Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki z webshopa Lelosi

842
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI Pajkice Confidara MALA
    Dizajn Confidara je pravo utelešenje nežnosti in notranje moči, prepleten z motivom rožnatih ter sivih vrtnic, ki pričarajo občutek romantične naklonjenosti. Ta prefinjeni vzorec te bo opomnil, da moraš imeti rada tudi samo sebe. Z dizajnom Confidara boš svojo ljubezen iz dneva v dan stopnjevala in to se bo odražalo tudi na tvojem optimističnem pogledu na svet.
  • LELOSI Zimsko krilo York S
    Tlakovane ulice, srednjeveški zidovi in starodavne zgradbe se zdijo zlite s črnilom časa. Ko se noč spusti, temačne mestne silhuete postanejo okrasje na platnu zvezdnatega neba, ki ponuja vpogled v njegovo bogato zgodovino in obljublja čarobne skrivnosti, skrite v sencah. Naš čudoviti dizajn York je poklon bogati preteklosti mesta v osrčju sodobnosti.
  • LELOSI Zimsko krilo Orkney S
    Z vsakim novim letnim časom se obalna lepota otočja Orkney preobrazi, a njegov čar, ki v modrih globinah pripoveduje starodavne legende, ostaja. Na gladini se zrcali brezmejnost neba, ki služi kot čudovita kulisa neukročeni lepoti otočja. Naš dizajn Orkney se poklanja brezčasnemu šarmu tega samotnega kraja in veličastni moči oceana.
  • LELOSI Zimsko krilo Felis S
    Felis je igriva muca, ki se samozavestno sprehaja po svojem barvitem svetu. Na bujnih zelenih travnikih uživa pod turkiznim nebom, okrašenim z rožnatimi oblaki. Ta čarobni svet odraža harmonično ravnovesje, kjer se živahni odtenki prelepo prepletajo. Felis uteleša duh radovednosti, kjer se v vsakem skoku skriva pravljična dogodivščina.
  • LELOSI Zimsko krilo Ecuador S
    Podaj se na odisejado z dizajnom Ecuador, ki služi kot poklon deželi veličastnih naravnih tapiserij. Mogočne gore in bujni deževni gozdovi vabijo pustolovce v osrčje divjine. Od nežnega šumenja bananovca v vetru do zavetja, ki se skriva pod njimi, dizajn Ecuador uteleša spokojno eleganco Ekvadorskih krošenj. Naj te prežame duh divjine, ko se prepustiš lepoti zelenih čudes narave.
  • LELOSI 24/7 hlače Judith XL
    Z dizajnom Judith boš zajela bistvo aktivizma, saj se življenje odvija pred tvojimi očmi in želiš biti v koraku z njim. Hrepeniš po ljubezni, enakosti in pravičnosti. Da bi se naučila nečesa zelo pomembnega, boš morala biti pripravljena narediti nekaj, česar do sedaj še nisi storila. Z dizajnom Judith bo vse mogoče.
  • LELOSI Skort Justine 2XL
    Skrivnostnost in prefinjenost, ki ju v svoji vijolični barvi skriva Justine je težko prekositi. Kombinacija grafičnih elementov in purpurne barve te nikoli ne bo razočarala. Za dni, ko si zares želiš izstopati iz množice in poudariti svojo unikatnost.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Shell XL
    Vsaka pikica na Shell dizajnu ima svoj pomen. Predstavlja lahko priložnost za lepši dan, veselje ob dobri novici, nasmeh ob iskrenem pogovoru... Vsak dan je pred nami možnost za nov začetek. Poišči inspiracijo v detajlih in se osredotoči le na pozitivo.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Mystral Kids 128
    Prepusti se zabavi z našim dizajnom Mystral! Ustvarili smo ga z mislijo na neskončno energijo in smeh, zato je popoln spremljevalec pri igri in veselih dogodivščinah. Predstavlja pravo igrišče ustvarjalnosti in te vabi v svet domišljije. Sprejmi vabilo v kraljestvo, kjer vlada igrivost in je vsak dan nova pustolovščina.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Pilak Kids 122
    Dizajn Pilak prinaša posebnost v vsak trenutek. Njegova barva simbolizira moč in mir, srebrni detajli pa dodajajo pridih čarobnosti. Kot srebrni žarki sonca, ki prebijajo meglice, pajkice Pilak vnašajo svetlobo v tvoje prijetne družinske trenutke, zato bodo postale del tvojih najlepših, dragocenih spominov.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Lynne XS
    Z dizajnom Lynne boš v delčku sekunde začutila sproščujočo moč narave. Njegova globoka modra barva, ki jo je navdihnila mirnost jezera, te bo nežno obdala in popeljala v čudovit svet, kjer od jutra do mraka prevladuje toplina. Primeren za nizke temperature, bo dizajn Lynne postal tvoj predan družabnik, ki te bo grel.
  • LELOSI Grelni rokavi ObLJuba MALA
    Vsak kilometer je obljuba, ki jo izpolnjuješ s samozavestjo in vztrajnostjo, grelni rokavi ObLJuba pa so tvoj zvesti sopotnik na tej poti, ne glede na vremenske razmere. Dizajn ObLJuba pripoveduje zgodbo o športni strasti in ritmu srca, ki bije v sozvočju s terenom pod tvojimi nogami. Tako kot šport tudi rokavi predstavljajo povezanost in odločnost – dve vrednoti, ki te bosta ponesli naprej, tudi ko bo pot postala težja.
  • LELOSI Tekaška majica LJubo S
    Dizajn LJubo te bo spremljal na ulicah slovenske prestolnice, kjer boš občutil moč tradicije in energijo tekaške skupnosti. Ime, globoko zakoreninjeno v slovanski dediščini, simbolizira povezanost z domačimi koreninami. Mint barva prinaša svežino in lahkotnost, medtem ko znak dveh tekačev uteleša kolektivni duh maratona. Dizajn Ljubo je točno to, kar boš potreboval pri sproščanju tekaškega adrenalina.
  • LELOSI Tekaška majica LJuba XS
    Dizajn LJuba je poklon slovanski dediščini in sodobni tehnologiji našega podjetja. Z imenom, ki izhaja iz pridevnika ljúba, simbolizira moč skupnosti in individualno vzdržljivost. Ta prefinjen dizajn ti bo pomagal ustvariti nepozabne maratonske trenutke. Dizajn Ljuba se bohoti s simbolom dveh tekačev, s svojo lahkotnostjo in svežino pa te bo ponesel po ulicah slovenske prestolnice.
  • LELOSI Pajkice LJubljana MALA
    Dizajn LJubljana te bo spremljal po ulicah prestolnice Slovenije, v kateri se vsako leto odvija maraton. Odraža moč, pogum in veličino, ki jo predstavlja Ljubljanski zmaj. V tebi bo prebudil tekmovalni duh in glasno navijal zate od starta do cilja. Ne glede na to, koliko kilometrov boš pretekla, boš v množici tekačev in tekačic z dizajnom LJubljana izstopala kot prvakinja.
  • LELOSI Pižama Mistletoe L
    “Poljub pod omelo” je božična tradicija, ki izvira že iz stare Grčije. Vsakič, ko se znajdete pod omelo, lahko delite z ljubljeno osebo poljub. Romantičen poljub med ljubimcema, ljubeča mati poljubi svojega sina na čelo, dva tujca si prvič zazreta v oči… morda poljub sledi prihodnje leto? Kogarkoli že poljubljate letos, naj bo to pokazatelj za leto, ki je pred nami – polno ljubezni, prijateljstva in neizmerne sreče.
  • LELOSI Pajkice Move Ronda L
    Dizajn Ronda bo tvoj zaveznik v trenutkih, ko bosta šteli moč in odločnost. Zasnovali smo ga za tiste, ki bodo premagovale zagate ter se neomajno in odločno soočale s čimer koli. Dizajn Ronda bo pomagal slikati tvojo trdnost ter korajžo. Z njim ti bo udobno in obenem prijetno pri srcu, kjer koli se boš pojavila.
  • LELOSI Pajkice Shimmy Kids 140
    Dizajn Shimmy te bo uročil v pavlihastem vrtincu, v katerem boš migala naprej in nazaj. Ker ti bo tako všeč, se ne boš želela ustaviti. Barviti krogci se bodo norčavo vrteli, ob tem pa bodo ustvarjali svoj edinstven ritmični vzorec. Vsak ples bo nova zgodba, polna navdušenja. Dizajn Shimmy bo postal tvoja iztočnica za živahnost.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Alaska S
    Mogočne gore, modri ledeniki ali globoki temni gozdovi? Vse našteto! Aljaska je kraj, kjer medvedi, losi in volkovi prečkajo divje reke polne lososov, medtem ko orke, kiti in tjulnji vladajo globinam oceana. Tebi ni treba početi nič od tega, ko nosiš Aljasko … morda pa bi lahko …
  • LELOSI Jopa MedaLJa M
    Dizajn MedaLJa bo s tabo simboliziral zmago, trud in dosežek. Na vseh tekaških poteh te bo poskušal opomniti na to, kaj bo tvoj cilj, kjer te bo čakala nagrada – medalja, simbol tvoje predanosti. Dizajn MedaLJa te bo motiviral, da boš presegel/-a vse svoje meje, in te okronal z zmagoslavjem na maratonu. To bo tvoj znak uspeha.
  • LELOSI Jeans krilo Louisiana XS
    Louisiana, nekoč francoska kolonija, dandanes pa ameriška zvezna država, združuje ščepec francoskega šarma in ameriškega udobja. Združili smo ju v elegantnem prepletu džinsa in čipke. Louisiana bo poskrbela za modni presežek v tvoji garderobi, najbolj pa bo blestela v soju sončnih žarkov ali večernih luči.
  • LELOSI Kavbojke Houston XXS
    Houston, mesto brezmejnih ambicij in inovacij, je navdihnil naš dizajn. Od razsežnega vesoljskega centra do živahnega energetskega sektorja, izžareva moč in napredek. V tem dizajnu boš ujela neustrašni duh mesta, s katerim boš lahko segla k zvezdam, a hkrati boš še vedno trdno stala na tleh. Je drzen, dinamičen in nedvomno močan.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sirius XS
    Prepusti se sanjarjenju o zvezdnih nočeh z našim čarobnim dizajnom Sirius. Predstavljaj si, kako se pod širokim nebom, posutim s tisočimi zvezdami, sprehajaš po mehki travi. Hladen vetrič te nežno objame, medtem ko svetleča zvezda Sirius zasije nad tabo, razsvetljujoč vse okoli tebe. Dizajn Sirius te popelje na potovanje po svetu sanj, kjer lahko letiš visoko med zvezdami in se igraš v nežnem objemu noči. Ujemi svoj trenutek pod zvezdami in začuti utrip te neverjetne pokrajine z dizajnom Sirius.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Macquarie XS
    Macquarie je majhen vulkanski otok, približno na pol poti med Novo Zelandijo in Antarktiko. Hladna klima omogoča prijetne bivalne razmere za pingvine, kormorane in tjulnje, ki so glavni prebivalci. Otoško rastlinje je navdihnilo vzorčast dizajn, ki skupaj z izjemno mehkimi vlakni tvori edinstveno kombinacijo, s katero izstopaš iz množice. Uživaj v samozavesti, ki jo prinaša Macquarie!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Bodhi XS
    Obožuješ mirna jutra, ko te objame toplina družinske ljubezni in občutek notranjega miru? Dizajn Bodhi te ponese v svet ravnotežja in spokojnosti, ki ga prinaša to starodavno sanskrtsko ime – simbol razsvetljenja in prebujenja. Prav tako kot drevo Bodhi, pod katerim je Buda dosegel globoko modrost, ti bodo te pajkice s čudovitim potiskom mandale pomagale, da najdeš svoj trenutek miru in povezanosti.
  • LELOSI Kavbojke Nashville XXS
    Mesto Nashville, srce kantri glasbe in ustvarjalnosti, je bilo navdih za naš dizajn. S svojimi srčnimi melodijami in legendarno glasbeno sceno Nashville živi strastno. Ta dizajn zato zajema čar mesta, z njim se boš v hipu odločila se za ples v vrsti. Predala se boš zvokom kitare in ustne harmonike.
  • LELOSI Kavbojke Memphis XXS
    Mesto, ki je zibelka rock in rolla, kjer sta albume snemala B. B. King in Johnny Cash in kjer je živel največji med vsemi, Elvis. Čarobnost noči je navdihnila naš dizajn Memphis, v katerem zasiješ ob kateri koli uri. Ničesar ne prepusti naključju, očaraj svet z Memphis!
  • LELOSI Kavbojke Savoy XXS
    Ko nam s severne obale Ženevskega jezera zdrsi pogled preko širne gladine, nad horizontom uzremo ogromen masiv Savojskih Alp, nad katerim bedi mogočni Mont Blanc. Veriga zasneženih vršacev, ki sega naprej proti Italiji, je bila navdih za naš dizajn Savoy, kjer smo želeli s prefinjenimi detajli ponazoriti izjemne sile narave. Tektonski premiki, ki so povzdignili Alpe, bodo povzdignili tudi tvojo samozavest z linijo elegance na večni klasiki.
  • LELOSI Kavbojke Seattle XXS
    Kot prelestno temno nebo, ki se razprostira nad pisano mestno kuliso z nazobčanimi obrisi nebotičnikov in veličastnim razglednim stolpom Space Needle, se tudi v dizajnu Seattle udejanja temota. Večna klasika, v kateri suvereno stopaš po poti do uspeha, te bo prevzela. Začuti utrip našega dizajna!
  • LELOSI Otroški pulover Greer 140
    Dizajn Greer označuje pozornost in budnost. Igra se konča in potem se začne opazovanje okrog sebe. Le kaj bo vaš otrok ugotovil? Le kaj bo spoznal skupaj z dizajnom Greer? Zagotovo mu bo le-ta omogočil, da bo odkril čudovite stvari, ki so tam za vogalom. Z dizajnom Greer bo otroštvo polno zanimivih dognanj.
  • LELOSI Pajkice Swing Kids 134
    Dizajn Swing je kot plesna melodija, ki te bo povlekla v svoj globoki vrtinec elegance in edinstvenosti. Kot mala dama boš očarana nad njegovo nežnostjo in milino. Dizajn Swing bo narekoval tvoj ritem in ti v najbolj svečanih trenutkih narisal nasmeh na obraz. S svojo gracioznostjo bo ustvaril trenutke, o katerih boš govorila in govorila svojim prijateljicam ter prijateljem.
  • LELOSI Kids long skort Miley 146
    Dizajn Miley ti bo podaril živahen in drzen stil, prežet s srčnostjo in ognjevitostjo. Barviti srčki in igrivi detajli odražajo neustavljivo voljo ter mladostno igrivost. Ta dizajn bo zaradi vpadljivih elementov osvojil scenski nastop v sekundi. Z dizajnom Miley boš pritegnila pozornost še večje množice in to ti bo neizmerno všeč.
  • LELOSI Spalna srajca Snowlet XS
    Dizajn Snowlet in njegov nežni poziv "Naj sneži" ti bosta zelo po tihem priklicala svet zimskega miru, kjer prve snežinke padajo z neba in naravo ovijejo v mehko belino. Dizajn Snowlet te bo povabil, da se boš prepustila trenutku brezskrbnosti. Naj te zapelje in objame s svojo milino ter te nežno zaziblje v spanec!
  • LELOSI Komplet boksaric Rio Grande (2x) M
    Rio Grande se kot temna poteza čopiča vije skozi čudovito naravo in ustvarja eleganten kontrast z živahnimi barvami pokrajine na svojih brežinah. Pogled na njegove popolnoma nepopolne zanke te navda z občutki umirjenosti in spokojnosti, kljub njegovim temnim barvam. Enake občutke smo poskušali ujeti v tem elegantnem novem dizajnu.
  • LELOSI AirMesh hlače Goran L
    Razišči svojo notranjo moč z dizajnom Goran, ki te bo vodil do vrha. Z njim boš izrazil svojo odločnost in nepremagljivost, ki bo zapisana med zvezde. Ta dizajn je ustvarjen za zmagovalce, kot si ti. Pokaži, kaj zmoreš! Okrepi svoj slog z izjemnim dizajnom, ki prinaša samozavest in moč na vsakem koraku.
  • LELOSI Kavbojke Gem S
    Stopi v središče pozornosti z našim dizajnom Gem. Tako kot sijoči dragulj si tudi ti mojstrovina individualnosti. Sprejmi svoj pravi jaz in razkrij lepoto svoje duše. Naš dizajn Gem proslavlja tvojo notranjo čarobnost, zaradi katere si edinstvena. Naj te nenehno opominja, da si izjemna. Naj bo svet priča lepoti tvojega sijaja!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Moyo Kids 146
    Najlepše se je zbuditi ob ljudeh, ki ti pomenijo največ. Dizajn Moyo je zasnovan prav za takšne trenutke – za objeme, nasmehe in brezskrbno igro v krogu družine. Moyo, kar v jeziku Svahili pomeni srce, prinaša občutek topline in ljubezni, Kot srce, ki povezuje vse člane družine, tudi dizajn Moyo ustvarja tisti neprecenljivi občutek udobja in povezanosti. Prepričani smo, da bo ta dizajn s simpatičnimi srčki prevzel tudi njeno srce.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Rigel XL
    Rigel, najsvetlejša zvezda v ozvezdju Oriona, je vodnik popotnikom v zimskem času, ko v jasnih nočeh sije visoko na nebu. Nezamenljivo privlačen modri sij je posledica izredno aktivnega jedra zvezde, ki je kar dvakrat bolj vroče od našega Sonca. Modrino, bleščanje in toplino smo povezali v brezčasni dizajn, ki bo zagotavljal samozavest vsem popotnikom tega sveta.
  • LELOSI Poletno krilo Vanilla PLUS
    Dizajn Vanilla odraža toplino, mehkobo in finost, povezano z občutki umirjenosti. K tebi bo prinesel prijetno vzdušje, hkrati pa bo simboliziral preprostost in čistost. Z dizajnom Vanilla se ti bo obetalo obdobje miru. V tvoje življenje bo prišla svetloba; pozabila boš na vse skrbi. Raje boš navdušeno z veliko žlico zajemala vse, kar ti bo prišlo naproti.
  • LELOSI Pajkice Move Candance L
    Dizajn Candance ti bo pomagal do popolnosti izpiliti tiste mete, ki si jih boš zastavila že v mislih. Ideje bodo vrele in metala jih boš na koš, dokler ti ne bo uspelo zadeti legendarne trojke. S podporo Candance dizajna, boš še naprej sledila vsem svojim željam brez, da bi prekršila pravila igre.
  • LELOSI Hlače Caucasus 2XL
    Spektakularni vrhovi kavkaškega gorovja, prekriti z nekaterimi najbolj osupljivimi pokrajinami na svetu, ponujajo najlepše razglede. Še posebej, ko sonce zahaja in začnejo vrhovi gora počasi kazati svojo privlačnost v različnih odtenkih črne, zaradi česar so videti kot elegantni velikani. Koga od nas ne bi navdihnil tak razgled?
  • LELOSI Hotty pižama Jardin XL
    Naš dizajn Jardin te bo odpeljal v cvetoči raj: nežne rože, mila barvitost in opojna aroma. Kot vrt v polnem razcvetu ti razkrije svojo gracioznost in poslika vse okrog tebe z romantično idilo. Zapeljal te bo s svojo sladko simfonijo, zato bo dizajn Jardin oklican za iztočnico tvojih najlepših sanj.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh