Največja modna platforma v Sloveniji

Dove popusti in znižanja nad 20%

23
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual losjon za telo 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual krema za roke za suho kožo 75 ml
    Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dove Men+Care Thickening šampon za okrepitev las za moške 250 ml
    Dove Men+Care Thickening, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Dove Men+Care Thickening učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las krepi lasna vlakna izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz 400 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Body Love negovalni losjon za telo 250 ml
    Dove Body Love, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Body Love bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dove Refreshing Care tekoče milo za roke nadomestno polnilo Cucumber & Green Tea 750 ml
    Dove Refreshing Care, 750 ml, Nadomestna polnila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dove Refreshing Care . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Dove Renewing Care tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Renewing Care, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dove Renewing Care . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: globinsko čisti kožo kože ne izsuši niti v primeru vsakodnevne uporabe nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Dove Original tekoče milo z dozirno črpalko 250 ml
    Dove Original, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Original nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant 72 ur Extra Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Advanced Care Helps Smooth antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Dove Advanced Care Helps Smooth, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Dove Advanced Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Body Love hranilna krema za obraz, roke in telo 250 ml
    Dove Body Love, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dove Body Love , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Dove Men+Care Antiperspirant trdi antiperspirant 48 ur za moške 50 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Men+Care Clean Comfort gel za prhanje 250 ml
    Dove Men+Care Clean Comfort, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dove Men+Care Clean Comfort spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Baby Biodegradable Wipes otroški nežni vlažni robčki 75 kos
    Dove Baby Biodegradable Wipes, 75 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Dove Baby enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: dolgotrajno neguje otroško kožo odstranjuje umazanijo osvežuje in hrani Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Dove Invisible Care Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem brez alkohola Water Lily & Rose 40 ml
    Dove Invisible Care Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Care & Protect tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Care & Protect, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dove Care & Protect . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem roke so higiensko čiste nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant za moške Sport Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Advanced Care Go Fresh antiperspirant brez alkohola Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena 150 ml
    Dove Advanced Care Go Fresh, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Dove Advanced Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Body Love serum za telo 400 ml
    Dove Body Love, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dove Deeply Nourishing intenzivni losjon za telo 400 ml
    Dove Deeply Nourishing, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Deeply Nourishing bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dove Long & Radiant balzam za utrujene lase brez sijaja 350 ml
    Dove Long & Radiant, 350 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Dove Long & Radiant . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant v pršilu 72 ur Eucalyptus & Mint 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Dove Men+Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Dove Men+Care Advanced gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške Eucalyptus & Mint 400 ml
    Dove Men+Care Advanced, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Advanced. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pušča osvežujoč občutek intenzivno vlaži neguje kožo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh