Cena
Velikosti

GRANADILLA oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
5 izdelkov
 • GRANADILLA Moške kopalne hlače GRANADILLA Pinguins Pink roza
  56,79 €
  Luksuzne moške kopalke z motivom pingvinov so sešite iz hitro sušečega materiala s posebno površinsko obdelavo Peach Skin. Oblikovane in izdelane v Cape Townu. Moške kopalne hlače Hitro sušeč material Podloga iz mrežaste tkanine Prešita elastika v pasu V pasu vrvica za zategovanje Stranska žepa Žep na zadnji strani Pakirano v kartonasti imitaciji pločevinke.
 • GRANADILLA Moške kopalne hlače GRANADILLA Sharks večbarvna
  56,79 €
  Luksuzne moške kopalke z motivom morskih psov so sešite iz hitro sušečega materiala s posebno površinsko obdelavo Peach Skin. Oblikovane in izdelane v Cape Townu. Moške kopalne hlače Hitro sušeč material Podloga iz mrežaste tkanine Prešita elastika v pasu V pasu vrvica za zategovanje Stranska žepa Žep na zadnji strani Pakirano v kartonski imitaciji pločevinke.
 • GRANADILLA Moške kopalne kratke hlače GRANADILLA Lolly Original modra-rumena
  46,14 €
  Prestižne moške kopalke z motivom sladoledne lučke so iz hitro sušečega materiala s posebno površinsko obdelavo Peach Skin. Oblikovane in izdelane v Cape Townu. Moške kopalne kratke hlačeMaterial, ki se hitro posuši Mrežasta podloga V pasu prešita elastika. V pasu zategovanje z vrvico Žepi ob straneh Žep na zadnji strani Pakirane v kartonski imitaciji pločevine.
 • GRANADILLA Moške kopalne kratke hlače GRANADILLA Ice Creams večbarvna
  56,79 €
  Prestižne moške kopalke s sladolednim motivom iz hitro sušečega materiala s posebno površinsko obdelavo Peach Skin. Oblikovane in izdelane v Cape Townu. Moške kopalne kratke hlačeMaterial, ki se hitro posuši Mrežasta podloga V pasu prešita elastika. V pasu zategovanje z vrvico Žepi ob straneh Žep na zadnji strani Pakirane v kartonski imitaciji pločevine.
 • GRANADILLA Moške kopalne hlače GRANADILLA Volkswagen Blue modra
  56,79 €
  Luksuzne moške kopalke z motivom znanega Volkswagna. Sešite so iz hitro sušečega materiala s posebno površinsko obdelavo Peach Skin. Oblikovane in izdelane v Cape Townu. Moške kopalne hlače Hitro sušeč material Podloga iz mrežaste tkanine Prešita elastika v pasu V pasu vrvica za zategovanje Stranska žepa Žep na zadnji strani Pakirano v kartonasti imitaciji pločevinke.
Vrh