Največja modna platforma v Sloveniji

PROTEST oblačila, obutev in modni dodatki

606
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Protest kopalke zelena barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Protest kopalke zelena barva
    - Nastavljiv ramenski trak, ki ga ni mogoče odstraniti.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Obleka za na plažo Protest zelena barva
    - Ohlapen kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 85/97 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka za na plažo Protest črna barva
    - V izrez.- Vrvice v pasu.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 86/101 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Protest moška, mornarsko modra barva
    - Loose fit kroj.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 74 cm.- Širina v ramenih: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Protest moški, siva barva
    - Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Protest moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Protest moški, zelena barva
    - Loose fit kroj.- Okrogli izrez.- Našitek z logom znamke.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Protest rjava barva
    - Loose fit kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Protest bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular fit.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Protest rumena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest siva barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Model delno izdelan iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Klobuk Protest zelena barva
    Klobuk iz kolekcije Protest. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Hlače Protest ženski, rjava barva
    - Raven kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Kapa s šiltom Protest zelena barva
    - Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Kopalke Protest črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Nenastavljive, odstranljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Bombažna kratka majica Protest črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Kroj relaxed fit.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Protest Prtcater moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Material za zaščito pred soncem SPF 50.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtelbe črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Silikonski elementi na notranji strani spodnjega dela nog, ki preprečujejo kotaljenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest CULTURE JR črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Protest PRTBERENT JR rdeča barva
    - Zaščita pred soncem UPF 50+.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroške kratke hlače Protest PRTEVI JR črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Običajen pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 20 cm.- Dimenzije so podane za višino: 119 cm.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtcashew turkizna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz pletenine, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina spredaj: 56 cm.- Dolžina zadaj: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtmaslow črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest PRTSPECTER JR
    - Elastičen pas z vrvico.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtchestnut
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtkoblet bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Hitro sušeče se lastnosti materiala in visoka prepustnost zraka zagotavljajo visoko udobje pri uporabi.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtdionis črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Silikonski elementi na notranji strani spodnjega dela nog, ki preprečujejo kotaljenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtcacao mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Uporaba raztopine za 2-smerno raztezanje zagotavlja materialu prožnost in raztegljivost v dveh smereh.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtkolanut mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtbobbing turkizna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dolžina: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtoat roza barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina spredaj: 55 cm.- Dolžina zadaj: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtcornet črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Hitro sušeče se lastnosti materiala in visoka prepustnost zraka zagotavljajo visoko udobje pri uporabi.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtdanube črna barva
    - Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kombinezon Protest rumena barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Globok izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 35,5 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest zelena barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 134 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest roza barva
    - Nabran kroj.- Model s pregibom spredaj.- Model z vezenino.- Kratek rokav.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rdeča barva
    - Nabran kroj.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Model z vezenino.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTCLAUD JR
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTALLEY JR
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Zaponka na hrbtni strani.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTBIANCA JR
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zaponka na hrbtni strani.- Nastavljiv obseg.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTJULIE JR
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljiv obseg.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTTIKA JR oranžna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTEVELIEN JR
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Enodelne otroške kopalke Protest PRTSANTRA JR zelena barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model s potiskom.- Mehka košarica.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest PRTCHRIS JR
    - Raven kroj.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTYUKA JR roza barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTCARO JR
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Zaponka na hrbtni strani.
  • Otroška plavalna majica Protest PRTAKINO JR mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška plavalna majica Protest PRTAHOY JR rumena barva
    - Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 164 cm.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtaimar mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz pletenine, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Zapenjanje z zadrgo omogoča enostavno in učinkovito zračenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtdelgado
    - Model je izdelan iz pletenine, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina spredaj: 58 cm.- Dolžina zadaj: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica Protest Prtpottier črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače Protest Prtleezer črna barva
    - Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Stegenski žep z zadrgo zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Pas je nastavljiv z Velcro.- Vgrajene zanke omogočajo pritrditev pasu, da hlače med gibanjem ne zdrsnejo navzdol.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Obleka Protest
    - Model s pregibom spredaj.- Izrez se zapenja z zaponko.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvica v pasu.- Kratki, nabrani rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest črna barva
    - Model s pregibom spredaj.- Izrez se zapenja z zaponko.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rjava barva
    - Raven kroj.- Globok izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ima izreze.- Gladka tkanina.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Protest rjava barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Protest zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest PRTACID JR mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Kratke hlače Protest ženski, roza barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvicami in zapenjanjem z velcro.- Tanka, neelastična tkanina.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Model delno izdelan iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Stranski žep z zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Model delno izdelan iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Hitro sušeči material.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest oranžna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model delno izdelan iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Protest
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Protest zelena barva
    - Loose fit kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Žep na prsih.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Protest zelena barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTLEYLA JR črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastični material.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Protest
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Zgornji del kopalk Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Model z nastavljivimi, zamenljivimi naramnicami na hrbtni strani.
  • Spodnji del kopalk Protest črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne kopalke Protest rumena barva
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Obleka Protest črna barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest zelena barva
    - Raven kroj.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest roza barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Zaponka na hrbtni strani.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest rumena barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Zaponka na hrbtni strani.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Otroška dolga majica za kopanje Protest
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest oranžna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest zelena barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastična pletenina.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest zelena barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški pulover Protest WILLOWY JR mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz prožnega materiala Geotech Thermostretch, ki odlično uravnava telesno temperaturo med aktivnostjo v mrzlih dneh. Njegove lastnosti hitrega sušenja in funkcija odvajanja vlage s površine kože zagotavljata občutek suhosti in povečujeta u- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Smučarska jakna Protest PRTELINY JR črna barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Luknja za palec na dnu rokava.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover Protest FABRIZOY JR črna barva
    - Model je izdelan iz prožnega materiala Geotech Thermostretch, ki odlično uravnava telesno temperaturo med aktivnostjo v mrzlih dneh. Njegove lastnosti hitrega sušenja in funkcija odvajanja vlage s površine kože zagotavljata občutek suhosti in povečujeta u- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTREDSTAR JR mornarsko modra barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Zapiranje na zadrgo, z zaklopnimi gumbi, ježkom.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTHERB JR črna barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dvignjen ovratnik, podložen z mehkim materialom za največje udobje pri nošenju.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Zapiranje na zadrgo, z zaklopnimi gumbi, ježkom.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTFUGY JR roza barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dvignjen ovratnik, podložen z mehkim materialom za največje udobje pri nošenju.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTFLYNTY JR zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model je opremljen z membrano 20K Geotech, ki zagotavlja odlično vodoodpornost in zračnost, kar se odraža v suhosti in udobju med aktivnostjo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- V notranjosti je elastičen, gumiran pas z zaponkami, ki vam omogoča pritrditev hlač.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi na prsih.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Vodoodpornost: 20000 mm/m2.- Dolžina: 47 cm.- Dolžina rokava: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover Protest PERFECT TD mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTCROW JR zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Zapenjanje na zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTPECKER JR zelena barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTSKIMMER JR mornarsko modra barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Naramnice Protest Prtraduha
    - Model je izdelan iz visokokakovostnega elastičnega traku, ki zagotavlja udobje pri nošenju in dobro prileganje.- Naramnice preprečujejo, da bi hlače med aktivnostjo zdrsnile.- Močne jeklene zaponke z nazobčanimi zarezami zagotavljajo popolno oprijemanje hlač.- S širokim razponom nastavitev lahko varnostni pas prilagodite višini uporabnika.- Zasnova prečkanja hrbtišča zagotavlja, da naramnice ne zdrsnejo z ramen.
  • Otroška smučarska jakna Protest PRTBUZZERD JR mornarsko modra barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prilagojena, vgrajena kapuca  , zarobljena s kontrastno, prilagodljivo oblogo, zagotavlja zaščito pred slabim vremenom.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Vodoodpornost: 10000 mm/m2.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh