Nogavice

 • Katalog
 • Lista
45 izdelkov
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Dorote barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic različnih barv (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Chinn barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, zahvaljujoč bolj ohlapnemu robu nikoli ne tiščijo. V priročnem trojnem pakiranju! Otroške nogavice Priročno pakiranje Rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih dizajnov, glejte sliko.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Abelu črna-roza
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko).
 • VOXX 3 pari športnih fantovskih nogavic Josífek barvna
  11,99 €
  Udobne otroške nogavice v praktičnem pakiranju. Češki proizvajalec. Kakovostno izdelane, zaključene z mehkim in prijetnim patentom, ki ne tišči. Otroške nogavice Priročno pakiranje Nežen šiv na predelu prstov Udoben patent, ki ne tišči V pakiranju so trije pari nogavic različnih barv, glejte sliko.
 • Lonka 3 pari nogavic Demertz za dogodke siva
  14,99 €
  Nogavice češke izdelave z decentnim vzorcem, primerne za vsakodnevno nošenje ali za družabne dogodke. So višje, zato ne bo videti kože, ko se hlačnice nekoliko dvignejo, ko na primer sedete. Nogavice iz močnega, barvno stabilnega bombaža. Višje moške nogavice Priročno pakiranje Nežen šiv na predelu prstov V pakiranju je tri pare enakih nogavic.
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Rakr barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Reant barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko)
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Verth barvna
  11,99 €
  Priročno trojno pakiranje otroških nogavic za hladne dni. Lepo izdelane, zaključene z mehkim in prijetnim patentom, ki ne tišči. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 2 para toplih otroških nogavic Dani modra-bež
  8,69 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Yrako barvna
  11,99 €
  Priročno pakiranje treh parov otroških nogavic za hladne dni. Lepo izdelane, zaključene z mehkim robom, ki ne stiska noge. Z motivi srčkov. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko)
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Maend barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, mehak patent pa noge ne stiska. V priročnem trojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva črna in en siv par nogavic (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 2 para otroških nogavic Ynisy modra-siva
  8,69 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko)
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Rubí siva-roza
  10,99 €
  Tople nogavice Rubi z ljubkim motivom medvedkov so idealen zaveznik v mrzlih dneh. Gumijaste blazinice na stopalih preprečujejo drsenje. V priročnem pakiranju. Nogavice so zračne in prilegajoče Ne drsijo Patent se lepo prilega in noge ne stiska Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnimi vzorci Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih nogavic Joel barvna
  14,99 €
  Tople nogavice iz močnejšega bombaža španske blagovne znamke Ysabel Mora s stilskim potiskom motiva koles. Izkoristite jih za vsak dan ter sprehode v naravi v hladnejšem vremenu. Moške nogavice Priročno pakiranje Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv, glejte sliko. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Oscar modra
  9,89 €
  Tople nogavice iz debelejšega bombaža španske znamke Ysabel Mora. Primerne so za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi. So zelo prijetne na koži, in ker nimajo zgornjega roba, ne povzročajo otiščancev. Moške nogavice Ugodno pakiranje Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje 2 para nogavic z različnima vzorcema (glej fotografijo). Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Jorge črna-modra
  9,89 €
  Tople nogavice Jorge v ugodnem pakiranju so idealne za mrzlo vreme. Gumijasti čepki preprečujejo drsenje. Nogavice so zračne in elastične Protizdrsna zasnova Zaključene so z elastičnim robom, ki ne stiska noge Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnima vzorcema. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Boma 3 pari fantovskih nogavic Kryptoxík barvna
  6,59 €
  Udobne fantovske nogavice Kryptoxík v ugodnem pakiranju. Material odvaja vlago od telesa, zato so nogavice primerne za vsakodnevno nošenje in šport. Otroške nogavice Ugodno pakiranje Udoben rob, ki ne stiska
 • Boma 3 pari dekliških nogavic Kryptoxík barvna
  10,99 €
  Udobne dekliške nogavice Kryptoxík v ugodnem pakiranju. Material odvaja vlago od telesa, zato so nogavice primerne za vsakodnevno nošenje in šport. Otroške nogavice Ugodno pakiranje Udoben rob, ki ne stiska
 • Boma 3 pari fantovskih nogavic Maxterik barvna
  5,28 €
  Udobne fantovske nogavice Maxterik v ugodnem pakiranju. Material, ki vsebuje srebrove ione, odvaja vlago in deluje protibakterijsko, zato so primerne za vsakodnevno nošenje, ure športne vzgoje ali nogometni trening. Otroške nogavice Ugodno pakiranje Udoben rob, ki ne stiska Material SilproX (odvaja vlago od stopala, srebrovi ioni delujejo protibakterijsko)
 • Boma 3 pari dekliških nogavic Maxterik barvna
  7,14 €
  Udobne dekliške nogavice Maxterik v ugodnem pakiranju. Material, ki vsebuje srebrove ione, odvaja vlago in deluje protibakterijsko, zato je primeren za vsakodnevno nošenje, ure športne vzgoje in izlete z družino. Otroške nogavice Ugodno pakiranje Udoben rob, ki ne stiska Material SilproX (odvaja vlago od stopala, srebrovi ioni delujejo protibakterijsko)
 • VOXX 3 pari športnih dekliških nogavic Josífek barvna
  11,99 €
  Udobne dekliške nogavice v praktičnem pakiranju. Češki proizvajalec. Kakovostno izdelane, zaključene z mehkim in prijetnim patentom, ki ne tišči. Otroške nogavice Priročno pakiranje Nežen šiv na predelu prstov Udoben patent, ki ne tišči V pakiranju so trije pari nogavic različnih barv, glejte sliko.
 • VOXX 3 pari športnih otroških nogavic Josífek barvna
  11,99 €
  Udobne otroške nogavice v praktičnem pakiranju. Češki proizvajalec. Kakovostno izdelane, zaključene z mehkim in prijetnim patentom, ki ne tišči. Otroške nogavice Priročno pakiranje Nežen šiv na predelu prstov Udoben patent, ki ne tišči V pakiranju so trije pari nogavic različnih barv, glejte sliko.
 • Lonka 3 pari nogavic iz bambusa Desi, bele bela
  8,69 €
  Trojno pakiranje nogavic nižjega kroja. Češka proizvodnja! Nizke nogavice so idealne za šport, delo in prosti čas Izdelane so iz kombinacije bambusovih vlaken in prožnega elastana Zaključene z elastičnim robom, ki ne stiska noge Nežen šiv na predelu prstov Pakiranje vsebuje tri pare belih nogavic.
 • VOXX 3 pari nogavic za mokasine Vorty večbarvna
  9,49 €
  Trojno pakiranje nizkih nogavic s protizdrsnim paščkom. Zelo nizke uniseks nogavice Nogavice so izdelane iz prijetnega materiala Ploski šivi, ki ne tiščijo Na notranji strani pete je silikonski trak, ki preprečuje, da bi nogavica zdrsnila iz noge Pakiranje vsebuje tri pare različnih nogavic, glejte sliko
 • Lonka 3 pari nogavic Destyle za dogodke temno-modra
  13,99 €
  Enobarvne nogavice češke izdelave, primerne za vsakodnevno nošenje in tudi družabne dogodke. So višje, zato ne bo videti kože, ko se hlačnice nekoliko dvignejo, ko na primer sedete. Nogavice iz močnega, barvno stabilnega bombaža. Višje moške nogavice Priročno pakiranje Nežen šiv na predelu prstov V pakiranju je tri pare enakih nogavic.
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Tinryn barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, mehak patent pa noge ne stiska. V priročnem trojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva črna in en siv par nogavic (glejte sliko).
 • Ysabel Mora Dekliške dokolenke Dulcinia rjava
  4,67 €
  Dekliške dokolenke z bogatim čipkastim volančkom. Zgornji patent je prožen in tišči. Otroške dokolenke Patent, ki ne tišči
 • Ysabel Mora 2 para toplih otroških nogavic Risl siva-rdeča
  7,49 €
  Toplejše otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, zaključene z mehkim robom, ki ne stiska noge. V priročnem dvojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 2 para nogavic Elias črna
  5,69 €
  Moške nogavice Elias španske znamke Ysabel Mora so primerne za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi. So zelo prijetne na otip, in ker nimajo zgornjega roba, ne povzročajo otiščancev. Moške nogavice Ugodno pakiranje Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje 2 para nogavic z različnima vzorcema (glej fotografijo). Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih nogavic Tomas barvna
  14,99 €
  Tople nogavice iz debelejšega bombaža španske znamke Ysabel Mora so primerne za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi v hladnejšem vremenu. Moške nogavice Ugodno pakiranje Pakiranje vsebuje 3 pare nogavic v različnih barvah. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Boma Ženske bombažne nogavice za balerinke Anna bela
  2,79 €
  Nizke nogavice z elastičnim robom, ki ne tišči, so čudovite v teniskah ali nizkih čevljih. Češka proizvodnja. Nizke ženske nogavice Nežen šiv na predelu prstov Udoben rob, ki ne tišči
 • Lonka Nogavice Desi iz bambusa bela
  3,19 €
  Univerzalne nižje nogavice. Češka proizvodnja! Nizke nogavice so idealne za šport, delo in prosti čas Izdelane so iz kombinacije bambusovih vlaken in prožnega elastana Zaključene z elastičnim robom, ki ne stiska noge Nežen šiv na predelu prstov
 • Lonka 3 pari nogavic iz bambusa Desi, črne črna
  8,69 €
  Trojno pakiranje nogavic nižjega kroja. Češka proizvodnja! Nizke nogavice so idealne za šport, delo in prosti čas Izdelane so iz kombinacije bambusovih vlaken in prožnega elastana Zaključene z elastičnim robom, ki ne stiska noge Nežen šiv na predelu prstov Pakiranje vsebuje tri pare črnih nogavic.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Wendy modra-siva
  9,49 €
  Tople ženske nogavice Wendy so odlične za hladnejše dni. So udobne, poleg tega pa še v priročnem pakiranju. Nogavice so zračne in prožne Z elastičnim robom, ki ne stiska noge Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnimi motivi. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Ysabel Mora 2 para nogavic Venus siva-črna
  6,29 €
  Originalne nogavice Venus z romantičnim motivom. V ugodnem dvojnem pakiranju! Nogavice so zračne in elastične Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnima vzorcema. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Basbleu Ženske nogavice Ditta črna
  3,99 €
  Mrežaste ženske nogavice Ditta z okrasno pentljico. Dopolnite vaš videz s tem modnim dodatkom. Ženske nogavice Prstni del ni ojačan Debelina 20 DEN
 • Gabriella Bombažne stopalke za balerinke bež
  2,79 €
  Elastične stopalke iz finega materiala boste uporabljale ne le za balerinke. Higienska rešitev za »boso« hojo. Nogavice za balerinke/stopalke
 • Gabriella Nogavice Puntina črna
  2,39 €
  Ekskluzivne prosojne nogavice s pikami. Udobna širša elastika, ki ne tišči Brez okrepljenega prstnega dela Material z vsebnostjo lajkre, dvakrat pleteno s poliamidnim vlaknom Priporočeno za velikosti stopal 23-27 cm Prikupen pikčast vzorec Preizkusite trend, ki ga je vzljubilo veliko zvezdnic: prikupne fine nogavice obujte s salonarji z visoko peto!
 • Gabriella Mrežaste nogavice Kabarette črna
  2,39 €
  Nežne mrežaste nogavice Kabarette univerzalne velikosti, brez ojačanega prstnega dela. Stilski dodatek za vaš outfit. Ženske nogavice Brez ojačane pete in področja prstov Udoben patent, ki ne tišči Lajkra, dvakrat ovita s poliamidnim vlaknom
 • Boma 5 parov nogavic Nylon bež
  3,19 €
  Fine najlonske nogavice v priročnem pakiranju. Imajo mehak rob, ki ne tišči. Nepogrešljive so v balerinkah in nizkih čevljih. Ženske nogavice Priročno pakiranje Udoben patent, ki ne tišči Ojačano področje prstov 20 DEN V pakiranju je 5 parov nogavic.
 • MONA Ženske nogavice s pikami visone
  3,59 €
  Trendovske nogavice univerzalne velikosti s pikami. Nogavice iz finega materiala za hlačne nogavice krasijo kontrastne črne pike Zgornji rob ne tišči Prstni del je ojačan in črne barve 20 DEN
 • Basbleu Ženske nogavice Fumi 80 DEN črna
  3,99 €
  Nogavice so za v visoke pete! Dokaz so elegantne nogavice Fumi. Čipkast rob zahvaljujoč silikonskemu paščku ne drsi in tako zagotavlja celodnevno udobje. Višje ženske nogavice Brez ojačanega področja prstov Silikonski pašček na notranji strani roba 80 DEN
 • Basbleu Ženske nogavice Akemi 20 DEN črna
  3,99 €
  Mrežaste ženske nogavice Akemi. Čipkast rob zaradi silikonskega traku ne leze in drži nogavice na svojem mestu. Višje ženske nogavice Prstni del ni ojačan Silikonski trak na notranji strani robu Debelina 20 DEN
 • Lonka 3 pari moških nogavic Tod barvna
  14,99 €
  Moške nogavice z veselimi vzorci. Pletenina z visokim deležem bombaža zagotavlja udobno nošenje. Darilno pakiranje je še dodaten razlog za veselje! Moške nogavice Ugodno pakiranje Pakiranje vsebuje tri pare nogavic z različnim dizajnom (glej fotografijo). Pakirano v darilni embalaži.
 • MONA Moške nizke nogavice Jorge črna
  4,69 €
  Moške bombažne nogavice/stopalke so primerne tako za mokasine kot superge. Na peti imajo praktičen silikonski pašček proti drsenju. Protizdrsne točke so tudi na stopalu. Moške nogavice Protizdrsne točke na stopalih Silikonski pašček na notranji strani roba
Nogavice nas grejejo za časa hladnejšega vrmena, ščitijo občutljivo kožo stopal od iritacij zaradi čevljev, preprečujejo poškodbe in brazgotine pri različnih športih, obstaja mnogo lepih in zanimivih dizajnov, zato jih nosimo kot del modnega stila. Nogavice prihajajo v širokem razponu modelov in vrst, tako imamo klasične bombažne nogavice, športne nogavice, termo nogavice za posebej nizke temperature, hlačne nogavice oz. najlonke, v barvi kože in skoraj povsem nevidne ali v drugih barvah in zanimivih vzorcih, volnene nogavice za škornje, dokolenke, nogavice do iznad kolen, nogavice s prsti, stopalke in tako dalje. Moške nogavice imajo ponavadi dolžino do iznad gležnjev, lahko so iz tanjšega ali debelejšega materiala. Najpogosteje prihajajo v barvah kot so črna, bela, siva in temno modra, ki se lahko zelo lepo kombinirajo s sproščenimi, pa tudi poslovnimi in bolj svečanimi oblačili. Takšne nogavice lahko dvignejo dolgočasno poslovno kombinacijo tako, da pakukajo izpod hlač. Obstajajo tudi stopalke ki se sploh ne bodo videle, a najpogosteje se nosijo z lahkimi supergami in elegantnimi čevlji. Ženske imajo večjo izbiro nogavic, odvisno od kombinacije oblačil, ki jih nosijo. Hlačne nogavice se nosijo izpod kril ali oblek, kadar je vreme hladnejše. Lahko so debelejše, za dodatno toplino ali pa popolnoma tanke in skoraj nevidne na koži. Nogavice do iznad kolen se najpogosteje nosijo s škornji iznad kolen ali v zapeljivi kombinciji s čevlji z visoko peto. Termo nogavice so odlična izbira pozimi, posebej izpod škornjev, ki niso podstavljeni.
Vrh