Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Synchroline Thiospot SR lokalna nega za kožo s hiperpigmentacijo roll-on 5 ml
    Synchroline Thiospot SR, 5 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo
  • Eubos Dry Skin Urea 10% intenzivna regeneracijska krema za noge 100 ml
    Eubos Dry Skin Urea 10%, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Eubos Dry Skin Urea 10% odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eubos Dry Skin Urea 10% hranilni losjon za telo za suho in srbečo kožo 200 ml
    Eubos Dry Skin Urea 10%, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eubos Dry Skin Urea 10% bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo krepi zaščitno bariero koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Ajmal Ambre Pimente parfumska voda uniseks 100 ml
    Ajmal Ambre Pimente, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Ambre Pimente vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. orientalska dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske poudari seksapil in naravno možatost uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Synchroline Terproline 250 ml
    Synchroline Terproline, 250 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Synchroline Terproline , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Pierre René Eyes Eyepencil samodejni svinčnik za oči vodoodporna odtenek 01 Black 0,4 g
    Pierre René Eyes Eyepencil, 0,4 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Pierre René Eyes Eyepencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen polna in intenzivna barva oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Erborian Ginseng Infusion posvetlitvena dnevna krema proti znakom staranja 50 ml
    Erborian Ginseng Infusion, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Palmolive Naturals Nourishing Delight gel za prhanje z medom 250 ml
    Palmolive Naturals Nourishing Delight, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Naturals Nourishing Delight. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Palmolive Naturals Mild & Sensitive losjon za prhanje 250 ml
    Palmolive Naturals Mild & Sensitive, 250 ml, Kopalna mleka za ženske
  • Palmolive Naturals Pampering Touch losjon za prhanje s kokosom 250 ml
    Palmolive Naturals Pampering Touch, 250 ml, Kopalna mleka za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Palmolive Naturals Pampering Touch je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel encimski piling za vse tipe kože 50 ml
    Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel, 50 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Elemis Advanced Skincare Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil hranilno čistilno olje za vse tipe kože 195 ml
    Elemis Advanced Skincare Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, 195 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Elemis Advanced Skincare pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože odstranjuje tudi vodoodporna ličila regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Elemis Pro-Collagen Marine Mask maska proti gubam za učvrstitev obraza 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Mask, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elemis Pro-Collagen Marine Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Nivea Color Care & Protect negovalni šampon za barvane lase 250 ml
    Nivea Color Care & Protect, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Color Care & Protect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Elemis Pro-Collagen Eye Renewal krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Elemis Pro-Collagen Eye Renewal, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Elemis Pro-Collagen Eye Renewal se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care nega za kožo okoli oči proti gubam, oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator nežni piling za vse tipe kože 50 ml
    Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Institut Esthederm City Protect Spray zaščitna meglica za obraz proti zunanjim vplivom 100 ml
    Institut Esthederm City Protect Spray, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Institut Esthederm City Protect Spray. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: ščiti pred UV-sevanjem osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710 krtača za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss Braun Satin Hair 7 Iontec BR710 je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože gladi in ravna lase kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain kolonjska voda za ženske 100 ml
    GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain, 100 ml, Kolonjske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroči poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska kolonjska voda GUERLAIN Les Colognes Eau de Guerlain vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za temperamentne ženske, polne energije razkošna dišava za zahtevne ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Shiseido ArchLiner Ink tekoče črtalo v peresu 01 Shibui Black 0.4 ml
    Shiseido ArchLiner Ink, 0.4 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Shiseido ArchLiner Ink poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju ima hitro sušeče sestavine izdelek je vodoodporen ultra tanek aplikator oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Shiseido Daiya Fude Face Duo čopič za nanos tekočih in pudrastih izdelkov obojestranski 1 kos
    Shiseido Daiya Fude Face Duo, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Shiseido Daiya Fude Face Duo bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje
  • Shiseido ImperialLash MascaraInk maskara za volumen, dolžino in ločevanje trepalnic odtenek 01 Sumi Black 8.5 g
    Shiseido ImperialLash MascaraInk, 8.5 g, maskare za ženske, Maskara Shiseido ImperialLash MascaraInk daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice posamezno loči vsako trepalnico se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Nivea Invisible Black & White Pure antiperspirant in dezodorant proti belim in rumenim madežem 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Pure, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Pure prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Shiseido MicroLiner Ink svinčnik za oči odtenek 01 Black 0,08 g
    Shiseido MicroLiner Ink, 0,08 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Shiseido MicroLiner Ink poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Village Candle Mulled Cider dišeča sveča (Glass Lid) 262 g
    Village Candle Mulled Cider, 262 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Village Candle Mulled Cider čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma dolgo gorenje začinjena aroma gurmanska dišava božična aroma zimska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Mauboussin Mademoiselle Twist parfumska voda za ženske 90 ml
    Mauboussin Mademoiselle Twist, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Mauboussin Mademoiselle Twist vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. gurmanska dišava začimbna dišava mošusna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske za temperamentne ženske, polne energije
  • NOBEA Day-to-Day Essential Nail Polish Set set lakov za nohte Essential nail polish set
    NOBEA Day-to-Day Essential Nail Polish Set, Nohti za ženske, Lak za nohte vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: Vitamin glow lak za nohte 6 ml Base shade 01 lak za nohte 6 ml Top coat zaščitni nadlak za nohte s sijajem 6 ml Lastnosti: ima učinek manikure z gelom sijoča in polna barva udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Pani Walewska Classic dnevna krema za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Nega telesa za ženske, Krema za obraz Pani Walewska Classic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: mehča in gladi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Pani Walewska Classic tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Pani Walewska Classic, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Pani Walewska Classic skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes pena za umivanje za telo uniseks 150 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 150 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Pani Walewska Classic dezodorant v razpršilu za ženske 90 ml
    Pani Walewska Classic, 90 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Pani Walewska Classic se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret nežni piling za telo odišavljen za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Jeanne en Provence Jasmin Secret bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: mehča kožo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Pani Walewska Classic čistilno trdo milo za ženske 100 g
    Pani Walewska Classic, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Pani Walewska Classic je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Jasmin Secret je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Pani Walewska Classic gladilna dnevna in nočna krema za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pani Walewska Classic krema za obraz za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Pani Walewska Classic krema za obraz proti gubam 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Pani Walewska Classic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pani Walewska White tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Pani Walewska White, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Pani Walewska White skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Maybelline SuperStay Active Wear dolgoobstojen tekoči puder za polno prekrivanje odtenek 03 True Ivory 30 ml
    Maybelline SuperStay Active Wear, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Maybelline SuperStay Active Wear bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja dolgo obstojen učinek kožo matira izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • John Masters Organics Scalp Exfoliating Scrub with Sugar Cane & Tae Tree Oil čistilni piling za lasišče 142 g
    John Masters Organics Scalp Exfoliating Scrub with Sugar Cane & Tae Tree Oil, 142 g, Pilingi za lase za ženske, Doživite nov občutek popolnoma čistih las. Piling za lase John Masters Organics Scalp Exfoliating Scrub with Sugar Cane & Tae Tree Oil odstrani nečistoče, loj in preostanke izdelkov za styling še temeljiteje kot običajen šampon. Razliko boste prepoznali takoj in zagotovo vam bo všeč. Lastnosti: spodbuja lasišče in ji daje svež občutek z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice lase pušča popolnoma čiste in sijoče Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.
  • Syoss Color balzam za barvane lase 440 ml
    Syoss Color, 440 ml, Balzami za ženske, Balzam Syoss Color zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Syoss Repair regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 440 ml
    Syoss Repair, 440 ml, Šamponi za ženske, Šampon Syoss Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Max Factor Lipfinity Velvet Matte mat tekoča šminka odtenek 015 Nude Silk 3,5 ml
    Max Factor Lipfinity Velvet Matte, 3,5 ml, Ustnice za ženske, Šminka Max Factor Lipfinity Velvet Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: hitro se suši dolgotrajen učinek visoka pigmentacija Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Girlz Only Dazzling Volume osvežujoči suhi šampon za volumen in obliko 200 ml
    Girlz Only Dazzling Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Girlz Only Dazzling Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist obnovitvena lifting krema proti gubam 50 ml
    Vichy Liftactiv Collagen Specialist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Collagen Specialist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Benecos Natural Care čistilni robčki za obraz z aloe vero 25 kos
    Benecos Natural Care, 25 kos, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Benecos Natural Care je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Alcina #ALCINA Style stiling puder za volumen las 12 g
    Alcina #ALCINA Style, 12 g, Pudri za lase za ženske, Puder za lase Alcina ALCINA Style vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko. Lastnosti: zagotavlja takojšnji volumen las lasje po nanosu delujejo nadihano naravni volumen in mat videz v enem Navodilo za uporabo: Majhno količino prahu nasujte v dlan, zdrgnite roke in vtrite v suhe lase.
  • Cosrx One Step Moisture piling blazinice za obraz z vlažilnim učinkom 70 kos
    Cosrx One Step Moisture, 70 kos, Encimski pilingi za ženske, Izdelek Cosrx One Step bo postal nepogrešljiv dodatek pri čiščenju in negi vaše kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo ne suši kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili na embalaži izdelka. Izognite se območju okoli oči.
  • Cosrx One Step Original čistilne blazinice za redukcijo mastne kože 70 kos
    Cosrx One Step Original, 70 kos, Čiščenje obraza za ženske, Izdelek Cosrx One Step bo postal nepogrešljiv dodatek pri čiščenju in negi vaše kože. Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili na embalaži izdelka.
  • Alcina Pastell osvežujoči šampon za posvetljene, melirane hadne blond lase 150 ml
    Alcina Pastell, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Pastell učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Alcina Pastell osvežujoči balzam za posvetljene, melirane hadne blond lase 100 ml
    Alcina Pastell, 100 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Alcina Pastell zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid vlažilna čistilna krema 200 ml
    Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Missha Super Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid vlažilna čistilna pena 200 ml
    Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Missha Super Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid vlažilna krema za obraz 70 ml
    Missha Super Aqua 10 Hyaluronic Acid, 70 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Missha Super Aqua vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Missha Super Aqua Cell Renew Snail čistilna pena s polžjim ekstraktom 100 ml
    Missha Super Aqua Cell Renew Snail, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Missha Super Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma deluje regeneracijsko globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SUN CARE zaščitno pršilo proti sončnemu sevanju SPF 20 100 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SUN CARE, 100 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje ANNEMARIE BÖRLIND SUN CARE predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE hranilno maslo za telo 250 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE, 250 ml, Masla za telo za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo losjoni ali kreme za telo? Maslo za telo ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE je idealna izbira za vas. V primerjavi z običajnimi kremami in losjoni vsebuje manj vode, ima gostejšo konsistenco ter predstavlja bolj hranljivo in koncentrirano nego telesa. Kožo globinsko vlaži, jo intenzivno hrani in jo naredi čudovito mehko na dotik. Poleg tega jo razvaja z žametno kremasto teksturo in zagotavlja dolgotrajen učinek. Samo nanesite ga na kožo po prhanju ali kopanju in vsakodnevna higienska rutina bo postala izjemno doživetje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo po celem telesu in vmasirajte.
  • Nivea Rose Touch vlažilna voda za obraz 200 ml
    Nivea Rose Touch, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Nivea Rose Touch je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: čisti pore v globino s kože odstranjuje umazanijo in ličila kožo vlaži in ji daje svežino uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Mario Badescu GRAB and GO Potovalni set(za popolno polt)
    Mario Badescu GRAB and GO, lokalna nega za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Mario Badescu GRAB and GO bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Drying Lotion lokalna nega proti aknam 29 ml Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater meglica za tonizacijo obraza 59 ml Lastnosti: za nego in obnovo kože obraza odličen za darilo razveselil bo vsako žensko primeren za kožo z nepravilnostmi Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE vlažilni losjon za telo 200 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo ANNEMARIE BÖRLIND BODY CARE bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Gdan Skin nežni vlažilni piling za telo 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Ziaja Gdan Skin z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo prekrvavi kožo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Jeju Young Skin gel za prhanje in kopanje beli 300 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Jeju Young Skin . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SEIDE NATURAL balzam brez spiranja v pršilu za sijaj in mehkobo las 100 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SEIDE NATURAL, 100 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja ANNEMARIE BÖRLIND SEIDE NATURAL predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo vlaži lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik enostavno se nanaša Sestava: brez sulfatov in silikonov Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Oriflame Pure Skin gel proti nepopolnostim s pomirjajočim učinkom 6 ml
    Oriflame Pure Skin, 6 ml, lokalna nega za moške, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Oriflame Pure Skin poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjšuje nastajanje mozoljev lokalno neguje znake težavne kože pomirja razdraženost kože Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Max Factor Colour Elixir svinčnik za ustnice odtenek 25 Brown N Bold 5 g
    Max Factor Colour Elixir, 5 g, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Max Factor Colour Elixir preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic vlaži ustnice ima dolgotrajen učinek preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Oriflame Pure Skin čistilna maska za obraz iz ilovice proti nepravilnostim na koži 50 ml
    Oriflame Pure Skin, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Pure Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja učinkovito čisti pore s kože odstranjuje ogrce globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SUN ANTI-AGING krema za sončenje proti staranju kože SPF 15 75 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SUN ANTI-AGING, 75 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje ANNEMARIE BÖRLIND SUN ANTI-AGING predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen hrani kožo in jo neguje deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Equa Flow posoda za vodo barva Wave 800 ml
    Equa Flow, 800 ml, Fitnes oprema za moške, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Equa Flow vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: idealna za trening in potovanja pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine enostavno vzdrževanje in čiščenje trendovski dizajn Sestava: BPA free plastika
  • Eveline Cosmetics Big Volume Explosion! maskara za večji volumen in privihanje trepalnic 12 ml
    Eveline Cosmetics Big Volume Explosion!, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Big Volume Explosion! daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Brow Styler natančni svinčnik za obrvi 3v1 odtenek 01 Medium Brown 1,2 g
    Eveline Cosmetics Brow Styler, 1,2 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Eveline Cosmetics Brow Styler vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Eveline Cosmetics Magnetic Look maskara za ekstra volumen 10 ml
    Eveline Cosmetics Magnetic Look, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Magnetic Look daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Kringle Candle Tinsel Thyme dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Tinsel Thyme, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Tinsel Thyme čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava zeliščna aroma dolgo gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • REF Extreme Hold Spray N°525 pršilo za lase z ekstra močnim utrjevanjem 300 ml
    REF Extreme Hold Spray N°525, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase REF Extreme Hold Spray N°525 bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: posebej močno utrjevanje temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ohranja prožnost in ne obremenjuje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • REF Intense Hydrate Shampoo šampon za suhe in poškodovane lase 285 ml
    REF Intense Hydrate Shampoo, 285 ml, Šamponi za ženske, Šampon REF Intense Hydrate Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • REF Cool Silver Shampoo srebrni šampon za nevtralizacijo rumenih odtenkov 285 ml
    REF Cool Silver Shampoo, 285 ml, Šamponi za ženske, Šampon REF Cool Silver Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen nevtralizira rumene odtenke v laseh Sestava: veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • REF Heat Protection N°230 zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 175 ml
    REF Heat Protection N°230, 175 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las REF Heat Protection N°230 zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: gladi lasna vlakna predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las poenostavlja oblikovanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase. Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Olivia Garden EcoHair krtača za sušenje las za sijaj in mehkobo las premer 18 mm 1 kos
    Olivia Garden EcoHair, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Olivia Garden EcoHair je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase krtača je namenjena oblikovanju pričeske Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • John Masters Organics Styling krtača za sušenje las
    John Masters Organics Styling, Ploščate krtače za ženske, Glavnik za lase John Masters Organics Styling je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: primeren za vse tipe las primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma trden material Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Emma Hardie Amazing Face Moringa Light Cleansing Gel nežni čistilni gel 100 ml
    Emma Hardie Amazing Face Moringa Light Cleansing Gel, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Emma Hardie Amazing Face je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz ima antioksidacijske učinke prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Emma Hardie Amazing Face Moringa Renewal Treatment Mask vlažilna in posvetlitvena maska 75 ml
    Emma Hardie Amazing Face Moringa Renewal Treatment Mask, 75 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Emma Hardie Amazing Face Moringa Renewal Treatment Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Emma Hardie Amazing Face Exfoliating Brightening Tonic nežni eksfoliacijski tonik za osvetlitev kože 100 ml
    Emma Hardie Amazing Face Exfoliating Brightening Tonic, 100 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Emma Hardie Amazing Face bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Emma Hardie Brilliance Facial Oil olje za obraz za noč 30 ml
    Emma Hardie Brilliance Facial Oil, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Emma Hardie Brilliance Facial Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Soothing pomirjajoča micelarna voda 390 ml
    Ziaja Soothing, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Soothing zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness pena za kopel 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Ziaja Baltic Home Spa Wellness poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness masažno olje 490 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 490 ml, olja za telo za ženske, Potešite čute, pobožajte telo in se sprostite. Olje za telo Ziaja Baltic Home Spa Wellness je neprecenljiv pomočnik za popolno masažo in obenem prinaša čisto novo doživetje pri intimnih trenutkih. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno idealno za masažo celega telesa za relaksacijo, olajšanje in trenutke oddiha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na želeno mesto in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Wellness relaksacijski gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Wellness, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Baltic Home Spa Wellness. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Lemon Cake penasto milo za roke in telo 250 ml
    Ziaja Lemon Cake, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Ziaja Lemon Cake nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo praktično odmerjanje s pomočjo odmernika ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Ziaja Lemon Cake žele za prhanje 260 ml
    Ziaja Lemon Cake, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Lemon Cake . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Lemon Cake vlažilna krema za roke 50 ml
    Ziaja Lemon Cake, 50 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Lemon Cake . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Lemon Cake mehčalni sladkorni piling 300 ml
    Ziaja Lemon Cake, 300 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Ziaja Lemon Cake z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo odlično mehča prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Pineapple pena za telo proti celulitu 160 ml
    Ziaja Pineapple, 160 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek Ziaja Pineapple vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Ziaja Pineapple nežni sorbet za telo s piling učinkom 160 ml
    Ziaja Pineapple, 160 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Ziaja Pineapple z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo prekrvavi kožo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • La Roche-Posay Anthelios Age Correct CC krema proti gubam SPF 50 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios Age Correct, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios Age Correct predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem prekriva nepopolnosti kože izdelek je hipoalergen pripravek je nekomedogen
  • Ziaja Pineapple revitalizacijski šampon 160 ml
    Ziaja Pineapple, 160 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Pineapple učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen pomirja lasišče obnavlja in hrani lase Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango masažno olje proti celulitu 490 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 490 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učvrsti povešeno kožo kožo pušča prožno in voljno idealno za masažo celega telesa hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Ziaja Moisturising vlažilna micelarna voda 390 ml
    Ziaja Moisturising, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Moisturising zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži neguje in obnavlja Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Ziaja Anti-Pollution micelarna voda za vse tipe kože 390 ml
    Ziaja Anti-Pollution, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Anti-Pollution pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Ne spirajte.
  • Essence All About Matt! transparentni kompaktni puder 8 g
    Essence All About Matt!, 8 g, Pudri za ženske, Puder Essence All About Matt! popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo koži daje žameten učinek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh