Znamke
Cena

Lasni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Lasni dodatki 1704 izdelkov
 • Avon Advance Techniques Ultra Smooth serum za glajenje za neobvladljive lase 30 ml
  Avon Advance Techniques Ultra Smooth, 30 ml, Serumi za lase za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Avon Advance Techniques zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi.Lastnosti:gladi površino lasdoda lasem naraven sijajpreprečuje neželeno kodranje lasNavodilo za uporabo:Nanesite na s šamponom umite Ne spirajte. Nato lase s sušilnikom posušite v gladko pričesko.
 • invisibobble SPRUNCHIE elastika za lase
  invisibobble SPRUNCHIE, , Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble SPRUNCHIE zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske.Lastnosti:ima izvirno oblikoizdelek je higienskinamenjen je udobnemu oblikovanju pričeskeSestava:brez kovinskih spojevizdelano iz plastikeNavodilo za uporabo:Ustvarite pričesko po svojih željah.
 • Color WOW Cult Favorite lak za lase za zaščito barve 295 ml
  Color WOW Cult Favorite, 295 ml, Laki za lase za ženske
 • Moroccanoil Curl pena za valovite lase 150 ml
  Moroccanoil Curl, 150 ml, Pene za lase za ženske, Stiling pripravek Moroccanoil Curl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjezagotavlja prožnost lasgladizagotavlja zdrav leskodpornost v vsakem vremenuNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • Nivea Color Protect lak za sijočo barvo las 250 ml
  Nivea Color Protect, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Nivea Color Protect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskohranja prožnost in ne obremenjuje laslasem daje vitalnost in sijajmočno utrjevanjedolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • L’Oréal Professionnel Dialight semi permanentna barva za lase brez amoniaka odtenek 10,12 50 ml
  L’Oréal Professionnel Dialight, 50 ml, Prelivi za lase za ženske, Poltrajna barva za lase L’Oréal Professionnel Dialight doda vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk.Lastnosti:ustvarja učinek tona v tonuv laseh ustvarja naravne odsevenežno do lasSestava:brez amoniakaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Sexy Hair Big ekstra utrjevalni lak za lase za volumen 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sexy Hair Big bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskposebej močno utrjevanjeenostaven in hiter nanosNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Schwarzkopf Professional Blondme balzam brez spiranja za hladne blond odtenke 150 ml
  Schwarzkopf Professional Blondme, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Blondme daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:kakovostno izboljša strukturo laslase pušča čudovito sijoče in vitalnelasem nudi hidratacijo in hranilaSestava:UV-filtriNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE kodralnik za lase BAB2274TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:zaščita las pred izsušitvijomožnost uravnavanja temperaturefunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časadigitalni zaslonNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • BaByliss Creative likalnik in kodralnik za lase 2v1 vrsta ST440E
  BaByliss Creative, , Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase BaByliss Creative Creative vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči.Lastnosti:funkcija ionizacijemožnost uravnavanja temperaturevrtljiv kabelfunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časalahko se uporablja tudi za kodreNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Moroccanoil Finish pršilo za lase za sijaj in mehkobo las 100 ml
  Moroccanoil Finish, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Stiling pripravek Moroccanoil Finish bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:zagotavlja zdrav leskgladine obremenjuje lasSestava:UV-filtriNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • BaByliss Curlers Easy Waves kodralnik za trojne kodre za lase (C260E)
  BaByliss Curlers Easy Waves, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss Curlers Easy Waves oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:nežno navija lase in ustvarja moderne pričeskemožnost uravnavanja temperaturevrtljiv kabellase navije fino in brez lomljenjaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Cutting glavnik za lase
  Olivia Garden Carbon + Ion Cutting, , Glavniki za ženske, Glavnik za lase Olivia Garden Carbon + Ion Cutting je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:odporen, skoraj neuničljivodporen proti visokim temperaturamglavnik je antistatičenza profesionalno uporaboNavodilo za uporabo:Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
 • Philips StyleCare BHB864/00 kodralnik za lase BH864/00
  Philips StyleCare BHB864/00, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Philips StyleCare BHB864/00 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:nežno navija lase in ustvarja moderne pričeskepreprečuje lomljenje in poškodbe lashitro segrevanjevrtljiv kabelNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0 kodralnik za lase
  Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:nežno navija lase in ustvarja moderne pričeskelase navije fino in brez lomljenjahitro segrevanjeNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue termo zaščitni serum 2 x 28 ml
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue, 2 x 28 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:ima regeneracijske učinkenudi privlačen lesklasem nudi hidratacijo in hraniladaje žametno mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
 • TIGI Catwalk Sleek Mystique pršilo za toplotno oblikovanje las 200 ml
  TIGI Catwalk Sleek Mystique, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Catwalk Sleek Mystique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnelasem nudi hidratacijo in hranilaNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
 • Eucerin DermoCapillaire lasni tonik za suho in srbeče lasišče 100 ml
  Eucerin DermoCapillaire, 100 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Eucerin DermoCapillaire daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:ima regeneracijske učinkelasem nudi hidratacijo in hranilaSestava:brez silikonovNavodilo za uporabo:Nanesite na sveže umite Ne spirajte.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE kodralnik za lase BAB2273TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:zaščita las pred izsušitvijomožnost uravnavanja temperaturehitro segrevanjefunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časadigitalni zaslonNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Biosilk Silk Therapy balzam v pršilu za vse tipe las 150 ml
  Biosilk Silk Therapy, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Biosilk Silk Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laspovečuje gostoto in moč laslase pušča čudovito sijoče in vitalneodpravlja lomljenje lasima regeneracijske učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
 • L’Oréal Paris Elseve Color-Vive olje za barvane lase 100 ml
  L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Olje za lase L’Oréal Paris Elseve Color-Vive vašim lasem nudi nego, ki si jo zaslužijo. Lasje bodo po nanosu mehki in polni sijaja.Lastnosti:globinsko hranilasem daje leskvlaži in lasem daje mehkobopopravlja poškodbe lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice.
 • Redken Texturize Powder Grip 03 matirajoči puder za volumen in obliko 7 g
  Redken Texturize Powder Grip 03, 7 g, Pudri za lase za ženske, Puder za lase Redken Texturize Powder Grip 03 vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko.Lastnosti:naravni volumen in mat videz v enemlasje po nanosu delujejo nadihanoposebej primeren za fine in tanke laseNavodilo za uporabo:Majhno količino prahu nasujte v dlan, zdrgnite roke in vtrite v suhe lase.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE likalnik in kodralnik za lase 2v1
  BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:konični kodralniknežno navija lase in ustvarja moderne pričeskehitro segrevanjemožnost uravnavanja temperatureNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Remington Power Volume 2000 D3015 sušilec za lase (D3015)
  Remington Power Volume 2000 D3015, , Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Remington Power Volume 2000 D3015 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske.Lastnosti:nežno posuši lasemožnost uravnavanja temperaturefunkcija hladnega zraka za utrditev pričeskemožnost uravnavanja hitrostisnemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenjesestavni del je difuzorNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Syoss Salonplex regeneracijski serum 100 ml
  Syoss Salonplex, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Syoss Salonplex daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:kakovostno izboljša strukturo lasima regeneracijske učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
 • Syoss Re-Style stiling guma za lase 100 ml
  Syoss Re-Style, 100 ml, Kreme za lase za ženske, Stiling pripravek Syoss Re-Style bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjezagotavlja zdrav leskgladiNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase. Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • BaByliss PRO Excess zelo močan ionizirajoči sušilec za lase
  BaByliss PRO Excess, , Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase BaByliss PRO Excess zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske.Lastnosti:nežno posuši lasemožnost uravnavanja hitrostimožnost uravnavanja temperaturefunkcija ionizacijesnemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenjeNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Subrina Professional Hair Code Final Touch pršilo za oblikovanje las ekstra močno utrjevanje 1000 ml
  Subrina Professional Hair Code Final Touch, 1000 ml, Laki za lase za ženske, Lastnosti:dolgotrajen učinekščiti pred UV-sevanjem
 • Delia Cosmetics Cameleo BB regeneracijski serum za valovite lase 55 ml
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:povečuje gostoto in moč laslasem nudi hidratacijo in hranilaima regeneracijske učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Remington PROluxe CI9132 kodralnik za lase Ø 32 mm
  Remington PROluxe CI9132, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Remington PROluxe CI9132 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:digitalni zaslonvrtljiv kabelmožnost uravnavanja temperaturefunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • REF Styling pena za lase za volumen od korenin 75 ml
  REF Styling, 75 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek REF Styling daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:posebej močno utrjevanjezagotavlja volumen od korenindolgotrajen učinek, na katerega se lahko zaneseteSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Tigi Pro srednje velika okrogla krtača za lase premer 40 mm
  TIGI Tigi Pro, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lasepomaga pri oblikovanjukrtača je namenjena oblikovanju pričeskeNavodilo za uporabo:Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
 • Orofluido Beauty sijaj v pršilu za vse tipe las 55 ml
  Orofluido Beauty, 55 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Orofluido Beauty daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnelasem nudi hidratacijo in hraniladaje žametno mehkobokakovostno izboljša strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
 • Wella Professionals Eimi Rugged Texture matirajoča pasta za obliko 75 ml
  Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Rugged Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:s srednjim utrjevanjempoenostavlja oblikovanjedaje oblikoNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • Lee Stafford CoCo LoCo mleko s kokosovim oljem za toplotno oblikovanje las 100 ml
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford CoCo LoCo daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hraniladaje žametno mehkoboima regeneracijske učinkeprijetno nadišavi laseNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Redken Frizz Dismiss krema brez spiranja za toplotno oblikovanje las 250 ml
  Redken Frizz Dismiss, 250 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Frizz Dismiss daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hraniladeluje proti kodranju lasprijetno nadišavi lasepreprečuje cepljenje konicNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Ne spirajte.
 • Nivea Styling Primer Volume gelasta emulzija za povečanje volumna 150 ml
  Nivea Styling Primer Volume, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Nivea Styling Primer Volume bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:nudi popoln volumen in oblikopoenostavlja oblikovanjepredstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • Alcina Long Hair pršilo za suhe in poškodovane lase 125 ml
  Alcina Long Hair, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina Long Hair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnedaje žametno mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Ne spirajte.
 • Revlon Professional Pro You Volume penasti utrjevalec za lase za normalno učvrstitev 400 ml
  Revlon Professional Pro You Volume, 400 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Revlon Professional Pro You Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskozagotavlja volumen od koreninkrepi naravni sijaj lasdolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetene lepi las in jih ne obremenjujeNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
 • Inebrya Keratin krema za prestrukturiranje las za razcepljene konice 100 ml
  Inebrya Keratin, 100 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Inebrya Keratin daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:kakovostno izboljša strukturo laspreprečuje cepljenje konicdeluje proti kodranju lasdaje žametno mehkoboima regeneracijske učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Bio Ionic StyleWinder 1” rotacijski kodralnik za lase
  Bio Ionic StyleWinder 1”, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Bio Ionic StyleWinder 1” oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:nežno navija lase in ustvarja moderne pričeskelase navije fino in brez lomljenjafunkcija ionizacijefunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časadigitalni zaslonNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Alcina Normal and Delicate Hair vlažilno pršilo za lažje česanje las 100 ml
  Alcina Normal and Delicate Hair, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina Normal and Delicate Hair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilalase pušča čudovito sijoče in vitalneNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
 • Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender hranilno olje za kodraste in valovite lase 100 ml
  Alfaparf Milano Precious Nature Grape & Lavender, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Lastnosti:daje žametno mehkobolase pušča čudovito sijoče in vitalnekakovostno izboljša strukturo las
 • Kallos KJMN nega brez spiranja 14 v 1 s keratinom 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos KJMN daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilalase pušča čudovito sijoče in vitalnepovečuje gostoto in moč lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Syoss Keratin lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 300 ml
  Syoss Keratin, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Syoss Keratin bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:posebej močno utrjevanjeima hranilni učinekščiti pred UV-sevanjemv laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesavane lepi las in daje pričeski naraven videzlasem daje vitalnost in sijajNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
 • Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord profesionalni sušilec za lase z ionizatorjem za zaščito barve
  Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord, , Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske.Lastnosti:nežno posuši lasemožnost uravnavanja hitrostimožnost uravnavanja temperaturefunkcija ionizacijefunkcija hladnega zraka za utrditev pričeskeNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Sexy Hair Curly pena za lase za definicijo kodrov 250 ml
  Sexy Hair Curly, 250 ml, Pene za lase za ženske, Stiling pripravek Sexy Hair Curly bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:kroti neobvladljive laselase pušča čudovito sijoče in vitalnepoenostavlja oblikovanjevlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko. Uredite lase kot običajno.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural balzam brez spiranja v pršilu 200 ml
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo Natural predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.Lastnosti:zagotavlja hrano in regeneracijolajša razčesavanje in oblikovanjelasje so sijoči in mehki na dotikenostavno se nanašaNavodilo za uporabo:Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite.
 • Alfaparf Milano Blends of Many stiling gel z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
  Alfaparf Milano Blends of Many, 150 ml, Geli za lase za moške, Gel za lase Alfaparf Milano Blends of Many zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingmočno utrdihitro se sušiNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Sexy Hair Vibrant pršilo za lase za zaščito barve 266 ml
  Sexy Hair Vibrant, 266 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Sexy Hair Vibrant daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:poudarja intenzivnost barveNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Lengths serum brez izpiranja za vse tipe las za srednje dolge do dolge lase 40 ml
  Schwarzkopf Professional Mad About Lengths, 40 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Schwarzkopf Professional Mad About Lengths lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje.Lastnosti:lasem zagotavlja potrebno vlaženjeprodira v lasno strukturo in jo krepilasem zagotavlja novo močNavodilo za uporabo:Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte.
 • Kallos Blues Lac lak za lase z močnim utrjevanjem 750 ml
  Kallos Blues Lac, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Kallos Blues Lac bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskposebej močno utrjevanjeenostaven in hiter nanosNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • CHI Thermal Styling lak za lase s srednjim utrjevanjem za sijaj 250 g
  CHI Thermal Styling, 250 g, Laki za lase za ženske, Lak za lase CHI Thermal Styling bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:ne lepi las in daje pričeski naraven videztemeljito utrdi vse tipe las in pričeskohranja prožnost in ne obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Joico Style and Finish pršilo za obliko 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Joico Style and Finish bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:ščiti pred UV-sevanjemlasem daje vitalnost in sijajpripravek je prijazen do lasenostaven in hiter nanosNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Nivea Extra Strong lak za lase 250 ml
  Nivea Extra Strong, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Nivea Extra Strong bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskmočno utrjevanjedolgotrajen učinekv laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesavaNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion krtača za lase premer 42 mm
  Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:je votla in tako pospešuje sušenjepomaga pri oblikovanjudeluje antistatičnoima protizdrsen ročajNavodilo za uporabo:Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
 • Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection krtača za lase premer 36 mm (EC-36S2 1/2")
  Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lasekrtača je primerna tudi za ravnanje lasdeluje antistatičnopomaga pri oblikovanjuNavodilo za uporabo:Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
 • Tangle Teezer Blow-Styling krtača za lase za hitrejše sušenje las za srednje dolge do dolge lase
  Tangle Teezer Blow-Styling, , Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Blow-Styling je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:primerna za sušenje las s sušilnikomima ergonomsko obliko za udobno držanjegladi in ravna laseodpravlja kodranje lasoriginalen dizajnNavodilo za uporabo:Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Praviloma velja, da je razčesavanje z večjo krtačo boljše.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume pršilo za fiksiranje za volumen 147 ml
  Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume, 147 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:posebej močno utrjevanjezagotavlja volumen od koreninblaga dišava bo nadišavila vaše lasepripravek je posebej primeren za fine in tanke laseNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • Color WOW Brass Banned tonirana pena za temne lase 200 ml
  Color WOW Brass Banned, 200 ml, Pene za lase za ženske, Stiling pripravek Color WOW Brass Banned bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:nudi popoln volumen in oblikone strjuje se v lasehdolgotrajen učinekpoenostavlja oblikovanjene obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • Alterna Caviar Anti-Aging pršilo za volumen las 147 ml
  Alterna Caviar Anti-Aging, 147 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninhitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Catwalk Your Highness močan lak za lase za dolgotrajno učvrstitev 300 ml
  TIGI Catwalk Your Highness, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Catwalk Your Highness bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:močno utrjevanjedolgotrajen učinekščiti pred UV-sevanjemNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • Matrix Vavoom Freezing Spray lak za lase brez aerosola 250 ml
  Matrix Vavoom Freezing Spray, 250 ml, Laki za lase za ženske, Stiling pripravek Matrix Vavoom Freezing Spray bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:posebej močno utrjevanjezagotavlja zdrav leskne obremenjuje lasdaje oblikodolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • Sebastian Professional Whipped Cream pena za stling las za valovite lase in lase s trajno ondulacijo 150 ml
  Sebastian Professional Whipped Cream, 150 ml, Pene za lase za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Whipped Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjene obremenjuje lasne strjuje se v lasehNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • Moroccanoil Treatment lasni tretma za vse tipe las 25 ml
  Moroccanoil Treatment, 25 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Moroccanoil Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:nudi privlačen leskdaje žametno mehkobolasem nudi hidratacijo in hraniladeluje proti kodranju lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • American Crew Styling Fiber modelirna guma z močnim utrjevanjem 85 g
  American Crew Styling Fiber, 85 g, Kreme za lase za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Fiber bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:poenostavlja oblikovanjepričeski doda teksturo in oblikoNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • Revlon Professional Pro You Texture gel za lase z močnim utrjevanjem 350 ml
  Revlon Professional Pro You Texture, 350 ml, Geli za lase za ženske, Stiling pripravek Revlon Professional Pro You Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:posebej močno utrjevanjedolgotrajen učinekzagotavlja zdrav leskne pušča slediNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • Orofluido Beauty pena za volumen s srednjim utrjevanjem 300 ml
  Orofluido Beauty, 300 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Orofluido Beauty daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninutrdi pričeskodolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetezagotavlja prožnost lasNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • Subrina Professional Hair Code Ego Trip gel za lase ultra močna fiksacija 150 ml
  Subrina Professional Hair Code Ego Trip, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Subrina Professional Hair Code Ego Trip zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:močno utrdihitro se sušine lepi las in se enostavno razčesavazagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase.
 • Shu Uemura Essence Absolue hranilno in vlažilno olje za lase 150 ml
  Shu Uemura Essence Absolue, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Shu Uemura Essence Absolue daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilaima regeneracijske učinkekakovostno izboljša strukturo lasdaje žametno mehkoboprijetno nadišavi laseNavodilo za uporabo:Nanesite na sveže umite Uredite lase kot običajno. Razčešite.
 • Nivea Care & Hold kremasti gel za lase 150 ml
  Nivea Care & Hold, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Nivea Care & Hold zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingzagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danne lepi las in se enostavno razčesavaizdelek je posebej primeren za kratke laseNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • Lee Stafford CoCo LoCo serum brez spiranja v pršilu 100 ml
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford CoCo LoCo daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilalase pušča čudovito sijoče in vitalnedaje žametno mehkoboprijetno nadišavi laseNavodilo za uporabo:Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Ne spirajte. Razčešite.
 • Bielenda Botanic Formula Hops + Horsetail balzam brez spiranja v pršilu za poškodovane in barvane lase 150 ml
  Bielenda Botanic Formula Hops + Horsetail, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Bielenda Botanic Formula Hops + Horsetail predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.Lastnosti:zagotavlja hrano in regeneracijolasje so sijoči in mehki na dotiklajša razčesavanje in oblikovanjeNavodilo za uporabo:Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
 • Gettin FLUO Mini Hair Straightener mini likalnik za lase
  Gettin FLUO Mini Hair Straightener, , Potovalni sušilniki za lase in likalniki za ženske
 • Helen Seward KeratElisir fluid za kodraste lase 125 ml
  Helen Seward KeratElisir, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Helen Seward KeratElisir daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnepovečuje gostoto in moč laskakovostno izboljša strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Curls kura brez spiranja za kodraste lase 200 ml
  Schwarzkopf Professional Mad About Curls, 200 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske
 • label.m Curl Define pena za lase za definicijo kodrov 150 ml
  label.m Curl Define, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek label.m Curl Define daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskozagotavlja prožnost lasdolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetene lepi las in jih ne obremenjujehitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • Redken Texturize Rough Paste 12 stiling pasta za vse tipe las 75 ml
  Redken Texturize Rough Paste 12, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Redken Texturize Rough Paste 12 bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:daje oblikopoenostavlja oblikovanjedolgotrajen učinekne strjuje se v lasehSestava:brez parabenovNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish lak za lase z močnim utrjevanjem 500 ml
  Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskmočno utrjevanjene lepi las in daje pričeski naraven videzdolgotrajen učinekNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Wella Professionals SP Balance Scalp nega za občutljivo lasišče 125 ml
  Wella Professionals SP Balance Scalp, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals SP Balance Scalp daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:ima regeneracijske učinkepovečuje gostoto in moč lasaktivira lasne korenineNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic regeneracijska kura za vse tipe las 150 ml
  Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Classsic daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalneima regeneracijske učinkepreprečuje cepljenje konicNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Dtangler Hair Brush krtača za lase
  Dtangler Hair Brush, , Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Dtangler Hair Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lasekar najbolj zmanjša poškodbe lasodpravlja kodranje in zapletanje las v vozleoriginalen dizajnNavodilo za uporabo:Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
 • Goldwell Hair Lacquer lak za lase s srednjim utrjevanjem 600 ml
  Goldwell Hair Lacquer, 600 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Goldwell Salon Only bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričesklasem daje vitalnost in sijajne lepi las in daje pričeski naraven videzNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • American Crew Styling Pomade pomada za lase z visokim sijajem 85 g
  American Crew Styling Pomade, 85 g, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling American Crew Styling Pomade bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:nudi srednje utrjevanjepoenostavlja oblikovanjezagotavlja zdrav leskenostavno se spiraNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • CHI Helmet Head lak za lase ekstra močno utrjevanje 284 g
  CHI Helmet Head, 284 g, Laki za lase za ženske, Utrjevalni pripravek CHI Thermal Styling daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskohitro in enostavno oblikovanjepričeska je ves dan pod nadzoromNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • TONI&GUY Glamour vlažilno pršilo za sijaj 150 ml
  TONI&GUY Glamour, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja TONI&GUY Glamour daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hraniladaje žametno mehkobolase pušča čudovito sijoče in vitalneNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
 • Brazil Keratin Anti Hair Loss serum proti izpadanju las 100 ml
  Brazil Keratin Anti Hair Loss, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Anti Hair Loss daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:povečuje gostoto in moč laskakovostno izboljša strukturo lasaktivira lasne korenineNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Revlon Professional Style Masters vlaknasta pena za volumen in obliko 300 ml
  Revlon Professional Style Masters, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Revlon Professional Style Masters daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od korenindolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetehitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
 • Remington Pearl CI95 kodralnik za lase (CI95)
  Remington Pearl CI95, , Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Remington Pearl CI95 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.Lastnosti:konični kodralniknežno navija lase in ustvarja moderne pričeskemožnost uravnavanja temperaturehitro segrevanjefunkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časavrtljiv kabelNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Pureology Hydrate serum za glajenje za sijaj 125 ml
  Pureology Hydrate, 125 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Pureology Hydrate lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje.Lastnosti:celi in krepi razcepljene konice laslase naredi svilnato mehke na dotikobnavlja naravni sijaj lasSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Nato lase uredite kot po navadi.
 • Davines Naturaltech Nourishing hranilno in vlažilno pršilo za lase 100 ml
  Davines Naturaltech Nourishing, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Davines Naturaltech Nourishing daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilaima regeneracijske učinkekakovostno izboljša strukturo laslase pušča čudovito sijoče in vitalnedaje žametno mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoalergenski lak za lase rahla učvrstitev brez dišav 500 ml
  L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Professionnel Infinium Pure bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:naravno utrjevanjelasem daje vitalnost in sijajne lepi las in daje pričeski naraven videzNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Curls vlažilna stiling krema za valovite lase 200 ml
  Schwarzkopf Professional Mad About Curls, 200 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Mad About Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laspreprečuje cepljenje konickroti neobvladljive laseNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • Kérastase Elixir Ultime vlažilno regeneracijsko olje za barvane lase 100 ml
  Kérastase Elixir Ultime, 100 ml, Suha olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Kérastase Elixir Ultime Elixir Ultime bo vašim lasem zagotovilo mehkoboLastnosti:poudarja in podpira barvni odtenek laslase ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivilasem zagotavlja žametno mehkoboizboljšuje strukturo laslasem zagotavlja sijajNavodilo za uporabo:Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Ne spirajte. Lase uredite kot po navadi.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design pršilo za lase za fiksacijo in obliko 200 ml
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design, 200 ml, Laki za lase uniseks, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskodolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetene lepi las in jih ne obremenjujehitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Desing stiling pasta za strukturo in sijaj 150 ml
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Desing, 150 ml, Paste za oblikovanje las uniseks, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:s srednjim utrjevanjempoenostavlja oblikovanjenudi popoln volumen in oblikoenostavno se spiragladizagotavlja volumen od koreninNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • Alterna Caviar Anti-Aging stiling pasta za naravno fiksacijo in sijaj las 52 g
  Alterna Caviar Anti-Aging, 52 g, Paste za oblikovanje las za ženske, Pasta za lase Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati.Lastnosti:pomaga oblikovati pričeskopričeski doda teksturo in oblikone obremenjuje las
 • Remington On The Go D1500 potovalni sušilec za lase
  Remington On The Go D1500, , Potovalni sušilniki za lase in likalniki za ženske, Sušilec za lase Remington On The Go D1500 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske.Lastnosti:možnost uravnavanja hitrostimožnost uravnavanja temperaturelahek, ergonomske oblikeNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Goldwell Sprühgold lak za lase 300 ml
  Goldwell Sprühgold, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Goldwell Sprühgold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskv laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesavane lepi las in daje pričeski naraven videzNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • TIGI Catwalk Your Highness pena za volumen od korenin 250 ml
  TIGI Catwalk Your Highness, 250 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Catwalk Your Highness daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od korenindolgotrajen učinek, na katerega se lahko zaneseteutrdi pričeskoNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.

Nazadnje videno

Vsi se bolje počutimo, kadar imamo lepo, novo pričesko. Ne pravijo zaman, da odhod k frizerju lahko popolnoma popravi razpoloženje in polepša dan. Podoben učinek imajo lahko dodatki in nakit za lase. To so lahko različni obroči za lase, pentlje za lase, sponke, trakci za lase in elastika za zavezovanje las. Izbira je velika. Razen tega, da lahko poslužijo za izražanje stila in dajo možnost, da ste v koraku z najnovejšimi trendi, modni dodatki za lase so lepi tudi za skriti kakšen pramenček, ki štrli ali frizuo, ki morda ni izpadla kot ste si zamislili. Prav tako so lep način, da dodate malo elegance, sijaja in ženstvenosti vsaki kombinaciji oblačil, a dobra so zamenjava, če ne nosite radi nakit. Prinašamo vam nekoliko primerov, kako izkoristiti modne dodatke za lase za preoblikovanje frizure iz dnevne v večerno. To je lahko super koristno, če greste po službi ali faksu na poseben sestanek, zabavo ali druženje, a nimate časa oditi domov. Obroči za lase so nekoč bili samo za otroke, danes to ni več tako, obroči za lase so postali zelo veliki trendi modni dodatek za ljudi vseh starosti in vse vrste las. Izberite turban obroč za lase iz črnega žameta, rdečega usnja ali pisani, lepega vzorca in preobrazite svoje ravne, izfenirane lase v trendi frizuro. S pomočjo tanke elastike za zavezovanje las in nekoliko sponk preobrazite svoje valovite lase v nagajivo visoko speto pričesko. Visoke spete pričeske so zelo trendi, a ne rabijo biti popolnoma pravilne, prav v tem je čar, da so nagajive. Dvignile bodo lase iz vrata in tako idealno pristajale z lepo oblekico za romantičen večerni zmenek ali zabavo.
Vrh