Največja modna platforma v Sloveniji

Tołpa oblačila, obutev in modni dodatki

110
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Tołpa Authentic bogata vlažilna krema za obraz 40 ml
    Tołpa Authentic, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Authentic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav brez alkohola veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tołpa Body & Soul Calm vlažilni balzam za telo s pomirjajočim učinkom 250 ml
    Tołpa Body & Soul Calm, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Tołpa Body & Soul Calm, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Tołpa Body & Soul Concentration gladilni balzam za telo 250 ml
    Tołpa Body & Soul Concentration, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Tołpa Body & Soul Concentration, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik vidno utrjuje kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Tołpa Dermo Face Sebio razstrupljevalna maska za obraz 40 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 40 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Tołpa Dermo Face Sebio bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Tołpa Dermo Face Sebio nežni encimski piling 8 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 8 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Tołpa Dermo Face Sebio. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj zmanjša pomanjkljivosti kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom micelarni čistilni gel 75 ml
    Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom, 75 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Dermo Face pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Tołpa Dermo Face Sebio vlažilni serum za obraz 30 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Tołpa Dermo Face Sebio bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim proti rdečici obnavlja kožno bariero krepi zaščitno bariero ne pušča mastnega občutka pripravek je nekomedogen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Tołpa Dermo Face Sebio vlažilna emulzija za obraz 40 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Mastna in problematična koža, nagnjena k aknam, ima svoje posebne potrebe, prav nanje pa cilja krema za obraz Tołpa Dermo Face Sebio. Bori se proti nepravilnostim, kot so mozolji in ogrci, pomaga uravnavati prekomerno tvorbo kožnega loja in pomaga kožo normalizirati tako, da ostane v ravnovesju. Lastnosti: ne pušča mastnega občutka intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko hrani deluje proti nepopolnostim pripravek je nekomedogen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Tołpa Dermo Face Lipidro regeneracijski balzam za obraz in občutljive predele 40 ml
    Tołpa Dermo Face Lipidro, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Tołpa bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico primerno za občutljivo kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Idealno je, da nanesete po uporabi seruma. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tołpa Dermo Face Lipidro regeneracijski serum za obraz 30 ml
    Tołpa Dermo Face Lipidro, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Tołpa Dermo Face Lipidro bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh