Znamke 1
Cena

Asics oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Asics 921 izdelkov
 • Asics GLIDERIDE, moški tekaški copati, rdeča
  Novi Asics copat Glideride omogoča teči dlje ob manjši porabi energije. Ključno vlogo pri tem igra inovativna GUIDESOLE™ tehnologija. Kako deluje? Izboljšano blaženje, ki ga zagotavlja premišljena kombinacija inovativnega FlyteFoam materiala ter GEL tehnologije blaženja, zmanjša obremenitev mišic v fazi pristanka. Trši prednji del copata ter dinamično upognjen podplat copata spodbujata učinkovitost teka tako, da nekoliko omejita gibanje skočnega sklepa. Manj upogiba v gležnju tako pomeni tudi manj obremenitve oziroma dela za mečne mišice. Težišče copata je pomaknjeno bliže k peti, kar omogoča lažji zamah stopala v smeri naprej. Tako imenovano kotalno gibanje, ki ga tekač občuti v tem copatu, dejansko pospeši stopalo naprej za večjo učinkovitost, tako da zmanjša gibanje v gležnju. To omogoča teči dlje z manj napora. Te lastnosti tekaškega copata nudijo tekaču popolnoma novo tekaško izkušnjo. Tekaški copati Asics Glideride z inovativno tehnologijo GUIDESOLE™ omogočajo prihranke energije ob učinkovitem teku. Omogočajo izkušnjo, ki jo je potrebno doživeti, da ji verjameš.
 • Asics PACKABLE JACKET, ženska tekaška jakna, rdeča
  Asics Packable Jacket je lahek ženski tekaški anorak, ki se preprosto zloži v žep in ga brez težav vzamete s seboj. Tako ste vedno pripravljeni na vremenske nevšečnosti. Za dodatno funkcionalnost ima anorak dva stranska žepa na zadrgo, kapuco ter odsevne elemente za boljšo vidnost in varnost v slabših svetlobnih razmerah. Anorak se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako S1.
 • Asics GEL-LUMINUS 2, ženski tekaški copati, modra
  Asics GEL-LUMINUS je odlično blažen tekaški copat za premagovanje velikih, maratonskih razdalj. Preverjena GEL-tehnologija blaženja v kombinaciji s FluidRide zasnovo vmesnega podplata zagotavlja optimalno udobje in blaženje. Tehnologija GuidenceLine vodi tvoje stopalo skozi vse faze tekaškega koraka in usmerja energijo v smeri naprej ter tako skrbi za učinkovit tek tudi takrat, ko so mišice že utrujene. Ojačen opetnik v sodelovanju s Trusstic elementom v srednjem delu copata skrbi za dodatno stabilnost in nudi optimalno oporo zmernim pronatorjem.
 • Asics GEL-GLORIFY 3, ženski tekaški copati, roza
  Odličen cestni tekaški copat namenjen nevtralnim tekačem, ki zahtevajo udobje na daljših tekih. GEL-GLORIFY 3 s preverjeno tehnologijo GEL blaženja in dvoslojno zasnovo vmesnega podplata, iz materialov SpEVA in Solyte, skrbi za mehke pristanke in efektiven tekaški korak tako na prvem, kot tudi na zadnjem pretečenem kilometru. Udoben opetnik zagotavlja dodatno stabilnost, 3M odsevni elementi skrbijo za tvojo boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih pogojih.
 • Asics GEL-FUJITRABUCO 8, ženski tekaški copati, zelena
  Ženski trail tekaški copat Asics Gel-Fujitrabuco 8 W zagotavlja odličen oprijem, udobje ter izjemno zaščito za stopalo med tekom po zahtevnih podlagah. Zmes ASICS-ovih inovativnih tehnologij skrbi za udobje, stabilnost in zaščito. Atraktivno zasnovan in kakovostno izdelan vrhnji del z manj šivi nudi stopalu dodatno podporo v srednjem delu ter skrbi za optimalno prileganje copata in njegovo trpežnost. Agresivna zasnova zunanjega podplata polnega stika s tlemi, skupaj z zaščito proti predrtju (Rock Protection Plate) in posebno zmesjo gume (ASICS GRIP) za odličen oprijem, zagotavlja varno gibanje po razgibanih terenih. Za prestrezanje udarcev ob pristankih skrbi preizkušena GEL tehnologija v petnem delu. Vmesni podplat tvori izjemno lahek, odziven material FlyteFoam z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku. Duomax element v srednjem delu zagotavlja stabilnost in preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Dodatno udobje in funkcionalnost zagotavljata odstranljiv EVA vložek ter žepek za vezalke na vrhu jezika. Posebna zasnova ter izvedba jezika (Tonge Gaiter) preprečuje vdor motečim delcem v notranjost copata.
 • Asics GT-2000 8, ženski tekaški copati, roza
  Asics tekaški copati serije GT-2000 so sinonim za udoben, varen, učinkovit ter stabilen tekaški korak. Najnovejša različica copata GT-2000 8 W se ponaša s prenovljeno Gel tehnologijo, ki v kombinaciji z mehkejšo izvedbo pene FlyteFoam v petnem delu skrbi za izjemno udobje in blaženje udarcev ob pristankih. Vrhnji del iz lahkega, zračnega mrežastega materiala skrbi za dobro zračenje in ohranja stopala suha med aktivnostjo. Vmesni podplat je narejen iz inovativnega material FlyteFoam, ki zagotavlja optimalno blaženje in prvovrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Tehnologija Duomax ter sistem “Guidence Trusstic” sta namenjena nadzoru prekomerne pronacije ob hkratnem omogočanju učinkovitega tekaškega koraka. Tekaški copat Asics GT-2000 8 W ponuja izjemno udobje, blaženje, stabilnost in podporo.
 • Asics VOLLEY ELITE FF, ženski copati, roza
  Lahek in hiter odbojkarski copat je razvit za vrhunske igralce, ki želijo eksplozivno igro in osvojene točke. Največja novost je vmesni podplat narejen iz revolucionarnega materiala FlyteFoam, ki ti zagotavlja lahek copat z izjemnim blaženjem, odzivnostjo in oprijemom. Posebna zmes gume - Wet Grip Ruber – v zunanjem podplatu ti zagotavlja prvovrsten oprijem, podporne tehnologije skrbijo za stabilen korak. Preizkušena GEL tehnologija blaženja nudi blažene, varne pristanke, trpežen vrhnji del je zagotovilo za dolgotrajno uporabo copata. Vrhunski copat GEL VOLLEY ELIT FF je na voljo tako v nizki, hitrejši različici kot tudi v visoki (MT), ki ti daje večjo stabilnost in podporo.
 • Asics GEL-CHALLENGER 12 CLAY, ženski tenis copati, rdeča
  Asics Gel-Challenger 12 Clay ženski teniški copat ima vmesni podplat narejen iz kakovostnega materiala SOLYTE™, ki v povezavi s preizkušeno tehnologijo GEL blaženja, integrirano v prednjem in petnem delu, zagotavlja udobno in varno gibanje med igro. Posebna zmes obstojne gume AHARPLUS™ je strateško nanešena na mestih zunanjega podplata, ki so najbolj izpostavljena obrabi. Tehnologija TRUSSTIC SYSTEM™ zagotavlja stabilnost in preprečuje torzijsko zvijanje copata, odstranljiv ORTHOLITE™ vložek skrbi za dodatno udobje, blaženje in ga je moč nadomestiti z lastnimi ortopedskimi vložki. Z naborom preverjenih ASICS-ovih tehnologij in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno je teniški copat GEL-Challenger 12 Clay izvrstna izbira rekreativnih igralk tenisa.
 • Asics GEL-SONOMA 4 GTX, ženski tekaški copati, modra
  Asics GEL-Sonoma 4 GTX je vzdržljiv trail copat, ki se odlično obnese na razgibanih terenih in nudi udobje, zaščito in varnost med sprehodi, pohodi in trail teki. Vmesni podplat iz materiala AmpliFoam skupaj s tehnologijo GEL blaženja v petnem delu ter odstranljivim OrthoLite vložkom nudi obilo blaženja, zaščite in udobja. Specifičen, vzdržljiv trail podplat zagotavlja potreben oprijem na razgibanih podlagah, zračen vrhnji del skrbi za optimalno zračenje. Dodatno funkcionalnost da copatu GoreTex membrana, ki ščiti stopala pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Z naborom preizkušenih ASICS-ovih tehnologij, sodobnim videzom in nizko težo, ti GEL-Sonoma 4 GTX nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics GEL-KAYANO 26, ženski tekaški copati, siva
  Legendarni ASICS-ovi tekaški copati Gel-Kayano ti tudi v svoji 26. generaciji zagotavljajo udobje, podporo in stabilnost na dolgih tekih. Preizkušena Gel tehnologija v prednjem in petnem delu copata skrbi za blažen in udoben tekaški korak. DUOMAX™ tehnologija v srednjem delu preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Inovativna tehnologija FLYTEFOAM™ Propel zagotavlja izvrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži tekaškega copata. Najnovejša različica copata prinaša živahen, sodoben dizajn, posebni odsevni elementi skrbijo za boljšo opaznost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. V prednjem delu je, na željo uporabnikov, copat zasnovan nekoliko širše in nudi več svobode prstom in boljše ravnotežje ter stabilnost med tekom. Zračen vrhnji del skupaj z odstranljivim EVA vložkom skrbi za svežino stopal ter v kombinaciji z naborom naprednih ASICS-ovih tehnologij zagotavlja udoben in odziven tek.
 • Asics PACKABLE JACKET, ženska tekaška jakna, roza
  Asics Packable Jacket je lahek ženski tekaški anorak, ki se preprosto zloži v žep in ga brez težav vzamete s seboj. Tako ste vedno pripravljeni na vremenske nevšečnosti. Za dodatno funkcionalnost ima anorak dva stranska žepa na zadrgo, kapuco ter odsevne elemente za boljšo vidnost in varnost v slabših svetlobnih razmerah. Anorak se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako S1.
 • Asics GEL-NIMBUS 19, ženski tekaški copati, vijolična
  GEL-NIMBUS 19 je odlično blažen tekaški copat namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobje na dolgih, maratonskih oz. pol maratonskih razdaljah. GEL elementi v petnem in prednjem delu copata skrbijo za mehke pristanke in odrive, posebej ojačen opetnik varno drži stopalo v optimalni poziciji. FluidRide 2.0 tehnologija predstavlja vmesni podplat, ki ga tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast je iz inovativnega FlyteFoam materiala z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornjo plast tvori preizkušenj material SpEVA, ki zagotavlja udobje in dodatno blaženje. V najnovejši različici copata ASICS predstavlja inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"jacquard" mrežice ojačane s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom.
 • Asics GEL-DS TRAINER 22, ženski tekaški copati, modra
  Izboljšaj svoj čas, dosezi nov osebni rekord. Če je tvoja motivacija hitrost, je DS TRAINER pravi copat zate, pa naj gre za intervalni trening enkrat tedensko ali cilj preteči maraton pod tremi urami. Zakaj je tako hiter? Najprej, je lahek kot še nikoli, zato se z vsakim korakom lažje odrineš od podlage. Vmesni podplat je izdelan iz revolucionarnega material FlyteFoam, ki zagotavlja optimalno blaženje, prvovrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Poseben Propulsion Trusstic element v podplatu ti omogoča izjemen odriv, saj usmerja energijo v prednji predel copata. Izboljšan je vrhnji del, ki je lažji, narejen le iz ene plasti za boljše prileganje ter je brez šivov, kar prepreči neželeno draženje med tekom. Odličen oprijem na suhi ali mokri podlagi ti zagotavlja zunanji PU Duosole podplat. Gel-DS TRAINER 22 je najhitrejši copat v t. i. “Flytefoam triu”, ki ga dopolnjujeta še copat Dynaflyte ter Noosa FF.
 • Asics ROADHAWK FF 2, ženski tekaški copati
  RoadHawk FF 2 je najnovejši tekaški copat Asics-ove FlyteFoam serije, ki predstavlja inovativen FlyteFoam Propel material iz katerega je v celoti zasnovan vmesni podplat t. i. “polnega stika". FlyteFoam Propel material je izjemno odziven material z učinkom “vzmeti” in skrbi za odličen odboj od podlage ter tako za kar najbolj učinkovit tek. Atraktiven vrhnji del predstavlja izjemno zračen, mrežast material, ki omogoča optimalno zračenje med aktivnostjo, posebne ojačitve skrbijo za stabilen korak. Brezšivna zasnova zmanjšuje možnost neželenega draženja ter pripomore k nizki teži copata. ASICS RoadHawk FF 2 uvršamo v kategorijo cestnih tekaških copatov. Z 10 mm padcem peta-prsti je kakovosten, udoben, vsestranski tekaški copat, ki nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics GEL-FLARE 6, ženski športni copati, roza
  Odličen, udoben in zračen dvoranski copat s preverjeno ASICS GEL tehnologijo blaženja skrbi za varne pristanke in ščiti tvoje sklepe pred preobremenitvijo. Copat je prvenstveno zasnovan za odbojko a se odlično izkaže pri vseh intenzivnih dvoranskih športih. EVA material zagotavlja nizko težo copata, zunanji podplat ne pušča nezaželenih sledi na podlagi.
 • Asics GEL-NOOSA TRI 12, moški tekaški copati, rumena
  Asics Gel-Noosa TRI 12 je moški tekaški copat. Legendarna serija copat Gel-Noosa tudi v najnovejši izvedbi ponuja privlačen, živahen dizajn, pester nabor inovativnih tehnologij in zagotavlja, udoben, hiter ter lahkoten tekaški korak. Vmesni podplat narejen iz materiala FLYTEFOAM™ skupaj s preverjeno Gel tehnologijo integrirano v petnem delu skrbi za blaženje in udobje. PROPULSION TRUSSTIC ™ tehnologija integrirana v podplat posnema vezi v stopalu in deluje kot vzvod ter pospeši odriv. Zunanji podplat polnega stika iz gume AHAR+ nudi odličen oprijem in odpornost na obrabo, gumiran detajl na jeziku in opetniku ter zasnova vezalk zagotavljajo hitro obuvanje copata. Vrhnji del je zasnovan iz brezšivnega, mrežastega izjemno zračnega materiala, ki omogoča nošenje na boso nogo in preprečuje neželeno draženje med aktivnostjo. Če iščete udoben, hiter in lahek tekaški copat atraktivnega dizajna, potem je novi model Asics Gel-Noosa TRI 12 prava izbira!
 • Asics ICON SS TOP, moška tekaška majica, rumena
  Asics Icon Ss Top je mehka in lahka moška majica s kratkimi rokavi narejena iz funkcionalnega materiala, ki skrbi za udoben občutek med izbrano aktivnostjo. Material odlično odvaja vlago in zagotavlja izjemno udobje. Rokavi so zasnovani tako, da omogočajo popolno svobodo gibanja. Ikonični potisk na ramenih zagotavlja, da boste opazni med tekom po mestnih cestah in v parkih in skrbi za večjo varnost v slabših svetlobnih razmerah. Majica se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics VOLLEY ELITE FF MT, ženski copati, roza
  Lahek in hiter odbojkarski copat je razvit za vrhunske igralce, ki želijo eksplozivno igro in osvojene točke. Največja novost je vmesni podplat narejen iz revolucionarnega materiala FlyteFoam, ki ti zagotavlja lahek copat z izjemnim blaženjem, odzivnostjo in oprijemom. Posebna zmes gume - Wet Grip Ruber – v zunanjem podplatu ti zagotavlja prvovrsten oprijem, podporne tehnologije skrbijo za stabilen korak. Preizkušena GEL tehnologija blaženja nudi blažene, varne pristanke, trpežen vrhnji del je zagotovilo za dolgotrajno uporabo copata. Vrhunski copat GEL VOLLEY ELIT FF je na voljo tako v nizki, hitrejši različici kot tudi v visoki (MT), ki ti daje večjo stabilnost in podporo.
 • Asics GEL-SONOMA 4, ženski tekaški copati, črna
  Asics GEL-Sonoma 4 je vzdržljiv trail copat, ki se odlično obnese na razgibanih terenih in nudi udobje, zaščito in varnost med sprehodi, pohodi in trail teki. Vmesni podplat iz materiala AmpliFoam skupaj s tehnologijo GEL blaženja v petnem delu ter odstranljivim OrthoLite vložkom nudi obilo blaženja, zaščite in udobja. Specifičen, vzdržljiv trail podplat zagotavlja potreben oprijem na razgibanih podlagah, zračen vrhnji del skrbi za optimalno zračenje. Z naborom preizkušenih ASICS-ovih tehnologij, sodobnim videzom in nizko težo, GEL-Sonoma 4 copati nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics 3.5IN SHORT, ženske tekaške hlače, črna
  Asics 3.5In Short so lahke in zračne ženske kratke tekaške hlače 2v1 in so odlična izbira za tek in vadbo. Notranja plast je narejena iz materiala, ki skrbi za dobro zračnost in odlično odvaja vlago. Prožna, kakovostna vodo odbojna tkanina se prilagaja gibanju in zagotavlja udobje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas in vrvica skrbita, da hlače ostanejo na mestu med gibanjem. Žep na zadrgo je namenjen varnemu shranjevanju manjših predmetov (geli, ključi, kartica …). Odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. Stranski paneli na kratkih hlačah so v drugačni barvi za dodaten stilski učinek.
 • Asics GEL-CUMULUS 21 SHINE, ženski tekaški copati, roza
  Asics Gel-Cumulus prenovljen ženski tekaški copat v svoji 21. različici predstavlja novosti in inovativne tehnologije, ki pomagajo teči dlje in je v Intersportu na voljo v posebni, živahni barvni kombinaciji kolekcije SHINE. Podplat polnega stika skupaj s tehnologijo FluidRide zagotavlja optimalno podporo in spodbuja naravni potek tekaškega koraka. Dvoslojen vmesni podplat je sestavljen iz materialov Flyteoam in FlyteFoam PROPEL. Material Flytefoam v kombinaciji s preizkušeno GEL tehnologijo skrbi za izvrstno blaženje in udobje. Material Flytefoam PROPEL pa zagotavlja odličen odboj in odriv od podlage. Karakteristike inovativnega materiala Flytefoam (ojačnitve iz organskih nano vlaken) zagotavljajo, da copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Odstranljiv vložek iz pene EVA skrbi za odlično prileganje ter udobje stopala, trpežen zunanji podplat iz gume AHAR+ nudi optimalen oprijem. Kolekcija SHINE prinaša živahen, sodoben dizajn, posebni odsevni elementi skrbijo za boljšo opaznost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah.
 • Asics GT-2000 7 SHINE, ženski tekaški copati, roza
  Tekaški copati Asics serije GT-2000 tudi v 7. različici ostajajo zvesti svojemu poslanstvu – zagotavljanju udobnega, varnega, učinkovitega ter stabilnega teka. Vmesni podplat je izdelan iz dveh plasti. Vrhnjo plast predstavlja preizkušena pena SpEVA, ki odlično prestreza sile pristanka. Spodnji del dopolnjuje revolucionaren material FlyteFoam Lyte, ki zagotavlja optimalno blaženje, prvovrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Tehnologija Duomax ter sistem “Guidence Trusstic”sta namenjena nadzoru prekomerne pronacije ob hkratnem omogočanju učinkovitega tekaškega koraka. Vrhnji dela iz t.i. “Jacguard” mrežice, predstavlja brezšiven material, drzen in dinamičen dizajn ter dodatno zračenje. Širša zasnova v prednjem delu zagotavlja več prostora prstom in skrbi za dodatno udobje ter stabilnost. Opetnik je integriran v vrhnji del. Zunanji podplat iz obstojne gume AHAR ter AHAR+ skrbi za odličen oprijem in varen korak.
 • Asics GEL-QUANTUM 360 SHIFT MX, ženski tekaški copati, siva
  V temeljih zasnove tekaškega copata GEL-Quantum 360 SHIFT MX leži preizkušena ASICS-ova tehnologija GEL blaženja. Tako lahko z njimi tečeš zelo zares in zelo mehko. Uravnotežena sta visoka zmogljivost in vrhunsko udobje. Kakovostno zasnovan vrhnji del omogoča optimalno zračenje, brezšivna konstrukcija skrbi, da ne prihaja do neželenega draženja med aktivnostjo. Vsak korak je vrhunsko blažen s pomočjo GEL tehnologije, propulzijske plošče ti dajo dodatno energijo za še boljši odriv. Tehnologija trusstic system omogoča nižjo težo copata ob hkratni ohranitvi strukturne celovitosti. GEL-Quantum 360 SHIFT MX je odlična izbira za vse tekače z nevtralnim stopalom, ki si želijo mehkih pristankov, udobnega teka ter atraktivnega videza. Nadeni si jih za svoj naslednji tek ali intenzivno "cross" vadbo. Zaradi atraktivne, trendovske zasnove so odlična izbira za prosti čas.
 • Asics ACCELERATE JACKET, ženska tekaška jakna, zelena
  Zoperstavi se naravnim elementom in dvigni svojo učinkovitost na višjo raven. Izjemno lahka tekaška jakna je zasnovana iz kakovostnega material, ki ti nudi izjemno zaščito pred vremenskimi nevšečnostmi. Odsevni elementi razporejeni v krogu 360 stopinj poskrbijo za tvojo dobro vidnost in s tem večjo varnost tudi, ko pade mrak in moraš trening opraviti v temnejšem delu dneva. Dodatna funkcionalnost je zagotovljena s stranskimi žepi, ki so namenjeni shranjevanju vsega, kar rabiš med izbrano aktivnostjo. Kakovosten, laminiran material zagotavlja nepropustnost za veter in vodo z 10000 mm vodnega stolpca. Ženska tekaška jakna ACCELERATE se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako S2. S2: Material, nepropusten za veter in vodo ti nudi izjemno udobje v neugodnih vremenskih razmerah.
 • Asics GEL-CHALLENGER 11 CLAY, ženski tenis copati, večbarvno
  Teniški copat GEL_CHALLENGER 11 te ohranja svežega, pripravljenega za hitro gibanje po igralni površini. Tehnologija P.H.F (Personalized heel fit) zagotavlja odlično, individualno prileganje copata v petnem delu stopala in ti nudi optimalno stabilnost med igro. Dodatno stabilnost zagotavljajo ojačitve v vrhnjem delu copata. Preizkušena GEL tehnologija skrbi za mehke pristanke, posebna zmes gume, imenovana AHAR+, daje prvovrsten oprijem za agilno gibanje. Posebej zasnovan jezik preprečuje motečim delcem vstop v notranjost copata.
 • Asics GEL-PULSE 9 G-TX, ženski tekaški copati, črna
  Odlično blažen tekaški copat z vodoodporno Gore-Tex membrano zasnovan za udobne tekaške treninge za tekače z nevtralnim stopalom. ASICS GEL blaženje v prednjem in zadnjem delu copata omogoča mehke pristanke ter tekoč tekaški korak podprt s Super SpEva materialom za še boljši odriv. Odziven vmesni podplat in GEL blaženje zagotavljata udoben tekaški korak. Izboljšaj učinkovitost svojega teka z novo zasnovo prednjega in zadnjega dela ter fleksibilnimi utori vzdolž podplata, ki vodijo tvoj tekaški korak. Super SpEva material v vmesnem podplatu zagotavlja mehkejši in lahkotnejši tekaški korak. Gore-Tex membrana ohranja tvoja stopala suha v zahtevnih vremenskih pogojih. Tekaški copat Gel-PULSE 9 G-TX nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics GEL-COURT SPEED CLAY, moški teniški copati, modra
  Teniški copat Gel-Court Speed Clay prinaša drzen, dinamičen dizajn podprt z preizkušenimi ASICS-ovimi tehnologijami. Brezšivna vrhnja konstrukcija skrbi, da ne prihaja do neželenega draženja. Tehnologija Gel blaženja, v kombinaciji z EVA vmesnim podplatom, zagotavlja udobno in varno gibanje. Torzijsko stabilnost copatu zagotavlja t. i. Trusstic sistem, ki pride posebej do izraza pri agilnem, lateralnem gibanju. Poseben ščitnik (PGuard Toe) v prednjem delu copata preprečuje prehitro obrabo ob stiku s podlago. Dodatno trpežnost zagotavlja posebna zmes gume AHAR, za oprijem skrbi vzorec “ribja kost”.
 • Asics GEL-KAYANO 25, ženski tekaški copati, rdeča
  ASICS-ov legendarni model GEL-KAYANO že 25 let navdušuje vse tekačice, ki želijo dvigniti svoj tek na višji nivo. Najnovejša različica je zasnovana za tekačice, ki zahtevajo stabilen, varen in udoben tekaški copat, ki nudi vse prednosti tako med lahkotnim jutranjim tekom, kot med pravim tekmovalnim izzivom. GEL-Kayano 25 predstavlja izboljšano različico FlyteFoam material v obliki tehnologij Flytefoam LYTE in Flytefoam PROPEL integriranih v vmesni podplat. Material Flytefoam LYTE v kombinaciji s preizkušeno GEL tehnologijo skrbi za izvrstno blaženje in udobje, material Flytefoam PROPEL zagotavlja tekaču odličen odboj in odriv od podlage. Karakteristike inovativnega materiala Flytefoam zagotavljajo, da copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Z novo kombinacijo Flytefoam materialov je Kayano ohranil nizko težo, kar bodo zelo cenili izkušeni tekači, ki vedo koliko vsak gram pripomore k izboljšanju končnega rezultata. Tekaški copat GEL-Kayano 25 se z uporabo inovativne dvoslojne “jacquard” mrežice z vgrajenim sistemom “Inner stability wrap system” s tekačem praktično zlije v eno. Izboljšanj “MetaClutch” opetnik skupaj s spominsko peno skrbi za odlično prileganje in dodatno stabilnost v petnem delu. V sprednjem delu je, na željo uporabnikov, copat zasnovan nekoliko širše in nudi več svobode prstom in boljše ravnotežje ter stabilnost med tekom. Zračen vrhnji del skupaj z odstranljivim “Ortholite x-40” vložkom skrbi za svežino stopal ter v kombinaciji z naborom naprednih ASICS-ovih tehnologij zagotavlja udoben in odziven tek.
 • Asics GEL-LUMINUS 3, ženski tekaški copati, rdeča
  Asics GEL-LUMINUS je odlično blažen tekaški copat za premagovanje velikih, maratonskih razdalj. Preverjena GEL-tehnologija blaženja v kombinaciji s FluidRide zasnovo vmesnega podplata zagotavlja optimalno udobje in blaženje. Tehnologija GuidenceLine vodi tvoje stopalo skozi vse faze tekaškega koraka in usmerja energijo v smeri naprej ter tako skrbi za učinkovit tek tudi takrat, ko so mišice že utrujene. Ojačen opetnik v sodelovanju s Trusstic elementom v srednjem delu copata skrbi za dodatno stabilnost in nudi optimalno oporo zmernim pronatorjem.
 • Asics GEL-TASK MT, moški copati, bela
  Asics GEL-Task MT je odličen odbojkarski copat za rekreativne igralce, ki so posebej pozorni na blaženje in udobje. Vrhnji material z manj šivi izboljša občutek med igro, nova zasnova pa nudi boljšo stransko stabilnost copata. Sistem blaženja z GEL elementi v petnem in prednjem delu copata zagotavlja optimalno absorpcijo sil pri pristanku in skrbi za gladek prehod v odrivno fazo. Zunanji podplat narejen iz NC gume zagotavlja optimalen oprijem na vseh dvoranskih podlagah.
 • Asics SILVER TIGHT, ženske tekaške pajke, črna
  Asics Silver Tight so ženske tekaške pajkice, narejene iz kakovostnega, lahkega materiala, ki odlično odvaja vlago od telesa in vas ohranja sveže med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas v kombinaciji z vrvico poskrbi za odlično prileganje ter udoben tek. Ploska zasnova šivov preprečuje neželeno draženje, zadrgi v spodnjem delu omogočata udobnejše oblačenje in slačenje. Diskreten žep na zadrgo je namenjen shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic ...).
 • Asics THERMOPOLIS PLUS LS, moška tekaška majica, modra
  Asics Thermopolis Plus Ls je udobna, ergonomsko zasnovana moška majica z dolgimi rokami, ki zagotavlja popolno svobodo gibanja in s funkcionalnimi detajli skrbi za dobro počutje med izbrano aktivnostjo. Kakovosten material, s pomočjo napredne tehnologije, skrbi za odlično odvajanje vlage in ohranja telesno toploto. Podaljšani rokavi z manšetami z luknjami za palce skrbijo za udobno nošenje. Odsevni elementi razporejeni v radiju 360° omogočajo, da ste dobro opazni in s tem varni v slabših svetlobnih razmerah. Majica se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako H1.
 • Asics SEAMLESS SS TEXTURE, moška tekaška majica, siva
  Asics Seamless SS Texture je oprijeta moška tekaška majica s kratkimi rokavi in je odlična izbira za tek na prostem ali vadbo v telovadnici. Narejena je iz kakovostnega materiala, ki odlično odvaja vlago in zagotavlja popolno udobje tako, da vas ohranja sveže ter osredotočene na vaše cilje. Brezšivna, mehka tkanina skrbi za prijeten občutek, diskreten »jacquard« vzorec za sodoben videz. Odsevni elementi zadaj ter na rokavih zagotavljajo dobro vidnost in večjo varnost tudi v slabših svetlobnih razmerah. Elegantna, brezšivna moška majica s kratkimi rokavi se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics ICON KNEE TIGHT, ženske tekaške pajke, modra
  Asics Icon Knee Tight so udobne ženske 3/4 tekaške pajkice, narejene iz kakovostnega, lahkega materiala, ki odlično odvaja vlago in vas ohranja sveže med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas v kombinaciji z vrvico poskrbi, da pajkice ostanejo na mestu in da udobno pretečete tudi daljše razdalje. Za boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah so pajkicam dodani odsevni elementi v predelu kolen. Diskreten stranski žep na zadrgo je namenjen shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic ...). Pajkice se uvrščajo v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics GEL-FLARE 6, ženski športni copati, bela
  Odličen, udoben in zračen dvoranski copat s preverjeno ASICS GEL tehnologijo blaženja skrbi za varne pristanke in ščiti tvoje sklepe pred preobremenitvijo. Copat je prvenstveno zasnovan za odbojko a se odlično izkaže pri vseh intenzivnih dvoranskih športih. EVA material zagotavlja nizko težo copata, zunanji podplat ne pušča nezaželenih sledi na podlagi.
 • Asics NOOSA FF, ženski tekaški copati, rdeča
  Triatlonska klasika, poznana pod imenom GEL – NOOSA TRI, je z uporabo inovativne tehnologije FlyteFoam dobila še drznejši karakter, ki zagotavlja odziven, lahkoten in hiter tek. Zunanji podplat ti nudi odličen oprijem tudi na mokri podlagi, gumiran detajl na jeziku in opetniku ter zasnova vezalk ti zagotavljajo hitro obuvanje copata. Vrhnji del je zasnovan iz brezšivnega mrežastega materiala, ki omogoča nošenje na boso nogo in preprečuje neželeno draženje med aktivnostjo. Vmesni podplat je narejen iz inovativnega FlyteFoam materiala v katerega so integrirana organska vlakna (kevlar), ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek.
 • Asics GEL-PULSE 9, ženski tekaški copati, roza
  Odlično blažen tekaški copat zasnovan za udobne tekaške treninge za tekače z nevtralnim stopalom. ASICS GEL blaženje v prednjem in zadnjem delu copata omogoča mehke pristanke ter tekoč tekaški korak podprt s Super SpEva materialom za še boljši odriv. Odziven vmesni podplat in GEL blaženje zagotavljata udoben tekaški korak. Izboljšaj učinkovitost svojega teka z novo zasnovo prednjega in zadnjega dela ter fleksibilnimi utori vzdolž podplata, ki vodijo tvoj tekaški korak. Super SpEva material v vmesnem podplatu zagotavlja mehkejši in lahkotnejši tekaški korak. Tekaški copat Gel-PULSE 9 nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics DYNAFLYTE 2, ženski tekaški copati, bela
  Tekaški copat DynaFlyte 2 ostaja zvest izročilu svojega predhodnika, ki je s svojimi tekaškimi karakteristikami pritegnil veliko število tekačev, ki cenijo ASICS-ovo inovativnost. Vmesni podplat je v celoti narejen iz revolucionarnega materiala FlyteFoam in ti zagotavlja izjemno blaženje ob nizki teži tekaškega copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Nova različica DynaFlyte 2 prinaša popolnoma prenovljen vrhnji del v obliki prilagodljivega mrežastega materiala – “Adapt mesh”, ki zagotavlja podporo ter prožnost in se odlično prilega tvojemu stopalu.
 • Asics GEL-TASK MT, moški copati, bela
  Asics GEL-Task MT je odličen odbojkarski copat za rekreativne igralce, ki so posebej pozorni na blaženje in udobje. Vrhnji material z manj šivi izboljša občutek med igro, nova zasnova pa nudi boljšo stransko stabilnost copata. Sistem blaženja z GEL elementi v petnem in prednjem delu copata zagotavlja optimalno absorpcijo sil pri pristanku in skrbi za gladek prehod v odrivno fazo. Zunanji podplat narejen iz NC gume zagotavlja optimalen oprijem na vseh dvoranskih podlagah.
 • Asics GT-2000 5, ženski tekaški copati, modra
  Lahek tekaški copat GT-2000 5 je odlična izbira za doseganje tvojih tekaških ciljev. Predstavlja optimalno podporo tvojemu stopalu tako med tekmo kot tudi v času regeneracije po njej. GEL tehnologija blaženja ti zagotavlja mehke pristanke, elastične ojačitve integrirane v vrhnji del ti nudijo dodatno podporo v srednjem delu stopala. Tekaški copat GT-2000 5 je zasnovan za udoben in zanesljiv tek na daljše razdalje. FluidRide tehnologija predstavlja vmesni podplat iz dveh plasti. Gornjo plast tvori material SpEVA, spodnjo plast tvori material SoLyte, ki skupaj zagotavljata optimalno zmes blaženja, fleksibilnosti, odboja ter trpežnosti ob hkratnem ohranjanju nizke teže tekaškega copata. Integrirane tehnologije: “external stability counter”, “stability guidance trusstic”, “dynamic duomax” ter “guidance line” nudijo obilo podpore stopalu, preprečuje njegovo zvračanje navznoter ter varno vodijo stopalo skozi tekaški korak.
 • Asics GEL-NIMBUS 20, ženski tekaški copati, modra
  Uveljavljen tekaški copat Gel-Nimbus v tem letu praznuje 20 obletnico in ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. GEL-NIMBUS 20 predstavlja odlično blažen tekaški copat namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobno preteči svojo najljubšo tekaško razdaljo. GEL elementi v petnem in prednjem delu copata skrbijo za mehke pristanke in odrive, posebej ojačen opetnik varno drži stopalo v optimalni poziciji. FluidRide tehnologija predstavlja vmesni podplat, ki ga tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast je iz inovativnega FlyteFoam materiala z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornjo plast tvori preizkušenj material SpEVA, ki zagotavlja udobje in dodatno blaženje. V najnovejši različici copata ASICS predstavlja tehnologijo Fluid Fit 2.0, ki pomeni inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"Gradient Mesh" mrežice ojačene s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom. Posebni 3M odsevni elementi skrbijo za tvojo boljšo vidnost in s tem varnost v temnejšem delu dneva. Trpežnost in oprijem copata zagotavlja preizkušena zmes gume AHAR na posebej izpostavljenih predelih zunanjega podplata.
 • Asics GEL-ZONE 7, moški tekaški copati, črna
  Asics GEL-Zone 7 so stabilni tekaški copati s preizkušenim podpornim elementom Duomax ter GEL tehnologijo v petnem delu, ki zagotavljajo varen, stabilen in blažen tekaški korak. Zračen vrhnji del iz dvoslojne mrežice skrbi za optimalno zračenje med aktivnostjo in zagotavlja atraktiven videz.
 • Asics GEL-TASK MT, ženski copati, bela
  Asics GEL-Task MT je odličen odbojkarski copat za rekreativne igralce, ki so posebej pozorni na blaženje in udobje. Vrhnji material z manj šivi izboljša občutek med igro, nova zasnova pa nudi boljšo stransko stabilnost copata. Sistem blaženja z GEL elementi v petnem in prednjem delu copata zagotavlja optimalno absorpcijo sil pri pristanku in skrbi za gladek prehod v odrivno fazo. Zunanji podplat narejen iz NC gume zagotavlja optimalen oprijem na vseh dvoranskih podlagah.
 • Asics GEL-FUJISETSU 2 G-TX, moški tekaški copati, siva
  Asics Gel Fujisetsu 2 Gtx je trpežen moški trail copat, ki se odlično znajde na poledenelih in zasneženih podlagah. 15 kovinskih žebljičkov v kombinaciji z grobim, agresivnim podplatom iz gume zagotavlja odličen oprijem na ledu in snegu. Gornji del je narejen iz vodoodbojne GoreTex membrane in ohranja stopala suha in topla. Za dodatno stabilnost in varnost je v podplat integrirana zaščitna plošča. Asics Gel-Fujisetsu 2 Gtx je lažji od svojega predhodnika in kljub svojim trail značilnostim omogoča udoben in učinkovit tek v zahtevnih razmerah katerim je namenjen. Preizkušena GEL tehnologija blaženja skrbi za udobne, varne pristanke. Odsevni elementi skrbijo za vidnost in varnost v slabših svetlobnih pogojih. Asics copat Gel-Fujitsu 2 Gtx je odlična izbira za pravi zimski tek po poledenelih, zasneženih podlagah.
 • Asics NETBURNER BALLISTIC FF, moški copati, modra
  Lahek odbojkarski copat s prednostmi tekaške tehnologije in vso podporo, ki jo rabiš med pravo igro. Vrhnji del copata je narejen iz kakovostnega, zračnega materiala, ki se udobno prilega tvojemu stopalu in ti nudi dodatno stabilnost ter obenem prožnost za učinkovito gibanje. Vmesni podplat iz inovativnega FlyteFoam materiala z integrirano GEL tehnologija v petnem in prednjem delu copata skrbi za pravšnjo mero blaženja in varuje tvoje sklepe pred preobremenitvami. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celotno igro in se ne “zbije” skupaj. Copat je na voljo v nizki in visoki izvedbi. GEL-NETBURNER BALLISTIC FF je trpežen copat, namenjen visoko intenzivni igri, ki te ne bo pustil na cedilu. Posebna TwisTruss tehnologija skrbi za stabilen in varen korak tudi med agilnim gibanjem v stran. Surova guma (NC RUBBER) ter t. i. “wet grip outsole” zunanji podplat ti zagotavljata odličen oprijem tudi na ne suhih podlagah. Stabilen odbojkarski copat s prednostmi tehnologij tekaškega copata.
 • Asics SEAMLESS LS TEXTURE, moška tekaška majica, črna
  Asics Seamless LS Texture je moška tekaška majica, ki je narejena iz brezšivnega materiala, ki zagotavlja popolno udobje, svobodo gibanja in zmanjšuje možnost neželenega draženja med izbrano aktivnostjo. Kakovosten material, s pomočjo napredne tehnologije, skrbi za odlično odvajanje vlage. Odsevni elementi na rokavih ter zadaj omogočajo dobro opaznost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. Brezšivna moška majica z dolgimi rokavi se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics 2-N-1 7IN SHORT, moške kratke tekaške hlače, črna
  Asics 2-in-1 7In Short so lahke in zračne moške tekaške hlače 2v1 in so odlična izbira za navdušene tekače. Notranja plast je narejena iz mrežastega materiala, ki skrbi za dobro zračnost in odlično odvaja vlago. Prožna, kakovostna tkanina se prilagaja gibanju in zagotavlja udobje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas in vrvica skrbita, da hlače ostanejo na mestu med gibanjem. ASICS potisk na hlačnici poskrbi za atraktiven videz, odsevni elementi za boljšo vidnost in varnost v slabših svetlobnih razmerah. Lahek, prijeten material ne ovira med gibanjem in skrbi za optimalno odvajanje vlage. Diskreten, skrit žep je namenjen varnemu shranjevanju manjših predmetov (ključi, kartica …).
 • Asics GEL-BEYOND 5 MT, ženski copati, črna
  Asics Gel-Beyond 5 MT je ženski dvoranski odbojkarski copat v srednje visoki (MT) izvedbi, ki je zasnovan za stabilnost in samozavest na igrišču. Preizkušena GEL tehnologija blaženja se nahaja v prednjem in petnem delu copata in skrbi za prestrezanje velikih sil, udobno ter varno gibanje. Vmesni podplat je narejen iz pene SpEVA™ z integrirano TRUSSTIC SYSTEM™ tehnologijo za dodatno torzijsko stabilnost. Odstranljiv vložek omogoča uporabo lastnih ortopedskih vložkov.
 • Asics 3.5IN SHORT, ženske tekaške hlače, črna
  Asics 3.5In Short so lahke in zračne ženske kratke tekaške hlače 2v1 in so odlična izbira za tek in vadbo. Notranja plast je narejena iz materiala, ki skrbi za dobro zračnost in odlično odvaja vlago. Prožna, kakovostna vodo odbojna tkanina se prilagaja gibanju in zagotavlja udobje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas in vrvica skrbita, da hlače ostanejo na mestu med gibanjem. Žep na zadrgo je namenjen varnemu shranjevanju manjših predmetov (geli, ključi, kartica …). Odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. Stranski paneli na kratkih hlačah so v drugačni barvi za dodaten stilski učinek.
 • Asics GEL-GAME 6 CLAY, ženski tenis copati, rdeča
  Teniški copti GEL-GAME 6 CLAY so odlična izbira za vse rekreativne igralce, ki želijo hiter, zračen in stabilen copat. Preizkušena tehnologija gel blaženja zagotavlja varno in udobno igro, trusstic sistem preprečuje torzijsko zvijanje ob agresivnem lateralnem gibanju ter nudi dodatno stabilnost stopalu. Kombinacija materialov v vrhnjem delu copata zagotavlja dobro zračnost ter prileganje, zasnova zunanjega podplata v vzorcu “ribja kost” nudi odličen oprijem in je posebej primerna za peščena igrišča. Copat GEL-GAME 6 CLAY nudi ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics GEL-FUJISETSU 2 G-TX W, ženski tekaški copati, siva
  Asics Gel Fujisetsu 2 Gtx je trpežen ženski trail copat, ki se odlično znajde na poledenelih in zasneženih podlagah. 15 kovinskih žebljičkov v kombinaciji z grobim, agresivnim podplatom iz gume zagotavlja odličen oprijem na ledu in snegu. Gornji del je narejen iz vodoodbojne GoreTex membrane in ohranja stopala suha in topla. Za dodatno stabilnost in varnost je v podplat integrirana zaščitna plošča. Asics Gel-Fujisetsu 2 Gtx je lažji od svojega predhodnika in kljub svojim trail značilnostim omogoča udoben in učinkovit tek v zahtevnih razmerah katerim je namenjen. Preizkušena GEL tehnologija blaženja skrbi za udobne, varne pristanke. Odsevni elementi skrbijo za vidnost in varnost v slabših svetlobnih pogojih. Asics copat Gel-Fujitsu 2 Gtx je odlična izbira za pravi zimski tek po poledenelih, zasneženih podlagah.
 • Asics GLIDERIDE W, ženski tekaški copati, rdeča
  Novi Asics copat Glideride omogoča teči dlje ob manjši porabi energije. Ključno vlogo pri tem igra inovativna GUIDESOLE™ tehnologija. Kako deluje? Izboljšano blaženje, ki ga zagotavlja premišljena kombinacija inovativnega FlyteFoam materiala ter GEL tehnologije blaženja, zmanjša obremenitev mišic v fazi pristanka. Trši prednji del copata ter dinamično upognjen podplat copata spodbujata učinkovitost teka tako, da nekoliko omejita gibanje skočnega sklepa. Manj upogiba v gležnju tako pomeni tudi manj obremenitve oziroma dela za mečne mišice. Težišče copata je pomaknjeno bliže k peti, kar omogoča lažji zamah stopala v smeri naprej. Tako imenovano kotalno gibanje, ki ga tekač občuti v tem copatu, dejansko pospeši stopalo naprej za večjo učinkovitost, tako da zmanjša gibanje v gležnju. To omogoča teči dlje z manj napora. Te lastnosti tekaškega copata nudijo tekaču popolnoma novo tekaško izkušnjo. Tekaški copati Asics Glideride z inovativno tehnologijo GUIDESOLE™ omogočajo prihranke energije ob učinkovitem teku. Omogočajo izkušnjo, ki jo je potrebno doživeti, da ji verjameš.
 • Asics NETBURNER BALLISTIC FF, ženski copati, modra
  Lahek odbojkarski copat s prednostmi tekaške tehnologije in vso podporo, ki jo rabiš med pravo igro. Vrhnji del copata je narejen iz kakovostnega, zračnega materiala, ki se udobno prilega tvojemu stopalu in ti nudi dodatno stabilnost ter obenem prožnost za učinkovito gibanje. Vmesni podplat iz inovativnega FlyteFoam materiala z integrirano GEL tehnologija v petnem in prednjem delu copata skrbi za pravšnjo mero blaženja in varuje tvoje sklepe pred preobremenitvami. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celotno igro in se ne “zbije” skupaj. Copat je na voljo v nizki in visoki izvedbi. GEL-NETBURNER BALLISTIC FF je trpežen copat, namenjen visoko intenzivni igri, ki te ne bo pustil na cedilu. Posebna TwisTruss tehnologija skrbi za stabilen in varen korak tudi med agilnim gibanjem v stran. Surova guma (NC RUBBER) ter t. i. “wet grip outsole” zunanji podplat ti zagotavljata odličen oprijem tudi na ne suhih podlagah. Stabilen odbojkarski copat s prednostmi tehnologij tekaškega copata.
 • Asics NOVA BLAST, ženski tekaški copati, črna
  Ženski tekaški copati Asics Novablast W kolekcije Modern Tokyo so namenjeni tekačicam z nevtralnim stopalom, ki si želijo dinamične, živahne tekaške izkušnje napolnjene z dodatno energijo. S svojim sodobnim dizajnom tekaški copat slavi estetiko in napredek japonske prestolnice, ki se zrcali v inovativnem FLYTEFOAM BLAST™ materialu. Zunanji in vmesni podplat copata Novablast sta debelejša kot pri večini običajnih tekaških copat in tako zagotavljata trajno udobje med tekom na daljših razdaljah. Zasnovana sta tako, da poudarita lastnosti FLYTEFOAM BLAST™ tehnologije in ustvarjata “efekt trampolina”, ki tekaču zagotavlja odziven odboj od podlage iz koraka v korak. Prijeten, lahek in zračen "jacquard" mrežast material v vrhnjem delu copata zagotavlja izjemen pretok zraka ter tako ohranja svežino stopal med aktivnostjo. Posebni odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. Tekaški copat Asics Novablast kolekcije Modern Tokyo zagotavljajo dinamično, odzivno, živahno tekaško izkušnjo ne glede na izbrano razdaljo.
 • Asics GEL-ROCKET 9, moški copati, modra
  Asics Gel-Rocket 9 so moški dvoranski športni copati s preverjeno GEL™ tehnologijo za prestrezanje sil ob pristanku v kombinaciji z odzivnim vmesnim podplatom iz pene EVA, ki zagotavlja udobje, varnost in hitre reakcije med izbrano dvoransko aktivnostjo. TRUSSTIC SYSTEM™ tehnologija skrbi za dodatno stabilnost in preprečuje torzijsko zvijanje copata med gibanji v različnih smereh. Odstranljiv EVA vložek omogoča uporabo lastnih ortopedskih vložkov.
 • Asics NETBURNER BALLISTIC FF MT, moški copati, modra
  Asics GEL-Netburner Ballistic FF MT je lahek odbojkarski copat s prednostmi tekaške tehnologije in vso podporo, ki jo potrebujete med pravo igro. Vrhnji del copata je narejen iz kakovostnega, zračnega materiala, ki se udobno prilega stopalu in nudi dodatno stabilnost ter obenem prožnost za učinkovito gibanje. Vmesni podplat iz inovativnega FlyteFoam materiala z integrirano GEL tehnologija v petnem in prednjem delu copata skrbi za pravšnjo mero blaženja in varuje sklepe pred preobremenitvami. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celotno igro in se ne “zbije” skupaj. GEL-Netburner Ballistic FF je trpežen copat, namenjen visoko intenzivni igri, ki vas ne bo pustil na cedilu. Posebna TwisTruss tehnologija skrbi za stabilen in varen korak tudi med agilnim gibanjem v stran. Surova guma (NC RUBBER) ter t. i. “wet grip outsole” zunanji podplat zagotavljata odličen oprijem tudi na ne suhih podlagah. Stabilen odbojkarski copat s prednostmi tehnologij tekaškega copata.
 • Asics FREQUENT XT, ženski tekaški copati, črna
  Asics Frequent XT so ženski trail tekaški copati, ki so zasnovani za zahtevnejše podlage, kjer sta pomembni lastnosti predvsem oprijem ter trpežnost tekaškega copata. Vmesni podplat iz materiala EVA skrbi za udobje ter blaženje, trpežen in zračen vrhnji del z ojačitvami pa za dobro prileganje ter zračenje. Zunanji podplat je zasnovan za dober oprijem na različnih podlagah. Kljub svojim trail specifikam se Frequent XT odlikuje s sodobnim dizajnom, ter je odlična izbira za prosti čas.
 • Asics GEL-IKAIA 7, ženski tekaški copati, črna
  GEL IKAIA 7 tekaški copat zagotavlja dobro blaženje ter podporo tekačem začetnikom. GEL tehnologija v petnem delu zagotavlja dodatno blaženje ob pristanku, posebna AHAR guma na podplatu pa preprečuje prekomerno obrabo copata. Mrežica skrbi za optimalno zračenje med aktivnostjo.
 • Asics LITE SHOW WINTER LS, moška tekaška majica, rdeča
  Asics Lite-Show Winter Ls 1/2 Zip Top je mehka, prožna in lahka moška majica z dolgimi rokavi, narejena iz funkcionalnega materiala, ki skrbi za udoben občutek med izbrano aktivnostjo in ohranja telesno toploto. Kratka zadrga za lažje oblačenje je opremljena z mikro ščitnikom, ki preprečuje neželeno draženje. Dolgi rokavi so zasnovani tako, da omogočajo popolno svobodo gibanja. Zadnji del je nekoliko podaljšan. Odsevni elementi razporejeni v krogu 360 stopinj poskrbijo za dobro vidnost in s tem večjo varnost tudi, ko želite trening opraviti v temnejšem delu dneva. Majica se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako H1.
 • Asics GEL-ROCKET 9, ženski copati, črna
  Asics Gel-Rocket 9 so ženski dvoranski športni copati s preverjeno GEL™ tehnologijo za prestrezanje sil ob pristanku v kombinaciji z odzivnim vmesnim podplatom iz pene EVA, ki zagotavlja udobje, varnost in hitre reakcije med izbrano dvoransko aktivnostjo. TRUSSTIC SYSTEM™ tehnologija skrbi za dodatno stabilnost in preprečuje torzijsko zvijanje copata med gibanji v različnih smereh. Odstranljiv EVA vložek omogoča uporabo lastnih ortopedskih vložkov.
 • Asics GEL-NIMBUS 20, ženski tekaški copati, črna
  Uveljavljen tekaški copat Gel-Nimbus v tem letu praznuje 20 obletnico in ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. GEL-NIMBUS 20 predstavlja odlično blažen tekaški copat namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobno preteči svojo najljubšo tekaško razdaljo. GEL elementi v petnem in prednjem delu copata skrbijo za mehke pristanke in odrive, posebej ojačen opetnik varno drži stopalo v optimalni poziciji. FluidRide tehnologija predstavlja vmesni podplat, ki ga tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast je iz inovativnega FlyteFoam materiala z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornjo plast tvori preizkušenj material SpEVA, ki zagotavlja udobje in dodatno blaženje. V najnovejši različici copata ASICS predstavlja tehnologijo Fluid Fit 2.0, ki pomeni inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"Gradient Mesh" mrežice ojačene s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom. Posebni 3M odsevni elementi skrbijo za tvojo boljšo vidnost in s tem varnost v temnejšem delu dneva. Trpežnost in oprijem copata zagotavlja preizkušena zmes gume AHAR na posebej izpostavljenih predelih zunanjega podplata.
 • Asics GEL-SONOMA 3 G-TX, ženski tekaški copati, vijolična
  Tekaški trail copat GEL-SONOMA 3 G-TX s svojo kakovostno zasnovo skrbi, da si med tekom v naravi sproščen in osredotočen na svoj tek. Namenjen je vsem, ki se spoznavajo s svetom trail teka in si želijo teči hitro in varno. Zanesljiv in udoben copat GEL-SONOMA 3 G-TX nudi optimalno blaženje v petnem delu, vzdržljivo izdelan zunanji del ter podplat, ki nudi obilo oprijema na neenakomernih podlagah. Gore-TexTM membrana ohranja tvoja stopala suha tudi v zahtevnih vremenskih pogojih. Trpežen tekaški copat za tek po brezpotjih z veliko oprijema. Za varnost skrbi tehnologija GEL blaženja, za udoben tek skrbi prožen podplat. Podplat je zasnovan za dober oprijem na neenakomernih podlagah.
 • Asics GEL-PULSE 10, ženski tekaški copati, roza
  Asics GEL-Pulse 10 je odlično blažen tekaški copat zasnovan za udobne tekaške treninge tekačev z nevtralnim stopalom in prinašajo nabor preizkušenih Asics-ovih tehnologij. Vmesni podplat iz materiala SpEVA skupaj z vidnim GEL blaženjem v petnem delu skrbi za varne, blažene pristanke. EVA Trusstic element skrbi za stabilnost v srednjem delu in podpira naraven potek tekaškega koraka. Zunanji podplat je ojačen z posebno zmesjo gume AHAR, ki preprečuje prekomerno obrabo izpostavljenih delov. Vrhnji del je narejen iz kakovostnega mrežastega materiala, ki zagotavlja dobro zračenje in sodoben videz. Tekaški copati Gel-Pulse 10, z naborom preizkušenih Asics-ovih tekaških tehnologij, sodobnim videzom in nizko težo, nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics SILVER WINTER TIGHT, ženske tekaške pajke, črna
  Asics Silver Winter Tight so ženske zimske tekaške pajkice Silver, ki so posebej zasnovane za vadbo v hladnem vremenu. Toplejša tkanina ohranja tvojo telesno toploto, odlično odvaja vlago ter skrbi za udobje in dobro počutje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas v kombinaciji z vrvico poskrbi, da pajkice ostanejo na mestu in da udobno pretečete tudi daljše razdalje. Posebna izvedba šivov preprečuje neželeno draženje. Diskreten stranski žep je namenjen shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic ...). Za lažje oblačenje in slačenje so pajkice v spodnjem delu ob straneh opremljene s kratko zadrgo.
 • Asics GEL-FUJITRABUCO 7 G-TX, ženski tekaški copati, modra
  Udobni trail tekaški copati Asics GEL-Fujitrabuco 7 GTX zagotavljajo stabilnost in zaščito stopalom na najbolj zahtevnih poteh tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Nič manj kot sedem inovativnih tehnologij skrbi za udobje, stabilnost in zaščito. Gore-Tex membrana, integrirana v atraktivno dizajniran vrhnji del, skrbi za optimalno zračenje in ohranja stopala suha. Agresivna zasnova zunanjega podplata polnega stika s tlemi, skupaj z zaščito proti predrtju (Rock Protection Plate) in posebno zmesjo gume za odličen oprijem, zagotavlja varno gibanje po razgibanih terenih. Za prestrezanje udarcev ob pristankih skrbi preizkušena GEL tehnologija v petnem delu. Vmesni podplat tvori izjemno lahek material FlyteFoam Lyte z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku. Duomax element v srednjem delu zagotavlja stabilnost in preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Dodatno udobje in funkcionalnost zagotavljata odstranljiv EVA vložek ter žepek za vezalke na vrhu jezika.
 • Asics GEL-FUJITRABUCO 7 G-TX, ženski tekaški copati, siva
  Udobni trail tekaški copati Asics GEL-Fujitrabuco 7 GTX zagotavljajo stabilnost in zaščito stopalom na najbolj zahtevnih poteh tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Nič manj kot sedem inovativnih tehnologij skrbi za udobje, stabilnost in zaščito. Gore-Tex membrana, integrirana v atraktivno dizajniran vrhnji del, skrbi za optimalno zračenje in ohranja stopala suha. Agresivna zasnova zunanjega podplata polnega stika s tlemi, skupaj z zaščito proti predrtju (Rock Protection Plate) in posebno zmesjo gume za odličen oprijem, zagotavlja varno gibanje po razgibanih terenih. Za prestrezanje udarcev ob pristankih skrbi preizkušena GEL tehnologija v petnem delu. Vmesni podplat tvori izjemno lahek material FlyteFoam Lyte z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku. Duomax element v srednjem delu zagotavlja stabilnost in preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Dodatno udobje in funkcionalnost zagotavljata odstranljiv EVA vložek ter žepek za vezalke na vrhu jezika.
 • Asics GEL-CHALLENGER 12 CLAY, moški teniški copati, modra
  Asics Gel-Challenger 12 Clay moški teniški copat ima vmesni podplat narejen iz kakovostnega materiala SOLYTE™, ki v povezavi s preizkušeno tehnologijo GEL blaženja, integrirano v prednjem in petnem delu, zagotavlja udobno in varno gibanje med igro. Posebna zmes obstojne gume AHARPLUS™ je strateško nanešena na mestih zunanjega podplata, ki so najbolj izpostavljena obrabi. Tehnologija TRUSSTIC SYSTEM™ zagotavlja stabilnost in preprečuje torzijsko zvijanje copata, odstranljiv ORTHOLITE™ vložek skrbi za dodatno udobje, blaženje in ga je moč nadomestiti z lastnimi ortopedskimi vložki. Z naborom preverjenih ASICS-ovih tehnologij in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno je teniški copat GEL-Challenger 12 Clay izvrstna izbira rekreativnih igralcev tenisa.
 • Asics GEL-BEYOND 5 MT, moški copati, črna
  Asics Gel-Beyond 5 MT je moški dvoranski odbojkarski copat v srednje visoki (MT) izvedbi, ki je zasnovan za stabilnost in samozavest na igrišču. Preizkušena GEL tehnologija blaženja se nahaja v prednjem in petnem delu copata in skrbi za prestrezanje velikih sil, udobno ter varno gibanje. Vmesni podplat je narejen iz pene SpEVA™ z integrirano TRUSSTIC SYSTEM™ tehnologijo za dodatno torzijsko stabilnost. Odstranljiv vložek omogoča uporabo lastnih ortopedskih vložkov.
 • Asics ICON SS TOP, moška tekaška majica, modra
  Asics Icon Ss Top je mehka in lahka moška majica s kratkimi rokavi narejena iz funkcionalnega materiala, ki skrbi za udoben občutek med izbrano aktivnostjo. Material odlično odvaja vlago in zagotavlja izjemno udobje. Rokavi so zasnovani tako, da omogočajo popolno svobodo gibanja. Ikonični potisk na ramenih zagotavlja, da boste opazni med tekom po mestnih cestah in v parkih in skrbi za večjo varnost v slabših svetlobnih razmerah. Majica se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics GEL-COURT SPEED CLAY, ženski tenis copati, modra
  Teniški copat GEL-COURT SPEED CLAY prinaša drzen, dinamičen dizajn podprt z preizkušenimi ASICS-ovimi tehnologijami. Brezšivna vrhnja konstrukcija skrbi, da ne prihaja do neželenega draženja. Tehnologija Gel blaženja, v kombinaciji s Solyte vmesnim podplatom, zagotavlja udobno in varno gibanje. Torzijsko stabilnost copatu zagotavlja t. i. Trusstic sistem, ki pride posebej do izraza pri agilnem, lateralnem gibanju. Poseben ščitnik (PGuard Toe) v prednjem delu copata preprečuje prehitro obrabo ob stiku s podlago. Dodatno trpežnost zagotavlja posebna zmes gume AHAR, za oprijem skrbi vzorec “ribja kost”.
 • Asics GEL-NIMBUS 22 - RETRO TOKYO, ženski tekaški copati, bela
  Legendarni tekaški copat Asics Gel-Nimbus tudi v svoji 22. različici ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. Najnovejša različica ženskega tekaškega copata Gel-Nimbus 22 Retro Tokyo W združuje atraktiven “retro” tekaški stil z naprednimi tehnologijami tekaških copat, da bi zagotovil izjemno tekaško izkušnjo. Copat se ponaša s prenovljeno, nekoliko mehkejšo Gel tehnologijo v petnem delu, ki skupaj z inovativno peno FlyteFoam v vmesnem podplatu skrbi za izjemno udobje in prestrezanje udarcev ob pristankih. V primerjavi s svojim predhodnikom, ima najnovejša različica copata 2 mm debelejšo plast pene FLYTEFOAM™ Propel, kar še izboljša občutek udobja ter hkrati zagotavlja odličen odboj od podlage v odrivni fazi tekaškega koraka. TRUSSTIC™ tehnologija v srednjem predelu copata pod stopalnim lokom zagotavlja potrebno stabilnost, zmanjšuje težo copata ter podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Vrhnji del copata je narejen iz lahkega in kakovostnega “jacquard” mrežastega materiala, ki ob skrbi za dobro zračnost zagotavlja odlično prileganje. Odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v temnejšem delu dneva. Trpežnost in oprijem copata zagotavlja preizkušena zmes gume AHAR na posebej izpostavljenih predelih zunanjega podplata. Ne glede na to ali ste začetnica ali izkušena tekačica, novi Gel-Nimbus 22 Retro Tokyo W zagotavlja udoben, blažen, varen in odziven tekaški korak.
 • Asics LITE SHOW WINTER TIGHT, ženska tekaška jakna, črna
  Asics Lite Show Winter Tight so ženske zimske pajkice, ki so funkcionalne in udobne, saj se odlično prilegajo tvojemu telesu in ne ovirajo med tekom. Kakovosten material s termalnimi lastnostmi skrbi, da je toplo med izbrano aktivnostjo. Posebna izvedba oz. kolekcija »LITE-SHOW« s pomočjo inovativne tehnologije odsevnikov, razporejenih v radiju 360°, omogoča, da ste dobro opazni in s tem varni v slabših svetlobnih razmerah. Diskreten, laminiran žep je namenjen varnemu shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic, mobilnega telefona ...). Za lažje oblačenje so hlačnice zaključene s kratko zadrgo, elastični pas ima vrvico za individualno prilagoditev. Pajkice se uvrščajo v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako H2.
 • Asics GEL-LUMINUS, ženski tekaški copati, rdeča
  Asics GEL-LUMINUS je odlično blažen tekaški copat za premagovanje velikih, maratonskih razdalj. Preverjena GEL-tehnologija blaženja v kombinaciji s FluidRide zasnovo vmesnega podplata zagotavlja optimalno udobje in blaženje. Tehnologija GuidenceLine vodi tvoje stopalo skozi vse faze tekaškega koraka in usmerja energijo v smeri naprej ter tako skrbi za učinkovit tek tudi takrat, ko so mišice že utrujene. Ojačen opetnik v sodelovanju s Trusstic elementom v srednjem delu copata skrbi za dodatno stabilnost in nudi optimalno oporo zmernim pronatorjem.
 • Asics GEL-GLORIFY, ženski tekaški copati, modra
  Odličen cestni tekaški copat namenjen nevtralnim tekačem, ki zahtevajo udobje na daljših tekih. GEL-GLORIFY 3 s preverjeno tehnologijo GEL blaženja in dvoslojno zasnovo vmesnega podplata, iz materialov SpEVA in Solyte, skrbi za mehke pristanke in efektiven tekaški korak tako na prvem, kot tudi na zadnjem pretečenem kilometru. Udoben opetnik zagotavlja dodatno stabilnost, 3M odsevni elementi skrbijo za tvojo boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih pogojih.
 • Asics ICON JACKET, moška jakna, črna
  Asics Icon Jacket je moška tekaška jakna, ki je bila zasnovana tako, da lahko tečete tudi v zahtevnejših vremenskih razmerah. Kombinacija materialov zagotavlja odpornost na veter in vodo. Odsevni elementi v predelu ramen in zadaj skrbijo za boljšo vidnost in varnost v slabših svetlobnih razmerah. Moška jakna ICON JACKET se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako S1.
 • Asics GEL-KAYANO 25, ženski tekaški copati, bela
  ASICS-ov legendarni model GEL-KAYANO že 25 let navdušuje vse tekačice, ki želijo dvigniti svoj tek na višji nivo. Najnovejša različica je zasnovana za tekačice, ki zahtevajo stabilen, varen in udoben tekaški copat, ki nudi vse prednosti tako med lahkotnim jutranjim tekom, kot med pravim tekmovalnim izzivom. GEL-Kayano 25 predstavlja izboljšano različico FlyteFoam material v obliki tehnologij Flytefoam LYTE in Flytefoam PROPEL integriranih v vmesni podplat. Material Flytefoam LYTE v kombinaciji s preizkušeno GEL tehnologijo skrbi za izvrstno blaženje in udobje, material Flytefoam PROPEL zagotavlja tekaču odličen odboj in odriv od podlage. Karakteristike inovativnega materiala Flytefoam zagotavljajo, da copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Z novo kombinacijo Flytefoam materialov je Kayano ohranil nizko težo, kar bodo zelo cenili izkušeni tekači, ki vedo koliko vsak gram pripomore k izboljšanju končnega rezultata. Tekaški copat GEL-Kayano 25 se z uporabo inovativne dvoslojne “jacquard” mrežice z vgrajenim sistemom “Inner stability wrap system” s tekačem praktično zlije v eno. Izboljšanj “MetaClutch” opetnik skupaj s spominsko peno skrbi za odlično prileganje in dodatno stabilnost v petnem delu. V sprednjem delu je, na željo uporabnikov, copat zasnovan nekoliko širše in nudi več svobode prstom in boljše ravnotežje ter stabilnost med tekom. Zračen vrhnji del skupaj z odstranljivim “Ortholite x-40” vložkom skrbi za svežino stopal ter v kombinaciji z naborom naprednih ASICS-ovih tehnologij zagotavlja udoben in odziven tek.
 • Asics GEL-SONOMA 3 G-TX, ženski tekaški copati, modra
  Tekaški trail copat GEL-SONOMA 3 G-TX s svojo kakovostno zasnovo skrbi, da si med tekom v naravi sproščen in osredotočen na svoj tek. Namenjen je vsem, ki se spoznavajo s svetom trail teka in si želijo teči hitro in varno. Zanesljiv in udoben copat GEL-SONOMA 3 G-TX nudi optimalno blaženje v petnem delu, vzdržljivo izdelan zunanji del ter podplat, ki nudi obilo oprijema na neenakomernih podlagah. Gore-TexTM membrana ohranja tvoja stopala suha tudi v zahtevnih vremenskih pogojih. Trpežen tekaški copat za tek po brezpotjih z veliko oprijema. Za varnost skrbi tehnologija GEL blaženja, za udoben tek skrbi prožen podplat. Podplat je zasnovan za dober oprijem na neenakomernih podlagah.
 • Asics GEL-CUMULUS 21 KNIT, ženski tekaški copati, vijolična
  Ženski tekaški copat priljubljene ASICS-ove serije Gel-Cumulus v svoji 21 različici predstavlja novosti in inovativne tehnologije, ki pomagajo teči dlje. V Intersportu je na voljo v posebni izvedbi, kjer je vrhnji del copata izdelan iz posebnega tkanega (knit) materiala, ki tekaškemu copatu zagotavlja sodoben, atraktiven videz, izjemno prileganje in hkrati skrbi za izvrstno zračenje. Podplat polnega stika, skupaj s tehnologijo FluidRide, zagotavlja optimalno podporo in spodbuja naravni potek tekaškega koraka. Dvoslojni vmesni podplat je sestavljen iz materialov FlyteFoam in FlyteFoam Propel. Material Flytefoam v kombinaciji s preizkušeno Gel tehnologijo skrbi za izvrstno blaženje in udobje. Material FlyteFoam Propel zagotavlja odličen odboj in odriv od podlage. Karakteristike inovativnega materiala FlyteFoam (ojačitve iz organskih nano vlaken) zagotavljajo, da copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Odstranljiv vložek iz pene EVA skrbi za odlično prileganje ter udobje stopala, trpežen zunanji podplat iz gume AHAR + pa nudi optimalen oprijem. Različica tekaškega copata Gel-Cumulus 21 Knit prinaša živahen, sodoben dizajn, posebni odsevni elementi skrbijo za boljšo opaznost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah.
 • Asics GT-2000 8 GTX, moški tekaški copati, črna
  Asics GT-2000 8 GTX je najnovejši model serije GT 2000, ki tekaču zagotavlja udobje, zaščito, blaženje ter stabilnost. GoreTex različica je namenjena vsem, ki radi tečejo tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih, saj zaščiti stopala pred mokroto in mrazom. Najnovejša različica se ponaša z izboljšano GEL tehnologijo v petnem in prednjem delu ter nekoliko mehkejšo zasnovo materiala vmesnega podplata v petnem delu, kar pripomore k mehkejšim in še udobnejšim pristankom. Vmesni podplat je zasnovan iz lahkega, inovativnega FlyteFoam material, ki zagotavlja mehke pristanke ter dinamičen odriv od podlage. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Tehnologija Duomax ter sistem "Guidence Trusstic" sta namenjena nadzoru prekomerne pronacije ob hkratnem omogočanju učinkovitega tekaškega koraka. GoreTex membrana integrirana v vrhnji del tekaškega copata skrbi za udoben in suh tek tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih. Obstojnost zunanjega podplata zagotavlja zmes gume AHAR, ki v nekoliko robustnejši izvedbi za GoreTex različico copata, zagotavlja odličen oprijem in varen korak.
 • Asics GEL-TASK MT, moški copati, modra
  Asics GEL-Task MT je odličen odbojkarski copat za rekreativne igralce, ki so posebej pozorni na blaženje in udobje. Vrhnji material z manj šivi izboljša občutek med igro, nova zasnova pa nudi boljšo stransko stabilnost copata. Sistem blaženja z GEL elementi v petnem in prednjem delu copata zagotavlja optimalno absorpcijo sil pri pristanku in skrbi za gladek prehod v odrivno fazo. Zunanji podplat narejen iz NC gume zagotavlja optimalen oprijem na vseh dvoranskih podlagah.
 • Asics GEL-KAYANO 26 SHINE, ženski tekaški copati, rdeča
  Asics Gel-Kayano so legendarni ženski tekaški copati, ki tudi v svoji 26. generaciji zagotavljajo udobje, podporo in stabilnost na dolgih tekih. Preizkušena GEL tehnologija v prednjem in petnem delu copata skrbi za blažen in udoben tekaški korak, DUOMAX™ tehnologija v srednjem delu pa preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Inovativna tehnologija FLYTEFOAM™ Propel zagotavlja izvrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži tekaškega copata. Kolekcija SHINE prinaša živahen, sodoben dizajn, posebni odsevni elementi skrbijo za boljšo opaznost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. V prednjem delu je, na željo uporabnikov, copat zasnovan nekoliko širše in nudi več svobode prstom in boljše ravnotežje ter stabilnost med tekom. Zračen vrhnji del skupaj z odstranljivim EVA vložkom skrbi za svežino stopal ter v kombinaciji z naborom naprednih ASICS-ovih tehnologij zagotavlja udoben in odziven tek.
 • Asics ROADHAWK FF, moški tekaški copati, siva
  RoadHawk FF je najnovejši tekaški copat Asics-ove FlyteFoam serije, ki ga odlikujeta nizka teža ter minimalističen dizajn. Odziven vmesni podplat iz material Flytefoam, lahek, mrežast in zračen vrhnji del ter zunanji podplat z dobrim oprijemom so karakteristike, ki pričajo o zanesljivem trening tekaškem copatu. RoadHawk FF je zasnovan za tekače z nevtralnim stopalom. Poleg vsakodnevnih treningov je copat s svojo odzivnostjo primeren tudi za hitrejše, tempo teke. S tem namenom je vmesni podplat v celoti narejen iz revolucionarnega FlyteFoam materiala, ki je izredno odziven ob hkratnem odličnem blaženju. Trpežnost in oprijem zunanjega podplata zagotavlja posebna AHAR (ASICS High Abrasion Rubber) guma v predelih, kjer prihaja do večje obrabe. Gornji del je brezšiven, kar zmanjšuje možnost neželenega draženja ter pripomore k nizki teži copata. ASICS RoadHawk FF z 8 mm padcem peta-prsti je kakovosten, udoben, vsestranski tekaški copat, ki nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Asics KATAKANA LS TOP, ženska tekaška majica, vijolična
  Asics Katakana LS Top ženska majica z dolgimi rokavi je narejena iz kakovostnega, hitro sušečega materiala in vas ohranja suho in svežo med izbrano aktivnostjo. Potisk je narejen iz materiala, ki ima dobre odsevne karakteristike in skrbi za vidnost in varnost v slabših svetlobnih pogojih.
 • Asics GEL-ZONE 6, ženski tekaški copati, oranžna
  Asics GEL-Zone 6 so stabilni tekaški copati s preizkušenim podpornim elementom Duomax ter GEL tehnologijo v petnem delu, ki zagotavljajo varen, stabilen in blažen tekaški korak. Zračen vrhnji del iz dvoslojne mrežice skrbi za optimalno zračenje med aktivnostjo in zagotavlja atraktiven videz.
 • Asics GEL-DS TRAINER 23, ženski tekaški copati, zelena
  Izboljšaj svoj čas, dosezi nov osebni rekord. Če je tvoja motivacija hitrost, je DS TRAINER pravi copat zate, pa naj gre za intervalni trening enkrat tedensko ali cilj preteči maraton pod tremi urami. Zakaj je tako hiter? Najprej, je izjemno lahek, zato se z vsakim korakom lažje odrineš od podlage. Vmesni podplat je izdelan iz revolucionarnega material FlyteFoam, ki zagotavlja optimalno blaženje, prvovrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Poseben Propulsion Trusstic element v podplatu ti omogoča izjemen odriv, saj usmerja energijo v prednji predel copata. Tehnologija Dynamic DuoMax® predstavlja podporni sistem v vmesnem podplatu, ki skrbi za stabilen korak pronatorjev. Vrhnji del je iz materiala “Adapt Mesh”. Je lažji, narejen iz ene plasti za boljše prileganje in zračnost ter je brez šivov, kar prepreči neželeno draženje med tekom. Odličen oprijem na suhi ali mokri podlagi ti zagotavlja zunanji PU Duosole podplat. Vmesni podplat iz inovativne pene FlyteFoam v kombinaciji z GEL elementi skrbi za optimalno blaženje, vložek “Ortholite” za dodatno udobje. Posebni 3M odsevni elementi skrbijo za tvojo boljšo vidnost in s tem večjo varnost med tekom v slabših svetlobnih pogojih.
 • Asics GEL-FUJITRABUCO 7 G-TX, moški tekaški copati, modra
  Udobni trail tekaški copati Asics GEL-Fujitrabuco 7 GTX zagotavljajo stabilnost in zaščito stopalom na najbolj zahtevnih poteh tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Nič manj kot sedem inovativnih tehnologij skrbi za udobje, stabilnost in zaščito. Gore-Tex membrana, integrirana v atraktivno dizajniran vrhnji del, skrbi za optimalno zračenje in ohranja stopala suha. Agresivna zasnova zunanjega podplata polnega stika s tlemi, skupaj z zaščito proti predrtju (Rock Protection Plate) in posebno zmesjo gume za odličen oprijem, zagotavlja varno gibanje po razgibanih terenih. Za prestrezanje udarcev ob pristankih skrbi preizkušena GEL tehnologija v petnem delu. Vmesni podplat tvori izjemno lahek material FlyteFoam Lyte z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku. Duomax element v srednjem delu zagotavlja stabilnost in preprečuje prekomerno zvračanje stopala navznoter. Dodatno udobje in funkcionalnost zagotavljata odstranljiv EVA vložek ter žepek za vezalke na vrhu jezika.
 • Asics LITESHOW WINTER TIGHT, moške tekaške pajke, črna
  Asics Lite Show Winter Tight so moške zimske pajkice, ki so funkcionalne in udobne, saj se odlično prilegajo telesu in ne ovirajo med tekom. Kakovosten material s termalnimi lastnostmi skrbi, da je toplo med izbrano aktivnostjo. Posebna izvedba oz. kolekcija »LITE-SHOW« s pomočjo inovativne tehnologije odsevnikov, razporejenih v radiju 360°, omogoča, da ste dobro opazni in s tem varni v slabših svetlobnih razmerah. Diskreten, laminiran žep je namenjen varnemu shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic, mobilnega telefona ...). Za lažje oblačenje so hlačnice zaključene s kratko zadrgo, elastični pas ima vrvico za individualno prilagoditev.Pajkice se uvrščajo v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako H1.
 • Asics SILVER WINTER TIGHT, moške tekaške pajke, črna
  Asics Silver Winter Tight so moške zimske tekaške pajkice, ki so posebej zasnovane za vadbo v hladnem vremenu. Toplejša tkanina ohranja telesno toploto, odlično odvaja vlago ter skrbi za udobje in dobro počutje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas v kombinaciji z vrvico poskrbi, da pajkice ostanejo na mestu in da udobno pretečete tudi daljše razdalje. Posebna izvedba šivov preprečuje neželeno draženje. Diskreten stranski žep je namenjen shranjevanju manjših vrednejših predmetov (avtomobilskih ključev, plačilnih kartic, članskih izkaznic ...). Za lažje oblačenje in slačenje so pajkice v spodnjem delu ob straneh opremljene s kratko zadrgo.
 • Asics GT-1000 7, ženski tekaški copati, siva
  Lahek in zračen tekaški copat s podporo Uveljavljen ASICSOV tekaški copat serije GT 1000 se v 7 generaciji predstavlja v prenovljeni podobi in z izboljšanimi karakteristikami. Izjemen, svež dizajn je podprt z naprednimi tehnologijam in materiali, ki ti zagotavljajo optimalno blaženje, stabilnost, podporo ter udobje med tekom. Preizkušena GEL tehnologija blaženja v povezavi z inovativnim FlyteFoam materialom v petnem delu ter SpEVA materialom v vmesnem podplatu skrbi za odlično blaženje ter odboj od podlage ne glede na pretečeno razdaljo. Optimalna podpora tehnologije DuoMax preprečuje neželeno zvračanje stopala navznoter ter skupaj s tehnologijo Guidence Line ter Trusstic sistemom zagotavlja integriteto tekaškega copata. Tako je stopalo optimalno podprto, tek varen in učinkovit, copat pa z uporabo naprednih materialov ohranja nizko težo ter nudi udoben in poleten tekaški občutek. Vrhnji del je narejen iz zračne mrežice z imenom “Enginered Mesh” ter dodatno ojačen s posebnimi ojačitvenimi elementi. Zmes gume AHAR skrbi za trpežnost zunanjega podplata, posebni odbojni elementi skrbijo za tvojo boljšo opaznost in s tem večjo varnost v slabših svetlobnih razmerah. Novost je nižji, 8 mm padec “peta-prsti”, značilen za hitre tekaške copate.
 • Asics GEL-NIMBUS 22 - RETRO TOKYO, moški tekaški copati, bela
  Legendarni tekaški copat Asics Gel-Nimbus tudi v svoji 22. različici ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. Najnovejša različica moškega tekaškega copata Gel-Nimbus 22 Retro Tokyo združuje atraktiven “retro” tekaški stil z naprednimi tehnologijami tekaških copat, da bi zagotovil izjemno tekaško izkušnjo. Copat se ponaša s prenovljeno, nekoliko mehkejšo Gel tehnologijo v petnem delu, ki skupaj z inovativno peno FlyteFoam v vmesnem podplatu skrbi za izjemno udobje in prestrezanje udarcev ob pristankih. V primerjavi s svojim predhodnikom, ima najnovejša različica copata 2 mm debelejšo plast pene FLYTEFOAM™ Propel, kar še izboljša občutek udobja ter hkrati zagotavlja odličen odboj od podlage v odrivni fazi tekaškega koraka. TRUSSTIC™ tehnologija v srednjem predelu copata pod stopalnim lokom zagotavlja potrebno stabilnost, zmanjšuje težo copata ter podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Vrhnji del copata je narejen iz lahkega in kakovostnega “jacquard” mrežastega materiala, ki ob skrbi za dobro zračnost zagotavlja odlično prileganje. Odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v temnejšem delu dneva. Trpežnost in oprijem copata zagotavlja preizkušena zmes gume AHAR na posebej izpostavljenih predelih zunanjega podplata. Ne glede na to ali ste začetnik ali izkušen tekač, novi Gel-Nimbus 22 Retro Tokyo zagotavlja udoben, blažen, varen in odziven tekaški korak.
 • Asics GEL-NIMBUS 21 SHINE, ženski tekaški copati, večbarvno
  Uveljavljen tekaški copat Asics Gel-Nimbus v 21. generaciji ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. GEL-NIMBUS 21 predstavlja odlično blažen tekaški copat, namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobno preteči svojo najljubšo tekaško razdaljo. GEL elementi v petnem in prednjem delu copata skrbijo za mehke pristanke in odrive, posebej ojačen opetnik varno drži stopalo v optimalni poziciji. Vmesni podplat sestavljata inovativna materiala FlyteFoam Lyte in FlyteFoam Propel. Spodnjo plast vmesnega podplata tvori izjemno lahek material FlyteFoam Lyte z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku. Vrhnja plast je iz odzivnega FlyteFoam Propel materiala, ki zagotavlja odličen odboj od podlage v fazi odriva. V najnovejši različici copata ASICS predstavlja inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne dvoslojne "jacquard" mrežice, ki skrbi za izjemno prileganje in čim manj neželenega draženja med tekom. Copat je za dodatno udobje in stabilnost v prednjem delu zasnovan nekoliko širše od svojega predhodnika. Posebni 3M odsevni elementi skrbijo za boljšo vidnost in s tem varnost v temnejšem delu dneva. Trpežnost in oprijem copata zagotavlja preizkušena zmes gume AHAR na posebej izpostavljenih predelih zunanjega podplata.
 • Asics 2012A259, ženske tekaške hlače, črna
  Asics Cool 2 in 1 Short so lahke in zračne ženske kratke tekaške hlače “2 v 1”, ki so odlična izbira za tek in vadbo. Kakovosten, prijeten material skrbi za dobro zračnost, odlično odvaja vlago ter se prilagaja vašemu gibanju in tako zagotavlja udobje med izbrano aktivnostjo. Elastičen pas in vrvica skrbita, da hlače ostanejo na mestu med gibanjem. Odsevni elementi so dodani za boljšo vidnost in s tem varnost v slabših svetlobnih razmerah. Ženske kratke tekaške hlače “2 v 1” se uvrščajo v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics DS TRAINER 24, ženski tekaški copati, večbarvno
  Asics Gel Ds Trainer 24 je lahek in hiter ženski tekaški copat z inovativnimi tehnologijami in materiali, ki omogočajo doseganje in preseganje osebnih rekordov. Izjemen material FLYTEFOAM™ Lyte skupaj z GEL tehnologijo v petnem delu zagotavlja optimalno udobje ter blaženje tudi ob višjem tempu. I.G.S™ (Impact Guidance System) tehnologija podpira stopalo pri njegovem naravnem gibanju, element TRUSSTIC SYSTEM™ zmanjšuje možnost neželenega torzijskega zvijanja copata in doda nekaj shranjene energije v odriv. Tehnologija DUOMAX™ nudi zmerno podporo vsem tekačem, ki imajo težave z nagibanjem stopala navznoter, kar pride do izraza predvsem pri daljših tekih, ko je stopalo utrujeno. Vrhnji del iz posebnega, tkanega (knit) materiala zagotavlja tekaškemu copatu sodoben, atraktiven videz in hkrati skrbi za izvrstno zračenje in udoben tek.
 • Asics GT-2000 6, ženski tekaški copati, roza
  Tekaški copati ASICS iz serije GT-2000 tudi v prenovljeni, 6 različici, ostajajo zvesti svojemu poslanstvu – zagotavljanju udobnega, varnega ter stabilnega teka. Vmesni podplat je izdelan iz revolucionarnega material FlyteFoam, ki v kombinaciji s preizkušeno peno Speva, zagotavlja optimalno blaženje, prvovrsten odboj od podlage ob hkratni nizki teži copata. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. ASICS-ovi inženirji so prenovili podporni sistem Duomax ter sistem “Guidence Trusstic”z namenom še boljše kontrole prekomerne pronacije ob hkratnem omogočanju učinkovitega tekaškega koraka. Popolnoma nova je tudi zasnova vrhnjega dela (Sandwich Mesh), ki prinaša brezšiven material, drzen in dinamičen dizajn ter dodatno zračenje. Prej viden opetnik je sedaj integriran v vrhnji del. Tako copat GT-2000 6 prinaša številne novosti ob hkratnem znižanju teže copata.
 • Asics GEL-NOOSA TRI 12, ženski tekaški copati, bela
  Asics Gel-Noosa TRI 12 W je ženski tekaški copat. Legendarna serija copat Gel-Noosa tudi v najnovejši izvedbi ponuja privlačen, živahen dizajn, pester nabor inovativnih tehnologij in zagotavlja, udoben, hiter ter lahkoten tekaški korak. Vmesni podplat narejen iz materiala FLYTEFOAM™ skupaj s preverjeno Gel tehnologijo integrirano v petnem delu skrbi za blaženje in udobje. PROPULSION TRUSSTIC ™ tehnologija integrirana v podplat posnema vezi v stopalu in deluje kot vzvod ter pospeši odriv. Zunanji podplat polnega stika iz gume AHAR+ nudi odličen oprijem in odpornost na obrabo, gumiran detajl na jeziku in opetniku ter zasnova vezalk zagotavljajo hitro obuvanje copata. Vrhnji del je zasnovan iz brezšivnega, mrežastega izjemno zračnega materiala, ki omogoča nošenje na boso nogo in preprečuje neželeno draženje med aktivnostjo. Če iščete udoben, hiter in lahek tekaški copat atraktivnega dizajna, potem je novi model Asics Gel-Noosa TRI 12 W prava izbira!
 • Asics 2011A259, moška tekaška majica, modra
  Asics Icon Ss Top je mehka in lahka moška majica s kratkimi rokavi narejena iz funkcionalnega materiala, ki skrbi za udoben občutek med izbrano aktivnostjo. Material odlično odvaja vlago in zagotavlja izjemno udobje. Rokavi so zasnovani tako, da omogočajo popolno svobodo gibanja. Ikonični potisk na ramenih zagotavlja, da boste opazni med tekom po mestnih cestah in v parkih in skrbi za večjo varnost v slabših svetlobnih razmerah. Majica se uvršča v razred ASICS-ovega funkcionalnega tekstila z oznako D1.
 • Asics GT-2000 8 GTX W, ženski tekaški copati, črna
  Asics GT-2000 8 GTX je najnovejši model serije GT 2000, ki tekaču zagotavlja udobje, zaščito, blaženje ter stabilnost. GoreTex različica je namenjena vsem, ki radi tečejo tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih, saj zaščiti stopala pred mokroto in mrazom. Najnovejša različica se ponaša z izboljšano GEL tehnologijo v petnem in prednjem delu ter nekoliko mehkejšo zasnovo materiala vmesnega podplata v petnem delu, kar pripomore k mehkejšim in še udobnejšim pristankom. Vmesni podplat je zasnovan iz lahkega, inovativnega FlyteFoam material, ki zagotavlja mehke pristanke ter dinamičen odriv od podlage. Dodatna organska vlakna, integrirana v vmesni podplat, skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Tako copat ohranja svojo pravilno obliko skozi celoten tek. Tehnologija Duomax ter sistem "Guidence Trusstic" sta namenjena nadzoru prekomerne pronacije ob hkratnem omogočanju učinkovitega tekaškega koraka. GoreTex membrana integrirana v vrhnji del tekaškega copata skrbi za udoben in suh tek tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih. Obstojnost zunanjega podplata zagotavlja zmes gume AHAR, ki v nekoliko robustnejši izvedbi za GoreTex različico copata, zagotavlja odličen oprijem in varen korak.
 • Asics GEL-SONOMA 5, ženski tekaški copati, siva
  Asics Gel-Sonoma 5 je vzdržljiv ženski trail copat, ki se odlično obnese na razgibanih terenih in nudi udobje, zaščito in varnost med sprehodi, pohodi in trail teki. Vmesni podplat iz materiala AmpliFoam skupaj s tehnologijo Gel blaženja v petnem delu ter odstranljivim Maxlite vložkom nudi obilo blaženja, zaščite in udobja. V petnem delu integriran, udoben in čvrst opetnik dobro oprime zadnji del stopala in preprečuje neželeno zvijanje. Specifičen, vzdržljiv trail podplat zagotavlja potreben oprijem na razgibanih podlagah, zračen vrhnji del skrbi za optimalno zračenje. Z naborom preizkušenih ASICS-ovih tehnologij, sodobnim videzom in nizko težo, Gel-Sonoma 5 nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Nazadnje videno

Vrh