Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • feito brasil Fortuna sol za kopel 320 g
    feito brasil Fortuna, 320 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Fortuna nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • feito brasil Amor sol za kopel 320 g
    feito brasil Amor, 320 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Amor nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži prijetno diši
  • Payot Pâte Grise Eau Micellaire Démaquillante Purifiante čistilna micelarna voda 200 ml
    Payot Pâte Grise Eau Micellaire Démaquillante Purifiante, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Payot Pâte Grise zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože zmanjšuje znake aken ne poškoduje naravne kožne pregrade kožo ohranja v ravnovesju Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Payot Pâte Grise Spéciale 5 Cica-Gel lokalni gel za akne 15 ml
    Payot Pâte Grise Spéciale 5 Cica-Gel, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Payot Pâte Grise bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke bori se proti mozoljavosti vidno izboljšuje stanje kože lokalno neguje znake težavne kože ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Pâte Grise Solution Points Noirs posebna negovalna nega za aknasto kožo 30 ml
    Payot Pâte Grise Solution Points Noirs, 30 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Payot Pâte Grise Solution Points Noirs poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ne maši por zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja vidno izboljšuje stanje kože ima antibakterijske učinke Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Lisse Sérum Nuit Rénovater Au Rétinol nočni serum z retinolom 15 ml
    Payot Lisse Sérum Nuit Rénovater Au Rétinol, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Payot Lisse je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije deluje med spanjem zmanjšanje pigmentnih madežev Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Idealna je uporaba zvečer. Nanašajte na suho kožo.
  • Payot Roselift Crème Liftante Regard krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    Payot Roselift Crème Liftante Regard, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Payot Roselift Crème Liftante Regard se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Payot Nue Crème Micellaire Démaquillante Jeunesse čistilna krema za obraz 150 ml
    Payot Nue Crème Micellaire Démaquillante Jeunesse, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Payot Nue Crème Micellaire Démaquillante Jeunesse z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant micelarno mleko 200 ml
    Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto kožo hrani Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant micelarno mleko za popolno čiščenje obraza 100 ml
    Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Payot Nue Lait Micellaire Démaquillant z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje obnavlja kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Payot Roselift Patch Yeux maska za oči s kolagenom 10x2 kos
    Payot Roselift Patch Yeux, 10x2 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Payot Roselift Patch Yeux odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi.
  • Paddywax Petite Tobacco Patchouli dišeča sveča 141 g
    Paddywax Petite Tobacco Patchouli, 141 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Petite Tobacco Patchouli čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sladka aroma Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brushworks Blending Drops set aplikatorjev za tekoči puder
    Brushworks Blending Drops, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Brushworks Blending Drops zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza udobna lega v roki rezultat je gladek zaključek Navodilo za uporabo: Za polno prekrivanje uporabljajte suho gobico. Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu.
  • delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU COCONUT BLACK TEA vlažilni piling za telo za suho in občutljivo kožo 100 g
    delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU COCONUT BLACK TEA, 100 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo odlično mehča revitalizira kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE MINT BLACK TEA osvežilni piling za telo za suho in srbečo kožo 100 g
    delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE MINT BLACK TEA, 100 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna revitalizira kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Brushworks Microfibre Hair Scrunchies elastike za lase (iz mikrovlaken)
    Brushworks Microfibre Hair Scrunchies, 2 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Brushworks Microfibre Hair Scrunchies zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot klasične elastike za lase za ustvarjanje čopov, kit in drugih pričesk.
  • Essencias de Portugal + Saudade Massage Chamoline & Celendula eksfoliacijsko milo za teto 94 g
    Essencias de Portugal + Saudade Massage Chamoline & Celendula, 94 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Essencias de Portugal + Saudade Massage pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke deluje proti nepopolnostim uporablja se lahko tudi na občutljivi koži hipoalergeno Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • feito brasil Drenagem Detox piling za telo 200 g
    feito brasil Drenagem Detox, 200 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo feito brasil Drenagem Detox z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Izognite se območju okoli oči.
  • Joanna Styling Effect gel za lase z močno fiksacijo 150 g
    Joanna Styling Effect, 150 g, Geli za lase za ženske, Gel za lase Joanna Styling Effect zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: močno utrdi enostavno nanašanje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Joanna Styling Effect pršilo za fiksiranje za skodrane lase 150 ml
    Joanna Styling Effect, 150 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Joanna Styling Effect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: enostaven in hiter nanos srednje močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Joanna Styling Effect lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Joanna Styling Effect, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Joanna Styling Effect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Rimmel ScandalEyes WOW Wings vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 12 ml
    Rimmel ScandalEyes WOW Wings, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel ScandalEyes WOW Wings daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem hitro in enostavno nanašanje ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Korres Mint Tea vlažilni losjon za telo s pomirjajočim učinkom 200 ml
    Korres Mint Tea, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Korres Mint Tea vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo popravlja suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Allegro Natura Organic lifting serum za vrat in dekolte 15 ml
    Allegro Natura Organic, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Allegro Natura Organic bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood dišeča sveča Milkbottle 227 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sadna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: netoksična sestava ne vsebuje parafina brez vsebnosti GSO z vsebnostjo čebeljega voska z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Foamie Energy Glow Day Cream krema za posvetljevanje z vitaminom C 35 g
    Foamie Energy Glow Day Cream, 35 g, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Foamie Energy vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Strength & Energy dišeča sveča 355 g
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Strength & Energy, 355 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Chesapeake Bay Candle Mind & Body Strength & Energy čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Stillness & Purity dišeča sveča 355 g
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Stillness & Purity, 355 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Chesapeake Bay Candle Mind & Body Stillness & Purity čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Afnan Highness X parfumska voda uniseks 100 ml
    Afnan Highness X, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Afnan Highness X bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Phytorelax Laboratories Tea Tree SOS nega s pomirjajočim učinkom 125 ml
    Phytorelax Laboratories Tea Tree, 125 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Phytorelax Laboratories Tea Tree bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: nudi potrebno vlaženje in hranila pomirja razdraženost kože zmanjšuje pordelost kože ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • LUMEN Vivalu Palo Santo masažna sveča 100 ml
    LUMEN Vivalu Palo Santo, 100 ml, Masažne sveče za ženske, Razveselite čute, božajte telo in se sprostite. Masažno olje LUMEN Vivalu Palo Santo vam omogoča, da uživate v kakovostni masaži v udobju svojega doma. Pomaga zmasirati toge ali utrujene mišice, poleg tega pa bo kožo prekrvavilo, nahranilo in pomirilo ter jo naredilo čudovito mehko in gladko na dotik. Čudovita dišava bo razvajala vaše čute, nego telesa pa povzdignila v prijeten obred, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši sproščujoče deluje na mišično-skeletni sistem telesa ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: dermatološko testirano
  • IsaDora Brow Fix Wax-In-Pencil vosek za fiksacijo obrvi v svinčniku odtenek 00 Clear 0,25 g
    IsaDora Brow Fix Wax-In-Pencil, 0,25 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi IsaDora Brow Fix Wax-In-Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi ustvarja naraven učinek dolgo obstojen učinek vključno s praktično krtačko izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek
  • BioNike Color Brush čopič za senčila za oči 1 kos
    BioNike Color Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BioNike Color Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Notino Sport Collection Hidden pocket scrunchie set elastike za lase
    Notino Sport Collection Hidden pocket scrunchie set, 2 kos, Fitnes oprema za ženske, Dodatek za lase Notino Sport Collection Hidden pocket scrunchie set zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko
  • My Flame Silky Tonka If You Obey All The Rules, You Miss All The Fun dišeča sveča 10x12 cm
    My Flame Silky Tonka If You Obey All The Rules, You Miss All The Fun, 10x12 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Silky Tonka If You Obey All The Rules, You Miss All The Fun čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Korres Activated Charcoal korektivni tekoči puder za dolgoobstojen učinek SPF 15 ACF1 30 ml
    Korres Activated Charcoal, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Korres Activated Charcoal bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek enostavno nanašanje odlična sposobnost prekrivanja ščiti pred sončnim sevanjem lahko se plasti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Razmažite s čopičem, z gobico ali s prstnimi blazinicami.  Po potrebi ponovite.
  • DW Home Definitions HAPPINESS Lava dišeča sveča 434 g
    DW Home Definitions HAPPINESS Lava, 434 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Definitions HAPPINESS Lava čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • feito brasil Iluminadora šumeča kopalna kroglica odtenek Rose Gold 50 g
    feito brasil Iluminadora, 50 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica feito brasil Iluminadora vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • My Flame Warm Cashmere I Just Awesomed All Over The Place pršilo za dom 100 ml
    My Flame Warm Cashmere I Just Awesomed All Over The Place, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom My Flame Warm Cashmere I Just Awesomed All Over The Place z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go pršilo za dom 100 ml
    My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom My Flame Urban Seude Leave Sparkles Everywhere You Go z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Elizavecca Milky Piggy Shrink Lifting R Pro krema za noge z učinkom liftinga proti oteklinam 120 ml
    Elizavecca Milky Piggy Shrink Lifting R Pro, 120 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Elizavecca Milky Piggy Shrink Lifting R Pro odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke vlaži kožo ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Jungle Way Circle držalo za kadilne palčke 1 kos
    Jungle Way Circle, 1 kos, Stojala za dišeče paličice Dišave za dom, Praktično držalo za dišeče palčke Jungle Way Circle je nepogrešljiv pripomoček za vsakega ljubitelja dišečih palčk. Zahvaljujoč držalu lahko uživate v prijetni aromi ne da bi vas skrbelo za poškodbe pohištva. Navodilo za uporabo: Stojalo namestite na trdo površino, da ne pade. Prepričajte se, da so dišeče palčke dobro pritrjene. Pazite, da ni prepiha. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Brelil Professional Doccia Crema Exotic krema za prhanje z arganovim oljem 200 ml
    Brelil Professional Doccia Crema Exotic, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Brelil Professional Doccia Crema Exotic je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Wax Design Stars Night Blue dišeča sveča 8 cm
    Wax Design Stars Night Blue, 8 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wax Design Stars Night Blue čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Wax Design Skier Gingerbread aroma difuzor 150 ml
    Wax Design Skier Gingerbread, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Wax Design Skier Gingerbread prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: gurmanska dišava božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Yankee Candle Holiday Cheer dišeča sveča 340 g
    Yankee Candle Holiday Cheer, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Holiday Cheer čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: božična aroma sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • BioNike Defence Xage intenzivni vlažilni serum proti gubam 30 ml
    BioNike Defence Xage, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz BioNike Defence Xage bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede dišeča sveča 170 g
    Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede, 170 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Nashville Cowboy Boot Palo Santo Suede čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Wella Professionals Invigo Color Service nega las brez spiranja pred barvanjem 185 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 185 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Invigo Color Service daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las poudarja intenzivnost barve deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Nanašajte zlasti po dolžini las in na konice. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.
  • Payot Suprême Sérum Microperlé intenzivni pomlajevalni serum z mikro kroglicami 30 ml
    Payot Suprême Sérum Microperlé, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Payot Suprême Sérum Microperlé bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije pomaga odstranjevati znake staranja kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Yankee Candle Black Tea & Lemon vosek za aroma lučko Signature 22 g
    Yankee Candle Black Tea & Lemon, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Black Tea & Lemon ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • BEURER IPL 8500 IPL epilator za telo, obraz, predel bikinija in pazduhe 1 kos
    BEURER IPL 8500, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, le čudovit občutek popolnoma gladke kože, ki traja več mesecev. IPL epilator BEURER IPL 8500 deluje po načelu rušenja strukture dlačic s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe. Svetlobni žarek deluje neposredno na korenine dlačic pod površino kože in učinkovito pomaga ustaviti njihovo rast. Na ta način popolnoma brez bolečin odstrani neželene dlačice vključno s koreninami. Poleg tega ob redni uporabi omejuje njihovo ponovno rast. Lastnosti: kožo nežno in učinkovito osvobodi neželenih dlak dlake odstranjuje povsem brez bolečin varna epilacija v udobju vašega doma ob redni uporabi preprečuje ponovno rast dlačic enostavna, udobna in učinkovita nega za nego kože nog, rok in pazduh primerna je tudi za uporabo na obrazu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Nudestix Nudeskin Cica Cleansing Jelly Milk čistilni gel za odstranjevanje ličil za pomiritev kože 60 ml
    Nudestix Nudeskin Cica Cleansing Jelly Milk, 60 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Nudestix Nudeskin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo ima pomirjajoče učinke proti rdečici ne povzroča občutka neprijetne napetosti učinkovito čisti pore kožo posvetli kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Brazil Keratin Caviar Shampoo šampon za okrepitev las s kaviarjem 250 ml
    Brazil Keratin Caviar Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brazil Keratin Caviar učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Collistar NOT Matte Base matirajoča podlaga za pod tekoči puder 30 ml
    Collistar NOT Matte Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Collistar NOT Matte Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira zapolnjuje pore gladi gubice Navodilo za uporabo: Nanašajte na temeljito očiščen obraz, lahko pa samo na T-cono. Pustite, da se vpije, ne brišite. Nato nadaljujte z nanosom svojega priljubljenega tekočega pudra.
  • feito brasil Cocais vlažilna krema za telo 180 g
    feito brasil Cocais, 180 g, Kreme za telo za ženske, Mleko za telo feito brasil Cocais vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča vidno utrjuje kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Brelil Professional Style YourSelf Volume suhi šampon za volumen 150 ml
    Brelil Professional Style YourSelf Volume, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Brelil Professional Style YourSelf Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen v laseh ne pušča belih sledi podaljšuje učinek umitih las izboljšuje teksturo las Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Aery Sleep Happy Dream Time darilni set
    Aery Sleep Happy Dream Time, Osvežilci zraka Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Aery Sleep Happy Dream Time vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: zeliščna aroma citrusna dišava idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: dišeča sveča 200 g pršilo za na blazino 50 ml Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Dr. Santé Biotin Hair krepilni šampon proti izpadanju las 250 ml
    Dr. Santé Biotin Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Biotin Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las lase pušča mehke postopoma preprečuje izpadanje las z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • My Flame Silky Tonka The Best Thing To Hold Onto Is Each Other dišeča sveča 9x10 cm
    My Flame Silky Tonka The Best Thing To Hold Onto Is Each Other, 9x10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Silky Tonka The Best Thing To Hold Onto Is Each Other čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma sveža dišava idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Korres White Pine Meno-Reverse™ dnevna vlažilna krema proti staranju kože 40 ml
    Korres White Pine Meno-Reverse™, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres White Pine vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Pharma Activ CBD HOT GEL Capsicum gel za mišice in sklepe 75 ml
    Pharma Activ CBD HOT GEL Capsicum, 75 ml, Regeneracija in masaža uniseks, Izdelek Pharma Activ CBD HOT GEL Capsicum je res najboljša izbira za nego telesa! Lastnosti: dodaja občutek moči in energije ima pomirjajoče učinke se hitro vpija in ne pušča lepljivega občutka
  • Flatyz Holiday Christmas Night sveča 6x15 cm
    Flatyz Holiday Christmas Night, 6x15 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Vnesite več sloga v katerokoli sobo in poskrbite za kanček udobnejše bivanje. Dekorativna svečka Flatyz Holiday Christmas Night vam bo na enostaven in eleganten način pomagala doma ustvariti prijetnejše vzdušje. Lastnosti: idealno kot darilo plamen svečke ustvari prijetno mehko svetlobo ročno izdelano Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • GLOV Sports Work Out Wonder set (športno)
    GLOV Sports Work Out Wonder, Fitnes oprema za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set GLOV Sports Work Out Wonder ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: elastika za lase 2 v 1 1 kos brisača športno 1 kos kozmetična torbica 1 kos Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • GLOV Pure Love pralne blazinice za odstranjevanje ličil (kozmetična torbica)
    GLOV Pure Love, 7 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil GLOV Pure Love bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo gladka površina, prijazna do kože pazi na vaš denar in življenjsko okolje blazinica je pralna – za večkratno uporabo razveselil bo vsako žensko Sestava: priložena je kozmetična torbica Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo. Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • BioNike Defence Cover korektivni tekoči puder SPF 30 odtenek 101 Ivoire 40 ml
    BioNike Defence Cover, 40 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder BioNike Defence Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek gladi površino kože izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Notino Sport Collection Glass water bottle Posoda za vodo Purple 500 ml
    Notino Sport Collection Glass water bottle, 500 ml, Fitnes oprema za ženske, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Notino Sport Collection Glass water bottle vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli enostavno vzdrževanje in čiščenje idealna za trening in potovanja preprost, eleganten dizajn primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
  • Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow dolgoobstojna senčila za oči s praktičnim aplikatorjem 5,5 ml
    Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow, 5,5 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • DW Home Signature Lavender & Chamoline dišeča sveča 261 g
    DW Home Signature Lavender & Chamoline, 261 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Lavender & Chamoline čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Allegro Natura Organic vlažilna krema za telo 200 ml
    Allegro Natura Organic, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Allegro Natura Organic neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Allegro Natura Organic piling za telo 200 ml
    Allegro Natura Organic, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Allegro Natura Organic z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Joanna Vegan Oil Serum oljni serum za lase 25 g
    Joanna Vegan Oil Serum, 25 g, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Joanna Vegan Oil Serum daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi obnavlja naravni sijaj las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase.
  • Payot Roselift Crème Sculptante Nuit nočna lifting krema za učvrstitev kože 50 ml
    Payot Roselift Crème Sculptante Nuit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot Roselift Crème Sculptante Nuit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer.
  • Talika Lipocils Eye Makeup Remover Balm krepilni odstranjevalec ličil za oči 30 ml
    Talika Lipocils Eye Makeup Remover Balm, 30 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Talika Lipocils Eye Makeup Remover Balm s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo krepi in hrani trepalnice podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh masažna sveča 100 ml
    LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh, 100 ml, Masažne sveče za ženske, Razveselite čute, božajte telo in se sprostite. Masažno olje LUMEN Vivalu Lavender & Myrrh vam omogoča, da uživate v kakovostni masaži v udobju svojega doma. Pomaga zmasirati toge ali utrujene mišice, poleg tega pa bo kožo prekrvavilo, nahranilo in pomirilo ter jo naredilo čudovito mehko in gladko na dotik. Čudovita dišava bo razvajala vaše čute, nego telesa pa povzdignila v prijeten obred, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: dermatološko testirano
  • IsaDora Brow Fix Tinted Eyebrow Gel fiksacijski gel za obrvi odtenek 51 Taupe 3,5 ml
    IsaDora Brow Fix Tinted Eyebrow Gel, 3,5 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Gel za obrvi IsaDora Brow Fix Tinted Eyebrow Gel poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: obrvi so videti takoj urejene poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom utrdi obrvi v želeni obliki poudari in izrazi celoten videz obrvi obrvi delujejo zelo naravno enostavno se nanaša vključno s praktično krtačko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Payot My Payot Gelée Vitaminée Éclat gelasta krema z vitamini 50 ml
    Payot My Payot Gelée Vitaminée Éclat, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot My Payot Gelée Vitaminée Éclat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • feito brasil Espuma De Banho pena za kopel 240 ml
    feito brasil Espuma De Banho, 240 ml, Pene za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagala pena za prhanje feito brasil Espuma De Banho . Medtem ko bo vaše čute razvajal njen privlačni vonj, bo vaše telo razvajala penasta tekstura. S kože učinkovito odstrani vse nečistoče, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta pena za prhanje postala nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo povzdignila v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši prijetno osvežuje pušča osvežujoč občutek
  • Eye Candy Precision Eyeliner Pen črtalo za oči 0,5 ml
    Eye Candy Precision Eyeliner Pen, 0,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eye Candy Precision Eyeliner Pen poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ultra tanek aplikator izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Črto narišite z enim tekočim potegom.
  • Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil svinčnik za oči 1 g
    Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil, 1 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Eye Candy Effortless Eyeliner Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S konico svinčnika rišite linijo od notranjega očesnega kotička k zunanjemu.
  • Wax Design Modernista Magnolia dišeča sveča 10 cm
    Wax Design Modernista Magnolia, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wax Design Modernista Magnolia čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Wax Design Spa White Jasmine dišeča sveča 10 cm
    Wax Design Spa White Jasmine, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wax Design Spa White Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Vila Hermanos Jungletopia Blue Butterfly aroma difuzor 100 ml
    Vila Hermanos Jungletopia Blue Butterfly, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Jungletopia Blue Butterfly prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Roberto Cavalli Nero Assoluto parfumska voda new design za ženske 100 ml
    Roberto Cavalli Nero Assoluto, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Roberto Cavalli Nero Assoluto . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfumska voda new design za ženske 100 ml
    Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Roberto Cavalli Roberto Cavalli parfumska voda new design za ženske 100 ml
    Roberto Cavalli Roberto Cavalli, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Roberto Cavalli Roberto Cavalli . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • feito brasil Ziriguidum eksfoliacijska rapadura 90 g
    feito brasil Ziriguidum, 90 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo feito brasil Ziriguidum z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: eksfoliacijski učinek Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Joanna Styling Effect močan lak za lase s keratinom 250 ml
    Joanna Styling Effect, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Joanna Styling Effect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Woodwick Evening Onyx dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453 g
    Woodwick Evening Onyx, 453 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Evening Onyx čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Aery Aromatherapy Sleep Happy dišeča sveča
    Aery Aromatherapy Sleep Happy, 3x80 g, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Aery Aromatherapy Sleep Happy vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: zeliščna aroma idealno kot darilo idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: Before Sleep dišeča sveča 80 g Dream Catcher dišeča sveča 80 g Sleep Happy dišeča sveča 80 g Sestava: 100-% naravne sestavine netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Aery Botanical darilni set
    Aery Botanical, 3x80 g, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Aery Botanical vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: idealno kot darilo čisto gorenje dizajnerska embalaža Vsebina seta: Fig Leaf 80 g Bonsai Tree 80 g Citrus Tonic 80 g Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Affect Complete Me darilni set
    Affect Complete Me, Palete senčil za oči za ženske, Vsebina seta: paleta senčil za oči 12x2 g majhen čopič za senčila 4 kos Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje v čudovitem pakiranju za popolno poudarjene oči razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Za popolno aplikacijo delajte s čopičem kratke, nežne poteze v smeri navzven.
  • Affect Secret Beauty večnamenska paleta za obraz 14,7 g
    Affect Secret Beauty, 14,7 g, Večnamenske palete za ženske, S prestižno paleto Affect Secret Beauty boste igraje ustvarili popoln make up kot pri profesionalcu. Lastnosti: omogoča raznoliko ličenje z naravnim učinkom enostavno se nanaša celovito izpopolnjuje kožo Sestava: ogledalce Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Bondi Sands Everyday Skincare Daydream Whipped Moisturiser lahka vlažilna dnevna krema za obraz 50 ml
    Bondi Sands Everyday Skincare Daydream Whipped Moisturiser, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bondi Sands Everyday Skincare Daydream Whipped Moisturiser bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik pripravek je nekomedogen Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Pharma Activ CBD COOL GEL Eucalyptus gel za mišice in sklepe 75 ml
    Pharma Activ CBD COOL GEL Eucalyptus, 75 ml, Regeneracija in masaža uniseks, Izdelek Pharma Activ CBD COOL GEL Eucalyptus je res najboljša izbira za nego telesa! Lastnosti: ima pomirjajoče učinke se hitro vpija in ne pušča lepljivega občutka
  • Wax Design Spa Spring Water dišeča sveča 10 cm
    Wax Design Spa Spring Water, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wax Design Spa Spring Water čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh