Znamke 1
Cena

Vivian Gray oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Vivian Gray 115 izdelkov
 • Vivian Gray For Men krema za roke za moške 30 ml
  Vivian Gray For Men, 30 ml, nega rok in nohtov za moške, Krema Vivian Gray For Men popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli toaletna voda za ženske 100 ml
  Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli, 100 ml, toaletna voda za ženske, Toaletna voda Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli je poplava neverjetne svežine, ki vas bo dolge ure napolnjevala z energijo.sveža dišavasladka dišavaza optimistično ženskoza vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
 • Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver toaletna voda za ženske 100 ml
  Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver, 100 ml, toaletna voda za ženske, Toaletna voda Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver je poplava neverjetne svežine, ki vas bo dolge ure napolnjevala z energijo.citrusna dišavaza optimistično ženskoza uporabo vsak dan
 • Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose toaletna voda za ženske 100 ml
  Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose, 100 ml, toaletna voda za ženske, Toaletna voda Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišavaza sodobno samozavestno ženskoza vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
 • Vivian Gray Naturals Orange Blossom losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Orange Blossom, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Naturals Orange Blossom vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčapopravlja suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Naturals Green Tea nežna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Naturals Green Tea, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Naturals Green Tea popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray For Men kozmetični set I.
  Vivian Gray For Men, , Nega za telo za moške
 • Vivian Gray Crystals Brown gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Crystals Brown je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažipri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Crystals Gray losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Crystals Gray, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Crystals Gray vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčadobro se nanaša in se enostavno vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose kremasto tekoče milo 350 ml
  Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Lotus&Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Naturals Garden Roses losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Garden Roses, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Naturals Garden Roses vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožopomirja kožo in jo osvežujeNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Naturals Green Tea kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Green Tea, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Naturals Green Tea skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger gel za prhanje 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkopri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray My Sweeties Melody kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray My Sweeties Melody, 250 ml, Tekoča mila za otroke, Tekoče milo Vivian Gray My Sweeties Melody skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokpreprečuje suho kožoneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray My Sweeties Pearl kremno milo za otroke 250 ml
  Vivian Gray My Sweeties Pearl, 250 ml, Tekoča mila za otroke, Tekoče milo Vivian Gray My Sweeties Pearl skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožokoži zagotavlja svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray My Sweeties Lucy tekoče milo za roke 250 ml
  Vivian Gray My Sweeties Lucy, 250 ml, Tekoča mila za otroke, Tekoče milo Vivian Gray My Sweeties Lucy skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožopreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Love Bomb kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Love Bomb, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Love Bomb skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožopreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Love Bomb luksuzni gel za prhanje 100 ml
  Vivian Gray Love Bomb, 100 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Love Bomb je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažikožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Love Bomb krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Love Bomb, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Love Bomb popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožohitro se vpijakoža je nežna in mehkaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray For Men balzam za po britju 100 ml
  Vivian Gray For Men, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Vivian Gray For Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:globinsko vlaži kožopreprečuje draženje kožeosvežuje utrujeno kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • Vivian Gray Crystals Brown kremno milo 250 ml
  Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Crystals Brown skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Crystals White losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Crystals White, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Crystals White vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožopopravlja suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Crystals White gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Crystals White, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Crystals White je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Romance Sweet Vanilla losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Romance Sweet Vanilla, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Romance Sweet Vanilla vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnostdobro se nanaša in se enostavno vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Romance Sweet Vanilla kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Romance Sweet Vanilla, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Romance Sweet Vanilla skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Romance Sweet Vanilla kremasti gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Romance Sweet Vanilla, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Romance Sweet Vanilla je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver losjon za telo 500 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli kremasti gel za prhanje 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijopri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Naturals Orange Blossom gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Naturals Orange Blossom, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Naturals Orange Blossom je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea losjon za roke in telo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Naturals Garden Roses kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Garden Roses, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Naturals Garden Roses skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Naturals Orange Blossom kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Orange Blossom, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Naturals Orange Blossom skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Paradise kremno milo za roke 250 ml
  Vivian Gray Paradise, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Paradise skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijepreprečuje suho kožoneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Wild Flowers kremno milo za roke 250 ml
  Vivian Gray Wild Flowers, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Wild Flowers skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijepreprečuje suho kožoneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal kremno milo 350 ml
  Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokkožo osveži in ji doda vitalnostkoži zagotavlja svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokoži zagotavlja udobje in vitalnostdobro se nanaša in se enostavno vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal gel za prhanje 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Orchid & Sandal je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijopri umivanju ustvarja bogato penokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožona koži ne pušča mastnih sledidobro se nanaša in se enostavno vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar gel za prhanje 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Ylang & Cedar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkopri umivanju ustvarja bogato penonemastna tekstura zagotavlja fino čiščenjeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • Vivian Gray Twinky The Unicorn losjon za roke za otroke 250 ml
  Vivian Gray Twinky The Unicorn, 250 ml, nega rok in nohtov za otroke, Krema Vivian Gray Twinky The Unicorn popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Twinky The Unicorn darilni set IV. za otroke
  Vivian Gray Twinky The Unicorn, , kozmetični seti za otroke, Lastnosti:za nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožedarilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Twinky The Unicorn nežni gel za prhanje za otroke 250 ml
  Vivian Gray Twinky The Unicorn, 250 ml, mila in geli za prhanje za otroke, Gel za prhanje Vivian Gray Twinky The Unicorn je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Twinky The Unicorn losjon za telo za otroke 250 ml
  Vivian Gray Twinky The Unicorn, 250 ml, mleka in kreme za telo za otroke, Mleko za telo Vivian Gray Twinky The Unicorn vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčapopravlja suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Love Bomb negovalna krema za roke 250 ml
  Vivian Gray Love Bomb, 250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Love Bomb popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Temptation kremasto tekoče milo 250 ml
  Vivian Gray Temptation, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Temptation skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožopreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Brown Crystals kozmetični set XII. za ženske za ženske XII.
  Vivian Gray Brown Crystals, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboza popolnoma mehko in voljno kožoza temeljito čiščenje kožeodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Grey Crystals darilni set VIII. za ženske
  Vivian Gray Grey Crystals, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:celotna rutina za vsakodnevno negoza nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožeodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Love Bomb darilni set VI. za ženske
  Vivian Gray Love Bomb, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:celotna rutina za vsakodnevno negoza nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Wild Flowers darilni set XIV. za ženske
  Vivian Gray Wild Flowers, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:celotna rutina za vsakodnevno negopreprečuje suho kožoučinkovito umiva kožo rokodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Wild Flowers kremno milo 250 ml
  Vivian Gray Wild Flowers, 250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray White Crystals darilni set VII. za ženske
  Vivian Gray White Crystals, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:celotna rutina za vsakodnevno negoučinkovito umiva kožo rokpreprečuje suho kožoodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Wild Flowers luksuzna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Wild Flowers, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Temptation vlažilni losjon za telo 100 ml
  Vivian Gray Temptation, 100 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Temptation vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčakožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Red Christmas hranilna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Red Christmas, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Red Christmas popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Red Christmas negovalni gel za prhanje 100 ml
  Vivian Gray Red Christmas, 100 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Red Christmas je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijohrani in neguje kožointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Silver Christmas darilni set XVI. za ženske
  Vivian Gray Silver Christmas, , kozmetični seti za ženske, Krema Vivian Gray Silver Christmas popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokVlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Natural Christmas darilni set IX.
  Vivian Gray Natural Christmas, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboza popolnoma mehko in voljno kožoza temeljito čiščenje kožedarilno pakiranjerazkošna torbica kot dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Crystals Brown losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Crystals Brown vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Crystals Gray gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Crystals Gray, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Crystals Gray je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Crystals White kremno milo 250 ml
  Vivian Gray Crystals White, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Crystals White skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Crystals Gray kremno milo 250 ml
  Vivian Gray Crystals Gray, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Crystals Gray skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokkoži zagotavlja svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Romance Sweet Vanilla darilni set XI. za ženske
  Vivian Gray Romance Sweet Vanilla, 2 kos, kozmetični seti za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboza popolno nego kožeodličen za darilodarilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Romance Sweet Vanilla darilni set I. za ženske
  Vivian Gray Romance Sweet Vanilla, 2 kos, kozmetični seti za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboza nego in regeneracijo kožeza temeljito čiščenje kožeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijepreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose losjon za telo 500 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose gel za prhanje in kopanje 500 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 500 ml, Pene za kopanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesanudi prijetno udobje nežne in dišeče kopelipri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Pripravek dodajte v toplo kopel in se sprostite.
 • Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver kremasti gel za prhanje 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli kremasto tekoče milo 350 ml
  Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Vanilla&Patchouli skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver losjon za telo 300 ml
  Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Vivanel Grapefruit&Vetiver vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožopopravlja suho kožokožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Naturals Green Tea losjon za telo 250 ml
  Vivian Gray Naturals Green Tea, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Naturals Green Tea vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
 • Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach losjon za roke in telo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:Vlaži in hrani kožoprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach kremasto tekoče milo 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Orange & Peach skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijekožo osveži in ji doda vitalnostNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose gel za prhanje in kopanje 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose, 400 ml, Pene za kopanje za ženske, Gel za kopel Vivian Gray Aroma Selection Raspberry & Rose bo prijetno dopolnilo vaše vsakodnevne rutine.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesakoži daje žametno mehkobopomirja telo in duhaustvari rahlo penoNavodilo za uporabo:Pripravek dodajte v toplo kopel in se sprostite.
 • Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea gel za prhanje in kopanje 400 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Lemon & Green Tea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesakoži daje žametno mehkobosprošča telo in duhaNavodilo za uporabo:Pripravek dodajte v toplo kopel in se sprostite.
 • Vivian Gray Naturals Green Tea gel za prhanje 250 ml
  Vivian Gray Naturals Green Tea, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Naturals Green Tea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Cherry Blossom kremno milo za roke 250 ml
  Vivian Gray Cherry Blossom, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Cherry Blossom skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokpreprečuje suho kožoneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger tekoče milo 350 ml
  Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijeneguje kožo rokNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Twinky The Unicorn kremasto tekoče milo za otroke 250 ml
  Vivian Gray Twinky The Unicorn, 250 ml, Tekoča mila za otroke, Tekoče milo Vivian Gray Twinky The Unicorn skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo roknahrani kožokoži zagotavlja svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Naturals Orange Blossom hranilna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Naturals Orange Blossom, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Naturals Orange Blossom popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaobnavljaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Naturals Garden Roses negovalna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Naturals Garden Roses, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Naturals Garden Roses popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray My Sweeties Lucy gel za prhanje za otroke 250 ml
  Vivian Gray My Sweeties Lucy, 250 ml, mila in geli za prhanje za otroke, Gel za prhanje Vivian Gray My Sweeties Lucy je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijohrani in neguje kožokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Grey Crystals darilni set X. za ženske
  Vivian Gray Grey Crystals, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabokožo pušča žametno mehko in gladkoumiva kožo in odstranjuje umazanijoodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Temptation negovalna krema za roke 250 ml
  Vivian Gray Temptation, 250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Temptation popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Wild Flowers negovalna krema za roke 250 ml
  Vivian Gray Wild Flowers, 250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Temptation darilni set V. za ženske
  Vivian Gray Temptation, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:za nego in regeneracijo kožeodstranjuje umazanijo in bakterijeučinkovito umiva kožo rokodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray For Men gel za prhanje za moške 100 ml
  Vivian Gray For Men, 100 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Vivian Gray For Men spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje.Lastnosti:skrbno umije kožo celega telesamehča in vlažipo uporabi doda občutek svežine in energijeNavodilo za uporabo:Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
 • Vivian Gray Temptation luksuzna krema za roke 30 ml
  Vivian Gray Temptation, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Vivian Gray Temptation popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:Vlaži in hrani kožohitro se vpijakoža je nežna in mehkaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Vivian Gray Temptation luksuzni gel za prhanje 100 ml
  Vivian Gray Temptation, 100 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Temptation je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažikoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Wild Flowers darilni set XIII. za ženske
  Vivian Gray Wild Flowers, , kozmetični seti za ženske, Lastnosti:izdelek za globinsko poživitev in vlaženjekožo pušča žametno mehko in gladkozagotavlja dolgotrajno vlago in prožnostpreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Vivian Gray Wild Flowers negovalni losjon za telo 100 ml
  Vivian Gray Wild Flowers, 100 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Wild Flowers vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčakožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
 • Vivian Gray Crystals Black kremno milo 200 ml
  Vivian Gray Crystals Black, 200 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Crystals Black skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.Lastnosti:učinkovito umiva kožo rokodstranjuje umazanijo in bakterijekoži zagotavlja svilnato mehkoboNavodilo za uporabo:Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
 • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar gel za prhanje in kopanje 500 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar losjon za telo 500 ml
  Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčaNavodilo za uporabo:Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.

Nazadnje videno

Vrh