Največja modna platforma v Sloveniji

Coccinelle oblačila, obutev in modni dodatki

744
 • Katalog
 • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

 • Usnjen etui za kartice Coccinelle ženski, črna barva
  - Gladek material.- Predalčki za kartice.- Zapenjanje na zadrgo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije: 10 x 8 cm.
 • Denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Žep za kovance z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 10 x 19 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, vijolična barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Predalčki za kartice.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 7,5 x 12 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Nastavljiv nesnemljiv trak.- Nastavitev globine s pritiskači.- V notranjosti, pritrjeni predelki.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Globina: 9 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
 • Usnjen etui za kartice Coccinelle črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Gladek material.- Število predalčkov za kartice: 7.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 8,5x10 cm.
 • Kapa Coccinelle črna barva,
  - Elastična pletenina.- Pletenina srednje debeline.- Zavihan rob.
 • Usnjen etui za kartice Coccinelle bež barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 8 cm x 10 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Ima ročaje in snemljiv trak brez nastavitev.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Globina: 15 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Predal za zapiranje.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Najmanjša dolžina pasu: 100 cm.- Največja dolžina traku: 115 cm.- Višina: 16 cm.- Globina: 6 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Podložen model.- Brez notranjih žepov.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
 • Coccinelle Denarnica črna
  Dizajn: Predel za karte, Predel za bankovce, Viden predel; Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Gladko usnje; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi
 • Coccinelle Denarnica črna
  Dizajn: Obkrožajoča zadrga, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Gladko usnje; Dodatki: Label Plate, Usnje s finimi porami
 • Torbica Coccinelle vijolična barva
  - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 80 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle rdeča barva
  - Dvokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 116 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolg ročaj.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina držala: 60 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
 • Torbica iz semiša Coccinelle črna barva
  - Model na zapiranje.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število predalčkov, pritrjenih z magnetom: 2.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina držala: 45 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 102 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Globina: 11,5 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 22,5 cm.
 • Usnjena torba za prenosnik Coccinelle turkizna barva
  - Notranji žep z zadrgo- Zapenjanje na zadrgo.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Podložen model.- Primerno za format A4.- S trakom na zadnji strani lahko torbo pritrdite na ročaj kovčka.- Dolžina ročajev: 30 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 83 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 36 cm.
 • Usnjena torba Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 65 cm.- Največja dolžina traku: 115 cm.- Dolžina ročajev: 35 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 43 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Torbica za nošenje na rami.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Snemljiv trak brez možnosti regulacije.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Priložen ovitek.- Globina: 5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.- Dolžina pasu: 111 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle rjava barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Kratek ročaj.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina držala: 41 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na najširšem mestu: 38 cm.
 • Polkapa s primesjo volne Coccinelle bež barva
  Balaklava iz kolekcije Coccinelle. Model iz elastičnega materiala s ploskimi šivi.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 8x12 cm.
 • Nahrbtnik Coccinelle moški
  - Enokomorni model.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Podložen model.- Notranji žep z zadrgo- Stranski žepi.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Globina: 14 cm.- Višina: 39 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
 • Obesek za ključe Coccinelle
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.
 • Kozmetična torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Dva notranja žepa.- Dimenzije: 11 x 17 x 27 cm.
 • Uhani Coccinelle
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zatič.
 • Zapestnica Coccinelle ženska
  Zapestnica iz kolekcije Coccinelle. Model z okrasnim obeskom izdelan iz kovine.
 • Usnjen pas Coccinelle ženski, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 90 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 78 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
 • Denarnica Coccinelle črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Lahko se pritrdi kot obesek za ključe.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 8 x 11 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Glavni predel z zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za folijo: 1.- Število notranjih predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 19 cm x 10,5 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 8 x 12 cm.
 • Usnjen etui za kartice Coccinelle črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 8 x 10 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle rjava barva
  - Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep za telefon.- Notranji žep z zadrgo- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 114 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Dolžina držala: 43 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
 • Torba Coccinelle siva barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Trije notranji žepi: eden z zadrgo, dva za vstavljanje.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 82 cm.- Največja dolžina traku: 145 cm.- Dolžina ročajev: 37 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 49 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Model brez podloge.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Število komor, pritrjenih z magnetom: 2.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 25,5 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle siva barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 115 cm.- Največja dolžina traku: 132 cm.- Dolžina ročajev: 31 cm.- Globina: 19 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
 • Usnjena večerna torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 111 cm.- Največja dolžina traku: 126 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
 • Pas za torbico Coccinelle
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Najmanjša dolžina pasu: 83 cm.- Največja dolžina traku: 146 cm.
 • Pas za torbico Coccinelle črna barva
  - Najmanjša dolžina pasu: 84 cm.- Največja dolžina traku: 155 cm.
 • Pas za torbico Coccinelle črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Najmanjša dolžina pasu: 118 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.
 • Ogrlica Coccinelle
  - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
 • Usnjena kozmetična torbica Coccinelle roza barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Podložen model.- Dimenzije: 7 x 10 x 15 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle moški, bež barva
  - Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 10.- Brez predala za bankovce.- Dimenzije: 13 x 7,5 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, bež barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Gladek material.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 8 x 13 cm.
 • Torbica Coccinelle
  - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na magnet.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 4.- Dolžina ročajev: 37 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 41 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bela barva
  - Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ima tri predale.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število predalčkov, pritrjenih z magnetom: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 92 cm.- Največja dolžina traku: 109 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle
  - Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv nastavljiv trak.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na zadrgo.- Sprednji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 113 cm.- Največja dolžina traku: 124 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 12,5 cm.- Širina na osnovi: 17,5 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle zelena barva
  - Twist-lock zapiranje.- Model brez podloge.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Na hrbtni strani je žep, ki se ne zapenja.- Notranji žep.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 103 cm.- Največja dolžina traku: 123 cm.- Dolžina držala: 42 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bela barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 132 cm.- Dolžina držala: 35 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Ima tri predale: enega z zadrgo in dva z magnetom.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 135 cm.- Dolžina ročajev: 42 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 24 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle roza barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima dva predala: enega z zadrgo, drugega odprtega.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Dolžina držala: 38 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle rumena barva
  - Twist-lock zapiranje.- Model brez podloge.- Notranji žep z zadrgo- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina držala: 34 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle srebrna barva
  - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 131 cm.- Dolžina držala: 32 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 11 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 4.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 15,5 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
 • Torbica Coccinelle bež barva
  - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi in kratki ročaji.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 4.- Dolžina ročajev: 43/62 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 36 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
 • Usnjen nahrbtnik Coccinelle ženski, črna barva
  - Enokomorni model.- Komora se vleče z vrvicami in zapenja z magnetom.- Podloga z vzorcem.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Na hrbtni strani je žep z zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 11 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle srebrna barva
  - Zapiranje z zadrgo in zaklepanjem.- Ima dve komori.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 103 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Dolžina držala: 25 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 18,5 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
 • Usnjen ovitek za telefon Coccinelle roza barva
  - Predal brez zapiranja.- Predalčki za kartice.- Ne ustreza A4.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Število predalčkov za kartice: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 106 cm.- Največja dolžina traku: 126 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 15,5 cm.
 • Usnjen nahrbtnik Coccinelle ženski, bež barva
  - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Enokomorni model.- Komora se vleče z vrvicami in zapenja z magnetom.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Podložen model.- Žep spredaj.- Globina: 17 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Glavni predel z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji za udobno prenašanje v roki ali čez ramo.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Zaradi togega dna vrečke izdelek dlje časa ohrani svojo obliko.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 118 cm.- Največja dolžina traku: 145 cm.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
 • Torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje na magnet.- Kratki ročaji za udobno prenašanje v roki ali čez ramo.- Število notranjih žepov: 4.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Dolžina ročajev: 38 cm.- Globina: 16 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
 • Mokasini iz semiša Coccinelle ženski, oranžna barva, NF1 16 01 01 P47
  - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjeni natikači Coccinelle ženski, črna barva, QKM 17 01 01 374
  - Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjene balerinke Coccinelle rdeča barva, QSD 21 02 01 R56
  - Špičasta, utrjena kapica.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z odkrito peto.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjeni salonarji Coccinelle roza barva, PKK 21 01 01 N80
  - Zapenjanje z dvema zaponkama za individualno prileganje.- Kvadratna kapica.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z odkrito peto.- Model z blok petami.- Višina pet: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjeni salonarji Coccinelle črna barva, QAH 18 01 01 001
  - Zapenjanje z dvema zaponkama za individualno prileganje.- Kvadratni, ojačani prsti.- Model z odkrito peto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z blok petami.- Višina pet: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, bela barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 8 x 12 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle moški, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 2.- Dimenzije: 10x14 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle moški, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 8.- Dimenzije: 9x12 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Gladek material.- Število predalčkov za kartice: 4.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije: 13 x 8 cm.
 • Torbica iz semiša Coccinelle rjava barva
  - Predal se zapenja z zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Število notranjih žepov: 2.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 101 cm.- Dolžina držala: 47cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, rdeča barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Žep za kovance z zadrgo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 9 x 12 cm.
 • Usnjen pas Coccinelle ženski, črna barva
  - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 93 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Žepi z zadrgo na sprednji strani.- Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 80 cm.- Največja dolžina traku: 96 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na najširšem mestu: 36 cm.
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Žep za kovance z zadrgo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice: 10.- Dimenzije: 11 x 14 cm.
 • Zapestnica Coccinelle ženska
  - Model je pakiran v okrasni škatli.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Zapiranje tipa twist-lock in na zadrgo.- Model brez podloge.- Notranji žep.- V žep na sprednji strani lahko varno shranite telefon ali druge manjše predmete.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina ročajev: 34 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 132,5 cm.- Dolžina držala: 44 cm.- Globina: 11,5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
 • Usnjeni mokasini Coccinelle ženski, rumena barva, E4 NF1 16 01 01 N24
  - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Coccinelle Nakupovalna torba 'Never Without' črna / bela
  Dizajn: Prostoren glavni predal, Prostor za telefon; Način zapenjanja: Magnetno zapiranje; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: Žakard muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
 • Coccinelle Torba za čez ramo 'Tebe' rumena
  Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Dodatki: Potisk oznake; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
 • Coccinelle Nakupovalna torba pesek / črna
  Dizajn: Prostoren glavni predal, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Logo potisk; Material: Slama; Dodatki: Strukturirana površina, Kovinska luknjica; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
 • Usnjena denarnica Coccinelle ženski, črna barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Gladek material.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 13 x 8 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle rjava barva
  - Zavihek se zapenja z magnetom.- Notranji žep z zadrgo- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 115 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 22,5 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 32 cm.- Največja dolžina traku: 50 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
 • Torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Brez notranjih žepov.- Model z dvema snemljivima trakovoma.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina snemljivega pasu: 58 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 123 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov: 1.- Število zunanjih žepov z zadrgo: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina držala: 37 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
 • Usnjena torbica za okoli pasu Coccinelle črna barva
  - Odvisno od tega, kako so naramnice pritrjene, jo lahko nosite kot torbo za okoli pasu ali čez ramena.- Glavni predel z zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Snemljiv nastavljiv trak.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 83 cm.- Največja dolžina traku: 155 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 22,5 cm.
 • Usnjena torba Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Snemljiv nastavljiv trak.- Primerno za format A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 81 cm.- Največja dolžina traku: 140 cm.- Dolžina ročajev: 36 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 41 cm.
 • Usnjen nahrbtnik Coccinelle ženski, črna barva
  - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Notranji drsni žep.- Odvisno od tega, kako so naramnice pritrjene, ga lahko nosite kot torbo ali nahrbtnik.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Globina: 9 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
 • Coccinelle Torba za čez ramo 'Tebe' temno bež / črna / srebrna
  Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Dodatki: Zrnato usnje, Barva-v-barvi-šivi; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje na zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 1.- Število zunanjih žepov z zadrgo: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina držala: 35 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
 • Usnjene visoke pete Coccinelle bež barva, E4 QSD 13 01 01 N80
  - Špičasta, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s tankimi petami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
 • Usnjena torbica Coccinelle
  - Nastavitev globine s pritiskači.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Predal za zapiranje.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Globina: 8 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 109 cm.- Največja dolžina traku: 124 cm.- Dolžina držala: 25 cm.
 • Usnjena torbica Coccinelle črna barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 103 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Dolžina držala: 41 cm.- Globina: 12,5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 22,5 cm.
 • Torbica Coccinelle bež barva
  - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima tri predale.- V notranjosti ima dva žepa: enega drsnega, drugega z zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 95 cm.- Največja dolžina traku: 121 cm.- Globina: 8,5 cm.- Višina: 18,5 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh