Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

105
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sensai Ultimate The Lotion lahki serum za obraz z revitalizacijskim učinkom 125 ml
    Sensai Ultimate The Lotion, 125 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sensai Ultimate The Lotion bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Sensai 38°C Volumizing maskara za volumen in vihanje trepalnic odtenek MV 1 Black 8 ml
    Sensai 38°C Volumizing, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Sensai 38°C Volumizing daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Eye Cream krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sensai Rouge Vibrant Cream Colour kremasta šminka z vlažilnim učinkom odtenek VC 10 Tsubomiume 3,5 g
    Sensai Rouge Vibrant Cream Colour, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Sensai Rouge Vibrant Cream Colour bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Sensai Bronzing Gel SPF 6 toniran gel odtenek BG 63 Copper Bronze SPF 6 50 ml
    Sensai Bronzing Gel SPF 6, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Sensai Bronzing Gel SPF 6 je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost rezultat je naraven videz Izenačuje barvni ton zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh