Največja modna platforma v Sloveniji

Quiksilver oblačila, obutev in modni dodatki

1336
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • QUIKSILVER Bluza svetlo bež / svetlo modra
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Plaketa, Obraten vratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • QUIKSILVER Majica lila / orhideja
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • QUIKSILVER Kapa 'RAD SPLATTER' črna / srebrna / bela
    Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke
  • QUIKSILVER Športne hlače 'RUN ASHORE' bež / srebrna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Cargo žep, Žep z zavihkom/pokrivalom, Žep z zadrgo, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Do kolen; Model: Ohlapna forma
  • QUIKSILVER Majica pesek / svetlo modra / svetlo roza / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • QUIKSILVER Kratke hlače za surfanje 'OMNI SCALLOP' kit / črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Gladek material; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • QUIKSILVER Majica 'UNISCREENSS' mornarska / pastelno rumena / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • QUIKSILVER Majica 'UNISCREENSS' pastelno modra / svetlo modra / svetlo lila / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Kratke hlače Quiksilver moški, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Melange pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroške kopalne kratke hlače Quiksilver HIGHLITESCALLOP B BDSH
    - Ta model je bil izdelan iz recikliranega poliestra.- Pas je nastavljiv po širini z vrvicami in zapenjanjem z velcro.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128-134 cm.
  • Srajca Quiksilver moška, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz EcoVero, viskoze s certifikatom Lenzing. To je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Ecovero je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa s šiltom Quiksilver črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ravni šilt.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroške kopalne kratke hlače Quiksilver oranžna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Pas je nastavljiv po širini z vrvicami in zapenjanjem z velcro.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128-134 cm.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model s polnilom iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Stranski žep z zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški kopalni komplet Quiksilver črna barva
    - FreeMax® je neopren, ki zagotavlja visoko raztegljivost, zaščito pred soncem in ohranja optimalno telesno temperaturo.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 40 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 91 cm.- Širina hlačnice: 13 cm.
  • Nahrbtnik Quiksilver moški, črna barva
    - Dvokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Ločen žep za varno shranjevanje prenosnega računalnika.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Stranski žepi za steklenice.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Kapaciteta: 30 l.- Globina: 16 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 34.
  • Bombažna bejzbolska kapa Quiksilver črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Quiksilver bela barva
    - Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa Quiksilver mornarsko modra barva
    - Zavihan rob.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.
  • Kapa Quiksilver
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Model s cofom.- Podloga iz flisa.- Vzorčasta pletenina.
  • Kapa s šiltom Quiksilver črna barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver črna barva
    - Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, bež barva, s kapuco
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Prsni žep z zadrgo in dva stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška
    - STAY WARM tehnologija, ki zagotavlja toplotno udobje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen s trakovi za osebno prilagajanje.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, bordo barva
    - Kroj oversized.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z gumbi.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčast material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver moška, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver moška, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, siva barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Brezrokavnik Quiksilver moški, črna barva
    - Kroj regular fit.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver vijolična barva
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Denarnica Quiksilver moški, črna barva
    - Model brez zapiranja.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 11,5 cm x 8,5 cm.
  • Denarnica Quiksilver moški
    - Žep za kovance z zadrgo.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 8,5 cm x 10,5 cm.
  • Bombažna srajca Quiksilver moška, oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj comfort fit.- Zapenjanje na gumbe.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Quiksilver moška, siva barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Podloga iz flisa.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa s šiltom Quiksilver
    - NetPlus® je material, pridobljen iz ribiških mrež, pobranih iz oceanov.- Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Pulover Quiksilver moška, bež barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver moška, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija DryFlight - zagotavlja udobje in suhost tako v ekstremnih pogojih kot med spreminjanjem avre.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški pulover Quiksilver BIG LOGO SNOW OTLR črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroške smučarske hlače Quiksilver BOOGIE KIDS PT SNPT črna barva
    - Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s tem sistemom so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Običajen pas.- Ježek v pasu za uravnavanje širine.- Kratka zadrga in zapenjanje z velcro.- Izoliran model s podlogo.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver GROOMER KIDS JK SNJT zelena barva
    - Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s tem sistemom so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.
  • Hlače za vadbo Quiksilver črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Dva žepa na zadnjici, ki se zapenjata z zaskočnico.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Teža materiala: 195 g/m2.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Flis pulover Quiksilver zelena barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa Quiksilver črna barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Dvoslojna konstrukcija zagotavlja optimalno toploto.
  • Volnena kapa Quiksilver črna barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Dvoslojna konstrukcija zagotavlja optimalno toploto.
  • Otroške smučarske hlače Quiksilver ESTATE YTH PT SNPT črna barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Zapenjanje z zadrgo, zaskočnico in velcro.- Žep z zapiranjem.- Na notranji strani nogavnic so prezračevalne odprtine z zadrgo, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Pas je nastavljiv z Velcro.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver SIDE HIT YOUTH SNJT
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Model s kapuco.- Funkcionalni žep za smučarsko vozovnico z zadrgo.- Model na zapiranje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Rokavi so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Notranji žepi z zapenjanjem.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver AMBITION YOUTH SNJT zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Material s tehnologijo DryFlight™ poskrbi za suho in udobno nošenje tudi med intenzivno dejavnostjo.- Prezračevalne luknje pod pazduhami.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- V notranjosti je elastičen, gumiran pas z zaponkami, ki vam omogoča pritrditev hlač.- Funkcionalni žep za smučarsko vozovnico z zadrgo.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s kapuco.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Vodoodpornost: 15000 mm/m2.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver STEEZE YOUTH JK SNJT zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- V notranjosti je elastičen, gumiran pas z zaponkami, ki vam omogoča pritrditev hlač.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Funkcionalni žep za smučarsko vozovnico z zadrgo.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Rokavice Quiksilver Method črna barva
    - Tkanina z membrano DryFlight® poskrbi za suhost in udobje tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Teža polnjenja: 70 g.- Manšete rokavic ščitijo pred snegom in mrazom, nastavitev Velcro pa omogoča prilagajanje zapestju.- Notranjost je podložena z mehkim flisom, ki poveča zaščito pred mrazom.- Posebne nedrseče plošče na notranji strani roke omogočajo stabilen oprijem palic in dodatno povečajo obstojnost rokavic.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.
  • Tuba šal Quiksilver Casper moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Hitro sušeče se lastnosti materiala in visoka prepustnost zraka zagotavljajo visoko udobje pri uporabi.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dimenzije: 30 x 25 cm.
  • Otroška jakna Quiksilver THE EDGE SNJT zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- V notranjosti je elastičen, gumiran pas z zaponkami, ki vam omogoča pritrditev hlač.- Visok ovratnik.- Model z dodatno snemljivo kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pulover Quiksilver moška, črna barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi na rokavih z zadrgo in dodatni prsni žepi z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina: 67 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver moška
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tehnologija DRY FLIGHT zagotavlja visoko odpornost na veter in vodo ter odlično zračnost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Podloga iz flisa.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver Steeze bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Notranji medijski priključek, ki se nahaja v žepu, omogoča priročno napeljavo kabla od slušalk.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni pulover Quiksilver Powder Chaser bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz flisa, ki je mehak, lahek, izolira pred mrazom, je enostaven za pranje in se hitro suši.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža materiala: 190 g/m2.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Quiksilver High In The Hood črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Notranji medijski priključek, ki se nahaja v žepu, omogoča priročno napeljavo kabla od slušalk.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje z zadrgo po celotni dolžini z notranjo vetrovno zaščito.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 10.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Quiksilver Live Wire zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Možnost snemanja kapuce povečuje funkcionalnost.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Stranski žepi za roke so podloženi z mehkim, koži prijaznim materialom, ki povečuje udobje in dodatno ščiti pred mrazom.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje z zadrgo po celotni dolžini z notranjo vetrovno zaščito.- Dvignjen ovratnik, podložen z mehkim materialom za največje udobje pri nošenju.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 10.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 53 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Quiksilver Utility črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Na notranji strani nogavnic so prezračevalne odprtine z zadrgo, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Sprednje zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Naramnice, integrirane v hlače, preprečujejo zdrs hlač med gibanjem, možnost njihove nastavitve pa olajša optimalno prilagajanje uporabnikovi višini.- Pas je nastavljiv po širini, da se lažje prilega in preprečuje drsenje med gibanjem.- Spodnji robovi nogic so ojačani, da se preprečijo mehanske poškodbe.- Vodoodpornost: 20.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 15.000 g/m2/24h.- Širina v pasu: 51 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28/33 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dolžina: 170 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški pulover Quiksilver BEST WAVE OTLR siva barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podloga iz flisa.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Jakna Quiksilver Mission
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek vsebuje vlakna iz recikliranih plastenk PET.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Polnilo WarmFlight®, ki je v celoti izdelano iz recikliranih plastenk PET, zagotavlja optimalno raven toplote, hkrati pa ohranja visoko zračnost in lahkotnost izdelka.- Večja gramatura polnila v predelu trupa in manjša v predelu rokavov zagotavlja odlično toploto, hkrati pa ohranja ustrezen obseg gibljivosti.- Teža polnila v predelu trupa: 60 g.- Teža polnila v predelu rokava: 40 g.- Teža polnjenja na območju kapuce: 40 g.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Notranji medijski priključek, ki se nahaja v žepu, omogoča priročno napeljavo kabla od slušalk.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z notranjim protinevihtnim zavihkom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca z vizirjem, ki jo lahko nastavite z vrvico, poveča zaščito pred mrazom, vetrom in snegom, ustrezna zasnova pa omogoča, da jo brez težav nosite s čelado.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 5.000 g/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver Live For The Ride črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver High Altitude GORE-TEX črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Visokokakovostne zadrge YKK® so izjemno trpežne in zagotavljajo zanesljivost.- Vsi šivi so lepljeni, zato popolnoma tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z vetrovno zaščito, ki se zapenja z Velcro.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 89 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Quiksilver Ultralight GORE-TEX rumena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Izolacijski sloj Primaloft® Active zagotavlja visoko zračnost in rahlo izolacijo med aktivnostjo, ne da bi pretirano povečal težo izdelka.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Visokokakovostne zadrge YKK® so izjemno trpežne in zagotavljajo zanesljivost.- Vsi šivi so lepljeni, zato popolnoma tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z notranjim protinevihtnim zavihkom.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 88 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver Radicalo bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Večja gramatura polnila v predelu trupa in manjša v predelu rokavov zagotavlja odlično toploto, hkrati pa ohranja ustrezen obseg gibljivosti.- Teža polnila v predelu trupa: 60 g.- Teža polnila v predelu rokava: 40 g.- Teža polnjenja na območju kapuce: 40 g.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z zavihkom za nevihto, ki se zapenja z Velcro.- Vgrajena kapuca z vizirjem poveča zaščito pred mrazom, vetrom in snegom, ustrezna zasnova pa omogoča, da jo brez težav nosite s čelado.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Quiksilver Mission Plus
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 10K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Večja gramatura polnila v predelu trupa in manjša v predelu rokavov zagotavlja odlično toploto, hkrati pa ohranja ustrezen obseg gibljivosti.- Teža polnila v predelu trupa: 60 g.- Teža polnila v predelu rokava: 40 g.- Teža polnjenja na območju kapuce: 40 g.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z notranjim protinevihtnim zavihkom.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Vodoodpornost: 10.000 mm/m2/24h.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dolžina rokava: 71/77 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Podkapa Quiksilver Lightweight črna barva
    - Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Prilagojena in fleksibilna oblika ščiti obraz pred zunanjimi dejavniki.- Ustrezna zasnova vam omogoča, da balaklavo nosite skupaj s čelado.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.
  • Otroška jakna Quiksilver SCALY JCKT mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Quiksilver SCALYREVERSIBLE JCKT mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške smučarske hlače Quiksilver PORTER YTH PT SNPT črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Pas je nastavljiv z Velcro.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Na notranji strani nogavnic so prezračevalne odprtine z zadrgo, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Žep z zapiranjem.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Quiksilver TRAVIS RICE YTH SNJT
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahkotno sintetično polnilo WarmFlight® zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, hkrati pa ne povečuje teže izdelka.- Membrana DryFlight™ z vodoodpornostjo 20K zagotavlja učinkovito zaščito pred dežjem, vetrom in mokrim snegom. Hkrati material ohranja visoko stopnjo zračnosti v različnih vremenskih razmerah.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver MISSION PRINTED SNJT
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Na rokavi je žep za smučarsko vozovnico.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s kapuco.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104-110 cm.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver MORTON YOUTH JK SNJT črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Na rokavi je žep za smučarsko vozovnico.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažna bejzbolska kapa Quiksilver črna barva
    - Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Nahrbtnik Quiksilver moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi z zadrgo na sprednji strani.- Stranski žepi za steklenice.- Notranji žepi.- Odsevni elementi.- Dodaten žep za očala.- Ločen žep za varno shranjevanje prenosnega računalnika.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število žepov za pisala: 1.- Globina: 12 cm.- Višina: 50 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogavice Quiksilver 5-pack moški, črna barva
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver moški
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver moški, črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver moški, bela barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver moški, črna barva
    - Kroj regular fit.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver moški
    - Kroj regular fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver moški
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa s šiltom Quiksilver mornarsko modra barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Nahrbtnik Quiksilver moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Glavni predel z zadrgo.- Funkcionalni žep na sprednji strani omogoča hiter dostop do nujnih predmetov.- Notranji sistem organizacije pomaga ohranjati urejenost notranjosti nahrbtnika in olajša iskanje nujnih predmetov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljivi trakovi omogočajo individualno prilagajanje dolžine uporabniku.- Primerno za format A4.- Globina: 15 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica za okoli pasu Quiksilver
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Število notranjih žepov:- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 37 cm.- Največja dolžina traku: 152 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Torbica za okoli pasu Quiksilver črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je praktičen žep z zadrgo, v katerem lahko shranite potrebne drobne predmete.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Globina: 5 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 74 cm.- Največja dolžina traku: 141 cm.
  • Torba Quiksilver črna barva
    - Nastavljiva dolžina pasov.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji mrežast žep z zadrgo.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 70 cm.- Največja dolžina traku: 90 cm.- Globina: 30 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 53 cm.
  • Torba Quiksilver mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Število zunanjih žepov z zadrgo: 3.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 85 cm.- Največja dolžina traku: 150 cm.- Dolžina ročajev: 77 cm.- Globina: 28 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 61 cm.
  • Pulover Quiksilver moška, bež barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažni klobuk Quiksilver črna barva
    - Trak je nastavljiv z vrvico z zamaškom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Quiksilver zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 45 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Quiksilver moška, roza barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70,5 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Quiksilver moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna bejzbolska kapa Quiksilver bež barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh