Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Albiva ECM Advanced Repair Lift & Firm Moisturiser vlažilna krema za obraz z učinkom liftinga nadomestno polnilo 50 ml
    Albiva ECM Advanced Repair Lift & Firm Moisturiser, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Albiva ECM Advanced Repair Lift & Firm Moisturiser bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être balzam za prhanje 200 ml
    Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps piling za telo z izvlečkom mandljev 200 ml
    Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Payot My Payot Stick Teinté Défatigant Regard vlažilna in regeneracijska paličica za osvežitev utrujenih oči 4,5 g
    Payot My Payot Stick Teinté Défatigant Regard, 4,5 g, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Payot My Payot Stick Teinté Défatigant Regard poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: osvetljuje in mehča površino kože nudi potrebno vlaženje in hranila ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Payot My Payot Sérum Vitaminée Éclat posvetlitveni serum za obraz z vitaminom C 30 ml
    Payot My Payot Sérum Vitaminée Éclat, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Payot My Payot Sérum Vitaminée Éclat bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman dišeča sveča polnilna 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Sestava: netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka dišeča sveča polnilna 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma Sestava: netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Rimmel ScandalEyes Volume On Demand voluminozna maskara odtenek 002 Black Brown 12 ml
    Rimmel ScandalEyes Volume On Demand, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel ScandalEyes Volume On Demand daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem posamezno loči vsako trepalnico poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • MEDIBLANC Interdental Pick-brush dentalni zobotrebci 48 kos
    MEDIBLANC Interdental Pick-brush, 48 kos, Medzobne ščetke uniseks, Medzobna ščetka MEDIBLANC Interdental Pick-brush je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora preprečuje vnetje dlesni in zadah iz ust čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • Kallos Gogo regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Gogo predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos KJMN Nourishing hranilni šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos KJMN Nourishing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Nourishing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Embryolisse Cleansers and Make-up Removers micelarna čistilna voda 100 ml
    Embryolisse Cleansers and Make-up Removers, 100 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Embryolisse Cleansers and Make-up Removers . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bourjois Volume Reveal voluminozna maskara z ogledalom odtenek 23 Waterproof Black 7.5 ml
    Bourjois Volume Reveal, 7.5 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Reveal daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo ne lepi trepalnic čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen flomaster za oči odtenek 011 Noir 0.8 ml
    Bourjois Liner Feutre, 0.8 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Bourjois Liner Feutre poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Chopard Cašmir parfumska voda za ženske 100 ml
    Chopard Cašmir, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Chopard Cašmir . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Ambientair Lacrosse Pompelmo dišavno olje 15 ml
    Ambientair Lacrosse Pompelmo, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Ambientair Lacrosse Pompelmo je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sladka aroma več možnosti sproščanja olja Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Pani Walewska White dezodorant v pršilu 90 ml
    Pani Walewska White, 90 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Pani Walewska White prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Elizabeth Arden Eight Hour hranilni balzam za ustnice SPF 20 14.8 ml
    Elizabeth Arden Eight Hour, 14.8 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Elizabeth Arden Eight Hour je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke globinsko vlaži in intenzivno hrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Castelbel Portus Cale Rosé Blush gel za prhanje za roke in telo 300 ml
    Castelbel Portus Cale Rosé Blush, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Castelbel Portus Cale skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Olival Green Coffee lahka dnevna krema proti znakom staranja 50 ml
    Olival Green Coffee, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Olival Green Coffee vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Natucain x IB Sprunchie elastika za lase 1 kos
    Natucain x IB Sprunchie, 1 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Natucain x IB Sprunchie zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Bakel Jalu-3D zdravilna nega s hialuronsko kislino 40 kos
    Bakel Jalu-3D, 40 kos, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Bakel Jalu-3D bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije vidno izboljšuje stanje kože
  • feito brasil Cocais piling za telo 200 g
    feito brasil Cocais, 200 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo feito brasil Cocais bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Kallos Mango vlažilni šampon za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
    Kallos Mango, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Mango učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Payot Pâte Grise Stylo Duo Purifiant Correcteur prekrivni korektor za redukcijo nepopolnosti 2x3 ml
    Payot Pâte Grise Stylo Duo Purifiant Correcteur, 2x3 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Payot Pâte Grise Stylo Duo Purifiant Correcteur poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože lokalno neguje znake težavne kože vidno izboljšuje stanje kože zmanjšuje nastajanje mozoljev Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Super Shield zaščitno stiling pršilo za lase 300 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Super Shield, 300 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Osis+ Super Shield daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las bori se proti kodranju omogoča enostavno razčesavanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody pršilo za oblikovanje las 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: naravno utrjuje predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las povečuje volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up pršilo za volumen 300 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up, 300 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: ne lepi las in jih ne obremenjuje lasem daje volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner pršilo za zaščito las pred vročino 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna zagotavlja lahko utrjevanje preprečuje lomljenje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Session lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Session, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Session bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje lase ščiti pred vlago Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Jeanne en Provence Almond tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Jeanne en Provence Almond, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Jeanne en Provence Almond nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: neguje kožo rok
  • 54 Celsius Twist Black sveča 270 g
    54 Celsius Twist Black, 270 g, Dekorativne sveče Dišave za dom, Vnesite več sloga v katerokoli sobo in poskrbite za kanček udobnejše bivanje. Dekorativna svečka 54 Celsius Twist Black vam bo na enostaven in eleganten način pomagala doma ustvariti prijetnejše vzdušje. Lastnosti: idealno kot darilo lep dodatek za vsako notranjost plamen svečke ustvari prijetno mehko svetlobo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Elizabeth Arden Prevage serum za rast za trepalnice in obrvi 4 ml
    Elizabeth Arden Prevage, 4 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Elizabeth Arden Prevage bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto krepi in hrani trepalnice Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • Yankee Candle Lilac Blossoms vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Lilac Blossoms, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Lilac Blossoms ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Watercolour Skies vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Watercolour Skies, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Watercolour Skies ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle White Gardenia vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle White Gardenia, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle White Gardenia ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • feito brasil Ziriguidum vlažilna krema za telo 180 g
    feito brasil Ziriguidum, 180 g, Kreme za telo za ženske, Krema za telo feito brasil Ziriguidum neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Collistar NOT Game Changer pH balzam za ustnice s prilagodljivo barvo z gelasto teksturo 6,5 ml
    Collistar NOT Game Changer, 6,5 ml, rdečila za lica za moške, Rdečilo Collistar NOT Game Changer daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: prilagodi se tonu kože osvetljuje ima prijetno gladko, lahko teksturo licem daje zdravo barvo Navodilo za uporabo: Lahko nanašate na lica, očesne veke in ustnice.
  • Collistar NOT Butter Mask regeneracijska in vlažilna maska za obraz 10 ml
    Collistar NOT Butter Mask, 10 ml, Maske za ustnice za ženske, Tudi vaše ustnice si zaslužijo posebno nego. Maska za ustnice Collistar NOT nudi potrebno vlaženje in poskrbi za naravno lepe ustnice. Lastnosti: primerno za občutljivo kožo ima pomirjajoče učinke intenzivno regenerira krepi zaščitno bariero odpravlja suhe in razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Collistar NOT Granita Scrub piling za ustnice 12 ml
    Collistar NOT Granita Scrub, 12 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice Collistar NOT zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: glajenje neenakomerne teksture kože eksfoliacijski učinek zmanjšuje pojav drobnih gubic gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice. S prstnimi konicami nežno pomanite ali premasirajte. Preostanek pilinga sperite ali odstranite z navlaženo vatno blazinico.
  • Collistar NOT Glow Base posvetlitvena podlaga za make-up 30 ml
    Collistar NOT Glow Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Collistar NOT popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje zapolnjuje pore Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bielenda Youth Therapy dnevna lifting krema proti gubam 50+ 50 ml
    Bielenda Youth Therapy, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Youth Therapy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen flomaster za oči 24 ur odtenek Ultra Black 0.8 ml
    Bourjois Liner Feutre, 0,8 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Bourjois Liner Feutre poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Mustela Maternité balzam za bradavice 30 ml
    Mustela Maternité, 30 ml, Nega prsi za ženske, Pripravek Mustela Maternité napenja kožo oprsja in vaš dekolte bo tako deloval bolj čvrsto. Lastnosti: obnavlja globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Payot Nue Gelée D'huile Exfoliante čistilni piling gel z oljem 50 ml
    Payot Nue Gelée D'huile Exfoliante, 50 ml, Pilingi za obraz za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Payot Nue Gelée D'huile Exfoliante. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz ne suši kože gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Payot My Period La Cure intenzivni tretma proti nepravilnostim na koži 9x1,5 ml
    Payot My Period La Cure, 9x1,5 ml, Serumi za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Payot My Period La Cure ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Lastnosti: za popolno nego obraza deluje proti nepopolnostim osvetljuje zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Payot Nutricia Crème Confort Nourrissante vlažilna krema za obraz za suho kožo 50 ml
    Payot Nutricia Crème Confort Nourrissante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot Nutricia Crème Confort Nourrissante bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermedic Capilarte šampon proti prhljaju 300 ml
    Dermedic Capilarte, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dermedic Capilarte učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • THD Nature Legni E Spezie aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Nature Legni E Spezie, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Nature Legni E Spezie prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Apis Natural Cosmetics Trichological Care nežen balzam za prehrano in hidracijo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Trichological Care, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Apis Natural Cosmetics Trichological Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sylveco Hair Care balzam za glajenje las 300 ml
    Sylveco Hair Care, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sylveco Hair Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Milk šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos Milk, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Milk učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • SEASONS Carry Handle White pašček za aroma difuzor 26 cm
    SEASONS Carry Handle White, 26 cm, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom
  • Mad Beauty Mickey Mouse kozmetični trak za glavo 1 kos
    Mad Beauty Mickey Mouse, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase Mad Beauty Mickey Mouse zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko drži na svojem mestu igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry vlažilni tonik v pršilu 200 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bielenda Eco Sorbet Raspberry. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo ohranja uravnotežen pH v koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Clean Skin Expert pomirjajoča micelarna voda 400 ml
    Bielenda Clean Skin Expert, 400 ml, Čiščenje obraza uniseks, Micelarna voda Bielenda Clean Skin Expert zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • UXI BEAUTY Everlasting Eye & Brow Kit set za ličenje Moccachino
    UXI BEAUTY Everlasting Eye & Brow Kit, Tekoče črtalo za oči za ženske, Vsebina seta: Black tekoče črtalo za oči Maskaro za volumen in definicijo trepalnic 12 ml Moccachino dolgoobstojni gel za obrvi 4 ml
  • Mesauda Milano Accessories srednji čopič za senčila za oči E04 1 kos
    Mesauda Milano Accessories, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Mesauda Milano Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: je primeren za pudraste izdelke poenostavlja nanašanje senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Payot Herbier Roll-On Défatigant Regard roll-on za predel okoli oči proti gubam okoli oči 15 ml
    Payot Herbier Roll-On Défatigant Regard, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Payot Herbier Roll-On Défatigant Regard odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi zapolnjuje gubice in linije Intenzivno hrani območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Payot Herbier Pain Nettoyant Visage Et Corps À L'huile Essentielle De Cyprès trdo milo za obraz in telo 85 g
    Payot Herbier Pain Nettoyant Visage Et Corps À L'huile Essentielle De Cyprès, 85 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Payot Herbier Pain Nettoyant Visage Et Corps À L'huile Essentielle De Cyprès je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži pomirja draženje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Payot Nue Eau Micellaire Démaquillante čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil nadomestno polnilo 200 ml
    Payot Nue Eau Micellaire Démaquillante, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Payot Nue Eau Micellaire Démaquillante. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke nežno napenja kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up matirajoča pasta 100 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up, 100 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Pasta za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: srednje utrjevanje pričeski doda teksturo in obliko ne obremenjuje las enostavno se spira lasem zagotavlja mat učinek Sestava: vegan Navodilo za uporabo: Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Air Whip pena za lase z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Air Whip, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Osis+ Air Whip daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase ščiti lase pri toplotnem oblikovanju zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Grip pena za lase ultra močna fiksacija 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Grip, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Osis+ Grip daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ščiti lase pri toplotnem oblikovanju dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete krepi naravni sijaj las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Physicians Formula Mineral Glow 8 g
    Physicians Formula Mineral Glow, 8 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Physicians Formula Mineral Glow daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: rahlo poudari izbrane dele obraza bleščeč učinek koži zagotavlja svežost izpostavi naravno privlačnost obraza koži zagotavlja spočit in sproščen videz Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Flawless Finishing Touch Salon Nails Replacement Heads nadomestni nastavki for Finishing Touch Salon Nails 6 kos
    Flawless Finishing Touch Salon Nails Replacement Heads, 6 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek Flawless Finishing Touch Salon Nails Replacement Heads vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Lastnosti: gladi površino nohtov odstranjuje suho, ostro in grobo kožico okoli nohtov fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov
  • BodyBoom FaceBoom čistilna micelarna voda 500 ml
    BodyBoom FaceBoom, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda BodyBoom FaceBoom . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila neguje in obnavlja prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • BodyBoom FaceBoom vlažilna krema za obraz 50 ml
    BodyBoom FaceBoom, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BodyBoom FaceBoom bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • BodyBoom FaceBoom čistilni piling 50 g
    BodyBoom FaceBoom, 50 g, Čistilni pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling BodyBoom FaceBoom . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple mamljiv gel za prhanje 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Melon & Pineapple, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Bielenda Vegan Smoothie je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry pomirjujoči vlažilni serum 30 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Eco Sorbet Raspberry bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Teatro Fragranze Diamante pršilo za dom 100 ml
    Teatro Fragranze Diamante, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Diamante z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold pena za lase za naravno fiksacijo 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko krepi naravni sijaj las dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor kremasta maska za zmanjšanje znakov staranja 8 g
    Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor, 8 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana vlažilni balzam za telo 400 ml
    Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bielenda Vegan Smoothie Watermelon + Banana bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Orientana Hello Daktyl hranilna krema za obraz in predel okoli oči 40 ml
    Orientana Hello Daktyl, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orientana Hello Daktyl vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja obnavlja kožno bariero globinsko hrani Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Payot Harmony Serum posvetlitveni korekcijski serum proti pigmentnim madežem z vitaminom C 30 ml
    Payot Harmony Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Payot Harmony Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach vlažilna in hranilna krema 50 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Eco Sorbet Peach bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bielenda Eco Sorbet Pineapple vlažilna in posvetlitvena krema za obraz 50 ml
    Bielenda Eco Sorbet Pineapple, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Eco Sorbet Pineapple bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Light Lemongrass aroma difuzor s polnilom 50 ml
    We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Light Lemongrass, 50 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Light Lemongrass prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Warm Winter aroma difuzor s polnilom 50 ml
    We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Warm Winter, 50 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor We Love The Planet You Love Natural Fresh Air Warm Winter prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma topla dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Kallos Caviar obnovitveni šampon s kaviarjem 1000 ml
    Kallos Caviar, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Caviar učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Face Serum serum za obraz za podaljševanje porjavelosti 30 ml
    Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Face Serum, 30 ml, Izdelki po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Face Serum bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki pomaga pri obnovi kože pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem podaljšuje trajanje porjavelosti Navodilo za uporabo: Nanašajte v zadostni količini na čisto kožo, ki je bila izpostavljena sončnim žarkom. Uporabljajte na obrazu, vratu in dekolteju.
  • Lalique de Lalique parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique de Lalique, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Lalique de Lalique je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden Ceramide vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Elizabeth Arden Ceramide, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Elizabeth Arden Ceramide se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži koži daje prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kallos Blueberry obnovitveni šampon za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
    Kallos Blueberry, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Blueberry učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Cherry vlažilni šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos Cherry, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Cherry učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach vlažilni in hranilni serum 30 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Eco Sorbet Peach bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto odstranjuje znake utrujenosti Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach micelarna čistilna pena 150 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Eco Sorbet pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Ne spirajte.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Eco Sorbet Peach. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor regeneracijski serum proti gubam 30 g
    Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor, 30 g, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Golden Ceramides regeneracijska lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Golden Ceramides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Golden Ceramides bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja kožno bariero koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Brazil Keratin Marula Organic Conditioner balzam s keratinom 300 ml
    Brazil Keratin Marula Organic Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Marula Organic zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wax Design Deer Red aroma difuzor 150 ml
    Wax Design Deer Red, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Wax Design Deer Red prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • FlosLek Laboratorium GREEN for skin vlažilna dnevna krema SPF 15 50 ml
    FlosLek Laboratorium GREEN for skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz FlosLek Laboratorium GREEN for skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh