Kape in klobuki za ženske

 • Katalog
 • Lista
Ženske Kape in klobuki 149 izdelkov z 1 trgovin
 • Firefly ATINA WMS, kapa, modra
  9,09 € 12,99 €
  Firefly Atina je nadvse živahna ženska zimska kapa, ki jo zgoraj krasi tudi cof. Je odličen dodatek k zimski opravi, saj poskrbi za veliko toplote, hkrati pa je tudi trendovskega videza. Na voljo je v več barvnih kombinacijah in bo zagotovo poživila vašo zimsko garderobo. Nosile jo boste lahko tako pri športnih aktivnostih kot v prostem času. Nanjo je prišit tudi manjši logo proizvajalca.
 • Barts SACHA, kapa, roza
  26,99 €
  Barts Sacha je klasična ženska kapa, ki je izdelana iz prijetne pletenine, ki je udobna za nošenje. Ponuja eleganten izgled in atraktiven zimski vzorec.
 • Barts JOSEPHINE, kapa, roza
  34,99 €
  Barts Josephine je ženska zimska kapa s klasičnim pletenim vzorcem, na vrhu pa ima lep cof iz umetnega krzna. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo.
 • Barts CLAIRE, kapa, bela
  34,99 €
  Ženska kapa Barts Claire Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts ANTONIA, kapa
  34,99 €
  Barts Antonia je atraktivna ženska kapa s cofom iz umetnega krzna. Izdelana je iz reliefne pletenine, ki ponuja klasičen izgled.
 • New Era MLB MNGR 940 LOSDOD, kapa, roza
  26,59 € 37,99 €
  New Era 9FORTY je ženska različica ene izmed najbolj legendarnih ameriških kap s šildom. Izdelana je z namenom povezati igralce z navijači. Ima ukrivljen šild z osmimi vrstami šivov, krona pa je sestavljena iz šestih panelov. Na zadnjem delu je opremljena z trakom za prilagajanje obsega glave. Na voljo je v številnih barvah in z znaki številnih klubov
 • Barts FEATHER, kapa, večbarvno
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Feather Beanie je iz nepredelane volne in nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts GERANIUM, kapa, črna
  34,99 €
  Barts Geranium je ženska zimska kapa s klasičnim pletenim vzorcem, na vrhu pa ima lep cof iz umetnega krzna. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo.
 • Barts IPHE, kapa, siva
  29,99 €
  Barts Iphe je ženska zimska kapa s klasičnim pletenim vzorcem, na vrhu pa ima lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo.
 • Barts AUGUSTI, kapa, roza
  39,99 €
  Barts Augusti je atraktivna ženska kapa s cofom iz umetnega krzna. Izdelana je iz rebraste pletenine, ki je mešanica naravnega in umetnega materiala. S svoj zasnovo ponuja klasičen izgled.
 • Barts STARFLOWER, kapa, večbarvno
  39,99 €
  Barts Starflower je dekliška zimska kapa s klasičnim pletenim vzorcem, na vrhu pa ima lep cof iz umetnega krzna. Zasnovana je v trobarvnem vzorcu. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo.
 • Barts CHANI, kapa, roza
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Chani Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts MARIGOLD BEANIE HEATHER GREY ONE SIZE, kapa
  27,99 € 39,99 €
  Ženska kapa Barts Marigold Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts FUR CABLE, kapa, črna
  29,99 € 39,99 €
  Barts Fur Cable Bandhat je ženska kapa, ki je okrašena z krznenim trakom. Kapa poleg toplote ponuja tudi elegantno-klasičen videz, ki je kot ustvarjen za mestno pohajkovanje v hladnih zimskih dneh.
 • Barts FUR CABLE, kapa, bela
  39,99 €
  Barts Fur Cable Bandhat je ženska kapa, ki je okrašena z krznenim trakom. Kapa poleg toplote ponuja tudi elegantno-klasičen videz, ki je kot ustvarjen za mestno pohajkovanje v hladnih zimskih dneh.
 • Barts MARCELINE BEANIE MASCARPONE ONE SIZE, kapa, bež
  26,24 € 34,99 €
  Ženska kapa Barts Marceline Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Jack Wolfskin NARITA POMPOM, kapa ž.poh, bež
  29,99 €
  Jack Wolfskin Highloft Knit Cap je pletena kapa z notranjo oblogo iz umetnega materiala, k nodi dodatno udobje in zaščito pred hladnim vremenom. Cof ji daje eleganten videz, zato je primerna tudi za mestne ulica.
 • Superdry SUPER CHUNKY RIBBED BEANIE, kapa, roza
  19,99 €
  Superdry Super Chunky Ribbed Beanie je ženska kapa, ki je odličen dodatek uličnemu slogu. Zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Poleg tega pa navdušuje s svojim atraktivnim videzom.
 • Pro Touch BROOKE WMS, kapa ž.poh
  9,99 €
  Pro Touch Brooke wms je ženska tekaška kapa, ki vas bo ogrela pri teko v hladnejšem vremenu. Izdelana je iz sodonega tehničnega materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago.
 • Pro Touch BROOKE WMS, kapa ž.poh, črna
  9,99 €
  Pro Touch Brooke wms je ženska tekaška kapa, ki vas bo ogrela pri teko v hladnejšem vremenu. Izdelana je iz sodonega tehničnega materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago.
 • New Era MLB LG ESS NEYYAN, kapa, vzorčasto
  18,74 € 24,99 €
  New Era 9FORTY NY je ženska kapa z ukrivljenim šildom. Izdelana je iz kakovostnega platna. Na zadnjem delu je opremljena s trakom za prilagajanje obsegu glave. Okrašena je z znakom moštva New York Yankees.
 • New Era JERSEY 940 LOSDOD, kapa, roza
  31,99 €
  New Era Tech Jersey 9FORTY je ženska različica ene izmed najbolj legendarnih ameriških kap s šildom. Izdelana je z namenom povezati igralce z navijači. Ima ukrivljen šild z osmimi vrstami šivov, krona pa je sestavljena iz šestih panelov. Na zadnjem delu je opremljena z trakom za prilagajanje obsega glave. Na voljo je v številnih barvah in z znaki številnih klubov.
 • McKinley MALWINA WMS, kapa ž.poh ščit, modra
  14,99 €
  McKinley Malwina wms je simpatična ženska športna kapa s šildom. Je enobarvna in ima spredaj manjši logotip proizvajalca. Primerna je za različne aktivnosti na prostem, kjer se želite zaščititi pred soncem - tako za pohodništvo, kot za potovanja, vsakdanjo rabo. Kapa se odlično prilega in je zelo zračna, tako da glava pod njo še vedno diha, a je zaščitena. Material ima visok faktor za zaščito pred škodljivimi UV žarki (UPF 50).
 • Nike W NSW H86 CAP NIKE AIR, kapa, vijolična
  21,99 €
  Nike Air H86 Cap je kapa s šiltom, ki je izdelana iz mehkega in udobnega bombaža. Kapa je udobna in trendovska, omogoča pa tudi enostavno prilagajanje velikosti.
 • Barts NIGHT BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  20,99 € 29,99 €
  Ženska kapa Barts Night Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico bombaža in drugih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts KINABALU BEANIE DUSTY PINK ONE SIZE, kapa, roza
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Kinabalu Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Buff MICROFIBER REVERSIBLE HAT BUFF® R-SOLID BLACK, kapa, črna
  16,09 € 22,99 €
  Buff Microfiber Reversible Hat SOLID BLACK je visoko raztegljiva kapa, narejena iz dveh plasti. Tkanina na notranji strani ne vsebuje šivov in zato ne draži kože. Med obema plastema se zadržuje topel zrak, ki vam nudi toplo in udobno nošenje. Logotip in znaki na zadnji kapi so iz odsevnih materialov tako, da ste v zmanjšani vidljivosti bolj opazni.
 • McKinley MELIAN WMS, klobuk
  13,99 € 19,99 €
  McKinley Melian je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo. Okrasni kamenčki so sofisticiran dodatek, ki privlači poglede.
 • Barts VIRGINIA, kapa, bež
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Virginia Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Superdry 90S NOSTALGIA LOGO BEANIE, kapa, večbarvno
  29,99 €
  Superdry 90s Nostalgia Beanie je ženska kapa, ki je odličen dodatek uličnemu slogu. Zagotavlja izdatno mero udobja in toplote. Poleg tega pa navdušuje s svojim retro videzom.
 • Nike W NSW KNIT POM BEANIE, kapa, rdeča
  24,99 €
  Nike Cableknit beanie je ženska kapa s šiltom, ki ima odstraljiv pom-pom. Stilsko dovršena kapa, ki prepriča z jasnim Nike stilom.
 • McKinley MALWINA WMS, kapa ž.poh ščit, rdeča
  14,99 €
  McKinley Malwina wms je simpatična ženska športna kapa s šildom. Je enobarvna in ima spredaj manjši logotip proizvajalca. Primerna je za različne aktivnosti na prostem, kjer se želite zaščititi pred soncem - tako za pohodništvo, kot za potovanja, vsakdanjo rabo. Kapa se odlično prilega in je zelo zračna, tako da glava pod njo še vedno diha, a je zaščitena. Material ima visok faktor za zaščito pred škodljivimi UV žarki (UPF 50).
 • Barts CHANI BEANIE DENIM ONE SIZE, kapa, modra
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Chani Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Eisbar DRAW LUX CRYSTAL MÜ, kapa, vzorčasto
  59,99 €
  Eisbar Dip Dye Lux Crystal je udobna ženska kapa, ki je izdelana iz kombinacije volne in umetnega materiala. Na notranji strani pa ponuja podlogo iz tkanine, ki je prijetna na otip in ne povzroča srbenja. Okrašena je s cofom iz umtnega krzna.
 • Eisbar DIP DYE LUX CRYSTAL MÜ, kapa
  49,99 €
  Eisbar Dip Dye Lux Crystal je udobna ženska kapa, ki je izdelana iz kombinacije volne in umetnega materiala. Na notranji strani pa ponuja podlogo iz tkanine, ki je prijetna na otip in ne povzroča srbenja. Okrašena je s cofom iz umtnega krzna, na robu pa ima nameščene drobne svetlikajoče se kristale.
 • Eisbar DIP DYE LUX CRYSTAL MÜ, kapa
  37,49 € 49,99 €
  Eisbar Dip Dye Lux Crystal je udobna ženska kapa, ki je izdelana iz kombinacije volne in umetnega materiala. Na notranji strani pa ponuja podlogo iz tkanine, ki je prijetna na otip in ne povzroča srbenja. Okrašena je s cofom iz umtnega krzna, na robu pa ima nameščene drobne svetlikajoče se kristale.
 • Eisbar ANTONIA MÜ, kapa, roza
  31,99 €
  Eisbar Antonia je udobna ženska kapa, ki je izdelana iz kombinacije volne in umetnega materiala. Na notranji strani pa ponuja podlogo iz tkanine, ki je prijetna na otip in ne povzroča srbenja. Okrašena je z elegantnim cofom.
 • Eisbar AIMEE LUX MÜ, kapa, rjava
  49,99 €
  Eisbar Aimee Lux je udobna ženska kapa, ki je izdelana iz kombinacije volne in umetnega materiala. Na notranji strani pa ponuja podlogo iz tkanine, ki je prijetna na otip in ne povzroča srbenja. Okrašena je s cofom iz umtnega krzna.
 • Barts VELOUCHA BEANIE PINK ONE SIZE, kapa, roza
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Velucha Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts VELOUCHA BEANIE NAVY ONE SIZE, kapa, modra
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Velucha Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts ORELIS BEANIE PINK ONE SIZE, kapa, roza
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Orelis Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Firefly ABELA WMS, kapa, siva
  9,09 € 12,99 €
  Čudovita pletena kapa Firefly Abela navdušuje z ljubkim dizajnom in udobnostjo. Zimska kapa nudi veliko topline v hladnih dneh in bo tudi odličen dodatek k zimski opravi. Na vrhu jo krasi cof, nanjo pa je prišit tudi manjši logo proizvajalca. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah, vsaka s svojim šarmom in originalnim dizajnom. Odlična izbira za aktivne, kreativne ženske, ki rade raziskujejo tudi, ko zapade sneg.
 • McKinley MANYA WMS, kapa, roza
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Manya je izjemno lahka ženska kapa aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Mešanica volne in akrila nudi mehkobo, toploto in udobje.
 • Barts HENRIETTE BEANIE CREAM ONE SIZE, kapa, bež
  44,99 €
  Ženska kapa Barts Henriette Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts ARCTIC BEANIE BLUE ONE SIZE, kapa, modra
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Arctic Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts CAPRICE BEANIE SKIN ONE SIZE, kapa, bež
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Caprice Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts GOOSE BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, večbarvno
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Goose Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LISS HEADBAND HEATHER GREY ONE SIZE, kapa, siva
  16,99 €
  Ženska trak Barts Liss Headband je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Trak ima klasični pleteni vzorec. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete ta prijetni trak, ga morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts RANIA BEANIE NAVY ONE SIZE, kapa, večbarvno
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Rania Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LERRY BEANIE DARK HEATHER ONE SIZE, kapa, siva
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Lerry Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts CAROLINA BEANIE NAVY ONE SIZE, kapa, modra
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Carolina Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts HAZEL BEANIE HEATHER GREY ONE SIZE, kapa, siva
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Hazel Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts KINABALU BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  24,99 €
  Ženska kapa Barts Kinabalu Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts JEVON, kapa, roza
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Jevon Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts MYLA BEANIE MAROON ONE SIZE, kapa, večbarvno
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Myla Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts CAROLINA BEANIE PINK ONE SIZE, kapa, roza
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Carolina Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts ORELIS BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Orelis Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts COLE BEANIE HEATHER GREY ONE SIZE, kapa, siva
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Cole Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts NICOLE, kapa, modra
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Nicole Beanie je iz nepredelane volne, ki nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts NICOLE, kapa, večbarvno
  29,99 €
  Ženska kapa Barts Nicole Beanie je iz nepredelane volne, ki nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LINDA BEANIE PINK ONE SIZE, kapa, roza
  39,99 €
  Ženska kapa Barts Linda Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico bombaža in drugih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts CERS BEANIE CORAL ONE SIZE, kapa, oranžna
  20,99 € 29,99 €
  Ženska kapa Barts Cers Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts JOY BEANIE DARK HEATHER ONE SIZE, kapa, siva
  20,99 € 29,99 €
  Prikupna ženska kapa Barts Joy Beanie ima dva cofa. Pletena kapa za hladne dni je pisana, narejena iz tople volne. Cofa sta iz umetnega krzna. Kapa ima mehko podlogo iz flisa, ki zagotavlja zares udobno nošenje, brez nadležne srbečice na čelu. Uživajte v zimi in pokažite svojo razigranost, Bartsovi unikatni izdelki so nadvse simpatični, trendovski in prijetni za nošenje.
 • Barts EARTHA BEANIE OYSTER ONE SIZE, kapa, bež
  27,99 € 39,99 €
  Ženska kapa Barts Eartha Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico bombaža in drugih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts MOON BEANIE MASCARPONE ONE SIZE, kapa, bež
  17,49 € 24,99 €
  Ženska kapa Barts Moon Beanie je iz nepredelane volne in nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SERENITY BEANIE MAUVE ONE SIZE, kapa, rdeča
  27,99 € 39,99 €
  Barts Serenity Beanie je mehka, topla pletena kapa z dodatkom volne. Na vrhu ima večji cof. Kapa je podložena s flisom, tako da je bolj udobna za nošenje in ne povzroča srbečice. Odlična bo za hladne zimske dni in bo tudi lep modni dodatek. Je enobarvna in zato enostavna za kombiniranje z ostalimi oblačili. Krasi jo zanimivo, unikatno pletenje ter majhna kovinska zaponka z logotipom proizvajalca.
 • Barts SERENITY BEANIE DARK HEATHER ONE SIZE, kapa
  27,99 € 39,99 €
  Barts Serenity Beanie je mehka, topla pletena kapa z dodatkom volne. Na vrhu ima večji cof. Kapa je podložena s flisom, tako da je bolj udobna za nošenje in ne povzroča srbečice. Odlična bo za hladne zimske dni in bo tudi lep modni dodatek. Je enobarvna in zato enostavna za kombiniranje z ostalimi oblačili. Krasi jo zanimivo, unikatno pletenje ter majhna kovinska zaponka z logotipom proizvajalca.
 • Barts AMARANTH BEANIE BEIGE ONE SIZE, kapa, bež
  27,99 € 39,99 €
  Ženska kapa Barts Amaranth Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts AMARANTH BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  27,99 € 39,99 €
  Ženska kapa Barts Amaranth Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SIRET BEANIE CHARCOAL ONE SIZE, kapa, siva
  24,49 € 34,99 €
  Ženska kapa Barts Siret Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LOG CABIN BEANIE WHITE ONE SIZE, kapa, bela
  20,99 € 29,99 €
  Ženska kapa Barts Log Cabin Beanie je narejena iz klasičnega pletenega vzorca, na vrhu pa ima lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LOG CABIN BEANIE HEATHER GREY ONE SIZE, kapa, siva
  20,99 € 29,99 €
  Ženska kapa Barts Log Cabin Beanie je narejena iz klasičnega pletenega vzorca, na vrhu pa ima lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts MARIGOLD BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  27,99 € 39,99 €
  Ženska kapa Barts Marigold Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SIRET BEANIE BLACK ONE SIZE, kapa, črna
  24,49 € 34,99 €
  Ženska kapa Barts Siret Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico različnih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SWIRLIE BEANIE WHITE ONE SIZE, kapa, bela
  17,49 € 24,99 €
  Ženska kapa Barts Swirlie Beanie je sestavljena iz akrila in nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts NICOLE BEANIE HEATHER GREY ONE SIZE, kapa, siva
  20,99 € 29,99 €
  Ženska kapa Barts Nicole Beanie je iz nepredelane volne, ki nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SPLENDOR, kapa, bež
  44,99 €
  Ženska kapa Barts Splendor Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts SPLENDOR, kapa, črna
  44,99 €
  Ženska kapa Barts Splendor Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Barts LINDA, kapa, črna
  39,99 €
  Ženska kapa Barts Linda Beanie je iz nepredelane volne, ki skupaj z mešanico bombaža in drugih materialov nudi idealno prileganje. Zimska kapa ima klasični pleteni vzorec, na vrhu pa lep cof. Mehka flis podloga bo poskrbela, da vam bo maksimalno udobno in toplo, čelo pa vas ne bo srbelo. Pozor! Enkrat, ko si nadanete to prijetno kapo, je morda nikoli več ne boste želeli sneti z glave. Uživajte torej v zimi.
 • Firefly ATINA WMS, kapa, črna
  9,09 € 12,99 €
  Firefly Atina je nadvse živahna ženska zimska kapa, ki jo zgoraj krasi tudi cof. Je odličen dodatek k zimski opravi, saj poskrbi za veliko toplote, hkrati pa je tudi trendovskega videza. Na voljo je v več barvnih kombinacijah in bo zagotovo poživila vašo zimsko garderobo. Nosile jo boste lahko tako pri športnih aktivnostih kot v prostem času. Nanjo je prišit tudi manjši logo proizvajalca.
 • Firefly ABELIAN WMS, kapa, bela
  9,09 € 12,99 €
  Firefly Abelian odlično služi v hladnih dneh, saj nudi veliko topline, pa tudi udobja. Živahna kapa s pisanimi linijami in cofom bo odličen dodatek k raznovrstnim zimskim opravam. Nanjo je prišit tudi manjši logo proizvajalca. Kapa je zelo prijetna za nošenje in vas ščiti pred dežjem in snegom. Je mehka, prijetna na otip in zelo prijazna za nošenje. Na voljo je v treh čudovitih barvnih kominacijah.
 • McKinley MEG WMS, kapa, modra
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Meg je barvita ženska kapa, ki vam bo popestrila mrzle zimske dni. Ročno pletena kapa z barvno kontrastnim vzorcem in velikim cofom vas greje tudi pri zelo nizkih temperaturah. Mešanica akrila in volne ter mehka podloga iz flisa, naredijo kapo še udobnejšo.
 • McKinley MEG WMS, kapa, črna
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Meg je barvita ženska kapa, ki vam bo popestrila mrzle zimske dni. Ročno pletena kapa z barvno kontrastnim vzorcem in velikim cofom vas greje tudi pri zelo nizkih temperaturah. Mešanica akrila in volne ter mehka podloga iz flisa, naredijo kapo še udobnejšo.
 • McKinley MEG WMS, kapa, siva
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Meg je barvita ženska kapa, ki vam bo popestrila mrzle zimske dni. Ročno pletena kapa z barvno kontrastnim vzorcem in velikim cofom vas greje tudi pri zelo nizkih temperaturah. Mešanica akrila in volne ter mehka podloga iz flisa, naredijo kapo še udobnejšo.
 • McKinley MANYA WMS, kapa, siva
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Manya je izjemno lahka ženska kapa aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Mešanica volne in akrila nudi mehkobo, toploto in udobje.
 • McKinley MALEXO WMS, kapa, modra
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Malexo je izjemno privlačna kapa za dopolnitev vaše zimske garderobe. Dvojni sloj pletenja, svetlikajoči se kristali in usnjen napis McKinley bodo zgotovo privabili poglede. Mehka in udobna kapa vas bo grela pri športnih aktivnostih in pohajkovanju po mestu.
 • McKinley MALEXO WMS, kapa, modra
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Malexo je izjemno privlačna kapa za dopolnitev vaše zimske garderobe. Dvojni sloj pletenja, svetlikajoči se kristali in usnjen napis McKinley bodo zgotovo privabili poglede. Mehka in udobna kapa vas bo grela pri športnih aktivnostih in pohajkovanju po mestu.
 • McKinley MALEXO WMS, kapa, bež
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Malexo je izjemno privlačna kapa za dopolnitev vaše zimske garderobe. Dvojni sloj pletenja, svetlikajoči se kristali in usnjen napis McKinley bodo zgotovo privabili poglede. Mehka in udobna kapa vas bo grela pri športnih aktivnostih in pohajkovanju po mestu.
 • McKinley MANYA WMS, kapa, črna
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Manya je izjemno lahka ženska kapa aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Mešanica volne in akrila nudi mehkobo, toploto in udobje.
 • McKinley MELIAN WMS, klobuk
  19,99 €
  McKinley Melian je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo. Okrasni kamenčki so sofisticiran dodatek, ki privlači poglede.
 • McKinley MALMA WMS, klobuk
  17,99 €
  McKinley Malma je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom in cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo.
 • McKinley MALMA WMS, kapa, črna
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Malma je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom in cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo.
 • McKinley MALMA WMS, kapa, modra
  12,59 € 17,99 €
  McKinley Malma je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom in cofom iz umetnega krzna je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo.
 • McKinley MELIAN WMS, kapa, črna
  13,99 € 19,99 €
  McKinley Melian je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo. Okrasni kamenčki so sofisticiran dodatek, ki privlači poglede.
 • McKinley MELIAN WMS, kapa, rdeča
  13,99 € 19,99 €
  McKinley Melian je privlačna ženska kapa za aktivni prosti čas. Diagonalni vzorec pletenja z usnjenim detajlom je obvezni modni dodatek letošnje zime. Kapa je podložena s termoflis trakom, ki daje občutek mehkobe in udobja. Topla kapa vas bo grela tudi, ko temperatura pade pod ničlo. Okrasni kamenčki so sofisticiran dodatek, ki privlači poglede.
 • New Era LEAG ESNTL 940 NEYYAN, kapa, bež
  21,99 €
  New Era 9Forty različica ene izmed najbolj legendarnih ameriških kap s šildom. Izdelana je z namenom povezati igralce z navijači. Ima ukrivljen šild z osmimi vrstami šivov, krona pa je sestavljena iz šestih panelov. Na zadnjem delu je opremljena z trakom za prilagajanje obsega glave. Na voljo je v številnih barvah in z znaki številnih klubov.
 • Nike W NSW BEANIE, kapa, črna
  24,99 €
  Nike Sportswear Beanie je ženska pletena kapa s odstranljivim cofom. Izdelana je iz tople akrilne pletenine. Na prednji strani ima metalni znak blagovne znamke. Kapa je primerna za hladne zimske dni.
 • McKinley MIRANDA WMS, klobuk
  17,99 €
  McKinley Miranda je ženska kapa s cofom iz umetnega krzna. Kapa je izdelana iz toplega poliakrilnega pletiva in ima na spodnjem robu patent. Podložena je s toplim flisom. Na robu ima znak blagovne znamke.
 • McKinley MIRANDA WMS, klobuk
  17,99 €
  McKinley Miranda je ženska kapa s cofom iz umetnega krzna. Kapa je izdelana iz toplega poliakrilnega pletiva in ima na spodnjem robu patent. Podložena je s toplim flisom. Na robu ima znak blagovne znamke.
 • McKinley MARIA WMS, klobuk, črna
  15,99 €
  McKinley Maria je ženska kapa, podložena s toplim flisom. Veliko pletenje in cof iz umetnega krzna dajeta kapi moden izgled. Kapa je izdelana iz mehkega poliakrila in ima rebrast rob.

Nazadnje videno

Kape in klobuki za ženske - Kape in klobuki so zelo popularen modni dodatek in prihajajo v širokem razponu modelov, namenov, barv in vzorcev. Kape so lahko tople pletene ali bolj lahke trendi, dokler klobuki imajo ozek ali široki obod. Otroške kapice so pomembne za zaščito od vetra in mraza, a ker so dostopne v različnih barvah in okrasih, bodo čudovit majhen modni detajl za vsakega otroka. Pozimi najpogosteje zaradi zaščite od mraza ali zaradi modnega izraza izbiramo debelejše pletene in volnene kape, ki nam dajejo toplino in nas zaščitijo od vetra in snega. Trendi barve se mogoče spreminjajo vsako leto, toda pletene kape nikoli ne pridejo ven iz mode. Najpopularnejše so tiste toplih, nežnih, zimskih barv kot je bež, umazano bela, čista bela, pastelno rumena ali temnejša modra in siva. Na njih lahko najdemo različne okrasne detajle kot je krzno, sponkice, cirkoni in bleščice, lahko so na njih tudi trendi detajli kot je cvetje, a lahko imajo tudi različne vzorce kot je črtast ali karirast. Klobuke z druge strani največ nosimo v času toplejših mesecev. Znani so veliki slamniki, ki jih nosimo poleti. Če imajo z ene strani cvet ali zavezan lahkotni metuljček, lahko postajo zelo ženstven modni dodatek. Zraven tega, da so trendi in šik, odlično ščitijo obraz od vročega sonca. Zadnjih nekoliko let so trend klobuki ozkega oboda, kako za ženske tako tudi za moške. Dvignili bodo vsako modno kombinacijo na nov nivo. Ni potrebno biti modni strokovnjak, da bi lahko kombinirali klobuk z ostalim delom outfita. Poigrajte se z različnimi oblikami in izkažite svoj stil s tistim, kar vam je všeč. Pazite samo, da klobuk pristaja vaši obliki obraza in da je primerne velikosti.
Vrh