Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Yankee Candle Holiday Cheer votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Holiday Cheer, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Holiday Cheer čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava božična aroma zimska dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Yankee Candle Holiday Cheer vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Holiday Cheer, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Holiday Cheer ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma zimska dišava božična aroma Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Magical Bright Lights votivna sveča Signature 49 g
    Yankee Candle Magical Bright Lights, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Magical Bright Lights čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava čista pudrasta dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Ambientair Lacrosse Thermal Water aroma difuzor 100 ml
    Ambientair Lacrosse Thermal Water, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ambientair Lacrosse Thermal Water prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Repairing Night Cream nočna regeneracijska krema proti gubam 50 ml
    Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Repairing Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Repairing Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Brelil Professional Salon Format Natural Fixing Spray lak za lase za fiksacijo in obliko 500 ml
    Brelil Professional Salon Format Natural Fixing Spray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Brelil Professional Salon Format Natural Fixing Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: lasem daje vitalnost in sijaj naravno utrjevanje enostaven in hiter nanos pripravek je prijazen do las v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol paleta senčil za oči z ogledalom 12,6 g
    Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol, 12,6 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: dolgotrajen učinek polni pigmenti za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek omogoča zelo raznoliko ličenje za dnevno in večerno ličenje Sestava: ogledalce Navodilo za uporabo: Lahko uporabite en odtenek za senčenje cele veke. Ali pa nanesete svetel odtenek v notranji kotiček, temnejši odtenek v zunanjega in s tem ustvarite optično odprt pogled. Če na gibljivi del veke nanesete bleščeče senčilo, v pregib pa mat senčilo, dobite 3D-učinek.
  • Monotheme Black Label Black Oud parfumska voda za moške 100 ml
    Monotheme Black Label Black Oud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Dovolite, da parfumska voda Monotheme Black Label Black Oud o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava začimbna dišava za dinamične vodstvene osebnosti ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • WoodenSpoon Just add water! naravni šampon za sijaj in mehkobo las 25 g
    WoodenSpoon Just add water!, 25 g, Šamponi za ženske, Šampon WoodenSpoon Just add water! učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • 3INA Forever Cleansing Cloth brisača za odstranjevanje ličil 1 kos
    3INA Forever Cleansing Cloth, 1 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Lastnosti: iz finega, vendar močnega materiala ne draži občutljive kože za vsakodnevno nego obraza gladka površina, prijazna do kože alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo pazi na vaš denar in življenjsko okolje
  • Millefiori Icon Soft Leather dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Soft Leather, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Soft Leather naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma
  • Yankee Candle Ocean Air dišeča sveča 122 g
    Yankee Candle Ocean Air, 122 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Ocean Air čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Joanna Styling Effect pršilo za zaščito las pred vročino 150 ml
    Joanna Styling Effect, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Joanna Styling Effect zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Bielenda HYDROLIPIDIUM čistilna emulzija 300 ml
    Bielenda HYDROLIPIDIUM, 300 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Bielenda HYDROLIPIDIUM je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Lirene Power of Plants Opuntia gladilna krema za zrelo kožo 50 ml
    Lirene Power of Plants Opuntia, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Lirene Power of Plants Opuntia. Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Lirene Power of Plants Opuntia micelarna emulzija z gladilnim učinkom 400 ml
    Lirene Power of Plants Opuntia, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lirene Power of Plants pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke pripravek je nekomedogen ima pomirjajoče učinke obnavlja kožno bariero glajenje neenakomerne teksture kože Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Lirene Power of Plants Almond intenzivni čistilni piling s hranilnim učinkom 175 ml
    Lirene Power of Plants Almond, 175 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Lirene Power of Plants Almond bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo prekrvavi kožo Vlaži in hrani kožo revitalizira kožo eksfoliacijski učinek pušča osvežujoč občutek kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Lirene Power of Plants Almond kremasti gel za prhanje s hranilnim učinkom 200 ml
    Lirene Power of Plants Almond, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Lirene Power of Plants Almond je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja pušča osvežujoč občutek upošteva naraven pH kože ne pušča mastnega občutka skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care olje za blond lase 50 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: ne obremenjuje las lasem zagotavlja sijaj lase globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Ne spirajte. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Sanctuary Spa Lily & Rose darilni set
    Sanctuary Spa Lily & Rose, 3x90 g, Darilni seti Dišave za dom, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Sanctuary Spa Lily & Rose se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava citrusna dišava embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek idealno kot darilo Vsebina seta: Ruby Oud dišeča sveča 90 g Welness dišeča sveča 90 g Signature dišeča sveča 90 g Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Collistar Attivi Puri® Retinol + Phloretin aktivna nočna krema za redukcijo pigmentnih madežev z retinolom 50 ml
    Collistar Attivi Puri® Retinol + Phloretin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Collistar Attivi Puri® Retinol + Phloretin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim koži vrača mladosten videz pomirja draženje in rdečico zmanjšanje pigmentnih madežev glajenje neenakomerne teksture kože Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Korres White Pine Meno-Reverse™ serum proti gubam za popolno kožo 30 ml
    Korres White Pine Meno-Reverse™, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Korres White Pine Meno-Reverse™ bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free Shampoo pena za lase za dvojni volumen 150 ml
    Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free Shampoo, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Brelil Professional Elasticizing & Frizz-Free Shampoo daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.
  • feito brasil Orvalho Verdejante meglica za telo 50 ml
    feito brasil Orvalho Verdejante, 50 ml, Pršila za telo za ženske, Pršilo za telo feito brasil Orvalho Verdejante zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: prijetno diši neguje kožo telesa prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • feito brasil Frescor Minuano sol za kopel 100 g
    feito brasil Frescor Minuano, 100 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Frescor Minuano nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke pušča osvežujoč občutek obnavlja kožo mehča in gladi Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • feito brasil Sessao Romance sol za kopel 320 g
    feito brasil Sessao Romance, 320 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Sessao Romance nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši mehča in gladi Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Payot Nue Gommage Douceur Sans Grains nežni piling za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 50 ml
    Payot Nue Gommage Douceur Sans Grains, 50 ml, Čistilni pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Payot Nue Gommage Douceur Sans Grains. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • My Flame Fresh Lotus Let´s Throw Around Some Magic pršilo za dom 100 ml
    My Flame Fresh Lotus Let´s Throw Around Some Magic, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom My Flame Fresh Lotus Let´s Throw Around Some Magic z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • FARIBOLES Green Aloe Vera Cool gel za roke 30 ml
    FARIBOLES Green Aloe Vera Cool, 30 ml, Geli za roke uniseks, Higiena rok je izredno pomembna, zlasti pred jedjo. Si nimate kje umiti rok? S higienskim gelom FARIBOLES Green Aloe Vera Cool jih lahko ohranite čiste, ne glede na to, kje ste. Služil vam bo za odstranjevanje nečistoč s kože ne glede na to, ali ste na daljših počitnicah ali potovanju, na vsakodnevni vožnji z javnim prevoznim sredstvom, na sprehodu s psom ali celo na otroškem igrišču. Cenili ga boste skratka ob različnih priložnostih, zlasti kadar na voljo ni vode in mila. Lastnosti: idealno za potovanja prijetna sveža dišava praktična embalaža, ki jo imate lahko ves čas pri sebi vlažilni in negovalni učinki Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Manjšo količino sredstva nanesite na dlan ene roke in razmažite po obeh dlaneh do suhega. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • FARIBOLES Green Aloe Vera Happy gel za roke 30 ml
    FARIBOLES Green Aloe Vera Happy, 30 ml, Geli za roke uniseks, Higiena rok je izredno pomembna, zlasti pred jedjo. Si nimate kje umiti rok? S higienskim gelom FARIBOLES Green Aloe Vera Happy jih lahko ohranite čiste, ne glede na to, kje ste. Služil vam bo za odstranjevanje nečistoč s kože ne glede na to, ali ste na daljših počitnicah ali potovanju, na vsakodnevni vožnji z javnim prevoznim sredstvom, na sprehodu s psom ali celo na otroškem igrišču. Cenili ga boste skratka ob različnih priložnostih, zlasti kadar na voljo ni vode in mila. Lastnosti: idealno za potovanja prijetna sveža dišava praktična embalaža, ki jo imate lahko ves čas pri sebi vlažilni in negovalni učinki Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Manjšo količino sredstva nanesite na dlan ene roke in razmažite po obeh dlaneh do suhega. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • FARIBOLES Green Aloe Vera Slow gel za roke 30 ml
    FARIBOLES Green Aloe Vera Slow, 30 ml, Geli za roke uniseks, Higiena rok je izredno pomembna, zlasti pred jedjo. Si nimate kje umiti rok? S higienskim gelom FARIBOLES Green Aloe Vera Slow jih lahko ohranite čiste, ne glede na to, kje ste. Služil vam bo za odstranjevanje nečistoč s kože ne glede na to, ali ste na daljših počitnicah ali potovanju, na vsakodnevni vožnji z javnim prevoznim sredstvom, na sprehodu s psom ali celo na otroškem igrišču. Cenili ga boste skratka ob različnih priložnostih, zlasti kadar na voljo ni vode in mila. Lastnosti: idealno za potovanja prijetna sveža dišava praktična embalaža, ki jo imate lahko ves čas pri sebi vlažilni in negovalni učinki Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Manjšo količino sredstva nanesite na dlan ene roke in razmažite po obeh dlaneh do suhega. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • FARIBOLES Green Aloe Vera Zen gel za roke 30 ml
    FARIBOLES Green Aloe Vera Zen, 30 ml, Geli za roke uniseks, Higiena rok je izredno pomembna, zlasti pred jedjo. Si nimate kje umiti rok? S higienskim gelom FARIBOLES Green Aloe Vera Zen jih lahko ohranite čiste, ne glede na to, kje ste. Služil vam bo za odstranjevanje nečistoč s kože ne glede na to, ali ste na daljših počitnicah ali potovanju, na vsakodnevni vožnji z javnim prevoznim sredstvom, na sprehodu s psom ali celo na otroškem igrišču. Cenili ga boste skratka ob različnih priložnostih, zlasti kadar na voljo ni vode in mila. Lastnosti: idealno za potovanja prijetna sveža dišava praktična embalaža, ki jo imate lahko ves čas pri sebi vlažilni in negovalni učinki Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Manjšo količino sredstva nanesite na dlan ene roke in razmažite po obeh dlaneh do suhega. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • Payot Nutricia Baume Lèvres Cocoon balzam za ustnice za prehrano in hidracijo 6 g
    Payot Nutricia Baume Lèvres Cocoon, 6 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Payot Nutricia Baume Lèvres Cocoon je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Payot Face Moving Quartz Roller Visage Sculptant valjček za masažo za obraz 1 kos
    Payot Face Moving Quartz Roller Visage Sculptant, 1 kos, Valjčki za masažo obraza
  • Yankee Candle Art In The Park vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Art In The Park, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Art In The Park ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Woodwick Sagewood & Seagrass dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Sagewood & Seagrass, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Sagewood & Seagrass čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Burt’s Bees Aloe Vera vlažilna krema za roke za suho in občutljivo kožo 70,8 g
    Burt’s Bees Aloe Vera, 70,8 g, Kreme za roke za ženske, Vaše obremenjene roke bo pred izsuševanjem ali celo razpokami zaradi zunanjih vplivov zaščitila krema Burt’s Bees Aloe Vera . Poskrbi za učinkovito regeneracijo, lajšanje občutkov nelagodja in mehčanje kože. Hkrati ustvarja neviden zaščitni film, ki ohranja kožo navlaženo in preprečuje njene poškodbe. Povrnite svojim rokam lepoto in občutek udobja. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ima pomirjajoče učinke koža je nežna in mehka prijetno diši ima mehčalne učinke Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Yankee Candle Shimmering Christmas Tree votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Shimmering Christmas Tree, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Shimmering Christmas Tree čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: vonj iglic tematska praznična dišava božična aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Fresh Cotton You Rock, You Are Gold, You Are Amazing darilni set 5x3,5 cm
    My Flame Fresh Cotton You Rock, You Are Gold, You Are Amazing, 5x3,5 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Fresh Cotton You Rock, You Are Gold, You Are Amazing čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Vsebina seta: You Rock dišeča sveča 5 x 3,5 cm You Are Gold dišeča sveča 5 x 3,5 cm You Are Amazing dišeča sveča 5 x 3,5 cm Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Winter Wood Warm Wishes Holiday Kisses dišeča sveča 13x9 g
    My Flame Winter Wood Warm Wishes Holiday Kisses, 13x9 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Winter Wood Warm Wishes Holiday Kisses čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: orientalska aroma lesna dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Warm Cashmere Time You Enjoy Wasting Is Not Wasted dišeča sveča 9x10 cm
    My Flame Warm Cashmere Time You Enjoy Wasting Is Not Wasted, 9x10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Warm Cashmere Time You Enjoy Wasting Is Not Wasted čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Winter Wood Make It A December To Remember dišeča sveča 6x4 cm
    My Flame Winter Wood Make It A December To Remember, 6x4 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Winter Wood Make It A December To Remember čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: orientalska aroma lesna dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Essencias de Portugal + Saudade Massage Violet eksfoliacijsko milo za teto 94 g
    Essencias de Portugal + Saudade Massage Violet, 94 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Essencias de Portugal + Saudade Massage je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo eksfoliacijski učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte pri prhanju ali kopeli. Nekaj trenutkov masirajte. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • Essencias de Portugal + Saudade Massage Eucalyptus eksfoliacijsko milo za teto 94 g
    Essencias de Portugal + Saudade Massage Eucalyptus, 94 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Essencias de Portugal + Saudade Massage je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Aery Green Bamboo krema za roke 75 ml
    Aery Green Bamboo, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Aery Green Bamboo . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek
  • Aery Maroccan Rose tekoče milo za roke 500 ml
    Aery Maroccan Rose, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Aery Maroccan Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • feito brasil Ziriguidum pena za kopel 150 g
    feito brasil Ziriguidum, 150 g, Pene za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagala pena za prhanje feito brasil Ziriguidum . Medtem ko bo vaše čute razvajal njen privlačni vonj, bo vaše telo razvajala penasta tekstura. S kože učinkovito odstrani vse nečistoče, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta pena za prhanje postala nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo povzdignila v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši prijetno osvežuje pušča osvežujoč občutek
  • feito brasil Abre Alas meglica za telo za bleščeč sijaj odtenek Rose Gold 115 g
    feito brasil Abre Alas, 115 g, Pršila za telo za ženske, Olje za telo feito brasil Abre Alas vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hitro se vpija prijetno diši vidno mehča kožo ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Joanna Styling Effect lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem s keratinom 250 ml
    Joanna Styling Effect, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Joanna Styling Effect bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • My Flame Candle With Crystal Well Done Proud Of You dišeča sveča 11x6 cm
    My Flame Candle With Crystal Well Done Proud Of You, 11x6 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Candle With Crystal Well Done Proud Of You čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Message In A Bottle Who Said You Could Leave? dišeča sveča 9x5 cm
    My Flame Message In A Bottle Who Said You Could Leave?, 9x5 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Message In A Bottle Who Said You Could Leave? čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Candle With Bear Those We Love Stay In Our Hearts dišeča sveča 8x9 cm
    My Flame Candle With Bear Those We Love Stay In Our Hearts, 8x9 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Candle With Bear Those We Love Stay In Our Hearts čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Candle With Bear Sending You A Hug To Cope dišeča sveča 8x9 cm
    My Flame Candle With Bear Sending You A Hug To Cope, 8x9 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Candle With Bear Sending You A Hug To Cope čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Lavender & Cypress dišeča sveča 368 g
    Woodwick Lavender & Cypress, 368 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cypress čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • MYLAQ My Flakes Gold zlati lističi za nohte 0,2 g
    MYLAQ My Flakes Gold, 0,2 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši
  • Yankee Candle Vanilla Bean Espresso vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Vanilla Bean Espresso, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Vanilla Bean Espresso ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • My Flame Fig's Delight Friendship Is The Wine Of Life dišeča sveča 13x9 cm
    My Flame Fig's Delight Friendship Is The Wine Of Life, 13x9 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Fig's Delight Friendship Is The Wine Of Life čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma idealno kot darilo Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • My Flame Amber's Secret Lots Of Love dišeča sveča 8x9 cm
    My Flame Amber's Secret Lots Of Love, 8x9 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Amber's Secret Lots Of Love čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma idealno kot darilo Sestava: leseni stenj 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Mad Beauty Star Wars Death Star kroglica za kopel za v kad 130 g
    Mad Beauty Star Wars Death Star, 130 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mad Beauty Star Wars Death Star vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • My Flame Warm Cashmere Love The Life You Live. Live The Life You Love. dišeča sveča 9x10 cm
    My Flame Warm Cashmere Love The Life You Live. Live The Life You Love., 9x10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Warm Cashmere Love The Life You Live. Live The Life You Love. čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma cvetlična dišava idealno kot darilo Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Raspberry & Grapefruit dišeča sveča 264 g
    DW Home Signature Raspberry & Grapefruit, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Raspberry & Grapefruit čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Farmhouse Garden Mint & Verbena dišeča sveča 425 g
    DW Home Farmhouse Garden Mint & Verbena, 425 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: citrusna dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Collistar NOT Smooth Base gladilna podlaga za pod tekoči puder 30 ml
    Collistar NOT Smooth Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Collistar NOT Smooth Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice povečuje odpornost ličenja mehča izdelek je hipoalergen kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na predhodno očiščen in z nego obraza oskrbljen obraz. Pustite, da se vpije, ne brišite. Nato nadaljujte z nanosom svojega priljubljenega tekočega pudra.
  • Max Factor Lipfinity Lip Colour dolgoobstojna šminka z balzamom odtenek 190 Indulgent 4,2 g
    Max Factor Lipfinity Lip Colour, 4,2 g, Ustnice za ženske, Šminka Max Factor Lipfinity Lip Colour bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija dolgotrajen učinek vlaži in neguje ustnice ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Kallos Silk maska za suhe in občutljive lase 1000 ml
    Kallos Silk, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Silk predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Lalique Amethyst parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Amethyst, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Lalique Amethyst povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair maska za poškodovane lase 300 ml
    Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair, 300 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dove Deeply Nourishing intenzivni losjon za telo 400 ml
    Dove Deeply Nourishing, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Deeply Nourishing bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold lak za lase za fleksibilno učvrstitev 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Dermedic Sunbrella hladilni balzam po sončenju 200 g
    Dermedic Sunbrella, 200 g, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo obnavlja zaščitno bariero kože pomirja kožo po sončenju kožo pušča žametno mehko na dotik daje občutek svežine ima hladilni učinek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 20 odtenek B 90 Ebony 25 ml
    Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože kožo matira izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Brazil Keratin Bio Volume Conditioner balzam za volumen 300 ml
    Brazil Keratin Bio Volume Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Bio Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Sweet Tobacco Leaves dišeča sveča Milkbottle 227 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Sweet Tobacco Leaves, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Sweet Tobacco Leaves čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma začinjena aroma dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: 100-% naravne sestavine z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska brez vsebnosti GSO ne vsebuje parafina bombažni stenj stenj brez svinca Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Wet n Wild Wild Shine visoko prekriven lak za nohte odtenek Burgundy Frost 12.3 ml
    Wet n Wild Wild Shine, 12,3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Wet n Wild Wild Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Barry M That's Swell! sijaj za ustnice za večji volumen odtenek Clear 2,5 ml
    Barry M That's Swell!, 2,5 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Barry M That's Swell! vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen popolno izriše ustnice rahlo obarva ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Joico Defy Damage zaščitni balzam za poškodovane lase 250 ml
    Joico Defy Damage, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Joico Defy Damage zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • MEDIBLANC Interdental Pick-brush Angle medzobna ščetka 6 ks 0,7 mm Yellow 6 kos
    MEDIBLANC Interdental Pick-brush Angle, 6 kos, Medzobne ščetke za moške, Medzobna ščetka MEDIBLANC Interdental Pick-brush Angle je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora preprečuje vnetje dlesni in zadah iz ust čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo zmanjšuje tveganje za nastanek zobnega kariesa zagotavlja preventivo proti paradontozi Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • Masaki Matsushima Matsu Sunshine parfumska voda za ženske 40 ml
    Masaki Matsushima Matsu Sunshine, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Masaki Matsushima Matsu Sunshine , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • GK Hair The Best gladilna krema za lase 300 ml
    GK Hair The Best, 300 ml, Maske za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Kringle Candle Christmas Coal dišeča sveča 411 g
    Kringle Candle Christmas Coal, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Christmas Coal čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma orientalska aroma topla dišava čisto gorenje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Physicians Formula Butter Glow korektor in osvetljevalec z aplikatorjem odtenek Light 5,6 ml
    Physicians Formula Butter Glow, 5,6 ml, Korektorji za ženske, Korektor Physicians Formula Butter Glow prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura enostavno se nanaša izenačuje odtenek kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.
  • NAYANA Hair Growth balzam za pospeševanje rasti las 400 ml
    NAYANA Hair Growth, 400 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase NAYANA Hair Growth zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani obnavlja lasna vlakna celi in gladi površino las lase regenerira neguje konice las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Brelil Professional Smoothing Shampoo šampon za glajenje las za neobvladljive lase 300 ml
    Brelil Professional Smoothing Shampoo, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brelil Professional Smoothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: gladi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • NYX Professional Makeup Halloween Cirque Du Tricks Jumbo Lashes umetne trepalnice vrsta 02 Bewitched
    NYX Professional Makeup Halloween Cirque Du Tricks Jumbo Lashes, Umetne trepalnice za ženske, Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice NYX Professional Makeup Halloween Cirque Du Tricks Jumbo Lashes vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled takoj poudarijo vsako ličenje zelo enostavno nanašanje idealne predvsem za posebne dogodke lepilo za trepalnice ni priloženo
  • Spokar XM medzobne ščetke 0,5 mm 6 kos
    Spokar XM, 6 kos, Medzobne ščetke uniseks, Medzobna ščetka Spokar XM je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora zagotavlja enostavno uporabo povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora izdelek je primeren tudi za uporabo na implantatih, zobnih aparatih in mostičkih Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • emi Sweet Poison parfumirani losjon za telo 300 ml
    emi Sweet Poison, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo emi Sweet Poison vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • NeoNail You're a Goddess gel lak za nohte odtenek Don't Hide 7,2 ml
    NeoNail You're a Goddess, 7,2 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte NeoNail You're a Goddess vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek uporabljajte samo skupaj z LED lučko
  • Gabriella Salvete Lip Plumper vlažilni sijaj za ustnice odtenek 02 9 ml
    Gabriella Salvete Lip Plumper, 9 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Gabriella Salvete Lip Plumper vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna. Po potrebi ponovite.
  • feito brasil Lagarteando Facelra belilna krema 100 g
    feito brasil Lagarteando Facelra, 100 g, Kreme za telo za ženske
  • Woodwick Santal Myrrh dišeča sveča 85 g
    Woodwick Santal Myrrh, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Santal Myrrh čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • ARMODD Squarz 12 Ultimate Titan pametna ura barva Metal 1 kos
    ARMODD Squarz 12 Ultimate Titan, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Spremljajte svojo dnevno telesno dejavnost in biometrične podatke ter sledite svoji uspešnosti. Pametna ura ARMODD Squarz 12 Ultimate Titan je odličen dodatek za spremljanje zdravega življenjskega sloga. Lastnosti: moderen dizajn barvni zaslon kovinsko ohišje obvestila iz telefona mobilna aplikacija meri srčni utrip spremljanje spanja meri krvni tlak meri nasičenosti krvi s kisikom števec korakov Bluetooth prikaže porabljene kalorije zbira in analizira podatke med športno dejavnostjo funkcija predvajanje glasbe spremlja menstrualni cikel zamenljiv pašček Vsebina seta: Armodd Squarz 12 Ultimate Titan magnetni polnilni kabel
  • Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream podlaga za šminko 15 ml
    Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream, 15 ml, Podlage in fiksatorji za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Elizabeth Arden Advanced Lip–Fix Cream razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke zmanjšuje pojav drobnih gubic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • feito brasil Sessao Romance pena za kopel 250 ml
    feito brasil Sessao Romance, 250 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel feito brasil Sessao Romance zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Kallos KJMN Volume šampon za volumen 500 ml
    Kallos KJMN Volume, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Lanvin Marry Me! parfumska voda za ženske 50 ml
    Lanvin Marry Me!, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Lanvin Marry Me! vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen ultra tanek flomaster za oči odtenek 16 Noir 0.8 ml
    Bourjois Liner Feutre, 0.8 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Bourjois Liner Feutre poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Nudestix Gel Color univerzalni svinčnik za ustnice in lica odtenek Rebel 2,8 g
    Nudestix Gel Color, 2,8 g, šminke za ustnice za ženske, Lastnosti: ustnicam daje blag lesk licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo dolgotrajen učinek enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek
  • Mesauda Milano Brush velik čopič za senčila vrsta E03 1 kos
    Mesauda Milano Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Mesauda Milano Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Stila Cosmetics Stay All Day samodejni svinčnik za oči Damsel 0,28 g
    Stila Cosmetics Stay All Day, 0,28 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Stila Cosmetics Stay All Day poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh