Največja modna platforma v Sloveniji

Ziaja popusti in znižanja nad 20%

134
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Lifting Solution pomlajevalna maska 40+ 7 ml
    Ziaja Lifting Solution, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Lifting Solution bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja učinkovito čisti pore celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Jeju Young Skin nežno čistilno milo za obraz 75 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 75 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Ziaja Jeju Young Skin je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Ziaja Jeju Young Skin čistilni šampon z vlažilnim učinkom 300 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Jeju Young Skin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ziaja Baby gel za prhanje za telo in lase 2 v 1 400 ml
    Ziaja Baby, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Ziaja Baby bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo umije tudi lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažno krpico in spenite, s peno očistite telo ali lase otroka in temeljito sperite.
  • Ziaja Baby otroški šampon od 6 měsíců 270 ml
    Ziaja Baby, 270 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Ziaja Baby temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži omogoča razčesavanje nežnih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Ziaja Aloe čistilni losjon za obraz 200 ml
    Ziaja Aloe, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Aloe pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože
  • Ziaja Avocado regeneracijska krema za obraz 50 ml
    Ziaja Avocado, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Avocado bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Ziaja Olive Leaf dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil 120 ml
    Ziaja Olive Leaf, 120 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Ziaja Olive Leaf s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Ziaja Jasmine nočna krema proti gubam 50 ml
    Ziaja Jasmine, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Jasmine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Cocoa Butter krema za obraz 50 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cocoa Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Ziaja Lifting Solution posvetlitvena krema za roke proti pigmentnim madežem 80 ml
    Ziaja Lifting Solution, 80 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Lifting Solution popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Mineral šampon proti prhljaju 200 ml
    Ziaja Mineral, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Mineral učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide poživitvena dnevna krema za takojšnje prebujanje 50 ml
    Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Lahko se uporablja tudi kot podlaga za ličila. Nanos po potrebi ponovite.
  • Ziaja Rose Butter pomlajevalna maska za obraz 30+ 7 ml
    Ziaja Rose Butter, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Rose Butter bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Microbiome Balance maska za obraz za regulacijo sebuma 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit lahka krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Fit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Baltic Home Spa Fit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Pineapple revitalizacijski balzam 100 ml
    Ziaja Pineapple, 100 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Pineapple zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ziaja Jasmine krema proti gubam za predel okoli oči 50+ 15 ml
    Ziaja Jasmine, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Ziaja Jasmine neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness serum proti gubam za obraz, vrat in dekolte 90 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 90 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Ziaja Baltic Home Spa Wellness bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness lahka vlažilna krema z učinkom liftinga 50 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Baltic Home Spa Wellness bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Acai Berry gladilni serum za hidracijo in posvetlitev kože 50 ml
    Ziaja Acai Berry, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Ziaja Acai Berry je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Ziaja Gdan Skin vlažilni balzam za telo 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Ziaja Gdan Skin vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost učinkovito obnavlja kožo Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Jeju Young Skin vlažilna meglica za obraz in telo 200 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Ziaja Jeju Young Skin je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: kožo vlaži in ji daje svežino nudi zaščito pred izsuševanjem pomirja in ščiti kožo kožo posvetli Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Ziaja Jeju Young Skin balzam brez spiranja v pršilu 125 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 125 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Jeju Young Skin zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju popravlja mehanske in kemične poškodbe Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ziaja Face Mask + Scrub with Hyaluronic Acid piling maska 55 ml
    Ziaja Face Mask + Scrub with Hyaluronic Acid, 55 ml, Kemični pilingi za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Face Mask + Scrub with Hyaluronic Acid bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani učinkovito obnavlja kožo ima blag učinek pilinga celovito lepša videz kože Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Chocolate Fusion gel za kopel 260 ml
    Ziaja Chocolate Fusion, 260 ml, Peneče kopeli za ženske, Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Ziaja Face Mask + Scrub with Fruit Acids piling maska 55 ml
    Ziaja Face Mask + Scrub with Fruit Acids, 55 ml, Encimski pilingi za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Face Mask + Scrub with Fruit Acids bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino ima blag učinek pilinga globinsko vlaži in intenzivno hrani Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Ziaja Face Mask + Scrub with Glycolic Acid piling maska 55 ml
    Ziaja Face Mask + Scrub with Glycolic Acid, 55 ml, Kemični pilingi za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Face Mask + Scrub with Glycolic Acid bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ima blag učinek pilinga učinkovito obnavlja kožo celovito lepša videz kože Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Ziaja Cucumber vlažilna in pomirjujoča krema z vitaminoma A in E 50 ml
    Ziaja Cucumber, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cucumber bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Goat's Milk čistilno mleko + tonik za obraz 2 v 1 200 ml
    Ziaja Goat's Milk, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Ziaja Goat's Milk z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego.
  • Ziaja Natural Care darilni set (za obraz)
    Ziaja Natural Care, Čiščenje obraza za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Ziaja Natural Care bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: nočna regeneracijska krema 50 ml dnevna vlažilna krema 50 ml čistilni gel za obraz 190 ml Lastnosti: za popolno nego obraza mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Ziaja Olive Oil darilni set(za obraz in telo)
    Ziaja Olive Oil, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Ziaja Olive Oil. Vsebina seta: intenzivno hranilna krema za obraz 50 ml hranilna krema za predel okoli oči 15 ml intenzivno hranilna krema za roke in nohte 80 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Ziaja Men darilni set(za obraz in telo)
    Ziaja Men, Seti za nego telesa za moške za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Ziaja Men , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: krema za obraz 50 ml gel za prhanje 300 ml antiperspirant roll-on 60 ml Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Ziaja Goat's Milk darilni set (za suhe in poškodovane lase)
    Ziaja Goat's Milk, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Ziaja Goat's Milk ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Ziaja Goat´s Milk Hair Mask with Keratin 200ml maska za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 200 ml Ziaja Goat´s Milk Shampoo with Keratin 400ml šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml Ziaja Goat´s Milk Kondicionér Na Vlasy 200ml krepilni balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh