Torbe in denarnice

 • Katalog
 • Lista
Torbe in denarnice 347 izdelkov z 2 trgovin
 • Etna Torba za na plažo Etna, zelena zelena
  35,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Torba za na plažo Etna, bež bež
  27,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Etna Torba za na plažo Etna, črna črna
  27,99 €
  Stilska torba za na plažo Lady Etna iz neoprena je idealna družba na plaži. Znotraj je majhen žepek z zadrgo za mobitel ali druge malenkosti. Torba za plažo Neopren Ojačano dno Notranjost pralna Mere: 53 × 38 cm, dno 36 × 17 cm, dolžina ročaja 60 cm
 • Le Comptoir De La Plage Velika torba za na plažo Flip Flop modra
  2879,00 €
  Velika torba za na plažo z modno aplikacijo. Nepogrešljiv dodatek, v katerega brez težav spakirate vse, kar potrebujete za na plažo. Torba je iz ličja (rafija), ročno izdelana na Madagaskarju – vsak kos je original! Majhen žep v notranjosti V notranjosti je prišit prijeten material, ki ima všito vrvico – po potrebi jo lahko zategnete in s tem zaščitite vsebino torbe Na eni strani aplikacija v obliki klasičnega poletnega obuvala (japonk) Ročaji in obrobljeno dno torbe so v lakiranem videzu Mere: 50 x 35 x 18
 • Iconique Torba za na plažo Maria bež-modra
  30,59 €
  Močnejša torba za plažo z okrasnimi cofi. K vodi se odpravite v stilu. Za vse, kar potrebujete, bo dovolj prostora v torbi iz blaga italijanskega proizvajalca Iconique. Torba za na plažo Tkanina Notri en žep na zadrgo Višina 35 cm, širina 33 cm, globina 18 cm, dolžina ročaja 58 cm.
 • McKinley McKinley ALVA 10, otroški nahrbtnik, rdeča
  5,00 € 9,99 €
  Otroški nahrbtnik McKINLEY ALVA 10 je primeren za različne dejavnosti in ima nastavljive in podložene naramnice za optimalno prileganje. Glavni predal ima prostornino 10 litrov, spredaj pa je še manjši žepek na zadrgo.
 • Nike Nike HERITAGE 2.0 GFX3, torbica, črna
  17,99 €
  Nike Heritage 2.0 Gym Sack je preprosta poliesterska vreča - nahrbtnik, ki se zapira z vrvico na vrhnjem robu. Omogoča prenašanje in hranjenje športnih rekvizitov. Nahrbtnik je izdelan iz vodoodporne tkanine. Na prednjem delu ima velik potiskan logotip Nike.
 • Salomon Salomon ORIGINAL BOOTBAG, torba za smučarske čevlje, črna
  24,99 €
  Salomon Original Bootbag je odlična torba za prenašanje smučarskih čevljev po parkirišču ali za shranjevanje. Dno torbe je iz vodoodpornega materiala, tako da torbo brez težav odložite na snežno podlago. Do smučišča ali najbližje koče jo lahko nesete v eni roki, saj je ročaj ojačan za lažje prenašanje.
 • McKinley McKinley MIDWOOD JR., nahrbtnik, črna
  20,29 € 28,99 €
  Pohodniški nahrbtnik McKinley Midwood Jr. je zelo praktični otroški nahrbtnik z 20 litri prostornine. Glavni predal je dostopen prej zgornjega pokrivala, ima pa tudi integrirani stranski žep. Na nahrbtnik je mogoče pritrditi pohodniške palice. Hrbtišče FEEL 2.0 je narejeno iz lahkotne, zelo zračne mrežice za maksimalno udobje in ventilacijo. Trak okoli bokov in trak prek prsi poskrbita za boljšo stabilizacijo pri nošenju. Nahrbtnik je iz trpežnih materialov, ki obljubljajo dolgo življenjsko dobo.
 • adidas adidas LIN CORE WALLET, denarnica, črna
  7,99 €
  Adidas Linear Core Wallet je vsestransko uporabna denarnica. Izdelana je iz trpežnega umetnega materiala. Ponuja posebne predale za bankovce, drobiž, kreditne kartice in dokumente. Okrašena je z zaščitnim znakom Adidas.
 • McKinley McKinley BUSINESS PRO, črna
  47,99 € 59,99 €
  Nahrbtnik McKinley Business Pro bo odličen sopotnik za profesionalce, ki na delo pridejo pripravljeni. Odlikuje ga praktičen urban dizajn in ima 24 litrov prostornine. V glavni predal lahko organizirano pospravite vso delovno opremo. Ima poseben predelek za prenosni računalnik, več manjših žepov in poseben žep za mobilni telefon. Za udobje tudi pri prenašanju težjih bremen poskrbi hrbtišče FEEL 2.0, ki je ergonomično oblikovano in nudi odlično podporo in razporeditev teže. Za večjo stabilnost imate tudi trak okoli pasu. Nahrbtnik je izdelan iz trpežnega poliamida in ima dolgo življenjsko dobo tudi pri redni uporabi.
 • Talbot Torro Talbot Torro RACKETBAG 8, torba za badminton, črna
  39,99 €
  Talbot Torro Racketbag 8 je torba v kateri je prostora za osem badminton loparjev, oblačila, čevlje in ostalo opremo potrebno za trening.
 • McKinley McKinley DUFFY BASIC S II, potovalna torba, črna
  31,99 € 39,99 €
  McKinley Duffy Basic S II je manjša vsestranska in večnamenska potovalna torba. Ponuja dovolj prostora za različno opremo. Izdelana je iz trpežnega umetnega materiala. Glavni predal se zapira na zadrgo. Nošenje pa omogočajo ročaji in trak.
 • Osprey Osprey LT HYDRAFORM RESERV., nahrbtnik, bela
  31,99 € 39,99 €
  Osprey LT Hydraform Reservoir je meh za tekočino, ki je odlična izbira za kolesarjenje ali druge športe, saj omogoča pitje tekočine tudi med gibanjem, brez ustavljanja.
 • Tecnopro Tecnopro BACKPACK, nahrbtnik tenis, črna
  7,99 € 9,99 €
  Tecnopro Back Pack je teniški nahrbtnik, v katerega bodo rekreativni igralci lahko spravili vso svojo opremo. Opremljen je s podloženimi naramnicami, ki zagotavljajo udobje pri nošenju.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE XL ROLLER, torba, črna
  49,99 €
  Športna torba Pro Touch Force Roller ima dva koleščka in izvlečni ročaj za lažji transport. Je zelo praktična in vsestranska, primerna za treninge in izlete. Ima tri ločene predale, tako da lahko varno in organizirano spakirate vso opremo. Ob strani ima še manjše žepe za osebne predmete. Ročaja lahko združimo s sprimnim trakom. Torba je modernega dizajna in jo krasi logotip proizvajalca. Je trpežna in ima dolgo življenjsko dobo.
 • Reebok Reebok TORBA ŠPORTNA ACT FON CITY BLACK, športna torba, črna
  10,39 € 12,99 €
  Reebok ACT Fon City Black je torba, ki vas bo pripeljala skozi dan, ne glede na to, ali želite spraviti zgolj denarnico in telefon, ali pa potrebujete torbo za manjše nakupe. Ima žepe na zadrgo na zunanji in notranji strani, ko je notranjost polna, lahko telefon, denarnico in dokumente shranimo v zunanji žep. Torbica je nastavljiva in priročna.
 • Topeak Topeak AERO WEDGE, kolesarska torba
  14,99 €
  Topeak Aero Wedge je podsedežna torbica aerodinamične oblike. Pritrdi se s trakovi. Idealna je za shranjevanje manjših predmetov kot so ključi, orodje, zračnica, telefon ali denarnica.
 • adidas adidas G TOTE, torba, roza
  24,99 €
  Adidas Tote Bag je vsestransko uporabna torba za prosti čas. Izdelana je iz trpežnega materiala. Na zunanji strani pa ima dodaten mrežast žep. Opremljena je z dvema ročajema.
 • McKinley McKinley WASH BAG MINI, toaletna torbica
  8,79 € 10,99 €
  McKinley Wash Bag Mini je majhna toaletna torbica. Ko se boste odpravili na aktivnosti v naravo, bste vanjo lahko spravili vse pripomočke za osebno higieno. Izdelana je iz vodo-odbojnega materiala. Opremljena je z zadrgama in trakom za nošenje.
 • McKinley McKinley BAGY 8, otroški nahrbtnik, modra
  16,09 € 22,99 €
  Nahrbtnik McKINLEY BAGY 8 je primeren za aktivne otroke, za različne športne dejavnosti in vsakodnevno urbano uporabo. Sodoben dizajn, trpežni material in odlično hrbtišče odlikujejo ta izvrsten nahrbtnik, ki ima tudi odsevne površine, da bo otrok dobro opažen tudi v slabši vidljivosti. Poleg glavnega žepa in sprednjega žepa na zadrgo ima BAGY 8 še stranska mrežasta žepa.
 • McKinley McKinley NECK WALLET RFID, torbica za denar
  8,79 € 10,99 €
  McKinley Neck Wallet RFID je izjemno prikladna denarnica, ki jo nosimo okoli vratu. Je nujni sopotnik za pohodnike, ki želijo imeti denar in dokumente vseskozi na varnem mestu, ki hkrati ni vsem na očem.
 • Deuter Deuter CITY BAG, kolesarska torba, črna
  13,99 €
  Kolesarsko torbico Deuter City Bag namestite na krmilo kolesa. Primerna je za shranjevanje manjših predmetov kot so ključi, orodje, telefon in denarnica. Je aerodinamične oblike in zelo enostavna za namestitev. Njen volumen znaša 1,2 litra, tehta pa zgolj 65 gramov. Torbica bo odličen sopotnik na kolesarskih turah, kjer pri sebi potrebujete zgolj najnujnejše.
 • Nike Nike HERITAGE 2.0 AOP, torbica, črna
  17,99 €
  Nike Heritage 2.0 Gym Sack je preprosta poliesterska vreča - nahrbtnik, ki se zapira z vrvico na vrhnjem robu. Omogoča prenašanje in hranjenje športnih rekvizitov. Nahrbtnik je izdelan iz vodoodporne tkanine. Na prednjem delu ima velik potiskan logotip Nike.
 • Salomon Salomon ORIGINAL, torba za smučarske čevlje, črna
  24,99 €
  Salomon Original Bootbag je odlična torba za prenašanje smučarskih čevljev po parkirišču ali za shranjevanje. Dno torbe je iz vodoodpornega materiala, tako da torbo brez težav odložite na snežno podlago. Do smučišča ali najbližje koče jo lahko nesete v eni roki, saj je ročaj ojačan za lažje prenašanje.
 • McKinley McKinley FARAWAY 70, črna
  76,99 € 109,99 €
  McKinley Faraway je 70-litrski nahrbtnik za potovanja; zelo prostoren in kompatibilen z dnevnim nahrbtnikom Faraway 10. V notranjosti ima kompresijske trakove, ki prtljago varno stabilizirajo za še boljšo razporeditev teže. Ima tudi mrežasti žep za manjše predmete. S hrbtiščem Fit Vario tehnologije se prilega vsakršni dolžini hrbta. Zanki za nošenje ima na vrhu in ob strani za različne načine prenatašanja.
 • McKinley McKinley MONEY BELT RFID, denarnica
  10,99 €
  McKinley Money Belt RFIDje pas za shranjevanje denarja. Primeren je za popotnike, ki potrebujejo skrivni predal, v katereg lahko spravijo denar. Opremljen je z dvemi žepi z zadrgo.
 • Topeak Topeak KOŠARA PREDNJA, kolesarska košara, črna
  34,99 €
  Lahka kovinska košara za hitre opravke po mestu. Enostavno snemanje s krmila s pritiskom na gumb 'QuickClick'. Nosilec (Fixer 3E) omogoča namestitev na električna kolesa.
 • McKinley McKinley DUFFY BASIC M II, potovalna torba, črna
  39,99 € 49,99 €
  McKinley Duffy Basic M II je srednje velika vsestranska in večnamenska potovalna torba. Ponuja velika prostora za različno opremo. Izdelana je iz trpežnega umetnega materiala. Glavni predal se zapira na zadrgo. Nošenje pa omogočajo ročaji in trak.
 • Camelbak Camelbak ULTRAPRO VEST 3,5L/1L, nahrbtnik, modra
  79,99 € 99,99 €
  Camelbak Ultrapro Vest je tekmovalni/avanturistični nahrbtnik, namenjen daljšim gorskim tekaškim maratonom. Nov material zagotavlja nizko težo nahrbtnika, ki ne vpija znoja in tako ne vpliva na dodatno težo med aktivnostjo. Nahrbtnik v obliki brezrokavnika je brez meha, ima pa prostor da se ga lahko vloži. Značilno Air Channel hrbtišče, dodaten prostor za vetrna oblačila.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE SHOULDER BAG, torba, črna
  10,99 €
  Torba za na rame Pro Touch Force Shoulder Bag poskrbi, da športno opremo prenašate v stilu. Je zelo funkcionalna in ima en velik glavni predal, ki varno shrani vse predmete. Torbo prenašate z ramenskim trakom, ki je podložen za več udobja. Velika odprtina poskrbi, da enostavno dostopate do vse opreme. Torba je modernega športnega dizajna in jo krasi logotip proizvajalca. Je trpežna in ima dolgo življenjsko dobo.
 • adidas adidas G TOTE, torba, črna
  24,99 €
  Adidas Tote Bag je vsestransko uporabna torba za prosti čas. Izdelana je iz trpežnega materiala. Na zunanji strani pa ima dodaten mrežast žep. Opremljena je z dvema ročajema.
 • McKinley McKinley WASH BAG COMPACT MINI, toaletna torbica
  10,39 € 12,99 €
  McKinley Wash Bag Compact Mini je majhna toaletna torbica. Ko se boste odpravili na aktivnosti v naravo, bste vanjo lahko spravili vse pripomočke za osebno higieno. Izdelana je iz vodo-odbojnega materiala. Opremljena je z zadrgama in trakom za nošenje.
 • McKinley McKinley NECK WALLET, torbica za denar
  7,19 € 8,99 €
  McKinley Neck Wallet je izjemno prikladna denarnica, ki jo nosimo okoli vratu. Je nujni sopotnik za pohodnike, ki želijo imeti denar in dokumente vseskozi na varnem mestu, ki hkrati ni vsem na očem.
 • Deuter Deuter JUNIOR, otroški nahrbtnik, rdeča
  39,99 €
  Deuter Junior je namenjen družinam z mladimi pohodniki. Junior nahrbtnik s prilagojenim hrbtiščem in naramnicami je odlična izbira. Mladostniški dizajn za prve prave avanture v naravi nudi 18 litrov prostornine za ure in ure zabavnih aktivnosti. Nahrbtnik je udoben, zelo funkcionalen in tudi zabaven, tako da bodo mladi pohodniki komaj čakali, da si ga nadenejo in odrinejo v svet.
 • Wilson Wilson YOUTH BACKPACK, nahrbtnik tenis, modra
  39,99 €
  Wilson Youth Backpack je odličen nahrbtnik za mlade tenisače. Glavni predal zagotavlja dovolj prostora za 2 teniška loparja, medtem ko so ostali predali namenjeni ostali opremi.
 • Salomon Salomon EXTEND GEARBAG, torba za smučarske čevlje, črna
  39,99 €
  Salomon torba Extend Gearbag je popolna izbira za shranjevanje smučarskih čevljev, rokavic in ostale potrebne opreme. Dno torbe je iz vodoodpornega materiala, tako da jo lahko mirno odložite na snežno podlago. Zahvaljujoč mrežasti odprtini je zračenje opreme zagotovljeno. Do smučišča ali najbližje koče jo lahko nesete v eni roki, ali pa si prilagodite dolžino traku in jo nosite na rami.
 • McKinley McKinley FARAWAY 40, črna
  48,99 € 69,99 €
  McKinley Faraway 40 je 40-litrski nahrbtnik za potovanja; primeren za ročno prtljago na letalu in kompatibilen z dnevnim nahrbtnikom Faraway 10. V notranjosti ima kompresijske trakove, ki prtljago varno stabilizirajo za še boljšo razporeditev teže. Ima tudi posebni obloženi predelek za prenosni računalnik. Z ergonomičnim hrbtiščem bo tudi težji tovor neverjetno udobno prenašati.
 • Cytec Cytec SADDLEBAG BASIC, kolesarska torba, črna
  5,59 € 6,99 €
  Cytec Saddlebag Basic je kolesarska torbica, ki se jo s pomočjo velcro zaponk pritrdi pod kolesarski sedež. Predal z zadrgo nudi zadosti prostora za najbolj osnovne stvari. Odsevni elementi.
 • McKinley McKinley MONEY BELT, denarnica
  7,99 €
  McKinley Money Belt je pas za shranjevanje denarja. Primeren je za popotnike, ki potrebujejo skrivni predal, v katereg lahko spravijo denar. Opremljen je z dvemi žepi z zadrgo.
 • Fischer Fischer SKIBOOTBAG ALPINE RACE, športna torba, črna
  39,99 €
  Fischer Alpine Race je prostorna in trpežna torba za shranjevanje smučarskih čevljev. Vanjo lahko spravite par smučarski čevljev in kako drugo drobnarijo.
 • Cat Cat HAULING, torba, črna
  21,59 € 26,99 €
  Cat Hauling je večnamenska naramna torbica za prosti čas. Odlikujejo jo oblazinjen žep za tablico, žepek z zadrgo na sprednji strani ter nastavljiva naramnica za nošenje.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE PRO BAG S, torba, črna
  15,99 € 19,99 €
  Športna torba Pro Touch Force Pro je idealna rešitev za treninge in tekme. Je strateško oblikovana in ima tri večje predale za organizirano shranjevanje opreme in oblek. Velika zgornja odprtina omogoča enostavno iskanje in zlaganje. Predal za obutev je ločen, tako da športni copati ne umažejo ostalih stvari. Torba je iz trpežnega poliestra in ima dolgo življenjsko dobo. Ročaja za prenašanje lahko združimo s sprimnim trakom.
 • Nike Nike F.C. HIP PACK, torbica, črna
  21,99 €
  Nike F.C. Hip Pack je priročna torbica za okoli pasu, v katero lahko spravite nujne potrebščine, ki jih potrebujete pri športnem udejstvovanju ali mestnem potepanju. Torbica je izdelana iz kakovostnega umetnega materiala in je opremljena z zadrgo. Okrašena je z zaščitnim napisom Nike F.C..
 • Deuter Deuter SECURITY WALLET II, torbica za denar, bež
  14,99 €
  Deuter Security Wallet II je neopazna, mehka in udobna denarnica, ki jo nosimo ob telesu, vanjo pa lahko spravimo denar in potni list.
 • Deuter Deuter WASH CENTER II, toaletna torbica, črna
  29,99 €
  Deuter Wash center II je toaletna torbica, v kateri je vse na svoje mestu, poleg tega pa prepriča s trendovskim izgledom. Notranjost je jasno razdelana in ima dodatno mrežasto vrečko. Torbica je dovolj velika, da boste s seboj vzeli vse toaletne pripomočke, ki jih potrebujete na potovanju.
 • Cytec Cytec SADDLEBAG, kolesarska torba, črna
  10,39 € 12,99 €
  Cytec Saddlebag je torbica za pod kolesarski sedež in pride v štirih velikostih. Volumen torbice se lahko poveča z odpenjanjem zadrge. Dodatni stranski žepi. Enostavna montaža.
 • Speedo Speedo DELUXE VENT MESH BAG XU, torba športna, modra
  19,99 €
  Speedo Deluxe Ventilator Mesh Bag je nahrbtnik/torba za plavalno opremo, ki je izdelana iz trpežnega mrežastega materiala, tako da se hitro suši. Ima velik osrednji del ter manjši žep z zadrgo.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE PRO BAG L., torba, črna
  20,79 € 25,99 €
  Športna torba Pro Touch Force Pro je idealna rešitev za treninge in tekme. Je strateško oblikovana in ima tri večje predale za organizirano shranjevanje opreme in oblek. Velika zgornja odprtina omogoča enostavno iskanje in zlaganje. Predal za obutev je ločen, tako da športni copati ne umažejo ostalih stvari. Torba je iz trpežnega poliestra in ima dolgo življenjsko dobo. Ročaja za prenašanje lahko združimo s sprimnim trakom.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin GADGETARY, torba, črna
  34,99 €
  Ramenska torba Jack Wolfskin Gadgetary poskrbi, da so vaši elektronski predmeti, dokumenti, denar in ostale vredne stvari varno spravljene. Ramenski trak je prilagodljive površine in ima podlogo za ramo, da je nošenje bolj udobno. Glavni predal ima v notranjosti več različnih žepov, da lahko stvari organizirano pospravite in hitro najdete. Poseben prekaj je naenjen tablici oz. manjšemu prenosnemu računalniku. Torba je zelo vsestranska, primerna za vsak dan in za potovanja. Odlikuje jo visoka trpežnost, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
 • Cressi Sub Cressi Sub WATERPROOF PHONE CASE, torbica, črna
  7,19 € 8,99 €
  Cressi Waterproof Phone Case je priročna vodoesna torbica, v kateri bo vaš mobilni telefon na varnem pred vodo in peskom. Torbica je opremljena s trakom za prenašanje.
 • McKinley McKinley NECK WALLET, torbica za denar, črna
  8,99 €
  Torbico McKINLEY NECK WALLET lahko obesite okoli vratu in skrijete pod obleko. Primerna je za varno shranjevanje najnujneše lastnine - dokumentov, denarja, potnega lista ... Odlična je za potovanja in aktivnosti, kjer ne želite torbice, ki bi vas ovirala.
 • Deuter Deuter ZIP WALLET, denarnica, črna
  14,99 €
  Deuter Zip Wallet je športna, priročna in kompaktna denarnica z malo prostornine, ki pa vseeno organizirano shranjuje in varuje vaše bankovce, kovance in kartice. Vse naokrog jo obkroža zadrga. Odlična je za potovanja, športne aktivnosti in pohode, kjer s seboj potrebujemo le najbolj nujno.
 • Head Head BOOT BAG, torba za smučarske čevlje, črna
  29,99 €
  Hed Boot Bag je najbolj inovativna torba za shranjevanje smučarskih čevljev, ki se popolnoma razpre, kar omogoča obuvanje brez stopicanja po snegu.
 • Target Target CLASSIC MELANGE, športna torba, siva
  14,99 €
  Target Classic Melange je vsestransko uporabna mestna naramna torbica. Ima več praktičnih žepov v katere lahko spravite ključe, telefon in druge drobne predmete. Torbica je modernega dizajna in primerna za oporabo v prostem času.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin CULTURE DUFFLE, toaletna torbica, črna
  29,99 €
  Toaletna torbica Jack Wolfskin Culture Duffle je zelo vsestranska, primerna za kampiranje, potovanja in druge aktivnosti, ko s seboj na poti potrebujete kozmetične izdelke. Lahko jo obesite za zanko ali pa položite - tudi na neravnih površinah se ne prevrne. Ima en glavni predal in dva stranska žepa z zadrgo. Glavna odprtina je zelo velika, tako da lahko enostavno dostopate do notranjosti. V notranjosti najdete tudi priročno ogledalce. Torbica je iz vzdržljivega materiala, ki obljublja dolgo življenjsko dobo.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE PRO BAG M, torba, črna
  18,39 € 22,99 €
  Športna torba Pro Touch Force Pro je idealna rešitev za treninge in tekme. Je strateško oblikovana in ima tri večje predale za organizirano shranjevanje opreme in oblek. Velika zgornja odprtina omogoča enostavno iskanje in zlaganje. Predal za obutev je ločen, tako da športni copati ne umažejo ostalih stvari. Torba je iz trpežnega poliestra in ima dolgo življenjsko dobo. Ročaja za prenašanje lahko združimo s sprimnim trakom.
 • Head Head BOOT BACKPACK, torba za smučarske čevlje
  34,99 €
  Head Boot Backpack je nahrbtnik za smučarske čevlje z dodatnim žepom za dodatke in inovativnim odpiranjem.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin CASHBAG WALLET RFID, denarnica, črna
  19,99 €
  Zložljiva denarnica Jack Wolfskin Cashbag Wallet RFID je odlična za nakupe, potovanja in vsakodnevno rabo. Opremljena je s posebno RFID folijo, ki preprečuje branje podatkov z vaših kartic. Denarnica ima več predalčkov za ločeno shranjevanje bankovcev, kovancev in kartic. Se kompaktno zloži in jo lahko enostavno spravite v žep v hlačah. Material je zelo vzdržljiv in tudi vodoodporen.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin BAYWATER, toaletna torbica, črna
  23,99 € 29,99 €
  Toaletna torbica Jack Wolfskin Baywater je zaradi svoje oblike stabilna tudi na neravnih površinah, lahko pa jo obesite za zanko. Odlična je za potovanja in shrani vse nujne toaletne produkte. Ima dva večja predala in manjši žep z zadrgo. Da dobro zaščiti predmete je popolnoma podložena, tako da bodo tudi krhke in lomljive stvari varno shranjene.
 • Loehr Loehr MTS4, kolesarska košara, črna
  29,99 €
  Loehr košara je priročna košara, ki se namesti na krmilo. Izdelana je iz žične zasnove in je idealen pripomoček za mestna kolesa, nakupovanje ali shranjevanje manjših predmetov med kolesarjenjem.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE GYM BAG, torba, črna
  5,99 €
  Športna vreča z naramnicami Force je enostavna rešitev za shranjevanje športne opreme. Je trendovska, modernega dizajna in cenovno dostopna. Je dovolj prostorna, da vanjo pospravite vse za trening, primerna za vsestransko uporabo in hiter transport.
 • McKinley McKinley WASH BAG COMPACT MINI, toaletna torbica, črna
  9,59 € 11,99 €
  McKinley Wash Bag Compact Minije priročna in trpežna torbica, v katero pospravite toaletne pripomočke. Odlična je za kampiranje, daljše pohode, izlete in potovanja. Majhna torbica varno shrani najnujnejše produkte za osebno higieno, ki jih vedno potrebujete pri sebi. Zapenja se s trakom. Izdelana je iz vzdržljivega poliestra.
 • Nike Nike MOVE FREE, torbica, črna
  14,99 €
  Nike Move Free Women's Training Gymsack je lahka ženska torba, ki je primerna za vso telovadno ali fitnes opremo. Izdelana je iz kakovostnega umetnega materiala in ponuja odličen dostop do vseh potrebščin.
 • McKinley McKinley DUFFLEBAG S - DUFFY S, potovalna torba, črna
  27,99 € 39,99 €
  Praktična potovalna torba McKinley Duffy Basic S je manjše velikost, a izredno vsestranska in uporabna. Je nepremočljiva in omogoča več različnih načinov nošenja, tudi kot nahrbtnik. Torba je lahka in ima v notranjosti nekaj mrežastih žepov, ki vam pomagajo pri dobro organiziranem pakiranju. Lahko jo uporabljate kot torbo za športno opremo ali pa kot torbo za potovanja. Je iz trpežnega materiala, ki obljublja dolgo življenjsko dobo.
 • Oneway Oneway THERMO BELT STAR, torbica, rdeča
  24,99 €
  Oneway Thermo Belt Star je torbica za okoli pasu, s prostorom za pijačo in ostale malenkosti.
 • McKinley McKinley YUKI 12 II, otroški nahrbtnik
  11,19 € 15,99 €
  McKinley Yuki 12 II je otroški pohodniški nahrbtnik. Izdelan je iz trpežnega umetnega materiala. V notranjosti je dovolj prostora za vse pohodniške potrebščine. Na zunanju strani pa je na voljo še en manjši žep za denarnico ali mobilni telefon. Nastavljive naramnice, ki so opremljene s prsnim pasom, ponujajo oblazinjenje za dodatno udobje pri nošenju. Odsevni detajli pa povečujejo vidnost ponoči.
 • Babolat Babolat PURE DRIVE, torba, modra
  79,99 €
  Babolat RH X6 Pure je torba za tenis s termo izoliranim predaloa, ki skrbi za to, da napetost strun na loparju popušča počasneje, poleg tega pa služi tudi za ohranjanje hladne pijače med na tekmi ali treningu v vročih poletnih dneh.
 • McKinley McKinley COSMETIC BAG, toaletna torbica, črna
  7,99 € 9,99 €
  Toaletna torbica McKinley Cosmetic Bag je idealna za shranjevanje in transport izledkov osebne higiene na kampiranju, izletih in daljših potovanjih. Glavni predal ima en mrežast žep in en žep z zadrgo, dodaten žep je še na zunanji strani, tako da lahko organizirano pospravite stvari. Torbica ima tudi zanko, da jo lahko obesite. Je enosbarvna in iz trpežnega materiala.
 • Atomic Atomic W BOOT BAG CLOUD, torba za smučarske čevlje, črna
  34,99 €
  Atomic W Boot Bag Cloud je odlična ženska smučarska torba za smučarske čevlje, čelado in drugo opremo. Trapaulin material zagotavlja odlično trpežnost, vodoodbojnost in enostavno čiščenje. Nastavljive obložene naramnice in hrbtni del pa omogočajo veliko udobja med nošenjem.
 • Deuter Deuter WASH BAG II, toaletna torbica, črna
  18,39 € 22,99 €
  Deuter Wash bag je toaletna torbica z aplskim stilom, ki je športna in lahka, obenem pa dovolj velika za toaletni pribor, ki ga potrebujete na potovanju ali izletu. Notranjost je lepo urejena, velik kavelj pa omogoča, da torbico obesimo kjerkoli.
 • Ferrino Ferrino ANOUK, torbica, bež
  16,99 €
  Ferrino Anouk je tanka torbica s trakom za okoli vratu za varno nošenje dokumentov in denarja.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin MOBILE BANK, denarnica, modra
  14,99 €
  Denarnica Jack Wolfskin Mobile Bank je zelo tanka in praktična, ima 9 različnih predalčkov za organizirano shranjevanje bankovcev, kovancev in različnih kartic. Zapenja se na ježka. Zložljiva denarnica je zelo kompaktna in lahkotna za prenašanje. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki izvrstno kljubuje obrabi.
 • McKinley McKinley DUFFLEBAG L - DUFFY L, potovalna torba, črna
  38,49 € 54,99 €
  Večnamenska nepremočljiva torba McKINLEY DUFFY je zelo praktična, saj jo lahko nosimo v roki ali pa jo hitro in enostavno spremenimo v nahrbtnik in jo nosimo na hrbtu. Je lahka in zelo protorna, ter ima nekaj notranjih mrežastih žepov za bolj organizirano pakiranje. Lahko jo uporabljate kot torbo za športno opremo ali pa kot torbo za potovanja.
 • Pro Touch Pro Touch FORCE TEAMBAG, torba, črna
  13,99 € 19,99 €
  Športna torba Pro Touch Force Teambag je modernega dizajna, zelo praktična in primerna za različne dogodke in treninge. Na voljo je v treh velikostih (S, M in L). Ima tri glavne predale, v katere enostavno pospravite vsa oblačila in opremo. Ob strani je še več žepov, v katere varno shranite manjše predmete. Torba ima ročaj, s katerim jo udobno nosite. Je zelo trpežna in ima dolgo življenjsko dobo.
 • Oneway Oneway THERMO BELT STAR, torbica, rumena
  24,99 €
  Oneway Thermo Belt Star je torbica za okoli pasu, s prostorom za pijačo in ostale malenkosti.
 • Target Target ACTION, športna torba
  23,99 € 39,99 €
  Potovalna torba Target Action je moderna in vsestransko uporabna, primerna za različne izlete. Omogoča več načinov nošenja - ima snemljive naramnice in podložene ročaje. Shranjevanje je pregledno, predmeti pa dobro organizirani, saj ima torba tudi stranske žepke in pa ločen predal za opremo. Dno torbe je podloženo. Kot je značilno za Target, je izdelek mladostnega, urbanega dizajna, ki je nadvse trendovski. Zelo uporaben kos, ki ga bostez veseljem uporabljali za različne avanture.
 • McKinley McKinley DUFFLEBAG M - DUFFY M, potovalna torba, črna
  31,49 € 44,99 €
  Potovalna torba McKinley Duffy Basic M je izredno uporabna in vsestranska. Nepremočljiva torba je zelo praktična, saj jo lahko nosimo v roki ali pa jo hitro in enostavno spremenimo v nahrbtnik in jo nosimo na hrbtu. Je lahka in zelo prostorna, ter ima nekaj notranjih mrežastih žepov za bolj organizirano pakiranje. Lahko jo uporabljate kot torbo za športno opremo ali pa kot torbo za potovanja. Je iz trpežnega materiala, ki obljublja dolgo življenjsko dobo.
 • Mammut Mammut TASCH POUCH, torbica, črna
  25,99 €
  Mammut Tasch Pouch je torbica za okoli ramena prostornine 2 litra. Torbica ima večji predal z notranjimi manjšimi predali ter majhen predal na notranji strani torbice. Zanke za opremo. Manjši žep s poklopcem na sprednji strani torbice za telefon.
 • Intersport Intersport INTERSPORT TEAMBAG S, torba, črna
  10,49 € 14,99 €
  Intersport Teambag S je športna torba z enim velikim predalom in dvema manjšima stranskima predaloma. Ročaja lahko združimo s sprimnim trakom, naramnica pa je podložena in nastavljiva ter se lahko enostavno odstrani. Velikost L: 40x22x24 cm. Volumen: 21 L
 • McKinley McKinley KITA 6 II, otroški nahrbtnik
  9,09 € 12,99 €
  McKinley Kita 6 II je atraktiven otroški nahrbtnik, v katerega bo vaš nadebudnež lahko zložil svojo pohodniško opremo. Za udobje pa skrbijo podložene naramnice. Opremljen je s praktičnimi žepi in odsevnimi detajli. Na sprednji strani pa je okrašen s prijazno grafiko.
 • Nordica Nordica BOOT BAG, torba za smučarske čevlje, črna
  39,99 €
  Nordica Boot Bag je univerzalna torba za vaše smučarske čevlje. Vanjo pa boste lahko spravili tudi druge malenkosti, ki jih potrebujete na smučanju. Trpežen in vodoodbojen material poskrbi za uporabnost in trpežnost.
 • Atomic Atomic BOOT BAG 2.0 REDSTER, torba za smučarske čevlje, rdeča
  24,99 €
  Atomic Boot Bag 2.0 Redster je nova smučarska torba za smučarske čevlje, čelado in drugo opremo. Trapaulin material zagotavlja odlično trpežnost, vodoodbojnost in enostavno čiščenje. Nastavljive obložene naramnice in hrbtni del pa omogočajo veliko udobja med nošenjem.
 • Fischer Fischer DRINKBELT PROFESSIONAL, torbica
  24,99 €
  Fischer Drinkbelt Professional je torbica za okoli pasu, s prostorom za pijačo in ostale malenkosti.
 • Target Target ACTION, športna torba, siva
  23,99 € 39,99 €
  Potovalna torba Target Action je moderna in vsestransko uporabna, primerna za različne izlete. Omogoča več načinov nošenja - ima snemljive naramnice in podložene ročaje. Shranjevanje je pregledno, predmeti pa dobro organizirani, saj ima torba tudi stranske žepke in pa ločen predal za opremo. Dno torbe je podloženo. Kot je značilno za Target, je izdelek mladostnega, urbanega dizajna, ki je nadvse trendovski. Zelo uporaben kos, ki ga bostez veseljem uporabljali za različne avanture.
 • Head Head DJOKOVIC 12R MONSTERCOMBI, torba, črna
  119,99 €
  Head Djokovic 12R Monstercombi je velika torba z dvema osrednjima stranskima predaloma. Eden je oblazinjen s tehnologijo CCT+, ki nudi popolno zaščito loparjem. Dva sredinska predala. Eden je opremljen s sistemom prezračevanja za športne copate in uporabljena oblačila. Dva manjša stranska predala namenjena drobnim stvarem. Torbo je možno nositi tudi kot nahrbtnik. V torbi je dovolj prostora za 12 loparjev.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin EMBANKMENT, denarnica, črna
  19,99 €
  Denarnica Jack Wolfskin Embankment je klasičnega videza in sodobne funkcionalnosti. Idelana je iz robustnega recikliranega blaga. V notranjosti ima veliko prostora za kartice, kovance in bankovce. Ima tudi prozoren žepek, kamor pospravite svojo osebno izkaznico ali vozovnico, tako da jo lahko pokažete, ne da bi jo jemali iz denarnice. Denarnica se zapenja na ježka.
 • McKinley McKinley BAGY 10 II, otroški nahrbtnik
  16,09 € 22,99 €
  McKinley Bagy 10 II je otroški nahrbtnik, ki je primeren za pohode in šolske izlete. Posebna ergonomska zasnova razbremenjuje hrbet. V notranjosti je dovolj prosotra za pohodniško opremo ali šolske potrebščine, na zunanji strani pa so še dodatni trije žepi. Oblazinjene naramnice omogočajo udobno nošenje. Odsevni detajli pa povečujejo varnost v slabših svetlobnih pogojih.
 • adidas adidas RUN WAIST BAG, tekaška torbica, črna
  24,99 €
  S pasno torbico adidas Run Waist Bag boste imeli najnujnejše predmete na dosegu rok tudi med tekom. Ima dva predala z zadrgo, kamor pospravite svoje ključe, kartice, energijske tablice in druge manjše predmete. Vse bo varno shranjeno, saj je torbica iz vodoodpornega materiala. Pas je prilagodljive dolžine.
 • Intersport Intersport INTERSPORT TEAMBAG L, torba, črna
  13,99 € 19,99 €
  Intersport Teambag L je športna torba z enim velikim predalom in dvema manjšima stranskima predaloma. Ročaja lahko združimo s sprimnim trakom, naramnica pa je podložena in nastavljiva ter se lahko enostavno odstrani. Velikost L: 70x32x34 cm. Volumen: 70 L
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin COIN & CREDIT, denarnica, modra
  13,99 €
  Denarnica Jack Wolfskin Coin & Credit je izredno praktična, ima kar 11 različnih žepkov/predalčkov. Je tanka, zložljiva, z enostavnim zapiranjem na ježka. Vanjo lahko zelo organizirano pospravite bankovce, različne kartice in kovance. Eden od žepkov je prozoren - tja pospravite vozovnico ali kartico. Je izredno kompaktna in lahkotna, hkrati pa izdelana iz trpežnega materiala, ki obljublja dolgo življenjsko dobo.
 • Intersport Intersport INTERSPORT TEAMBAG M, torba, črna
  12,59 € 17,99 €
  Intersport Teambag M je športna torba z enim velikim predalom in dvema manjšima stranskima predaloma. Ročaja lahko združimo s sprimnim trakom, naramnica pa je podložena in nastavljiva ter se lahko enostavno odstrani. Velikost L: 55x29x29 cm. Volumen: 46 L
 • Intersport Intersport SKI BOOT SQUARE, torba za smučarske čevlje, črna
  9,74 € 12,99 €
  Ski Boot Bag Square je torba za en par smučarskih čevljev. Zapira se na zadrgo in ima nastavljiv trak za nošenje, ki se lahko odpne, pa tudi ročaj za nošenje. Torba ima tudi poseben predal za shranjevanje čelade.
 • Jack Wolfskin Jack Wolfskin PASSPORT BREAST POUCH, torbica, črna
  9,99 €
  Torbica za okoli vratu Jack Wolfskin Passport Breast Pouch je varno zavetje za pomembno lastnino, ko se potepate naokoli. Je zelo ploska in jo zato lahko nosite tudi pod oblačili. Priročno bo shranila vaš potni list in denar. Material je zelo mehek, zato je torbica prijetna za nošenje, je pa tudi zelo lahkotna. Kljub temu je blago trpežno in obljublja dolgo življenjsko dobo. Izredno praktična izbira za potovanja in druge aktivnosti. Pas ze okoli vratu je prilagodljive dolžine.
 • Intersport Intersport SKI BOOT TRIANGLE, torba za smučarske čevlje, črna
  9,74 € 12,99 €
  Ski Boot Bag Triangle je torba za en par smučarskih čevljev. Zapira se na zadrgo in ima nastavljiv trak za nošenje, ki se lahko odpne, pa tudi ročaj za nošenje. Torba ima tudi poseben predal za shranjevanje čelade.
 • Head Head ELITE 12R MONSTERCOMBI, torba, siva
  59,99 €
  Head Elite 12R Monstercombi je velika torba z dvema osrednjima stranskima predaloma. Eden je oblazinjen s tehnologijo CCT+, ki nudi popolno zaščito loparjem. Dva sredinska predala. Eden je opremljen s sistemom prezračevanja za športne copate in uporabljena oblačila. Dva manjša stranska predala namenjena drobnim stvarem. Torbo je možno nositi tudi kot nahrbtnik. V torbi je dovolj prostora za 9 loparjev.
 • McKinley McKinley BADGER 12, otroški nahrbtnik, rdeča
  11,50 € 22,99 €
  McKinley Badger 12 je otroški nahrbtnik za aktivne mlade raziskovalce. Nahrbtnik nudi 12 litrov prostornine, je udoben za nošenje in ima prsni pas za dodatno stabilnost in enakomerno porazdelitev teže. Ob strani ima nahrbtnik majhen žep, dodaten žep za manjše stvari pa je tudi v pokrovu nahrbtnika.
 • adidas adidas RUN BELT, tekaška torbica, oranžna
  19,99 €
  adidas Run Belt je tekaški pas, ki bo prišel prav dolgoprogašem. Opremljen je s posebnim žepom z zadrgo, v katerega je možno spraviti energetski gel ali ploščico, poleg tega pa tudi različne drobne predmete.
Torbe in denarnice morajo biti praktične, dizajnirane tako, da v njih lahko shranite vse stvari, ki so vam potrebne, zraven tega, kvalitetne in dolgotrajne, po možnosti odporne na različne vremenske prilike, in da ne pozabimo - lepe po vašem okusu. Veliko nasvetov za zadovoljiti, toda na srečo je izbira velika, tu so aktovke, kovčki, nahrbtniki, male torbice, denarnice, toaletne torbice, potne torbe in različni drugi modeli. Kakšno torbo izbrati? Če veliko časa hodite in opravljate različne posle sproti, morate imeti svobodne roke, a torba lahka za nošenje. Tukaj priporočamo tako imenovane »crossbody« torbe, oziroma torbe čez telo. Teža torbe bo lepo razporejena in ne bo neprijetnih bolečin v ramenih od preveč stvari. Prav tako takšna vrsta torbe vam osvobodi roke, pa lahko vzamete tudi dodatne vrečke ali opravljate vse kar je potrebno. Za potovanja predlagamo, da si priskrbite dober nahrbtnik. Prav tako bo lažji na nošenje, če boste veliko hodili, a v njih lahko nosite veliko stvari. Sedaj so nahrbtniki zelo trendi, zato prihajajo v veliki izbiri barv in dizajnov in lahko se zelo lepo kombinirajo za različnimi stili oblačil. Za potovanja predlagamo tudi majhno denarnico za kartice. Prej so jih nosili samo moški, a danes so zelo popularne, zato jih nosijo vsi, tudi številne high-end blagovne znamke jih uvrščajo v svojo ponudbo. So zelo praktične, ker jih lako pospravite v vsako torbo in torbico. Za večerne zmenke bodo ženske posebno pozornost posvetile izbiri idealne večerne torbice, ki popolnoma pristaja z izbrano modno kombinacijo. Tukaj ni pravil niti priporočil, uživajte v izbiri in preizkušanju torbic različnih barv, oblik, z verižicami, cirkoni, iz usnja ali satena, na ramo, čez telo ali za v roko. Nakup lepe torbice vedno popravi dan!
Vrh