Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dr. Bronner’s Peppermint tekoče milo za telo in lase 355 ml
    Dr. Bronner’s Peppermint, 355 ml, Tekoča mila za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dr. Bronner’s Peppermint . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime tekoče milo za telo in lase 355 ml
    Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime, 355 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: hrani in neguje kožo učinkovito umiva kožo rok kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dr. Bronner’s Tea Tree tekoče milo za telo in lase 355 ml
    Dr. Bronner’s Tea Tree, 355 ml, Tekoča mila za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dr. Bronner’s Tea Tree . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 50 ml
    Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apivita Bee Sun Safe olje za sončenje SPF 30 200 ml
    Apivita Bee Sun Safe, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Apivita Bee Sun Safe predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje krepi in podaljšuje porjavelost kože koži zagotavlja potrebno vlaženje izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Apivita Bee Sun Safe vlažilno olje za lase izpostavljene soncu 100 ml
    Apivita Bee Sun Safe, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek Apivita Bee Sun Safe ohranja vaše lase nahranjene in polne vitalnosti. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu lasem daje mehkobo in gladkost lasje so sijoči in mehki na dotik lase globinsko hrani lase pušča mehke lepo diši Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase. Ne spirajte.
  • Apivita Hand Care Mild Hand Wash nežno tekoče milo za roke 300 ml
    Apivita Hand Care Mild Hand Wash, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Apivita Hand Care skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Apivita Pure Jasmine vlažilen gel za prhanje 250 ml
    Apivita Pure Jasmine, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Pure Jasmine je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dermacol Flower Care Rose krema za roke 30 ml
    Dermacol Flower Care Rose, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Rose. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Flower Care Lilac krema za roke 30 ml
    Dermacol Flower Care Lilac, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Lilac. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Flower Care Rose razkošno hranilno olje za telo 100 ml
    Dermacol Flower Care Rose, 100 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dermacol Flower Care Rose bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Dermacol Flower Care Freesia krema za roke 30 ml
    Dermacol Flower Care Freesia, 30 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Freesia. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • MAC Cosmetics Mini Lipglass Clear sijaj za ustnice 7 ml
    MAC Cosmetics Mini Lipglass Clear, 7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice MAC Cosmetics Mini Lipglass Clear vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice popolno izriše ustnice dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo 4 ml
    MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara, 4 ml, maskare za ženske, Maskara MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • BaByliss PRO Vulcano-HQ sušilec za lase BAB6980IE
    BaByliss PRO Vulcano-HQ, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase BaByliss PRO Vulcano-HQ zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: sestavni del pakiranja različni nastavki funkcija ionizacije možnost uravnavanja temperature možnost uravnavanja hitrosti Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate lifting serum za obraz, vrat in dekolte 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate, 30 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje
  • FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate obnovitveni serum za obraz za obraz, vrat in dekolte 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate, 30 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel posvetlitvena nočna nega proti pigmentnim madežem 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože ne maši por Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel nočna nega za normalizacijo kože za kožo z nepravilnostmi 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate intenzivni serum proti gubam 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Nivea Face Cleansing nežni odstranjevalec ličil za oči 125 ml
    Nivea Face Cleansing, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Nivea Face Cleansing s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči na koži ne pušča mastnih sledi vlaži in mehča kožo oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Ne spirajte.
  • Estée Lauder Spellbound parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Spellbound, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Estée Lauder Spellbound . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Ziaja Coconut kremasti gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Coconut, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Coconut je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Orange Butter piling za prhanje 200 ml
    Ziaja Orange Butter, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Orange Butter bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 maskara 5v1 vodoodporna odtenek Black 8 ml
    Oriflame The One Wonder Lash 5 in1, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Biosilk Silk Therapy Shine On stiling pršilo za sijaj in mehkobo las 150 g
    Biosilk Silk Therapy Shine On, 150 g, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek Biosilk Silk Therapy Shine On bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: nudi popoln volumen in obliko zagotavlja zdrav lesk daje obliko poenostavlja oblikovanje Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Catrice Allround maskara za podaljšanje, privihanje in volumen trepalnic vodoodporna odtenek 010 Blackest Black 12 ml
    Catrice Allround, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Catrice Allround daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek posamezno loči vsako trepalnico se ne razmaže podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Catrice Glam & Doll Volume Mascara maskara za maksimalni volumen vodoodporna odtenek Black 10 ml
    Catrice Glam & Doll Volume Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Catrice Glam & Doll Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice se ne razmaže ima dolgotrajen učinek zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense parfumska voda za ženske 75 ml
    Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. čista sveža dišava gurmanska dišava cvetlična dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo nova interpretacija izvirne dišave razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Instituto Español Oatmeal Milk gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Oatmeal Milk, 1250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Instituto Español Oatmeal Milk . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • VINOVE Classic Leather Eclipse Silverstone dišava za avto 1 kos
    VINOVE Classic Leather Eclipse Silverstone, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Classic Leather Eclipse Silverstone naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava
  • VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis dišava za avto 1 kos
    VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Classic Leather Espresso Indianapolis naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava
  • VINOVE Tvister Bahrain dišava za avto 1 kos
    VINOVE Tvister Bahrain, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto VINOVE Tvister Bahrain naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava
  • Woodwick Cashmere dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Cashmere, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Cashmere čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Cashmere dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Cashmere, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Cashmere čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Smoked Jasmine dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Smoked Jasmine, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Smoked Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Crimson Berries dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Crimson Berries, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Crimson Berries čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Seaside Mimosa dišeča sveča z lesenim stenjem 85 g
    Woodwick Seaside Mimosa, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Seaside Mimosa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Yope Mineral vlažilni losjon za roke 300 ml
    Yope Mineral, 300 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Yope Mineral . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Millefiori Milano White Musk dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano White Musk, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano White Musk je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • NYX Professional Makeup Total Control Foundation Brush čopič za make-up 1 kos
    NYX Professional Makeup Total Control Foundation Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič NYX Professional Makeup Total Control bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Londa Professional Velvet Oil šampon za suhe in normalne lase 250 ml
    Londa Professional Velvet Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Velvet Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Londa Professional Color Radiance posvetlitveni in krepilni šampon za barvane lase 250 ml
    Londa Professional Color Radiance, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Color Radiance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Londa Professional Visible Repair globinsko regeneracijski balzam za kemično obdelane lase 250 ml
    Londa Professional Visible Repair, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Londa Professional Visible Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Deep Moisture intenzivno vlažilna in hranilna maska za suhe lase 200 ml
    Londa Professional Deep Moisture, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Deep Moisture predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Deep Moisture intenzivni hranilni šampon za suhe lase 1000 ml
    Londa Professional Deep Moisture, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Deep Moisture učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Londa Professional Color Radiance nega za zaščito barve za barvane lase 1000 ml
    Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Color Radiance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Velvet Oil globoko čistilna maska z arganovim oljem 200 ml
    Londa Professional Velvet Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Velvet Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Visible Repair maska za poškodovane in barvane lase 200 ml
    Londa Professional Visible Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Visible Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Protect it zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 150 cm
    Londa Professional Protect it, 150 cm, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Londa Professional Protect it zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ščiti lase pri toplotnem oblikovanju Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Londa Professional Velvet Oil hranilno olje za lase 100 ml
    Londa Professional Velvet Oil, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Londa Professional Velvet Oil jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: popravlja poškodovano strukturo las lasem nudi čvrstost in prožnost lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • Londa Professional Color Radiance balzam brez spiranja za barvane lase 250 ml
    Londa Professional Color Radiance, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Londa Professional Color Radiance predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lasem daje vitalnost Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite.
  • Carmex Watermelon vlažilni balzam za ustnice SPF 15 7.5 g
    Carmex Watermelon, 7.5 g, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Carmex Watermelon je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Carmex Pineapple Mint balzam za ustnice 10 g
    Carmex Pineapple Mint, 10 g, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Carmex Pineapple Mint je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ščiti pred sončnim sevanjem ima rahel hladilni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Chanson d'Eau Original toaletna voda za ženske 100 ml
    Chanson d'Eau Original, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Chanson d'Eau Original je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Rose Oud prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Lanvin A Girl In Capri toaletna voda za ženske 30 ml
    Lanvin A Girl In Capri, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drug dan. Ženska toaletna voda Lanvin A Girl In Capri vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Nuxe Nuxuriance Gold revitalizacijski serum za obraz s hranilnim učinkom 30 ml
    Nuxe Nuxuriance Gold, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Nuxe Nuxuriance je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shu Uemura Muroto Volume maska za volumen las z morskimi minerali 200 ml
    Shu Uemura Muroto Volume, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Shu Uemura Muroto Volume predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Korres Wild Rose krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Korres Wild Rose, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Korres Wild Rose neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elie Saab Le Parfum Royal parfumska voda za ženske 90 ml
    Elie Saab Le Parfum Royal, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Elie Saab Le Parfum Royal je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava cipresna dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Inglot Duraline podlaga za pod pigmente 9 ml
    Inglot Duraline, 9 ml, Podlaga za senčila za ženske, Lastnosti: temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil poudarja barvo senčil podaljšuje popoln videz ličil za oči
  • Vivian Gray Temptation kremasto tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Temptation, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Temptation skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Bel Premium micelarni čistilni robčki z aloe vero 30 kos
    Bel Premium, 30 kos, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Bel Premium z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Lactovit LactoOil nežni gel za prhanje 500 ml
    Lactovit LactoOil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Lactovit LactoOil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lactovit LactoOil vlažilni losjon za telo 400 ml
    Lactovit LactoOil, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Lactovit LactoOil bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija učinkovito obnavlja kožo popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo. Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Makeup Revolution Brow Sculpt Kit set za popolne obrvi odtenek Dark 2.2 g
    Makeup Revolution Brow Sculpt Kit, 2,2 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje obrvi Makeup Revolution Brow Sculpt Kit vam bo pomagala doseči videz urejenih, gladkih in natančnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi zagotavlja barvo, obliko in utrditev Sestava: aplikator pinceta ogledalce Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Sesderma Samay Anti-Aging Cream hranilna krema proti staranju kože 50 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Samay Anti-Aging Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero globinsko hrani intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Deodorant 24h trdi dezodorant 24 ur 40 ml
    Vichy Deodorant 24h, 40 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Vichy Deodorant 24h prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne draži kože dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez aluminijevih soli brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Vichy Normaderm čistilni adstringentni tonik 200 ml
    Vichy Normaderm, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj
  • Yves Saint Laurent Parisienne parfumska voda za ženske 90 ml
    Yves Saint Laurent Parisienne, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Yves Saint Laurent Parisienne vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • La Roche-Posay Physiologique fiziološki pomirjevalni tonik za občutljivo kožo 200 ml
    La Roche-Posay Physiologique, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz La Roche-Posay Physiologique . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo ohranja uravnotežen pH v koži Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Clinique Deep Comfort™ Body Moisture losjon za telo za suho kožo 200 ml
    Clinique Deep Comfort™ Body Moisture, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Clinique Deep Comfort™ Body Moisture bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover odstranjevalec ličil za oči 100 ml
    Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover, 100 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Marc Jacobs Daisy toaletna voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Marc Jacobs Daisy vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lancôme Définicils maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic odtenek 01 Noir Infini 6,5 g
    Lancôme Définicils, 6,5 g, maskare za ženske, Maskara Lancôme Définicils daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • L’Oréal Paris Age Perfect dnevna pomlajevalna krema za zrelo kožo 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • L’Oréal Paris Revitalift nočna krema za učvrstitev kože in proti gubam za vse tipe kože 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Darphin Intral Active Stabilizing Lotion pomirjevalna nega 100 ml
    Darphin Intral Active Stabilizing Lotion, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Darphin Intral Active Stabilizing Lotion bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani ne maši por obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje ščiti kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Woodwick Vanilla Bean dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Vanilla Bean, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Woodwick Lavender Spa dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Lavender Spa, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender Spa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Avène DermAbsolu preoblikovalni serum za obnovo gostote kože 30 ml
    Avène DermAbsolu, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Nature Box Pomegranate vlažilni in revitalizacijski šampon za zaščito barve 385 ml
    Nature Box Pomegranate, 385 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nature Box Pomegranate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Nature Box Pomegranate poživljajoči gel za prhanje 385 ml
    Nature Box Pomegranate, 385 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nature Box Pomegranate je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex lahka vlažilna gel krema 75 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avène DermAbsolu dnevna krema za preoblikovanje obraza 40 ml
    Avène DermAbsolu, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani obnavlja in poživlja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elizabeth Arden Prevage City Smart dnevna vlažilna in zaščitna krema SPF 50 40 ml
    Elizabeth Arden Prevage City Smart, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Prevage City Smart bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Avène DermAbsolu DermAboslu gladilni regeneracijski nočni balzam 40 ml
    Avène DermAbsolu DermAboslu, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène DermAbsolu DermAboslu bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Avène DermAbsolu DermAboslu tonirana dnevna krema za preoblikovanje obraza SPF 30 tinted 40 ml
    Avène DermAbsolu DermAboslu, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Avène DermAbsolu DermAboslu kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože globinsko hrani pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream dnevna krema proti gubam SPF 25 50 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Avène DermAbsolu pomlajevalna krema za predel okoli oči 15 ml
    Avène DermAbsolu, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Avène DermAbsolu neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • AHAVA Apple of Sodom intenzivna krema za globoke gube 50 ml
    AHAVA Apple of Sodom, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ajmal Entice Pour Femme parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Entice Pour Femme, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Ajmal Entice Pour Femme bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. citrusna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic hranilna krema za roke s karitejevim maslom tube + box 75 ml
    Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Institut Karité Paris Lily Of The Valley So Chic. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ne pušča mastnih sledi prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice transparenten (M)transparentna (F)transparentno (N) 14 g
    Ardell Duo, 14 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Duo bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice s čopičem transparenten (M)transparentna (F)transparentno (N) 5 g
    Ardell Duo, 5 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Duo bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh