Največja modna platforma v Sloveniji

Obleke in suknjiči za ženske

3677
 • Katalog
 • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

 • Lanen suknjič Emporio Armani bela barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Klasični rever.- Priložen pas.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič AllSaints črna barva
  - Ohlapen model.- Model brez zapiranja.- Žepi spredaj.
 • Answear Lab suknjič
  - Ujemajo se.- Model je na podlošju.- Klasične flip-flops.- Model z žepi, okrašenim s palicami.- Gumb-up.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72,5 cm.- Širina pazduhe: 48 cm.- Širina ramena: 40 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
 • Suknjič Bruuns Bazaar črna barva
  - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Klasični rever.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • BOSS suknjič z mešanico volne
  - Model iz vlaken, proizvedenih z uporabo trajnostnih proizvodnih procesov, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Preprost slog.- V ramenih zašite blazine.- Model je na podlošju.- Drsne žepe.- Klasične flip-flops.- Neosnaženi model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pazduhe: 54 cm.- Širina ramena: 42 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 36.
 • Suknjič s primesjo volne Tiger Of Sweden zelena barva
  - Ohlapen kroj.- Gladka tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Samsoe Samsoe zelena barva
  - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Klasični rever.- Imitacija žepa.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Model z vezenino.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Mos Mosh bež barva
  - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Oprijet model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Podložen model.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 36,5 cm.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 62,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Karl Lagerfeld siva barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model z vezenino.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Patrizia Pepe črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Kimono Beatrice B mornarsko modra barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Lanen suknjič MICHAEL Michael Kors zelena barva
  - Oprijet kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
 • Custommade suknjič
  - Ta izdelek je izdelan iz certificiranega ekološkega bombaža, ki ga gojimo in zbiramo iz gensko spremenjenih rastlin brez uporabe kemičnih pesticidov.- Preprost slog.- Model je na podlošju.- V ramenih zašite blazine.- Drsne žepe.- Zaponko za gumb.- Klasične flip-flops.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pazduhe: 50 cm.- Širina ramena: 39 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 36.
 • Suknjič Custommade
  - Oprijet kroj.- Klasični rever.- Žepi za vlaganje.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Drykorn
  - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Klasični rever.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Gestuz
  - Oprijet kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Žepi za vlaganje.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčasta tkanina.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 36,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič s primesjo lanu Gestuz
  - Ohlapen kroj.- Žepi za vlaganje.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Lauren Ralph Lauren suknjič
  - Raven kroj.- Žepi spredaj.- Okrasni gumbi.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z nalepko.
 • Suknjič Lauren Ralph Lauren mornarsko modra barva
  - Raven kroj.- Klasični rever.- Žepi za vlaganje.- Model z vezenino.- Debel material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Kimono Answear Lab oranžna barva,
  - Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Ohlapen kroj.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
 • Usnjen suknjič Miss Sixty ženska, črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Podložen model.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 41,5 cm.- Dolžina rokava: 61,5 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Polo Ralph Lauren suknjič
  - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Klasični rever.- Gladka tkanina.- Zapenjanje na gumb.
 • Suknjič Gestuz črna barva
  - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Žepi spredaj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Gladka tkanina.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič BOSS črna barva
  - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič The Kooples črna barva
  - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Gladka tkanina.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Patrizia Pepe črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Lanen suknjič Patrizia Pepe rumena barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Kimono Answear Lab ženski, zelena barva,
  - Ohlapen model.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina v ramenih: S.
 • Suknjič Sisley roza barva
  - Raven kroj.- Klasični rever.- Model brez zapiranja.- Gladka tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
 • Lanen suknjič Answear Lab oranžna barva
  - Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Model brez zapiranja.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Sisley bež barva
  - Ohlapen kroj.- Žepi za vlaganje.- Klasični rever.- Model brez zapiranja.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Usnjen suknjič Gestuz zelena barva
  - Leather Working Group - Srebro. Usnje, uporabljeno v tem izdelku, prihaja iz okolju prijaznih, ekoloških usnjarn, ki so bile preizkušene in certificirane v skladu s protokolom Leather Working Group.- Raven kroj.- Zapiranje na gumbe.- Žepi spredaj.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
 • Suknjič Answear Lab bela barva
  - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Žepi spredaj.
 • Suknjič Answear Lab
  - Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Podložen model.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Answear Lab bež barva
  - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Imitacija žepa.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Lanen suknjič Tiger Of Sweden bež barva
  - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Imitacija žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Lanen suknjič PS Paul Smith mornarsko modra barva
  - Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb.- Žepi spredaj.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 67,5 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Notes du Nord roza barva
  - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič Samsoe Samsoe bež barva
  - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Imitacija žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
 • Suknjič Gestuz črna barva
  - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumbe.- Klasični rever.- Podložen model.- Žepi spredaj.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Suknjič s primesjo volne Emporio Armani mornarsko modra barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • VERO MODA Blazer 'Julia' mornarska
  Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Delno polnjeno; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • SHEEGO Bolero modra
  Dizajn: Obrezan obod/rob, Za vozle/povezovanje; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Rahlo transparenten, Tekoč tekstil; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • VERO MODA Blazer 'Julia' pegasto siva
  Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Delno polnjeno; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Kaffe Bolero 'Astrid' pegasto siva
  Dizajn: Brez zapiranja; Material: Viskoza; Vzorec: Melanž; Dodatki: Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • MORE & MORE Blazer 'Sally' črna
  Dizajn: padajoč revers, Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Gladek material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • DRYKORN Blazer 'Golders' črna
  Dizajn: Obraten vratnik, Oprijet v pasu, Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • MORE & MORE Blazer 'Sally' marine
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Kaffe Bolero 'Astrid' off-bela
  Dizajn: Raven izrez, Brez zapiranja; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • Kaffe Bolero 'Astrid' nočno modra
  Dizajn: Brez zapiranja; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Fin tekstil, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • ICHI Blazer 'Kate' pegasto siva
  Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu, Okrogel rob, Delitveni šiv; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Vera Mont Bolero temno modra
  Dizajn: Brez zapiranja; Polnilo: Brez polnila; Material: Saten; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Svilnat grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • VM Vera Mont Bolero črna
  Dizajn: Prešit obod/rob, Brez zapiranja; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • ICHI Blazer 'Kate' črna
  Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu, Delitveni šiv, Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • SISTERS POINT Blazer 'CADDY' črna
  Dizajn: S trakom/vrvico; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Dizajn navijanja; Dodatki: Strukturirana površina, Zanke pasu; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Kaffe Blazer 'Jillian' črna
  Dizajn: Obraten vratnik, Oprijet v pasu, Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Gladek material; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • ICHI Blazer 'Kate' nočno modra
  Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu, Oprijet v pasu, Delitveni šiv, Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prožen grip, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • SWING Bolero črna
  Dizajn: Okrogel rob, Brez zapiranja; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • ICHI Blazer 'Kate' off-bela
  Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu, Oprijet v pasu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • modström Blazer 'Kendrick' črna
  Dizajn: Raven izrez, Obraten vratnik, Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Hladen grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Suknjič Karl Lagerfeld črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
 • Suknjič Karl Lagerfeld črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Gladka pletenina.- Z žepi.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
 • Suknjič Karl Lagerfeld zelena barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Vzorčasta tkanina.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Telovnik Karl Lagerfeld črna barva
  Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanek material.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
 • Suknjič Sisley črna barva
  - Raven kroj.- Podložen model.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Priložen pas.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
 • Kaffe Bolero 'Astrid' breskev
  Dizajn: Prešit obod/rob, Brez zapiranja; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • PIECES Blazer 'PCBOSELLA' bela
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • SOAKED IN LUXURY Blazer 'Shirley' mornarska
  Dizajn: Raven izrez; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube, Slojni/naguban; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Soyaconcept Blazer 'Daniela' črna
  Dizajn: Prešit obod/rob, Obraten vratnik, Oprijet v pasu, Stranski žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Oprijemljiv material, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • heine Blazer karminsko rdeča
  Dizajn: Prešit obod/rob, Obraten vratnik, Izpostavljeni žepi, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • PIECES Blazer 'PCBOSELLA' ecru
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • VILA Blazer 'Viher' temno modra
  Polnilo: Lahko polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Stoječ vratnik; Podrobnosti: Slojni/naguban; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Cream Blazer 'Anett' rosé
  Dizajn: Obraten vratnik, Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • PIECES Blazer 'PCBOSELLA' temno modra
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • JDY Blazer 'Geggo' črna
  Dizajn: Rebrno-pletena obroba; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • ICHI Blazer 'KATE' črna
  Dizajn: Brez zapiranja; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • VILA Blazer 'Joy' puder
  Dizajn: Stranski žep z zadrgo; Polnilo: Delno polnjeno; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • VILA Blazer 'Joy' črna
  Dizajn: Brez zapiranja; Polnilo: Delno polnjeno; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Vera Mont Bolero rosé
  Dizajn: Všitek na prsih, Brez zapiranja; Polnilo: Brez polnila; Material: Saten; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Svetleč; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • Freequent Blazer 'NANNI' temno modra
  Dizajn: Všitek na prsih, padajoč revers, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Povezani gumbi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Freequent Blazer 'NANNI' bež / svetlo roza
  Dizajn: Všitek na prsih, padajoč revers, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Povezani gumbi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Freequent Blazer 'NANNI' črna
  Dizajn: Všitek na prsih, Oprijet v pasu, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Povezani gumbi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • b.young Blazer 'Rizetta' temno modra
  Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • b.young Blazer 'Rizetta' črna
  Dizajn: Obraten vratnik, Okrogel rob, Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • ICHI Blazer 'KATE' bela
  Dizajn: Brez zapiranja; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Blazine za ramena; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • PIECES Blazer 'PCBOSELLA' modra
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • PIECES Blazer 'BOSELLA' zelena
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • Kaffe Blazer 'Jillian' marine
  Dizajn: Všitek na prsih, Obraten vratnik, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • ICHI Blazer 'Kate' roza
  Dizajn: Brez zapiranja; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • LOVE2WAIT Blazer 'Ponte di Roma' mornarska
  Dizajn: Plosek/zarobljen žep, Zapiranje na gumb; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Hladen grip; Funkcija dojenja: Brez funkcije dojenja; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Vera Mont Bolero mornarska
  Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Všitek na prsih, Delitveni šiv; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Lauren Ralph Lauren Blazer 'Anfisa' črna / srebrna
  Dizajn: Všitek na prsih, padajoč revers, Šiv na hrbtu, Izpostavljeni žepi, Žep na prsih, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • ONLY Blazer 'Elly' mornarska
  Dizajn: Brez zapiranja; Način zapenjanja: Odprt; Polnilo: Delno polnjeno; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • Kaffe Bolero 'Ankra' svetlo rjava
  Dizajn: Raven rob, Brez zapiranja; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Bleščeč, Barva-v-barvi-šivi, Kovinski izgled; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
 • EDITED Blazer 'Athina' rjava
  Dizajn: Plaketa, Obraten vratnik, Stranski žep; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • EDITED Blazer 'Mara' siva
  Dizajn: Raven izrez, Naraščujoč revers, Plosek/zarobljen žep, Žep z zavihkom/pokrivalom; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Črtast; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • PIECES Blazer 'PCBOSELLA' karamel
  Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
 • Polo Ralph Lauren Blazer 'ACTIVE' črna
  Dizajn: Obraten vratnik, Izpostavljeni žepi; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Polo Ralph Lauren Blazer 'ACTIVE' mornarska / zlato-rumena
  Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Obraten vratnik, Okrogel rob, Oprijet v pasu, Izpostavljeni žepi, Žep na prsih; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
 • Suknjič Bardot rjava barva
  - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Obleke in suknjiči za ženske - Suknjiči in obleke se ponavadi nosijo za poslovne, formalne in svečane prilike ter za neka posebna dogajanja in praznovanja, kadar želite izgledati posebej dobro in elegantno. Smoking je večerna moška obleka, ki je sestavljena iz plašča, črnih hlač in pogosto telovnik. Najpogosteje je črne barve. S smokingom se nosi klasična bela srajca in metuljček kravata. Telovniki za obleke se lahko kupijo v kompletu ali zasebno. Svečane obleke se najpogosteje nosijo na poroke. Obleke za poroko so prav tako najpogosteje črne barve, toda popularne so tudi temno modra in siva barva. Črne obleke so klasična izbira tako da, če se ne morete odločiti ali ne znate, kaj vam najbolj pristaja, oziroma kaj bi najboljše pristajajo priložnosti, za katero potrebujete obleko, najboljša odločitev je prav ta barva. Če si izberete dober kroj in predelate obleko po meri, v črni boste obleki vedno izgledali prilvačno in elegantno. Obleke za mlade prihajajo, razen običajne črne, sive in modre barve, tudi v nizu zanimivih vzorcev. Takšne obleke so najpogosteje namenjene za poslovne prilike, sestanke in nekoliko bolj formalna druženja, v katerih kljub temu lahko izkažete svoj osebni stil. Barve so lahko nekoliko bolj sproščene in bolj zanimive, kot so bordo ali bež, a dobra izbira so vzorci na tanke proge in diskreten karirast vzorec. Pri izbiri obleke za katerokoli priložnost morate paziti na kroj. Kroj obleke mora dobro pristajati vaši postavi, oziroma figuri. Prav tako je najpogosteje obleko potrebno predelati, da bi popolnoma pristajalo. Najpogosteje gre za drobne prilagoditve, kot so skrajšanje hlačnic ali rokavov.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh