Največja modna platforma v Sloveniji

Ročne torbice za otroke

11
 • Katalog
 • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

 • Otroška torbica za pas The North Face zelena barva
  - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 3.- Globina: 7 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 15 cm.
 • Otroška torbica za pas Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
  - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Enokomorni model.- Predal za zapiranje.- Okrasni detajli.- Ne ustreza A4.- Globina: 14 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
 • Otroška torbica za pas Abercrombie & Fitch
  - Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Globina: 3 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 12 cm.
 • Otroška opasna torbica Tommy Hilfiger bordo barva
  - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Globina: 5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
 • Otroška opasna torbica Bobo Choses mornarsko modra barva
  - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.
 • Otroška opasna torbica Karl Lagerfeld črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.
 • Otroška torbica za pas BOSS bež barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Enokomorni model.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.
 • Otroška torbica za pas Tommy Hilfiger
  - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Glavni predel z zadrgo.- Notranji drsni žep omogoča shranjevanje ključev ali drugih manjših predmetov.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 60 cm.- Največja dolžina traku: 105 cm.- Globina: 3 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 13 cm.
 • Otroška opasna torbica zippy x Marvel mornarsko modra barva
  - Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 7 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
 • PUMA.Bl Waistbag, Black
  This waistbag embodies PUMA.BL's bold philosophy. In this collection, we rise above labels to celebrate each individual for who they are, beyond judgments and stereotypes. With a sleek aesthetic and functional design, this fanny pack is your perfect companion to face each day with confidence and style. Zipped opening in main compartment Fleece-lined phone pocket on back for easy access Zipped pocket inside 150D recycled polyester lining with repeated embossed PUMA Archive logo Large carrying handle on top Adjustable strap with opening buckle and D-ring with webbing loop for easy length adjustment Mesh back panel for enhanced breathability Metal zipper pulls with PUMA Cat logo 35 x 8.50 x 14 cm, 2 L. Visit our page to learn more about our black PUMA.Bl Waistbag, Black for men and women. Unisex > Accessories > Bags
 • Otroška opasna torbica Tommy Hilfiger
  - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.

Nazadnje videno

Ročne torbice za otroke - Male ročne torbice, za moške in ženske, prihajajo v zelo veliki izbiri. Obstaja veliko materialov, velikosti, modelov in barv. Takšne torbice so namenjene vsakodnevnemu nošenju, za sprehod po mestu, zmenke, službo, šolo ali faks. Izbira bo najprej odvisna od vašega osebnega okusa. Lahko izbirate med športnimi, elegantnimi, casual, usnjenimi in trendi modeli. Torbice imajo po sebi lahko različne dodatke kot so zanimivi vzorci in printi, aplicirani okrasi in podobne dekoracije, s katerimi boste lahko izrazili svoj stil. Odvisno od modela, barve in stila torbice, lahko se kombinirajo s skoraj vsako kombinacijo oblačil, od športnih preko dnevnih do poslovnih in večernih. Prav tako se lahko nosijo za skoraj vse priložnosti. So zelo praktične za nošenje vsega, kar čez dan potrebujete. Obstajajo večje in manjše torbice, nekatere so dizajnirane tako, da lahko držijo prenosne računalnike in tablične računalnike ter mape in zvezke, druge so manjše in kreirane za osnovne potrebščine kot so denarnice, ključi in podobno. Svetujemo vam, da pri izbiri razen za namero in priložnost, prav tako pazite na udobnost torbice. Takšne so torbice najpogosteje z vami ves dan in jih nosite povsod s seboj. Zato morajo biti praktične in lahke za nošenje. Prav tako ne bi smele biti narejene iz pretežkega materiala, ker kadar v njih shranite vse stvari, ki so vam ta dan potrebne, težke bodo in naporne za nošenje. Izbira je zares velika, primerjajte modele, ki so vam všeč preden nakupujete in izberite tisti, ki vam najboljše ustreza, s praktične pa tudi stilske strani.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh