Znamke 1
Cena

NATURANA oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: NATURANA 7 izdelkov
 • NATURANA Ženske dvodelne kopalke July
  Dvodelne nepodložene kopalke klasičnega kroja July. Košarice modrčka so podložene z drugim slojem finega materiala in so oblikovane za udobje tudi večjih prsi. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Primeren tudi za velike prsi Nepodložene košarice Klasična kost Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženske dvodelne kopalke July Red
  Dvodelne kopalke July v retro slogu. Push-up košarice imajo poleg trdne ojačitve še odstranljive blazinice. Z njimi boste z lahkoto prišle do bujnega dekolteja. Modrček dopolnjujejo nižje hlačke klasičnega kroja. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Push-up košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Zgornji in spodnji del se prodajata kot komplet, zato naročilo posameznih delov ni mogoče. Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženske tankini Martha
  Ženske tankini Martha čudovito pristajajo tudi ženskam, ki jih je narava bogato obdarila. Podložene košarice ponujajo potrebno oporo tudi velikemu oprsju, zgornji del kopalk pa bo zakril drobne nepopolnosti postave. Naramnice se odpnejo na hrbtu, kjer jih lahko tudi prekrižate. Hlačke v preverjenem klasičnem kroju. Ženske tankini Primerne tudi za polnejše postave Material, ki se hitro posuši Skrite podložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženske dvodelne kopalke Rhoda
  Ženske dvodelne kopalke Rhoda v brezčasnem dizajnu in elegantni barvitosti. Podložene košarice kroja balkonet z odstranljivimi naramnicami. Silikonski paščki poskrbijo, da modrček ostane na mestu tudi brez njih. Hlačke klasičnega kroja so podložene z dodatnim slojem tkanine za kopalke. Ženski bikini Hitro sušeči material Primerno tudi za polnejše obline Podložene košarice Klasične kosti Silikonski pašček na notranji strani obsega Odstranljive naramnice Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačnega del Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženski tankini Berenice
  Ženski tankini Berenice z mehko podloženimi košaricami je primeren tudi za ženske s polnejšimi oblinami. Priljubljen kroj zanesljivo skrije trebušček. Ženski tankini Hitro sušeči material Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Naramnice so odstranljive le na zadnji strani Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženske enodelne kopalke July
  Enodelne kopalke July z mehko podloženimi košaricami. Kroj, primeren tudi za ženske polnejših oblin. Kombinacije pik in enobarvnega dela deluje brezčasno s kančkom elegance. Enodelne kopalke Hitro sušeči material Primerno tudi za polnejše obline Nevidne podložene košarice Brez kosti Klasičen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • NATURANA Ženske dvodelne kopalke Berenice
  Ženske dvodelne kopalke Berenice v sveži barvni kombinaciji modre in bele barve. Košarice so podložene s slojem prožne tkanine, kosti lepo zaoblijo vaše prsi. Nizke hlačke klasičnega kroja so podložene s slojem tanjšega materiala. Ženske dvodelne kopalke Hitro sušeči material Nepodložene košarice Naramnice so odstranljive le na zadnji strani Klasične kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko Klasčen kroj hlačnega dela Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh