Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki z webshopa Lelosi

842
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI Move Top Kalista XS
    V grški mitologiji je bila Kalista nimfa, katere osupljiva lepota je omrežila mogočnega Zevsa. Pred tem usodnim razmerjem je svoj čas preživljala ob lovu po veličastnih gorskih gozdovih. Njeno življenje v divjini je navdihnilo naš čudoviti zeleni dizajn, v katerem boš tudi ti izgledala in se počutila kot prelepo mitološko bitje.
  • LELOSI Move Top Isla XS
    Isla je čudovito ime, ki pomeni "otok" in lahko pri vsakomur vzbudi različne podobe - tropski raj, starodavno kulturno središče ali mogočne smaragdne gozdove. Ime izžareva dinamično, sijajno in neustrašno energijo, ki smo jo ujeli v naš dizajn. Tako se boš počutila tudi ti, ko ga boš nosila - svobodno, živahno in neustavljivo.
  • LELOSI Skort Simona XS
    Skozi krošnjo tropske džungle pronica sončni žarek, ki razžari bogato rastje. Ta dinamični motiv je služil kot navdih za naš dizajn, ki vtise tropskega deževnega gozda abstraktno zaokroži v harmonijo barv in oblik.
  • LELOSI Move Top Vivian XS
    Olivno zelena barva je simbol harmonije in prefinjenosti. Nič čudnega - le pomisli na spokojnost, ki jo začutiš ob sprehodu med oljkami pod toplim sredozemskim soncem. Dizajn olivno zelene barve ti bo pomagal, da v svoj dan vneseš kanček narave in si ob tem videti čudovito.
  • LELOSI Move Top Ava XS
    Ava je brezčasno ime, ki se pojavi v številnih kulturah in nosi različne lepe pomene, kot so življenje, dihati in ptica. Tako kot čudovito ime, ki ga je navdihnilo, tudi naš dizajn premore obilo vsestranskosti in elegance. Prelepa mornarsko modra barva je popolna izbira za prefinjen videz, prav tako pa lahko v živahno, barvito kombinacijo vnese malce umirjenosti. Katerokoli kombinacijo izbereš, bo Ava poskrbela za piko na i!
  • LELOSI Move Crop top Riley L
    Ime Riley izvira iz galščine in pomeni pogumna, zato se nam je zdelo popolna izbira za naš čudovit dizajn slonokoščene barve. Postani bojevnica luči in nihče se ti ne bo drznil upreti! V tem mogočnem dizajnu boš zlahka pokončno kljubovala vsakemu izzivu in se borila za svoja prepričanja.
  • LELOSI Pajkice Capri Pearl MALA
    Biseri so pravi zaklad morja, plod vztrajnega dela in strast njihovih oboževalcev. Že stoletja so znani kot neprecenljivi dragulji, ki navdušujejo človeške oči ter misli. Neokrnjena bela barva predstavlja svetlobo in strast sonca, ki žari nad morjem; ta razgled pa v ljudeh že od nekdaj zbudi posebno zadovoljstvo in občutek sreče. Tukaj ne bomo našli nobenih linij in posebnih odtenkov barv, le neskončno belino, ki bo prebudila našo domišljijo. V tej preprostosti, ter v nežnem dotiku tkanine, bomo odkrili neprecenljivo sožitje lepote in miru.
  • LELOSI Pižama Sheep XL
    Iskanje miru pred spanjem se včasih izkaže za precej zahtevno nalogo, vendar upanje ni povsem izgubljeno, če si pravilno oblečena. Ali mogoče obstaja boljša izbira kot pižama, ki je okrašena z nešteto ovčkami, ki jih lahko šteješ do neskončnosti? Spalno srajco Sheep zaznamuje rožnato ozadje z različnimi oblikami ovčic in oblakov, ki ti pomagajo seči do neba. Izdelana je iz najboljših in najmehkejših materialov ter ti ponuja tisto nepozabno izkušnjo spanja, ki si jo iskala že dolgo. Dovoli svojemu telesu izkusiti občutek nežnosti in mehkobe, ki ti bo spremenil način spanja.
  • LELOSI Komplet boksaric Torino (2x) S
    Torino je mesto bogate preteklosti, ki utripa v duhu sodobnosti. Naš moder dizajn, ki ga je navdihnila ta dinamična kombinacija, izžareva moč in energijo italijanskega mesta. Sprejmi drznost in brezčasnost Torina v svoj stil in uživaj v občutku samozavesti, s katerim te navda vsakič, ko ga oblečeš.
  • LELOSI Moška majica Tampa S
    Izkusi trenutek spokojnosti z našim dizajnom Tampa. Čudovit moder odtenek te zaziblje v pomirjujoč objem in te povabi, da si vzameš nekaj časa zase. Predaj se sproščujoči modri barvi dizajna Tampa, ki je popolna izbira za sprehod ob morju, tekanju po opravkih ali pa zgolj uživanju v trenutku počitka.
  • LELOSI Komplet brazilk Hvar XS
    Hvar je očarljiv hrvaški otok, na katerem se najde nekaj za vsakogar. Naš najljubši del otoka je obzidje iz 13. Stoletja, ki obdaja očarljivo pristaniško mesto. Med sprehodom po mestu smo srečali veliko ljudi – tako turistov kot domačinov – ki so naš navdušili s svojo samozavestjo in brezskrbno naravo. Ker verjamemo, da bi se morali vsi počutiti tako samozavestno, smo pripravili dizajne, v katerim se boste vedno počutili prijetno in samozavestno.
  • LELOSI Fluffy Luna Moth S
    Nekateri bodo rekli, da vešče niso tako nežne in elegantne kot metulji, vendar je Luna Moth v svoji lepoti prav tako osupljiva kot kateri koli drugi metulj. Zaradi svoje edinstvene oblike in očarljive zelene barve izžareva izjemno gracioznost in privlačnost, ki je glavni navdih tega novega dizajna.
  • LELOSI Moške podhlače Zorro S
    Zorro je skrivnostni vigilant, ki s črnim ogrinjalom, z značilnim temnim sombrerom in masko skriva svojo identiteto. Odlikujejo ga izredna agilnost in odlične taktične sposobnosti, s pomočjo katerih preganja zlobneže in ščiti nemočne. Nihče ne pozna prave identitete zamaskiranega moža v sedlu, a zloglasna legenda o njem nikoli ne zamre. Zorrova črna oprava je navdihnila dizajn pred tabo.
  • LELOSI Move Top Scarlett XS
    Škrlatna barva je simbol strasti, veselja, ambicioznosti in poguma. Je drzna barva, ki vedno pusti močan vtis. Naš prelepi dizajn bo tvojo samozavest nemudoma ponesel v višave, tvoj dan začinil s kančkom strasti in ti pomagal doseči svoje sanje. Pripravi se, kamorkoli greš, se bodo za tabo obračale glave!
  • LELOSI Kavbojke Kansas XXS
    Naš dizajn Kansas s prefinjeno rožo je kot južni veter, ki nežno šepeta po neskončnih ravnicah tega krasnega kraja. Dizajn je prepleten z neustavljivo energijo Kansasa, kjer se zanimiva preteklost sreča z edinstveno sedanjostjo. Odraža harmonijo, stkano iz bogate zgodovine, dolgoletne tradicije in modernosti. Obleci Kansas, prebudi eleganco in začuti sapico izjemnih dni.
  • LELOSI AirMesh Long Skort Tenerife XS
    Največji otok Kanarskega otočja, kateremu nekateri pravijo otok večne pomladi. Razsežnost in raznolikost podnebja in geografije so nas navdušili za dizajn, ki ti omogoča, da ga lahko kombiniraš na 101 način! Objeta v črni klasiki boš lahko samozavestno premagovala ovire, ki se ti postavijo na poti. Saj veš, kaj pravijo – manj je več!
  • LELOSI Hlače Zermatt M
    Brez dvoma se boš zaljubila v to idilično, skoraj čarobno gorsko vasico Zermatt, skrito pod mogočnim Matterhornom. Kaj je bolj očarljivega kot sedeti v kavarni na mestnem trgu, srkati vroč kakav in poskušati pregnati rožnata lička, medtem ko sonce zahaja za gorami. Prav ta zimska rožnata lička so navdihnila dizajn pred vami.
  • LELOSI Mrežasto krilo Reina OSNOVNA
    Kroj Reina bo prebudil kraljico v tebi. S pomočjo čudovitega mrežastega kroja se boš počutila kraljevsko, pridobila boš samozavest in na vsakem koraku pritegnila pozornost. Če jo kombiniraš z najljubšimi pajkicami, boš navdušila s prefinjenim videzom, če jo oblečeš s kratkimi hlačami, pa boš očarala z drznim videzom. V vsakem primeru pa ti bo Reina pomagala utelesiti prefinjenost in se samozavestno soočiti z vsako priložnostjo.
  • LELOSI Brazilke Delos L
    Skalnati Delos, ki se vzpenja iz Egejskega morja, je neločljivo povezan z antično mitologijo in zgodovino. Ves dan se lahko sprehajaš med starodavnimi ruševinami otoka, kjer sta se po prepričanjih starih Grkov rodila boga Apolon in Artemis. Temu spomeniku davno minulih časov smo se želeli pokloniti z našim novim bež dizajnom.
  • LELOSI Kavbojke Kentucky XXS
    Dizajn Kentucky s prefinjenim detajlom je kot očarljiva avenija v mestu, kjer se moderni stil spogleduje s kavbojskim šarmom. Njegov utrip je dinamičen, saj ustvarja brezhibno ravnovesje med mestnim vrvežem in lepoto Kentuckyja. To je popolna eleganca, obogatena z urbano noto vsakdanjosti. S Kentuckyjem, ki je hkrati sofisticiran in divje pristen, odkrij svoj stil in ujemi ravnovesje za izražanje lastnega jaza.
  • LELOSI Capri pižama Wildcat XS
    Dizajn Wildcat je odsev divjega značaja, ki se skriva v tebi. Je kombinacija samozavesti, neustrašnosti in vneme, ki jo nosi v sebi vsaka divja mačka. S svojim izzivalnim in zapeljivim vzorcem ter neukročeno eleganco te bo dizajn Wildcat očaral in navdušil. Ustvarili smo ga zate, zato da boš z njim izrazila svojo nadnaravno moč in strast brez zadržkov.
  • LELOSI Sončna očala Square
    Dizajn Square je pravi biser sodobne estetike, uokvirjen v glamurozno obliko kvadrata, ki pristaja pravi divi, kot si ti. Ker je vsak detajl premišljen, boš z njim zasijala. Bogat in odločen značaj tega dizajna bo postal razkošje tvojega stila. Dizajn Square ni zgolj svojvrstna kreacija, je manifestacija prestiža. Zaupaj mu, saj bo tvoja podoba zablestela v vsej svoji veličini.
  • LELOSI Sončna očala Anamari
    Dizajn Anamari je očarljiva simfonija nežnosti in elegance, ravno zato pa bo objel vsak delček tvoje biti. Izdaja ga gracioznost, ki bo v tebi spodbujala mir in harmonijo. Dizajn Anamari ni le vizualna kreacija; je pesem miline, ki se bo skozi tvoj odsev prepletala z okolico. Nevsiljivo se bo ujel v ritem tvojega življenja in mu dal pravi ton.
  • LELOSI Sončna očala Riviera
    Dizajn Riviera odraža blišč neprekosljivega stila, ki ti bo nežno pihal na dušo. S svojo izrazitostjo bo dal tvoji vsakdanji rutini pristen podpis. Je preplet tradicije in modernosti, s katerima pripoveduje zgodbo o rafiniranosti. Dizajn Riviera ne bo le uglajeno začinil tvoj stil, temveč bo presegel običajno, zato bo pristal v tvoji družbi vedno, ko se ti bodo obetali prijetni dogodki.
  • LELOSI Capri pižama Yantra XS
    Dizajn Yantra ni le geometrijska risba, ampak orodje za čaščenje božanske ženske, kar seveda ti si. Predstavlja tvoje notranje in zunanje svetove ter simbolizira celovitost tvojega obstoja. Z dizajnom Yantra se bosta meditacija in duhovno iskanje poglobila. Začutila boš njegovo spiritualno in mistično moč, ki jo bo nesebično delil s tabo.
  • LELOSI Pajkice Terraria Kids Capri 122
    Ko boš vstopila v deželo dizajna Terraria, boš odkrila igro, v kateri bo vijugasto skrivnostno. Lahko boš sama krojila potek dogodivščin in pri tem neizmerno uživala. Tvoje možnosti bodo neomejene. Postala boš igralka akcije, morda celo raziskovalka, zbirateljica ali gradbenica. Z dizajnom Terraria bo vsaka našla točno tisto, kar jo veseli.
  • LELOSI Pajkice Jazzy Kids Capri 122
    V vesolju je eksplodiral dizajn Jazzy in vse skupaj spremenil v ritmični vzorec. Na vsakem vogalu te bo čakala zabava, kjer se bo vse zlivalo v barvit kaos. Ta dizajn te bo povlekel v svet glasbe, kjer se boš lahko izrazila s svojimi najljubšimi melodijami. Včasih boš improvizirala, a kljub temu ti bodo ravno zaradi dizajna Jazzy prisluhnile množice.
  • LELOSI Pajkice Trico Kids Capri 122
    Zagledala boš dizajn Trico, ki se je ujel v živahni igri svetlobe. Ena barva te bo prebudila, druga bo razbila sivino tvojega vsakdana, tretja te bo vabila v pustolovščino. Prav vsaka bo odsev tvojega življenja, ki bo iz malenkosti gradil popolno celoto. Dizajn Trico bo tvoja vedra in srečna prihodnost.
  • LELOSI Pajkice Sticker Kids Capri 122
    Z dizajnom Sticker boš dobila projekcijsko platno za svoje umetniško izražanje. Vsaka nalepka, vsak citat bo razkril košček tebe. Tvoj stil bo sporočal tisoč zgodb, s takšno izvirnostjo bo vsakdo vedel, čemu si predana. Dizajn Sticker ni prav nič običajen, ampak neprimerljiv in poln izstopajočih obvestil. Le kaj boš naznanila danes?
  • LELOSI Tucan Kids Bermuda 122
    Zgodba o dizajnu Tucan te bo odpeljala v gosto džunglo, kjer kraljuje pisana ptica. Vsak odtenek njenih peres ti bo pričaral čarobnost. V tem dizajnu je zajeta svoboda; je zaznamek, da se moraš kdaj pa kdaj podati v neznano in si dovoliti, da tvoj duh dobi krila. Dizajn Tucan bo postal tvoja sopomenka za neukrotljiv značaj.
  • LELOSI Greenish Kids Bermuda 122
    Dizajn Greenish se je domislil zgodbe o jutru v gozdu, ko prvi žarki sonca nežno poljubijo rože. V vsakem zelenem odtenku se skriva upanje. Ta dizajn je kot sapica svežega zraka, ki ti bo prinesel mirnost. Izberi dizajn Greenish in si dovoli, da te narava zaziba v svoj edinstven ritem.
  • LELOSI Astral Kids Bermuda 122
    Naš dizajn Astral te bo ponesel onkraj fizičnega, kjer se bodo prepletale različne dimenzije in energije. Vsaka linija in barva v tem dizajnu simbolizira nevidne sile in mistično atmosfero. Dizajn Astral ti bo risal nadnaravne pojave, ki bodo postali del tvoje resničnosti. Boš prestregla neopazne impulze in jih spremenila v opazne?
  • LELOSI Sončna očala Trendy
    Z našim dizajnom Trendy boš vedno v središču pozornosti. Pri oblikovanju so nas navdihnili urbana eleganca in inovativni modnimi trendi. Pravzaprav je zelo prefinjen, zato boš očarana na prvi pogled, saj boš svoj videz dopolnila z drznim pridihom sodobnosti. Vsakič znova bo pustil vtis, saj ta dizajn ni samo dodatek, ampak izjava.
  • LELOSI Reflection Kids Bermuda 122
    Dizajn Reflection je kot odsev na mirni vodi. Vsak element tega dizajna odbija svetlobo, ne da bi jo absorbiral, ustvarjajoč kalejdoskop barv in senc. To je dizajn, ki praznuje tlečo igro in ti ponuja novo perspektivo. Dizajn Reflection bo v trenutku oživel prostor z dinamičnostjo, ki ti je bila do sedaj tuja.
  • LELOSI Wilma Kids Bermuda 122
    Dizajn Wilma je poosebitev podpore in skrbi. Vsak element izraža iskreno ljubezen, ki jo čutiš do svojega štirinožnega prijatelja. Dizajn Wilma je kot srčen objem, ki bo tako tebi kot kot tvojemu kosmatinčku zagotavljal prijetnost, zanesljivost in varnost. Je točno tisti dizajn, ki ti je izredno pisan na kožo, saj te bo prikazal kot pozorno osebo.
  • LELOSI Letterland Kids Bermuda 122
    Dizajn Letterland je kot čarobna knjižnica, kjer ti bo vsaka črka odprla vrata v novo dimenzijo. Z njim boš definitivno dala prednost zgodbam. Kakšne bodo le-te, vedo le modri, vijolični in rožnati metulji, zato se jim boš v hipu pridružila. Dizajn Letterland bo prispeval k tvoji bogatosti in raznolikosti življenja.
  • LELOSI Capri pižama Jardin XS
    Naš dizajn Jardin te bo odpeljal v cvetoči raj: nežne rože, mila barvitost in opojna aroma. Kot vrt v polnem razcvetu ti razkrije svojo gracioznost in poslika vse okrog tebe z romantično idilo. Zapeljal te bo s svojo sladko simfonijo, zato bo dizajn Jardin oklican za iztočnico tvojih najlepših sanj.
  • LELOSI Capri pižama Prima XS
    Ravno on bo postal tvoja glavna zvezda za vedno. Naš dizajn Prima! Nikakor ne boš mogla spregledati njegove vzvišenosti, medtem ko boš njegovo karizmo težko opisala v nekaj besedah. Prinesel ti bo dostojanstvo, vljudnost, prijaznost in ponos. Zahvaljujoč izbranemu dizajnu Prima bo eleganca vedenja odraz tvojega notranjega stanja uma in srca.
  • LELOSI Capri pižama Eternity XS
    Dizajn Eternity je več kot le dizajn; to bo tvoja večnost. Je kot reka brezčasnosti, ob kateri se bo njegova lepota razlivala v vsak kotiček tvojega življenja. S svojo neomejeno eleganco in izrazito privlačnostjo ti bo daroval občutek večnosti v vsakdanjih trenutkih. Preprosto sprejmi izziv časa, ki ti ga bo nudil dizajn Eternity.
  • LELOSI Capri pižama Celeste XS
    Naš dizajn Celeste riše nebeški svet elegance in preobrazbe. Je kot modri metulj, ki se prelevi iz gosenice v čudovito bitje. Prinesel ti bo občutek lahkotnosti in svobode. Njegova nežna lepota ti bo služila za inspiracijo lastne preobrazbe in doseganja sanj. Z dizajnom Celeste boš ti metulj v svojem življenju.
  • LELOSI Kratke podhlače Black MALA
    Kratke podhlače so zasnovane z mislijo na vse, ki se v poletnih mesecih borite proti pordeli in odrgnjeni koži, nastali zaradi drgnjena stegen. Primerne so za nošenje pod krilom ali obleko. Poslovi se od neprijetnega drgnjenja stegen!
  • LELOSI Pajkice Sylphide MALA
    Utrujena popotnica posedi ob prašni poti in skuša priti do sape. Nenadoma ji zastane dih. Nad drevesnimi krošnjami se pojavi zračna nimfa in počasi prične s svojim nadnaravnim plesom. Ta čarobni trenutek smo želeli poustvariti z našim dizajnom Sylphide, ki s svojim mrežastim krilom pooseblja eterično lepoto.
  • LELOSI Moška majica Osaka M
    Uživaj v skrivnostnem čaru Osake, kjer se tradicija in sodobnost srečata v popolni harmoniji. Črn dizajn Osaka je v znamenju minimalističnega sloga in ti omogoča, da izraziš svoj osebni stil. Lahko ga kombiniraš z drznimi dodatki za šik videz ali pa ga oblečeš ob krilu in športnih copatih za kanček sproščene elegance. Dizajn Osaka je popoln za skoraj vsako priložnost!
  • LELOSI Komplet hipster hlačk Naxos MALA
    Na čarobnem otoku Naxos, povezanim z mogočnim Zevsom in njegovim sinom Dionizom, smo poiskali iskriv navdih za prepletanje zgodovine in elegance ter ustvarili čudovit komplet. Podaril ti bo izjemno izkušnjo, počutila se boš kot prelestna boginja in stkala svojo zanimivo legendo. Le-ta bo odmevala danes, jutri in pojutrišnjem ... Postala bo večna.
  • LELOSI Brisača Tramontana
    Tramontana uteleša mešanico sodobnega umetniškega izražanja in kalejdoskopa bogatih barv. Očarljivi dizajn izžareva brezmejno energijo in tvoj slog napolni z ustvarjalnostjo. Simfonija odtenkov v vsak videz vnese igriv, a moden pridih. Dinamični dizajn Tramontana te popelje na popotovanje, kjer te neskončne možnosti samoizražanja vabijo, da jih raziščeš in proslaviš.
  • LELOSI Brisača Levant
    Z našim dizajnom Levant odkrij novo raven svežine. Kot veter, ki se prebija skozi kanale otokov, ti bo prinesel lahkotnost jutra. Dizajn Levant, z mešanico burje in juga, je točno to, kar si pogrešal. Popoln je za tiste trenutke, ko se želiš spočiti, si oddahniti od vsakdanjih skrbi, hkrati pa se predati največjim užitkom.
  • LELOSI Brisača Jamaica
    Dobro poglej, dizajn Jamaica je tu! Dočakala si vibracije njegovega nepozabnega poletja, ki ti bo prinesel zabavne pustolovščine, pretkane s tradicijo. Z njim boš dobila vstopnice za najboljše zabave od jutra do mraka. Čas bo bežal in ti boš uživala tako, da se bodo z dizajnom Jamaica prijetno tresla tla.
  • LELOSI Brisača Barbados
    Na sončnem otoku je dizajn Barbados kot sladek dotik sapice na tvoji koži. S svojimi živimi barvami in sproščujočimi vzorci bo s teboj vandral po peščenih plažah. Slišala boš glasbo in želela boš raziskati tudi bogato zgodovinsko dediščino na tem delu sveta. Dizajn Barbados ti bo odprl oči, da boš videla, resnično videla.
  • LELOSI Brisača Antigua
    Naš dizajn Antigua živahno cveti pred tvojimi očmi. S svojo energijo te bo pospremil na potapljanje, jadranje ali deskanje. Z njim bo končno napočil oddih, na katerega si čakal in čakal. Nič te ne bo ustavilo; neustrašno boš kos vsem valovom. Od jutra do mraka bo dizajn Antigua tvoja najboljša poletna družba.
  • LELOSI Brisača Trinidad
    Slišiš, kako te dizajn Trinidad neustavljivo vabi k razburljivi kulturi? Slišiš svoje hrepenenje po sproščanju na osupljivi plaži? Kulisa divjih rož v ozadju kliče tvoje ime in te prosi, da zaplešeš limbo ples. Občutek, ko boš zazibala boke, bo neopisljiv. Čas se bo ustavil in dizajn Trinidad bo tvoj za vekomaj.
  • LELOSI Brisača Poseidon
    Predaj se divjim valovom našega dizajna Poseidon. Bodi močna in neukrotljiva oseba, kot je bog morja, in se prepusti belim, penečim valovom. Z viharnim dizajnom Poseidon se ti obeta zmaga nad morskimi pošastmi. Ta dizajn bo postal tvoj ščit pred vsakodnevnimi nevihtami in bo v tvoje življenje priklical ogromno oceanskih pustolovščin.
  • LELOSI Brisača Sea monster
    Potopi se v skrivnostne globine našega dizajna Sea Monster, ki smo ga ustvarili ravno zate. Dovoli, da te zapeljejo temne vode, in odkrij bitja, ki so skrita pod morsko gladino. S tem dizajnom, ki odseva skrivnostnost, boš občutil moč neznanih voda. Naj se tvoja nepozabna dogodivščina z morskimi pošastmi začne danes.
  • LELOSI Brisača Sirocco
    Zajadraj v tople in vlažne zračne tokove našega dizajna Sirocco. Občutil boš, kako južni veter nežno prepleta oblake in prinaša dež, ki bo poživil naravo. Ta dizajn ti bo podaril moč in stalnost juga, zaradi česar boš mirno, a vztrajno preoblikoval svoje obzorje. Dizajn Sirocco ti bo v življenje prinesel zanimive spremembe.
  • LELOSI Triangle zgornji del kopalk Jamaica S
    Dobro poglej, dizajn Jamaica je tu! Dočakala si vibracije njegovega nepozabnega poletja, ki ti bo prinesel zabavne pustolovščine, pretkane s tradicijo. Z njim boš dobila vstopnice za najboljše zabave od jutra do mraka. Čas bo bežal in ti boš uživala tako, da se bodo z dizajnom Jamaica prijetno tresla tla.
  • LELOSI Bandeau zgornji del kopalk Magma S
    Na obzorju se dviga naš dizajn Magma, ki te kliče k presunljivi pustolovščini. Njegov temačen odsev te bo povedel točno tja, kamor si boš sama želela. Nikar ne oklevaj predolgo, saj ti je takšna poletna svobodomiselnost od nekdaj pisana na kožo. Dizajn Magma ti bo sledil onkraj devetih gora in voda.
  • LELOSI Bandeau zgornji del kopalk Jamaica S
    Dobro poglej, dizajn Jamaica je tu! Dočakala si vibracije njegovega nepozabnega poletja, ki ti bo prinesel zabavne pustolovščine, pretkane s tradicijo. Z njim boš dobila vstopnice za najboljše zabave od jutra do mraka. Čas bo bežal in ti boš uživala tako, da se bodo z dizajnom Jamaica prijetno tresla tla.
  • LELOSI Side-tie spodnji del kopalk Magma S
    Na obzorju se dviga naš dizajn Magma, ki te kliče k presunljivi pustolovščini. Njegov temačen odsev te bo povedel točno tja, kamor si boš sama želela. Nikar ne oklevaj predolgo, saj ti je takšna poletna svobodomiselnost od nekdaj pisana na kožo. Dizajn Magma ti bo sledil onkraj devetih gora in voda.
  • LELOSI Side-tie spodnji del kopalk Fern S
    Pod senco bujnega drevesa se dizajn Fern s svojimi nežnimi listi dotika tvojega srca. Vsaka poteza bo polna ljubezni, vsak list bo zapisan s tvojimi sanjami. V njegovem objemu se boš počutila kot v pravljici, saj boš vedela, da se ti bodo uresničile. Dizajn Fern bo tvoj simbol poletnih upov.
  • LELOSI Enodelne kopalke Elegant Magma S
    Na obzorju se dviga naš dizajn Magma, ki te kliče k presunljivi pustolovščini. Njegov temačen odsev te bo povedel točno tja, kamor si boš sama želela. Nikar ne oklevaj predolgo, saj ti je takšna poletna svobodomiselnost od nekdaj pisana na kožo. Dizajn Magma ti bo sledil onkraj devetih gora in voda.
  • LELOSI Enodelne kopalke Elegant Jamaica S
    Dobro poglej, dizajn Jamaica je tu! Dočakala si vibracije njegovega nepozabnega poletja, ki ti bo prinesel zabavne pustolovščine, pretkane s tradicijo. Z njim boš dobila vstopnice za najboljše zabave od jutra do mraka. Čas bo bežal in ti boš uživala tako, da se bodo z dizajnom Jamaica prijetno tresla tla.
  • LELOSI Pulover Kitzbühel M
    Samo predstavljajte si – zbudiš se v mehki, topli postelji. Ko razgrneš zavese, se pred tvojimi očmi odpre veličastna pokrajina: mehak, puhasto-bel sneg pada na vrhove bližnjih gora. Njihova neokrnjena barva še bolj izstopa v objemu divje, nedotaknjene narave pod njimi. To je popolno zimsko jutro, ki napoji dušo in srce - uživaj v trenutku, medtem ko nosiš ta prelep dizajn.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Prima XS
    Ravno on bo postal tvoja glavna zvezda za vedno. Naš dizajn Prima! Nikakor ne boš mogla spregledati njegove vzvišenosti, medtem ko boš njegovo karizmo težko opisala v nekaj besedah. Prinesel ti bo dostojanstvo, vljudnost, prijaznost in ponos. Zahvaljujoč izbranemu dizajnu Prima bo eleganca vedenja odraz tvojega notranjega stanja uma in srca.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Celeste XS
    Naš dizajn Celeste riše nebeški svet elegance in preobrazbe. Je kot modri metulj, ki se prelevi iz gosenice v čudovito bitje. Prinesel ti bo občutek lahkotnosti in svobode. Njegova nežna lepota ti bo služila za inspiracijo lastne preobrazbe in doseganja sanj. Z dizajnom Celeste boš ti metulj v svojem življenju.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Yantra XS
    Dizajn Yantra ni le geometrijska risba, ampak orodje za čaščenje božanske ženske, kar seveda ti si. Predstavlja tvoje notranje in zunanje svetove ter simbolizira celovitost tvojega obstoja. Z dizajnom Yantra se bosta meditacija in duhovno iskanje poglobila. Začutila boš njegovo spiritualno in mistično moč, ki jo bo nesebično delil s tabo.
  • LELOSI Moška pižama Easton S
    Dizajn Easton v svojem imenu nosi obljubo pustolovščin, moči in novih začetkov. Ta dizajn smo oblikovali za moške, ki stremijo k izjemnosti in vedno iščejo nove izzive. Easton je pravzaprav absolutno za tiste, ki želijo svojo pot zaznamovati z impresivnim pečatom. Postal bo tvoj zvesti sopotnik pri odkrivanju neznanih poti.
  • LELOSI Moška pižama Grenaldo S
    Dizajn Grenaldo simbolizira iskrice avanturizma, ki izvabijo nasmeh vsakemu moškemu. Ponazarja zeleno energijo, presega običajno in vabi k novim izzivom. Grenaldo je namenjen tistim, ki cenijo nepričakovane užitke in radovedno gledajo v svet. Z njim se nikoli ne boš bal izstopati. Ker ljubiš življenje in želiš vsak dan ujeti edinstvene trenutke, je dizajn Grenaldo totalno zate.
  • LELOSI Pajkice Bermuda Pearl MALA
    Biseri so pravi zaklad morja, plod vztrajnega dela in strast njihovih oboževalcev. Že stoletja so znani kot neprecenljivi dragulji, ki navdušujejo človeške oči ter misli. Neokrnjena bela barva predstavlja svetlobo in strast sonca, ki žari nad morjem; ta razgled pa v ljudeh že od nekdaj zbudi posebno zadovoljstvo in občutek sreče. Tukaj ne bomo našli nobenih linij in posebnih odtenkov barv, le neskončno belino, ki bo prebudila našo domišljijo. V tej preprostosti, ter v nežnem dotiku tkanine, bomo odkrili neprecenljivo sožitje lepote in miru.
  • LELOSI Hotty pižama Prima XS
    Ravno on bo postal tvoja glavna zvezda za vedno. Naš dizajn Prima! Nikakor ne boš mogla spregledati njegove vzvišenosti, medtem ko boš njegovo karizmo težko opisala v nekaj besedah. Prinesel ti bo dostojanstvo, vljudnost, prijaznost in ponos. Zahvaljujoč izbranemu dizajnu Prima bo eleganca vedenja odraz tvojega notranjega stanja uma in srca.
  • LELOSI Hotty pižama Eternity XS
    Dizajn Eternity je več kot le dizajn; to bo tvoja večnost. Je kot reka brezčasnosti, ob kateri se bo njegova lepota razlivala v vsak kotiček tvojega življenja. S svojo neomejeno eleganco in izrazito privlačnostjo ti bo daroval občutek večnosti v vsakdanjih trenutkih. Preprosto sprejmi izziv časa, ki ti ga bo nudil dizajn Eternity.
  • LELOSI Hotty pižama Celeste XS
    Naš dizajn Celeste riše nebeški svet elegance in preobrazbe. Je kot modri metulj, ki se prelevi iz gosenice v čudovito bitje. Prinesel ti bo občutek lahkotnosti in svobode. Njegova nežna lepota ti bo služila za inspiracijo lastne preobrazbe in doseganja sanj. Z dizajnom Celeste boš ti metulj v svojem življenju.
  • LELOSI Hotty pižama Wildcat XS
    Dizajn Wildcat je odsev divjega značaja, ki se skriva v tebi. Je kombinacija samozavesti, neustrašnosti in vneme, ki jo nosi v sebi vsaka divja mačka. S svojim izzivalnim in zapeljivim vzorcem ter neukročeno eleganco te bo dizajn Wildcat očaral in navdušil. Ustvarili smo ga zate, zato da boš z njim izrazila svojo nadnaravno moč in strast brez zadržkov.
  • LELOSI Hotty pižama Yantra XS
    Dizajn Yantra ni le geometrijska risba, ampak orodje za čaščenje božanske ženske, kar seveda ti si. Predstavlja tvoje notranje in zunanje svetove ter simbolizira celovitost tvojega obstoja. Z dizajnom Yantra se bosta meditacija in duhovno iskanje poglobila. Začutila boš njegovo spiritualno in mistično moč, ki jo bo nesebično delil s tabo.
  • LELOSI WindSUP Tramontana
    Tramontana uteleša mešanico sodobnega umetniškega izražanja in kalejdoskopa bogatih barv. Očarljivi dizajn izžareva brezmejno energijo in tvoj slog napolni z ustvarjalnostjo. Simfonija odtenkov v vsak videz vnese igriv, a moden pridih. Dinamični dizajn Tramontana te popelje na popotovanje, kjer te neskončne možnosti samoizražanja vabijo, da jih raziščeš in proslaviš.
  • LELOSI Sup Levant
    Z našim dizajnom Levant odkrij novo raven svežine. Kot veter, ki se prebija skozi kanale otokov, ti bo prinesel lahkotnost jutra. Dizajn Levant, z mešanico burje in juga, je točno to, kar si pogrešal. Popoln je za tiste trenutke, ko se želiš spočiti, si oddahniti od vsakdanjih skrbi, hkrati pa se predati največjim užitkom.
  • LELOSI Sup Sea monster
    Potopi se v skrivnostne globine našega dizajna Sea Monster, ki smo ga ustvarili ravno zate. Dovoli, da te zapeljejo temne vode, in odkrij bitja, ki so skrita pod morsko gladino. S tem dizajnom, ki odseva skrivnostnost, boš občutil moč neznanih voda. Naj se tvoja nepozabna dogodivščina z morskimi pošastmi začne danes.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Jardin XS
    Naš dizajn Jardin te bo odpeljal v cvetoči raj: nežne rože, mila barvitost in opojna aroma. Kot vrt v polnem razcvetu ti razkrije svojo gracioznost in poslika vse okrog tebe z romantično idilo. Zapeljal te bo s svojo sladko simfonijo, zato bo dizajn Jardin oklican za iztočnico tvojih najlepših sanj.
  • LELOSI Pulover Chamonix M
    Naj te prevzame navdušenje, ko se spuščaš po pobočjih, obdanimi s sivimi gorskimi vrhovi, ki kukajo skozi belo snežno odejo. Te nazobčane skalnate velikane vsako zimo omehča čudežna dežela, v katero se spremeni Chamonix. Ko boš nosila ta LELOSI dizajn, se boš zagotovo počutila kot del naše očarljive pravljice.
  • LELOSI Ročna tlačilka s trojnim delovanjem
    Ročna tlačilka s trojno močjo je idealna za napihovanje supov. Zahvaljujoč funkciji trojnega delovanja in kompaktnega bata ta tlačilka omogoča enostavno doseganje visokega tlaka brez napora. S tlačilko lahko hitro in brez težav dosežeš do 29 PSI. S stikalom v sprednjem delu preprosto preklopiš med trojnim, dvojnim ali enojnim delovanjem. S čvrsto, a lahko osnovo je trpežna in stabilna. Ne odlašaj! Opremi se s to zmogljivo ročno tlačilko in pripravi svoj sup v nekaj trenutkih.
  • LELOSI Pajkice Relaxed Wisdom MALA
    Wisdom ti bo prinesel obilje modrosti, ki te bo vodila skozi vse preizkušnje življenja, na katere boš naletela. S svojim poglobljenim pogledom na svet in premišljenimi odločitvami boš zažarela. Neustrašno, modro in odločno boš premagovala vse ovire in naposled tudi premikala meje. Z Wisdom boš premišljeno nastopala kadarkoli in kjerkoli.
  • LELOSI Pajkice Relaxed Bessie MALA
    Bessie bo v tebi prebudila občutek za prijaznost in srčnost. Na plan bo privrela tvoja nežna plat. Vsak dan boš dobre volje in polna pričakovanj. Z Bessie boš vedno najprej sebi namenila nasmeh, potem pa še drugim. Veselo razpoloženje boš ravno zaradi Bessie želela deliti z vsemi, ki jih boš srečala.
  • LELOSI 24/7 hlače Eloise XS
    Eloise se z lahkotno milino prebija skozi vse življenjske poti, ob tem pa je polna nežne moči in prefinjenega šarma. Obdaja jo sij brezčasnosti s kančkom edinstvenosti, ob tem pa ostaja domačna in prijetna. Naš dizajn Eloise izžareva tihi čar in ustvarja občutek prijaznega objema, ki te spominja na preproste užitke življenja in lepoto vsakdanjih dogodivščin.
  • LELOSI Pižama Nordic XL
    Si že kdaj v živo videla severnega medveda? Sedaj imaš priložnost to mehkobo in veličastnost občutiti na svoji koži. Nordic pižama na zgornjem delu prikazuje igrive severne medvede, medtem ko so hlače v enobarvni, čudoviti svetlo modri barvi. Udobje, ki ga zagotavljajo visoko kakovostni materiali in čudovita oblika, ti bo zagotovo pomagalo do tako želenega počitka in sprostitve. Lahko pa se v sanjah podaš na pustolovščino odkrivanja daljnih nordijskih dežel: izbira je tvoja!
  • LELOSI Dekliška pižama Aloha 110 - 116
    Dizajn Aloha je tvoja srečna oaza! Prinesel ti bo hkrati ljubezen, mir in zabavo. S tem dizajnom boš kot sončni žarek, polna sočutja in prijaznosti do vseh. Ko boš pozdravila z Aloha, boš ustvarila čarobne vezi med vsemi. Ta dizajn te bo povabil, da vsi skupaj ustvarite nepozabne poletne trenutke.
  • LELOSI Dekliška pižama Aquatic 110 - 116
    Dizajn Aquatic ti bo opisal osupljiv svet podvodnega življenja. S kombinacijo modre in zelene barve ti bo pričaral globino morja. V tej morski oazi bodo tvoje sanje plavale z ribami, valovi pa vam bodo igrali čudovito pomorsko glasbo. Z dizajnom Aquatic se boš poglobila v številne miselne igre, ki bodo vsakič drugačne.
  • LELOSI Dekliška pižama Roxane 110 - 116
    Dizajn Roxane je svetloba, ki bo razsvetlila tvoj dan ali noč! Odraža paleto živahnih, vendar nežnih barv, ki te bodo popeljale v tvoj sanjski svet. Kot dragulj te bo hipnotiziral s svojo igrivostjo in ljubkostjo. Da boš lahko svoji domišljiji dala krila, te bo dizajn Roxane objel tako, da ga ne boš nikoli pozabila.
  • LELOSI Fantovska pižama Brayden 110 - 116
    Dizajn Brayden razkriva pravljičen otok s palmami, obdan z velikim oceanom, nad katerim krožijo glasni galebi. Na tem koncu sveta silovito kipijo sanje in želje, vsi pa se ob tem neizmerno zabavajo. Z dizajnom Brayden te bo prevzel občutek veselja in tvoje poletne sanje se bodo spremenile v prečudovito resničnost.
  • LELOSI Fantovska pižama Grizzly 110 - 116
    Dizajn Grizzly ti bo uspešno omogočil odkrivanje ogromnega živalskega sveta! Navdahnil ga je predvsem rjavi medved, natančneje grizli, zato odraža njegovo veličino. S svojo mogočno podobo bo tvoje fantastične sanje zapeljal v zabavno igro, kjer ga boš zagotovo srečal. Z dizajnom Grizzly se boš počutil kot pravi pogumni raziskovalec divjine.
  • LELOSI Hotty pižama Maxima XS
    Smukni v pižamo Maxima in svoj večer spremeni v oazo spokojnosti. Pižama, ki pooseblja preprostost in eleganco, je bila ustvarjena za vrhunsko razvajanje ob koncu dneva. Tvoja koža se ne bo mogla upreti razkošnemu blagu, ki obljublja mirno zatočišče pred dnevnim vrvežem. Z neizmernim udobjem Maxime vsak večer postane sproščujoče potovanje k počitku.
  • LELOSI Hotty pižama Jubatus XS
    Dizajn Jubatus je drzen, opazen in močan. Pod lunino svetlobo bo postal izključno tvoj dizajn, z njim pa boš dobila privlačno energijo divje živali. Čeprav bo noč, te bodo prevzela radostna čustva, ki bodo vztrajala tudi čez dan. Neizmerno ti bo všeč, da te je podoba neukrotljivega dizajna Jubatus uročila.
  • LELOSI Hotty pižama Felicita XS
    Ko boš zaprla oči in sanjala o skrivnostnem vrtu, kjer se bohotijo pavja peresa, ti bo dizajn Felicita prinesel srečo, ki te bo spremljala tudi podnevi. Popolnoma se boš umirila, tvoje dihanje se bo upočasnilo, saj boš vedela, da je vse v redu. Veselila se boš vsakega večera, saj je dizajn Felicita točno to, kar si rabila.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Maxima XS
    Smukni v pižamo Maxima in svoj večer spremeni v oazo spokojnosti. Pižama, ki pooseblja preprostost in eleganco, je bila ustvarjena za vrhunsko razvajanje ob koncu dneva. Tvoja koža se ne bo mogla upreti razkošnemu blagu, ki obljublja mirno zatočišče pred dnevnim vrvežem. Z neizmernim udobjem Maxime vsak večer postane sproščujoče potovanje k počitku.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Jubatus XS
    Dizajn Jubatus je drzen, opazen in močan. Pod lunino svetlobo bo postal izključno tvoj dizajn, z njim pa boš dobila privlačno energijo divje živali. Čeprav bo noč, te bodo prevzela radostna čustva, ki bodo vztrajala tudi čez dan. Neizmerno ti bo všeč, da te je podoba neukrotljivega dizajna Jubatus uročila.
  • LELOSI Kratka spalna srajca Felicita XS
    Ko boš zaprla oči in sanjala o skrivnostnem vrtu, kjer se bohotijo pavja peresa, ti bo dizajn Felicita prinesel srečo, ki te bo spremljala tudi podnevi. Popolnoma se boš umirila, tvoje dihanje se bo upočasnilo, saj boš vedela, da je vse v redu. Veselila se boš vsakega večera, saj je dizajn Felicita točno to, kar si rabila.
  • LELOSI Komplet hlačk Lefkas S
    Za tabo je čudovit dan, poln uživanja v toplem Sredozemskem morju in občudovanja veličastnih obmorskih pečin. Preden pade noč, si želiš ogledati še nekaj znamenitosti in preden se zaveš, se znajdeš pod obokom obmorske votline, pred tabo pa se razprostira čudovit sončni zahod. Ta harmonija skalnatih obokov, rožnatega neba in prihajajoče noči je navdihnila novi LELOSI dizajn.
  • LELOSI 24/7 hlače Amani XS
    Poiskali smo ime, ki v arabskem jeziku pomeni mir, harmonija. Amani! V kombinaciji z modro barvo boš imela občutek, da hodiš po oblaku. Lahkotno boš stopala vsem izzivom naproti, obenem pa se boš zbrano lotila vseh nalog. Z dizajnom Amani nič ne bo nemogoče. Prav vse, kar si boš zastavila, ti bo uspelo.
  • LELOSI Pajkice Capri Basalt MALA
    Za dizajn Basalt smo navdih poiskali v magmatski kamnini, ki je črna kot noč, a so v njej raztreseni kristali. Tudi naš dizajn se bohoti z dragocenimi kristalčki, ki odražajo njegovo prefinjenost. Za modno navdušenko kot si ti, bo dizajn Basalt postal nepogrešljiv, saj ti bo omogočil, da boš blestela, kjerkoli se boš pojavila.
  • LELOSI Pajkice Capri Kyanite MALA
    Dizajn Kyanite je zagotovo sinonim za eleganco in gracioznost. Za svežo inspiracijo nam je služil značilno moder mineral, kianit, ki vedno očara s svojo žlahtnostjo. Naš dizajn, posut s kristalčki, ti bo pomagal, da zasiješ in izraziš svojo edinstvenost. Ne glede na priložnost bo dizajn Kyanite fino dopolnil tvoj stil.
  • LELOSI Pajkice Capri Ilmenite MALA
    Dizajn Ilmenite smo premišljeno povezali s svetom mineralov, kjer črna in zelena ustvarjata pravo mojstrovino. Sodoben navdih smo poiskali v enem izmed njih, saj opazno privlači s svojo edinstvenostjo. Njegovo magnetno in avtentično eleganco izvirno dopolnjujejo plemenite rože in bleščeči kristalčki. Dizajn Ilmenite bo postal tvoj ključ za iskanje pozornosti.
  • LELOSI Pajkice Capri Galena MALA
    Dizajn Galena, navdihnjen z mineralnimi spojinami, bo nenadzorovano prevzel tvoje srce in dušo. Opolnomočena z bleščečimi kristalčki boš s tem dizajnom izstopala točno tam, kjer boš želela. Bodi imenitna in dopusti, da te povede onkraj ustaljene cone. Z izvirnim dizajnom Galena se boš živahno lesketala na vseh stopničkah v življenju.
  • LELOSI Hlače Kitzbühel M
    Samo predstavljajte si – zbudiš se v mehki, topli postelji. Ko razgrneš zavese, se pred tvojimi očmi odpre veličastna pokrajina: mehak, puhasto-bel sneg pada na vrhove bližnjih gora. Njihova neokrnjena barva še bolj izstopa v objemu divje, nedotaknjene narave pod njimi. To je popolno zimsko jutro, ki napoji dušo in srce - uživaj v trenutku, medtem ko nosiš ta prelep dizajn.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh