Znamke 1
Cena

Smells Like Spells oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
 • Smells Like Spells Norse Magic Norns dišeča sveča z lesenim stenjem (luck/success) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Norns, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Norns čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sadna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya aroma difuzor s polnilom (love/relationship) 80 ml
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 80 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Smells Like Spells Norse Magic Freya prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Thor čajna sveča (Concentration/Career) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Thor, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Thor dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:lesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Idunn dišeča sveča z lesenim stenjem (beauty/sexuality) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Idunn, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Idunn čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromaveganski izdelekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenječisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinanetoksična sestavaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Odin dišeča sveča z lesenim stenjem (focus/self-confidence) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Odin, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Odin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaveganski izdelekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenječisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinanetoksična sestavaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga dišeča sveča z lesenim stenjem (Home/Partnership) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Frigga čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sladka aromaorientalska aromazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag aroma difuzor s polnilom (purification/protection) 80 ml
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 80 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Smells Like Spells Norse Magic Hag prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:začinjena aromatopla dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga aroma difuzor s polnilom (home/partnership) 80 ml
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 80 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Smells Like Spells Norse Magic Frigga prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sladka aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr aroma difuzor s polnilom (wealth/abundance) 80 ml
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 80 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Smells Like Spells Norse Magic Freyr prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga čajna sveča (Home/Partnership) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Frigga dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:začinjena aromasladka aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag čajna sveča (Purification/Protection) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Hag dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:zeliščna aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Eir čajna sveča (Healing/Health) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Eir, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Eir dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:zeliščna aromacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Massage Candle masažna sveča 170 g
  Smells Like Spells Massage Candle, 170 g, Masažna olja Dišave za dom
 • Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr dišeča sveča z lesenim stenjem (protection/defence) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Heimdallr čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zeliščna aromapri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjeveganski izdelekdizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenječisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinanetoksična sestavaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya dišeča sveča z lesenim stenjem (love/relationship) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Freya čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Hag dišeča sveča z lesenim stenjem (purification/protection) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Hag, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Hag čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zeliščna aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir dišeča sveča z lesenim stenjem (relaxation/meditation) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Mimir čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir aroma difuzor s polnilom (relaxation/meditation) 80 ml
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 80 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Smells Like Spells Norse Magic Mimir prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sveža dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Thor dišeča sveča z lesenim stenjem (concentration/career) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Thor, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Thor čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr dišeča sveča z lesenim stenjem (Wealth/Abundance) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Freyr čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Eir dišeča sveča z lesenim stenjem (healing/health) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Eir, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Eir čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:citrusna dišavazeliščna aromaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freyr čajna sveča (Wealth/Abundance) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Freyr, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Freyr dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:lesna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Norns čajna sveča (luck/success) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Norns, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Norns dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:začinjena aromasadna dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Freya čajna sveča (Love/Relationship) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Freya, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Freya dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:cvetlična dišavazeliščna aromasveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Mimir čajna sveča (Relaxation/Meditation) 6 kos
  Smells Like Spells Norse Magic Mimir, 6 kos, čajna sveča Dišave za dom, Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Mimir dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.Lastnosti:lesna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Frigga darilni set I.
  Smells Like Spells Norse Magic Frigga, , dišeča sveča Dišave za dom, Lastnosti:začinjena aromasladka aromaveganski izdelekNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Smells Like Spells Norse Magic Bragi dišeča sveča z lesenim stenjem (inspiration/creativity) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Bragi, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Bragi čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:sveža dišavazeliščna aromaveganski izdelekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenječisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinanetoksična sestavaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
 • Smells Like Spells Norse Magic Dellingr dišeča sveča z lesenim stenjem (vivacity/recreation) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Dellingr, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Dellingr čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:zeliščna aromasveža dišavaveganski izdelekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenječisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinanetoksična sestavaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Smells Like Spells Norse Magic Kvasir dišeča sveča z lesenim stenjem (harmony/wisdom) 200 g
  Smells Like Spells Norse Magic Kvasir, 200 g, dišeča sveča Dišave za dom, Dišeča svečka Smells Like Spells Norse Magic Kvasir čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.Lastnosti:lesna dišavaveganski izdelekpri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušjedizajnerska embalažaidealno kot dariloembalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatekdolgo gorenjeročno izdelanočisto gorenjeSestava:100-% sojin vosek100-% naravne sestavinene vsebuje sintetičnih barvilbrez vsebnosti GSOne vsebuje parafinaleseni stenjsestava organske kakovostiNavodilo za uporabo:Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Nazadnje videno

Vrh