Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

7769
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Krilo Tommy Jeans črna barva
    - Nabran kroj.- Visok pas.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Model brez podloge.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi volančki.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlačno krilo Tommy Jeans bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Vgrajene kratke hlače zagotavljajo dodatno pokritost in udobje.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Hlače rahlo oprijete okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Nogavice so zaključene z vrvicami z zatiči za boljše prileganje.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranja reža za kartice.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 81 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Dolžina držala: 35 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 21,5 cm.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans ženski, bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack bela barva, 701228179
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Na notranji strani je silikonski zaključek na petah, ki preprečuje zdrs nogavic.
  • Jeans hlačno krilo Tommy Jeans DW0DW18115
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Model s pregibom spredaj.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack 701228224
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack 701228222
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, bela barva, DW0DW17636
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 35,5 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Kavbojke Tommy Jeans moške, siva barva, DM0DM18731
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, črna barva, DW0DW17649
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17584
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Hlačno krilo Tommy Jeans črna barva, DW0DW17960
    - Nabran kroj.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Vgrajene kratke hlače zagotavljajo dodatno pokritost in udobje.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17577
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17612
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34,5 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kratke hlače Tommy Jeans ženske, bež barva, DW0DW17971
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans Archive Games moška, rdeča barva, DM0DM19545
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, siva barva, DW0DW17652
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Japonke Tommy Jeans TJW LOGO FLIP FLOP ženske, črna barva, EN0EN02447
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Tommy Jeans THE BROOKLYN SUSTAINABLE bež barva, EN0EN02548
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Tommy Jeans TJW CHUNKY FLATFORM SLIDE ženski, roza barva, EN0EN02454
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Model je izdelan iz lahkega, zelo trpežnega in neškodljivega materiala EVA, ki zagotavlja udobje in stabilnost stopala.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Model z debelim podplatom.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37/38.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva, DM0DM18314
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Tommy Jeans Archive Games mornarsko modra barva, DM0DM19539
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Tommy Jeans Archive Games moške, DM0DM19612
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je žep, v katerega lahko skrijete telefon ali druge nujne potrebščine.- Prepustna mrežasta podloga spodbuja ustrezno kroženje zraka.- Tanka, neelastična tkanina.- Logotip na sprednji strani.- Širina v pasu: 40 cm- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, bela barva, DM0DM18661
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular fit.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, črna barva, DM0DM18559
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, črna barva, DM0DM18591
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške, DM0DM18727
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, bež barva, DW0DW17643
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažen polo Tommy Jeans mornarsko modra barva, DM0DM18927
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17626
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, turkizna barva, DM0DM18663
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans ženska, DW0DW17653
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Manšete na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene superge Tommy Jeans THE BROOKLYN PATENT črna barva, EN0EN02528
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva, DM0DM18921
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular fit.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans Archive Games DM0DM19787
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 88 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18721
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans krilo Tommy Jeans DW0DW17673
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Nezaključeni robovi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 110,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Krilo Tommy Jeans črna barva, DW0DW17962
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrasni naborki.- Elastični trak v pasu.- Širina v bedrih: 34 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Tommy Jeans ženske, črna barva, DW0DW17775
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Okrasni pregibi.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, DM0DM18969
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, črna barva, DM0DM18557
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažno krilo Tommy Jeans črna barva, DW0DW17961
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Pletenina srednje debeline.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Tommy Jeans bela barva, DW0DW17991
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kratke hlače Tommy Jeans moške, mornarsko modra barva, DM0DM18811
    - Kroj baggy.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 55,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17618
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Zaobljena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 100,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18722
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna jopica Tommy Jeans črna barva, DW0DW17756
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške, DM0DM18941
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18730
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, bela barva, DM0DM18955
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva, DW0DW17959
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Dva prsna žepa z gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasno spran denim.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženske, DW0DW17621
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Zaobljena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM19158
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans mornarsko modra barva, AW0AW15959
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažni klobuk Tommy Jeans AW0AW16227
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Jeans baseball kapa Tommy Jeans AM0AM12336
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg omogoča individualno prilagajanje.
  • Bombažni klobuk Tommy Jeans bež barva, AW0AW15960
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.
  • Espadrile Tommy Jeans TJW VARSITY ESPADRILLE črna barva, EN0EN02470
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Tommy Jeans TJW PREMIUM EVA SANDAL ženski, črna barva, EN0EN02462
    - Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tommy Jeans Majica bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven izrez, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Majica črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Piqué; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ohlapna forma
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Plaketa, Stranska reža; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Rebrna vrv, Obrezan izrez; Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Jersey; Izrez: Henley izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Paket: 2 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans nogavice (2-pack)
    - Ekološki bombaž se goji brez uporabe nevarnih kemikalij, kemičnih sredstev za nadzor strupenosti ali umetnih gnojil.
  • Kavbojke Tommy Jeans žensko,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj super skinny.- Žepi za vlaganje.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.
  • Natikači Tommy Jeans žensko, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kroj skinny.- Spuščen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Spodnji del kopalk Tommy Jeans rdeča barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Podložen model.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Ne ustreza A4.- Največja dolžina traku: 155 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Usnjene superge Tommy Jeans TJM OUTSOLE MID CUT moške, bela barva, EM0EM01218
    - Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 91 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Nora ženske
    - Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jakna Tommy Jeans ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Tommy Jeans črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Kratke hlače spodaj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Visok pas.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Torbica Tommy Jeans siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Kratek ročaj.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina držala: 28-43 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 63,5 cm.- Dolžina: 70,5 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Sylvia ženske
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torba Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Glavni predel z zadrgo.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žep z zadrgo- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 65 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 180 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 48 cm.
  • Kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 108,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Skater moške
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh