Največja modna platforma v Sloveniji

Dermacol popusti in znižanja nad 20%

2
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermacol Sea Salt & Lime parfumska voda uniseks 50 ml
    Dermacol Sea Salt & Lime, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Dermacol Sea Salt & Lime , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. akvatična dišava z morskimi toni sadna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Dermacol Flower Care Magnolia relaksacijsko olje za telo z vonjem cvetja 100 ml
    Dermacol Flower Care Magnolia, 100 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dermacol Flower Care Magnolia bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko za relaksacijo, olajšanje in trenutke oddiha vlažilni učinki sprošča in pomirja misli vidno mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh