Največja modna platforma v Sloveniji

Collistar popusti in znižanja nad 20%

165
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Rossetto Puro šminka odtenek 112 Iris Fiorentino 3,5 ml
    Collistar Rossetto Puro, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Collistar Rossetto Puro bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: enostavno se nanaša kremasta tekstura visoka pigmentacija dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Collistar Silk Effect Bronzing Powder kompaktni bronz puder odtenek 4.4 Hawaii Matte 10 g
    Collistar Silk Effect Bronzing Powder, 10 g, Bronzerji za ženske, Bronzer Collistar Silk Effect Bronzing Powder izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur koži doda bronast pridih na kožo deluje naravno se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic koža je nežno tonirana Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray zaščitno pršilo za lase proti sončnemu sevanju za barvane lase 100 ml
    Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek Collistar Special Hair In The Sun ohranja vaše lase nahranjene in polne vitalnosti. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu ščiti pred UV-sevanjem lasem daje mehkobo in gladkost Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na umite vlažne lase. Uredite lase kot po navadi. Uporabljajte pred preživljanjem časa na soncu.
  • Collistar Puro Matte Lipstick dolgoobstojna šminka odtenek 28 ROSA PESCA 3,5 ml
    Collistar Puro Matte Lipstick, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Collistar Puro Matte Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura vlaži in neguje ustnice mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Collistar Eye Liner Tecnico tekoče črtalo za oči odtenek Nero 2.5 ml
    Collistar Eye Liner Tecnico, 2,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Collistar Eye Liner Tecnico poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Collistar Uomo After-Shave Repair Balm vlažilni balzam za po britju 100 ml
    Collistar Uomo After-Shave Repair Balm, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože zmanjšuje rdečico in pomirja kožo najboljše od italijanskih znamk Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo takoj po britju.
  • Collistar Idro-Attiva Melting Exfoliating Face Gel sladkorni piling za obraz 100 ml
    Collistar Idro-Attiva Melting Exfoliating Face Gel, 100 ml, Pilingi za obraz za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Collistar Idro-Attiva Melting Exfoliating Face Gel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Collistar Impeccable Maxi Blush rdečilo odtenek 04 Confetto 9 g
    Collistar Impeccable Maxi Blush, 9 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Collistar Impeccable Maxi Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: zagotovi bleščeč učinek ima prijetno gladko, lahko teksturo licem daje zdravo barvo se ne razmaže ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Collistar For Your Eyes Only Eye Shadow Stick dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku odtenek 2 Nude 1.4 g
    Collistar For Your Eyes Only Eye Shadow Stick, 1.4 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje pigmentacija je zelo intenzivna enostavno se nanaša enostavno se raznaša ne zliva se v gubah na vekah dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Collistar Uomo 24hrs Deo Roll On dezodorant s kroglico 75 ml
    Collistar Uomo 24hrs Deo Roll On, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Collistar Uomo se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Mediterranea Sun Empty Case kaseta za pudrast make-up 1 kos
    Collistar Mediterranea Sun Empty Case, 1 kos, Dozice za dekorativno kozmetiko za ženske, Posodica za dekorativno kozmetiko Collistar Mediterranea Sun nudi prostor za lastno razporeditev priljubljenih ličil. Najboljše kose boste tako imeli vedno pri sebi. Lastnosti: zaradi možnosti ponovne uporabe je prijazna do okolja lahko jo večkrat napolnite posodica je idealna za potovanja in torbico posamezna polnila je treba kupiti ločeno Navodilo za uporabo: Izbrana polnila vstavite v paleto in jih uredite po svoji želji. Posamezna polnila je treba kupiti ločeno.
  • Collistar After Sun Eco-Compatible krema za po sončenju ECO 250 ml
    Collistar After Sun Eco-Compatible, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Collistar After Sun Eco-Compatible bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju kožo pušča žametno mehko na dotik nahrani kožo koži vrača prožnost globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Collistar Sun Eco-Compatible krema za sončenje SPF 30 ECO 150 ml
    Collistar Sun Eco-Compatible, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Sun Eco-Compatible bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: izdelek je prijazen do kože in okolja ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem vlaži in nahrani deluje takoj ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Collistar After Sun Eco-Compatible šampon za po sončenju ECO 250 ml
    Collistar After Sun Eco-Compatible, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Collistar After Sun Eco-Compatible bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja pomirja kožo po sončenju Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Collistar Impeccabile Waterproof Mascara vodoodporna maskara za podaljšanje, privihanje in volumen 12 ml
    Collistar Impeccabile Waterproof Mascara, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Collistar Impeccabile Waterproof Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Za intenziven volumen maskaro nanesite z vijugastim „cik-cak“ gibom.
  • Collistar Sun Eco-Compatible krema za sončenje SPF 15 ECO 150 ml
    Collistar Sun Eco-Compatible, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Sun Eco-Compatible bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: izdelek je prijazen do kože in okolja ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija enostaven in hiter nanos hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Collistar Unico Foundation pomlajevalna podlaga SPF 15 odtenek 4R Nude Rosé 30 ml
    Collistar Unico Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Collistar Unico Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože odlična sposobnost prekrivanja osvetljuje kožo vlaži Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL pudrasti make-up SPF 15 odtenek 01 Elba 10,5 g
    Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL, 10,5 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože dolgo obstojen učinek kožo matira enostavno nanašanje ščiti pred sončnim sevanjem gladi površino kože lahko se plasti izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Collistar Uomo Hydro-Gel After-Shave Fresh Effect gel za po britju 100 ml
    Collistar Uomo Hydro-Gel After-Shave Fresh Effect, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Collistar Uomo Hydro-Gel After-Shave Fresh Effect bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo osvežuje utrujeno kožo globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Collistar Mascara Shock maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Brown Shock 8 ml
    Collistar Mascara Shock, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Collistar Mascara Shock daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice izrazito zgosti trepalnice poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Collistar Cleansers Micellar Water čistilna micelarna voda 250 ml
    Collistar Cleansers Micellar Water, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Collistar Cleansers zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ne poškoduje naravne kožne pregrade Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Collistar Hair Collagen Shampoo Volumising Redensifier šampon za volumen s kolagenom 250 ml
    Collistar Hair Collagen Shampoo Volumising Redensifier, 250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Collistar Hair Collagen Shampoo Volumising Redensifier z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Hair VITAMIN C Gloss Spray Brightening Revitalizing pršilo za lase z vitaminom C 100 ml
    Collistar Hair VITAMIN C Gloss Spray Brightening Revitalizing, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Za takojšen odmerek intenzivnega vlaženja in hranil bo poskrbela nega brez spiranja v pršilu Collistar Hair VITAMIN C Gloss Spray Brightening Revitalizing. Vašim lasem po umivanju ponudi vse, kar takrat potrebujejo. Pomaga jih zgladiti in obnoviti celovitost njihove teksture in tudi njihov naravni sijaj. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to brez odvečnega obremenjevanja, preprosto, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo razpršite, pomanete, po potrebi počešete, in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo poudarja intenzivnost barve ščiti pred toplotnimi poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Razpršite na lase kadarkoli čez dan za osvežitev videza.
  • Collistar Hair Hyaluronic Acid Liquid Conditioner Moisturizer balzam s hialuronsko kislino 200 ml
    Collistar Hair Hyaluronic Acid Liquid Conditioner Moisturizer, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Collistar Hair Hyaluronic Acid Liquid Conditioner Moisturizer. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Collistar Hair Niacinamide Scrub Exfoliating Oil Control piling za lasišče 250 g
    Collistar Hair Niacinamide Scrub Exfoliating Oil Control, 250 g, Pilingi za lase za ženske, Se vam zdi, da vaši lasje potrebujejo temeljitejše čiščenje, kot ga omogočajo običajni šamponi? Piling za lase Collistar Hair Niacinamide Scrub Exfoliating Oil Control odstrani umazanijo, kožni loj in ostanke izdelkov za oblikovanje še temeljiteje kot navaden šampon. Poleg tega bo z lasišča odstranil tudi odmrle kožne celice, z masažo pa ga bo spodbudil in povečal pretok krvi do lasnih čebulic, s tem pa pospešil tudi rast las. Lasišče je po uporabi temeljito očiščeno, vam pa zagotovi občutek svežine. Takoj boste opazili razliko in vam bo zagotovo všeč. Lastnosti: z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice spodbuja lasišče in ji daje svež občutek Navodilo za uporabo: Nanesite na suho lasišče in nežno premasirajte. Sperite.
  • Collistar Hair Peptides Lotion Anti-hair Loss olje za lase s peptidi 15x5 ml
    Collistar Hair Peptides Lotion Anti-hair Loss, 15x5 ml, Klasična olja za lase za ženske, Se vam zdi, da vaši lasje potrebujejo več kot le nego, zagotovljeno s šamponom, z balzamom ali morda z masko? Klasično olje za laseCollistar Hair Peptides Lotion Anti-hair Loss je odličen dodatek k vaši negovalni rutini – lasem zagotovi poseben odmerek hranjenja, pomaga povrniti fleksibilnost, prožnost in splošno prilagodljivost, spodbuja njihovo regeneracijo in nenazadnje poskrbi za glajenje njihove površine. Rezultat bodo voljnejši, mehkejši in zdravo sijoči lasje z manjšo nagnjenostjo h krepavosti. Lastnosti: lase globinsko hrani lasem nudi čvrstost in prožnost deluje proti staranju las izboljšuje strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: S kapalko nanesite na lasišče.
  • Collistar Hair Collagen Conditioner Volumising balzam s kolagenom 200 ml
    Collistar Hair Collagen Conditioner Volumising, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Collistar Hair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna zagotavlja prožnost las ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Collistar Hair Collagen Serum Redensifying Laminating Effect serum za lase s kolagenom 100 ml
    Collistar Hair Collagen Serum Redensifying Laminating Effect, 100 ml, Serumi za lase za ženske
  • Collistar Hair Collistar Phyto-Keratin Filler Intensive Restructuring nega pred šamponiranjem s keratinom 100 ml
    Collistar Hair Collistar Phyto-Keratin Filler Intensive Restructuring, 100 ml, Šamponi za ženske, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Collistar Hair Collistar Phyto-Keratin Filler Intensive Restructuring pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen neguje dolžine oslabelih las zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Hair Vitamin C Shampoo Brightening Revitalizing šampon z vitaminom C 250 ml
    Collistar Hair Vitamin C Shampoo Brightening Revitalizing, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Collistar Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase za naravne in barvane lase krepi lasne konice lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Hair Vitamin C Mask Brightening Revitalizing maska za lase z vitaminom C 200 ml
    Collistar Hair Vitamin C Mask Brightening Revitalizing, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Collistar Hair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz podaljšuje trajanje barve za naravne in barvane lase neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Collistar Professional Kajal Pencil kajal svinčnik za oči 1,2 ml
    Collistar Professional Kajal Pencil, 1,2 ml, Svinčniki za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Collistar Professional Kajal Pencil vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči Navodilo za uporabo: S konico svinčnika rišite linijo od notranjega očesnega kotička k zunanjemu. Črto narišite z enim tekočim potegom.
  • Collistar Uomo Anti-Age Mattifying Cream-Gel učvrstitvena krema proti gubam za obraz 50 ml
    Collistar Uomo Anti-Age Mattifying Cream-Gel, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje vrača koži čvrstost kožo globinsko nahrani intenzivno vlaži gladi gubice in napenja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Lahko uporabljate tudi zvečer kot nočno nego.
  • Collistar Hair Phyto-Keratin Oil Restructuring Nourishing regeneracijsko olje za lase s keratinom 100 ml
    Collistar Hair Phyto-Keratin Oil Restructuring Nourishing, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Collistar Hair bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani popravlja poškodovano strukturo las lasem nudi čvrstost in prožnost ne obremenjuje las preprečuje cepljenje konic lase vidno lepša lase izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Lahko se uporablja na suhih in mokrih laseh.
  • Collistar Hair Niacinamide Dry Shampoo suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las z niacinamidom 150 ml
    Collistar Hair Niacinamide Dry Shampoo, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Collistar Hair vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen zagotavlja prožnost in elastičnost pričeske podaljšuje učinek umitih las idealen za potovanja med posameznim umivanjem las Navodilo za uporabo: Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti vtrite v lase, počešite in uredite kot običajno.
  • Collistar Professional Brow Pencil Biondo svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 1 Biondo 1,2 ml
    Collistar Professional Brow Pencil Biondo, 1,2 ml, črtala za obrvi za ženske, Nič obraza ne obrobi tako dobro kot urejene, popolnoma oblikovane obrvi. Svinčnik za obrvi Collistar Professional Brow Pencil Biondo vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Z njim jih lahko narišete, poudarite in zapolnite razredčena ali popolnoma prazna mesta. Vašim obrvem zagotovi zgoščen, bujen videz in obliko točno po vaših željah. Po zaslugi čudovitega poudarka obrvi izpostavi naravno lepoto vaših obraznih potez. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko vašemu pogledu daje globok izraz Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko. Obrvi s pomočjo aplikacijske krtačke oblikujte v želeno podobo.
  • Collistar Body Superconcentrate Draining Reshaping Day-Night gel proti celulitu 200 ml
    Collistar Body Superconcentrate Draining Reshaping Day-Night, 200 ml, Geli za telo za ženske, Gel za telo Collistar Body neguje kožo celega telesa, jo napenja in ji hkrati zagotavlja občutek udobja. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake celulita napenja kožo mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani pospešuje prekrvavitev in segreje Navodilo za uporabo: Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
  • Collistar Accessories Sharpener šilček 1 kos
    Collistar Accessories Sharpener, 1 kos, Šilčki za ženske, Šilček bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika ima zelo ostro rezilo Navodilo za uporabo: Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Collistar Professional Tinted Brow Gel gel za obrvi odtenek 3 Bruno 6 ml
    Collistar Professional Tinted Brow Gel, 6 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Maskara za obrvi Collistar Professional Tinted Brow Gel vam jih pomaga razčesati, oblikovati in jim zagotoviti barvo – vse to v enem samem koraku. Krtačka za nanašanje prekrije vse dlačice obrvi po celotni dolžini z neprekinjeno plastjo barve, kar prispeva k izrazitejšemu in polnejšemu videzu, ki je dolgoobstojen. Lastnosti: poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom obrvi so videti takoj urejene utrdi obrvi v želeni obliki zapolnjuje mesta z manjkajočimi dlačicami obrvi delujejo zelo naravno enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Collistar Face IDROATTIVA+ bogata vlažilna krema 50 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Collistar Face vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani koži daje svežost in svetlost ščiti kožo pred prostimi radikali intenzivno vlaži primerno za občutljivo kožo v stekleni embalaži Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Face IDROATTIVA+ vlažilni gel 50 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Collistar Face vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani hitro se vpija koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Face IDROATTIVA+ matirajoča vlažilna krema 50 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Collistar Face vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja oži razširjene pore koži daje svežost in svetlost zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja preprečuje neželen sijaj v stekleni embalaži ne pušča mastnega občutka na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Body Superconcentrate Elasticizing Even Finish Day-Night učvrstitveni koncentrat 200 ml
    Collistar Body Superconcentrate Elasticizing Even Finish Day-Night, 200 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Lastnosti: krepi zaščitno bariero spodbuja nastajanje kolagena ne pušča mastnega občutka deluje med spanjem kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: dermatološko testirano
  • Collistar Face IDROATTIVA+ vlažilni gel za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Collistar Face neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost blaži vidne znake utrujenosti ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi v stekleni embalaži Sestava: veganski izdelek vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Face RIGENERA krema proti gubam 50 ml
    Collistar Face RIGENERA, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Collistar Face RIGENERA. Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik glajenje neenakomerne teksture kože v stekleni embalaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Collistar Face RIGENERA posvetlitveni serum proti gubam 50 ml
    Collistar Face RIGENERA, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Collistar Face je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje deluje proti nepopolnostim glajenje neenakomerne teksture kože Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Set darilni set
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Set, 1 kos, Zaščita pred soncem za ženske
  • Collistar Attivi Puri Gift Set darilni set
    Collistar Attivi Puri Gift Set, 1 kos, Zaščita pred soncem za ženske
  • Collistar Body Set darilni set
    Collistar Body Set, 1 kos, kozmetični seti za ženske
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Set set
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Set, 1 kos, Zaščita pred soncem za ženske
  • Collistar Attivi Puri Gift Set darilni set
    Collistar Attivi Puri Gift Set, 1 , Zaščita pred soncem za ženske
  • Collistar Professional Brow Gel Clear gel za obrvi 6 ml
    Collistar Professional Brow Gel Clear, 6 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Maskara za obrvi Collistar Professional Brow Gel Clear vam jih pomaga razčesati, oblikovati in jim zagotoviti barvo – vse to v enem samem koraku. Krtačka za nanašanje prekrije vse dlačice obrvi po celotni dolžini z neprekinjeno plastjo barve, kar prispeva k izrazitejšemu in polnejšemu videzu, ki je dolgoobstojen. Lastnosti: obrvi so videti takoj urejene utrdi obrvi v želeni obliki obrvi delujejo zelo naravno enostavno se nanaša hitro se suši prosojna tekstura ustvari popoln učinek laminacije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi. Za izrazit videz obrvi najprej zapolnite s svinčnikom v ustreznem odtenku. Lahko uporabljate tako na nenaličene kot na naličene obrvi.
  • Collistar Professional Lip Pencil dolgoobstojni svinčnik za ustnice odtenek 6 Mora 1,2 g
    Collistar Professional Lip Pencil, 1,2 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Collistar Professional Lip Pencil preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ima dolgotrajen učinek intenziven odtenek prijetna kremasta tekstura Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Collistar Attivi Puri Gift Set darilni set
    Collistar Attivi Puri Gift Set, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Attivi Puri Gift Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar ATTIVI PURI COLLAGEN + MALACHITE CREAM BALM vlažilna krema proti staranju s kolagenom 50 ml Collistar Attivi Puri Salicylic Acid + Niacinamide Lotion tonik in emulzija za kožo obraza za zmanjšanje por 15 ml Collistar Bag kozmetična torbica Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi praktična in higienska uporaba možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Gocce Magiche Highlighting posvetlitveni koncentrat 125 ml
    Collistar Gocce Magiche Highlighting, 125 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Collistar Gocce Magiche Highlighting vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: vlaži in nahrani koži daje bronast pridih ne pušča madežev enostavno se raznaša in se odlično vpija odporno na drgnjenje z oblačili Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • Collistar Body Set darilni set
    Collistar Body Set, 1 kos, Nega za učvrstitev kože za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Body Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar ANTICELLULITE CRYO-GEL gel proti celulitu 400 ml Collistar Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub učvrstitveni piling za telo 150 g Collistar Bag kozmetična torbica 1 kos Lastnosti: za popolnoma mehko in voljno kožo učvrsti kožo razkošna torbica kot darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Face RIGENERA darilni set
    Collistar Face RIGENERA, 1 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Face RIGENERA ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar RIGENERA SMOOTHING ANTI-WRINKLE CREAM FACE AND NECK dnevna in nočna lifting krema 50 ml Collistar RIGENERA SMOOTHING ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR krema proti gubam za predel okoli oči za dan in noč 5 ml Collistar Bag Potovalna kozmetična torbica za ženske 1 kos Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja kožno bariero za nego in obnovo kože obraza za nego zrele kože obraza Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Uomo Set darilni set
    Collistar Uomo Set, 1 kos, za moške, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Collistar Uomo Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Collistar SENSITIVE SKIN AFTER-SHAVE ANTI-REDNESS* - ALCOHOL-FREE voda za po britju 100 ml Collistar Man Perfect Adherence Shaving Foam Sensitive Skins pena za britje za občutljivo kožo 200 ml Lastnosti: možnost sestavljanja dnevne rutine
  • Collistar Attivi Puri Gift Set darilni set
    Collistar Attivi Puri Gift Set, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Attivi Puri Gift Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar ATTIVI PURI HYALURONIC ACID + CERAMIDES AQUAGEL vlažilna gel krema s posvetlitvenim učinkom s hialuronsko kislino 50 ml Collistar Attivi Puri Salicylic Acid + Niacinamide Lotion tonik in emulzija za kožo obraza za zmanjšanje por 15 ml Collistar Bag Potovalna kozmetična torbica za ženske Lastnosti: za popolnoma nežno in voljno kožo možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Magic Drops Set darilni set
    Collistar Magic Drops Set, 1 kos, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Magic Drops Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar Self Tanners Body-Legs Magic Drops Self-Tanning Concentrate samoporjavitvena emulzija za telo in noge 125 ml Collistar Self Tanners Face Magic Drops self-tanning concentrate samoporjavitveni koncentrat za obraz 30 ml Lastnosti: koži daje bronast pridih ne pušča madežev hitro se vpija izenačuje odtenek porjavelosti in rahlo tonira enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Collistar Body Set darilni set
    Collistar Body Set, 1 kos, Nega za učvrstitev kože za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Collistar Body Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Collistar Special Perfect Body Anticellulite Thermal Cream krema za učvrstitev kože proti celulitu 400 ml Collistar Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub učvrstitveni piling za telo 150 g Collistar Bag kozmetična torbica Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo intenzivno vlaži prijetno diši darilno pakiranje Sestava: dodatna razkošna torbica Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar Concealer IMPECCABILE dolgoobstojni korektor nadomestno polnilo odtenek Avorio 4 ml
    Collistar Concealer IMPECCABILE, 4 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Collistar Concealer IMPECCABILE zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože preprečuje izsuševanje kože enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek osvetljuje kožo izdelek je vodoodporen ne maši por Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill kompaktni bronz puder nadomestno polnilo odtenek 03 Scilla glow 10 g
    Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill, 10 g, Bronzerji za ženske, Želite, da bi bil vaš obraz videti porjavel tudi v dneh, ko se ne zadržujete na prostem ali ko se sonce še vedno skriva za oblaki? Bronzer Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill vam v trenutku pomaga posnemati zagorel, od sonca poljubljen videz v udobju vašega doma. Poskrbi za nežno barvno toniranje, s katerim zlahka ustvarite učinek naravne porjavelosti. S tem bronzerjem lahko tudi poudarite konture in popravite obliko obraza. Postanite bronasta boginja, kadarkoli zaželite. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur koži doda bronast pridih na kožo deluje naravno se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic koža je nežno tonirana Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Collistar Impeccable Compact Eye Shadow Refill senčila za oči nadomestno polnilo odtenek 200 IVORY satin 2 g
    Collistar Impeccable Compact Eye Shadow Refill, 2 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Collistar Impeccable Compact Eye Shadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se nanaša dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Collistar Impeccable Compact Powder Refill kompaktni puder nadomestno polnilo odtenek 20G NATURAL 9 g
    Collistar Impeccable Compact Powder Refill, 9 g, Pudri za ženske, Puder Collistar Impeccable Compact Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši zagotavlja svež videz nanesete lahko več plasti podaljša obstojnost tekočega pudra utrjuje make up popolnoma se zlije s kožo odporna proti znoju Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh