Največja modna platforma v Sloveniji

Pogoji uporabe

Z obiskom in uporabo teh spletnih strani na internetni domeni Oblačila.si uporabnik sprejema pogoje uporabljanja, ki sledijo.

Kako portal deluje

Oblačila.si ekipa si prizadeva portal narediti kar se da bolj dostopen in na voljo vsem obiskovalcem, toda ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno dostopna in da bo pravilno delovala. Oblačila.si se ne šteje odgovorna za kakršnokoli nastalo škodo, ki ima za vzrok nedostopnost spletne strani.

Podatki in informacije

Oblačila.si si prizadeva svojim uporabnikom dati točne in natančne informacije o izdelkih in vseh ostalih aspektih nakupa. Temu posvečamo popolno pozornost in veliko truda. Toda mogoče je, da pri tem do napak vseeno pride. Oblačila.si se ne more šteti za odgovorno za točnost navedenih podatkov, niti za kakršnokoli materialno in nematerialno škodo nastalo zaradi netočnih podatkov, napačnih in nepomembnih informacij. Navedeno se nanaša na izdelke, oblačila in obutve tretjih strani, ali na informacije, ki jih Oblačila.si neodvisno ponuja. Za preverjanje točnosti informacij uporabnikom vedno priporočamo tudi dodatno preverjanje izdelkov na spletnih straneh trgovca oz. izvirnih spletnih trgovinah, ki jim lahko pristopite tudi s spletno povezavo, ki jih portal Oblačila.si. ponuja.

Zasebnost

Oblačila.si popolnoma spoštuje zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev ter vlaga maksimalen trud za zaščito zasebnosti in varnosti vseh obiskovalcev. Oblačila.si portal za enkrat ne shranjuje osebne podatke uporabnika (kot so piškotki ali geslo). Oblačila.si ne nadzoruje in se ne šteje odgovorna za morebitne varnostne opustitve in kršitev zasebnosti tretjih strani, spletnih trgovin in portalov, iz katerih prihaja vsebina, ki se prenese na Oblačila.si iskalniku.

Zavrnitev odgovornosti

Tako Oblačila.si kot tudi INTERPROACTIVE d.o.o. se ne more šteti odgovorna za kakršnokoli neposredno ali posredno materialno ali nematerialno škodo nastalo z uporabo informacij, podatkov in materialov na Oblačila.si portalu. Logo, fotografije, promocijski materiali in zaščitene blagovne znamke izdelkov in partnerjev so v popolnem lastništvu uglednih tretjih strani, zato Oblačila.si ne uveljavlja pravice na ista.

Spremembe na straneh

Oblačila.si lahko v kateremkoli trenutku naredi spremembe na straneh portala, vključno s pogoji uporabe, brez predhodnega obvestila. Pred samo uporabo vedno priporočamo ponovno preveriti Pogoje uporabe.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh