Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kevin Murphy Angel Crystal maska za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Kevin Murphy Angel Crystal, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kevin Murphy Angel Crystal predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna nevtralizira rumene odtenke v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5 šampon za neobvladljive lase 200 ml
    Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las krepi lasna vlakna gladi lasna vlakna lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revolution Skincare Eye Cream Toning krema za osvetljevanje predela okoli oči 9 ml
    Revolution Skincare Eye Cream Toning, 9 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revolution Skincare Eye Cream neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Xémose Soothing Eye Contour Care pomirjajoča krema za predel okoli oči za suho in atopično kožo 15 ml
    Uriage Xémose Soothing Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Uriage Xémose neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS pršilo za takojšnje pomirjanje občutka srbenja 200 ml
    Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist, 200 ml, Meglice za obraz za ženske, Pršilo za telo Uriage Xémose zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Moroccanoil Color Care vijoličen toniran šampon za blond lase 200 ml
    Moroccanoil Color Care, 200 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Šampon za toniranje Moroccanoil Color Care vašim lasem začasno nudi blag barvni odtenek, vi pa lahko brez obveznosti uživate v drugačni pričeski. Lastnosti: nevtralizira neželene rumene tone v blond laseh lase navlaži lase naredi mehke in nahranjene Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase in pustite delovati. Nato temeljito sperite.
  • Dermalogica Active Clearing Retinol Clearing Oil oljna nega za noč 30 ml
    Dermalogica Active Clearing Retinol Clearing Oil, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dermalogica Active Clearing Retinol Clearing Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože lepša in gladi nepopolnosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Dermalogica Biolumin-C posvetlitveni serum z vitaminom C 30 ml
    Dermalogica Biolumin-C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Dermalogica Biolumin-C je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost osvetljuje krepi konture obraza Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Conditioning Body Wash mehčalni gel za prhanje 295 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Conditioning Body Wash, 295 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermalogica Daily Skin Health Set Conditioning Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Yon-Ka Age Correction Elastine Jour gladilna dnevna krema 50 ml
    Yon-Ka Age Correction Elastine Jour, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Correction Elastine Jour bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • MAC Cosmetics Lip Scrubtious piling za ustnice odtenek Candied Nectar 14 ml
    MAC Cosmetics Lip Scrubtious, 14 ml, Pilingi za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice MAC Cosmetics Lip Scrubtious zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnice pušča voljne in žametno mehke dermatološko testirano ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Po potrebi ponovite. Nato temeljito sperite.
  • Yon-Ka Age Correction Time Resist dnevna krema za obraz proti staranju 50 ml
    Yon-Ka Age Correction Time Resist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Correction Time Resist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Klorane Peony pomirjevalni serum za pomirjanje občutljivega in razdraženega lasišča 100 ml
    Klorane Peony, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Klorane Peony lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče lasem zagotavlja novo moč Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase. Ne spirajte.
  • Yon-Ka Age Defense Nude Perfect Fluide antioksidacijski zaščitni fluid za popolno polt 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Nude Perfect Fluide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Ne spirajte.
  • TIGI Bed Head Some Like it Hot pršilo za toplotno oblikovanje las 100 ml
    TIGI Bed Head Some Like it Hot, 100 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las TIGI Bed Head zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash gel za moker videz 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: moker učinek s sijajem ne lepi las in se enostavno razčesava za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit, 7 kos, Manikura in pilice za ženske, Izdelek bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small Coarse 1 kos Large Coarse 1 kos Small Body 2 kos Large Body 2 kos Filter 1 kos Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Sensitive Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Sensitive Kit, 7 kos, Čiščenje obraza za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Ultra Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Very Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča gladko in svežo nežno masira obraz Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Pyunkang Yul Essence Toner esencialni pomirjevalni tonik z vlažilnim učinkom 200 ml
    Pyunkang Yul Essence Toner, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Pyunkang Yul Essence Toner bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo obnavlja kožo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Pyunkang Yul Nutrition Cream hranilna krema za obraz 100 ml
    Pyunkang Yul Nutrition Cream, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Pyunkang Yul Nutrition vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pyunkang Yul Moisture Cream vlažilna krema za obraz 100 ml
    Pyunkang Yul Moisture Cream, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Pyunkang Yul Moisture vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pyunkang Yul Cleansing Foam globinsko čistilna pena za razširjene pore 150 ml
    Pyunkang Yul Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Pyunkang Yul Cleansing Foam je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži deluje regeneracijsko nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls maska za glajenje las za valovite in kodraste lase 150 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls čistilni balzam za valovite in kodraste lase 1000 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Embryolisse Nourishing Cares pomirjajoča in hranilna krema za roke 50 ml
    Embryolisse Nourishing Cares, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Embryolisse Nourishing Cares . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves vlažilni šampon za valovite lase 1000 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves, 1000 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Real Techniques Cleanse krtačka za čiščenje čopičev 1 kos
    Real Techniques Cleanse, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Izdelek Real Techniques Cleanse ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Lastnosti: temeljito čisti čopiče Navodilo za uporabo: Uporabite skupaj z vašim običajnim pripravkom za temeljito čiščenje čopičev.
  • Wella Professionals Eimi Soft Twirl stiling pena za definicijo in obliko pričeske 200 ml
    Wella Professionals Eimi Soft Twirl, 200 ml, Pene za lase za ženske, Lastnosti: zagotavlja prožnost las zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli organski trdi šampon 100 g
    Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli, 100 g, Trdi šamponi za ženske, Šampon Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Real Techniques Flawless Base Set set čopičev 4 kos
    Real Techniques Flawless Base Set, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Real Techniques Flawless Base Set vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za konture 1 kos čopič za detajle 1 kos čopič za puder 1 kos čopič za make-up 1 kos etui za šminko 1 kos Lastnosti: popoln za dnevno in večerno ličenje za popoln videz cel dan za natančno nanašanje ličil odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Real Techniques Expert Concealer čopič za korektor 1 kos
    Real Techniques Expert Concealer, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Real Techniques Expert Concealer bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Wella Professionals Eimi Curl Shaper gelasta krema za volumen od korenin 150 ml
    Wella Professionals Eimi Curl Shaper, 150 ml, Geli za lase za ženske, Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Holika Holika Prime Youth Black Snail intenzivna hidrogelna maska 25 g
    Holika Holika Prime Youth Black Snail, 25 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Prime Youth Black Snail bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves vlažilno pršilo za lase za valovite lase 150 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Wella Professionals Nutricurls zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: gladi površino las preprečuje zapletanje las zagotavlja gladke in voljne lase doda lasem naraven sijaj Navodilo za uporabo: Nanašajte na mokre ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Shiseido Generic Skincare Deep Cleansing Foam globinsko čistilna pena za mastno in problematično kožo 125 ml
    Shiseido Generic Skincare Deep Cleansing Foam, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Shiseido Generic Skincare pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Shiseido Generic Skincare Treatment Softener Enriched vlažilna voda za obraz za normalno do suho kožo 150 ml
    Shiseido Generic Skincare Treatment Softener Enriched, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • NYX Professional Makeup Worth The Hype maskara odtenek 01 Black 7 ml
    NYX Professional Makeup Worth The Hype, 7 ml, maskare za ženske, Maskara NYX Professional Makeup Worth The Hype daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • NYX Professional Makeup Pro Brush ploščat čopič za make-up 1 kos
    NYX Professional Makeup Pro Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič NYX Professional Makeup Pro Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • NYX Professional Makeup Pro Dual čopič za oblikovanje obrvi 1 kos
    NYX Professional Makeup Pro Dual, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči NYX Professional Makeup Pro Dual je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči za suho in mokro uporabo pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • NYX Professional Makeup Pro Brush čopič za oblikovanje obrvi 1 kos
    NYX Professional Makeup Pro Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči NYX Professional Makeup Pro Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: za potovanja in torbico za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Del s krtačko uporabljajte za urejanje obrvi ali za odstranjevanje presežne barve. Glavniček uporabljajte za nanos maskare, z razčesavanjem ločite trepalnice in se znebite morebitnih kosmov.
  • Juvena Miracle regeneracijska krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 20 ml
    Juvena Miracle, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Juvena Miracle se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Shu Uemura Ultimate Reset balzam za kemično obdelane, beljene ali poškodovane lase 250 ml
    Shu Uemura Ultimate Reset, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Shu Uemura Ultimate Reset zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kringle Candle Gold & Cashmere dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Gold & Cashmere, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Gold & Cashmere čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: citrusna dišava lesna dišava sladka aroma topla dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wella Professionals Wellaplex regeneracijska in krepilna kura za barvane lase in lase s prameni 100 ml
    Wella Professionals Wellaplex, 100 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Wellaplex predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Erborian Ginseng Royal gladilna krema za obraz za korekcijo znakov staranja 50 ml
    Erborian Ginseng Royal, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost
  • Philips StyleCare Essential BHH880/00 krtača za likanje las za lase BHH880/00 1 kos
    Philips StyleCare Essential BHH880/00, 1 kos, Krtača za ravnanje las za ženske, Krtača za likanje las Philips StyleCare Essential BHH880/00 je idealen pomočnik za hitro in enostavno urejanje las. Z enim samim potegom zgladi lase in jih hkrati krtači. Lastnosti: gladi in ravna lase omogoča hitro oblikovanje las možnost uravnavanja temperature Navodilo za uporabo: Krtačo prižgite in počasi razčešite pramene las. Z drsečimi gibi se premikajte od korenin pa vse do konic.
  • Country Candle Lemon Lavender čajna sveča 42 g
    Country Candle Lemon Lavender, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Lemon Lavender dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: zeliščna aroma citrusna dišava sveža dišava Sestava: obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera pomirjevalna in vlažilna maska z aloe vero kos
    Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera, kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Sheet Mask Aloe Vera bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ encimski piling 75 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Eveline Cosmetics FaceMed+ za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert pomlajevalna maska 3v1 7 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Gold Lift Expert bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ščiti kožo pred prostimi radikali osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional gel nadlak za nohte 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil dolgoobstojni svinčnik za oči s šilčkom odtenek Black 1 g
    Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil, 1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Precise Brush Liner tekoče črtalo v peresu odtenek Black 6 ml
    Eveline Cosmetics Precise Brush Liner, 6 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Precise Brush Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • âme pure Repair & Reverse zaščitna meglica za obraz proti zunanjim vplivom 100 ml
    âme pure Repair & Reverse, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz âme pure Repair & Reverse . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože koži daje prožnost ima antioksidacijske učinke krepi strukturo kože make up bo trajal dlje Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Equa Active Posoda za vodo Berry 550 ml
    Equa Active, 550 ml, Fitnes oprema za moške, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Equa Active vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: idealna za trening in potovanja pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine enostavno vzdrževanje in čiščenje trendovski dizajn Sestava: steklo
  • Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier parfumska voda za ženske 50 ml
    Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Teatro Fragranze Incenso Imperiale nadomestno polnilo za aroma difuzor (Imperial Oud) 500 ml
    Teatro Fragranze Incenso Imperiale, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Incenso Imperiale spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • La Roche-Posay Effaclar A.I. lokalna nega proti nepravilnostim na aknasti koži 15 ml
    La Roche-Posay Effaclar A.I., 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega La Roche-Posay Effaclar A.I. poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima regeneracijske učinke bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Christina Aguilera Violet Noir parfumska voda za ženske 30 ml
    Christina Aguilera Violet Noir, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Christina Aguilera Violet Noir bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Wilkinson Sword Intuition Variety Edition set za britje za ženske kos
    Wilkinson Sword Intuition Variety Edition, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition Variety Edition je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Vsebina seta: brivnik Ultra Moisture nadomestne glave 3 kos Dry Skin Island Berry Lastnosti: doseže tudi težko dostopna mesta zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate glava strojčka je zamenljiva Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Weleda Skin Food univerzalna hranilna krema z zelišči za zelo suho kožo 30 ml
    Weleda Skin Food, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za telo Weleda Skin Food neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Jeanne en Provence Jasmin Secret je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Rose Envoûtante . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Jeanne en Provence Rose Envoûtante je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante vlažilni losjon za telo 250 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Jeanne en Provence Rose Envoûtante , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Shiseido Adenogen Hair Energizing Shampoo energijski šampon za pospeševanje rasti las 220 ml
    Shiseido Adenogen Hair Energizing Shampoo, 220 ml, Šamponi za ženske, Šampon Shiseido Adenogen Hair Energizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Shiseido Yane Hake Precision Eye Brush čopič za obrvi in oči 1 kos
    Shiseido Yane Hake Precision Eye Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Shiseido Yane Hake Precision Eye Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa je primeren za pudraste izdelke odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Max Factor Kohl Kajal Liner kajal svinčnik za oči odtenek 001 Black 5 g
    Max Factor Kohl Kajal Liner, 5 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Max Factor Kohl Kajal Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • NYX Professional Makeup #thisiseverything balzam za ustnice odtenek 01 12 g
    NYX Professional Makeup #thisiseverything, 12 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice NYX Professional Makeup thisiseverything je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Loewe Aire toaletna voda za ženske 100 ml
    Loewe Aire, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Loewe Aire vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • NYX Professional Makeup Glitter Goals podlaga za pod bleščice odtenek 01 Glitter Primer 10 ml
    NYX Professional Makeup Glitter Goals, 10 ml, Podlaga za senčila za ženske, Podlaga za senčila NYX Professional Makeup Glitter Goals podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost. Lastnosti: temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil ne suši kože poenostavlja ličenje oči preprečuje zlivanje senčil za oči podaljšuje popoln videz ličil za oči Navodilo za uporabo: Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.
  • Phytorelax Laboratories Keratina obnovitveni šampon s keratinom za poškodovane lase 250 ml
    Phytorelax Laboratories Keratina, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Phytorelax Laboratories Keratina učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase zmanjšuje lomljivost las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Natural Mediterranean Bergamot dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Mediterranean Bergamot, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mediterranean Bergamot je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava začinjena aroma domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Mineral Gold dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Mineral Gold, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Mineral Gold je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • NeoStrata Defend Defend Sheer Physical Protection mineralni zaščitni fluid za obraz SPF 50 50 ml
    NeoStrata Defend Defend Sheer Physical Protection, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Pripravek NeoStrata Defend bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Phytorelax Laboratories Keratina regeneracijsko mleko s keratinom 250 ml
    Phytorelax Laboratories Keratina, 250 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Phytorelax Laboratories Keratina daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne preprečuje cepljenje konic lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Armani My Way parfumska voda polnilna za ženske 30 ml
    Armani My Way, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Armani My Way je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Sandalo Bergamotto je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Vanilla & Wood dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Vanilla & Wood, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Vanilla & Wood je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Organic Shop Body Desserts Summer Fruit Ice Cream čistilna piling krema 450 ml
    Organic Shop Body Desserts Summer Fruit Ice Cream, 450 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Body Desserts Summer Fruit Ice Cream bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea vlažilni balzam za suhe in poškodovane lase 280 ml
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 280 ml, Balzami za ženske, Balzam Organic Shop Natural zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Pomegranate & Patchouli Negovalno tekoče milo za roke z dozirno črpalko 500 ml
    Organic Shop Pomegranate & Patchouli, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Organic Shop Pomegranate & Patchouli nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Neutrogena Hydro Boost® micelarna voda 3v1 400 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Neutrogena Hydro Boost® zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Organic Shop Body Desserts Hot Chocolate hranilni piling za telo 450 ml
    Organic Shop Body Desserts Hot Chocolate, 450 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Body Desserts Hot Chocolate bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Concept Titan Care VZ1440 likalnik za lase 1 kos
    Concept Titan Care VZ1440, 1 kos, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase Concept Titan Care vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature ne poškoduje in ne izsuši las funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa hladna konica za enostavnejše rokovanje vrtljiv kabel plavajoče ploščice hitro segrevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Concept Perfect Skin PO2030 večfunkcijska ultrazvočna lopatka 1 kos
    Concept Perfect Skin PO2030, 1 kos, Ultrazvočne lopatke za moške, Čistilna električna krtačka Concept Perfect Skin z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo pušča gladko in svežo globinsko čisti pore Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • NYX Professional Makeup The Brow Glue gel za obrvi odtenek Transparent 5 g
    NYX Professional Makeup The Brow Glue, 5 g, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Gel za obrvi NYX Professional Makeup The Brow Glue poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: utrdi obrvi v želeni obliki dolgo obstojen učinek prosojna tekstura vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi. Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko.
  • Concept Perfect Skin PO2000 krtačka za čiščenje za obraz 1 kos
    Concept Perfect Skin PO2000, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Čistilna električna krtačka Concept Perfect Skin z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje ostanke ličil Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Nivea Fresh Citrus antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Nivea Fresh Citrus, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Fresh Citrus prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Hydra Skin Effect osvežilna gelasta krema 50 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Hydra Skin Effect vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nivea Rose Touch antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Rose Touch, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Nivea Rose Touch optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Hydra Skin Effect vlažilna gel krema za noč 50 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Hydra Skin Effect vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh