Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • HIMALYO DREAM dišeča sveča 315 g
    HIMALYO DREAM, 315 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka HIMALYO DREAM čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma citrusna dišava lesna dišava idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • HIMALYO LOVE dišeča sveča 315 g
    HIMALYO LOVE, 315 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka HIMALYO LOVE čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava sladka aroma dolgo gorenje idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • THD Elisir Palmarosa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Palmarosa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Palmarosa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • NEONAIL Effect Volcano bleščeči prah za nohte odtenek No. 2 2 g
    NEONAIL Effect Volcano, 2 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • Lip Smacker Disney Frozen Olaf balzam za ustnice 4 g
    Lip Smacker Disney Frozen Olaf, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Lip Smacker Disney Frozen Olaf je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • puroBIO Cosmetics N°04 čopič za korektor 1 kos
    puroBIO Cosmetics N°04, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič puroBIO Cosmetics N°04 bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • puroBIO Cosmetics N°09 čopič za konture 1 kos
    puroBIO Cosmetics N°09, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič puroBIO Cosmetics N°09 bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje omogoča hiter nanos senčil za oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • UXI BEAUTY Essential Brow Gel dolgoobstojni gel za obrvi Moccachino 4 ml
    UXI BEAUTY Essential Brow Gel, 4 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Maskara za obrvi UXI BEAUTY Essential Brow Gel poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: vključno s praktično krtačko enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko.
  • Allegro Natura Organic micelarna voda za matiranje obraza z vitaminom C 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Nato sperite.
  • Allegro Natura Organic dvofazna micelarna voda 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: vlaži in mehča kožo učinkovito odstranjuje ličila s kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Lee Stafford Argan Oil from Morocco globinsko hranilni balzam 250 ml
    Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Argan Oil from Morocco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Stila Cosmetics Stay All Day maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic 9 ml
    Stila Cosmetics Stay All Day, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Stila Cosmetics Stay All Day daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum mehčalni serum za telo 200 ml
    MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum, 200 ml, Geli za telo za ženske, Maska za telo MIO Sleeping Smoothie bo popestrila vašo vsakodnevno rutino telesne nege. Lastnosti: mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Payot N°2 Stick Lèvres vlažilni balzam za ustnice 4 g
    Payot N°2 Stick Lèvres, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Payot N°2 Stick Lèvres je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Elizabeth Arden Standing Ovation Mascara maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 01 Intense Black 8,2 ml
    Elizabeth Arden Standing Ovation Mascara, 8,2 ml, maskare za ženske, Maskara Elizabeth Arden Standing Ovation Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Illamasqua Brow Definer Brush poševni čopič za obrvi 1 kos
    Illamasqua Brow Definer Brush, 1 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Čopič Illamasqua Brow Definer Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek
  • 3INA The Definition Mascara maskara za podaljšanje vodoodporna 9 ml
    3INA The Definition Mascara, 9 ml, maskare za ženske, Maskara 3INA The Definition Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico ima dolgotrajen učinek poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bloomy Lotus Petite Acorn Ultrazvočni aroma difuzor
    Bloomy Lotus Petite Acorn, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Bloomy Lotus Petite Acorn bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor
  • Bakel Defence-Therapist Normal Skin pomirjevalna in vlažilna krema za normalno kožo 50 ml
    Bakel Defence-Therapist Normal Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bakel Defence-Therapist vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača mladosten videz pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Miraculum Asta Plankton C posvetlitvena krema za predel okoli oči proti zabuhlosti in temnim kolobarjem 20 ml
    Miraculum Asta Plankton C, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Miraculum Asta Plankton C neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Souletto Reminiscense Hand Wash tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Souletto Reminiscense Hand Wash, 500 ml, Nadomestna polnila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Souletto Reminiscense Hand Wash nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Paddywax Taper Red & Terracotta sveča 4x24,89 cm
    Paddywax Taper Red & Terracotta, 4x24,89 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča Paddywax Taper Red & Terracotta čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: idealno kot darilo lep dodatek za vsako notranjost svečka je primerna za namestitev v svečnik Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Maison Berger Paris Joy Agaves Garden Old Pink dišeča sveča 180 g
    Maison Berger Paris Joy Agaves Garden Old Pink, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Maison Berger Paris Joy Agaves Garden Old Pink čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Kallos KJMN Hydrogen Peroxide oksidacijska emulzija 12 % 40 vol. za profesionalno uporabo 100 ml
    Kallos KJMN Hydrogen Peroxide, 100 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN Hydrogen Peroxide je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Millefiori Natural Acqua Blu dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Acqua Blu je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • FlosLek Laboratorium Crazy Blueberry balzam in piling za ustnice 14 g
    FlosLek Laboratorium Crazy Blueberry, 14 g, Pilingi za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice FlosLek Laboratorium Crazy Blueberry zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice spodbuja prekrvavitev ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte.
  • Rimmel Kind & Free nadlak za nohte odtenek 150 Oxygen Wave 8 ml
    Rimmel Kind & Free, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Kind & Free vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • 3INA The Nail It File poliralni blok za nohte
    3INA The Nail It File, Modeliranje nohtov za ženske, Pilica 3INA The Nail It File vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov
  • Souletto Pink Pepper & Rice Milk Body Wash relaksacijski gel za prhanje 300 ml
    Souletto Pink Pepper & Rice Milk Body Wash, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Souletto Pink Pepper & Rice Milk Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion samoporjavitvena krema za telo za postopno porjavitev 200 ml
    St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor obnovitvena krema proti gubam 70+ 50 ml
    Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • MIO Liquid Yoga Bath Soak pomirjajoča pena za kopel 200 ml
    MIO Liquid Yoga Bath Soak, 200 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel MIO Liquid Yoga Bath Soak poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum serum za osvetljevanje 30 ml
    UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz UXI BEAUTY Illuminating Glow Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ambientair Lacrosse White Musk aroma difuzor 100 ml
    Ambientair Lacrosse White Musk, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ambientair Lacrosse White Musk prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Ajmal Purely Orient Tonka parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Tonka, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Tonka vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • Ajmal Purely Orient Vetiver parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Vetiver, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Vetiver je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer revitalizacijski balzam 300 ml
    Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Udo Walz Rehab Kurkuma & Ingwer zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče izboljšuje strukturo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault set šmink (z mat učinkom)
    NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Mrs Claus Oh Deer Matte Lip Vault. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Matte Lipstick žametna šminka z mat učinkom 12 kos Lastnosti: visoka pigmentacija satenast učinek omogoča zelo raznoliko ličenje v čudovitem pakiranju razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman dišeča sveča polnilna 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Ambre Shaman čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo kokosovega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Santal Palace dišeča sveča nadomestno polnilo 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Santal Palace, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Santal Palace čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Astra Make-up #INSTALENGTH podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Black 10 ml
    Astra Make-up #INSTALENGTH, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTALENGTH daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner balzam za vse tipe las za lažje česanje las 150 ml
    Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Payot Nue Stick Démaquillant Visage, Yeux et Lèvres balzam za odstranjevanje ličil z vsebnostjo olja v paličici 50 g
    Payot Nue Stick Démaquillant Visage, Yeux et Lèvres, 50 g, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Payot Nue Stick Démaquillant Visage, Yeux et Lèvres s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča svežo na koži ne pušča mastnih sledi koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Lahko se uporabi tudi za ustnice. Nanesite na prej navlaženo kožo, nato pa nežno premasirajte. Nato sperite.
  • Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo nežni šampon za vse tipe las 280 ml
    Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo, 280 ml, Šamponi za ženske, Šampon Payot Essentiel Gentle Biome-Friendly Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Bougie Pull Cachemire Tonka dišeča sveča 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Bougie Pull Cachemire Tonka, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Bougie Pull Cachemire Tonka čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • STENDERS Ginger & Lemon revitalizacijska maska za lase 200 ml
    STENDERS Ginger & Lemon, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase STENDERS Ginger & Lemon predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem vrača naraven, zdrav videz lasem daje čudovit vonj lasje so mehki na dotik obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Jungle Way Amor Oud Bakhoor kadila 20 g
    Jungle Way Amor Oud Bakhoor, 20 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Jungle Way Amor Oud Bakhoor vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Jungle Way Sultan Oud Bakhoor kadila 20 g
    Jungle Way Sultan Oud Bakhoor, 20 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Jungle Way Sultan Oud Bakhoor vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Wet n Wild Photo Focus lahki vlažilni tekoči puder za osvetlitev kože odtenek Soft Ivory 28 ml
    Wet n Wild Photo Focus, 28 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Wet n Wild Photo Focus bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože prilagodi se barvi kože osvetljuje kožo kožo dela prožno in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner kremasti balzam za lase ki dodaja hidracijo in sijaj 250 ml
    Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Bb.Super Rich Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Maternea Mother Care gel za intimno higieno za nosečnice 200 ml
    Maternea Mother Care, 200 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus parfumska voda za ženske 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Bentley Beyond The Collection Radiant Osmanthus bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Beauty Formulas Hair Remover Shea Butter depilacijska krema za noge z vlažilnim učinkom 100 ml
    Beauty Formulas Hair Remover Shea Butter, 100 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Beauty Formulas Hair Remover bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: enostavno za uporabo uporabi se lahko tudi za kratke dlake kožo hrani in vlaži skrbno odstranjuje dlake za več tednov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Najprej opravite test tolerance. Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Nadaljujte proti smeri rasti dlačic. Nato temeljito sperite z vodo. Nekaj ur po odstranitvi dlačic na obritih predelih ne uporabljajte deodoranta ali antiperspiranta in kozmetike na osnovi alkohola.
  • Korres Black Pine dnevna krema za učvrstitev kože in proti gubam za suho do zelo suho kožo 40 ml
    Korres Black Pine, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres Black Pine vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži vrača mladosten videz kožo pušča žametno mehko na dotik obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Yankee Candle Autumn Daydream dišeča sveča 340 g
    Yankee Candle Autumn Daydream, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Autumn Daydream čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: jesenska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Serge Lutens Collection Noire La Religieuse parfumska voda uniseks 100 ml
    Serge Lutens Collection Noire La Religieuse, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Serge Lutens Collection Noire La Religieuse se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. za nepoboljšljive optimiste za ženske in moške
  • Allegro Natura Organic lahka vlažilna krema za roke 60 ml
    Allegro Natura Organic, 60 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Allegro Natura Organic popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija ne pušča mastnih sledi Vlaži in hrani kožo ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ermanno Scervino Ermanno Scervino darilni set za ženske 100 ml
    Ermanno Scervino Ermanno Scervino, 100 ml, Ženski seti za ženske, Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeErmanno Scervino Ermanno Scervino v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled. Lastnosti: set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša odličen za darilo Vsebina seta: parfumska voda 50 ml parfumirani gel za prhanje 75 ml parfumirani losjon za telo 75 ml
  • Allegro Natura Organic vlažilna in hranilna krema 30 ml
    Allegro Natura Organic, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Allegro Natura Organic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži hitro se vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Allegro Natura Organic krema proti gubam 30 ml
    Allegro Natura Organic, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Allegro Natura Organic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick vlažilni balzam za suhe lase
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Oil olje za kopel 100 ml
    Souletto Pink Pepper & Rice Milk Bath Oil, 100 ml, Olja za kopel uniseks
  • Yankee Candle Air Freshener Base Faceted električni difuzor
    Yankee Candle Air Freshener Base Faceted, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Yankee Candle Air Freshener Base Faceted bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bath & Body Works Car with Present držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Car with Present, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Car with Present je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Souletto Floramania Room Spray pršilo za dom 100 ml
    Souletto Floramania Room Spray, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Souletto Floramania Room Spray z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Schwarzkopf Professional Goodbye Orange šampon za toniranje za nevtralizacijo medeninastih podtonov 300 ml
    Schwarzkopf Professional Goodbye Orange, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional Goodbye Orange učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira oranžne tone v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Stila Cosmetics Save The Day Eye & Lip Perfecter korekcijski svinčnik
    Stila Cosmetics Save The Day Eye & Lip Perfecter, Svinčniki za oči za ženske, Svinčnik za ustnice Stila Cosmetics Save The Day Eye & Lip Perfecter preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike
  • PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Medium rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Very Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter 1 kos Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo mehča in pomirja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • emi Charmicon Punk Rock nalepke za nohte 3D #183 1 kos
    emi Charmicon Punk Rock, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • Beauty Jar Colorful negovalna maska za barvane lase 150 g
    Beauty Jar Colorful, 150 g, Maske za lase za ženske, Maska za lase Beauty Jar Colorful predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • THD Earthmade Sorriso D'angelo dišeča sveča 180 g
    THD Earthmade Sorriso D'angelo, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka THD Earthmade Sorriso D'angelo čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace dišeča sveča 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Santal Palace čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava sladka aroma Sestava: mešanica rastlinskih voskov Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment regeneracijska kura 2 v 1 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold pršilo brez spiranja za volumen 200 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate intenzivna nega proti gubam 2x10 ml
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate, 2x10 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Aery Botanical Green darilni set
    Aery Botanical Green, 1 kos, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Aery Botanical Green vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: idealno kot darilo čisto gorenje idealno za meditacijo in olajšanje od stresa Vsebina seta: Black Oak dišeča sveča 80 g Green Bamboo dišeča sveča 80 g Herbal Tea dišeča sveča 80 g Sestava: 100-% sojin vosek biološko razgradljiv vosek obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump, 200 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic pršilo za lase s srednjo fiksacijo 300 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic, 300 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las močno utrjevanje lase pušča sijoče in navlažene Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Payot Face Moving Gua Sha Visage Liftant pripomoček za masažo za glajenje poteze obraza 1 kos
    Payot Face Moving Gua Sha Visage Liftant, 1 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Payot Face Moving Gua Sha Visage Liftant bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: za potovanja in za v torbico kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bourjois Healthy Mix vlažilna podlaga za make-up 30 ml
    Bourjois Healthy Mix, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bourjois Healthy Mix popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa ima dolgotrajen učinek osvetljuje mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Payot Rituel Douceur Baume Fondant Micro-Peeling Pieds piling krema za stopala 100 ml
    Payot Rituel Douceur Baume Fondant Micro-Peeling Pieds, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Payot Rituel Douceur Baume Fondant Micro-Peeling Pieds odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène vlažilna krema v pršilu 40 ml
    Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène, 40 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja in ščiti kožo kožo vlaži in ji daje svežino nudi zaščito pred izsuševanjem ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Uporabljajte na očiščeno, tonizirano kožo. Z nežnim tapkanjem s prstnimi konicami spodbudite vpijanje.
  • Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo trdi šampon za vse tipe las 80 g
    Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo, 80 g, Trdi šamponi za ženske, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Payot Essentiel Solid Biome-Friendly Shampoo ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: obnavlja in hrani lase temeljito čisti lase in lasišče zaradi trde oblike je idealen za potovanja z letalom ne obremenjuje okolja embalaža, prijazna do narave Navodilo za uporabo: Šampon spenite med dlanmi, nato pa nastalo peno nežno vmasirajte v lase. Na koncu temeljito sperite.
  • Make Me BIO Mandarin Glow 30 ml
    Make Me BIO Mandarin Glow, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Make Me BIO Mandarin Glow bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Nue Brume Tonique Douceur vlažilni tonik za obraz v pršilu 100 ml
    Payot Nue Brume Tonique Douceur, 100 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Payot Nue Brume Tonique Douceur. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo preprečuje prekomerno sušenje kože kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Payot Pâte Grise Stick Gommant Purifiant piling za obraz za problematično kožo 25 g
    Payot Pâte Grise Stick Gommant Purifiant, 25 g, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Payot Pâte Grise Stick Gommant Purifiant. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • BEN&ANNA Natural Shower Gel kosmiči za prhanje Blue Basil 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shower Gel, 2x20 g, Pripravki za prhanje uniseks, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje BEN&ANNA Natural Shower Gel . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek
  • BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera šamponski kosmiči proti prhljaju 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera, 2x20 g, Šamponi uniseks, Šampon BEN&ANNA Natural Shampoo Aloe Vera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek
  • BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn šamponski kosmiči proti izpadanju las 2x20 g
    BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn, 2x20 g, Šamponi uniseks, Šampon BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek
  • Kallos Hair Pro-Tox šampon s keratinom za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Hair Pro-Tox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid + Peptides odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: z učinkom liftinga zapolnjuje gubice in linije koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Intenzivno hrani območje okoli oči globinsko vlaži in obnavlja kožo učinkovito gladi linije in drobne gubice deluje proti staranju kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • We Love Candles Gold I Do dišeča sveča 150 g
    We Love Candles Gold I Do, 150 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka We Love Candles Gold I Do čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava sladka aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo veganski izdelek Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • UpCircle Peeling & Moisturiser Set darilni set (za občutljivo kožo)
    UpCircle Peeling & Moisturiser Set, Pilingi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set UpCircle Peeling & Moisturiser Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: piling za obraz z izvlečkom kave 100 ml vlažilna krema 50 ml torbica Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za posvetlitev in revitalizacijo kože za popolnoma nežno in voljno kožo odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Jil Sander Sport Water for Women toaletna voda za ženske 50 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Jil Sander Sport Water for Women vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Australian Bodycare Stretch Mark Care Kit darilni set (za strije)
    Australian Bodycare Stretch Mark Care Kit, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Australian Bodycare Stretch Mark Care Kit. Vsebina seta: gladilni piling za telo 200 ml hranilno mleko za telo 200 ml hranilno olje za telo 150 ml Lastnosti: za popolno nego kože izdelek za globinsko poživitev in vlaženje odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh