Največja modna platforma v Sloveniji

Shopping torbe za nakupovanje

2841
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Torbica Tous roza barva
    - Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žepi.- Predal se zapenja z zadrgo.- Žep spredaj.- Globina: 15 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Torbica Guess roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Prešiti model.- Dolg ročaj.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Globina: 7 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Guess rjava barva
    - Zapenjanje na magnet.- Dvokomorni model.- Notranji žepi.- Dolgi ročaji.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Globina: 9 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica Guess črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Dolg ročaj.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 55 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Guess siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Dvokomorni model.- Notranji žepi.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 11,5 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Torbica Guess rumena barva
    - Zapenjanje na magnet.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 21 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • KIPLING Nakupovalna torba 'Art' siva / črna
    Dizajn: Prostor za telefon, Zapiranje na zadrgo, Predal z zapiranjem na zadrgo na zunanji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Vključuje obešalnik, Nosilna zanka; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Usnjena torbica Lauren Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Trokomorni model.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 31 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 26,5 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld vijolična barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Žep na sprednji strani.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 50 cm.- Globina: 18,5 cm.- Višina: 32,5 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Torbica Guess bež barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Žep na sprednji strani.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 59 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Torbica Guess rjava barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Zapenjanje na magnet.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 39 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 23,5 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica MICHAEL Michael Kors črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Ne ustreza A4.- Torbica za nošenje v roki.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 30 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 11,5 cm.- Širina na osnovi: 19,5 cm.
  • Torbica Sprayground črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.
  • Bombažna torba Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Model s potiskom.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
    - Ima ročaje in snemljiv trak brez nastavitev.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Globina: 15 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica iz semiša Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 56 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Liebeskind Berlin Nakupovalna torba 'Chelsea' črna
    Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Usnjena torbica Coccinelle vijolična barva
    - Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Globina: 11 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 106 cm.- Dolžina držala: 44 cm.
  • Usnjena torbica Tory Burch črna barva
    - Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na magnet.- Dvokomorni model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 22 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 15 cm.
  • Torbica Aldo Legori bež barva
    - Modelu je priložen obesek za ključe.- Trokomorni model.- Zapiranje z zadrgo in magnetom.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Dolžina ročajev: 38 cm.- Globina: 10,5 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Torbica Aldo COQUETTE črna barva
    - Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Predal se zapenja z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Odstranljivi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Torbica Aldo bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Dolžina ročajev: 19 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 29,5 cm.
  • Torbica Tous
    - Zaponka v obliki jastoga.- Notranji žep.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji.
  • Torbica Tous črna barva
    - Dolg ročaj.- Primerno za format A4.- Predal brez zapiranja.
  • Emily & Noah Vrečasta torba 'Elke' siva
    Dizajn: Odstranljiv pas, Predal z zapiranjem na zadrgo na zunanji strani, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Notranji žep, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Melanž; Dodatki: Vključuje obešalnik, PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torbica Aldo Dovie črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Trokomorni model.- Zapiranje z zadrgo in magnetom.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- Ne ustreza A4.- Dolžina ročajev: 20 cm.- Dolžina snemljivega pasu: 46 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica Tous roza barva
    - Odstranljiva komora.- Zapenjanje na zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.
  • Torbica Tous rjava barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Odstranljiva komora.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.
  • Torbica MICHAEL Michael Kors roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na magnet.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica MICHAEL Michael Kors zelena barva
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Ima predalček za kartice.- Kratek ročaj.- Torbica za nošenje v roki.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 34 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 11 cm.- Širina na osnovi: 19,5 cm.
  • Torbica MICHAEL Michael Kors črna barva
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Zunanji žepi.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje na rami.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Usnjena torbica Coach vijolična barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep na zadrgo.- Podložen model.- Ima nastavljiv ročaj.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložen ovitek.- Modelu je priložen obesek za ključe.- Najmanjša dolžina ročaja: 43 cm.- Največja dolžina ročaja: 61 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Expatrié Vrečasta torba 'Sarah' siva
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Stoječe noge, Potisk oznake, Nosilni sistem na dva načina, Kovinska luknjica; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torbica Tommy Jeans roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranji žep.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Torbica za nošenje na rami.- Dolžina ročajev: 57 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 40,5 cm.
  • Torbica Columbia črna barva
    - Torbica za nošenje na rami.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 69 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Torbica Tommy Hilfiger roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Torbica za nošenje na rami.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 45 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Predal za zapiranje.- Notranji žep.- Dolg ročaj.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Dolžina držala: 59 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
  • Torbica Calvin Klein
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Odstranljiv ročaj.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 56 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep za telefon.- Podložen model.- Odstranljiv ročaj.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 57 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.- Globina: 13 cm.
  • Otroška torbica Guess roza barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na magnet.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Expatrié Vrečasta torba črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Dodatki: PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • Expatrié Vrečasta torba siva
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Dodatki: Stoječe noge, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Robusten material, PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • Torbica Armani Exchange črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Notranji žepi.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Model brez podloge.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov: 4.- Dolžina ročajev: 26 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 101 cm.- Največja dolžina traku: 107 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica Tory Burch roza barva
    - Glavni predel z zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov z zadrgo: 2.- Dolžina ročajev: 58 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torbica Tory Burch rumena barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dodatni žepi v notranjosti.- Število notranjih žepov z zadrgo: 2.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Usnjena torbica Marc O'Polo zelena barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Globina: 2 cm.- Višina: 39 cm.- Širina na osnovi: 36 cm.
  • Torbica Calvin Klein Jeans roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Ima ročaje in nastavljiv pas, ki ga ni mogoče odstraniti.- Glavni predel z zadrgo.- Sprednji žep z zadrgo.- Notranji žep.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina ročajev: 31 cm.- Največja dolžina traku: 94 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 40 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Bombažna torba Champion črna barva
    - Model s potiskom.- Model brez podloge.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • KIPLING Nakupovalna torba 'Art Mini Re++' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torbica Guess roza barva
    - Trokomorni model.- Ima dva predala z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 85 cm.- Največja dolžina traku: 105 cm.- Dolžina ročajev: 35 cm/ 44 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 32,5 cm.
  • Torbica Guess
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Podložen model.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 110 cm.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 33,5 cm.
  • Torbica Guess turkizna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Notranji žep z zadrgo- Torbica za nošenje v roki.- Število predalčkov za kartice: 3.- Dolžina držala: 25 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Torbica Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima tri predale.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Stranski žepi.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- V priloženo vrečko lahko shranite potrebne drobne predmete.- Snemljiv nastavljiv trak.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število predalčkov brez zapenjanja: 3.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 78 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Dolžina ročajev: 58 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Torbica Guess črna barva
    - Dolgi ročaji.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Notranji žepi.- Prešiti model.- Torbica za nošenje na rami.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina ročajev: 58 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Torbica Guess bordo barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žep z zadrgo- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 95 cm.- Največja dolžina traku: 118 cm.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Torbica Guess rjava barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Notranji žep z zadrgo- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Število notranjih žepov: 2.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 64 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Guess siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žep z zadrgo- Priložen ovitek.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Število notranjih žepov: 2.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Dolžina ročajev: 43 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 96 cm.
  • Torbica Desigual črna barva
    - Ima ročaj in nesnemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.
  • Torbica MICHAEL Michael Kors srebrna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Model nima notranjih žepov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 3.- Dolžina pasu: 35 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Torbica Guess siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Kratki ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Globina: 19 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 45,5 cm.
  • Torbica Aldo REMMINGTON črna barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Dolžina pasu: 51/54 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Predal se zapenja z zadrgo.- Dolgi ročaji.- Notranji žep z zadrgo- Torbica za nošenje na rami.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 19 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Bombažna torba Tommy Jeans bež barva
    - Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje na rami.- Notranji žep.- Model s potiskom.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina ročajev: 61 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 57 cm.
  • Torbica iz semiša Answear Lab črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Model brez podloge.- Dolgi ročaji.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 47 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • GUESS Nakupovalna torba 'BRENTON' črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Strukturirana površina; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torbica Guess siva barva
    - Dolgi ročaji.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Brez notranjih žepov.- Model brez podloge.- V priloženo vrečko lahko shranite potrebne drobne predmete.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 57 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Tory Burch črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolžina ročajev: 45 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.
  • Torbica Tory Burch zelena barva
    - Zapenjanje na magnet.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolžina ročajev: 44 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.
  • Torbica Tory Burch črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Nastavitev globine s pritiskači.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Notranji žepi.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 43 cm.
  • Torbica Tory Burch bež barva
    - Zapenjanje na magnet.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Nastavitev globine z zaklepom.- Notranji žep.- Notranji žep za telefon.- Dolžina ročajev: 45 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 103 cm.- Največja dolžina traku: 114 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica Tory Burch vijolična barva
    - Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žepi.- Zapenjanje na magnet.- Nastavitev globine s pritiskači.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 119 cm.- Dolžina ročajev: 45 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica Armani Exchange oranžna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Modelu je priložen obesek za ključe.- Dolžina ročajev: 65 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • GUESS Nakupovalna torba 'Alby' siva / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Zapiranje na zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zatič; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • KIPLING Nakupovalna torba 'Asseni' kraljevo modra / pastelno roza / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Pikčast; Material: Tekstil; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torba za plažo Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kratki ročaji.- Notranji žep z zadrgo- Dolžina ročajev: 50 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Torbica Abercrombie & Fitch bež barva
    - Zapenjanje na magnet.- Kratki ročaji.- Podložen model.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Število komor, pritrjenih z magnetom: 1.- Dolžina ročajev: 22 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 20,5 cm.
  • Torbica Guess roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Dvokomorni model.- V notranjosti, nepritrjeni predelki.- Primerno za format A4.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Dolgi ročaji.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Število odprtih predalov: 1.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torbica Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolgi ročaji.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje na rami.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolžina ročajev: 65 cm.- Globina: 19 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Torbica Desigual črna barva
    - Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Notranji žep.- Predal brez zapiranja.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.
  • Bombažna torba Tommy Jeans roza barva
    - Predal brez zapiranja.- Notranji žep.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Ima ročaje in nastavljiv pas, ki ga ni mogoče odstraniti.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Model s potiskom.- Najmanjša dolžina pasu: 77 cm.- Največja dolžina traku: 144 cm.- Dolžina ročajev: 31 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Usnjena torbica Alohas črna barva
    - Dolg ročaj.- Brez notranjih žepov.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrasni detajli.- Ne ustreza A4.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dolžina držala: 52 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Usnjena torbica Alohas bež barva
    - Blagovno znamko Alohas vodijo načela trajnostne potrošnje in proizvodnje. Njen cilj je zmanjšati količino odpadkov in emisij ogljika.- Torbica za nošenje na rami.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Usnjena notranjost.- Zapenjanje na zadrgo.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 52 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.- Število predalčkov za kartice: 4.
  • Bombažna torba Marc O'Polo zelena barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kratki ročaji.- Model z okrasno nalepko.- Model brez podloge.- Primerno za format A4.- Število odprtih predalov: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 44 cm.
  • ALPHA INDUSTRIES Nakupovalna torba črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal; Način zapenjanja: Odprt; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Torbica Desigual črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.
  • Torbica Dkny bež barva
    - Zapenjanje na magnet.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Kratki ročaji.- Število komor, pritrjenih z magnetom: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 51 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Torbica Guess
    - Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiv nastavljiv trak.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Število predalčkov za kartice: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 53 cm.- Največja dolžina traku: 62 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na najširšem mestu: 29 cm.
  • ABOUT YOU Nakupovalna torba 'Elena' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • TOM TAILOR Nakupovalna torba 'Marla' temno modra
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Strukturirana površina, Barva-v-barvi-šivi, Label-potisk, Robusten material, Nosilni sistem na dva načina; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Liebeskind Berlin Nakupovalna torba črna
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Material: Usnje; Vzorec: Živalski tisk; Material: Gladko usnje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Izgled plazilcev; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • THE NORTH FACE Nakupovalna torba bež / rjava
    Način zapenjanja: Odprt; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Nike Sportswear Nakupovalna torba mokka / črna
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Prostor za telefon, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Nosilni sistem na dva načina; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • rosemunde Nakupovalna torba pesek
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Gladek material, Nosilni sistem na dva načina; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Calvin Klein Jeans Nakupovalna torba črna / bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Prostor za telefon, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Strukturirana površina, Label-potisk; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Jollein Nakupovalna torba bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Nakupovalna torba 'Brenton' svetlo rjava / temno rjava
    Vzorec: Logo potisk; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • KIPLING Nakupovalna torba 'Art' temno modra
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Expatrié Vrečasta torba 'Sarah Medium' modra / nočno modra
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Stoječe noge, Stabilen grip, Potisk oznake, PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Expatrié Vrečasta torba 'Sarah Medium' siva
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Stoječe noge, Potisk oznake, Nosilni sistem na dva načina, Kovinska luknjica, PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Expatrié Vrečasta torba 'Sarah Medium' zlata / črna
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Stoječe noge, Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake, Kovinska luknjica, PETA-Approved Vegan; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj

Nazadnje videno

Shopping torbe za nakupovanje so velikih dimenzij in iz lahkih materialov in nam služijo za nošenje različnih živil in potrebščin po nakupu. En primer so cekarji, ki se najpogosteje uporabljajo za nošenje prehranskih živil. Čeprav so najpogosteje narejeni iz različnih materialov, velike torbe za nakup so najpogosteje platnene ali iz nekega bolj lahkega tekstila. Material je pomemben, ker če je lahek in upogljiv, potem se za nakup lahko zložijo ali zavijejo in shranijo v torbico. Shopping torbe niso več dolgočasne in grde, prav nasprotno, postajajo vse večji trend. Razen tega, da podpirajo ekološko ozaveščeno obnašanje in ščitijo okolje, če imate torbo za nakup ne potrebujete vedno kupovati in odlagati plastične vrečke, prihajajo v velikem izboru barv in vzorcev, na njih so pogosto napisana različna duhovita ali navdihujoča sporočila ali pa imajo zanimive like in predmete. Shopping torbe se ne rabijo nositi samo za nakup. Odlična ideja jih je na primer nositi na potovanje. V njih shranite vse kar vam je potrebno za časa daljšega leta ali potovanja z vlakom ali z avtom. Prednost je to, da so zelo lahke in ne bojo delale dodatno obremenitev. Lahko se nosijo v roki ali čez ramo. Če še nimate takšne torbe, v vsakem primeru priporočamo, da vložite v eno. Cene so najpogosteje zelo ugodne. Pomagali boste ohranjanju okolja in istočasno boste v trendu. Kadar jih enkrat isprobate, vzljubili boste njihovo praktičnost. Kupite jih lahko kot darilo in pojasnite drugim, kako ste lahko z uporabo platnenih torb za nakup ekološko ozaveščeni in ohranjate okolje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh