Znamke 1
Cena

TIGI oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: TIGI 130 izdelkov
 • TIGI Catwalk Sleek Mystique pršilo za toplotno oblikovanje las 200 ml
  TIGI Catwalk Sleek Mystique, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Catwalk Sleek Mystique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lase pušča čudovito sijoče in vitalnelasem nudi hidratacijo in hranilaNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
 • TIGI Catwalk Your Highness močan lak za lase za dolgotrajno učvrstitev 300 ml
  TIGI Catwalk Your Highness, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Catwalk Your Highness bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:močno utrjevanjedolgotrajen učinekščiti pred UV-sevanjemNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • TIGI Tigi Pro srednje velika okrogla krtača za lase premer 40 mm
  TIGI Tigi Pro, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lasepomaga pri oblikovanjukrtača je namenjena oblikovanju pričeskeNavodilo za uporabo:Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
 • TIGI S-Factor Styling kremasti vosek za obliko 50 g
  TIGI S-Factor Styling, 50 g, Drugo oblikovanje za ženske, Vosek za lase TIGI S-Factor Styling popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.Lastnosti:naravno utrjujeenostavno nanašanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
 • TIGI Catwalk Your Highness pena za volumen od korenin 250 ml
  TIGI Catwalk Your Highness, 250 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Catwalk Your Highness daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od korenindolgotrajen učinek, na katerega se lahko zaneseteutrdi pričeskoNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Bed Head Maxxed-Out lak za lase ekstra močno utrjevanje 236 ml
  TIGI Bed Head Maxxed-Out, 236 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Bed Head Maxxed-Out bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:posebej močno utrjevanjetemeljito utrdi vse tipe las in pričesklasem daje vitalnost in sijajSestava:brez aerosolaNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • TIGI Bed Head For Men stiling kremasta pena za volumen 100 ml
  TIGI Bed Head For Men, 100 ml, Pene za lase za moške, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head For Men daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja prožnost laszagotavlja volumen od koreninhitro in enostavno oblikovanjepripravek je posebej primeren za fine in tanke laseNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Bed Head Ego Boost balzam brez spiranja za razcepljene konice 237 ml
  TIGI Bed Head Ego Boost, 237 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Ego Boost daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:preprečuje cepljenje konickakovostno izboljša strukturo laslasem nudi hidratacijo in hranilanudi privlačen leskNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
 • TIGI Bed Head Manipulator modelirna pasta Manipulator 57 g
  TIGI Bed Head Manipulator, 57 g, Paste za oblikovanje las za moške, Stiling pripravek TIGI Bed Head Manipulator bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikinudi posebej močno utrjevanjeNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
 • TIGI Bed Head After Party stiling krema za glajenje las 100 ml
  TIGI Bed Head After Party, 100 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head After Party bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:vlažigladizagotavlja zdrav leskprijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • TIGI Tigi Pro glavnik za striženje las
  TIGI Tigi Pro, , Glavniki za ženske, Glavnik za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:primeren za vse tipe lastrden materialNavodilo za uporabo:Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
 • TIGI Tigi Pro ekstra velika okrogla krtača za lase
  TIGI Tigi Pro, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:krtača je namenjena oblikovanju pričeskepomaga pri oblikovanjuidealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za laseNavodilo za uporabo:Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
 • TIGI Bed Head Beach Bound zaščitno pršilo za barvane lase 100 ml
  TIGI Bed Head Beach Bound, 100 ml, Stiling pripravki za na plažo za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Beach Bound daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:nudi privlačen lesklase pušča čudovito sijoče in vitalnepovečuje gostoto in moč lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Catwalk Session Series lak za lase 300 ml
  TIGI Catwalk Session Series, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Catwalk Session Series bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:naravno utrjevanjelasem daje vitalnost in sijajima hranilni učinekNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • TIGI Bed Head B for Men Wax Stick vosek za lase za vse tipe las 73 g
  TIGI Bed Head B for Men Wax Stick, 73 g, Stiling za moške, Vosek za lase TIGI Bed Head B for Men Wax Stick popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.Lastnosti:polmat učinekima dolgotrajen učinekenostavno ustvari želeno pričeskoSestava:prijetno dišiNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • TIGI Tigi Pro krtača za sušenje las
  TIGI Tigi Pro, , Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:prijazna do las in kožekar najbolj zmanjša poškodbe lasima ergonomsko obliko za udobno držanjeNavodilo za uporabo:Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
 • TIGI Tigi Pro velika okrogla krtača za lase premer 45 mm
  TIGI Tigi Pro, , Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.Lastnosti:idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lasepomaga pri oblikovanjukrtača je namenjena oblikovanju pričeskeNavodilo za uporabo:Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
 • TIGI Tigi Pro majhna ravna krtača za lase za lase
  TIGI Tigi Pro, , Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:prijazna do las in kožekar najbolj zmanjša poškodbe lasodpravlja kodranje in zapletanje las v vozleNavodilo za uporabo:Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
 • TIGI Bed Head B for Men Matte Separation matirajoči vosek za lase 85 g
  TIGI Bed Head B for Men Matte Separation, 85 g, Stiling za moške, Vosek za lase TIGI Bed Head B for Men Matte Separation popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.Lastnosti:enostavno ustvari želeno pričeskonaravno utrjujeenostavno nanašanjepripravek je odporen proti vlagiNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
 • TIGI Catwalk Fashionista balzam za tople odtenke rjavih las 750 ml
  TIGI Catwalk Fashionista, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Catwalk Fashionista zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lasem zagotavlja očarljiv leskpodaljšuje trajanje barvepopravlja mehanske in kemične poškodbezagotavlja potrebno vlaženjeNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Blow-Out bleščeča zlata krema za glajenje las 100 ml
  TIGI Bed Head Blow-Out, 100 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head Blow-Out bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:gladizagotavlja zdrav leskpoenostavlja oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
 • TIGI Catwalk Your Highness kozmetični set VIII. (za tanke lase) za ženske
  TIGI Catwalk Your Highness, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Catwalk Your Highness. PaketLastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabonega za lepe laseza lase brez volumnaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head B for Men Clean Up kozmetični set (i.) za moške
  TIGI Bed Head B for Men Clean Up, , Kozmetični seti za moške, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head B for Men Clean Up. PaketLastnosti:lase odišavi z blagim vonjemumiva lase in čisti lasiščeustvarja poljuben slog in obliko pričeskerazveselil bo vsakega moškegaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Tigi Bed Head Small Talk pripravek za večji volumen las 200 ml
  Tigi Bed Head Small Talk. Krema 3v1 ** Tigi Bed Head Small Talk** Krema 3 v 1, gladi strukturo las, doda volumen in obliko pričeske. Lasem daje lesk in preprečuje vozlanje las. Nudi toplotno zaščito. Rahlo do zmerno fiksiranje. ### **Uporaba** Nanesite na vlažne lase in razčesite po celotni dolžini las. ### **Količina in sestavine** Količina: 200 ml Water (Aqua/Eau), Cyclopentasiloxane, VP/DMAPA Ac
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize balzam za normalne lase 750 ml
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženjeizboljšuje strukturo laslasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI S-Factor Smoothing serum za močne, grobe in suhe lase 200 ml
  TIGI S-Factor Smoothing, 200 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI S-Factor Smoothing daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilaima regeneracijske učinkelase pušča čudovito sijoče in vitalneNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Bed Head Superstar raztopina za volumen za obremenjene lase 250 ml
  TIGI Bed Head Superstar, 250 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head Superstar daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninne lepi las in jih ne obremenjujezagotavlja prožnost lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Bed Head Small Talk gelasta krema za volumen 240 ml
  TIGI Bed Head Small Talk, 240 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head Small Talk bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:nudi popoln volumen in oblikopoenostavlja oblikovanjevlažiNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • TIGI Bed Head Hard Head lak za lase z močnim utrjevanjem 385 ml
  TIGI Bed Head Hard Head, 385 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Bed Head Hard Head bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričeskposebej močno utrjevanjene lepi las in daje pričeski naraven videzNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • TIGI Bed Head Hard Head modelirna pasta za vse tipe las 42 ml
  TIGI Bed Head Hard Head, 42 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head Hard Head bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:s srednjim utrjevanjempoenostavlja oblikovanjene obremenjuje laszagotavlja mat videzNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff modelirna pasta 50 ml
  TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff, 50 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:zagotavlja zdrav leskgladivlažine obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • TIGI Bed Head Control Freak serum za neobvladljive lase 250 ml
  TIGI Bed Head Control Freak, 250 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Control Freak daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laskroti neobvladljive lasedeluje proti kodranju lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Bed Head Recharge šampon za sijaj 750 ml
  TIGI Bed Head Recharge, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Recharge balzam za sijaj 750 ml
  TIGI Bed Head Recharge, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Recharge zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lasem zagotavlja očarljiv leskzagotavlja potrebno vlaženjelajša razčesavanje in oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Colour Goddess oljni balzam za barvane lase 750 ml
  TIGI Bed Head Colour Goddess, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Colour Goddess zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:krepi barvo laspodaljšuje trajanje barvezagotavlja potrebno vlaženjepreprečuje lomljenje lasNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Dumb Blonde balzam za kemično obdelane lase 750 ml
  TIGI Bed Head Dumb Blonde, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Dumb Blonde zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:ščiti lase pred poškodbamilasem zagotavlja očarljiv leskizboljšuje strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Dumb Blonde šampon za kemično obdelane lase 750 ml
  TIGI Bed Head Dumb Blonde, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Dumb Blonde učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:zmanjšuje lomljivost laskrepi lasna vlaknaumiva lase in čisti lasiščeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Tigi Pro velika ravna krtača za lase
  TIGI Tigi Pro, , Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene laseprijazna do las in kožeenostavno oblikovanje tudi mokrih lasNavodilo za uporabo:Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
 • TIGI Bed Head B for Men Power Play stiling gel z močnim utrjevanjem 200 ml
  TIGI Bed Head B for Men Power Play, 200 ml, Stiling za moške, Gel za lase TIGI Bed Head B for Men Power Play zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.Lastnosti:ustvarja popoln stajlingmoker učinek s sijajemzagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel danNavodilo za uporabo:Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
 • TIGI Bed Head B for Men Pure Texture modelirna pasta za obliko 83 g
  TIGI Bed Head B for Men Pure Texture, 83 g, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling TIGI Bed Head B for Men Pure Texture bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikipoenostavlja oblikovanjene pušča slediNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • TIGI Bed Head B for Men Clean Up šampon za vsakodnevno uporabo 250 ml
  TIGI Bed Head B for Men Clean Up, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon TIGI Bed Head B for Men Clean Up učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani laseumiva lase in čisti lasiščelase odišavi z blagim vonjemNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI S-Factor Diamond Dreams balzam za sijaj in mehkobo las 750 ml
  TIGI S-Factor Diamond Dreams, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI S-Factor Diamond Dreams zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženješčiti pred negativnimi učinki zunanjega okoljalasem daje volumen in prožnostNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer balzam za neobvladljive lase 250 ml
  TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:gladi in deluje proti kodranjulajša razčesavanje in oblikovanjelasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head B for Men Clean Up čistilni balzam proti izpadanju las 750 ml
  TIGI Bed Head B for Men Clean Up, 750 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Izdelek TIGI Bed Head B for Men Clean Up vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi.Lastnosti:stimulira rast laskrepi lasna vlaknalajša razčesavanje in oblikovanjeNavodilo za uporabo:Izdelek nanesite na mokre lase in ga nežno vmasirajte v lase ter v lasišče. Nato temeljito sperite z vodo.
 • TIGI S-Factor Serious obnovitveni balzam za poškodovane lase 150 ml
  TIGI S-Factor Serious, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI S-Factor Serious zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženjelasem zagotavlja očarljiv leskščiti pred negativnimi učinki zunanjega okoljaNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI S-Factor True Lasting Colour zaščitni balzam za barvane lase 250 ml
  TIGI S-Factor True Lasting Colour, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI S-Factor True Lasting Colour zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lajša razčesavanje in oblikovanjepodaljšuje trajanje barveizboljšuje strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI S-Factor Styling vlažilno pršilo za suhe in poškodovane lase 250 ml
  TIGI S-Factor Styling, 250 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI S-Factor Styling daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo lasima regeneracijske učinkelase pušča čudovito sijoče in vitalneNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Catwalk Fashionista šampon za tople odtenke rjavih las 300 ml
  TIGI Catwalk Fashionista, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Catwalk Fashionista učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščepodaljšuje obstojnost barve lasobnavlja in hrani laseNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Manipulator Matte matirajoči vosek ekstra močno utrjevanje 56,7 g
  TIGI Bed Head Manipulator Matte, 56,7 g, Voski za lase za ženske, Vosek za lase TIGI Bed Head Manipulator Matte popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.Lastnosti:enostavno ustvari želeno pričeskomat učinekustvarja poljuben slog in obliko pričeskeenostavno nanašanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
 • TIGI Bed Head Big Head pena za lase za volumen 125 ml
  TIGI Bed Head Big Head, 125 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head Big Head daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskozagotavlja volumen od korenindolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesetepričeska je ves dan pod nadzoromhitro in enostavno oblikovanjekrepi naravni sijaj lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Tigi Pro glavnik za lase
  TIGI Tigi Pro, , Glavniki za ženske, Glavnik za lase TIGI Tigi Pro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.Lastnosti:trden materialprimeren za vse tipe lasNavodilo za uporabo:Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
 • TIGI Catwalk Session Series pršilo za učinek kot s plaže 270 ml
  TIGI Catwalk Session Series, 270 ml, Stiling pripravki za na plažo za ženske, Plažno pršilo TIGI Catwalk Session Series vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju.Lastnosti:vlaži lasna vlaknanaravno utrjujeustvarja vsakdanje razmršen videzNavodilo za uporabo:Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
 • TIGI Bed Head B for Men Slick Trick pomada za lase z močnim utrjevanjem 75 g
  TIGI Bed Head B for Men Slick Trick, 75 g, Drugo oblikovanje za moške, Izdelek za stajling TIGI Bed Head B for Men Slick Trick bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.Lastnosti:utrdi pričesko v želeni oblikizagotavlja zdrav leskne strjuje se v lasehne pušča slediNavodilo za uporabo:Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
 • TIGI Bed Head B for Men Lion Tamer balzam za brado in lase 100 ml
  TIGI Bed Head B for Men Lion Tamer, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, TIGI Bed Head B for Men Lion Tamer, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo laspomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikujeprijetno dišiNavodilo za uporabo:S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade. Nanesite na umite, z brisačo posušene lase. Temeljito zmasirajte in ne splakujte.
 • TIGI Bed Head B for Men Mo Rider vosek za brke 23 g
  TIGI Bed Head B for Men Mo Rider, 23 g, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek TIGI Bed Head B for Men Mo Rider jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen.Lastnosti:gladi brke in jih pomaga oblikovatiskrbi za brkeNavodilo za uporabo:S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
 • TIGI Bed Head B for Men Balm Down balzam za po britju s hladilnim učinkom 125 ml
  TIGI Bed Head B for Men Balm Down, 125 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje TIGI Bed Head B for Men Balm Down pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje rdečico in pomirja kožoglobinsko vlaži kožopreprečuje draženje kožeNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • TIGI Bed Head Up All Night kozmetični set I. (za tanke lase) za ženske
  TIGI Bed Head Up All Night, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head Up All Night. PaketLastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabonega za lepe laseza lase brez volumnaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head Foxy Curls negovalna krema za utrjevanje in definicijo valov 200 ml
  TIGI Bed Head Foxy Curls, 200 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Lastnosti:gladipoenostavlja oblikovanjedaje oblikoNavodilo za uporabo:Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
 • TIGI Bed Head B for Men Smooth Mover hranilna krema za britje 150 ml
  TIGI Bed Head B for Men Smooth Mover, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje TIGI Bed Head B for Men Smooth Mover zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.Lastnosti:pomirja kožoomogoča enostavno britjevlaži in ne izsuši kožeNavodilo za uporabo:Po britju temeljito umijte.
 • TIGI Bed Head Dumb Blonde kozmetični set VII. (za barvane lase) za ženske
  TIGI Bed Head Dumb Blonde, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI. PaketLastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabonega za lepe laseza poškodovane laseza barvane laseodličen za dariloNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head For Men vlažilni šampon za vsakodnevno uporabo 250 ml
  TIGI Bed Head For Men, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon TIGI Bed Head For Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani laseumiva lase in čisti lasiščelase odišavi z blagim vonjemNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
 • TIGI Catwalk Sleek Mystique balzam za glajenje za neobvladljive lase 90 ml
  TIGI Catwalk Sleek Mystique, 90 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Catwalk Sleek Mystique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilakakovostno izboljša strukturo lasNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Catwalk Curlesque penasti utrjevalec za lase z močnim utrjevanjem 200 ml
  TIGI Catwalk Curlesque, 200 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Catwalk Curlesque daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:utrdi pričeskohitro in enostavno oblikovanjepričeska je ves dan pod nadzoromzagotavlja prožnost lasNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Bed Head Superstar pršilo za volumen in obliko 311 ml
  TIGI Bed Head Superstar, 311 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head Superstar daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninutrdi pričeskohitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • TIGI Bed Head Masterpiece lak za lase s srednjim utrjevanjem 340 ml
  TIGI Bed Head Masterpiece, 340 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase TIGI Bed Head Masterpiece bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričesklasem daje vitalnost in sijajenostaven in hiter nanosNavodilo za uporabo:Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.
 • TIGI Bed Head Elasticate krepilni balzam za šibke lase 750 ml
  TIGI Bed Head Elasticate, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Elasticate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženješčiti lase pred poškodbamiNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head On the Rebound stiling krema za prožnost kodrov 125 ml
  TIGI Bed Head On the Rebound, 125 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head On the Rebound bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:dolgotrajen učinekzagotavlja zdrav leskvlažine strjuje se v lasehNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • TIGI Catwalk Oatmeal & Honey intenzivna hranilna maska za suhe in poškodovane lase 200 g
  TIGI Catwalk Oatmeal & Honey, 200 g, Maske za lase za ženske, Maska za lase TIGI Catwalk Oatmeal & Honey predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja lase po celi njihovi dolžinilasje so mehki na dotiklasem zagotavlja očarljiv leskNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • TIGI Catwalk Oatmeal & Honey hranilni šampon za suhe in občutljive lase 300 ml
  TIGI Catwalk Oatmeal & Honey, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Catwalk Oatmeal & Honey učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:intenzivno vlažipodaljšuje obstojnost barve laszmanjšuje lomljivost lasNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Catwalk Headshot regeneracijski šampon za kemično obdelane lase 300 ml
  TIGI Catwalk Headshot, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Catwalk Headshot učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani laseintenzivno vlažizmanjšuje lomljivost lasNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Catwalk Fashionista vijoličen balzam za blond lase in lase s prameni 250 ml
  TIGI Catwalk Fashionista, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Catwalk Fashionista zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:lajša razčesavanje in oblikovanjekrepi barvo lasizboljšuje strukturo laszagotavlja potrebno vlaženjeSestava:brez sulfatovNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Reboot šampon za razdraženo lasišče 250 ml
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Reboot, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Urban Antidotes Reboot učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeodstranjuje prhljajdaje lesk in volumenNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Colour Goddess maska za barvane lase 200 g
  TIGI Bed Head Colour Goddess, 200 g, Maske za lase za ženske, Maska za lase TIGI Bed Head Colour Goddess predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto.Lastnosti:podaljšuje trajanje barveintenzivno vlažiizboljšuje prožnost lasnih vlakenNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
 • TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer šampon za neobvladljive lase 750 ml
  TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI S-Factor Smoothing Lusterizer učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laselase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI S-Factor Stunning Volume šampon za fine in tanke lase 750 ml
  TIGI S-Factor Stunning Volume, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI S-Factor Stunning Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenobnavlja in hrani laseNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI S-Factor True Lasting Colour oljna nega za barvane lase 100 ml
  TIGI S-Factor True Lasting Colour, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Olje za lase TIGI S-Factor True Lasting Colour vašim lasem nudi nego, ki si jo zaslužijo. Lasje bodo po nanosu mehki in polni sijaja.Lastnosti:vidno lepša lasevlaži in lasem daje mehkoboNavodilo za uporabo:Uporabljate lahko vsak dan.
 • TIGI Bed Head Totally Beachin nežen balzam za lase izpostavljene soncu 200 ml
  TIGI Bed Head Totally Beachin, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam TIGI Bed Head Totally Beachin obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje.Lastnosti:lasem daje mehkobo in sijajzagotavlja potrebno vlaženjeobnavlja lasna vlaknaNavodilo za uporabo:Nanesite na umite lase po dolžini in v konice.
 • TIGI Colour posoda za mešanje barve
  TIGI Colour, , Posode za mešanje barv za ženske, Posoda za mešanje barve TIGI Colour je nepogrešljiv dodatek k pripravkom za barvanje in bo olajšala vsako barvanje las.Lastnosti:namenjena je mešanju barve z oksidacijsko emulzijopoenostavlja nanašanje izdelka za barvanje
 • TIGI Bed Head Motor Mouth krema za volumen las z neonskim učinkom 240 ml
  TIGI Bed Head Motor Mouth, 240 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head Motor Mouth daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:zagotavlja volumen od koreninkrepi naravni sijaj lashitro in enostavno oblikovanjeNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite.
 • TIGI S-Factor Stunning Volume kozmetični set IV. (za tanke lase) za ženske
  TIGI S-Factor Stunning Volume, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI S-Factor Stunning Volume. PaketLastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabonega za lepe laseza popolno obliko in volumen lasNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head Beach Freak vlažilno pršilo za lažje česanje las 100 ml
  TIGI Bed Head Beach Freak, 100 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Beach Freak daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilapreprečuje cepljenje konicodpravlja lomljenje lasščiti lase pred mehanskimi poškodbami pri česanjuNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Bed Head Full of It lak za lase za volumen 371 ml
  TIGI Bed Head Full of It, 371 ml, Pršilo za volumen za ženske, Lak za lase TIGI Bed Head Full of It bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.Lastnosti:temeljito utrdi vse tipe las in pričesknaravno utrjevanjev laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesavalasem daje vitalnost in sijajne lepi las in daje pričeski naraven videzlasem daje takojšen volumenpripravek je prijazen do lasNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
 • TIGI Bed Head Fully Loaded šampon za volumen 250 ml
  TIGI Bed Head Fully Loaded, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Fully Loaded učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenlase odišavi z blagim vonjemNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize kozmetični set VI. (za normalne lase) za ženske
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-energize. PaketLastnosti:nega za lepe laseza regeneracijo in prehrano lasza intenzivno vlažnostNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head B for Men Wise Up čistilni šampon za moške 250 ml
  TIGI Bed Head B for Men Wise Up, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon TIGI Bed Head B for Men Wise Up učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščeobnavlja in hrani laselase odišavi z moškim vonjemizdelek je posebej razvit za potrebe moškihlase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Beach Me gel v pršilu za učinek kot s plaže 100 ml
  TIGI Bed Head Beach Me, 100 ml, Stiling pripravki za na plažo za ženske, Plažno pršilo TIGI Bed Head Beach Me vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju.Lastnosti:učinek plažnih kodrovlasem daje volumen in prožnostutrjuje laselahka tekstura, ki ne obremenjuje lasNavodilo za uporabo:Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
 • TIGI Bed Head Screw It vlažilno gelasto olje za valove 100 ml
  TIGI Bed Head Screw It, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja TIGI Bed Head Screw It daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.Lastnosti:lasem nudi hidratacijo in hranilanudi privlačen leskdeluje proti kodranju laskroti neobvladljive laseNavodilo za uporabo:Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
 • TIGI Bed Head B for Men Press Up stiling kremasta pena z močnim utrjevanjem 125 ml
  TIGI Bed Head B for Men Press Up, 125 ml, Pene za lase za moške, Utrjevalni pripravek TIGI Bed Head B for Men Press Up daje vaši pričeski želeno obliko in volumen.Lastnosti:hitro in enostavno oblikovanjeutrdi pričeskozagotavlja prožnost laszagotavlja volumen od koreninNavodilo za uporabo:Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
 • Tigi Bed Head Men Slick Trick gel za učvrstitev in oblikovanje las 75 g
  Tigi Bed Head Men Slick Trick. **Tigi Bed Head Men Slick Trick Firm Hold** odlično poživi in oblikuje lase. Lasem doda sijaj in teksturo. ### **Uporaba** Nanesite na vlažne lase in nato sperite. ### **Količina in sestavine** Količina: 75 g Water (Aqua) PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Steareth-20, Oleth-10 Phosphate, Ceteareth-25, PPG-5-Ceteth-20, Triethanolamine, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin,
 • Tigi Rockaholic Punked Up gel za močno obstojnost frizure 200 ml
  Tigi Rockaholic Punked Up. **Tigi Rockaholic Punked Up** je gel, ki vašim lasem nudi močno obstojnost. Poskrbi za želeno obliko in pričeski daje naravni sijaj. ### **Uporaba** Majhno količino gela nanesite na vlažne ali suhe lase. Oblikujete jih v želeno obliko. ### **Količina in sestavine** Količina: 200 ml V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljet
 • Tigi Rockaholic Livin´ The Dream suh šampon za vse tipe las 147 g za ženske
  Tigi Rockaholic Livin´ The Dream. Suhi šampon ** Tigi Rockaholic Livin 'The Dream **. Suhi šampon Tigi Rockaholic Livin 'The Dream takoj osveži lase in doda količino in fiksacijo. Lasem daje polnejši videz in teksturo. Lahko česanje in ne pušča ostankov na laseh. ### **Uporaba** Nanesite na konice las. Nanesite na dolžino las za mat videz. ### **Količina in sestavine** Količina: 147 g Isobutane, Pr
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery balzam za suhe in poškodovane lase 750 ml
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery, 750 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase.Lastnosti:zagotavlja potrebno vlaženjelasem zagotavlja očarljiv leskščiti pred negativnimi učinki zunanjega okoljaNavodilo za uporabo:Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection šampon za šibke, obremenjene lase 750 ml
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknapodaljšuje obstojnost barve laslase pušča mehkeNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery kozmetični set I. (za suhe in poškodovane lase) za ženske
  TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery. PaketLastnosti:celotna rutina za lepoto vaših lasza intenzivno vlažnostza poškodovane laseza suhe laseNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • TIGI Bed Head Elasticate šampon za okrepitev las za šibke lase 750 ml
  TIGI Bed Head Elasticate, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Elasticate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:obnavlja in hrani lasekrepi lasna vlaknaintenzivno vlažizmanjšuje lomljivost lasNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Catwalk Fashionista vijoličen šampon za blond lase in lase s prameni 300 ml
  TIGI Catwalk Fashionista, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Catwalk Fashionista učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:umiva lase in čisti lasiščedaje lesk in volumenlase pušča mehkeobnavlja in hrani laseSestava:brez sulfatovNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
 • TIGI Bed Head Straighten Out krema za ravnanje las 120 ml
  TIGI Bed Head Straighten Out, 120 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek TIGI Bed Head Straighten Out bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.Lastnosti:gladivlažipoenostavlja oblikovanjeNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
 • TIGI Bed Head Colour Goddess oljni šampon za barvane lase 750 ml
  TIGI Bed Head Colour Goddess, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Bed Head Colour Goddess učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.Lastnosti:podaljšuje obstojnost barve lasobnavlja in hrani laseintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

Vrh