Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

7828
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, rjava barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Prileganje za drsalke.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kapa Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Debela, elastična pletenina.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 120 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del kopalk Tommy Jeans črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Delno izdelan iz ECONYL.
  • Spodnji del kopalk Tommy Jeans
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Vzorčasta pletenina.
  • Enodelne kopalke Tommy Jeans črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Delno izdelan iz ECONYL.- Nastavljive naramnice.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.
  • Pulover Tommy Jeans moška, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje z zaponkami omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moški, bež barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je žep, v katerega lahko skrijete telefon ali druge nujne potrebščine.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, rjava barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Vezen logotip.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, siva barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna s primesjo volne Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjeni chelsea Tommy Jeans TJW FLATFORM CHELSEA SOCK ženski, črna barva, EN0EN02301
    - Okrogla, utrjena kapica.- Model z debelim podplatom.- Model z nizko peto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni gležnarji Tommy Jeans TJW HIGH HEEL ANKLE BOOT ženski, črna barva, EN0EN02256
    - Kvadratni, ojačani prsti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Prsni žep z zadrgo.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Tommy Jeans moška
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Vzorčasta tkanina.- Našitek z logom znamke.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW HIGH SHAFT BOOT ženski, črna barva, EN0EN02316
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Udobna notranjost.- Obseg zgornjega dela obutve: 35 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 33 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni elegantni škornji Tommy Jeans TJW FASHION HIGH SHAFT ženski, črna barva, EN0EN02288
    - Močno utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Obseg zgornjega dela obutve: 39 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 31 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bomber jakna Tommy Jeans zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjeni piščančki Tommy Jeans TJM WARM LINING BOOT moški, črna barva, EM0EM01274
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Kovinske kljuke za enostavno zavezovanje.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Piščančki Tommy Jeans TJM LACE UP BOOT moški, črna barva, EM0EM01363
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Kovinske kljuke za enostavno zavezovanje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans roza barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Pletenina srednje debeline.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans siva barva
    - Zavihan rob.- Logotip na sprednji strani.- Debela, elastična pletenina.
  • Trak s primesjo volne Tommy Jeans črna barva
    - Debela, elastična pletenina.- Prilagodljiva konstrukcija z rebrasto strukturo se popolnoma prilega glavi.
  • Jakna Tommy Jeans moška, oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans Sophie ženske
    - Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Tangice Tommy Jeans roza barva
    Tangice iz kolekcije Tommy Jeans. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina spredaj: 30 cm.- Dolžina zadaj: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW LONG SHAFT SUEDE BOOT ženski, črna barva, EN0EN02412
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim vložkom.- Obseg zgornjega dela obutve: 39 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 39 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Model s potiskom.- Najmanjša dolžina pasu: 115 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Nogavice Tommy Jeans 3-pack bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Rokavice Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Model na pet prstov.- Tanka, elastična pletenina.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, zelena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Isaac moške
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasni obrabljeni deli.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Sophie ženske
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Denarnica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Žepek za kovance z velcro zapiranjem.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 10 x 13 cm.
  • Puhovka Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polnilo s puhom in perjem v ustreznem razmerju 70/30.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z zavihkom za nevihto, ki se zapenja z Velcro.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina spredaj: 86 cm.- Dolžina zadaj: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, siva barva
    - Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 79 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 92 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Usnjen pas Tommy Jeans moški, črna barva
    - Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 91 cm.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 105 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 93 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Usnjen pas Tommy Jeans moški, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 104 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Denarnica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 1.- Dimenzije: 8x11 cm.
  • Denarnica Tommy Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 1.- Dimenzije: 8x11 cm.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Torba za nošenje na ramenih.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 72 cm.- Največja dolžina traku: 138 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Superge Tommy Jeans TJW RETRO BASKET FLATFORM ESS črna barva, EN0EN02506
    - Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj jogger.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Pulover Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen telovnik Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Koničast, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Ethan moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina spredaj: 73 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 79 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z mrežasto podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Stransko zapenjanje z zadrgo.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80,5 cm.- Dolžina: 69,5 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vezen logotip.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans krilo Tommy Jeans črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Okrasni šivi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37,5 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna jopica Tommy Jeans zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žepi spredaj.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80,5 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kozmetična torbica Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratek ročaj.- Dimenzije: 13 x 14 x 20 cm.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kozmetična torbica Tommy Jeans črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Kratek nastavljiv ročaj za udobno prenašanje v roki.- Število notranjih žepov: 2.- Dimenzije: 9 x 16 x 22 cm.
  • Pulover Tommy Jeans ženska, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Tommy Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh