače z belo srajco in rjavimi usnjenimi mokasinkami. Za poslovne prilike se odločite za elegantne črne mokasinke, ki jih boste obuli na sivo obleko in s črnim pulijem izpod. Mokasinke zares pristajajo različnim stilom in priložnostim pa bo en dan dobro izbran par vnesel malce stila v vaše vsakodnevne kombinacije oblačil.
Vrh