Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki z webshopa Lelosi

842
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI AirMesh hlače Tadej 2XL
    Dizajn Tadej zrcali tako pogum kot srečo. Prinesel ti bo pozitivno miselnost in energijo. Da boš uresničil svoje načrte, se boš vztrajno boril. Neustrašno boš vrtel kolesa življenja in pri tem ti bo v pomoč ravno ta dizajn. Skratka, dizajn Tadej te bo vedno spodbujal, da se boš pognal naprej.
  • LELOSI Paket 2 X Kids (Black mamba + Indiana) 122
    V paketu dobiš: 1 x Kids Black mamba 1 x Kids Indiana
  • LELOSI Pajkice Lottie Kids 122
    Dizajn Lottie uteleša dobro voljo in domišljijo, pravzaprav je kot sončni žarek, ki je pokukal v tvoj vsakdanjik. Igrivi rožnati vzorci in svetle barve bodo tvoje dni obogatili z radostjo. S tem dizajnom boš vedno obkrožena z nasmehi, v eni roki boš nosila srečo, v drugi pa veselje. Skratka, dizajn Lotti smo ustvarili ravno zato, da bo širil vzhičenost.
  • LELOSI Pajkice Keesha Kids 122
    Dizajn Keesha izžareva moč in pogum, po čemer že od nekdaj hrepeniš. Takrat, ko se boš želela odklopiti v svetu glasbe, bodo temni odtenki in dinamični vzorci na tvoji strani. Skupaj z dizajnom Keesha boš pripravljena na vsak izziv. Samozavest in odločnost bosta tvoji spremljevalki, medtem ko boš raziskovala svet in se soočala z novimi nalogami.
  • LELOSI Pajkice Vaiana Kids 122
    Dizajn Vaiana te bo izstrelil na tropski otok, kjer prevladujeta svoboda in pustolovščine. Svetli barvni odtenki te bodo navdihnili, da boš začela raziskovati svet okrog sebe. Ker bo tukaj čarobno, se boš neizmerno zabavala. Iskala boš svoj zaklad, ki ga boš na koncu seveda tudi našla. Z dizajnom Vaiana bo vsaka naslednja ura še prijetnejša.
  • LELOSI Pajkice Amira Kids 122
    Dizajn Amira je prijazen, zato bo tvojo usodo obarval z ljubeznijo in milino. Intenzivne barve in prešerni napisi bodo razkrivali tvoj pravi jaz. Pravzaprav je popolna izbira za takrat, ko boš želela izraziti svojo strast in navdušenje nad življenjem. Z dizajnom Amira boš vedno oddajala pozitivne vibracije, ki jih bodo začutili prav vsi.
  • LELOSI Pajkice Brietta Kids 122
    Dizajn Brietta je karizmatičen in sladek, vedno pripravljen opraviti kakšno dobro delo. S svojo prijaznostjo in očarljivostjo bo v središču pozornosti. Ko boš morala v reševalno akcijo, ti bo dizajn Brietta pomagal, saj se v njem neutrudno pretakajo življenjski sokovi. Noben urok vama ne bo predstavljal uganke, zato bosta skupaj uspešno preskočila vse prepreke.
  • LELOSI Pajkice Rapunzel Kids 122
    Dizajn Rapunzel je živahen in odločen. Njegova vedoželjnost te bo gnala naprej tako, da boš želela prekršiti vsa pravila svojega udobnega vsakdana. Ker si boš hotela čim prej uresničiti sanje, boš z dizajnom Rapunzel vedno v stanju pripravljenosti. Všeč ti bo, ker ga odlikujejo velika izrazna moč, neustavljiva lepota in poglobljeno znanje.
  • LELOSI Pajkice Move Reese XL
    Reese je mogočno valežansko ime z mogočnim pomenom: pomeni namreč "vznesenost" in "navdušenje". Ta pomen smo si interpretirali nekoliko po svoje. Brez oklevanja smo izbrali bledo modro barvo, saj izraža močno osebnost - je nedolžna, pozitivna in neokrnjena, hkrati pa se ponaša z igrivostjo. Prepričani smo, da bo ta barva čudovito poudarila tvojo živahno osebnost.
  • LELOSI Kapa LELOSI UNI
    Kapa s šiltom LELOSI bo vaš idealen spremljevalec v prostem času. Poskrbela bo za zaščito pred soncem, hkrati pa bo dodala piko na i vašemu stilu. Edinstven dizajn in prilagodljiv obseg vam bosta zagotovila popolno prileganje, lahek in mehak material pa maksimalno udobje. S ponosnim napisom LELOSI boste izstopali povsod, ne glede na to, kam vas bo vodil dan.
  • LELOSI Spodnja majica Imari MALA
    V dizajnu Imari se prefinjenost prepleta z neprekosljivo sodobnostjo. Privlačil te bo kot temna magija, oživil tvoje čute in te objel z ljubeznijo. Ker se boš popolnoma navadila nanj, bo tvoja prva misel zjutraj namenjena samo njemu. Z dizajnom Imari boš izžarevala finost in samozavestnost, ki te bo spremljala ves dan.
  • LELOSI Spodnja majica Yuno MALA
    Dizajn Yuno predstavlja nadvse prijeten stik miline in brezčasnosti. Kot nežna mreža iz sanj te bo ovil s svojo lahkotnostjo in v tvoj vsakdanjik prinesel rahlo noto prefinjenosti. Poskrbel bo, da te bosta preplavili spokojnost in harmonija, skratka našla boš svoj notranji mir. Z dizajnom Yuno boš spoznala, kako je brezskrbno lebdeti kadar koli in kjer koli.
  • LELOSI Pajkice Move Briana S
    Z dizajnom Briana boš vrgla vse s prestola in postala oseba, ki ne bo podrla le en svoj rekord, ampak več njih. Pometla boš s konkurenco in pred več tisoč glavo množico zadela življenjski hat-trick. Tvoj vsakdan bo kot svetovno prvenstvo, na katerem bo dizajn Briana vedno znova poskrbel za nepozaben nastop.
  • LELOSI Pajkice Move Lexi S
    Dizajn Lexi ti bo tako jasno razložil vsa pravila, ki veljajo bodisi na tvojem bodisi tujem terenu, da ti bo z enim zamahom uspelo točno to, kar si boš zamislila. Čeprav bodo pravila zapletena, se boš ti popolnoma znašla, kot veš in znaš, saj ti bo dizajn Lexi namenil ure in ure samoizpopolnjevanja.
  • LELOSI Pajkice Move Megan S
    Dizajn Megan je ustvarjen za doseganje novih življenskih ciljev, saj slavi strast in predanost. Pri lastnem tekmovanju poudarja vestnost, vrlino, ki jo boš prav tako potrebovala za uresničitev visokoletečih sanj. Dizajn Megan te bo nosil od enega igrišča do drugega, a vseeno boš na vsakem našla tisto slavno vratnico.
  • LELOSI Move jopa Briana S
    Z dizajnom Briana boš vrgla vse s prestola in postala oseba, ki ne bo podrla le en svoj rekord, ampak več njih. Pometla boš s konkurenco in pred več tisoč glavo množico zadela življenjski hat-trick. Tvoj vsakdan bo kot svetovno prvenstvo, na katerem bo dizajn Briana vedno znova poskrbel za nepozaben nastop.
  • LELOSI Pajkice Move Sheryl S
    Si vedela, da je dizajn Sheryl nepogrešljiv v trenutkih, ko se bo začela zate prav posebna tekma? Kakšna bo, boš preprosto zaslutila v srcu. Prepričani pa smo, da boš z dizajnom Sheryl kos situaciji in ti ne bo treba narediti enega ali več favlov, saj bo sreča na tvoji strani.
  • LELOSI Pajkice Move Michelle S
    Dizajn Michelle je tvoja estetska predstava, pri kateri boš v svojem usodnem programu pokazala, da si zaslužiš najvišje ocene. Tvoja življenjska koreografija bo premišljena do najmanjšega detajla, saj bo temeljila na kakovostnem načrtu. In ker je vse mogoče, bo dizajn Michelle dodana vrednost k tvojim najbolj doživetim piruetam vseh časov.
  • LELOSI Pajkice Move Larisa S
    Dizajn Larisa bo skupaj s tabo lovil ravnotežje, ki ga boš iskala za harmonijo v življenju. Pri vsakem edinstvenem obratu ti bo omogočal izredno preciznost ne glede na to, kje se boš gibala. Tvoje poteze bodo ravno zato zelo natančne in zanesljive. Z dizajnom Larisa zate ne bo nikakršnih težavnostnih omejitev.
  • LELOSI Pajkice Move Nastia S
    Dizajn Nastia združuje eleganco in točnost, ki jo boš potrebovala za popolnost v vsakem gibu. Je izjemno lahek in prilagodljiv, kar ti bo omogočilo, da se boš osredotočila na brezhibno tehniko pri raznolikih aktivnostih. Dizajn Nastia ti bo pomagal, da boš povsem enostavno dosegla svoje najvišje rezultate na kakršnem koli področju.
  • LELOSI Move jopa Michelle S
    Dizajn Michelle je tvoja estetska predstava, pri kateri boš v svojem usodnem programu pokazala, da si zaslužiš najvišje ocene. Tvoja življenjska koreografija bo premišljena do najmanjšega detajla, saj bo temeljila na kakovostnem načrtu. In ker je vse mogoče, bo dizajn Michelle dodana vrednost k tvojim najbolj doživetim piruetam vseh časov.
  • LELOSI Pajkice Move Kerri S
    Dizajn Kerri te bo spremljal v trenutkih, ko bo ekipni trud prinesel odločujoče število točk. Izpostavlja sodelovanje, obenem pa poudarja stabilnost in ti ravno zato nudi brezmejno podporo. Ta dizajn ti bo prinašal uspeh, vendar le, če mu boš pozorno prisluhnila. Dizajn Kerri ti bo pravzaprav omogočil, da boš dobila prednost in s tem tudi niz v igri usode.
  • LELOSI Pajkice Move Saina S
    Dizajn Saina te bo vedno navdihoval s svojo lahkotnostjo in spretnostjo. Z njim boš pri vsaki aktivnosti okretna, zelo hitro se boš odzvala na kakršne koli izzive in en dva tri se boš prilagodila novim okoliščinam. Dizajn Saina bo popoln za trenutke, ki bodo zahtevali tvojo natančnost, hitrost ter osredotočenost na cilj.
  • LELOSI Komplet brazilk Palau S
    Med potapljanjem na Palavu nas je osupljiva pokrajina popolnoma očarala. Prevzela nas je popolnoma in celostno - bele peščene plaže, bujna džungelska vegetacija in kristalno čisto morje. Kot oda tej bujni in neokrnjeni naravi smo ustvarili nove dizajne spodnjega perila; take, ki obujajo spomine na pustolovščine in mamljivost Palav otokov.
  • LELOSI Komplet dekliških hipster hlačk Manarola 110 - 116
    Manarola je čudovito mestece na obali Ligurije, znano po svojih barvitih hišah in slikovitih pogledih. Nahaja se med strmimi hribi in je obkroženo z modrino morja, nudi pa edinstven občutek miru in lepote. Ta čarobnost nas je navdihnila, da našemu dizajnu podelimo ime Manarola, saj odraža njegovo brezčasno lepoto in nežnost.
  • LELOSI Komplet dekliških hipster hlačk Vernazza 110 - 116
    Vernazza je očarljivo mestece na obali Ligurije, ki se ponaša s slikovitimi obalnimi hišami in idiličnim pristaniščem. Njegove ozke, kamnite uličice vodijo do živahnih trgovin in kavarn, vse pa je v objemu strmih, zelenih pobočij. Ta čar mesta nas je navdihnil za naš dizajn, saj odraža pristnost in milino Vernazze.
  • LELOSI Fantovska pižama Felix 110 - 116
    Dizajn Felix te bo razveselil s čarobnostjo prvega risanega mačka. Poskrbel bo za veliko dozo smeha in navihanosti. Z njim boš veselo skočil v posteljo in komaj čakal, da zatisneš oči, saj boš vedel, da te v sanjah čakajo zabavni trenutki. Dizajn Felix bo od zdaj naprej tvoj najboljši prijatelj pri vseh nočnih vragolijah.
  • LELOSI Fantovska pižama Rexy 110 - 116
    Dizajn Rexy, naš ljubek tiranozaver, prinaša veličastno obdobje dinozavrov naravnost v tvojo posteljo. S svojim frajerskim videzom bo tvoj sopotnik pri raziskovanju sanjskega časa, ki se je odvijal stoletja in stoletja nazaj. Občudoval boš njegov pogum in postal tudi ti izredno neustrašen. Z dizajnom Rexy boš pravzaprav postal nočni vladar.
  • LELOSI Fantovska pižama Scotty 110 - 116
    Za dizajn Scotty smo navdih poiskali v olimpijskem deskarju na snegu, zato bo v tvoje sanje priklical pravo športno vzdušje. S tem dizajnom boš občutil vznemirjenje snežnih strmin. Dizajn Scotty te bo spodbudil, da boš dosegal najboljše rezultate, hkrati pa se boš ob tem zelo zabaval. In zvečer boš komaj čakal na nove sanjske izzive.
  • LELOSI Dekliška pižama Kedi 110 - 116
    Za dizajn Kedi smo poiskali inspiracijo pri ljubkih mačkah. Popeljal te bo v svet sanj, v katerem boš srečna. Prikupna mačka s sončnimi očali in pentljo bo postala tvoja najboljša prijateljica, ki ji boš zaupala vse svoje skrivnosti. Skupaj se bosta domislili številnih zabavnih iger, zjutraj pa se boš ravno zaradi dizajna Kedi zbudila z nasmehom na obrazu.
  • LELOSI Dekliška pižama Bisa 110 - 116
    Prikupen dizajn Bisa simbolizira neskončno ljubezen, zato te bo povabil v svoj velik objem, da z njim preživiš mirno noč. Ob njem boš začutila srčnost in nežnost, še več, ponudil ti bo ogromno zavetje topline ter sladke sanje. Dizajn Bisa bo tvojemu spancu zagotovil varnost, ki jo v svojem otroštvu zelo potrebuješ.
  • LELOSI Dekliška pižama Moksha 110 - 116
    Dizajn Moksha izžareva posebnost in bo navdihnil deklico, da bo radovedno opazovala, kaj se dogaja okrog nje. Zelo živahno bo nenehno iskala odgovore na svoja vprašanja, najpogosteje pred spanjem. In potem bo sanjala o velikih načrtih in dizajn Moksha ji jih bo pomagal izpeljati do konca. Z vztrajnostjo bo vse mogoče, tudi v sanjskem svetu!
  • LELOSI Triangle zgornji del kopalk Magma L
    Na obzorju se dviga naš dizajn Magma, ki te kliče k presunljivi pustolovščini. Njegov temačen odsev te bo povedel točno tja, kamor si boš sama želela. Nikar ne oklevaj predolgo, saj ti je takšna poletna svobodomiselnost od nekdaj pisana na kožo. Dizajn Magma ti bo sledil onkraj devetih gora in voda.
  • LELOSI Move jopa Abby S
    Dizajn Abby govori v vseh svetovnih jezikih in to bogato znanje bo prenesel tudi nate. Razkril ti bo skrivnost, kako imeti kontrolo nad svojim življenjem in kako krmariti med lahkimi ali zahtevnimi preizkušnjami. Z dizajnom Abby boš obvladala veščine in tehnike, zaradi katerih boš zrasla v elitno igralko v univerzalni modni dvorani.
  • LELOSI Pajkice Ginger MALA
    Dizajn Ginger je ognjevit, svoboden in povsem iskren. Na svojem odru, pred mikrofonom, se boš z njim počutila kot pripadnica slavne modne skupine. Poskočno, plesno in pevsko razpoložen dizajn te bo navdušil. S tabo bo vzneseno delil strast do življenja. Z dizajnom Ginger boš prevzela vse okrog sebe, saj boš blestela kot prava zvezdnica.
  • LELOSI Pajkice Baby MALA
    Dizajn Baby je razigran, a kljub temu mil in čeden. Od tega trenutka dalje bo skupaj s tabo zaslovel in morda celo debitiral na prvem mestu v medijih. Dizajn Baby ti bo obljubil globalno prepoznavnost. S tabo bo sproščeno delil vsako glasbeno ali kakšno drugačno pustolovščino, saj te bo postavil ob bok slavnim modnim ikonam, ki pišejo stilske nasvete.
  • LELOSI Pajkice Posh MALA
    Tukaj je dizajn Posh, izjemna karizmatična predstavitev, ki združuje sramežljivost z močjo talenta. Kot pomemben član trendovskega razreda te bo s plesnimi ritmi uročil tako, da boš osvojila vse svoje zastavljene lestvice. Dizajn Posh te bo z ulice izstrelil med najsvetlejše zvezde. Pripravi se na to, da boš postala del šova, kjer bo soj reflektorjev usmerjen vate.
  • LELOSI Pajkice Olga MALA
    Nežen, a samozavesten dizajn Olga se bliskovito vzpenja na najvišji vrh izvajalcev. O njem govorijo tako doma kot tudi v tujini. Izstrelil te bo v modno prihodnost in poskrbel za revolucijo stilske scene. Skupaj bosta razgibano nastopala, polnila tribune in požela odmeven aplavz. Dizajn Olga bo kot legendarni model inspiracija mnogim.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Teresina MALA
    Dizajn Teresina te bo postavil v osrčje najbolj priljubljenega mesta, ki ti bo podaril veliko sončnih dni. Pred tabo bo razgrnil preprogo zgodovinskih in kulturnih mojstrovin. Lahko boš opazovala lokalne obrtnike in si omislila poseben spominek iz tega kraja. Dizajn Teresina te bo morda celo navdušil, da se boš tudi ti preizkusila v rokodelstvu.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Olinda MALA
    Dizajn Olinda bo v tvojo garderobo prinesel svežino in hkrati tudi festivalsko živahnost. Pisan vzorec in bogata paleta barv bosta v tebi prebudila strast in veselje. Zahvaljujoč temu dizajnu se boš izgubila med vijugastimi tlakovanimi ulicami in v zgodovinskih barih. Z dizajnom Olinda bo skratka vsak dan kot praznik, poln smeha in plesnih korakov.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Curitiba MALA
    Dizajn Curitiba bo k tebi prinesel prefinjene in elegantne elemente pomembnega finančnega, komunikacijskega in kulturnega središča. Prebudil bo tvoj smisel za žlahtnost. Z dizajnom Curitiba, ki se ponaša s pridihom urbanega šika, boš vedno korak pred drugimi. Dobila boš mravljince, saj boš vedela, da si točno tam, kjer si želiš biti.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Manaus MALA
    Dizajn Manaus te bo prijel za roko in drzno pospremil v srce bujnega pragozda, obdanega s skrivnostnostjo in eksotiko. Z dizajnom Manaus boš postala nepogrešljiva članica nečesa novega, obenem pa bo v tebi začela vreti neustavljiva želja po raziskovanju amazonske džungle. Ta dizajn bo glavni krivec, da boš izkusila pristno življenje v objemu narave.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Imperatriz MALA
    Dizajn Imperatriz te bo zapeljal v mesto, ki ima bogato zgodovino in kulturo. Očarana boš nad njegovimi naravnimi lepotami in s tem dizajnom bo to mesto postalo tvoja priljubljena destinacija. Prelevila se boš v pravo popotnico, ki bo iskala edinstveno in pristno izkušnjo. Dizajn Imperatriz bo tvoj sopotnik na barvitem festivalu, polnem presenečenj.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Londrina MALA
    Dizajn Londrina te bo v živahnem mestu sprejel odprtih rok. V njem se prepletata urbana energija in naravna lepota. Medtem ko se boš neobremenjeno potepala naokrog, ti bo predstavil svojo bogato kulturno dediščino. Z dizajnom Londrina boš od jutra do večera polna energije, saj boš zapadla v posebno stanje dinamičnosti. Pustolovščino boš želela ponoviti še s prijateljicami.
  • LELOSI Pajkice Gorm MALA
    Z dizajnom Gorm boš sprejela moč in čast skandinavske dediščine. Njegova globina bo tvoj dan obarvala z zgodovinsko noto in mu dodala pridih starodavne modrosti. Vsakič, ko ga boš izbrala, se boš počutila kot kraljica, ki slavi njegovo veličino. Dizajn Gorm bo spremljal tvojo zelo opazno spremembo, ki bo zaznamovala tvoj stil.
  • LELOSI Pajkice Rococo MALA
    Z dizajnom Rococo boš okusila prefinjenost in eleganco baročnega obdobja. Ta dizajn ti bo orisal razkošje avtentičnih okrasov, ki odražajo pravo bogastvo dekorativne umetnosti. Ker boš prepričana v njegovo veliko ime, se mu boš prostovoljno prepustila. Dizajn Rococo te bo povsem prevzel in navdihnil s svojo neprimerljivo lepoto, značilno za tisti čas.
  • LELOSI Pajkice Zephyrize MALA
    Z dizajnom Zephyrize boš zajela bistvo lahkotnega vetra in njegove nežne svežine. Ta dizajn te bo lahkotno ponesel naokrog, imela boš občutek, kot da lebdiš na mehkih oblakih. Dizajn Zephyrize te bo obkrožil s svojo sproščenostjo in blagostjo ter ti potihem razložil, kaj pomenita udobje in sproščenost v vsakdanjem življenju.
  • LELOSI Pajkice Pinkburstle MALA
    Z dizajnom Pinkburstle boš zasijala v živahnosti in veselju. Ta dizajn je kot eksplozija rožnatih odtenkov, ki te bodo napolnili z nepremagljivo energijo in neustavljivo pozitivnostjo. Z dizajnom Pinkburstle se boš preselila v središče svojega čudovitega obstoja. Ravno zaradi njega bo tvoje ure izpopolnil nenadzorovan smeh, ki se bo širil iz prostora v prostor.
  • LELOSI Pajkice Icyella MALA
    Z dizajnom Icyella bo okrog tebe zapihal osvežujoč, morda celo malce leden vetrič, ki bo vsem godil. Ta dizajn bo podoben lesku kristalov, njegova odkritost pa ti bo nadvse všeč. Dizajn Icyella bo poskrbel za pravo ohladitev tvojih čustev in posledično tudi blago umiritev tvojega notranjega jaza, s čimer ti bo omogočil jasen pogled na življenje.
  • LELOSI Pajkice Dynamic MALA
    Z dizajnom Dynamic se boš energično oglaševala, da boš dobila košček svoje pozornosti. Ta dizajn bo slikal vse tvoje spremembe in napredke, kar te bo samo spodbudilo, da boš še izvirnejša. Z njim boš dobila številne ideje in izbrala raznolike aktivnosti, skratka, nikoli ti ne bo dolgčas. Dizajn Dynamic bo odraz tvojega poskočnega značaja.
  • LELOSI Pajkice Vibemix MALA
    Z dizajnom Vibemix boš zajela popolno mešanico modernosti in unikatnosti. Ta dizajn združuje različne vzorce, ki skupaj ustvarjajo neprimerljivo podobo. V svoji afmosferi boš natančno risala točno to, kar vidiš zase v daljni prihodnosti. Ko te bo dizajn Vibemix usmeril na pravo pot, bodo energetske točke začele utripati.
  • LELOSI Vadbena podloga Bidalasana
    Dizajn Bidalasana bo v tvoje življenje prinesel harmonijo, navdihnjeno z umirjeno telesno vadbo in naravno eleganco mačje drže. Tako kot mačka v pozi Bidalasana nežno raztegne hrbtenico in umiri um, ti bo ta dizajn ponudil občutek sproščenosti in ravnovesja. Ustvarili smo ga za točno tiste trenutke, ko boš hrepenela po notranjem miru. S pomočjo dizajna Bidalasana boš zbrana v vseh situacijah.
  • LELOSI Vadbena podloga Asana
    Dizajn Asana ti bo podaril ravnotežje in umirjenost, ki ju iščeš. Tako kot poseben položaj pri vadbi bo usklajeval tvoje gibanje in notranji mir, obenem pa ti bo nudil mnogo več, kot si boš lahko predstavljala. Želeli smo, da bo to dizajn, ki ti bo pomagal, da boš počela to, kar ti je všeč. Dizajn Asana bo tvoja prva izbira, ko boš želela v neki aktivnosti popolnoma uživati.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Fall Kids 122
    Jesen je eden izmed najbarvitejših letnih časov, zakaj torej črna in siva? Jesen je čas, ko se narava odpravlja k počitku, zato smo na design želeli ujeti mir in spokojnost. Fall vzorec je eleganten in nevpadljiv, hkrati pa izraža stil – zagotovo bo našel mesto v tvoji garderobi, saj je idealen za sestavljanje številnih kombinacij.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Beehive Kids 122
    Panj nikoli ne počiva. Pridne čebelice noč in dan s skupnimi močmi gradijo zgodbo uspeha. Tudi ta prikupen dizajn spominja na panj - a prav posebne vrste. Namesto čebelic in medu se v tem satovju zbira ljubezen in dobre vibracije. V živahnem in barvitem vzorcu te hitro napolni pozitivna energija.
  • LELOSI Skort Amelie 2XL
    Ščepec spomladanskega cvetja je čudovita popestritev skozi celo leto! Ta ljubek dizajn poudarja nežnost, toplino in lepoto, ki v vsako kombinacijo vnesejo kanček elegance.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Toffee Kids 122
    Potopi se v deželo sladkarij z dizajnom Toffee. Prepusti se toplim, karamelnim odtenkom, zaradi katerih se ti bo vsak dan zdel še slajši! Toffee bo postal tvoj najboljši prijatelj na vsakodnevnih dogodivščinah ali pa ob mirnem popoldnevu s knjigo v roki. Začuti neizmerno udobje in samozavest in pusti domišljiji prosto pot!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sigrid XS
    Ko uživaš v zimskem popoldnevu v topli dnevni sobi, opaziš, da okna krasijo čudoviti zamrznjeni vzorci. Pripovedujejo zgodbe o ljubkih cvetlicah, ki premagujejo zimski mraz. Naj te ta ledena eleganca očara z našim nežnim dizajnom Sigrid, ki spominja na lepoto zimskega dotika.
  • LELOSI Komplet brazilk Santa Monica L
    Dan se preveša v večer in ko obiskovalci počasi zapustijo plažo, se nebo odene v čudovite barve. Oranžni in rumeni odtenki se igrajo z modrimi in tik preden sonce izgine pod obzorjem, živahna rožnata barva obarva nebo. Ta kontrast med rožnato barvo in prihajajočo nočno temo je navdihnil naš komplet Santa Monica.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Park Kids 122
    Tudi ko prva drevesa v gozdu začnejo zeleneti in oznanjajo prihod pomladi, je ob jutrih in večerih še vedno zelo mrzlo. Polarosi pajkice Park ne bodo s tabo samo v času zimskih mesecev, ampak bodo tudi v hladni pomladi poskrbele za to, da ti bo na vsakem sprehodu prijetno udobno in toplo.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Alina XS
    Želiš izžarevati eleganco, medtem ko uživaš v neskončnem udobju? Želiš izgledati brezhibno tudi v svojem prostem času? Alina je odlična izbira, ne glede na to, ali se odpravljaš na srečanje s prijateljicami ali pa le uživaš v prijetnem popoldnevu doma. Ta brezčasen kroj bo poskrbel, da se počutiš prefinjeno in si videti čudovito.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Cordoba XS
    Zgodovinski šarm Cordobe očara vsakega obiskovalca. Labirint slikovitih ulic ponudi vpogled v bogato zgodovino mesta. Razišči starodavna dvorišča, obdana z barvitimi cvetlicami, uživaj v živahnih festivalih ali pa se prepusti strastnemu flamenku. Naš dizajn Cordoba pooseblja čar tega mesta in izžareva neustavljiv španski žar.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Delta XS
    Reka se je na pot podala kot sramežljiv studenec v spokojni gorski dolini. Na popotovanju je naletela na številna čudesa: osupljive slapove, živahna mesta in temne gozdove. Nazadnje se v labirintu kanalov, ki kar kipijo od življenja, sreča z morjem in njena pot je pri koncu. V našem dizajnu Delta boš občutila tako spokojnost kot živahen duh tega skrivnostnega kraja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Evening XS
    Po čudovitem dnevu je čas za malce večerne čarobnosti. Ko sonce zaide, nadrealistične barve obarvajo vrt v eterične odtenke in zdi se, da drevesa kar zažarijo v mehki vijolični svetlobi. Naš dizajn Evening je navdihnila prav ta magična ura somraka. Odeni se v spokojnost, ki te bo spremljala na vseh tvojih dogodivščinah in vanje vnesla ščepec čarobnosti.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Flutter S
    Na spokojnem travniku se pred tvojimi očmi odvije čaroben trenutek. Zrak je nenadoma poln življenja - vzleti množica ptic, metulji se vrtinčijo in cvetlice nežno plešejo v harmoniji. Vse naokoli se bohoti živahna simfonija narave, ki očara vse opazovalce tega čarobnega plesa. Naš prelepi dizajn Flutter te bo obdal s čudovito lahkotnostjo in v tvoj dan vnesel pozitivno energijo. Flutter je popoln spremljevalec, kadar se počutiš vsaj malce igrivo!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ornament Kids 122
    Nič ni lepšega, kot prijetno nedeljsko jutro preživljati v krogu družine. Pajkice Ornament so naravnost popolne za igranje, crkljanje ali pripovedovanje zgodb. Prepusti se domišljiji in ustvari nepozabne spomine z dizajnom Ornament. Tako kot zadnji okrasek, ki dopolni božično jelko, bo tudi naš dizajn Ornament izpopolnil tvoje sproščeno jutro.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Peppy Kids 122
    Peppy je tvoja vstopnica v svet neskončne zabave in navdušenja! Pleši in se igraj v stilu z živahnimi barvami in igrivimi vzorci. Ne glede na to, ali se odpravljaš na dogodivščine s prijatelji ali pa raziskuješ nove kraje, te pajkice bodo naravnost popolna družba. Dizajn Peppy prekipeva od živih barv in igrivih vzorcev in vzbuja veselje, kjerkoli se pojaviš. Naj tvoja radostna energija razsvetli vsak trenutek!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Cartoon Kids 122
    Prijazna deklica in njena radovedna štirinožna prijateljica te vabita na zabavno igro skrivalnic. Prepusti se ustvarjalnosti in navihanosti! Naš dizajn Cartoon bo razkril tvojo igrivo plat in ti pomagal ustvariti čarobne spomine. Vsak dan se lahko spremeni v zabavno pustolovščino, ti pa boš superjunakinja v središču dogajanja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Delta Kids 122
    Reka se je na pot podala kot sramežljiv studenec v spokojni gorski dolini. Na popotovanju je naletela na številna čudesa: osupljive slapove, živahna mesta in temne gozdove. Nazadnje se v labirintu kanalov, ki kar kipijo od življenja, sreča z morjem in njena pot je pri koncu. V našem dizajnu Delta boš občutila tako spokojnost kot živahen duh tega skrivnostnega kraja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sympathy XL
    Včasih, ko nam je nekdo zelo všeč, se v nas naseli zelo poseben občutek. Tak, kot da bi se nam po trebuhu spreletavala jata metuljčkov. Občutek je božanski. Mi smo ga poskusili ujeti v naš design, da boš lahko okrog sebe vedno imela oblak metuljev, kamorkoli greš. Ko boš oblečena v Sympathy, bo ogreto tudi tvoje srce, ne samo noge.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Curve S
    Ne bomo ti govorili o krivinah in oblinah – ali jih moraš imeti ali ne, niti kakšne morajo ali ne smejo biti. Vse se moramo imeti rade. Krivulje na našem Curve designu so zgolj geometrijske narave in naj bi te spominjale na tok vode, na ovinkasto cesto v neznano ali pa morda na zebrine proge. Pustolovščino lahko izbereš sama!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Fall S
    Jesen je eden izmed najbarvitejših letnih časov, zakaj torej črna in siva? Jesen je čas, ko se narava odpravlja k počitku, zato smo na design želeli ujeti mir in spokojnost. Fall vzorec je eleganten in nevpadljiv, hkrati pa izraža stil – zagotovo bo našel mesto v tvoji garderobi, saj je idealen za sestavljanje številnih kombinacij.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Spillage M
    "Ups!" Veliko umetnin se je začelo s to slavno besedo. Ampak ni vsaka napaka zares napaka; včasih se kakšna izkaže za najboljšo stvar, ki se ti je kdaj zgodila. Spillage predstavlja hvalnico ustvarjalnosti in posrečenim napakam. Konec koncev krasne slike ni moč naslikati, ne da bi se nam vmes razlilo nekaj barve.
  • LELOSI Hlače Dolomites XS
    Dolomiti, ki jih pogosto imenujemo tudi blede gore, so pravi naravni čudež izjemne lepote. Kontrast med nežno sivo barvo, nazobčanimi vrhovi in ​​zelenimi travniki jih naredi še posebej zapeljive. Zapeljivost, ki jo najdeš samo v pravljicah – pri LELOSI se temu navdihu nismo mogli upreti.
  • LELOSI Hlače Pyrenees XS
    Osupljive pokrajine tega gorovja, ki ga sestavljajo gozdnate gore, zelene doline, dramatične soteske in številni slapovi, so razlog, da so Pireneji destinacija, ki navduši marsikoga. Nas je pa še posebej navdušila bleščeča rdeča barva sončnega zahoda, ki se odseva v neokrnjenih jezerih in belih gorskih vrhovih. Tako se je rodil dizajn Pyrenees.
  • LELOSI Hlače Alps S
    Odtenki bujno zelenih alpskih travnikov, polnih pašnikov, ki jih krasijo raznovrstne barve dreves, so stvar lepote. Ko se pričnemo vzpenjati, se počasi začnejo spreminjati v zasnežene vrhove, ki so še toliko bolj očarljivi zaradi modrine alpskih jezer. In prav ta živahna barva je navdihnila ta čudovit LELOSI dizajn.
  • LELOSI Hlače Stylish S
    Tako je potekal sestanek med našimi oblikovalci: »Črna je elegantna. Temno modra je elegantna. Subtilni vzorci so elegantni. Hej, kaj pa, če bi mi vse te elemente združili v ZELO eleganten vzorec?« In tako se je rodil Stylish. Gre za zelo prefinjen dizajn in tam, kjer mu morda primanjkuje kontrasta, to nadomestijo sami detajli. Če ste tip človeka, ki se rad fokusira na podrobnosti in nianse preden v celoti dojame celoto, potem je to popolna kreacija za vas.
  • LELOSI Hlače Andes S
    Ogromno je osupljivih gorovij na svetu, a Andi res izstopajo med njimi. Njihova edinstvena barvna paleta zajema različne odtenke zelene pokrajine, globoke temne barve oceana in sotesk, zaradi česar se odlično zlijejo z ostalo okolico. Kljub nasičenosti palete barv prav vsaka posebej izstopa, tako kot boš tudi ti, če izbereš ta dizajn.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Christine XS
    V dizajnu Christine se stketa vsakdanja sproščenost in pridih elegance. Je odlična izbira za trenutke, ko si želiš izstopati, a hkrati ostati prizemljena. Dizajn je zlasti primeren za vse, ki znajo ceniti igriva presenečenja življenja, a hkrati cenijo ščepec uglajenosti. Naj bo dizajn Christine tvoja prva izbira, ko si zaželiš mešanico zabave in prefinjenosti.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ellie XS
    Vsakdanji stil najde svojo muzo v dizajnu Ellie. Odlikuje ga subtilen detajl mrežice airmesh, ki je mešanica tradicije in sodobnosti. Ellie ves dan, ne glede na to, ali se prebijaš skozi naporne trenutke ali pa uživaš v malce spokojnosti, skrbi za to, da je na tvoji strani nepremagljiv slog.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Octavia XS
    Octavia izžareva kraljevski čar, ki spominja na zgodbe o antičnem sijaju in starodavnih cesaricah. Dizajn, ki črpa navdih v plemenitih rimskih koreninah imena, uteleša brezčasno eleganco in moč. Združuje tradicionalno milino s sodobnimi elementi in vzbuja občutek sproščene elegance. Postani del neprekinjene dediščine lepote z našim dizajnom Octavia.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sara XS
    V našem magnetično privlačnem kroju Sara boš izstopala, kjerkoli se pojaviš. Hebrejsko ime, ki pomeni princesa, nas je navdihnilo in ustvarili smo kroj, ki pooseblja prefinjenost in milino. Stopi v svet elegance, potopi se v njegov čar in izkusi brezčasno lepoto, vredno kraljevske pozornosti.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Chantilly XS
    Ko se sprehajaš okoli starodavnega dvorca, ti njegova čudovita arhitektura in veličastno posestvo vzameta dih. A sredi vse te mogočnosti te najbolj očara spokojen kotiček, kjer si cvetoča vzpenjavka trmasto utira pot po kamnitem pročelju. Naš dizajn Chantilly te popelje v tihe, nežne trenutke, polne preproste lepote, kjer najdeš največjo srečo.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Badia XS
    Pravi balzam za dušo - slikovita dolina, ki kar kipi od živeža, nad njo pa se pnejo nazobčani gorski vrhovi. A prav tako kot izgleda čudovita v jutranji svetlobi, njeni gorski pašniki tudi v soju zvezd izžarevajo prav poseben čar. V našem brezčasnem dizajnu Badia se boš počutila kot na sprehodu po spokojni nočni idili in v svoj dan vnesla občutek zadovoljstva.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Moena XS
    Predstavljaj si sanjsko gorsko vasico, skrito med gozdnatimi pobočji, ki jo obkrožajo zeleni travniki. Ko se sprehodiš med dišečimi cvetlicami in se nežen veter poigra s tvojimi lasmi, te ne bremeni niti ena sama samcata skrb. Nad tabo se pne prostranstvo jasnega modrega neba, ki se zdi brezmejno. Ta brezskrbni občutek smo želeli ujeti v naš dizajn Moena.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Whistler XS
    Odpotuj v osrčje Britanske Kolumbije, kjer zeleni gozdovi objemajo živahno turistično središče in kjer se umirjenost narave sreča z utripom dejavnosti. Tu starodavna drevesa služijo kot brezčasni stražarji vznemirljivih dogodivščin. Naš dizajn Whistler, ki ga je navdihnila ta nenavadna harmonija, v tvoja vsakodnevna urbana doživetja vnaša pridih gorskih gozdov.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Badia Kids 122
    Pravi balzam za dušo - slikovita dolina, ki kar kipi od živeža, nad njo pa se pnejo nazobčani gorski vrhovi. A prav tako kot izgleda čudovita v jutranji svetlobi, njeni gorski pašniki tudi v soju zvezd izžarevajo prav poseben čar. V našem brezčasnem dizajnu Badia se boš počutila kot na sprehodu po spokojni nočni idili in v svoj dan vnesla občutek zadovoljstva.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Tetris XS
    Naš dizajn Tetris, ki ga je navdihnila legendarna igra padajočih kock in neskončne zabave, uteleša pojem igrive strategije. S svojo živahnostjo in dinamičnostjo je poklon veselim trenutkom, ko se vse popolnoma uskladi. Potopi se v svet nostalgije in naj te dizajn Tetris spomni na veselje, ki ga lahko prinese kanček igrivosti.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Geometry XS
    V šolskih letih se je med urami geometrije vedno neizmerno dolgočasila. A ko se je z njo srečala kot odrasla, je odkrila, da je lahko nepričakovano zabavna. Dizajn, ki so ga navdihnile živahne razsežnosti geometrije, združuje stroge geometrične oblike z igrivimi barvami in motivi, ki v tvoj videz vnesejo element presenečenja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Oslo XS
    Prestolnica Norveške slovi po edinstveni mešanici sodobnosti in naravne lepote. Nahaja se na robu fjorda, obkrožajo pa jo slikoviti gozdovi, hribi in jezera. Mesto obiskovalca očara tudi s svojo čudovito sodobno arhitekturo. Ta kontrast je navdihnil naš dizajn Oslo, kjer čiste, moderne linije srečajo osupljive odtenke fjordov.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Terra XS
    Ko nastopi jesen, z njo pride čas žetve in hvaležnosti. Listje se odene v tople barve in zemlja obrodi bogate darove. To naravno bogastvo je navdihnilo naš dizajn Terra, ki slavi izobilje in čudovite odtenke jeseni, prijeten dizajn pa vzbuja tople občutke vsakič, ko si ga nadeneš.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Denali XS
    Denali je kraj, kjer se napolniš z energijo sredi neskončnih gozdov in travnatih prostranstev in v senci mogočne gore, po kateri ima park ime. Naš dizajn Denali črpa navdih v spokojnih turkiznih globinah ledenikov in v prelepih vrhovih iglavcev. Vnesi kanček pustolovščine v svoj dan - na najudobnejši možen način!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Kodiak XS
    Kodiak je zelen otok ob južni obali Aljaske. Ta divji kraj slovi po naravni lepoti, najbolj pa je morda znan po svojem najslavnejšem prebivalcu - mogočnemu kodiaškemu medvedu. Naš dizajn Kodiak je poklon temu oddaljenemu kraju in čudovito povzema neukročeni duh divjine, da lahko poneseš košček naravne lepote, kamorkoli greš.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Scandinavian L
    Skandinavija nas očara s svojo naravo, mogočnimi fjordi, čudovitimi mesti, zgodovino in dobro hrano. Si vedela, da so Skandinavci znani kot najsrečnejši ljudje na svetu? Obleči si ta dizajn, odpravi se na sprehod po zasneženem gozdu in počutila se boš kot čudovita skandinavka.
  • LELOSI Presenečenje LELOSI - dolge pajkice s krilom XS
    Pusti se presenetiti. Tvojemu paketu bomo dodali naključno izbrane dolge pajkice s krilom LELOSI. *Samostojen nakup paketa presenečenja ni mogoč. Kode za popust in ostale promocije za ta izdelek ne veljajo.
  • LELOSI Šal Nefretete
    Dizajn Nefretete so navdihnili daljni časi, odraža pa prefinjenost, veličastnost in damskost. Pravzaprav je popolna izbira za karizmatično kraljico, kot si ti. Je ustvarjen za žensko, ki si želi biti v središču pozornosti. Z dizajnom Nefretete boš očarala vse okoli sebe, da bodo govorili: "Prišla je lepotica in takoj zavladala."
  • LELOSI Šal Faye
    Dizajn Faye je navdihnila pestra igralska preteklost. Oblikovali smo ga za omikane in graciozne ženske, ki se želijo počutiti kot dive v filmu svojega življenja. Ker izžareva brezčasno lepoto, boš z njim privabila množice gledalcev. Dizajn Faye bo postal tvoja iztočnica za to, da boš ikona stila tako danes kot jutri.
  • LELOSI Šal Josephine
    Ženske, ki prisegajo na razkošje in prefinjenost, bodo navdušene nad našim dizajnom Josephine. Zasnovali smo ga za sodobne ljubiteljice žlahtnega stila, za tiste, ki cenijo unikatnost. Dizajn Josephine združuje klasično estetiko s sodobno kompozicijo, zato bo odslikaval tvoj izbran okus za modo in bo v hipu obogatil tvojo kraljevsko zbirko.
  • LELOSI Šal Jackie
    Dizajn Jackie je zaradi edinstvenih elementov postal poosebljenje prefinjenosti in drznosti. Z njim in svojo vplivnostjo boš priklicala intenzivno publiciteto globalnih razsežnosti. Dizajn Jackie bo tvoje orožje v uglajenem modnem svetu, v katerem boš dnevno kar mimogrede pridobivala nove stilske privrženke. Ravno v tem neprimerljivem dizajnu boste skupaj odkrile dovršenost.
  • LELOSI Dekliška tunika Gayle 110 - 116
    Dizajn Gayle smo ustvarili za deklice, ki si želijo, da jim je med nenehnim skakanjem sem ter tja udobno. Modra barva jim bo takoj všeč. Z dizajnom Gayle bodo ves čas načrtovale nove igre, pri tem pa bodo navdušene nad njegovo mehkobo in raztegljivostjo. Dizajn se bo odlično prilegal vsaki živahni deklici.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh