Znamke 1
Cena

Saloos oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Saloos 137 izdelkov
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Celuline 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožeodstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Anti-Age hialuronski serum 15 ml
  Saloos Anti-Age, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Saloos Anti-Age je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijeobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjekoži vrača svežino in mladostno lepotoNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Intimia 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožeintenzivno vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Celulinie 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijana koži ne pušča mastnih sledihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Jasmin 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hranirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Tea Tree 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediza uporabo na telesu in obrazuNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Vitalnost 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil otroško sproščajoče olje 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožohitro se vpijakožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil otroško olje za nego kože okoli nosu pri prehladih 10 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 10 ml, Posebna nega za otroke, Izdelek Saloos Pregnancy and Maternal Oil je namenjen za posebno nego otroške kože.Lastnosti:pomaga lajšati dihanjedeluje preventivno proti draženjuna koži ustvari zaščitno plastza občutljivo otroško kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio chia olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehča
 • Saloos Magnesium magnezijevo olje za regeneracijo mišic 50 ml
  Saloos Magnesium, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Magnesium vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hitro se vpijaza uporabo na telesu in obrazuSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio arganovo olje s pomlajevalnim učinkom 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Oleje predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:lepša in gladi nepopolnostiobnavlja in vlažirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožekožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Karité rakitovčev balzam 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:izboljšuje čvrstost kožekoži vrača prožnostpopravlja suho kožoglobinsko vlaži kožoNavodilo za uporabo:Vmasirajte v kožo, dokler se pripravek povsem ne vpije.
 • Saloos Bio Karité balzam za ustnice 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Saloos Bio Karité je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih.Lastnosti:globinsko vlaži in intenzivno hraniustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivisuhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodjeNavodilo za uporabo:Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Bio Karité nosni balzam 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Regeneracija kože za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité skrbno neguje vašo kožo in jo obnavlja.Lastnosti:intenzivno vlažipomirja draženje in rdečicoobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na prizadeto območje kože, po potrebi tudi večkrat dnevno.
 • Saloos Bio Karité balzam za nohte 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Nega nohtov za ženske, Krema Saloos Bio Karité popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:obnavljaVlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Sivka 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijakožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Karité balzam granatno jabolko 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:globinsko vlaži kožokoži vrača prožnostizboljšuje čvrstost kožeNavodilo za uporabo:Nežno vmasirajte v kožo. Za optimalno hidratacijo uporabljajte po prhanju, ko je koža še vlažna.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Body Fit 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hitro se vpijaglobinsko vlažiučvrsti povešeno kožokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Erotika 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijana koži ne pušča mastnih sledihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Melisa 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiglobinsko hranikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Limona Tea Tree 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:ugodno vpliva na ekceme in težavno kožoobnavlja in vlažikožo pušča žametno mehkohitro se vpija in ne pušča občutka mastnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Tea Tree-Manuka 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniugodno vpliva na ekceme in težavno kožoučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Sandalovina 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniučinkovito vlaži in mehčaugodno vpliva na ekceme in težavno kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Erotika 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:koži vrača občutek udobjakožo pušča žametno mehko na dotikmehča in povečuje elastičnost kožeintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils hladno stiskano marelično olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio jojobino olje 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča žametno mehkoupočasnjuje staranjeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils ricinusovo olje za obraz in telo 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:obnavlja in vlažikožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils mandljevo olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožovidno mehča kožokožo pušča prožno in voljnohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils makadamijevo olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils laneno olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnovidno mehča kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Sladko spanje 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils olje iz koruznih kalčkov 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediglobinsko vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil olje za masažo presredka 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Antistres 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil olje za prsi 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnoNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Oil Extract oljasti izvleček rakitovca 50 ml
  Saloos Oil Extract, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oil Extract vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:učvrsti povešeno kožovidno mehča kožohrani in neguje kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Coconut Oil kokosovo olje za suho in občutljivo kožo 250 ml
  Saloos Bio Coconut Oil, 250 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Bio Coconut Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnovidno mehča kožokožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožoSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bath Oil olje za kopel za otroke 125 ml
  Saloos Bath Oil, 125 ml, Kopanje za otroke, Pripravek Saloos Bath Oil nežno neguje otroško kožo pri kopeli.Lastnosti:nežno čistivlaži in mehčakoži daje hranilakrepi zaščitno bariero kožene povzroča draženjaNavodilo za uporabo:Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
 • Saloos Floral Water sivkina voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojosvežuje in osvetljujeobnavlja kožotakoj pomirja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Floral Water Lemon Tea Tree voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojtakoj pomirja kožoosvežuje in osvetljujeobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Granatno jabolko 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistopreprečuje suho kožoobnavlja kožoima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Limona Tea Tree 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s kožekožo pušča povsem čistokoža je na dotik nežna in voljnaima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Floral Water metina voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojtakoj pomirja kožokožo dela mehko, svežo in sijočoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Melisa 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistokoža je na dotik nežna in voljnaobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Ylang-Ylang 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoima osvežilne in pomirjajoče učinkeobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Bio Peeling piling za telo mojito 140 ml
  Saloos Bio Peeling, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za prhanje Saloos Bio Peeling nežno in učinkovito z vaše kože odstranjuje odmrle celice in jo pušča lepo gladko.Lastnosti:odstranjuje odmrle kožne celicepopolno zgladi kožoosvežujeglobinsko čisti kožoNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pilinga na mokro kožo. Masirajte s krožnimi gibi in nato temeljito sperite.
 • Saloos Bio Peeling piling za telo sivka in tea tree 140 ml
  Saloos Bio Peeling, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za prhanje Saloos Bio Peeling nežno in učinkovito z vaše kože odstranjuje odmrle celice in jo pušča lepo gladko.Lastnosti:odstranjuje odmrle kožne celicepopolno zgladi kožointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pilinga na mokro kožo. Masirajte s krožnimi gibi in nato temeljito sperite.
 • Saloos Shower Oil konopljino olje za prhanje 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:intenzivno vlažiodstranjuje umazanijomehča in povečuje elastičnost kožekoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Karité balzam Argan Revital 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Saloos Bio Karité vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoobnavlja in poživljahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils ekstra bio šipkovo olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Oleje Bio lisované za studena predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiglobinsko hranilepša in gladi nepopolnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Shower Oil otroško olje za prhanje z vrtnim ognjičem 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Umivanje za otroke, Izdelek Saloos Shower Oil nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi.Lastnosti:hrani in neguje kožokoža je po uporabi mehka in voljnaobnavlja kožopomirja draženjeNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Shower Oil gel za prhanje za nosečnice 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:mehča in povečuje elastičnost kožehrani in neguje kožokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Natur Aroma Airspray Anti-Tobacco pršilo za dom 50 ml
  Saloos Natur Aroma Airspray Anti-Tobacco, 50 ml, pršilo za dom Dišave za dom, Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Anti-Tobacco z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.Navodilo za uporabo:Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Saloos Natur Aroma Airspray Lavender pršilo za dom 50 ml
  Saloos Natur Aroma Airspray Lavender, 50 ml, pršilo za dom Dišave za dom, Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Lavender z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Saloos Men 100% Gentleman pomlajevalno olje za obraz za moške 20 ml
  Saloos Men 100% Gentleman, 20 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Saloos Men 100% Gentleman je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga zmanjšati znake staranja kožeobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjeučinkovito vlaži in nahraniobnavlja prožnost kožeNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils moringovo olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:lepša in gladi nepopolnostihitro se vpijakožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Jasmin 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijahrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Vrtnica 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihitro se vpijavidno mehča kožohrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Vrtnica 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniobnavlja prožnost koželepša in gladi nepopolnostiučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Sivka 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesaodstranjuje umazanijomehča in povečuje elastičnost kožekoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Granatno jabolko 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčarevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Ylang-Ylang 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčahitro se vpija in ne pušča občutka mastnostirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Kamilica 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiugodno vpliva na ekceme in težavno kožokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Sivka 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniugodno vpliva na ekceme in težavno kožoobnavlja in vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Floral Water cvetlična voda za obraz Neroli 50 ml
  Saloos Floral Water, 50 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojkožo dela mehko, svežo in sijočoobnavlja kožotakoj pomirja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Neroli 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiglobinsko hranikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil negovalno olje za noseče 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnodeluje preventivno proti nastajanju strijglobinsko vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Coconut Care bio kokosova nega Chocolate 100 ml
  Saloos Bio Coconut Care, 100 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Coconut Care vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihrani in neguje kožokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils bučno olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnoglobinsko vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Shower Oil žensko olje za britje saten 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, izdelki za britje za ženske, Pripravek Saloos Shower Oil lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože.Lastnosti:zagotavlja natančno in hitro britjevlaži in mehčapreprečuje draženjeNavodilo za uporabo:Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Rožni les 50 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 50 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnavlaži kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Bio Karité otroški balzam 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, nega kože za otroke, Izdelek Saloos Bio Karité učinkovito neguje občutljivo otroško kožo.Lastnosti:vlaži in mehča otroško kožonahrani nežno otroško kožokožo pomirjakoži vrača prožnostNavodilo za uporabo:Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Argan revital 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčalepša in gladi nepopolnostiglobinsko hranirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Bergamotka 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:obnavlja kožoučinkovito odstranjuje ličila s kožekožo pušča povsem čistopreprečuje suho kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Sivka 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoobnavlja kožoima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil tea tree-manuka 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s kožekožo pušča povsem čistoobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil nevtralno 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnapomirja draženjeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Face Care Set kozmetični set I. za ženske
  Saloos Face Care Set, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Saloos Face Care Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:čudovita embalaža/darilno pakiranjeprimeren za kožo z nepravilnostmiza intenzivno vlaženje kožeza problematično kožoza popolno nego obrazaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Saloos Face Care Set kozmetični set III. za ženske
  Saloos Face Care Set, , Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Saloos Face Care Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:čudovita embalaža/darilno pakiranjeza nego in obnovo kože obrazaza nego zrele kože obrazaza dehidrirano kožoNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Saloos Face Care Set kozmetični set II. za ženske
  Saloos Face Care Set, , Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Saloos Face Care Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:čudovita embalaža/darilno pakiranjeza nego in obnovo kože obrazaza posvetlitev in revitalizacijo kožeza popolno nego obrazaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Saloos Bio Peeling piling za telo vrtnica 140 ml
  Saloos Bio Peeling, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za prhanje Saloos Bio Peeling nežno in učinkovito z vaše kože odstranjuje odmrle celice in jo pušča lepo gladko.Lastnosti:globinsko čisti kožoodstranjuje odmrle kožne celicepomirja draženjeNavodilo za uporabo:Nanesite majhno količino pilinga na mokro kožo. Masirajte s krožnimi gibi in nato temeljito sperite.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Mojito 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:intenzivno vlažiskrbno umije in očisti kožo celega telesakožo pušča žametno mehko na dotikkoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio sončnično olje 250 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 250 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnoglobinsko vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio konopljino olje 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio avokadovo olje 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio arganovo olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča prožno in voljnodeluje preventivno proti nastajanju strijupočasnjuje staranjeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos White Clay maska za telo in obraz 70 g
  Saloos White Clay, 70 g, Kremne maske za ženske, Maska za obraz Saloos White Clay bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:kožo čisti v globinoučinkovito čisti porekožo pušča svilnato mehko na dotikosvetljuje in osvežujeSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Sledite navodilom na embalaži.
 • Saloos Natur Aroma Airspray Lemon pršilo za dom 50 ml
  Saloos Natur Aroma Airspray Lemon, 50 ml, pršilo za dom Dišave za dom, Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Lemon z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.Lastnosti:citrusna dišavaNavodilo za uporabo:Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba pršilo za dom 50 ml
  Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba, 50 ml, pršilo za dom Dišave za dom, Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.Lastnosti:topla dišavaNavodilo za uporabo:Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Saloos Natur Aroma Airspray Energy pršilo za dom 50 ml
  Saloos Natur Aroma Airspray Energy, 50 ml, pršilo za dom Dišave za dom, Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Energy z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Saloos Intensive Care 100% squalane 20 ml
  Saloos Intensive Care, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Intensive Care predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:hitro se vpija in ne pušča občutka mastnostikožo pušča žametno mehkokožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Intensive Care eliksir squalane & verbena 20 ml
  Saloos Intensive Care, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčaglobinsko hraniNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Intensive Care eliksir squalane & Q10 20 ml
  Saloos Intensive Care, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Intensive Care predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:revitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeobnavlja prožnost kožeobnavlja in vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils slivovo olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčakožo pušča žametno mehkokožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils baobab olje 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Oleje Bio lisované za studena predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeučvrsti povešeno kožodeluje preventivno proti nastajanju strijNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio arganovo olje z vonjem sivke 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske
 • Saloos Bio Karité karitejevo maslo 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Masla za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:globinsko vlaži kožointenzivno hrani in mehčakoži vrača prožnostkožo pomirjaSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Vmasirajte v kožo, dokler se pripravek povsem ne vpije.

Nazadnje videno

Vrh