Največja modna platforma v Sloveniji

Suavinex oblačila, obutev in modni dodatki

107
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Suavinex Polarized Sunglasses 0-12 m Round sončna očala Blue 1 kos
    Suavinex Polarized Sunglasses 0-12 m Round, 1 kos, Otroški dodatki za otroke, Otroške oči so na sončne žarke veliko bolj občutljive kot oči odraslih, zato nikar ne pozabite na ustrezno zaščito. Sončna očala Suavinex Polarized Sunglasses 0-12 m Round bodo ščitila vid malčkov ne glede na to, ali se bodo preganjali po naravi ali v mestu. Lastnosti: trendovski stilski dizajn zelo lahek okvir očal prilagodljiv okvir očal, stranske ročke se ne bodo zlomile ali zvile izdelku je priložena vrečka za očala UV-filter priročen dodatek
  • Suavinex Polarized Sunglasses 24-36 m sončna očala Pink 1 kos
    Suavinex Polarized Sunglasses 24-36 m, 1 kos, Otroški dodatki za otroke, Otroške oči so na sončne žarke veliko bolj občutljive kot oči odraslih, zato nikar ne pozabite na ustrezno zaščito. Sončna očala Suavinex Polarized Sunglasses 24-36 m bodo ščitila vid malčkov ne glede na to, ali se bodo preganjali po naravi ali v mestu. Lastnosti: zelo lahek okvir očal prilagodljiv okvir očal, stranske ročke se ne bodo zlomile ali zvile UV-filter priročen dodatek idealen za sprehode in izlete trendovski stilski dizajn izdelku je priložena vrečka za očala
  • Suavinex Baby Intensive Nappy Ointment intenzivna krema proti pleničnemu izpuščaju 75 ml
    Suavinex Baby Intensive Nappy Ointment, 75 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek Suavinex Baby je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke ščiti pred nastankom vnetij obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film mehča kožo koži vrača občutek udobja kožo pomirja in vlaži razdraženo kožo intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Suavinex After-bite Roll-on roll-on za po piku insektov 6 m+ 15 ml
    Suavinex After-bite Roll-on, 15 ml, Zaščita pred piki žuželk in repelenti za otroke, Izdelek je namenjen za posebno nego otroške kože. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke deluje preventivno proti draženju lajša srbenje in rdečico za občutljivo otroško kožo praktična in higienska uporaba na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Po potrebi ponovite. Razmažite po razdraženih predelih.
  • Suavinex Citronella Spray pršilo proti komarjem in klopom 6 m+ 100 ml
    Suavinex Citronella Spray, 100 ml, Zaščita pred piki žuželk in repelenti za otroke, Izdelek je namenjen za posebno nego otroške kože. Lastnosti: za občutljivo otroško kožo na koži ustvari zaščitno plast lajša srbenje in rdečico deluje preventivno proti draženju praktična in higienska uporaba na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Navodilo za uporabo: Nanesite na telo in vmasirajte.
  • Suavinex Citronella Set set 6 m+(proti komarjem in klopom)
    Suavinex Citronella Set, Zaščita pred piki žuželk in repelenti za otroke, Izdelek je namenjen za posebno nego otroške kože. Lastnosti: deluje preventivno proti draženju ima pomirjajoče učinke odstranjuje pordelost in draženje kože lajša srbenje in rdečico na koži ustvari zaščitno plast za občutljivo otroško kožo praktična in higienska uporaba na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Vsebina seta: 6 m+ roll-on za po piku insektov 15 ml 6 m+ repelent proti komarjem in klopom 50 ml Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Po potrebi ponovite.
  • Suavinex Citronella Tattoos nalepke proti insektom 14 kos
    Suavinex Citronella Tattoos, 14 kos, Zaščita pred piki žuželk in repelenti za otroke, Izdelek je namenjen za posebno nego otroške kože. Lastnosti: deluje preventivno proti draženju ima pomirjajoče učinke odstranjuje pordelost in draženje kože praktična in higienska uporaba za občutljivo otroško kožo Sestava: dermatološko testirano vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanašajte na čisto, suho kožo.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh