Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki z webshopa Lelosi

689
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI Kids Fluffy Onyx 110 - 116
    Ime 'onyx' izvira iz grške besede 'onux', kar pomeni krempelj. Nastane iz izvirske vode ali podtalnice, ki je polna kalcita. Že pred tisočletji so mu pripisovali izjemne moči, uporabljen pa je bil tudi kot talisman. Danes ga poznamo kot kristal notranje moči, volje in discipline. Naj ti ta magična črna barva poudari samozavest, vsakič ko jo boš nadela. Ovij se v LELOSI mehkobo in popolnoma izkoristi vsak dan.
  • LELOSI Pajkice Izmir MALA
    Dizajn Izmir te bo spremljal na razgibano metropolitansko območje, zasidrano med pobočji zelenih gričev, obdano z najlepšim zalivom. Vsak dan se boš že zgodaj podala naokrog, dokler ne boš dosegla točke, kjer se ti bo odprl osupljiv razgled. Z dizajnom Izmir bo tvoj dnevnik od prve do zadnje strani prepojen z dogodivščinami.
  • LELOSI Pajkice Antalya MALA
    Dizajn Antalya te bo odpeljal v mističen kraj, kjer svetloba pleše s sencami v objemu sončnih dni. Največje mestno središče ti bo pokazalo prekrasno mestno obzidje, tempelj in stolp, pred katerimi se bo razprostrla tvoja nežna romantična zgodba, ki jo boš pravzaprav začela pisati sama. Z dizajnom Antalya boš odkrila čare brezmejne ljubezni. Prepusti se jim.
  • LELOSI Pajkice Dalaman MALA
    Dizajn Dalaman te bo odnesel na obalo, kjer valovi objemajo obalo, ob tem pa ustvarjajo idilično vzdušje dolgih, a vznemirljivih dni. Tvoja sprostitev se bo zlila z vsakim vdihom svežega zraka. Dizajn Dalaman te bo zvabil, da boš razvajala svoje brbončice in napolnila svoje srce in dušo z orientalsko glasbo. Nepozabno bo.
  • LELOSI Pajkice Pamukkale MALA
    Dizajn Pamukkale bo pred tabo zelo natančno risal pokrajino, sestavljeno iz mineralnih gozdov in okamenelih slapov, ki bodo videti neresnično. V njihovi bližini se boš preobrazila in postala boš svoja najboljša različica. Napolnila se boš z nadzemeljsko energijo in dizajn Pamukkale bo postal glavni krivec, da boš od slej naprej neustavljivo privlačna.
  • LELOSI Pajkice Konya MALA
    Dizajn Konya te bo srčno pozdravil na začaranem jezeru, kjer se bo tvoja podoba zrcalila in bo privabljala optimistične občutke. Dobila boš neukrotljiv zagon, s katerim bo tvoj vsakdan postal najboljša pesnitev vseh časov. Z iskrenim razodetjem te bo dizajn Konya navdihnil, da boš odkrila svojo notranjo moč in postala še ustvarjalnejša.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Treasure MALA
    Dizajn Treasure te bo za roko vodil po poti neznanih pokrajin. Upajoč boš sledila zvezdam, ki te bodo usmerjale skozi temo. Iskala boš zaklad, a ravno dizajn Treasure ti bo odkril največjo dragocenost na svetu. To so najmanjše, a najbolj cenjene vrednosti - nepričakovane, a prijazne besede drugih, ki jih boš srečala na stezah. Le-te ti bodo zahvaljujoč dizajnu Treasure napolnile srce z neizmerno srečo.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Mavi MALA
    Z dizajnom Mavi boš v globinah svoje vesele duše našla pomenljiv svet, v katerega se boš želela potopiti. Sledila boš zvokom in vonjavam, tvoji koraki te bodo nesli daleč daleč proč in vsakič znova boš bogatejša za novo spoznanje. Ko boš postala zvesta dizajnu Mavi, se boš preobrazila v novo, modrejšo različico sebe.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Oleander MALA
    Dizajn Oleander te bo povezal z zeleno naravo, s katero se boš zlila, saj bo poskrbela za tvojo osvežitev. Oplemenitila te bo in te zavila v mirno vzdušje. Osvobojena vseh spon, se boš prepustila brez pomislekov. Dizajn Oleander bo postal tvoj vdani zaveznik na poti k celovitosti in notranji rasti.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Pebble MALA
    Dizajn Pebble prefinjeno simbolizira samostojnost in neodvisnost, zato ti bo ponudil občutek varnosti in zanesljivosti. Obdal te bo z nevidnim oblakom praktičnosti in dostojanstva ter te bo navdihnil, da bodo tvoja dejanja premišljena in odločna. Tvoja energija bo silna in prav vsi jo bodo začutili. Z dizajnom Pebble boš pravzaprav samosvoja, v kakršnihkoli situacijah se boš znašla.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Marrakesh MALA
    Dizajn Marrakesh bo s svojo slikovitostjo v tebi prebudil veličastne spomine na legendarne okrasitve mogočnih stavb, ki si jih nekoč občudovala v živo. Le-ti so se ti za vedno vtisnili v spomin. Občutek, ki ga bo vzbujal v tebi, bo prijeten, topel in srčen. Z dizajnom Marrrakesh boš lahkotno sanjarila in sanjarila.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Agadir MALA
    Dizajn Agadir bo uresničil tvojo željo, te prijazno popeljal stran od vsakodnevnega vrveža in te dvignil nad resničnost. Odprl ti bo vrata tradicionalnega uživanja, kjer bo šum starih zgodb odzvanjal v tvoji glavi, obenem pa bo ustvarjal melodično harmonijo, ki bo napolnila tvoje srce s toplino. Z dizajnom Agadir boš lahko zadihala s polnimi pljuči, zelo čutno in mirno.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Casablanca MALA
    Dizajn Casablanca bo odseval tvojo romantično naravo. Tvoje oči bodo izdajale hrepenenje po objemu iskrene in neizmerne ljubezni. Slišala boš čudovito serenado, ki te bo sladko usmerila k njemu. Kdo bo to, bosta vedela le ti in dizajn Casablanca. Sledil bo srčen zaplet in zasluge boš lahko pripisala le dizajnu Casablanca.
  • LELOSI Pajkice SambaLe Tangier MALA
    Z dizajnom Tangier bo tvoje življenje zažarelo v novih igrivih barvah, saj te bo obogatil s svojo slikovitostjo in pestrostjo. Odkrila boš unikatnost in se želela preizkusiti v nečem novem. Spretno boš barantala z izzivi, obogatena s svežimi perspektivami. Dizajn Tangier te bo spodbudil k izražanju same sebe na povsem poživljajoč način.
  • LELOSI Moške kavbojke Cassidy XS
    Z dizajnom Cassidy bo vsak moški dosegel svoj cilj. Udobje, praktičnost, stil - združeni v vsakem šivu. Od jutranje kavice pred službo do večernega sprehoda po mestu, brez težav. Dizajn Cassidy ti bo dal moč, da boš stopil pred vsak izziv. To so kavbojke, ki si jih iskal za vsak dan.
  • LELOSI Pajkice Narnia Kids 122
    Točno tu, kjer se prepletajo različni odtenki zelene in intenzivne rožnate barve, je vzklil dizajn Narnia. S sabo nosi sledi mogočne sile, ki bo prebudila čarobnost, s katero boš razigrano vstopila v domišljijski svet. V njem ti bo vsak dan raznolik, poln razburljivih sekund, minut in ur. Z dizajnom Narnia boš živahno skakala gor in dol, sem in tja.
  • LELOSI Pajkice Neverland Kids 122
    Na svojem izmišljenem otoku boš odkrila dizajn Neverland, ki te bo začaral. Z njim boš lahko takšna deklica, kakršna si želiš biti: enkrat norčava, drugič resna, tretjič pa radovedna. Družbo ti bo delala pisana druščina barv - modre, rožnate in oranžne. Dizajn Neverland ti bo predstavil polno igrivih presenečenj na vsakem koraku.
  • LELOSI Pajkice Indiana Kids 122
    Z našim dizajnom Indiana se ti obeta izjemna pustolovščina. Objemi brezčasno preprostost in razišči svojo edinstveno pot, ki pove več kot tisoč besed. Indiana združuje vzdušje odkrivanja znane lahkotnosti, vsako potovanje pa spremeni v prefinjeno prizadevanje. Popoln je za danes, jutri in pojutrišnjem, Indiana je tvoja vstopnica za neskončne možnosti in izbire.
  • LELOSI Moške kavbojke Calamity XS
    Dizajn Calamity je klasičen, vendar nikoli dolgočasen. Neizpodbitno udobje in tipičen stil sta povezana v brezčasju. Ne glede na to, ali boš v službi, na poti, ali mirnem popoldanskem počitku, ali uglednejšem dogodku, te ne bo nikdar pustil na cedilu. Dizajn Calamity je zate, za moškega, ki ve, kaj hoče.
  • LELOSI Kratka majica Skipper S
    Dizajn Skipper, ki svojo energijo izraža že z imenom, te bo navdušil z edinstveno in zanimivo barvno kombinacijo. Z osnovo v bež barvi, ki jo dopolnjujejo modri robovi, in mehko tkanino bo poskrbel za izjemno udobje in stil, zaradi katerega se boš v njem počutil odlično.
  • LELOSI Pajkice Shimmy Kids 122
    Dizajn Shimmy te bo uročil v pavlihastem vrtincu, v katerem boš migala naprej in nazaj. Ker ti bo tako všeč, se ne boš želela ustaviti. Barviti krogci se bodo norčavo vrteli, ob tem pa bodo ustvarjali svoj edinstven ritmični vzorec. Vsak ples bo nova zgodba, polna navdušenja. Dizajn Shimmy bo postal tvoja iztočnica za živahnost.
  • LELOSI Pajkice Blau MALA
    Na poti do popolnega dizajna boš odkrila dizajn Blau, ki ti bo hkrati zagotovil elegantnost in udobje. Odločena boš, da boš zasijala ob vsaki priložnosti in se boš pri tem počutila več kot odlično. Njegova unikatnost te bo prepričala za vselej, zato bo dizajn Blau postal tvoj somišljenik v ustvarjanju brezčasnih stilskih kombinacij.
  • LELOSI Pajkice Esther MALA
    Kaj te bo privlačilo pri dizajnu Esther? Morda njegova lahkotnost in udobnost, morda celo domiselnost, zaradi katerega bo tvoj stil edinstven. Prepričal te bo o svoji vsestranskosti tako za vsakdanje opravke kot tudi za službene obveznosti. Dizajn Esther te bo zagotovo navdušil s svojo svežino, zato se mu ne boš nikoli več odrekla.
  • LELOSI Pajkice Capri Indiana MALA
    Z našim dizajnom Indiana se ti obeta izjemna pustolovščina. Objemi brezčasno preprostost in razišči svojo edinstveno pot, ki pove več kot tisoč besed. Indiana združuje vzdušje odkrivanja znane lahkotnosti, vsako potovanje pa spremeni v prefinjeno prizadevanje. Popoln je za danes, jutri in pojutrišnjem, Indiana je tvoja vstopnica za neskončne možnosti in izbire.
  • LELOSI Pajkice Capri Philippa MALA
    Z dizajnom Philippa bo tvoja prikrita ljubezen do narave dobila krila. Spregovorila boš o njeni lepoti in želela jo boš deliti z vsemi prijateljicami. Dizajn Philippa ti bo očarljivo pokazal, kako lahkotno boš lahko širila te pozitivne vibracije. Še več, poskrbel bo, da boste skupaj vsak dan praznovale čudovitost življenja.
  • LELOSI Pajkice Capri Joanna MALA
    Z barvitim dizajnom Joanne boš izražala hvaležnost, ker boš dobila edinstveno možnost, da boš lahko občudovala vso krasoto okrog sebe. Srce ti bo hitreje utripalo, ko boš neustrašno sledila svojim željam, kamorkoli te bo srce vleklo. Dizajn Joanne bo postal tvoj varuh na stezi, polni izzivov, s katerimi se boš zaletavo, a pogumno spopadla.
  • LELOSI Pajkice Capri Juliet MALA
    Dizajn Juliet te bo očaral in prelevil v mladostno, a hkrati čutno in elegantno damo, ki bo na vsakem koraku milo zažarela. S svojo nežnostjo boš pustila pečat v ogromnem vesolju pričakovanih in nepričakovanih situacij. Ob tem pa boš komaj čakala, da te romantičen dizajn Juliet prijetno objame s svojo enkratnostjo.
  • LELOSI Pajkice Capri Camila MALA
    Z dizajnom Camila boš osvojila svoj svet, saj te bo modro podprl pri vsem, kar si boš zamislila. Ko boš želela leteti, boš poletela visoko nad oblaki. Ko boš želela hoditi, boš samozavestno korakala naprej. Njegova vijugasta pristnost bo zaslužna, da se ti bodo uresničile vse sanje. Dizajn Camila bo pravzaprav oblikoval tvojo razgibano usodo.
  • LELOSI Pajkice Capri Cordelia MALA
    Dizajn Cordelia je tako edinstven, da boš presrečna, da si ga našla. Ne glede na to, kje boš iskala navdih, ga boš z njim preprosto našla. Ta nenadomestljiv dizajn bo odseval tvojo izjemnost in skupaj bosta ustvarjala romantično zgodbo, ki bo trajala večno. Tvoje srce bo ostalo globoko povezano z dizajnom Cordelia.
  • LELOSI Pajkice Capri Fiona MALA
    Dizajn Fiona bo tvoj premišljen vzpon po lestvici navzgor dramatično posul z bajnimi cvetlicami. Vsako tvoje dejanje bo rožnato, zalito z barvitim utripom. Vsaka stopnja višje bo tvoja nova priložnost za rast in uspeh, saj te bo dizajn Fiona dehteče podpiral do vrha. Skupaj bosta navduševala kadarkoli in kjerkoli se bosta pojavila.
  • LELOSI Shorts Indiana MALA
    Z našim dizajnom Indiana se ti obeta izjemna pustolovščina. Objemi brezčasno preprostost in razišči svojo edinstveno pot, ki pove več kot tisoč besed. Indiana združuje vzdušje odkrivanja znane lahkotnosti, vsako potovanje pa spremeni v prefinjeno prizadevanje. Popoln je za danes, jutri in pojutrišnjem, Indiana je tvoja vstopnica za neskončne možnosti in izbire.
  • LELOSI Shorts Trinidad MALA
    Slišiš, kako te dizajn Trinidad neustavljivo vabi k razburljivi kulturi? Slišiš svoje hrepenenje po sproščanju na osupljivi plaži? Kulisa divjih rož v ozadju kliče tvoje ime in te prosi, da zaplešeš limbo ples. Občutek, ko boš zazibala boke, bo neopisljiv. Čas se bo ustavil in dizajn Trinidad bo tvoj za vekomaj.
  • LELOSI Shorts Jamaica MALA
    Dobro poglej, dizajn Jamaica je tu! Dočakala si vibracije njegovega nepozabnega poletja, ki ti bo prinesel zabavne pustolovščine, pretkane s tradicijo. Z njim boš dobila vstopnice za najboljše zabave od jutra do mraka. Čas bo bežal in ti boš uživala tako, da se bodo z dizajnom Jamaica prijetno tresla tla.
  • LELOSI Shorts Caicos MALA
    Ali se želiš zbuditi z mislijo, da imaš vse priložnosti na dosegu rok? Dizajn Caicos je tvoja oaza hobijev. Z njim boš lahko počela vse, kar si boš zamislila. Na hitro boš zaključila z obveznostmi in se prepustila svojim poletnim strastem. Dizajn Caicos te bo mamil, da se boš ognjevito prepustila radostim.
  • LELOSI Kratka majica Lafuzra S
    Eksotično ime s seboj prinaša eksotično obliko, za katero je značilna navdihujoča preprostost. Umetniški dizajn Lafurzo zaznamuje vznemirjujoča temno modra barva, s svojo eleganco in mehko tkanino pa bo poskrbel za edinstven užitek ob nošenju.
  • LELOSI Kratka majica Morningstar S
    Dizajn Morningstar predstavlja modno zvezdo. Čudovita kombinacija črne in rdeče barve poskrbi za to, da ta dizajn s svojim videzom opozori nase. Piko na i čudovitemu videzu pa doda mehka tkanina, ki bo poskrbela za tvoje neskončno udobje.
  • LELOSI Kratka majica Canvas S
    Tako kot popolna renesančna slika, ki se je rodila na popolnem platnu, je bil ta resnično edinstven dizajn oblikovan tako, da izstopa. Ustvarjen iz mehkih vlaken in s čudovito mešanico barv, ki krasijo belo ozadje, je popoln za svetel sončen dan, saj prinaša tako stil kot tudi udobje.
  • LELOSI Kratka majica Rio S
    Dovoli, da te z dizajnom Rio prevzame karnevalsko vzdušje. Tako kot živahno mesto na obali Atlantika, ki nikoli ne spi, lahko tudi ti preživiš dan z isto neverjetno energijo, ki ohranja budno celo nebo. Rio je tu, da te začara in očara ter vsak trenutek spremeni v avanturo.
  • LELOSI Pajkice Sara Kids 122
    V našem magnetično privlačnem kroju Sara boš izstopala, kjerkoli se pojaviš. Hebrejsko ime, ki pomeni princesa, nas je navdihnilo in ustvarili smo kroj, ki pooseblja prefinjenost in milino. Stopi v svet elegance, potopi se v njegov čar in izkusi brezčasno lepoto, vredno kraljevske pozornosti.
  • LELOSI Pajkice Bonnie Kids 122
    Naš dizajn Bonnie je lep, zato tudi nosi škotsko ime z globokim pomenom. Nežno bo poskrbel, da boš čudovita v vsakem trenutku, prava lepotica na vsakem koraku. Sama sebi boš lahko rekla, da si prekrasna. Z njim boš samozavestna kadarkoli in kjerkoli. Vdano mu zaupaj in ne bo ti žal.
  • LELOSI Pajkice Nara Kids 122
    Za dizajn Nara smo črpali ime v dobroti in čudovitosti, zato ti bo podaril stabilnost. Z njim bodo dnevi tako prijetni, da boš imela občutek, da živiš v svojem blagodejnem mehurčku. Takšno stanje se ti bo dopadlo, zato boš brezskrbno uživala. Dizajn Nara bo tvoja simpatija, ki te bo znala umiriti.
  • LELOSI Pajkice Cumulus Kids 122
    Počasi zapri oči in se prepusti čarobnemu plesu oblakov z našim dizajnom Cumulus! Navdušujoče in lahkotno te bo ponesel nad bleščeče kupole, kjer boš svojim mislim v višavah končno lahko dala prosto pot. Z dizajnom Cumulus se boš igrala s sencami in lovila nagajive sončne žarke, ki se bodo skrivali zdaj sem, zdaj tja.
  • LELOSI Pajkice Cloudy Kids 122
    Ker se tvoje preučevanje z dizajnom Cloudy pričenja zdaj, se zazri gor. Pred tabo se bo zavrtela vremenska pustolovščina brezmejne domišljije. Postala boš glavna napovedovalka, ki bo vedno znova znala predvideti, ali bo danes sončno ali oblačno. Dizajn Cloudy ti bo pomagal, da boš vse navdušila s svojo natančno vremensko napovedjo.
  • LELOSI Pajkice Monsoon Kids 122
    Z našim dizajnom Monsoon, ki je zapihal iz daljne, daljne dežele ravno k tebi, se boš vkrcala na zabavno potovanje. Ustvarjen je kot poklon krasnemu odnosu med kopnim in morjem. Ravno to boš iskreno začutila tudi ti, zato se boš začela ritmično pozibavati. Dizajn Monsoon ti bo prinesel brezpogojno srečo in veselje.
  • LELOSI Pajkice Cyclone Kids 122
    Z dizajnom Cyclone se boš ujela v pravi vrtinec smeha. Počutila se boš tako, kot da te neustavljivo vleče v središče dogajanja. Vrtela se boš in pozdravila brezčasno norčavost. To ti bo izredno všeč, zato si boš želela, da se sukanje nikoli ne konča. Dizajn Cyclone bo postal tvoj prijatelj pri krohotanju na ves glas.
  • LELOSI Moška pižama Grayson S
    Avanture ne boš našel v okolici, ampak bo vedno skrita v tebi. Le prebuditi jo je treba. Dovoli nam, da ti vsak dan pomagamo pri boljšem počutju. Klasična črno siva barvna kombinacija predstavlja odlično izbiro za vsak dan, saj s svojim minimalizmom zagotavlja vedno modno urejen videz. Najmehkejši LELOSI material pa tvoji koži zagotavlja popolno udobje.
  • LELOSI Moška pižama King S
    Preteklosti žal ne moremo spremeniti, lahko pa skrbno načrtujemo svojo prihodnost. Bodi kot lev, kralj džungle ter si izbori to, kar ti pripada. Spoštovanje, ugled in naklonjenost so ti z modelom King zagotovljeni. Vladanja pa si ne predstavljamo brez udobja na vsakem koraku, saj nam to daje samozavest in nam pomaga lažje prebroditi vse ovire na poti do uspeha. Nadeni si krono in vladaj!
  • LELOSI Moška pižama Captain S
    Mirno morje ne naredi dobrega kapitana. Tega naredijo le nepredvidljive situacije. Captain model bo poskrbel, da bo tvoj kompas vedno kazal prav, da boš našel varno zavetje in se vsakič varno vrnil domov - iz sveta sanj, sprostitve, nabiranja moči in novih idej. Najmehkejša vlakna bodo tvoj sopotnik v vsaki morski avanturi.
  • LELOSI Otroška pižama Sailor 110 - 116
    V pomorščaka smo tokrat oblekli prikupnega medvedka, ki pluje po sanjah in domišljiji. Varuje jih pred strašnimi valovi in pirati. Prinaša veselje ter poskrbi, da nočne more postanejo le še bled spomin. Pridruži se mu v lovu na skriti zaklad. Po uspešnem iskanju pa bo poskrbel za najudobnejši spanec.
  • LELOSI Pajkice Capri Black mamba MALA
    Si že slišala za črno mambo? Velja za smrtonosno in neustrašno kačo. Živalsko kraljestvo se je boji, a hkrati zelo spoštuje - mikavna lastnost za mnoge dame. Kolekcija Black mamba je bila ustvarjena za utelešenje enake stopnje neustrašnosti in sloga. Izdelana iz mističnega črnega blaga je Črna mamba zasnovana kot kombinacija elegance in moči. Enobarvnost od pasu do gležnjev ti zagotavlja videz popolnosti tvojih nog. Črna mamba je resnično neustrašna kolekcija v industriji mode, ki ti ponuja brezčasen slog in eleganco. Rezultat? Popolnoma uravnotežen občutek med nošenjem in nepozabni občutki mehkobe, ki jih besede ne morejo opisati.
  • LELOSI Pajkice Orchid MALA
    Lepoto in življenje lahko preprosto poimenujete z eno samo besedo: cvetlice! Krasne in nežne, z vonjem, ki prebuja čute in čarobno privlačnost... Stvari, ki v nas sprožijo ogenj. Samo poglejte okoli sebe in videli boste vse vrste oblik in barv; vse vrste vonjav in zapletenih vzorcev. Bistvo samega sveta je v lepoti cvetov; posebno orhidej, ki s svojimi svetlimi odtenki in mogočnimi vonjavami, vračajo vse lepe spomine. Vijolična je barva za kraljevske glave, ki je ohranila svoj čar vse od starodavnega Rima do danes… In zdaj je na voljo tebi, ker si drzna in si želiš poizkusiti nekaj novega.
  • LELOSI Pajkice Capri Ocean MALA
    Nič na tem svetu se ne primerja z nočjo preživeto na obali oceana; piš vetra in šumenje valov, ki te ponesejo v nepozaben svet morskih vibracij, je nekaj, česar ni mogoče nadomestiti z ničemer na tem svetu. Ocean je edinstven in osvoji srca, tako kot tudi legice Ocean, ki so bile ustvarjene tako, da ustrezajo tvojim nogam in ugajajo srcu. Kolekcija Ocean je obarvana z modrino oceana in ponuja klasiko, edinstvenost in brezčasnost. Po nakupu kolekcije Ocean boš lahko še dolgo uživala v svoji oceanski izkušnji.
  • LELOSI Pajkice Bermuda Ocean MALA
    Nič na tem svetu se ne primerja z nočjo preživeto na obali oceana; piš vetra in šumenje valov, ki te ponesejo v nepozaben svet morskih vibracij, je nekaj, česar ni mogoče nadomestiti z ničemer na tem svetu. Ocean je edinstven in osvoji srca, tako kot tudi legice Ocean, ki so bile ustvarjene tako, da ustrezajo tvojim nogam in ugajajo srcu. Kolekcija Ocean je obarvana z modrino oceana in ponuja klasiko, edinstvenost in brezčasnost. Po nakupu kolekcije Ocean boš lahko še dolgo uživala v svoji oceanski izkušnji.
  • LELOSI Shorts Black mamba MALA
    Si že slišala za črno mambo? Velja za smrtonosno in neustrašno kačo. Živalsko kraljestvo se je boji, a hkrati zelo spoštuje - mikavna lastnost za mnoge dame. Kolekcija Black mamba je bila ustvarjena za utelešenje enake stopnje neustrašnosti in sloga. Izdelana iz mističnega črnega blaga je Črna mamba zasnovana kot kombinacija elegance in moči. Enobarvnost od pasu do gležnjev ti zagotavlja videz popolnosti tvojih nog. Črna mamba je resnično neustrašna kolekcija v industriji mode, ki ti ponuja brezčasen slog in eleganco. Rezultat? Popolnoma uravnotežen občutek med nošenjem in nepozabni občutki mehkobe, ki jih besede ne morejo opisati.
  • LELOSI Shorts Olive MALA
    S tako gracioznim drevesom, ki nam daje neskončne koristi, smo morali ustvariti različico hlač iz najboljše tkanine, kar jo obstaja. Preprosto naravna barva, ki kožo boža z najmehkejšim dotikom. Hlače olivne barve so brez dvoma ustvarjene tako, da ti nudijo edinstveno priložnost, da zasiješ in občutiš samo sebe. Izjemen dizajn in barva sta bili ustvarjeni zate, da dobiš občutek, ki si ga vedno iskala. Sprejmi slog in drzni si nositi nekaj, kar bo tvoje telo in um!
  • LELOSI Shorts Ocean MALA
    Nič na tem svetu se ne primerja z nočjo preživeto na obali oceana; piš vetra in šumenje valov, ki te ponesejo v nepozaben svet morskih vibracij, je nekaj, česar ni mogoče nadomestiti z ničemer na tem svetu. Ocean je edinstven in osvoji srca, tako kot tudi legice Ocean, ki so bile ustvarjene tako, da ustrezajo tvojim nogam in ugajajo srcu. Kolekcija Ocean je obarvana z modrino oceana in ponuja klasiko, edinstvenost in brezčasnost. Po nakupu kolekcije Ocean boš lahko še dolgo uživala v svoji oceanski izkušnji.
  • LELOSI Pajkice Capri Mocha MALA
    Veš, kaj nastane, ko združiš dva mamljiva okusa - kavo in čokolado? Sliši se prelepo, da bi bilo res, a vendar: to je Mocha! V tej izjemni kombinaciji smo našli navdih za nov barvni odtenek, temno eleganten in sladko zapeljiv kot čokolada, ki ti popestri vsak dan. Pridih kave pa ti da energijo in pogum, s katerima lahko v udobju vlaken uživaš v mehkobi od jutra do poznega večera.
  • LELOSI Otroška pižama Ricky 110 - 116
    V prijetne sanje naj te pospremi druščina kužkov ki govori namesto laja, nič ne grize in veselo maha s svojimi repki. So zvesti in brez dvoma naši najboljši prijatelji. Preverjeno so skrbni in dobri čuvaji pred nočnimi morami. Z njimi lahko varno in brez skrbi prespiš celo noč.
  • LELOSI Otroška pižama Astronaut 110 - 116
    En majhen korak za človeka je včasih velik skok za človeštvo. To je dokazal tudi Neil Armstrong, ko je kot prvi človek stopil na Luno. In točno ta misel, nas je vodila, ko smo kreirali Astronaut dizajn. To je Astronaut, ki v svoji raketi leti med zvezdami in raziskuje nove planete. Že zdavnaj je zapustil ta planet, zdaj pa lebdi in potuje novim zmagam naproti. Po udobnem spancu v tem setu boš tudi ti spočit/a in pripravljen/a na nov dan, poln dogodivščin.
  • LELOSI Otroška pižama Kraliček 110 - 116
    Prepusti se našemu zajčku, da ti razkaže svoj brlog in pokaže skrite poti med drevesi, kjer nabira najslajše gozdne dobrote. V Kraliček dizajnu bodo vsa gozdna bitja tvoji prijatelji in zaupali ti bodo nešteto pravljičnih zgodbic. Ob poslušanju zgodbic pa odtavaj v pravljični svet sanj, kjer vedno sije sonce in kjer za vsakim vogalom čakajo igrače in sladke dobrote.
  • LELOSI Otroška pižama Rakun 110 - 116
    Sivkasto moder komplet prisrčnih rakunov je kot nalašč namenjen vsem igrivim in navihanim otrokom. Rakuni so lahko zelo živahni in glasni, radi pa tudi počivajo in se posladkajo z dobrotami. Ta simpatičen potisk si bodo otroci z veseljem oblekli, si pred spanjem umili zobe, poslušali pravljico in odtavali v globok in miren spanec.
  • LELOSI Otroška pižama King 110 - 116
    Preteklosti žal ne moremo spremeniti, lahko pa skrbno načrtujemo svojo prihodnost. Bodi kot lev, kralj džungle ter si izbori to, kar ti pripada. Spoštovanje, ugled in naklonjenost so ti z modelom King zagotovljeni. Vladanja pa si ne predstavljamo brez udobja na vsakem koraku, saj nam to daje samozavest in nam pomaga lažje prebroditi vse ovire na poti do uspeha. Nadeni si krono in vladaj!
  • LELOSI Pajkice Bermuda Charcoal MALA
    V oglju je ujeta energija gozdov preteklosti; brezčasno sonce je razlivalo svojo svetlobo in energijo po neskončnih gozdovih sveta še pred našim obstojem. Znotraj te barve je ujeta neskončnost, ki ni svetla niti dolgočasna. Oglje je hkrati skrivnostno in živo, klasično kot eksotično in zahteva občutek spoštovanja. Dizajn velja za rezultat srca in uma, saj so tu nadarjeni oblikovalci stremeli k temu, da so ustvarili ravnovesje barve in oblike. Kolekcija Charcoal je polna energije in hkrati zelo udobna, kot nalašč, da tvoj dan spremeni v prijetno doživetje.
  • LELOSI Pajkice Capri Charcoal MALA
    V oglju je ujeta energija gozdov preteklosti; brezčasno sonce je razlivalo svojo svetlobo in energijo po neskončnih gozdovih sveta še pred našim obstojem. Znotraj te barve je ujeta neskončnost, ki ni svetla niti dolgočasna. Oglje je hkrati skrivnostno in živo, klasično kot eksotično in zahteva občutek spoštovanja. Dizajn velja za rezultat srca in uma, saj so tu nadarjeni oblikovalci stremeli k temu, da so ustvarili ravnovesje barve in oblike. Kolekcija Charcoal je polna energije in hkrati zelo udobna, kot nalašč, da tvoj dan spremeni v prijetno doživetje.
  • LELOSI Pajkice Bermuda Invisible MALA
    Le kdo še ni doživel dneva, ko bi bil najraje neviden in se kar skril pred svetom? Dizajn Invisible vam ponuja to možnost, da se skrijete med množico. Zasnovan na vojaškem dizajnu vam bo ta vzorec pomagal, da se boste počutili kot eden tistih ostrostrelcev, ki ure in ure mirujejo ter čakajo na svojo tarčo. In tudi vi boste lahko dolgo zdržali v objemu nežne in mehke tkanine. Oblečeni boste v udobno oblačilo, v katerem bo vaša koža dihala, vi pa boste pripravljeni na svojo misijo.
  • LELOSI Otroška pižama Sloth 110 - 116
    Po napornih dneh si resnično zaslužiš nekaj pravega oddiha. Obleci se v naš novi dizajn, ki ga krasijo prikupni lenivci in mavrice in preprosto - uživaj. Privošči si dan, kjer boš poskrbela samo zase. Poslušaj dobro glasbo in pleši. Preberi knjigo, ki jo bereš že dolgo in je še kar nisi dokončala. Naberi si svežo energijo za naprej. Sloth je kot nalašč namenjen temu, da se dobro spočiješ in razvajaš v najmehkejšem LELOSI udobju.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Siberia XS
    Ali obstaja še kakšna barva, bolj klasična, kot je črna? Primerna je za prav vsako priložnost. Polarosi pajkice Siberia kombiniraj s svojo najljubšo fluffy jopo in se odpravi na zimsko avanturo. Poleg tega, da ti bo najbolj udobno in toplo, boš navdušila s svojim stilom.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Nero Kids 122
    Naj nizke temperature ne bodo več ovira pri zabavi na snegu. S Polarosi pajkicami ti bo prijetno toplo cel dan, med kepanjem, sankanjem ali pa izdelovanjem najlepšega snežaka daleč naokoli. LELOSI toplo skrivnost deli še s prijateljicami!
  • LELOSI Moška pižama Commando S
    Že leta vojaški print ostaja v trendu in mislimo, da se še dolgo ne bo poslovil. Le zakaj bi se? Commando ti bo dal občutek izjemnosti in željo po avanturističnih podvigih. Je to izlet v hribe, nov šport, ki te že dlje zanima, ali pa igra airsofta s prijatelji? Odločitev je tvoja. Medtem ko planiraš podvige, pa se prepusti LELOSI udobju.
  • LELOSI Pajkice Capri Electric MALA
    Pogumna. Odločna. Samozavestna. Drzna. Energična. Vse to si ti. Si prava lepotica, ki krade poglede mimoidočim. Ker si zaslužiš le najboljše, je tu zate LELOSI. Izberi si dizajn Electric in se zaljubi na prvi dotik.
  • LELOSI Pajkice Black mamba Kids 122
    Si že slišala za črno mambo? Velja za smrtonosno in neustrašno kačo. Živalsko kraljestvo se je boji, a hkrati zelo spoštuje - mikavna lastnost za mnoge dame. Kolekcija Black mamba je bila ustvarjena za utelešenje enake stopnje neustrašnosti in sloga. Izdelana iz mističnega črnega blaga je Črna mamba zasnovana kot kombinacija elegance in moči. Enobarvnost od pasu do gležnjev ti zagotavlja videz popolnosti tvojih nog. Črna mamba je resnično neustrašna kolekcija v industriji mode, ki ti ponuja brezčasen slog in eleganco. Rezultat? Popolnoma uravnotežen občutek med nošenjem in nepozabni občutki mehkobe, ki jih besede ne morejo opisati.
  • LELOSI Pajkice Pinkowska Kids Capri 122
    Pajkice za otroke, velikosti od 122 do 146. Če hrepeniš po veliki količini živo roza barve, ki bi prebudila tvoj otroški duh, potem si našla pravi model. Pinkowska je abstraktno upodabljanje najbolj drznih občutkov in sanj; kot nekakšna divja želja po izražanju življenja samega. Njegove zapletene oblike in vzorci so bili ustvarjeni z namenom, da povečajo naravno lepoto tvojega telesa in oblikujejo edinstvene obline, ki se spremenijo v poživljajoč tok lepote in občudovanja. Skrbno izbrana mešanica črne in roza je kontrast med tem kaj obstaja in kaj je še mogoče, ko si enkrat pripravljena sprejeti ta izziv.
  • LELOSI Pajkice Capri Olive MALA
    S tako gracioznim drevesom, ki nam daje neskončne koristi, smo morali ustvariti različico hlač iz najboljše tkanine, kar jo obstaja. Preprosto naravna barva, ki kožo boža z najmehkejšim dotikom. Hlače olivne barve so brez dvoma ustvarjene tako, da ti nudijo edinstveno priložnost, da zasiješ in občutiš samo sebe. Izjemen dizajn in barva sta bili ustvarjeni zate, da dobiš občutek, ki si ga vedno iskala. Sprejmi slog in drzni si nositi nekaj, kar bo božalo tvoje telo in um!
  • LELOSI Tank Top Jungle L
    Vibracija hladnih barv pragozda te bo očarala v barvah bele, črne in odtenkih modre. Model Jungle te bo naredil zapeljivo tako v stilu kot pogledu in ti vlil divjo energijo sveta pragozda, zato zapri oči in si predstavljaj zvok in vibracijo teh čarobnih krajev. Koža je naš največji organ, nabita z živci in senzorični celicami, zato je pomembno, da je v dotiku z najboljšimi materiali, ki dihajo in ne srbijo, saj nam prav ta čutila narekujejo življenje in dojemanje.
  • LELOSI Pajkice Move Capri Isabella XS
    S svojo prefinjenostjo in brezčasnostjo Isabella vsekakor izstopa iz množice. Njena toplina se lepo poda vsem odtenkom polti. Super moč s katero prevladuje nad ostalimi, je mirnost. Krem odtenek je odlična izbira za vse čutne posameznice, ki vas ni strah pokazati svoje svežine in preproste uglajenosti.
  • LELOSI Pajkice Move Capri Rosalie XS
    Nežnost, naklonjenost, prijaznost in ženstvenost so le nekatere od mnogih vrlin, ki jih premore Rosalie. Njena super moč je karizma, ki jo je moč začutiti že od daleč. Energijo črpa iz mešanice rdeče in bele barve, ki ji daje unikatnost in svežino. Rosalie je modna izbira, s katero boš zagotovo izstopala iz množice.
  • LELOSI Pajkice Move Capri Anastasia XS
    Anastasio odlikujejo nevtralnost, uravnoteženost in ambicioznost. Super moč, s katero premaguje vsakdanje tegobe, pa je njen razum. Anastasia je primerna za vse samostojne posameznice, ki prisegate na formalne odtenke ter se v vsakem trenutku v svojih oblačilih rade počutite glamurozno.
  • LELOSI Pajkice Move Capri Amara XS
    S svojo kraljevsko globino in eleganco Amara očara prav vsakega. Njen odtenek blagodejno vpliva na um in telo, ter daje občutek stabilnosti. Amarina super moč je modrost, katero z veseljem prenaša drugim. Temno modra je popolna izbira za tiste, ki prisegate na razkošno klasiko, in se v svojih oblačilih rade počutite samozavestno.
  • LELOSI Pajkice Lollipop Kids Capri 122
    Če uživate v igrivosti, potem je novi dizajn Lollipop namenjen prav vam. Njegova elegantna zasnova s svetlimi barvami in pisanimi lizikami bo zagotovo ne bo ostala neopažena. Je mehak, neverjeten na dotik in s svojim videzom pozitivno vpliva na razpoloženje.
  • LELOSI Pajkice Capri Venera MALA
    Venera je edini planet v osončju, ki se vrti v vzvratno smer, njeno površje pa je pokrito s plastjo bleščečih oblakov. Prav to je bil navdih za novi model. Ko si želiš biti drugačna in to prikazati navzven, je takšen dizajn prava izbira.
  • LELOSI Pajkice Capri Gaja MALA
    Nikoli ne boš zgrešila, če se odločiš za elegantno črno barvo v prepletu s tankim pasom čipke. Ta kombinacija je večna in sofisticirana, vendar še zmeraj prizemljena. Prav zato smo jo poimenovali po boginji Zemlje – Gaji.
  • LELOSI Pajkice Capri Iris MALA
    Umirjena eleganca. Klasično črno barvo pajkic v kombinaciji s preprosto mrežico smo poimenovali Iris. Ta je bila v grški mitologiji boginja nedolžnosti. Zasnovana posebej za tiste, ki se zavedate, da je enostavno včasih najbolj učinkovito.
  • LELOSI Pajkice Hera MALA
    Čipka je definitivno eden najbolj ženstvenih elementov v modnem svetu. Nov model smo poimenovali po boginji žensk in družine – Heri. Slednja je prav dobro poznala svoje ženske čare in jih je vešče uporabljala sebi in pa tudi drugim v prid. Ti pa svoje atribute lahko poudariš s čipkastim všitkom, ki bo popestril prav vsako modno kombinacijo.
  • LELOSI Tank Top Freyja S
    Za vse, ki ste rade drugačne, na svoj umirjen način. Model Freya je dobil ime po boginji ljubezni - za vse zaljubljene v klasiko, ki smo jo povezali z moderno črno čipko. Športna ali elegantna kombinacija? To ni več vprašanje. Z novim dizajnom so kombinacije neskončne.
  • LELOSI Tank Top Gracija S
    Za tiste, ki drzno preizkušate meje in si na stvari upate pogledati tudi z drugačne perspektive. Ko z ene plati vse izgleda normalno, se na drugi skriva presenečenje. Z modelom Gracija – po treh boginjah ljubkosti in mladosti, nikoli ne boš razočarala. Pripravi se na komplimente, saj bodo kar deževali.
  • LELOSI Pižama Cat Nap XL
    Na svetu ni drugega bitja, ki bi spalo več kot mucek; te male kosmate kepice so videti, kot da so ustvarjene samo za en namen, in sicer spanje. To je tvoja priložnost, da prepustiš enemu od teh zaspanih muckov, da te potegne v kraljestvo sanj. Ta neverjetni dizajn je na voljo v dvodelni pižami z zeleno - pikastim ozadjem in veliko belo mačko z zelenimi očmi na sprednjem delu. Njena radovednost in prikupnost te bosta gotovo popeljali v najgloblji in najbolj sproščujoč spanec. Samo en poskus in začarala te bo z udobjem in sprostitvijo.
  • LELOSI Pajkice Bermuda Chocolate MALA
    Le kdo ne mara čokolade? Okus in tekstura, ki ti nudita občutek, kot da sta padla iz nebes. Čokolada je s svojo raznolikostjo okusov in barv zavladala svetu. Zapri oči in si predstavljaj trenutek, ko si nazadnje uživala v koščkih čokolade, kako si se počutila in kakšna čustva je sprožila v tvojem telesu. Chocolate legice bodo imele enak učinek na tvoje telo; prevzelo te bo vznemirjenje in ekstaza. V trenutku, ko se bo tvoja koža dotaknila nežnosti tkanine, v trenutku, ko se bodo tvoje oči poglobile v bogato teksturo temne barve, boš ugotovila, da si izbrala popoln model zase.
  • LELOSI Skort Anna XS
    Brezčasna elegantnost, ki smo jo zedinilii z udobjem. Ko enostavno rabiš nekaj, na kar se lahko zaneseš v vsakem trenutku. Združi športno s formalnim in obleci naše novo krilo v odtenku Anna.
  • LELOSI Skort Venus S
    V odtenku krila Venus smo združili udobje in ženstvenost. Ta unikatna barva je primerna za posameznice, ki rade očarajo z novimi modnimi standardi. Si upaš preizkusiti ta očarljiv odtenek tudi na sebi?
  • LELOSI Skort Steffi S
    Zemeljski odtenek, ki je primeren za vse ljubiteljice nevtralnih barv. Niansa je enostavna za kombiniranje z drugimi barvami in vzorci, in zato primerna za vsak dan. Prefinjenost in preprostost Steffi sta odliki, ki jih znajo ceniti le redki. Si ena izmed njih?
  • LELOSI Spalna srajca Cleopatra S
    Ime starodavne egipčanske kraljice še vedno odmeva skozi plasti zgodovine; njena lepota in mičnost sta pretresli mogočne imperije. Mistika se skozi čas ni izgubila, še vedno je med nami in lahko jo vidimo v očeh vsake ženske. Bolj ko gledate, bolj jo vidite in čutite, tako je spalna srajca Cleopatra popolno utelešenje te čutnosti. Kot nalašč za nočni čas, vendar presega vse meje s svojo izvrstno teksturo in neverjetnim dizajnom. Spalna srajca s sivim ozadjem, ki se preliva s temnejšimi elementi na spodnjem robu, je utelešenje sloga in klasičnega okusa. Edinstvena v svoji zasnovi ima moč spremeniti noč, tako kot je Kleopatra pred tisočletji preoblikovala moška srca.
  • LELOSI Skort Serena S
    Za vse željne svežega pridiha v njihovi omari, je odtenek Serena prava odločitev. Pomirjajoča mint barva bo vsekakor popestrila vsakdanjo paleto. Za trenutke polne jasnosti in čistega užitka, v popolni mehkobi vlaken.
  • LELOSI AirMesh hlače Pina Colada S
    Omamna mešanica ruma, kokosa in ananasa, ki so jo nekdaj pripravljali na piratskih barkah. Služila je dviganju morale posadke – mogoče je res kar pravijo: »Rum za pogum.«. Tudi ti si zdaj lahko privoščiš pravi pridih poletja. Uživaj v udobju dizajna Pina Colada, ki je prepleten z nežnimi prehodih barv. Vse kar manjka je le še češnja na vrhu!
  • LELOSI AirMesh hlače Rainforest XS
    Pogledaš kdaj v prostranosti zelenega gozda in te enostavno prevzame občutek miru? Ravno s to miselnostjo je bil ustvarjen dizajn Rainforest. Nežna vlakna in razkošna zelena barva predstavljata mehkobo drevesnih krošenj, po rahlem poletnem dežju.
  • LELOSI Spalna srajca Charcoal S
    V oglju je ujeta energija gozdov preteklosti; brezčasno sonce je razlivalo svojo svetlobo in energijo po neskončnih gozdovih sveta še pred našim obstojem. Znotraj te barve je ujeta neskončnost, ki ni svetla niti dolgočasna. Oglje je hkrati skrivnostno in živo, klasično kot eksotično in zahteva občutek spoštovanja. Dizajn velja za rezultat srca in uma, saj so tu nadarjeni oblikovalci stremeli k temu, da so ustvarili ravnovesje barve in oblike. Kolekcija Charcoal je polna energije in hkrati zelo udobna, kot nalašč, da tvoj dan spremeni v prijetno doživetje.
  • LELOSI Pajkice Pearl MALA
    Biseri so pravi zaklad morja, plod vztrajnega dela in strast njihovih oboževalcev. Že stoletja so znani kot neprecenljivi dragulji, ki navdušujejo človeške oči ter misli. Neokrnjena bela barva predstavlja svetlobo in strast sonca, ki žari nad morjem; ta razgled pa v ljudeh že od nekdaj zbudi posebno zadovoljstvo in občutek sreče. Tukaj ne bomo našli nobenih linij in posebnih odtenkov barv, le neskončno belino, ki bo prebudila našo domišljijo. V tej preprostosti, ter v nežnem dotiku tkanine, bomo odkrili neprecenljivo sožitje lepote in miru.
  • LELOSI AirMesh hlače Hawaii S
    Vsakdo si vsaj enkrat v življenju zasluži odpotovati v daljne tropske kraje, kjer ga čaka čisto, modro morje in prostrane peščene plaže. Kjer lahko cel dan leži pod palmo in šteje oblake. Kjer se čas ustavi in skrbi izginejo. V udobju dizajna Hawaii boš že en korak bližje, da odkriješ skrite kotičke otoka.
  • LELOSI AirMesh hlače Tenerife XS
    Največji otok Kanarskega otočja, kateremu nekateri pravijo otok večne pomladi. Razsežnost in raznolikost podnebja in geografije so nas navdušili za dizajn, ki ti omogoča, da ga lahko kombiniraš na 101 način! Objeta v črni klasiki boš lahko samozavestno premagovala ovire, ki se ti postavijo na poti. Saj veš, kaj pravijo – manj je več!
  • LELOSI Kratka majica Cuba S
    Vsak eksotičen otok v Karibih ima svojevrsten utrip, ki boža čute. Dizajn Cuba udobje zagotavlja tudi z mehko tkanino, ki te ob dotiku s kožo popelje v tropska nebesa.
  • LELOSI Kratka majica Speed S
    Življenje na visokih obratih je značilnost sodobnega časa. Včasih nas pokonci drži ravno hitenje – in s to mislijo je bil ustvarjen tudi naš novi dizajn Speed, izdelan iz najmehkejše tkanine, ki bo tvojo kožo razvajala bolje kot kateri koli drug material.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh