Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • L’Oréal Paris Color Queen senčila za oči odtenek 02 Force 3.8 g
    L’Oréal Paris Color Queen, 3.8 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči L’Oréal Paris Color Queen omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se nanaša pri nanašanju se ne praši pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Biorepair Dental Floss Non-Waxed Ultra-Flat dentalna nitka brez voska za občutljive zobe Red 30 m
    Biorepair Dental Floss Non-Waxed Ultra-Flat, 30 m, Medzobna nega uniseks, Zobna nitka Biorepair Dental Floss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje ostanke jedi osvežuje zadah enostavno drsi med zobmi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Waterclouds Daily Care balzam za vsakodnevno uporabo 1000 ml
    Waterclouds Daily Care, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Waterclouds Daily Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Waterclouds Daily Care šampon za vsakodnevno umivanje las 250 ml
    Waterclouds Daily Care, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Waterclouds Daily Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • GK Hair Leave In Conditioner balzam brez spiranja za glajenje las za lažje česanje las v pršilu 120 ml
    GK Hair Leave In Conditioner, 120 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja GK Hair Leave In Conditioner predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje vlaži lasna vlakna izboljšuje strukturo las zagotavlja mehkobo enostavno se nanaša deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Missoni Wave deo-stik brez škatlice za moške 75 ml
    Missoni Wave, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Missoni Wave sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja svežino
  • Waterclouds The Dude pomada za lase na vodni osnovi 100 ml
    Waterclouds The Dude, 100 ml, Pomade za lase za moške, Ukrotite neposlušne lase in imejte zglajeno pričesko, ki obstoji. Pomada za lase Waterclouds The Dude poskrbi za to, da bodo vaši lasje ves dan videti popolnoma urejeni. Lastnosti: enostavno nanašanje čvrsti pričesko in ji daje teksturo moker učinek s sijajem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Philips Series 5000 BHD501/00 sušilec za lase 1 kos
    Philips Series 5000 BHD501/00, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase Philips Series 5000 BHD501/00 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: funkcija ionizacije odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote možnost uravnavanja temperature nežno posuši lase sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips Series 5000 BHD512/00 sušilec za lase 1 kos
    Philips Series 5000 BHD512/00, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase Philips Series 5000 BHD512/00 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: funkcija ionizacije odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote možnost uravnavanja temperature nežno posuši lase sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bumble and bumble Semisumo pomada za lase za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Bumble and bumble Semisumo, 50 ml, Pomade za lase za ženske, Ukrotite neposlušne lase in imejte zglajeno pričesko, ki obstoji. Pomada za lase Bumble and bumble Semisumo poskrbi za to, da bodo vaši lasje ves dan videti popolnoma urejeni. Lastnosti: gladi lase lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Manjšo količino pomade nanesite na suhe lase in jih uredite v želeno obliko.
  • Klorane Cupuaçu Bio Bio regeneracijska maska za lase za zelo suhe lase 150 ml
    Klorane Cupuaçu Bio Bio, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Cupuaçu Bio predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vichy Pureté Thermale pomirjajoči odstranjevalec ličil za oči 100 ml
    Vichy Pureté Thermale, 100 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Vichy Pureté Thermale bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • Vichy Pureté Thermale mineralna micelarna voda za občutljivo kožo 200 ml
    Vichy Pureté Thermale, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Vichy Pureté Thermale zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Nivea Q10 Power hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Nivea Q10 Power hranilna nočna krema proti gubam 50 ml
    Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Fudge Clean Blonde Damage Rewind balzam za toniranje za blond lase 250 ml
    Fudge Clean Blonde Damage Rewind, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Fudge Clean Blonde Damage Rewind zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Fudge Care Xpander balzam za fine in tanke lase 250 ml
    Fudge Care Xpander, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Fudge Care Xpander zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Chilly Hydrating gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Hydrating, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Hydrating nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Londa Professional Visible Repair balzam brez spiranja 250 ml
    Londa Professional Visible Repair, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Londa Professional Visible Repair predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: globinsko obnavlja lase lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Fudge Care Cool Brunette balzam za rjave in temne odtenke las 250 ml
    Fudge Care Cool Brunette, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Fudge Care Cool Brunette zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo vlažilni šampon za zaščito barve za barvane in poškodovane lase 250 ml
    Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Fudge Luminizer učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revolution Skincare Colloidal Silver Serum pomirjajoči serum za problematično kožo, akne 30 ml
    Revolution Skincare Colloidal Silver Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Revolution Skincare Colloidal Silver Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Essence All Eyes on Me vodoodporna maskara za podaljšanje, privihanje in volumen odtenek 01 Black 8 ml
    Essence All Eyes on Me, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Essence All Eyes on Me daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Bronzer Brush čopič za bronzer 1 kos
    Essence Bronzer Brush, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Essence Bronzer Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava pudrasta dišava akvatična dišava z morskimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cipresna dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lalique Les Compositions Parfumées Sweet Amber parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Les Compositions Parfumées Sweet Amber, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Lalique Les Compositions Parfumées Sweet Amber je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Essence EYELASH CURLER klešče za trepalnice 1 kos
    Essence EYELASH CURLER, 1 kos, Dodatki za ženske, Izdelek Essence EYELASH CURLER bo poudaril vaš videz in lepoto oči.
  • Essence FLAT POWDER BRUSH čopič za puder 1 kos
    Essence FLAT POWDER BRUSH, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Essence FLAT POWDER BRUSH bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje ima mehke ščetine Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Essence Get BIG! Lashes vodoodporna maskara za volumen odtenek 01 Black 12 ml
    Essence Get BIG! Lashes, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence Get BIG! Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Get BIG! Lashes maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 01 Black 12 ml
    Essence Get BIG! Lashes, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence Get BIG! Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence I LOVE EXTREME maskara za ekstra volumen 12 ml
    Essence I LOVE EXTREME, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence I LOVE EXTREME daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence I LOVE EXTREME maskara za volumen 12 ml
    Essence I LOVE EXTREME, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence I LOVE EXTREME daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Keep it PERFECT! pršilo za fiksiranje make-upa 50 ml
    Essence Keep it PERFECT!, 50 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Essence Keep it PERFECT! je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • essence Lash PRINCESS maskara z učinkom umetnih trepalnic 12 ml
    essence Lash PRINCESS, 12 ml, maskare za ženske, Maskara essence Lash PRINCESS daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Lash PRINCESS maskara za volumen 12 ml
    Essence Lash PRINCESS, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Essence Lash PRINCESS daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Barnängen SOS Vard regeneracijska krema za roke za zelo suho kožo 75 ml
    Barnängen SOS Vard, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Barnängen SOS Vard popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: brez dišav veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • La Roche-Posay Toleriane Sensitive pomirjajoča tonirana krema za občutljivo kožo odtenek Light 50 ml
    La Roche-Posay Toleriane Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz La Roche-Posay Toleriane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Calvin Klein CK One dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Calvin Klein CK One, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Attivi Puri Anticellulite Caffeine+Escin kofeinske kapsule proti celulitu 14 kos
    Collistar Attivi Puri Anticellulite Caffeine+Escin, 14 kos, Nega proti celulitu za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo povečuje prožnost kože izboljšuje mikrocirkulacijo krvi Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look spodbujajoča maska za predel okoli oči 6 g
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 g, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje intenzivno vlaži odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči Navodilo za uporabo: Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Calvin Klein Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Calvin Klein Women . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Armaf Tag Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Armaf Tag Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Armaf Tag Her , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • St.Tropez Self Tan Purity meglica z bronz učinkom za obraz 80 ml
    St.Tropez Self Tan Purity, 80 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • Coach Floral parfumska voda za ženske 90 ml
    Coach Floral, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Coach Floral je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Country Candle Cilantro, Apple & Lime čajna sveča 42 g
    Country Candle Cilantro, Apple & Lime, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Cilantro, Apple & Lime dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma citrusna dišava sadna dišava poletna dišava Sestava: obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Country Candle Golden Tobacco dišeča sveča 680 g
    Country Candle Golden Tobacco, 680 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Country Candle Golden Tobacco čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma topla dišava začinjena aroma lesna dišava dolgo gorenje Sestava: stenj brez svinca leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Country Candle New England čajna sveča 42 g
    Country Candle New England, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle New England dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava zeliščna aroma Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Country Candle Vanilla Orchid dišeča sveča 652 g
    Country Candle Vanilla Orchid, 652 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Country Candle Vanilla Orchid čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma citrusna dišava sadna dišava lesna dišava dolgo gorenje 2 stenja Sestava: bombažni stenj stenj brez svinca Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Kringle Candle Far, Far Away dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Far, Far Away, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Far, Far Away čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava lesna dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kringle Candle Far, Far Away čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Far, Far Away, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Far, Far Away dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava lesna dišava čisto gorenje Sestava: bombažni stenj obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Paddywax Accesories Wick Trimmer škarje za rezanje stenja 1 kos
    Paddywax Accesories Wick Trimmer, 1 kos, Škarje za stenj Dišave za dom, Škarje za striženje stenja so nepogrešljiv pripomoček vsakega ljubitelja svečk in drugih dišav za notranje prostore. Lastnosti: stenj, ki se vzdržuje, podaljša življenjsko dobo svečke redno striženje zagotavlja enakomerno in čisto gorenje svečke kakovostna kovinska izdelava Navodilo za uporabo: Pred vsakim gorenjem stenj s pomočjo škarij odrežite na dolžino 7 mm.
  • I love... Strawberries & Cream osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    I love... Strawberries & Cream, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo I love... Strawberries & Cream . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • GIVENCHY L’Interdit parfumska voda za ženske 35 ml
    GIVENCHY L’Interdit, 35 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda GIVENCHY L’Interdit bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava sladka dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike topla dišava, idealna za hladno vreme
  • RevitaLash Volume Enhancing Foam pena za okrepitev in volumen las 55 ml
    RevitaLash Volume Enhancing Foam, 55 ml, Pene za lase za ženske, Nega brez spiranja RevitaLash Volume Enhancing Foam daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne lasem nudi hidratacijo in hranila aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Sally Hansen Insta Dri hitro sušeči zgornji lak 13.3 ml
    Sally Hansen Insta Dri, 13,3 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Insta Dri vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: pospešuje sušenje laka na nohtih Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Max Factor Lasting Performance pršilo za fiksiranje make-upa 100 ml
    Max Factor Lasting Performance, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Max Factor Lasting Performance je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • Bourjois 1 Seconde hitro sušeči lak za nohte odtenek 015 Marshma'wow 9 ml
    Bourjois 1 Seconde, 9 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Bourjois 1 Seconde vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dr. Hauschka Regeneration regeneracijska krema za oči 15 ml
    Dr. Hauschka Regeneration, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dr. Hauschka Regeneration se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Maison Margiela REPLICA Bubble Bath toaletna voda uniseks 10 ml
    Maison Margiela REPLICA Bubble Bath, 10 ml, Toaletne vode uniseks, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Maison Margiela REPLICA Bubble Bath vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava za ženske in moške
  • Color WOW Extra Mist-ical pršilo za sijaj 162 ml
    Color WOW Extra Mist-ical, 162 ml, Sijaji za lase za ženske, Nega brez spiranja Color WOW Extra Mist-ical daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Uredite lase kot običajno.
  • Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Peachy Glow krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Peachy Glow, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Peachy Glow je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn Navodilo za uporabo: Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.
  • Avène XeraCalm A.D. pomirjevalna nega proti draženju in srbenju kože 50 ml
    Avène XeraCalm A.D., 50 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Avène XeraCalm A.D. bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomirja razdraženost kože popravlja suho kožo vidno izboljšuje stanje kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Purity Vision BIO Rose univerzalna krema iz vrtnice 70 ml
    Purity Vision BIO Rose, 70 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Purity Vision BIO Rose bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Purity Vision BIO Rose vlažilna vrtnična krema s pomlajevalnim učinkom 40 ml
    Purity Vision BIO Rose, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Purity Vision BIO Rose bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Hollister Festival Nite for Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Hollister Festival Nite for Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska parfumska voda Hollister Festival Nite for Her vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo podlegel v hipu. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Feminelle Soothing gel za intimno higieno s pomirjajočim učinkom Aloe Vera & Mallow 300 ml
    Oriflame Feminelle Soothing, 300 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Oriflame Feminelle zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ima blag vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Farmona Jantar Silver šampon za nevtralizacijo rumenih tonov 330 ml
    Farmona Jantar Silver, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Jantar Silver učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care hranilna krema za predel okoli oči 15 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Laboratorium Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo šampon za glajenje las za vse tipe las 200 ml
    Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Lifestyling Must-have pršilo za zaščito las med toplotnim oblikovanjem z likalnikom ali kodralnikom za vse tipe las 200 ml
    Milk Shake Lifestyling Must-have, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Milk Shake Lifestyling zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene zagotavlja vlaženje in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • FlosLek Laboratorium Skin Care Expert Sphere-3D krema za obraz s hialuronsko kislino 10.5 g
    FlosLek Laboratorium Skin Care Expert Sphere-3D, 10.5 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Skin Care Expert Sphere-3D bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • VOLUSPA Vermeil Bourbon Vanille aroma difuzor s polnilom 192 g
    VOLUSPA Vermeil Bourbon Vanille, 192 g, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Neutrogena Hydro Boost® DUO darilni set (za obraz) za ženske
    Neutrogena Hydro Boost® DUO, Kremne maske za ženske, Vsebina seta: vlažilni gel za obraz 50 ml maska za spanje z vlažilnim učinkom 50 ml
  • TRESemmé Collagen + Fullness šampon za volumen 400 ml
    TRESemmé Collagen + Fullness, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon TRESemmé Collagen + Fullness učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Chopard Wish Pink Diamond toaletna voda za ženske 75 ml
    Chopard Wish Pink Diamond, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Chopard Wish Pink Diamond bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ardell LashGrip lepilo za umetne trepalnice Črno 7 g
    Ardell LashGrip, 7 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell LashGrip bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice
  • Ardell LashGrip transparentno lepilo za umetne trepalnice z biotinom 5 g
    Ardell LashGrip, 5 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell LashGrip bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice
  • Zoë Ayla Jade Facial Roller And Gua Sha Tool darilni set za obraz
    Zoë Ayla Jade Facial Roller And Gua Sha Tool, Dodatki za ženske, Izdelek bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Gua Sha Stone pripomoček za masažo 1 kos Facial Roller valjček za masažo 1 kos
  • Chopard Musk Malaki parfumska voda uniseks 80 ml
    Chopard Musk Malaki, 80 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Chopard Musk Malaki vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. lesna dišava orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • NeoNail Top Velour gel nadlak za nohte 7,2 ml
    NeoNail Top Velour, 7,2 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte NeoNail Top Velour vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša okrepi in učvrsti nohte krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši
  • NEONAIL Acetone čisti aceton za odstranjevanje gel nohtov 500 ml
    NEONAIL Acetone, 500 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske, Odstranjevalec laka za nohte NEONAIL Acetone enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: hitro in učinkovito odstranjuje lak odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • NEONAIL Nail Cleaner pripravek za razmastitev nohtne površine 1000 ml
    NEONAIL Nail Cleaner, 1000 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov
  • NEONAIL Primer Vitamins podlaga za modeliranje nohtov 7,2 ml
    NEONAIL Primer Vitamins, 7,2 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek NEONAIL Primer vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte podpira zdravo rast nohtov hrani nohte in obnohtno kožico
  • Kallos Vegan Soul Nourishing hranilna maska za suhe, obremenjene lase 1000 ml
    Kallos Vegan Soul Nourishing, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Vegan Soul Nourishing predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long pena za lase za definicijo kodrov 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Stiling za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Dream Long daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long suhi šampon za volumen las, ki ne pušča belih sledi 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon L’Oréal Paris Elseve Dream Long vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • NEONAIL Effect Chrome bleščeči prah za nohte 2 g
    NEONAIL Effect Chrome, 2 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • NEONAIL Effect Pearl bleščeči prah za nohte 2 g
    NEONAIL Effect Pearl, 2 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • NeoNail Nail Polish Remover odstranjevalec laka za nohte z vitamini C in E 200 ml
    NeoNail Nail Polish Remover, 200 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske, Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov hitro in učinkovito odstranjuje lak hrani nohte
  • NEONAIL LED Lamp 12W/36 LED lučka za gel nohte 1 kos
    NEONAIL LED Lamp 12W/36, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Svetilka NEONAIL LED Lamp vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda. Lastnosti: popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte enostavno upravljanje Navodilo za uporabo: Sledite navodilom za uporabo.
  • NEONAIL Non-Acid Primer podlaga za modeliranje nohtov 10 ml
    NEONAIL Non-Acid Primer, 10 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte NEONAIL Non-Acid Primer vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju okrepi in učvrsti nohte
  • NeoNail Nail File Straight pilica za nohte 100/180 1 kos
    NeoNail Nail File Straight, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pili natančno in enakomerno preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • NeoNail Nail File Curved pilica za nohte 100/180 1 kos
    NeoNail Nail File Curved, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • NEONAIL Nail File Trapeze pilica za nohte 100/150 1 kos
    NEONAIL Nail File Trapeze, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Revolution Skincare Overnight nočna revitalizacijska maska za obnovo kože 50 ml
    Revolution Skincare Overnight, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Revolution Skincare Overnight bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • NEONAIL Nail File Arc pilica za nohte 100/180 1 kos
    NEONAIL Nail File Arc, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • NEONAIL Primer Acid podlaga za modeliranje nohtov 10 ml
    NEONAIL Primer Acid, 10 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte NEONAIL Primer Acid vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju okrepi in učvrsti nohte

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh