Največja modna platforma v Sloveniji

Collistar popusti in znižanja nad 20%

14
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment pomirjujoča in obnovitvena nega po sončenju 250 ml
    Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Collistar Special Perfect Tan bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: intenzivno vlaži nahrani kožo kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja kožo po sončenju lahko se uporablja za obraz in telo neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Collistar Special Perfect Tan Supertanning Moisturizing Dry Oil suho olje za sončenje SPF 6 200 ml
    Collistar Special Perfect Tan Supertanning Moisturizing Dry Oil, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja koži zagotavlja potrebno vlaženje krepi in podaljšuje porjavelost kože deluje preventivno proti staranju kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Collistar Special Perfect Body Revitalizing Elasticing Oil-Cream oljasta krema za telo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Revitalizing Elasticing Oil-Cream, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Special Perfect Body Revitalizing Elasticing Oil-Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Collistar Uomo Acqua Attiva toaletna voda za moške citrus 100 ml
    Collistar Uomo Acqua Attiva, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Collistar Uomo Acqua Attiva. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. čista sveža dišava citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo kremni šampon po sončenju 200 ml
    Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Šampon Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi temeljito čisti lase in lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Collistar Active Protection Milk Spray SPF 30 zaščitni losjon za sončenje v pršilu SPF 30 200 ml
    Collistar Active Protection Milk Spray SPF 30, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Collistar Active Protection Milk Spray SPF 30 predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: pripravek je vodoodporen spodbuja naraven proces porjavitve ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja deluje takoj koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa.
  • Collistar Cleansers Make-up Removing Micellar Milk Face-Eyes micelarno mleko 250 ml
    Collistar Cleansers Make-up Removing Micellar Milk Face-Eyes, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Collistar Cleansers Make-up Removing Micellar Milk Face-Eyes z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke kožo pušča povsem čisto za problematično kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Collistar Special Anti-Age Energetic Anti-Age Cream pomlajevalna krema 50 ml
    Collistar Special Anti-Age Energetic Anti-Age Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Collistar Special Anti-Age Energetic Anti-Age Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Collistar Linea Uomo Anti-Wrinkle Revitalizing Cream vlažilna krema proti staranju 50 ml
    Collistar Linea Uomo Anti-Wrinkle Revitalizing Cream, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: koži vrača mladosten videz kožo globinsko hrani in vlaži zapolnjuje drobne gubice in napenja kožo preprečuje predčasno staranje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Puro Matte Refill Lipstick dolgoobstojna šminka nadomestno polnilo odtenek 114 WARM MAUVE 3,5 ml
    Collistar Puro Matte Refill Lipstick, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Collistar Puro Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Collistar Sun Eco-Compatible krema za sončenje SPF 50+ ECO 150 ml
    Collistar Sun Eco-Compatible, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Collistar Sun Eco-Compatible predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: izdelek je prijazen do kože in okolja ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Collistar After Sun Eco-Compatible šampon za po sončenju ECO 250 ml
    Collistar After Sun Eco-Compatible, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Collistar After Sun Eco-Compatible bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja pomirja kožo po sončenju Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck Gift Set darilni set
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck Gift Set, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck Gift Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Collistar Cleansers Anti-age čistilni losjon za pomladitev kože 100 ml Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck dnevna in nočna lifting krema 50 ml Collistar The Bridge Bag kozmetična torbica 1 kos Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim hitro se vpija koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik glajenje neenakomerne teksture kože čudovita embalaža/darilno pakiranje odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Attivi Puri Collagen + Malachite Cream Balm Gift Set darilni set
    Collistar Attivi Puri Collagen + Malachite Cream Balm Gift Set, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Attivi Puri Collagen + Malachite Cream Balm Gift Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar Attivi Puri Collagen Malachite Cream Balm vlažilna krema proti staranju s kolagenom 50 ml Collistar Face Mask hialuronska intenzivna maska 75 ml Collistar The Bridge Bag kozmetična torbica 1 kos Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico krepi zaščitno bariero izdelek za globinsko poživitev in vlaženje razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh