Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kallos Vegan Soul Volumizing šampon za volumen za tanke ali redke lase 1000 ml
    Kallos Vegan Soul Volumizing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Vegan Soul Volumizing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bielenda Vegan Friendly Shea maslo za telo 250 ml
    Bielenda Vegan Friendly Shea, 250 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Bielenda Vegan Friendly Shea, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Woodwick Currant dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Currant, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Currant čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • RIO 14 Day Gel Polish Nails LED lučka za gel nohte 1 kos
    RIO 14 Day Gel Polish Nails, 1 kos, Nega nohtov za ženske, Lastnosti: popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte
  • Biolaven Face Care dnevna zaščitna krema za občutljivo kožo 50 ml
    Biolaven Face Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Biolaven Face Care vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nuxe Aquabella voda za obraz za mešano kožo 200 ml
    Nuxe Aquabella, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Nuxe Aquabella . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo vlaži in ji daje svežino kožo posvetli pomaga preprečevati nastajanje aken Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Brushworks Refresh & Reset meglica za obraz 100 ml
    Brushworks Refresh & Reset, 100 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Brushworks Refresh & Reset zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo ohranja v ravnovesju kožo posvetli neguje in obnavlja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Bielenda Fresh Juice Pineapple micelarna voda za osvetlitev kože 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Pineapple, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Pineapple. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Natucain Brow Serum serum za rast za obrvi 6,2 ml
    Natucain Brow Serum, 6,2 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Lastnosti: neguje tudi obrvi Navodilo za uporabo: Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Bielenda Golden Ceramides obnovitvena krema proti gubam 70+ 50 ml
    Bielenda Golden Ceramides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bielenda Golden Ceramides vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Max Factor Miracle Pure Skin dolgoobstojen tekoči puder SPF 30 odtenek 32 Light Beige 30 ml
    Max Factor Miracle Pure Skin, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Max Factor Miracle Pure Skin bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek vlaži ščiti pred sončnim sevanjem odlična sposobnost prekrivanja Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Bielenda Neuro Collagen serum za obraz s kolagenom 30 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Collagen bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože krepi konture obraza koži daje kompaktnost preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Capillary Skin krema za redukcijo rdečice 50 ml
    Bielenda Capillary Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bielenda Capillary Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eveline Cosmetics Angel Dream paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Angel Dream, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Angel Dream vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Payot Rituel Douceur Soin Nettoyant Mains Surgras čistilna krema za roke 250 ml
    Payot Rituel Douceur Soin Nettoyant Mains Surgras, 250 ml, Geli za roke za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Payot Rituel Douceur Soin Nettoyant Mains Surgras nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši praktično odmerjanje s pomočjo odmernika neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps piling za telo 200 ml
    Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • DKNY Original Women Limited Edition parfumska voda za ženske 100 ml
    DKNY Original Women Limited Edition, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda DKNY Original Women Limited Edition. Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. lesna dišava za temperamentne ženske, polne energije omejena serija ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Lee Stafford Argan Oil from Morocco intenzivno hranilni šampon 250 ml
    Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Argan Oil from Morocco učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs dezodorant v pršilu za občutljivo kožo 100 ml
    Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs, 100 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: hrani kožo in jo neguje dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • BrushArt Professional B7 Blender brush čopič za senčenje in prehode B7 1 kos
    BrushArt Professional B7 Blender brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional B7 Blender brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Paese Bamboo matirajoč puder v prahu iz bambusa 5 g
    Paese Bamboo, 5 g, Pudri za ženske, Puder Paese Bamboo popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo koži daje žameten učinek en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože zagotavlja svež videz vpije prekomeren loj brez sušenja kože Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Paese High Definiton puder v prahu 7 g
    Paese High Definiton, 7 g, Pudri za ženske, Puder Paese High Definiton popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo koži daje žameten učinek prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps hranilna krema za telo 200 ml
    Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja dolgotrajno prožnost popravlja suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Lee Stafford Hair Apology Intensive Care pršilo brez spiranja za poškodovane in krhke lase 100 ml
    Lee Stafford Hair Apology Intensive Care, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Hair Apology Intensive Care daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Bloom & Blossom Lovely Jubbly učvrstitveni gel za prsi 50 ml
    Bloom & Blossom Lovely Jubbly, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Pripravek Bloom & Blossom Lovely Jubbly napenja kožo oprsja in vaš dekolte bo tako deloval bolj čvrsto. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja krepi podporna elastična vlakna povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije.
  • NYX Professional Makeup Lunar New Year 2022 paleta senčil za oči 12x0,85 g
    NYX Professional Makeup Lunar New Year 2022, 12x0,85 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči NYX Professional Makeup Lunar New Year 2022 vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: polni pigmenti za dnevno in večerno ličenje za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Bielenda Neuro Hyaluron koncentrirana vlažilna krema z gladilnim učinkom 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Hyaluron, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Neuro Hyaluron bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ambientair Lacrosse Pompelmo nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Ambientair Lacrosse Pompelmo, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse Pompelmo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Elizabeth Arden Lasting Impression dolgoobstojna maskara odtenek 01 Black 8.5 ml
    Elizabeth Arden Lasting Impression, 8.5 ml, maskare za ženske, Maskara Elizabeth Arden Lasting Impression daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek posamezno loči vsako trepalnico ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Collistar Special Perfect Body Toning Talasso-Scrub piling za telo s soljo 300 g
    Collistar Special Perfect Body Toning Talasso-Scrub, 300 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Collistar Special Perfect Body Toning Talasso-Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Payot Nue Bubble Mask Peeling globinsko čistilna piling maska 8 x 5 ml
    Payot Nue Bubble Mask Peeling, 8 x 5 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Payot Nue Bubble Mask Peeling bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons oljni serum za izboljšanje videza celulita 125 ml
    Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons, 125 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek Payot Herboriste Détox vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo hitro se vpija enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Payot L'Authentique intenzivni regeneracijski serum 50 ml
    Payot L'Authentique, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Payot L'Authentique je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Tołpa Dentica Ultra White zobna pasta za beljenje zob 100 ml
    Tołpa Dentica Ultra White, 100 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Tołpa Dentica Ultra White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Jayjun Okra Phyto Mucin nežni serum za obraz za pomiritev in okrepitev občutljive kože 50 ml
    Jayjun Okra Phyto Mucin, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Podlaga za make up Jayjun Okra Phyto Mucin popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick krema za valovite in kodraste lase 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Accentra Hello Winter darilni set + music box
    Accentra Hello Winter, mila in geli za prhanje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Accentra Hello Winter. Vsebina seta: gel za prhanje 100 ml sol za kopel 80 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Astra Make-up #INSTAVOLUME maskara za ekstra volumen 10 ml
    Astra Make-up #INSTAVOLUME, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTAVOLUME daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Paese Hi Rice fiksacijski puder odtenek 10 Light Beige 10 g
    Paese Hi Rice, 10 g, Pudri za ženske, Puder Paese Hi Rice popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo vpije prekomeren loj brez sušenja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea nega brez spiranja v pršilu 150 ml
    Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea, 150 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Revlon Professional Uniq One All In One Coconut lasna nega 10v1 150 ml
    Revlon Professional Uniq One All In One Coconut, 150 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Coconut daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower lasna nega 10v1 150 ml
    Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila aktivira lasne korenine prijetno nadišavi lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Bielenda Exotic Paradise Melon vlažilni sladkorni piling 350 g
    Bielenda Exotic Paradise Melon, 350 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Bielenda Exotic Paradise Melon bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prekrvavi kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Bielenda Comfort+ hranilna krema za roke z vlažilnim učinkom 75 ml
    Bielenda Comfort+, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bielenda Comfort+ . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Vita balzam za ustnice z vitamini A, C, E 4,1 g
    FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Vita, 4,1 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Vita je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Hydro vlažilni balzam za ustnice 4,1 g
    FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Hydro, 4,1 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Hydro je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Soft balzam za ustnice s pantenolom 4,1 g
    FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Soft, 4,1 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice FlosLek Laboratorium Vege Lip Care Soft je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Lee Stafford Curls Waves, curls & coils serum za lase 100 ml
    Lee Stafford Curls Waves, curls & coils, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Balzam brez spiranja Lee Stafford Curls predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: deluje proti kodranju las izboljšuje strukturo las lasje so sijoči in mehki na dotik enostavna in hitra uporaba brez umivanja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Pani Walewska Classic krema za roke in nohte za ženske 75 ml
    Pani Walewska Classic, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Pani Walewska Classic popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: koža je nežna in mehka ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Pani Walewska Gold krema za roke in nohte za ženske 75 ml
    Pani Walewska Gold, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Pani Walewska Gold popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Zen eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Zen, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Zen je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Relax eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Relax, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Relax je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zeliščna aroma Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Revitalise eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Revitalise, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Revitalise je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Optimism eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Optimism, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Optimism je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: začinjena aroma Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Energise eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Energise, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Energise je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava citrusna dišava Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Clarity eterično olje 10 ml
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Clarity, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Chesapeake Bay Candle Mind & Body Clarity je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: začinjena aroma Sestava: 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Vitalpeak CM10 kozmetično ogledalce z LED-osvetlitvijo 1 kos
    Vitalpeak CM10, 1 kos, kozmetična ogledala za ženske, Praktično kozmetično ogledalce Vitalpeak CM10 vam bo pomagalo, da boste ostali lepi in urejeni vedno in povsod! Lastnosti: pomaga nadzirati popoln videz vašega ličenja kakovostna izvedba moden dizajn
  • FlosLek Pharma ElestaBion W krepilni šampon proti izpadanju las 200 ml
    FlosLek Pharma ElestaBion W, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon FlosLek Pharma ElestaBion W učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las daje lesk in volumen pomirja lasišče postopoma preprečuje izpadanje las neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Makeup Revolution X Coca Cola Starlight osvetljevalec 6,9 g
    Makeup Revolution X Coca Cola Starlight, 6,9 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Makeup Revolution X Coca Cola Starlight daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Physicians Formula Rosé All Day dnevna vlažilna krema SPF 30 34 g
    Physicians Formula Rosé All Day, 34 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Physicians Formula Rosé All Day bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Orientana Kali Musli Face Night Cream nočna vlažilna krema 50 ml
    Orientana Kali Musli Face Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orientana Kali Musli vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Roberto Cavalli Roberto Cavalli parfum za ženske 50 ml
    Roberto Cavalli Roberto Cavalli, 50 ml, Parfumi za ženske, Rdeča šminka, črni salonarji z visoko peto in elegantna dišava. Parfum za ženske Roberto Cavalli Roberto Cavalli je kot ustvarjen za izjemne in slavnostne priložnosti. gurmanska dišava sladka dišava začimbna dišava citrusna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • feito brasil Alegria sol za kopel 120 g
    feito brasil Alegria, 120 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Alegria nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži prijetno diši s sprostitvenimi učinki deluje na sproščujoč način pri obnovi mišic pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • feito brasil Gaurana sol za kopel 120 g
    feito brasil Gaurana, 120 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Gaurana nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži prijetno diši s sprostitvenimi učinki Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Collistar LIFT HD+ Smoothing Lifting Foundation tekoči puder proti staranju kože odtenek 1N - avorio 30 ml
    Collistar LIFT HD+ Smoothing Lifting Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Collistar LIFT HD+ Smoothing Lifting Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek revitalizira kožo dela prožno in gladko izdelek je vodoodporen gladi površino kože lahko se plasti Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Payot My Payot Crème Vitaminée Éclat vitaminska krema 50 ml
    Payot My Payot Crème Vitaminée Éclat, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot My Payot Crème Vitaminée Éclat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Jeanne en Provence BIO Apple čistilni in pomirjajoči tonik v BIO kakovosti 150
    Jeanne en Provence BIO Apple, 150 , Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Jeanne en Provence BIO Apple. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma odstranjuje odmrle kožne celice pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik kožo posvetli Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza. Ponavljajte, dokler blazinica ni povsem čista.
  • Jeanne en Provence BIO Apple posvetlitveni čistilni gel v BIO kakovosti 150 ml
    Jeanne en Provence BIO Apple, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Jeanne en Provence BIO pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo prijetno osvežuje Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Jeanne en Provence BIO Apple posvetlitveni serum za obraz v BIO kakovosti z mareličnim oljem 30 ml
    Jeanne en Provence BIO Apple, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Jeanne en Provence BIO Apple bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Jeanne en Provence BIO Apple organski trdi šampon v BIO kakovosti za ženske 75 g
    Jeanne en Provence BIO Apple, 75 g, Trdi šamponi za ženske, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Jeanne en Provence BIO Apple ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem ne obremenjuje okolja embalaža, prijazna do narave Navodilo za uporabo: Lase in šampon temeljito navlažite. Šampon spenite med dlanmi, nato pa nastalo peno nežno vmasirajte v lase. Na koncu temeljito sperite. Po vsaki uporabi šampon pustite, da se posuši. Trdi šampon vedno hranite na suhem mestu, da ne raztopi.
  • Millefiori Milano Volcanic Purple pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Volcanic Purple, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Volcanic Purple z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Elizavecca Milky Piggy Greentea Salt Body Scrub čistilni piling za telo z zelenim čajem 300 ml
    Elizavecca Milky Piggy Greentea Salt Body Scrub, 300 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Elizavecca Milky Piggy Greentea Salt Body Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Joico Defy Damage Protective Shield zaščitni balzam za vse tipe las 100 ml
    Joico Defy Damage Protective Shield, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Joico Defy Damage Protective Shield daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: odpravlja lomljenje las kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nanesite samo na konice in poškodovane dele las. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Christian Laurent Pour La Beauté regeneracijska in učvrstitvena krema za noč 50 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Christian Laurent Pour La Beauté bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Luvia Cosmetics Eyeliner Pen vodoodporno črtalo za oči z mat učinkom odtenek Deep Black 1 ml
    Luvia Cosmetics Eyeliner Pen, 1 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Luvia Cosmetics Eyeliner Pen poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo mat videz ustvarja privlačen dramatičen videz izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Wet n Wild Wild Shine nadlak za nohte z mat učinkom 12,3 ml
    Wet n Wild Wild Shine, 12,3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Wet n Wild Wild Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Millefiori Moveo Vanilla & Wood polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Vanilla & Wood, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Vanilla & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava
  • Yankee Candle Lakefront Lodge dišeča sveča Signature 368 g
    Yankee Candle Lakefront Lodge, 368 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Lakefront Lodge čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Ambientair The Olphactory Groom Cologne dišavno olje Better Half 20 ml
    Ambientair The Olphactory Groom Cologne, 20 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Ambientair The Olphactory Groom Cologne je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava lesna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Yankee Candle Sparkling Winterberry votivna sveča Signature 49 g
    Yankee Candle Sparkling Winterberry, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Sparkling Winterberry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava zimska dišava božična aroma Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bumble and bumble Brilliantine krepilni balzam 200 ml
    Bumble and bumble Brilliantine, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Brilliantine zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bielenda Royal Bee Elixir intenzivna hranilna in obnovitvena krema za zrelo kožo 70+ 50 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bielenda Royal Bee Elixir vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Royal Bee Elixir čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Micelarna voda Bielenda Royal Bee Elixir zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Bielenda Lavender Foot Care kremasta maska za noge 100 ml
    Bielenda Lavender Foot Care, 100 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Bielenda Lavender Foot Care odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: pomaga mehčati trdo kožo intenzivno neguje kožo stopal intenzivno hrani in mehča noge so po uporabi osvežene in spočite Navodilo za uporabo: Masko v ustrezni plasti nanesite na stopala in pustite delovati. Ne spirajte.
  • Payot Herbier Huile Corps Revitalisante revitalizacijsko olje za telo 95 ml
    Payot Herbier Huile Corps Revitalisante, 95 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Payot Herbier Huile Corps Revitalisante bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo globinsko vlaži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry vlažilna in pomirjujoča krema za obraz 50 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Eco Sorbet Raspberry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • I love... Special Moments Celebrations darilni set (za v kad)
    I love... Special Moments Celebrations, 3x150 g, Kopalne bombice za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set I love... Special Moments Celebrations ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno prijetno diši odličen za darilo za popolnoma mehko in voljno kožo Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • MIYA Cosmetics BEAUTY.lab krepilni serum 30 ml
    MIYA Cosmetics BEAUTY.lab, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MIYA Cosmetics BEAUTY.lab je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomaga gladiti gubice in drobne linije osvetljuje v stekleni embalaži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Woodwick Black Currant & Rose dišeča sveča 368 g
    Woodwick Black Currant & Rose, 368 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Black Currant & Rose čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava idealno kot darilo čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Incense & Myrrh dišeča sveča 184 g
    Woodwick Incense & Myrrh, 184 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Incense & Myrrh čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Balance & Harmony dišeča sveča 355 g
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Balance & Harmony, 355 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Chesapeake Bay Candle Mind & Body Balance & Harmony čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Love & Passion dišeča sveča I. 312 g
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Love & Passion, 312 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Chesapeake Bay Candle Mind & Body Love & Passion čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Chesapeake Bay Candle Mind & Body Peace & Tranquility dišeča sveča I. 312 g
    Chesapeake Bay Candle Mind & Body Peace & Tranquility, 312 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Chesapeake Bay Candle Mind & Body Peace & Tranquility čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh