Največja modna platforma v Sloveniji

Gucci oblačila, obutev in modni dodatki

125
 • Katalog
 • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

 • Sončna očala Gucci moški, srebrna barva
  - Oblika okvirja: aviator.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 135 mm.- Širina leče: 60 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - UV zaščita.- Oblika okvirja: mačje oči.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Širina mostička: 11 mm.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 61 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, srebrna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 65 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, rjava barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 75 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, zelena barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci GG1215S ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1171SK ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Polarizirani model.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1206SA ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: okrogel.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1226S moška, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.- Širina šiva: 143 mm.
 • Sončna očala Gucci GG1169S ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1241S ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1174S moška, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1178S ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Polarizirani model.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci GG1202S ženska, črna barva
  - Oblika okvirja: okrogel.- UV zaščita.- V kompletu etui za očala.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 55 cm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: aviator.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 139 mm.- Širina leče: 56 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Vključen je etui za očala.- Oblika okvirja: kvadraten.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV zaščita.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Oblika okvirja: okrogel.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 52 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Vključen je etui za očala.- Priložen ovitek.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Oblika okvirja: pravokoten.- Širina šiva: 146 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 128 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci GG1320S moška, črna barva
  - Oblika okvirja: aviator.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, zlata barva
  - Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 57 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 147 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, rumena barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 57 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 51 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 147 mm.- Širina leče: 50 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 45 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 146 mm.- Širina leče: 53 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 51 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, rjava barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV zaščita.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: ovalen.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 61 mm.
 • Sončna očala Gucci moška, črna barva, GG1517S
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 52 mm.
 • Sončna očala Gucci moška, črna barva, GG1502S
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 148 mm.- Širina leče: 53 mm.
 • Sončna očala Gucci moška, črna barva, GG1493S
  - Oblika okvirja: kvadraten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 134 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci moška, črna barva, GG1570S
  - Oblika okvirja: kvadraten.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci ženska, rdeča barva, GG1436S
  - Oblika okvirja: aviator.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Priložen ovitek.- Širina šiva: 155 mm.- Širina leče: 60 mm.
 • Sončna očala Gucci ženska, rumena barva, GG1564SA
  - Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Oblika okvirja: kvadraten.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 60 mm.
 • Gucci Bamboo toaletna voda za ženske 50 ml
  Gucci Bamboo, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Gucci Bamboo vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
 • Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks 90 ml
  Gucci Intense Oud, 90 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Gucci Intense Oud je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
 • Gucci Guilty Pour Femme parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Gucci Guilty Pour Femme poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
 • Gucci Guilty Pour Homme dezodorant v pršilu za moške 150 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Gucci Guilty Pour Homme sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Pred uporabo pretresite. Primeren za vsakodnevno uporabo.
 • Gucci Guilty Pour Homme parfumirani gel za prhanje za moške 150 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Gucci Guilty Pour Homme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
 • Gucci Guilty Pour Femme parfumirani gel za prhanje za ženske 150 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Gucci Guilty Pour Femme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
 • Gucci Guilty Black Pour Homme toaletna voda za moške 50 ml
  Gucci Guilty Black Pour Homme, 50 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Gucci Guilty Black Pour Homme. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. praprotna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Guilty Absolute parfumska voda za moške 150 ml
  Gucci Guilty Absolute, 150 ml, Parfumske vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi parfumska voda za moške Gucci Guilty Absolute. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. lesna dišava usnjena dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
 • Gucci Guilty Pour Homme deo-stik za moške 75 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Gucci Guilty Pour Homme prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • Gucci Guilty Pour Femme parfumski ekstrakt za ženske 60 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 60 ml, Parfumi za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženski parfum Gucci Guilty Pour Femme je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njegova prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sladka dišava cvetlična dišava gurmanska dišava poudari čutnost vsake ženske nastala je tudi moška različica te dišave edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia darilni set za ženske
  Gucci Flora Gorgeous Gardenia, Ženski seti za ženske, Od svoje dišave se vam ni več treba za dolgo poslavljati. Set parfumov za ženske Gucci Flora Gorgeous Gardenia vsebuje polno različico dišave in njeno miniaturo. Ta si enostavno najde mesto tudi v najmanjši torbici, pripravljena, da vas kadarkoli med dnevom ponovno odene v svojo značajno aromo. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo vsebuje mini različice izdelkov Vsebina seta: 100 ml 10 ml 5 ml
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia darilni set za ženske
  Gucci Flora Gorgeous Gardenia, Ženski seti za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Gucci Flora Gorgeous Gardenia vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko vsebuje dišavo v polni velikosti in njeno miniaturo Vsebina seta: parfumska voda 50 ml parfumska voda potovalno pakiranje 10 ml
 • Gucci Flora Gorgeous Magnolia darilni set za ženske
  Gucci Flora Gorgeous Magnolia, Ženski seti za ženske, Lastnosti: razveselil bo vsako žensko odličen za darilo miniatura dišave je primerna za v torbico Vsebina seta: 10 ml 50 ml
 • Gucci Bloom darilni set za ženske
  Gucci Bloom, Ženski seti za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Gucci Bloom vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: parfumska voda 50 ml losjon za telo 50 ml
 • Gucci Bloom darilni set za ženske
  Gucci Bloom, Ženski seti za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Gucci Bloom vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko miniatura dišave je primerna za v torbico dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: parfumska voda 100 ml losjon za telo 100 ml parfumska voda 10 ml
 • Gucci Guilty Pour Homme darilni set za moške
  Gucci Guilty Pour Homme, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Gucci Guilty Pour Homme vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije možnost sestavljanja dnevne rutine Vsebina seta: parfumska voda 90 ml gel za prhanje 50 ml trdi dezodorant 70 g
 • Gucci Guilty Pour Femme darilni set za ženske
  Gucci Guilty Pour Femme, Ženski seti za ženske, Od svoje dišave se vam ni več treba za dolgo poslavljati. Set parfumov za ženske Gucci Guilty Pour Femme vsebuje polno različico dišave in njeno miniaturo. Ta si enostavno najde mesto tudi v najmanjši torbici, pripravljena, da vas kadarkoli med dnevom ponovno odene v svojo značajno aromo. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: parfumska voda 90 ml parfumska voda 10 ml losjon za telo 50 ml
 • Sončna očala Gucci moški, srebrna barva
  - Oblika okvirja: aviator.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 137 mm.- Širina leče: 61 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, rjava barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 53 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski
  - Oblika okvirja: pravokoten.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 52 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: ovalen.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 54 mm.
 • Sončna očala Gucci moška, črna barva, GG1494S
  - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 148 mm.- Širina leče: 57 mm.
 • Gucci Guilty Pour Femme parfumska voda za ženske 90 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Gucci Guilty Pour Femme. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Guilty Pour Homme parfumska voda za moške 150 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 150 ml, Parfumske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda Gucci Guilty Pour Homme bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je edinstvena dišava za posebne priložnosti topla dišava, idealna za hladno vreme
 • Gucci Guilty Pour Homme parfum za moške 50 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 50 ml, Parfumi za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Parfum Gucci Guilty Pour Homme dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost edinstvena dišava za posebne priložnosti razkošna dišava za zahtevne ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
 • Gucci Guilty Pour Femme parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Gucci Guilty Pour Femme vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nova interpretacija izvirne dišave ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
 • Sončna očala Gucci moški, rjava barva
  - Oblika okvirja: aviator.- UV zaščita.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, rjava barva
  - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 60 mm.
 • Gucci Bamboo parfumska voda za ženske 30 ml
  Gucci Bamboo, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Gucci Bamboo je izraz optimizma in občutka popolne sreče. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
 • Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Flora Gorgeous Jasmine, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Gucci Flora Gorgeous Jasmine, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo posebna poletna izdaja edinstvena dišava za posebne priložnosti razkošna dišava za zahtevne
 • Sončna očala Gucci ženski, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.1 (prepušča 43-80 % svetlobe) - rahlo obarvana stekla, pogosto rumene ali jantarne barve. Dobro se obnesejo pri šibkejši svetlobi.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 60 mm.
 • Sončna očala Gucci ženska, črna barva, GG1520S
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 51 mm.
 • Gucci Guilty Pour Homme toaletna voda za moške 150 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 150 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Gucci Guilty Pour Homme. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Guilty Pour Femme toaletna voda pršilo za ženske 10 ml
  Gucci Guilty Pour Femme, 10 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Gucci Guilty Pour Femme je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Bloom parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Bloom, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Gucci Bloom vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
 • Gucci Bloom toaletna voda za ženske 30 ml
  Gucci Bloom, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Gucci Bloom skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. citrusna dišava lesna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo razkošna dišava za zahtevne
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Oblika okvirja: okrogel.- V kompletu etui za očala.- UV zaščita.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci moški, črna barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 145 mm.- Širina leče: 57 mm.
 • Gucci Guilty Pour Homme parfumski ekstrakt za moške 60 ml
  Gucci Guilty Pour Homme, 60 ml, Parfumi za moške, Spoznajte razkošje, skrito v steklenički. Parfum za moške Gucci Guilty Pour Homme je izjemen po nezamenljivi dišavi, ki vam zagotovi prav tako pozornost, kakršno si zaslužite. cvetlična dišava gurmanska dišava poudari seksapil in naravno možatost nastala je tudi ženska različica te dišave edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Guilty Absolute parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Guilty Absolute, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Gucci Guilty Absolute je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava cipresna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Rush toaletna voda za ženske 50 ml
  Gucci Rush, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Gucci Rush . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava cipresna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Bloom Profumo di Fiori parfumska voda pršilo za ženske 10 ml
  Gucci Bloom Profumo di Fiori, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Gucci Bloom Profumo di Fiori, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfumska voda za ženske 10 ml
  Gucci Flora Gorgeous Gardenia, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Gucci Flora Gorgeous Gardenia je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Gucci Flora Gorgeous Magnolia parfumska voda za ženske 10 ml
  Gucci Flora Gorgeous Magnolia, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Gucci Flora Gorgeous Magnolia vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava lesna dišava gurmanska dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
 • Gucci Bloom Intense parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Bloom Intense, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Gucci Bloom Intense je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. citrusna dišava sadna dišava cvetlična dišava cipresna dišava gurmanska dišava čista sveža dišava za temperamentne ženske, polne energije nova interpretacija izvirne dišave ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo razkošna dišava za zahtevne edinstvena dišava za posebne priložnosti
 • Gucci Bloom Ambrosia di Fiori parfumska voda za ženske 50 ml
  Gucci Bloom Ambrosia di Fiori, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Gucci Bloom Ambrosia di Fiori je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
 • Sončna očala Gucci moška, siva barva, GG1346SK
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 55 mm.
 • Sončna očala Gucci ženska, črna barva, GG1651S
  - Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 190 mm.- Širina leče: 75 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Širina šiva: 150 mm.- Širina leče: 57 mm.
 • Sončna očala Gucci ženski, rjava barva
  - Oblika okvirja: pravokoten.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model je opremljen s etuijem, tekstilno torbico in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 62 mm.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh