Cena
Velikosti

LORIN oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
57 izdelkov
 • LORIN Moške kopalke LORIN Cesare črna
  17,99 €
  Elegantne moške kopalne boksarice modernega sloga. Izredno udobne! Kopalke so iz materiala italijanske blagovne znamke Carvico, s hitrosušečimi lastnostmi. Vsebujejo tudi vlakna LYCRA® Sport, v področju razkoraka so podložene z lahkim slojem materiala za kopalke V pasu sta vstavljeni ploska elastika in vrvica za zategovanje Krajše hlačnice Zadnja stran ima na sredini navpičen šiv
 • LORIN Dekliške kopalke Lanza modra-bela
  16,79 €
  Dekliške enodelne kopalke s črtami, pikami in češnjami iz bleščic! Kopalke italijanske blagovne znamke Carvico so izdelane iz materiala s hitro sušečimi lastnostmi. Vsebujejo tudi vlakna LYCRA® XTRA Sport, spredaj so podložene z drugim lahkim slojem materiala za kopalke, kar zagotavlja občutek suhosti Vzorec pik in črt na sprednjem delu dopolnjujejo češnje Po dolžini nastavljive tanke naramnice so na hrbtu prekrižane Področje hrbta je rahlo izrezano Hlačnice so elastične in okrašene z volančki
 • LORIN Dekliške enodelne kopalke Susan večbarvna
  18,74 €
  Enodelne dekliške kopalke Susan z igrivim motivom smajlijev. Naramnice so prekrižane na hrbtu, dolžina ni nastavljiva. Sešite so iz italijanskega materiala Carvico s posebej trpežno lycro. Dekliške kopalke LYCRA® SPORT Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Moške kopalke LORIN Ignazio Blue modra
  13,59 €
  Moške kopalne boksarice v modnem slogu. Izjemno udobne! Kopalke so sešite iz hitro sušečega materiala italijanske znamke Carvico z uporabo vlaken LYCRA® SPORT, v predelu mednožja pa so podložene z zelo lahkotnim materialom za kopalke V pasu je široka ploščata elastika z zategovalno vrvico Krajše hlačnice, ob straneh so našiti kontrastni trakovi Zadnja stran ima na sredini navpičen šiv
 • LORIN Dekliške kopalke Aletta modra-bela
  16,79 €
  Dekliške enodelne kopalke s črtami, pikami in neonskimi elementi! Kopalke italijanske blagovne znamke Carvico so izdelane iz materiala s hitro sušečimi lastnostmi. Vsebujejo tudi vlakna LYCRA® XTRA Sport, v celoti so podložene z drugim lahkim slojem materiala za kopalke, kar zagotavlja občutek suhosti Vzorec pik in črt spredaj dopolnjuje pentlja Po dolžini nastavljive tanke neonske naramnice so na hrbtu prekrižane Področje hrbta je rahlo izrezano in brez vzorca Hlačnice so elastične in okrašene z neonskimi
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Rosy umazano-roza
  37,48 €
  Dvodelne kopalke Rosy v preprostem kroju za ljubiteljice udobja. Zgornji del se zavezuje na ramenih, brazil hlačke pa ob strani. Poleg tega navpičen šiv na zadnji strani optično zaobli vašo zadnjico. Sešite so iz materiala, ki je odporen na UV-sevanje. Ženski bikini Hitro sušeč material Zaščitni faktor UPF 50+ Naramnice se zavezujejo Brez kosti Oblačijo se čez glavo Brazil hlačke Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Rosy umazano-roza
  14,39 €
  Spodnji del kopalk Rosy v enostavnem kroju za ljubiteljice udobja. Brazil hlačke imajo ob strani praktično zavezovanje. Poleg tega navpičen šiv na zadnji strani vašo zadnjico optično zaobli. Sešite so iz materiala, ki je odporen na UV-sevanje. Spodnji del kopalk Brazil hlačke Hitro sušeč material Zaščitni faktor UPF 50+ Zavezovanje ob strani Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Moške kopalke LORIN Rinaldo Navy temno-modra
  14,39 €
  Klasične moške kopalke slip kroja. Kopalke so iz materiala italijanske blagovne znamke Carvico, ki se hitro suši. Vsebujejo tudi vlakna LYCRA® Sport in so podložene s slojem lahkega materiala za kopalke V pasu sta široka ploska elastika in vrvica za zategovanje Na robovih hlačnic je všita elastika za perilo Zadnja stran je gladka, brez šivov
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Haley črna/roza
  28,88 €
  V dvodelne kopalke Haley v kontrastni barvni izvedbi se boste enostavno zaljubile. Priljubljene trikotne košarice na sredini povezujejo okrasni trakovi in so podložene s tanko odstranljivo podlogo. Hlačke so z notranje strani podložene z udobno tkanino za kopalke. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Nepodložene trikotne košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Kiara črna
  17,59 €
  Spodnji del kopalk se zahvaljujoč klasičnemu kroju prijetno nosi, cenile pa ga bodo tudi ženske polnejših postav. Motiv pavjih peres daje hlačkam izvirnost. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Zgornji del ženskih kopalk Pink roza
  27,99 €
  V izvirnem zgornjem delu bikink Pink boste kraljica plaže. Izrazit odtenek poudarja netradicionalen žametni videz, ki se na soncu čudovito lesketa. Zgornji del z odstranljivimi blazinicami doda prsim volumen. Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro LYCRA® XTRA LIFE™ Podložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Tropical island barvna
  16,79 €
  Spodnji del kopalk Tropical island je preplet atraktivnega videza in udobja. Za to poskrbi klasičen kroj in z mehko tkanino za kopalke podložena notranjost. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Dekliške enodelke kopalke Ina modra-bela
  25,99 €
  Enodelne dekliške kopalke Ina so sešite iz italijanskega materiala Carvico z izjemno trpežno lycro. Naramnice so prekrižane na hrbtu in imajo nastavljivo dolžino. Dekliške kopalke LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Lenny črna
  35,23 €
  Zanimiva rešitev ženskih kopalk v elegantni črni barvi. Podložene košarice krasijo okrasni trakovi z zlatimi detajli. Spodnji del klasičnega kroja pristaja vsaki postavi. Ženske bikinke Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Shiny Blue modra
  22,99 €
  Spodnji del klasičnega kroja sijočega dizajna. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Zaščitni faktor UPF 50+
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Pineapple črna-zlata
  48,93 €
  Zanimive ženske bikinke izvirnega kroja in dizajna. Podložene košarice ponujajo možnost vstavljanja dodatnih blazinic za še polnejši dekolte. Poleg tega so okrašene z okrasnimi trakovi. Klasično krojen spodnji del pristaja vsaki postavi. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženski monokini Shiny Blue modra
  43,54 €
  Hrepenite po izvirnih kopalkah, v katerih vas bodo vsi opazili? Ženski monokini s svetlečimi detajli vam bo pri tem pomagal. Na sprednji strani ima zanimiv izrez, z zadnje strani pa izgleda kot klasičen bikini. Podložene košarice brez kosti čudovito zaoblijo prsi. Ženski monokini Hitro sušeč material LYCRA® SPORT Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene trikotne košarice Brez kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Zavezovanje za vratom Klasičen kroj v predelu hlačk Ustvarite popoln videz za na pla
 • LORIN Ženske tankini Thalia I barvna
  56,23 €
  Tankini Thalia bodo cenile lastnice polnejših postav. Zgornji del s skritimi podloženimi košaricami krasi decenten motiv, hlačke klasičnega kroja so enobarvne. So iz italijanskega materiala Carvico z lajkro. Ženske tankini Carvico – italijanski material z lajkro Primerne za polnejše postave Skrite podložene košarice Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske nosečniške enodelne kopalke Rosy umazano-roza
  52,49 €
  Enodelne nosečniške kopalke Rosy zagotavljajo dovolj prostora za rastoč trebušček. S pomočjo naramnic, ki se zavezujejo, lahko nepodložene košarice prilagodite naraščajoči velikosti prsi. Del kopalk je tudi krilo s prerezom, ki zakrije trebuh in zgornji del stegen. Spodnji del je v klasičnem kroju. Nosečniške kopalke Hitro sušeč material Nepodložene košarice Naramnice na zavezovanje Klasična kost Spodnji del v klasičnem kroju Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Sailor II modra-bela
  38,98 €
  Dvodelne kopalke Sailor II. Nepodložen zgornji del bandeau kroja je prekrit z bogatim volančkom, ki ga lahko preprosto potegnete na ramena. Model dopolnjujejo črtaste hlačke v mornarskem slogu. Ženske dvodelne kopalke Material, ki se hitro posuši Nepodložen bandeau modrček Snemljive naramnice Naramnice, ki se zavezujejo Brez kosti Oblači se čez glavo Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Brooke I barvna
  17,59 €
  So vam všeč netradicionalni vzorci? Potem vam bo zagotovo všeč spodnji del kopalk Brooke z motivom pavjih peres. Poleg tega je ta kroj prijetno nositi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Colorful world barvna
  14,94 €
  Spodnji del kopalk Colorful world netradicionalnega dizajna. Zahvaljujoč klasičnemu kroju in notranjosti, podloženi z mehkim materialom, je kopalke prijetno nositi. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico – italijanski material z lajkro Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Joyce barvna
  16,79 €
  Spodnji del kopalk Joyce je iz italijanskega materiala Carvico z lajkro. Hlačke klasičnega kroja krasi pester rastlinski motiv. Primerne tudi za ženske polnih postav. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Primeren tudi za polne postave Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Miracle bela
  55,19 €
  Kopalke Miracle na eno naramnico v katerih boste naredili vtis. Srebrnkast vzorec, ki posnema kačjo kožo, ustvarja nežen odsev. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Klasičen kroj v predelu hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Debra črna-bela
  47,13 €
  Privoščite si udobne a hkrati modne kopalke Debra iz italijanskega materiala Carvico z neobičajnim vzorcem. Zanimiv kroj zgornjega dela in okrasni trakovi na višjih hlačkah kopalkam dodajo piko na i. Zgornji del se oblači čez glavo in ima zapenjanje na zadnji strani, kar preprečuje vihanje blaga. Ustvarjene za ženske s polnejšimi oblinami. Ženski bikini Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Primerne za velike prsi Brez kosti Zapenjanje zadaj s plastično zaponko Oblačijo se čez glavo Hlačke
 • LORIN Spodnji del kopalk Debra črna-bela
  14,94 €
  Spodnji del kopalk Debra iz italijanskega materiala Carvico z lycro. Ustvarjen za ženske s polnejšimi oblinami. Spodnji del kopalk Hlačke z dvignjenim pasom Primerne za polnejše obline Hitro sušeč material Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Dvodelne ženske kopalke Shiny Blue modra
  63,78 €
  Dvodelne ženske kopalke z izvirnim bleščečim potiskom. Košarice ponujajo možnost vstavljanja dodatnih blazinic za še bolj izrazit dekolte. Zavezovanje za vratom krasi masiven kovinski dodatek. Spodnji del klasičnega kroja enake bleščeče izvedbe pristaja vsaki postavi. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši LYCRA® SPORT Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Pineapple črna-zlata
  20,99 €
  Spodnji del klasičnega kroja. Z izvirnim zlatim potiskom. Spodnji del kopalk Klasične hlačke Material, ki se hitro posuši
 • LORIN Ženski monokini Night Sky črna
  52,69 €
  Hrepenite po izvirnih kopalkah, v katerih vas bodo vsi opazili? Ženski monokini s svetlečo površino vam bo pri tem pomagal. Zanimiv kroj na prednji strani, z zadnje strani pa izgledajo kot klasičen bikini. Nepodložene košarice so povezane z zlatimi okraski, spodnji del pa z okrasnimi trakovi. Ženski monokini Hitro sušeč material LYCRA® XTRA LIFE™ Zaščitni faktor UPF 50+ Nepodložene košarice Brez kosti Zavezovanje za vratom in v/na zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Thalia I barvna
  18,74 €
  Enobarven spodnji del kopalk Thalia bodo cenile lastnice polnejših postav. So iz italijanskega materiala Carvico z lajkro. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Carvico – italijanski material z lajkro Primeren za polnejše postave Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Blue modra
  13,43 €
  Spodnji del nosečniških kopalk tankini Blue udobnega klasičnega kroja. Rahlo znižan pas ponuja dovolj prostora rastočemu trebuščku. Spodnji del kopalk Material, ki se hitro posuši Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Sailor II modra-bela
  12,99 €
  Spodnji del ženskih kopalk Sailor II. V priljubljenem mornarskem slogu! Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Fantovske kopalke Damian modra
  7,79 €
  Fantovske kopalke Damian sešite iz italijanskega materiala Carvico z lycro. Fantovske kopalke LYCRA® SPORT Carvico – italijanski material z lycro V pasu je všita elastika Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Kiara črna
  50,38 €
  Dvodelne kopalke združujejo udobje in izvirnost. Košarice modrčka, krojene v obliki črke T, prsi čudovito zaoblijo, kosti pa jim ponujajo oporo. Hlačke kopalk so zahvaljujoč vzorcu pavjih peres nekaj posebnega. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Brooke I barvna
  55,83 €
  Očarajte s kontrastom. Kopalke Brooke so za to kakor nalašč. Enobarven modrček kroja balkonet pričara čudovit dekolte. Dopolnjujejo ga hlačke v črno-beli izvedbi z motivom pavjih peres. Ženske dvodelne kopalke Primeren tudi za velike prsi Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene košarice Snemljive naramnice Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Zgornji del ženskih kopalk Madagascar barvna
  36,54 €
  Vam je všeč eksotika? Za na morje ali bazen se oblecite v zgornji del kopalk Madagascar. Košarice modrčka, krojene v obliki črke T, prsi zaoblijo, tropski vzorec pa modelu doda slog. Primeren za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico – italijanski material z lajkro Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtu s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Karlee modra-bela
  63,33 €
  Dvodelne kopalke so zaradi svojega kroja odlična izbira za ženske s polnejšimi oblinami. Nepodložen modrček se zaradi stranskih kosti in širših naramnic odlično prilega. Klasičen kroj hlačk s cvetličnim vzorcem je prijeten za nošenje. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Amazing barvna
  46,14 €
  Enodelne kopalke v modernem tropskem dizajnu bodo všeč ženskam s polnejšimi oblinami. Skrite podložene košarice prsim zagotavljajo oporo. Poleg tega privlačna razporeditev vzorca laska postavi. Enodelne kopalke Primerne za polnejše obline Hitro sušeč material LYCRA® SPORT Carvico – italijanski material z lycro Skrite podložene košarice Brez kosti Zapenjanje zadaj, s kovinsko zaponko za kopalke Klasičen kroj spodnjega dela Navpičen šiv na zadnji strani Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Colorful world barvna
  50,93 €
  Kopalke Colorful world prinašajo preplet svežega dizajna in udobnega kroja. Nepodložene košarice s kostmi ponujajo popolno oporo ženskam z večjimi prsmi. Naramnice se na hrbtu enostavno odpnejo in tako omogočajo več različnih načinov nošenja. Ženske dvodelne kopalke Primerne za velike prsi Material, ki se hitro posuši LYCRA® XTRA LIFE™ Carvico – italijanski material z lajkro Nepodložene košarice Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Malia barvna
  55,18 €
  Dvodelne kopalke Malia z bogatim cvetličnim vzorcem. Modrček z nepodloženimi košaricami in širokimi naramnicami vam ponuja udobje, prsim pa potrebno oporo. Zgornji rob košaric je opremljen s skrito elastiko, ki preprečuje gubanje materiala. Hlačke s povišanim pasom čudovito pristajajo polnim postavam. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Primerne tudi za polne prsi Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Clover črna-bela
  55,23 €
  Dvodelne kopalke Clover so iz italijanskega materiala Carvico z lajkro. Kroj hlačnic lahko nastavite s pomočjo zategovanja na bokih hlačk. Namenjene so ženskam, ki jih je narava z oblinami bogato obdarila. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Primerne za velike prsi Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Hlačke klasičnega kroja Nastavitev višine na bokih Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Zgornji del ženskih kopalk Heart črna-bela
  35,19 €
  Prikupen zgornji del ženskih kopalk, ki bo pritegnil pozornost tako na plaži kot ob bazenu. V podložen zgornji del lahko dodatno vstavite blazinice in tako pričarate dekolte, ki se mu ni moč upreti. Bardot kroj prsi lepo zaobli. Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Podložene košarice Odstranljive blazinice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Zgornji del ženskih kopalk Joyce barvna
  34,84 €
  Ženske kopalke Joyce so iz italijanskega materiala Carvico z lajkro. Podložene košarice oblikujejo vaše prsi in dekolte, ki se mu ne bo moč upreti. Material, ki se hitro posuši Carvico – italijanski material z lajkro Primeren tudi za velike prsi Podložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Glorious črna-bela
  45,98 €
  Dvodelne kopalke Glorious so iz materiala, odpornega na UV žarke. Obseg, ki se zavezuje, ima za dodatno oporo večjim prsim stranske kosti. Višji pas hlačk pomaga prikriti drobne nepravilnosti trebuščka. Okrasni trakovi med nepodloženimi košaricami in na bokih hlačk dajejo kopalkam poseben slog. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Primeren tudi za velike prsi Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje za vratom in na hrbtu Hlačke klasičnega kroja Ustvarite
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Malia barvna
  53,24 €
  Enodelne kopalke Malia so kot ustvarjene za ženske s polnejšimi oblinami. Skrite košarice z odstranljivimi blazinicami vaše prsi oblikujejo in jim zagotovijo zadostno oporo, široke naramnice pa bolje razporedijo njihovo težo in s tem razbremenijo vaš hrbet. Privlačne gube na prednjem delu zakrijejo drobne pomanjkljivosti trebuščka. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Primerne tudi za polnejše obline Skrite nepodložene košarice Odstranljive blazinice Brez kosti Zapenjanje
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Lady črna-bela
  50,24 €
  Enodelne kopalke Lady so primerne tudi za ženske, ki jih je narava bogato obdarila. Nepodložene košarice s kostjo in široke naramnice zagotavljajo oporo tudi velikim prsim. Izmenjavanje vzorčastega in črnega materiala optično zmanjša vaš trebušček. Sešite so iz italijanskega materiala Carvico z lycro. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Primerne tudi za polnejše obline Nepodložene košarice Naramnice nimajo nastavljive dolžine Klasična kost Zapenjanje zadaj, s kovinsko
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Daisy roza-modra
  57,53 €
  Dvodelne kopalke Daisy v opaznih barvah, v katerih boste na plaži zažarele. Podložen modrček s klasičnimi in stranskimi kostmi fino oblikuje vaše prsi, hkrati pa jim ponuja potrebno oporo. Naramnico, ki se zapne za vratom, lahko odpnete in na soncu lepo porjavite. Hlačke so klasičnega kroja. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Podložene košarice Naramnica potega okoli vratu in je po dolžini nastavljiva Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko zaponko za kopalke Hlačke klasičnega
 • LORIN Spodnji del kopalk Daisy roza-modra
  20,99 €
  Spodnji del kopalk Daisy klasičnega kroja. Zahvaljujoč opaznemu motivu vas na plaži ne bo mogoče spregledati. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne bikinke Livia črna-bela
  49,48 €
  Dvodelne kopalke Livia so kot nalašč za ženske polnejših postav. Nepodložene košarice ponujajo vašim prsim potrebno oporo, hkrati pa dovolj svobode. Široke naramnice bolje razporedijo težo prsi in tako razbremenijo vašo hrbtenico. Klasično krojene hlačke so preverjeno udobne. Ženske bikinke Carvico – italijanski material z lajkro Primeren tudi za velike prsi Nepodložene košarice Stranska opora košaric Naramnice se odpenjajo le na hrbtni strani Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje na hrbtni strani s kovinsko
 • LORIN Spodnji del kopalk Livia črna-bela
  16,49 €
  Spodnji del kopalk Livia je kot nalašč za ženske polnejših postav. Hlačke preverjenega klasičnega kroja na sprednji strani krasi decenten motiv, zadnji del pa je enobarven. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Carvico – italijanski material z lajkro Primeren tudi za polnejše postave Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske dvodelne kopalke Katie črna
  50,18 €
  Dvodelne kopalke Katie so sešite iz materiala, ki je odporen proti UV-sevanju. Podprsni del, ki se zavezuje, ima stranske kosti za dodatno oporo večjega oprsja. Višji pas hlačk prikrije drobne pomanjkljivosti trebuha. Imitacija zavezovanja med nepodloženimi košaricami kopalkam daje ščepec zapeljivosti. Ženski bikini Hitro sušeč material Zaščitni faktor UPF 50+ Primerne tudi za velike prsi Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zavezovanje za vratom in v/na zadnjem delu Klasičen kroj hlačk Ustvarite
 • LORIN Dekliške kopalke Greta roza
  16,24 €
  Dvodelne dekliške kopalke s kovinskimi elementi. Kopalke so izdelane iz italijanskega materiala Carvico, ki se zelo hitro suši in dolgoročno ohranja svoje lastnosti Cele kopalke so podložene z drugo plastjo lahkega materiala, ki daje občutek suhosti Zgornji del je brez označenih košaric, s kovinskimi elementi Snemljiva naramnica, ki se zapenja okoli vratu, je po dolžini nastavljiva Zgornji del se zavezuje na hrbtu Pas in robovi hlačnic so elastični Hlačke se zavezujejo ob straneh
 • LORIN Spodnji del kopalk Haley črna-roza
  11,99 €
  Spodnji del kopalk Haley v kontrastni barvni izvedbi. Notranja stran je za večje udobje podložena s prijetno tkanino. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Zaščitni faktor UPF 50+ Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Karlee modra-bela
  19,99 €
  Cvetličen spodnji del kopalk zaradi klasičnega kroja pristaja tudi ženskam s polnejšimi oblinami. Za večje udobje je notranja stran podložena z mehko pletenino za kopalke. Spodnji del kopalk Klasičen kroj hlačk Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Geo črna-bela
  51,19 €
  Enodelne kopalke Geo v originalnem dizajnu so primerne tudi za ženske s polnejšimi oblinami. Elastičen til na prednji strani decentno razkrije vaše prsi in boke, prekrižane naramnice pa krasijo vaš hrbet. Sešito iz italijanskega materiala z lycro. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Carvico – italijanski material z lycro Primerne tudi za polnejše obline Klasičen kroj v predelu hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Ženske enodelne kopalke Black Dots belo-črna
  41,59 €
  Zanimivo oblikovane enodelne kopalke s pikicami ne bodo pritegnile samo vaše pozornosti. Naramnice so izdelane iz široke prožne elastike, ki prehaja iz košaric in je na hrbtu prekrižana. Klasičen kroj spodnjega dela je udoben za nošenje. Enodelne kopalke Hitro sušeč material Nepodložene košarice Brez kosti Klasičen kroj v predelu hlačk Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • LORIN Spodnji del kopalk Katie črna
  18,69 €
  Spodnji del kopalk Katie je sešit iz materiala, ki je odporen proti UV-sevanju. Višji pas skrije drobne pomanjkljivosti trebuha. Imitacija zavezovanja ob strani kopalkam doda ščepec zapeljivosti. Spodnji del kopalk Hlačke z dvignjenim pasom Hitro sušeč material Zaščitni faktor UPF 50+ Primerne za polnejše obline Ustvarite popoln videz za na plažo!
Vrh