Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki vijolične barve

11648
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Doughnut nahrbtnik Macaroon Unicorn Dream Ser
    - Enokomorni model.- Žep spredaj.- Notranji žepi.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Primerno za format A4.
  • Doughnut nahrbtnik Macaroon
    - Dvokomorni model.- Notranji žepi.- Neoprenski žep za prenosnik.- Žep spredaj.- Predal za zapiranje.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 10,5 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 24,5 cm.
  • Otroške kopalke United Colors of Benetton vijolična barva
    - Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Model z okrasnimi volančki.
  • Etui za telefon Guess vijolična barva
    Etui za telefon iz kolekcije Guess. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Spodnji del kopalk Only Kitty vijolična barva
    Spodnji del kopalk iz kolekcije Only. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Enodelne kopalke Only Kitty vijolična barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.
  • Pajkice za tek adidas Performance Own The Run ženske, bordo barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Na zadnji strani je žep z zadrgo, odporen na vlago, kamor lahko skrijete ključe ali gotovino.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nahrbtnik Doughnut ženski, vijolična barva,
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Notranji žep z zadrgo- Globina: 11 cm.- Višina: 36 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Spodnji del kopalk Superdry vijolična barva
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Spodnji del kopalk United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška bombažna obleka United Colors of Benetton vijolična barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Tanek material.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroški bombažen t-shirt United Colors of Benetton vijolična barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Torbica Liu Jo vijolična barva
    Opomba: originalna velikost izdelkov te blagovne znamke je italijanska. Upoštevajte, da se lahko velikosti na oznakah razlikujejo od naročenih zaradi uporabljenega pretvorbenega faktorja.- Zapenjanje na zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Kratek ročaj.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 17,5 cm.- Globina: 8,5 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 19,5 cm.- Dolžina pasu: 73 cm.
  • Nahrbtnik Doughnut ženski, vijolična barva,
    - Enokomorni model.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Stranski žepi za plastenke.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Globina: 9 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Športni modrček Only Play vijolična barva
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Kratke hlače za vadbo P.E Nation Flyaway ženske, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dodatni, linearni izrezi poudarijo obliko figure.- Širina v pasu: 29 cm.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Višina pasu: 23,5 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca RVCA ženska, vijolična barva,
    - Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za tek adidas Performance Run Icons ženske, vijolična barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Oprijet kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroško krilo Tommy Hilfiger vijolična barva,
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Kratke hlače LaBellaMafia ženske, vijolična barva
    - Raven kroj.- Povišan pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Model s potiskom.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30,5 cm.- Širina hlačnice: 31,5 cm.- Dolžina hlačnice: 30,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Klobuk 47brand Los Angeles Dodgers vijolična barva
    Klobuk iz kolekcije 47brand. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala s potiskom.
  • Bluza Herskind ženska, vijolična barva
    - Les, papir, guma ali pluta, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat Forest Stewardship Council (FSC) s strani neprofitne organizacije, ki je namenjena spodbujanju ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Herskind vijolična barva
    - Les, papir, guma ali pluta, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat Forest Stewardship Council (FSC) s strani neprofitne organizacije, ki je namenjena spodbujanju ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Herskind vijolična barva,
    - Les, papir, guma ali pluta, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat Forest Stewardship Council (FSC) s strani neprofitne organizacije, ki je namenjena spodbujanju ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Klobuk Kangol vijolična barva
    Klobuk iz kolekcije Kangol. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Pajkice Dkny žensko, vijolična barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Hlačnice dolžine 7/8.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški sandali Levi's vijolična barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Vzorčast material.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z ježkom.- Model z elastičnim podplatom.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške trenirka hlače Guess vijolična barva
    - Kroj jogger.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 30,5 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess vijolična barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Obojestranski zgornji del kopalk United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Obojestranski model.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Naglavni trak Nike (3-pack) vijolična barva
    - Komplet treh naglavnih trakov.- Naglavni trak podpira lase in preprečuje, da bi se trgali in padali čez oči.- Na notranji strani prekrito s silikonom, ki drži trakove v pravem položaju.
  • Kratke hlače Unfair Athletics moški, vijolična barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Ravna hlačnica.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Vans moška, bordo barva,
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 76 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroška bombažna trenirka Guess vijolična barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Žep brez zapiranja.- Širina v pasu: 23,5 cm.- Širina v bedrih: 28,5 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina: 49,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Volnen pulover Samsoe Samsoe ženski, vijolična barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice Guess ženski, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija AntiBacterial zagotavlja učinkovito zračenje telesa in ohranja površino kože suho.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Običajen pas.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Miss Etoile kuhinjska žlica
    - Model z vzorcem oči z dolgimi trepalnicami, značilnim za blagovno znamko Miss Etoile.- Izdelek lahko pride v stik s hrano.- Primerno za pranje v pomivalnem stroju.- Dimenzije: 21 cm.
  • posoda za nakit
    - Preprost in eleganten dizajn.- Čistite z mokro krpo.- Dimenzije: 10,5 x 10,5 x 11,9 cm.
  • posoda za nakit
    - Preprost in eleganten dizajn.- Čistite z mokro krpo.- Dimenzije: 10,5 x 10,5 x 16,6 cm.
  • NUANCE Tangice vijolično modra
    Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Mehek grip; Paket: 2 delno pakiranje; Telesna višina: Nizek pas
  • VIVANCE Pajkice bordo / črna
    Dizajn: Elastičen pas/rob; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 2 delno pakiranje; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • heine Pletena jopa bordo
    Dizajn: Plaketa, Rebrno-pletena obroba; Material: Bombaž; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • KangaROOS Majica za kopanje brez rokavov bordo
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene, Vgrajene košarice za obliko; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: T-Shirt; Obešalnik: Brez žice; Dizajn: Viseč, Elastični vložki, Ohlapen kroj; Vzorec: Melanž; Dodatki: Nastavljiva dolžina
  • Iriedaily Majica bordo / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Raven izrez, Obrezan izrez; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake, PETA-Approved Vegan; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • LASCANA Perilo jajčevec / bordo
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Mehek grip
  • VIVANCE Tangice temno siva / petrol / bordo
    Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Rahlo transparenten; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Hlače Patrizia Pepe ženski, vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Hlačnica zlikana na rob.- Povišan pas.- Z žepi.- Okrasni pregibi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • LASCANA Enodelne kopalke rdeča / bordo
    Skodelica: Polna košarica; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Vzorec: Barvni gradient; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: All-Over-Muster, Hladen grip
  • Pajkice adidas ženski, vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • LASCANA Bikini zgornji del 'Kati' bordo
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene, Snemljive košarice; Način nošenja: Naramnice okrog vratu; Tip nedrčka/bikini: Trikotni nedrčki; Obešalnik: Brez žice; Dizajn: Prešit obod/rob, Za vozle/povezovanje; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Aplikacije, Gladek material, Hladen grip, Snemljive košarice
  • LASCANA Bikini hlačke bordo
    Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate, Gladek material, Hladen grip; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Pajkice za vadbo Reebok Modern Safari ženske, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • LASCANA Bikini hlačke 'Kati' bordo
    Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Vodoodporno; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Nahrbtnik Jansport bordo barva,
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Žep spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 14 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Kapa adidas vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo profiliran vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Okrasni detajl.
  • Design Letters kabel za napajanje USB-C Lightning 1m
    - Kabel ima na začetku besedo HEY in na koncu HELLO.- Ima certifikat Mfi/Apple, zaradi česar je 100 % varen z napravami Apple.- Tehnični parametri: USB 2.0.
  • Nahrbtnik Jansport bordo barva,
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Enokomorni model.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Primerno za format A4.- Globina: 14 cm.- Višina: 44 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Nahrbtnik Jansport bordo barva
    - Dvokomorni model.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žepi.- Stranski žepi za plastenke.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 17 cm.- Višina: 47 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Urban Classics Majica bordo
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven izrez, Okrogel rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroški dežni klobuk Reima roza barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Model z vezalkami.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Hlače Sisley moški, bordo barva
    - Kroj slim fit.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Hlačnica zlikana na rob.- Z žepi.- Tanek material.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Otroška obleka Mini Rodini vijolična barva,
    - Izdelek vsebuje ekološka bombažna vlakna, ki so pridelana brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Flexfit Kape 'Yupoong' bordo
    Dizajn: Ploščat rob, Brez zapiranja; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip
  • Bombažen pulover Sisley moška, bordo barva,
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Krilo Sisley vijolična barva,
    - Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi volančki.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • PALMERS Majica za spanje 'Flowery Autumn' modra / bordo
    Material: Jersey, Bombaž; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav
  • LASCANA Bikini hlačke 'Italy' bordo
    Dizajn: Obrezan obod/rob; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Mikro vlakna; Telesna višina: Nizek pas
  • BUFFALO Bikini bordo
    Skodelica: Polkošarica, Snemljive košarice; Način nošenja: Naramnice okrog vratu; Tip nedrčka/bikini: Bandeau; Obešalnik: Z žico; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Snemljive naramnice
  • BUFFALO Bikini bordo
    Skodelica: Polkošarica, Snemljive košarice; Način nošenja: Naramnice okrog vratu; Tip nedrčka/bikini: Bandeau; Obešalnik: Z žico; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Snemljive košarice
  • BRUNO BANANI Bikini bordo
    Skodelica: Polna košarica; Način nošenja: Krožne na krbtu/prekrižajoče naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi
  • JACK & JONES Majica bordo
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Ozko prileganje; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • CHIEMSEE Športna majica magenta
    Dizajn: Raven izrez, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bebefield Majica 'Claire' bordo
    Dizajn: Izpostavljen izrez, Zavezan pas, Trobentasti rokavi; Material: Viskoza; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Funkcija dojenja: Brez funkcije dojenja; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav; Dolžina: Dolg izrez
  • Key Largo Pulover 'THOMAS' bordo
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Raven izrez, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • ONLY Majica 'Nicole' rdeče vijolična
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zarezani rokavi, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Rahlo transparenten, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • VIVANCE Pižama svetlo roza / bordo / črna
    Material: Jersey; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 2 delno pakiranje
  • ABOUT YOU Krilo 'Fanny' bordo
    Dizajn: Elastičen pas/rob, S podkrilom; Vzorec: Univerzalne barve; Oblika krila: Krilo A-linije; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Strukturirana površina, Barva-v-barvi-šivi; Certificiranje: Globalni standard za recikliranje (GRS)*; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje
  • LASCANA Perilo bordo
    Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Aplikacije, Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil, Lahek material
  • Brandit Prehodna jakna bordo
    Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Žep na rokavu, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Bomber jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Robusten material; Model: Normalno prileganje
  • ALPHA INDUSTRIES Kargo hlače 'Jet' kaki / bordo
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • s.Oliver Pižama bež / bordo / črna
    Material: Bombaž; Vzorec: Rožast; Dodatki: All-Over-Muster, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni
  • s.Oliver Pižama pastelno roza / bordo / črna
    Material: Jersey; Vzorec: Rožast; Dodatki: All-Over-Muster, Gumbi iz perl; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi
  • s.Oliver Spalna srajca bordo
    Izrez: V-izrez; Vzorec: Živalski tisk; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Guido Maria Kretschmer Women Bluza 'Alicia' bordo
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: Skrit trak za gumb, Ohlapen kroj; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Stoječ vratnik; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Urban Classics Majica vijolično modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Overcut ramena; Način zapenjanja: Zaprt; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažna mikica Levi's moška, bordo barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans bordo barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model beanie.- Elastična pletenina.- Zavihan rob.
  • Otroške pajkice Guess vijolična barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bluza Pepe Jeans ženska, bordo barva
    - Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's moška, bordo barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroški kombinezon Columbia vijolična barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroške rokavice Columbia vijolična barva
    - Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Model je zasnovan za upravljanje naprav z zasloni na dotik.
  • Top Guess ženski, vijolična barva
    - Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo in poskrbijo za dodatno pokritost oprsja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • J-Line osvežilec zraka za prostore Siberia Fir
    - Vse skupaj zapakirano v škatlo, je lahko odlično darilo.- Kapaciteta: 50 ml.- Dimenzije: 3,4 x 16,5 cm.
  • Otroška kapa Jamiks bordo barva
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Jakna Mustang ženska, vijolična barva,
    - Ohlapen kroj.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Raglan rokav.- Visok ovratnik.- Model s kapuco, ki se zlahka skrije v ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna obleka Desigual bordo barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Okrasni naborki.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška obleka United Colors of Benetton vijolična barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Žep spredaj.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški top Guess vijolična barva
    - Oprijet model.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z naramnicami.- Model z elastičnim vložkom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Vijolična barva se v naravi zelo redko pojavlja. Predstavlja moč in eleganco zato, ker jo je nekoč nosilo plemstvo in kraljeve družine v škrlatnem odtenku. Pri oblačenju se je zato vijolični barvi zaželeno izogniti v primeru, kadar na nekoga želite pustiti estetski učinek enostavne, dostopne in sproščene osebe. Podobno velja tudi za zabave in zmenke, pri čemer se priporočajo predvsem vijolični detajli, namesto popolnoma vijolične kombinacije oblačil. Vijolična v sebi nosi umirjeno stabilnost modre in vročo energijo rdeče barve. Vijolično barvo povezujemo z modrostjo, bogastvom, ambicioznostjo, magijo, ekstravaganco, eleganco, misterioznostjo in z umetnostjo blagoslovitve in spiritualnosti. Preveč vijolične barve lahko povzroči učinek arogance in razdražljivosti. Najdemo jo tudi kot škrlatno barvo, barvo sivke, orhideje in vijoličic.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh