Znamke
Cena

Plašči

 • Katalog
 • Lista
Plašči 5251 izdelkov
 • McKinley SWAN WMS VST, ženski pohodniški brezrokavnik, roza
  McKinley Swan je ženski brezrokavnik - puhovka, primeren za hladne dni. Izdelan je iz materiala, ki ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Brezrokavnik je lahek in udoben. Ima visok ovratnik in se zapira z zadrgo. Zadrga se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Spodnji rob je nastavljiv. Brezrokavnik ima dva bočna žepa za shranjevanje drobnih predmetov.
 • Jack Wolfskin ARGON VEST, moški brezrokavnik, črna
  Jack Wolfskin Argon Vest je izolativni brezrokavnik, narejen iz zunanjega materiala z zaščito proti trganju in umetnega polnila, ki ohranjanja svojo funkcijonalnost tudi ko je vlažen. Ima dva stranska žepa in nastavljiv pas.
 • Nike W NSW WR DWN FILL VEST REV, ženski brezrokavnik, roza
  Nike Down Fill Vest je prešiti ženski puhasti brezrokavnik. Izdelan je iz poliesterskega materiala in polnjen z mešanico puha. Brezrokavnik je odlično oblačilo za hladne zimske razmere. Zapira se z zadrgo in ima dva bočna žepa za shranjevanje mobilnih naprav. Na levi strani ima vtisnjen logotip ,Nike'.
 • McKinley KENNY II VST WMS, ženski pohodniški brezrokavnik, črna
  McKinley Kenny II Vst wms je ženski pohodniški brezrokavnik z nastavljivo in odstranljivo kapuco. Ima dva bočna žepa, ki se zpirata z zadrgo. Brezrokavnik je prešit in izdelan iz poliamidnega materiala, ki je termično izolativen in se hitro suši. Zapira se z zadrgo. Ta se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • adidas HELIONIC VEST, moški brezrokavnik, črna
  adidas Helionic Down Vest je podložen, prešit moški brezrokavnik s kapuco. Izdelan je iz vodoodbojnega poliestra in polnjen z račjim perjem. Ima dva bočna žepa in logotip na levi prsni strani. Rokavni odprtini sta obrobljeni z elastiko. Brezrokavnik je izjemno udobno oblačilo za hladne športne dni.
 • McKinley CORDA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik
  McKinley Corda wms je ženski pohodniški brezrokavnik iz flisa. Brezrokavnik ima visok ovratnik in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Ima prsni žep in dva žepa na bokih, ki se zapirajo na zadrgo. Spodnji rob in rokavne odprtine so zaključeni s prilagoditveno obrobo.
 • Pro Touch BAYALA II WMS, ženski brezrokavnik, črna
  Pro Touch Bayala II wms je sodoben ženski tekaški brezrokavnik, ki je odličen sopotnik v nekoliko hladnejših vremenskih pogojih. Zasnovan je v nekoliko bolj oprijetem kroju. Izdelan je iz rahlo raztegljivega materiala, ki odlično odvaja vlago in se hitro suši. Odsevni detajli zagotavljajo boljšo vidnost in varnost, kadar tečete ponoči in v slabih svetlobnih pogojih. Brezrokavnik je opremljen z zadrgo in dvema žepoma.
 • Craft LITHE VEST M, moški brezrokavnik, črna
  Craft Lithe Vest je moški lahki športni brezrokavnik, ki omogoča dodatno zaščito telesa pri športni dejavnosti. Izdelan je iz zelo lahke tkanine, ki ščiti pred vetrom in je vodoodbojna. Rokavne odprtine in spodnji del so obrobljeni z elastično obrobo. Brezrokavnik se spredaj zapira z zadrgo po vsej dolžini.
 • Pro Touch JOY WMS, ženski brezrokavnik, siva
  Pro Touch Joy WMS je vsestransko uporaben ženski športna brezrokavnik s kapuco. Izdelan je iz materiala, ki dobro odvaja vlago in se hitro suši. Poleg kapuce je opremljen tudi z dvema žepoma z zadrgo, v katera je možno spraviti kakšno malenkost. Atraktivni grafični vzorec pa mu dodaja izdatno mero sodobnosti.
 • McKinley NULATO VST UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Nulato je moški podložen pohodniški brezrokavnik. Izdelan je iz materiala, ki je odporen proti vetru, vlagi in mrazu. Po celotni dolžini se zapira z zadrgo, na prsih pa ima priročen žep. Izdelek izhaja iz McKinlijeve kolekcije RED.
 • McKinley TED II JRS, otroški brezrokavnik
  McKinley Ted II jrs je otroški prešiti puhasti brezrokavnik, ki je kot ustvarjen za pustolovščine v naravi. Ponuja izdatno mero udobja in toplote v zimskih dneh. Polnjen je z umetnim polnilom. Opremljen je z zadrgo in dvema stanskima žepoma.
 • McKinley LOLITA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik, siva
  McKinley Lolita je ženski brezrokavnik izdelan iz mehkega kosmatenega poliesterskega pliša. Ima visok ovratnik in dva bočna žepa. Tkanina je izjemno topla in udobna. Brezrokavnik se zapira s kakovostno zadrgo.
 • McKinley CORDA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik
  McKinley Corda wms je ženski pohodniški brezrokavnik iz flisa. Brezrokavnik ima visok ovratnik in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Ima prsni žep in dva žepa na bokih, ki se zapirajo na zadrgo. Spodnji rob in rokavne odprtine so zaključeni s prilagoditveno obrobo.
 • adidas RUNR VEST M, moški brezrokavnik, črna
  adidas Rise Up N Run Vest je sodoben moški tekaški brezrokavnik, ki je uporaben pri teku v nekoliko hladnejšem vremenu. Izdelan je iz prijetnega in rahlo raztegljivega umetnega materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Odlikuje ga 360-stpinjska odsevnost. Opremljen je z zadrgo in dvema stranskima žepoma.
 • McKinley LUSAKA UX VST, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Lusaka je moški brezrokavnik iz softshela in raztegljivega flisa. Spredaj ima dva žepa in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Odlikuje ga material, ki zadržuje toploto in ščiti pred vlago in vetrom.
 • McKinley ARIKI VST UX, moški brezrokavnik, zelena
  McKinley Ariki vst uxje moški prešiti puhasti brezrokavnik, ki je kot ustvarjen za pustolovščine v naravi. Ponuja izdatno mero udobja in toplote v zimskih dneh. Polnjen je z gosjim puhom, ki ima verificiran izvor. Opremljen je z zadrgo in dvema stanskima žepoma.
 • Ferrino TREKKER, moška pohodna palerina, modra
  Ferrino Trekker je nepremočljivo, podaljšano dežno oblačilo z rokavi in izbočenim hrbtnim delom za lažje nošenje nahrbtnika. Spredaj je zadrga z vetrno zaščito. Enoročno nastavljiva kapuca. Elastika na rokavih, ki so nastavljivi tudi s sprimnim trakom.
 • McKinley MILLA GLS, plašč
  McKinley Milla je dekliška parka z nastavljivo kapuco. Parka je podložena z mehkim kosmatenim flisom. Na prednji strani ima dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna parka je izdelana iz poliesterskega materiala, ki je obdelan z vodoodbojnim premazom in je hkrati zračen. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen.
 • McKinley TIRANO VST UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Tirano McKinley Tirano je lahek in hkrati topel moški brezrokavnik. Ob straneh ima dva priročna žepa. Spodnji rob nastavljiv. Izdelan je iz elastičnega poliamidnega materiala, ki je obdelan s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Material se suši 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Brezrokavnik se zapira z zadrgo, ki se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Brezrokavnik je mogoče zložiti v priloženo vrečico.
 • McKinley KENNY II VST WMS, ženski pohodniški brezrokavnik, modra
  McKinley Kenny II Vst wms je ženski pohodniški brezrokavnik z nastavljivo in odstranljivo kapuco. Ima dva bočna žepa, ki se zpirata z zadrgo. Brezrokavnik je prešit in izdelan iz poliamidnega materiala, ki je termično izolativen in se hitro suši. Zapira se z zadrgo. Ta se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • McKinley KENNY II VST UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Kenny II Vst ux je moški pohodniški brezrokavnik z nastavljivo in odstranljivo kapuco. Ima dva bočna žepa, ki se zpirata z zadrgo. Brezrokavnik je prešit in izdelan iz poliamidnega materiala, ki je termično izolativen in se hitro suši. Zapira se z zadrgo. Ta se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • Vaude COVERO II, moška jakna, rdeča
  Vaude Covero II je pelerina za kolesarjenje, ki se bo izkazala, ko nas na kolesu preseneti dež. Ima odprtine za roke, dva stranska žepa in sprednji žep za shranjevanje. Stranski del kapuce je prozoren, tako da omogoča pogled levo in desno, poleg tega pa je za varnost poskrbljeno z odsevnimi elementi.
 • Ferrino PONCHO, moška pohodna palerina, zelena
  Ferrino Poncho je nepremočljiva pelerina - pončo iz mehkega PVC materiala s kapuco in gumbi ob strani.
 • Nike W NK AROLYR VEST, ženski brezrokavnik, črna
  Nike AeroLayer Running Vest je ženski tekaški brezrokavnik izdelan posebej za tek. Polnjen je z izolativnim polnilom in ima vodoodporno površino. Posebna tehnologija omogoča gretje in zračenje obenem. Zapira se z zadrgo in ima dva bočna žepa. Visok ovratnik nudi dodatno zaščito.
 • McKinley LUSAKA WMS VST, ženski pohodniški brezrokavnik, črna
  McKinley Lusaka wms vst je ženski brezrokavnik, izdelan iz softshela in raztegljivega flisa. Spredaj ima dva žepa in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Odlikuje ga material, ki zadržuje toploto in ščiti pred vlago in vetrom.
 • McKinley CORDA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik, črna
  McKinley Corda wms je ženski pohodniški brezrokavnik iz flisa. Brezrokavnik ima visok ovratnik in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Ima prsni žep in dva žepa na bokih, ki se zapirajo na zadrgo. Spodnji rob in rokavne odprtine so zaključeni s prilagoditveno obrobo.
 • Energetics FANNY WMS, ženski brezrokavnik, črna
  Energetics Fanny wms je sodoben ženski športni brezrokavnik, ki je primeren za športne in prostočasne aktivnosti. Nositi ga je mogoče kot samostojni kos ali v kombinaciji s prvim slojem. Izdelan je iz rahlo raztegljivega umetnega materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Oprmeljen je s kapuco, zadrgo in dvema stranskima žepoma.
 • McKinley ZINDER VST WMS, ženski pohodniški brezrokavnik, črna
  McKinley Zinder vst wms je vsestransko uporaben pohodniški brezrokavnik, ki je zasnovan kot puhovka. Na straneh pa je opremljen z raztegljivim materialom, ki omogoča svobodo gibanja. Opremljen je z zadrgo in dvema žepoma.
 • McKinley ZINDER VST UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Zinder vst ux je vsestransko uporaben pohodniški brezrokavnik, ki je zasnovan kot puhovka. Na straneh pa je opremljen z raztegljivim materialom, ki omogoča svobodo gibanja. Opremljen je z zadrgo in dvema žepoma.
 • Icepeak DAHN, ženski brezrokavnik, črna
  Icepeak Dahn je podložen ženski brezrokavnik, primeren za športne in prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz materiala, ki odporen proti vetru in je hkrati zračen. Brezrokavnik se zapira z zadrgo, ki prehaja v visok topel ovratnik. Rokavne odprtine so obrobljene z elastičnim trakom.
 • McKinley CORDA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik
  McKinley Corda wms je ženski pohodniški brezrokavnik iz flisa. Brezrokavnik ima visok ovratnik in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Ima prsni žep in dva žepa na bokih, ki se zapirajo na zadrgo. Spodnji rob in rokavne odprtine so zaključeni s prilagoditveno obrobo.
 • McKinley KERRY II GLS, plašč, rdeča
  McKinley Kerry II gls je dekliška parka z nastavljivo kapuco, ki ima obrobo iz umetnega krzna. Na prednji strani ima dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna parka je izdelana iz poliesterske tkanine, ki je obdelana z vodoodbojnim premazom in je hkrati zračna. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Zadrga se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Jakna je prešita.
 • Ferrino TREKKER, moška pohodna palerina, rdeča
  Ferrino Trekker je nepremočljivo, podaljšano dežno oblačilo z rokavi in izbočenim hrbtnim delom za lažje nošenje nahrbtnika. Spredaj je zadrga z vetrno zaščito. Enoročno nastavljiva kapuca. Elastika na rokavih, ki so nastavljivi tudi s sprimnim trakom.
 • Icepeak SIMONE, ženski brezrokavnik, črna
  Icepeak Simone je ženski softshel brezrokavnik. Služi jahko kot srednji del zimske garderobe. Izdelan je iz raztegljivega softshela. Ima visok ovratnik, ki dodatno greje in dva priročna stranska žepa. Rokavni odprtini sta obrobljeni z elastiko. Brezrokavnik je vsestransko uporaben kos zimskega oblačila.
 • McKinley LUSAKA WMS VST, ženski pohodniški brezrokavnik, rdeča
  McKinley Lusaka wms vst je ženski brezrokavnik, izdelan iz softshela in raztegljivega flisa. Spredaj ima dva žepa in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Odlikuje ga material, ki zadržuje toploto in ščiti pred vlago in vetrom.
 • McKinley KENNY II VST UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Kenny II Vst ux je moški pohodniški brezrokavnik z nastavljivo in odstranljivo kapuco. Ima dva bočna žepa, ki se zpirata z zadrgo. Brezrokavnik je prešit in izdelan iz poliamidnega materiala, ki je termično izolativen in se hitro suši. Zapira se z zadrgo. Ta se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • Intersport RAIN PONCHO, moška pohodna palerina, rumena
  Priročna palerina za enkratno uporabo, ki ne zasede veliko prostora v vašem nahrbtniku.
 • McKinley PHIL JRS, plašč
  McKinley Philje otroška jakna s kapuco, ki ima obrobo iz umetnega krzna. Jakna ima na prednji strani dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna jakna je izdelana iz poliesterskega materiala, ki je obdelan z vodoodbojnim premazom. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Reflektivni detajli omogočajo boljšo vidljivost v temnejših pogojih.
 • Ferrino TREKKER, moška pohodna palerina, zelena
  Ferrino Trekker je nepremočljivo, podaljšano dežno oblačilo z rokavi in izbočenim hrbtnim delom za lažje nošenje nahrbtnika. Spredaj je zadrga z vetrno zaščito. Enoročno nastavljiva kapuca. Elastika na rokavih, ki so nastavljivi tudi s sprimnim trakom.
 • Ferrino PONCHO, moška pohodna palerina, modra
  Ferrino Poncho je nepremočljiva pelerina - pončo iz mehkega PVC materiala s kapuco in gumbi ob strani.
 • Vaude VALDIPINO M, moška jakna, oranžna
  Vaude Valdipino M je izredno kvalitetna pelerina oziroma pončo, ki nudi popolno zaščito pred dežjem z vseh stvari. Pri pakiranju se pospravi v svoj žep. Zaradi majhne prostornine ob neuporabi je lahko Valdipino z vami na poti povsod in zmeraj!
 • McKinley MILLA GLS, plašč
  McKinley Milla je dekliška parka z nastavljivo kapuco. Parka je podložena z mehkim kosmatenim flisom. Na prednji strani ima dva priročna žepa za prenašanje drobnih predmetov. Izolativna parka je izdelana iz poliesterskega materiala, ki je obdelan z vodoodbojnim premazom in je hkrati zračen. Material ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen.
 • McKinley ZINDER VST UX, moški brezrokavnik, zelena
  McKinley Zinder vst ux je vsestransko uporaben pohodniški brezrokavnik, ki je zasnovan kot puhovka. Na straneh pa je opremljen z raztegljivim materialom, ki omogoča svobodo gibanja. Opremljen je z zadrgo in dvema žepoma.
 • Ferrino PONCHO, moška pohodna palerina, zelena
  Ferrino Poncho je nepremočljiva pelerina - pončo iz mehkega PVC materiala s kapuco in gumbi ob strani.
 • Nike M NSW DWN FILL WR VEST, moški brezrokavnik, črna
  Nike Down Fill Vest je prešiti moški puhasti brezrokavnik. Izdelan je iz poliesterskega materiala in polnjen z mešanico puha. Brezrokavnik je odlično oblačilo za hladne zimske razmere. Zapira se z zadrgo in ima dva bočna žepa za shranjevanje mobilnih naprav. Na levi strani ima vtisnjen logotip ,Nike'.
 • McKinley MT. WALKER II UX, moški brezrokavnik, siva
  Enobarvni brezrokavnik McKinley Mt. Walker ima štiri praktične zunanje žepe in je primeren za širok spekter dejavnosti v naravi, vse od pohodništva in kampiranja do ribolova. Odlično uravnava vlago in je odličen za poletje. Se hitro suši, odvaja znoj ter zagotavlja odlično ventilacijo in svežino. Prav tako se dobro prilagodi telesu. Po celotni dolžini se zapenja z zadrgo in ima visok ovratnik.
 • Icepeak LAURI, moški brezrokavnik
  Icepeak Lauri je moški pohodni brezrokavnik, ki ima za dodatno zaščito pred vremenskimi pojavi podaljšan hrbtni del, poleg tega pa je spodnji rob prilagodljiv z elastično vrvico. Brezrokavnik ima več žepov z zadrgo.
 • McKinley SWAN WMS VST, ženski pohodniški brezrokavnik
  McKinley Swan je ženski brezrokavnik - puhovka, primeren za hladne dni. Izdelan je iz materiala, ki ima posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov in je človeku in okolju prijazen. Brezrokavnik je lahek in udoben. Ima visok ovratnik in se zapira z zadrgo. Zadrga se zaključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Spodnji rob je nastavljiv. Brezrokavnik ima dva bočna žepa za shranjevanje drobnih predmetov.
 • Icepeak SHAKILL, moški brezrokavnik, črna
  Moški brezrokavnik Icepeak Shakill je namenjen različnim aktivnostim v naravi. Ima visok ovratnik in žepa s toplo podlogo, da si lahko pogrejete roke. Brezrokavnik je izdelan iz lahkotnega softhell materiala, ki je elastičen, brani pred vetrom in je vodoodporen. Dodatna kvaliteta je tudi dobra zračnost. Oblačilo ima več odsevnih elementov, zaradi katerih boste hitreje opazni. Odličen kos za rekreacijo, ko želite ogreti svoje središče, a imeti popolnoma svobodn roke.
 • Pro Touch BAYOLO II UX, moški brezrokavnik, črna
  Pro Touch Bayolo II ux je sodoben moški tekaški brezrokavnik, ki je odličen sopotnik v nekoliko hladnejših vremenskih pogojih. Zasnovan je v nekoliko bolj oprijetem kroju. Izdelan je iz rahlo raztegljivega materiala, ki odlično odvaja vlago in se hitro suši. Odsevni detajli zagotavljajo boljšo vidnost in varnost, kadar tečete ponoči in v slabih svetlobnih pogojih. Brezrokavnik je opremljen z zadrgo in dvema žepoma.
 • McKinley MT. WALKER III UX, moški brezrokavnik, siva
  McKinley Mt. Walker III ux je praktičen brezrokavnik, ki je primeren za različne aktivnosti v naravi. Izdelan je iz kakovostnega umetnega materiala, ki dobro odvaja vlago in se hitro suši. Na sprednji strani pa je opremljen s šestimi žepi.
 • McKinley LAMBAOL, pončo m.poh, modra
  Dežni pončo za odrasle MCKINLEY, sestavljen iz nepremočlivega materiala.
 • Ferrino PONCHO, moška pohodna palerina, rdeča
  Ferrino Poncho je nepremočljiva pelerina - pončo iz mehkega PVC materiala s kapuco in gumbi ob strani.
 • McKinley MT. WALKER II UX, moški brezrokavnik, siva
  Enobarvni brezrokavnik McKinley Mt. Walker ima štiri praktične zunanje žepe in je primeren za širok spekter dejavnosti v naravi, vse od pohodništva in kampiranja do ribolova. Odlično uravnava vlago in je odličen za poletje. Se hitro suši, odvaja znoj ter zagotavlja odlično ventilacijo in svežino. Prav tako se dobro prilagodi telesu. Po celotni dolžini se zapenja z zadrgo in ima visok ovratnik.
 • McKinley LUSAKA II UX VST, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Lusaka II ux vst je moški izolativni brezrokavnik izdelan iz softshela. Brezrokavnik je izdelan iz poliesterskega materiala, ki je vodoodbojen in hkrati zračen. Tkanina je obdelana s posebno obdelavo brez fluoroogljika in repelentov. Suši se 50% hitreje od neobdelanih tkanin in hkrati omogoča odlično zračenje. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože.
 • McKinley LUSAKA WMS VST, ženski pohodniški brezrokavnik, rdeča
  McKinley Lusaka wms vst je ženski brezrokavnik, izdelan iz softshela in raztegljivega flisa. Spredaj ima dva žepa in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Odlikuje ga material, ki zadržuje toploto in ščiti pred vlago in vetrom.
 • McKinley CORDA III UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Corda III ux je moški brezrokavnik izdelan iz toplega, mehkega poliesterskega flisa. Primeren je kot srednji sloj zimske garderobe. Udoben visok ovratnik varuje pred vetrom. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Trije priročni žepi pa se zapirajo z zadrgo.
 • McKinley CORDA III UX, moški brezrokavnik, črna
  McKinley Corda III ux je moški brezrokavnik izdelan iz toplega, mehkega poliesterskega flisa. Primeren je kot srednji sloj zimske garderobe. Udoben visok ovratnik varuje pred vetrom. Zadrga se zključuje z varnostnim dodatkom, ki varuje pred odrgninam kože. Trije priročni žepi pa se zapirajo z zadrgo.
 • McKinley ARIKI VST UX, moški brezrokavnik, zelena
  McKinley Ariki vst uxje moški prešiti puhasti brezrokavnik, ki je kot ustvarjen za pustolovščine v naravi. Ponuja izdatno mero udobja in toplote v zimskih dneh. Polnjen je z gosjim puhom, ki ima verificiran izvor. Opremljen je z zadrgo in dvema stanskima žepoma.
 • McKinley MT. WALKER III UX, moški brezrokavnik, siva
  McKinley Mt. Walker III ux je praktičen brezrokavnik, ki je primeren za različne aktivnosti v naravi. Izdelan je iz kakovostnega umetnega materiala, ki dobro odvaja vlago in se hitro suši. Na sprednji strani pa je opremljen s šestimi žepi.
 • Icepeak LAURIINA, ženski pohodniški brezrokavnik, siva
  Icepeak Lauriina je ženski pohodni brezrokavnik, ki ima za dodatno zaščito pred vremenskimi pojavi podaljšan hrbtni del, poleg tega pa je spodnji rob prilagodljiv z elastično vrvico. Brezrokavnik ima več žepov z zadrgo.
 • McKinley CORDA WMS, ženski pohodniški brezrokavnik
  McKinley Corda wms je ženski pohodniški brezrokavnik iz flisa. Brezrokavnik ima visok ovratnik in se zapira na zadrgo po vsej dolžini. Ima prsni žep in dva žepa na bokih, ki se zapirajo na zadrgo. Spodnji rob in rokavne odprtine so zaključeni s prilagoditveno obrobo.
 • Pro Touch SANTO UX, moški brezrokavnik, črna
  Pro Touch Santo ux je moški tekaški brezrokavnik, ki je primeren za tek v nekoliko hladnejših razmerah. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Opremljen je z zračniki, stranskima žepoma in odsevnimi detajli.
 • Pro Touch JESS WMS, ženski brezrokavnik
  Pro Touch Jess wms je ženski tekaški brezrokavnik, ki je primeren za tek v nekoliko hladnejših razmerah. Izdelan je iz materiala, ki se hitro suši in dobro odvaja vlago. Opremljen je z zračniki, stranskima žepoma in odsevnimi detajli.
 • Men's softshell jacket
  - "Softshell pro" - Two side pockets - Trimming in bottom and around hood - Adjustable sleeve end
 • Karrimor Summit Pro Jacket
  Karrimor Summit Pro Jacket This is a highly functional rain jacket made from a waterproof and breathable material called . The body of the jacket is made of 40D Ripstop whilst the shoulders and sleeves are made with a Taslan material with excellent abrasion properties. This updated model has POLARTEC® Neoshell on the underside of the arms for additional mobility. The main zipper is arranged in such a way as not to interfere when carrying a backpack, the front pocket and armpit zippers can also act as further ventilation. The hood has been designed to work well when wearing a helmet. It has two points of adjustment to ensure a wide range of vision and can be rolled up when not in use. This is a functional material for a wide range of activities. is both waterproof and moisture-permeable, it has tiny ventilation holes that allow it to be highly breathable, instantly releasing warm body vapour that would otherwise cause discomfort. Ventilation pockets As well as being a pocket, they also act as ventilation, allowing any warm vapour to escape. The lining of the pocket is made from a mesh material giving it this ventilation ability. The zipper positions have been carefully considered so they won’t interfere when carrying a backpack, instead their positions avoid conflicting with the shoulder harness or hip belt. POLARTEC® Neoshell is a highly breathable, waterproof material. Placed under the armpits, this stretchy material allows the release of heat and water vapor that builds up under the armpit. Because of its inherent ability to stretch, it allows for a greater freedom of moment, which is often lacking in a hardshell. Helmet compatible hood The hood design is spacious enough to allow the use of a helmet and secured in such a way that it gives a good range of motion and view. When worn without a helmet the hood can be pulled tight by the cords to minimise any invasion of wind and rain. Roll-up hood storage When the hood is not in use, it can be rolled up and fixed with Velcro. Waterproof Zip & Protective Flap This zipper is waterproof to prevent any water from wind and rain coming inside the jacket. The protective flaps not only enhances the zippers waterproofness but also reduces the chance of damage on rocky areas. Convenient chest pocket Convenient chest pockets located on the left and right of the jacket. They play an important role to storing and carrying the accessories that want to be accessed frequently. Drawcord adjustment The drawcords are located on the hem of the jacket. Drawn in by pulling with one hand, the jacket can easily be adjusted quickly with the onset of sudden wind and rain. Shoulder: event® 3L 40D*70D Taslan?Main fablic:Nylon 100%, Middle Layer:eVent membrane, lining cloth:20D knit back Polyester 100%?, Body: event® 3L 40D*40D Ripstop?Main fablic:Nylon 100%, Middle Layer:eVent membrane, lining cloth:20D knit back polyester 100%?, armpit: Polartec® Neoshell® 3L(Main fablic:Nylon100%,Middle Layer:Neoshell membrane(PU),lining cloth:Polyester jersey )
 • Men's jacket HANNAH Evanno
  Men's urban and leisure jacket, which thanks to the Drypeak 1500 coating has water-repellent properties for less demanding weather conditions. Elastic hem on the sleeves, bottom and hood ensures maximum fit to your body and current needs. The jacket is equipped with an internal zippered pocket and main pockets also with a zipper. Decorative stitching gives the jacket a sporty look. Features: water repellent Equipment: - hood with elastic hem, - main plastic molded zipper, - main zipper pockets, - sleeves with elastic hem, - bottom hem with - elastic border, - inside zipper pocket, - decorative stitching Fit: Regular fit Material: 100% polyester
 • Gelert Ottawa Fleece Jacket Junior Girls
  Gelert Ottawa Fleece Jacket Junior Girls Make sure the kids are prepared for all outdoor trips with this Gelert fleece , featuring a zip front with a high covered neck for a comfortable fit together with long sleeves. This kids fleece benefits from 2 hand warming side pockets for warmth and a soft feel fleece material, finished with Gelert branding. > Girls fleece > Zip through > High neck > Long sleeves > 2 hand warming side pockets > Gelert branding > 100% polyester > Machine washable
 • HUGO Suknjič črna
  Barve v paketu: Ena barva na paket; Material: Volna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Obraten vratnik, Zapiranje na gumb, Plosek/zarobljen žep; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Regular Fit
 • Karrimor Sierra Jacket Junior
  Karrimor Sierra Jacket Junior The Karrimor Sierra Jacket Junior is perfect for facing the weather elements with Weathertite fabric with waterproof, breathable and windproof properties complete with a mesh lining to the inner for excellent breathability. This kids jacket also features a fold away hood with a storm flap to keep your face protected complete with touch and close fastening to the cuffs, two front pockets and a full front zip fastening. > Karrimor logo > Fold away hood > Zipped pockets > Storm flap > Weathertite > Breathable 5000mm > Waterproof 5000mm > Windproof > Packs away into a pocket > 100% polyester > Machine washable
 • Men's coat NORTHFINDER KAWOL
  Modern men's coat NORTHFINDER with acrylic coating. The interior of this lightweight jacket is made of NF® insulation, which creates a pleasant warm feeling. It is long enough, so if you bend something, your backs will always be hidden. The dominant feature is a detachable hood, leather elements or decorative sewing. Perfect for casual wear, traveling or walking in the countryside in winter. The feeling of winter will not surprise you with the KAWOL jacket. Technical parameters: NF® insulation, YKK® zipper, feather tightness, acrylic coating, detachable hood, decorative stitching, long fit, breast pocket, outer / inner pocket, safety zipper pocket, detachable hood, stretch cuffs, leather details Material: 100% polyester
 • Girls ski jacket Kilpi LIGASA JG
  Water column: 5000 Breathability: 5000 Padding: Synthetic/ Kilpad Lining: Taffeta lining, snow belt Fit: Regular Seams: Simple, critical seams taped Collar: High collar Hood: Adjustable, removable Cuffs: Adjustable velcro sleeves, snow cuffs Pockets: 2 main zippered pockets, ski pass pocket Bottom hem: Adjustable with elastic band Material: 100% polyester
 • Men's ski jacket Kilpi TAUREN M
  The KILPI TAUREN-M men's winter jacket is made of a membrane material called SIBERIUM 5000 CT with water resistance parameters of 5 000mm and breathability of 5 000g/m2/24h, which makes it sturdy, durable and sufficiently water repellent. The hood is detachable, adjustable with an elasticised drawstring, and the high collar is insulated with fleece. The jacket has two front pockets, a chest pocket, a skipass pocket and an inner zippered pocket and a meshed pocket for eyewear. The jacket has inner sleeved cuffs with Velcro and a snow belt. The jacket is perfect for skiing or leisure. - Specifications: SIBERIUM 5,000 CT - Fabric: 4-way elasticity - Padding: Synthetic / Kilpad - Lining: Taffeta lining, snow belt - Cut: Regular - Seams: Simple, critical seams taped - Hood: Adjustable, detachable - Cuffs: Snow cuffs with thumb holes, adjustable velcro sleeve hem - Pockets: 2 main zippered pockets, 1 chest pocket, ski pass pocket - Zippers: Nylon - Bottom hem: Adjustable with elastic band - Collar: High collar - Water column: 5000 - Breathability: 5000 - 1 inner pocket, pocket for glasses Material: 100% polyester
 • Gelert Ottawa Fleece Jacket Junior Boys
  Gelert Ottawa Fleece Jacket Junior Boys The Gelert Fleece is ideal for all outdoor adventures, featuring a zip up front for a secure fit and a long sleeves construction for a cosy fit. This boys fleece benefits from a soft feel fleece construction together with 2 hand warming pockets to the front, finished with Gelert branding to the chest. > Boys Fleece > Zip up > Long sleeves > 2 front pockets > Soft fleece construction > 100% polyester > Machine washable
 • Women's jacket OUTHORN KUD605
  Top material: 100% polyester Fill: 100% polyester, hollow fiber Lining: 100% polyamide
 • Girl's Winter Jacket 2117 SWEDEN PRIMALOFT RUTVIK
  Girl's winter jacket 2117 SWEDEN RUTVIK is quilted and slightly insulated. The jacket is made of quick-drying material, has two pockets and elasticated trim on the hood and sleeve ends. Gear: - DWR- Durable water repellent with water repellent ecological finish - 100 g Primaloft filler - Two side pockets - Hips in the sides - Elasticated hem at the hood and sleeve end - silver fiber inside the zipper
 • Women's wool like hoodie 2117 GULLSPANG
  The women's Gullspang hooded jacket is made of wool fabric with microfleece on the inside, has two side pockets. Material: 100% Polyester
 • Regatta Wrenhill Jacket Girls
  Regatta Wrenhill Jacket Girls The Regatta Wrenhill Jacket is designed with a full zip fastening, faux-fur lined collar, long sleeves and curved side seams. Thermoguard insulation provides necessary warmth, whilst two zip pockets are ideal handwarmers. Regatta branding completes the fit. > Girls jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Thermoguard insulation > Hip length with curved side seams > Faux fur lined collar > Zip pockets > Regatta branding
 • Women's jacket NORTHFINDER KRISTINA
  New in our range. Luxury designer jackets with the latest Primaloft® ThermoPlume. This new filling comprises "flakes" with feather-like qualities. This excellent insulated jacket is suitable for all outdoor activities, reliably keeps you warm even on the slopes during skiing. Material: Primaloft insulation ThermoPlume, YKK® zipper, windresistant, bonding elements, down proof, regular fit, bonding technology, handwarmer pockets, detachable storm hood, zip off hood, adjustable lower end, reflective details -100% polyester -3 layers fabric
 • Crafted Essentials Rain Jacket
  C.E. Rain Jacket This C.E. Rain Jacket is a stylish and exciting piece to add to your wardrobe. Crafted with Long sleeves, a waterproof material and a fleece lining. This is finished with a tiger theme throughout. > C.E > Long sleeve > waterproof > Fleece lining > Fixed hood > Tiger theme > 100% Polyester > Machine washable at 30 Degrees
 • Ombre Clothing Men's biker jacket C414
  A black ramone jacket in the style of a motorcycle is a must-have position in the dressing room of any modern man. The model is finished with a napy-clad collar-collar collar. Along the sleeves fashionable quilting material. Many practical pockets that allow you to keep the accessories you need always at hand. Slightly insulated, so it will be great for colder days. Made of leather-like material. Zip-up sleeves. Perfect for every occasion, it can be combined with virtually everything. It fits perfectly with both sweatshirts, t-shirts and casual shirt. Composition: 100% polyester Color: Black
 • Karrimor Urban Jacket Infants
  Karrimor Urban Jacket Infants This Infants Karrimor Urban Jacket is built for your little ones outdoor adventures thanks to WeatherTite technology which offers sublime 5K waterproof, breathable and windproof qualities, whilst the full zip fastening and storm flap supplies a secure fit and the Karrimor branding completes the great look. > Infants Karrimor Jacket > Full zip fastening > Touch and close storm flap > 3 Pockets > WeatherTite technology > Fixed hood > Touch and close cuffs > Meshed lining > Reflective detailing > Karrimor branding > Shell: 100% Nylon, Lining: 100% Polyester > Machine washable
 • Women's jacket WOOX Ventus Urban
  Material: 100% polyester Water column: 8000 mm Vapor permeability: 3000g / m2 / 24h - taped seams - steel zippers - an internal closable pocket headphone jack - Solid hood
 • Odlo XC Jacket Ladies
  Odlo XC Jacket Ladies The Odlo XC Jacket is crafted from a lightweight material that's wind proof and waterproof, making it ideal for outdoor activities. The inside is lined with a breathable mesh, helping you to stay cool, dry and comfortable. The jacket features a full zip fastening, elasticated cuffs and two zipped hand pockets for storage. > Ladies jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Lightweight > Wind proof > Water repellent > Breathable > Mesh lining > 2 zip pockets > Elasticated cuffs > Odlo branding > 100% polyester > Machine washable
 • Women's jacket HANNAH Elisabeth
  Hood with elastic hem, plastic molded zippers, main zipper pockets, sleeves with elastic hem, bottom hem with elastic border, chambers filled with down, extended length
 • Womens eco fleece jacket 2117 ESSUNGA
  - Ripstop fleece - Two side pockets - Colorful trimming - Big print on sleeve
 • Womens eco fleece jacket 2117 ESSUNGA
  - Ripstop fleece - Two side pockets - Colorful trimming - Big print on sleeve
 • Guess W84L7
  Gender:Woman Type:Coat Closing:front automatic buttons Sleeves:long External pockets:2 Material:acrylic 5%wool 21%polyamide 1%polyester 72%viscous 1% Main lining:100% polyester Washing:hand washing Model Height,cm:178 Size of the garment worn in the photo:S Interior:padded lined
 • Guess W83PR
  Gender:Woman Type:Jacket Closing:automatic buttons Sleeves:long External pockets:2 Material: acrylic 90%polyester 10% Main lining:100% polyester Washing:dry washing Model Height,cm:178 Size of the garment worn in the photo:M Inside:lined
 • Columbia Inner Jacket Mens
  Columbia Inner Jacket Mens Brave the bad weather in this Men's Columbia Inner Jacket. It is perfect for everyday wear thanks to a lightweight design, whilst pullcord adjusters help to provide a secure fit. Omni-Tech technology offers air-permeable protection that's waterproof and breathable guaranteed. The look is completed in a colour block design with Columbia branding. > Men's jacket > Full zip front > Pullcord adjustable hood and hem > Omni-Tech technology (waterproof and breathable) > Colour block design > Two zip pockets > Columbia branding > Shell: 100% polyester > Lining: 100% nylon > Machine washable
 • FILA Brezrokavnik 'UTTAM' črna
  Polnilo: Lahko polnilo; Barve v paketu: Ena barva na paket; Vzorec: Univerzalne barve; Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Izpostavljeni žepi, Predal z zapiranjem na zadrgo na zunanji strani; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi; Model: Ozko prileganje; Model: Regular Fit
 • Lee Jakna Zelena
  Sestava: 100 % poliester Kroj: regular fit Model: vetrovka Vrsta: spomladna Podloga: da Zapenjanje: na zadrgo Pranje: 30°C Barva: zelena
 • Karrimor Urban Jacket Infants
  Karrimor Urban Jacket Infants This Infants Karrimor Urban Jacket is built for your little ones outdoor adventures thanks to WeatherTite technology which offers sublime 5K waterproof, breathable and windproof qualities, whilst the full zip fastening and storm flap supplies a secure fit and the Karrimor branding completes the great look. > Infants Karrimor Jacket > Full zip fastening > Touch and close storm flap > 3 Pockets > WeatherTite technology > Fixed hood > Touch and close cuffs > Meshed lining > Reflective detailing > Karrimor branding > Shell: 100% Nylon, Lining: 100% Polyester > Machine washable
 • Firetrap Zip Shacket Overshirt Mens
  Firetrap Zip Shacket Overshirt Mens Stay on trend this season with the Firetrap Zip Shacket Overshirt. Its lightweight construction features a fold over collar, long sleeves and a full length zip fastening for a secure fit. Crafted with two zip chest pockets, two press stud chest pockets and two zipped hand pockets to the front for any essentials, this piece is finished with Firetrap branding. • Men's Overshirt • Lightweight • Fold Over Collar • Long Sleeves • Full Length Zip Fastening • Two Zip Chest Pockets • Two Press Stud Chest Pockets • Two Zipped Hand Pockets • Branded Badge • Firetrap Branding • Shell: 100% Cotton • Body Lining: 65% Polyester, 35% Cotton • Sleeve Lining: 100% Polyester • Machine Washable at 30 Degrees • Keep Away From Fire
 • Women's Winter Jacket WOOX Pinna
  <div><span style="font-size: 12px;">Gear:</span></div><div><span style="font-size: 12px;">- inner zippered pocket</span></div><div><span style="font-size: 12px;"><br></span></div><div><span style="font-size: 12px;">Material:</span></div><div><span style="font-size: 12px;">- 100% nylon</span></div><div><span style="font-size: 12px;">- waterproof 3000mm</span></div><div><span style="font-size: 12px;">- vapor permeability 3000g / m2 / 24h</span></div><div><span style="font-size: 12px;">- Polyfill insulation 80g / m2</span></div>
 • Men's jacket 2117 GÖTENE
  - 3L fabric with stretch - ECO friendly - Soft inside - Two side pockets - One chest pocket - Drawstring in bottom and hood - Lasercut ventilation holes
 • Character Padded Coat Infant Girls
  Character Padded Coat Infant Girls This Character Padded Coat is crafted with full zip fastening and long sleeves, with a lined hood and elasticated padded construction for warmth and protection against the elements. This coat has 2 open pockets and a boasts a fitted look, thanks to the elasticated waistband. The character design helps make winter wear fun for your little one. > Coat > Full zip fastening > Long sleeves > Faux fur lined hood > Elasticated waistband > 2 open pockets > Padded > Lightweight > Block colour > Printed graphic > Character branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire
 • Gelert Yukon Micro Fleece Junior Girls
  Gelert Yukon Micro Fleece Junior Girls This Gelert Yukon Micro Fleece is an over the head design that features half zip fastening. It features long sleeves as well as 2 open pockets. This top is a lightweight, soft fleece construction in a block colour. It is designed with an embroidered logo and is complete with Gelert branding. > Fleece > Over the head design > Half zip fastening > Long sleeves > 2 open pockets > Soft fleece construction > Lightweight > Block colour > Embroidered logo > Gelert branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire
 • Columbia Nove Fleece Jacket Ladies
  Columbia Nove Fleece Jacket Ladies The Columbia Nove Fleece Jacket is designed with a full zip fastening, chin guard, and full fleece construct. The front features two front zip pockets alongside the embroidered Columbia branding to complete. > Ladies fleece > Full zip fastening > Chin guard > Long sleeves > Zip pocket to sleeve > 2 front zip pockets > Embroidered Columbia branding > Shell: 100% Polyester > Overlay: 100% Tactile Nylon > Machine washable

Nazadnje videno

Plašči nas ščitijo od mraza in vetra. Obstaja mnogo modelov in krojev. Pozimi nam je najpomembnejše, da je toplo, zato pogosto ne pazimo na stil plašča oziroma, izgled nam je na drugem mestu. Ženske se pogosto pritožujejo, da pozimi ne morejo na pravi način pokazati svoj modni stil, ker so zavite v debele plašče, ki niso primerni za poudarjanje postave. Vseeno takšni plašči postajajo vse bolj raznoliki in spremljajo trende tako kot vsa druga oblačila. Na primer, super popularne so parkas jakne, oziroma parke. Gre za debelejše plašče s kapuco, ki se lahko z znotraj všitimi vezalkami lepo stisnejo v pasu in tako vsaj malo naglasijo postavo. Poleg tega so lahko podstavljene za dodatno toplino, a najpogosteje so podstavljene z lepim krznom v različnih barvah, prav tako se takšno krzno nahaja okoli roba kapuce. Takšni plašči so zares zelo lepi in so velik svetovni trend. Pogosto imajo pas za dodatno poudarjanje oblin. Najpopularnejše barve so črna in olivna, a krzno prihaja v vseh niansah bež barve, v črni barvi, ali celo v zanimivih barvah kot so modra ali roza. Nekoliko manj topli, toda bolj elegantni in primernejši za neke poslovne ali formalne priložnosti, so klasični plašči od debelejšega mehkejšega materiala. Najpogosteje imajo velik ovratnik in pas ter zapenjanje na gumbe, v eni ali dveh vrsticah. Takšen klasičen kroj je najbolj znan, toda obstajajo tudi drugi številni modeli, z visokim ovratnikom, rokavi na zvon, volančki, z dodatki os krzna in podobno. Takšen tip plašča deluje bolj ženstveno in elegantno in je popolna izbira plašča za v službo, za poslovne sestanke in različne bolj posebne večerne priložnosti, toda ko temperature padejo globoko pod nulo, nič se ne more primerjati z dobrim, debelim, polnjenim, dolgim zimskim plaščem.
Vrh