Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kérastase Résistance Masque Extentioniste maska za lase za okrepitev in rast las 200 ml
    Kérastase Résistance Masque Extentioniste, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Résistance Masque Extentioniste predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik lasem daje čudovit vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Christina Aguilera Definition pršilo za telo za ženske 236 ml
    Christina Aguilera Definition, 236 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Christina Aguilera Definition , ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Kérastase Résistance Sérum Extentioniste serum za okrepitev in rast las 50 ml
    Kérastase Résistance Sérum Extentioniste, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Sérum Extentioniste daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Tołpa Dermo Face Hydrativ vlažilna kremasta maska za noč 40 ml
    Tołpa Dermo Face Hydrativ, 40 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Tołpa Dermo Face Hydrativ bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Thalgo Après-Soleil pomirjajoči losjon za po sončenju 150 ml
    Thalgo Après-Soleil, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Thalgo Après-Soleil bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: intenzivno vlaži ima hladilni učinek neguje in obnavlja pomirja kožo po sončenju enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Thalgo Lumière Marine korektor proti pigmentnim madežem 15 ml
    Thalgo Lumière Marine, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Lumière Marine bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Spa Merveille Artique pena za prhanje 150 ml
    Thalgo Spa Merveille Artique, 150 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Lolita Lempicka So Sweet parfumska voda za ženske 30 ml
    Lolita Lempicka So Sweet, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Lolita Lempicka So Sweet v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sladka dišava sadna dišava gurmanska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom čistilna micelarna voda 100 ml
    Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Tołpa Dermo Face Physio Mikrobiom. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Eveline Cosmetics Cannabis čistilna maska za obraz iz ilovice 7 ml
    Eveline Cosmetics Cannabis, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Cannabis bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Oral B 3D White Luxe ustna voda z belilnim učinkom 500 ml
    Oral B 3D White Luxe, 500 ml, Ustne vode za moške, Ustna voda Oral B 3D White Luxe krepi učinek belilnih zobnih past in vašemu nasmehu vrača sijaj. Lastnosti: pomaga odstranjevati madeže z zob dolgoročno odstranjuje zadah iz ust uničuje bakterije tudi v medzobnem prostoru podpira beljenje zob Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bogata krema za obnovo čvrstosti obraza 50 ml
    Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Exception Marine Intensive Redensifying Serum hranilni serum za obnovo gostote kože 30 ml
    Thalgo Exception Marine Intensive Redensifying Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Exception Marine Intensive Redensifying Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost odstranjuje znake utrujenosti preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Lumière Marine krema za posvetljevanje proti pigmentnim madežem 50 ml
    Thalgo Lumière Marine, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Lumière Marine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne spirajte.
  • Thalgo Lumière Marine posvetlitvena voda za obraz proti pigmentnim madežem 125 ml
    Thalgo Lumière Marine, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Thalgo Lumière Marine pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Thalgo Peeling Marine eksfoliacijska esenca za vse tipe kože 125 ml
    Thalgo Peeling Marine, 125 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Thalgo Peeling Marine za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne suši kože odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte po potrebi. Izognite se območju okoli oči.
  • Thalgo Peeling Marine regeneracijski nočni serum z revitalizacijskim učinkom 30 ml
    Thalgo Peeling Marine, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Peeling Marine bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Spa Merveille Artique vlažilni gel za telo 200 ml
    Thalgo Spa Merveille Artique, 200 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Thalgo Spa Merveille Artique. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: učvrsti kožo mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.
  • Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream pomirjevalna biomimetična krema za netolerantno kožo 50 ml
    Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico hitro se vpija obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream visoko koncentrirana revitalizacijska krema za nego utrujene kože 50 ml
    Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Intensive Spiruline Serum koncentrirani serum za utrujeno kožo 30 ml
    Institut Esthederm Intensive Spiruline Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Institut Esthederm Intensive Spiruline Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioderma Pigmentbio H2O nežna čistilna micelarna voda proti temnim madežem 250 ml
    Bioderma Pigmentbio H2O, 250 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Pigmentbio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Millefiori Selected Orange Tea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Orange Tea, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Orange Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ posvetlitvena krema za pigmentne madeže SPF 50+ 40 ml
    Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi obnavlja kožno bariero intenzivno vlaži pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bioderma Pigmentbio C-Concentrate posvetlitveni korekcijski serum proti pigmentnim madežem 15 ml
    Bioderma Pigmentbio C-Concentrate, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Pigmentbio C-Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bellissima Creativity B27 100 likalnik za lase B27 100 1 kos
    Bellissima Creativity B27 100, 1 kos, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase Bellissima Creativity B27 100 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature keramični ploščici lahko se uporablja tudi za kodre ne poškoduje in ne izsuši las Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • Bellissima Face Cleansing čistilna krtačka za obraz 1 kos
    Bellissima Face Cleansing, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Čistilna električna krtačka Bellissima Face Cleansing z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: globinsko čisti pore pomaga obnavljati kožne celice nežno masira obraz kožo pušča gladko in svežo Navodilo za uporabo: Navlažite obraz in nanesite čistilni pripravek. Nežno masirajte obraz. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Bellissima Curling Iron GT15 200 konični kodralnik GT15 200 1 kos
    Bellissima Curling Iron GT15 200, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Bellissima Curling Iron oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske lase navije fino in brez lomljenja hitro segrevanje vrtljiv kabel konični kodralnik Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Selected Mirto nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mirto, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mirto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Cedar nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Cedar, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Cedar spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Sweet Narcissus nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Sweet Narcissus, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Sweet Narcissus spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Collistar Even Finish Foundation+Primer 24h Perfect Skin tekoči puder in podlaga SPF 15 odtenek 3 Sand 35 ml
    Collistar Even Finish Foundation+Primer 24h Perfect Skin, 35 ml, Podlaga za ženske, Tekoči puder Collistar Even Finish Foundation+Primer 24h Perfect Skin bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože odlična sposobnost prekrivanja dolgo obstojen učinek gladi površino kože izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Ziaja Argan Oil dvokomponentni balzam v pršilu 125 ml
    Ziaja Argan Oil, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Ziaja Argan Oil predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase vlaži lasna vlakna enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Ziaja Jasmine pomlajevalna krema za roke 50+ 50 ml
    Ziaja Jasmine, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Jasmine popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja blaži znake staranja kože koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Jeju Young Skin lahka vlažilna krema za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Ziaja Jeju Young Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Ziaja Jeju Young Skin črna čistilna maska za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jeju Young Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Dandelion Honey hranilna medova maska 7 ml
    Ziaja Dandelion Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Dandelion Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Microbiome Balance pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Tapioca Honey gladilna maska 7 ml
    Ziaja Tapioca Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Tapioca Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • MUA Makeup Academy PRO/BASE dolgoobstojni matirajoči tekoči puder odtenek #110 30 ml
    MUA Makeup Academy PRO/BASE, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder MUA Makeup Academy PRO/BASE bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože odlična sposobnost prekrivanja dolgo obstojen učinek kožo matira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Catrice Hemp & Mint Glow balzam za ustnice odtenek 010 High On Life 4.2 g
    Catrice Hemp & Mint Glow, 4,2 g, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Catrice Hemp & Mint Glow je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani rahlo tonira ustnice ima rahel hladilni učinek suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Avène Antirougeurs dnevna pomirjujoča krema SPF 30 40 ml
    Avène Antirougeurs, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Antirougeurs vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Avène Antirougeurs dnevna pomirjujoča emulzija SPF 30 40 ml
    Avène Antirougeurs, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Antirougeurs vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm nega proti gubam za vrat in dekolte 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Pripravek Elemis Pro-Collagen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash čistilni gel z gladilnim učinkom 200 ml
    Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Elemis Dynamic Resurfacing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • L’biotica Masks regeneracijska maska za roke v obliki rokavic 26 g
    L’biotica Masks, 26 g, Maske za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovijo losjon, krema ali piling? Maska za telo L’biotica Masks bo odlično obogatila in popestrila vašo vsakodnevno rutino nege telesa – koži bo zagotovila dodaten odmerek hranjenja, spodbudila njeno obnovo in jo naredila bolj gladko. Privoščite si popoln spa tretma v udobju doma. Lastnosti: Hrani in vlaži kožo dela žametno mehko na dotik obnavlja in mehča kožo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Kérastase Densifique Fondant Densité vlažilna in učvrstitvena nega za lase, ki jim vidno primanjkuje gostote 200 ml
    Kérastase Densifique Fondant Densité, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kérastase Densifique zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Zadig & Voltaire THIS IS HER! parfumska voda za ženske 100 ml
    Zadig & Voltaire THIS IS HER!, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Zadig & Voltaire THIS IS HER! bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Zadig & Voltaire THIS IS HER! dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    Zadig & Voltaire THIS IS HER!, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Zadig & Voltaire THIS IS HER! sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Uriage Hygiène Waterproof Eye Make-up Remover odstranjevalec vodoodpornih ličil za občutljive oči 100 ml
    Uriage Hygiène Waterproof Eye Make-up Remover, 100 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Uriage Hygiène Waterproof Eye Make-up Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Holika Holika Hyaluronic vlažilna gel krema s hialuronsko kislino 100 ml
    Holika Holika Hyaluronic, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Holika Holika Hyaluronic bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Millefiori Air Design Vase Transparent aroma difuzor brez polnila (10 x 13 cm) 1 kos
    Millefiori Air Design Vase Transparent, 1 kos, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Air Design Vase Transparent bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor možna je uporaba s poljubnim tekočim polnilom za aroma difuzor enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • KORIKA Korean Heritage Red Ginseng & Adenosine Anti-aging Sheet Mask maska proti gubam iz platna Red Ginseng
    KORIKA Korean Heritage Red Ginseng & Adenosine Anti-aging Sheet Mask, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz KORIKA Korean Heritage Red Ginseng & Adenosine Anti-aging Sheet Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • KORIKA Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask vlažilna tekstilna maska Silk Hydrating sheet mask
    KORIKA Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz KORIKA Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Millefiori Aria električni difuzor 1 kos
    Millefiori Aria, 1 kos, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Aria bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor enostavna menjava polnila možna je uporaba s poljubnim tekočim polnilom za aroma difuzor ustvarja občutek domačnosti po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Burberry My Burberry Black parfumska voda za ženske 90 ml
    Burberry My Burberry Black, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Burberry My Burberry Black je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Bione Cosmetics Antakne salicilni alkohol za mastno in problematično kožo 255 ml
    Bione Cosmetics Antakne, 255 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bione Cosmetics Antakne . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj oži pore vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow vlažilna podlaga za make-up 40 ml
    Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa mehča Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Ziaja Cashmere hranilni losjon za telo za suho kožo 400 ml
    Ziaja Cashmere, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Cashmere bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Orange Butter vlažilni losjon za telo 400 ml
    Ziaja Orange Butter, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Orange Butter bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Cashmere šampon za okrepitev las 300 ml
    Ziaja Cashmere, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Cashmere učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Cashmere maska za okrepitev las za suhe, obremenjene lase 200 ml
    Ziaja Cashmere, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Cashmere predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying gladilna dnevna in nočna krema proti aknam 15 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Gosh Velvet Touch vodoodporni svinčnik za oči odtenek 023 Black Ink 1.2 g
    Gosh Velvet Touch, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Gosh Velvet Touch poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Gosh Kohl svinčnik za oči odtenek 001 Black 1.1 g
    Gosh Kohl, 1.1 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Gosh Kohl poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo izriše natančno linijo mat videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Ducray Sabal šampon za mastne lase 200 ml
    Ducray Sabal, 200 ml, Šamponi uniseks, Šampon Ducray Sabal učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljate lahko vsak dan. Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACM Sébionex K zaščitna krema za matiranje za mastno kožo z nepopolnostmi z AHA 40 ml
    ACM Sébionex K, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz ACM Sébionex K bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim odstranjuje znake aken preprečuje neželen sijaj pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Duolys dnevna zaščitna krema proti staranju kože SPF 50+ 50 ml
    ACM Duolys, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Krema za obraz ACM Duolys vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • ACM Sébionex micelarna voda za mastno in problematično kožo 250 ml
    ACM Sébionex, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda ACM Sébionex zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma zmanjša pomanjkljivosti kože preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • ACM Duolys CE antioksidantni serum proti staranju kože 15 ml
    ACM Duolys CE, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz ACM Duolys CE bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije osvetljuje učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • ACM Duolys Légére vlažilna krema za normalno do mešano kožo 40 ml
    ACM Duolys Légére, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz ACM Duolys Légére bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja obnavlja kožno bariero koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Novophane šampon za mastne lase in lasišče 200 ml
    ACM Novophane, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACM Novophane učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACM Duolys Hyal intenzivni serum proti staranju kože 15 ml
    ACM Duolys Hyal, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz ACM Duolys Hyal bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • ACM Duolys Riche vlažilna krema za suho kožo 40 ml
    ACM Duolys Riche, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz ACM Duolys Riche bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Duolys krema za predel okoli oči za glajenje poteze obraza 15 ml
    ACM Duolys, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči ACM Duolys neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ACM Trigopax zaščitna nega s pomirjajočim učinkom 30 ml
    ACM Trigopax, 30 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • ACM Novophane krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 200 ml
    ACM Novophane, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACM Novophane učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACM Novophane DS šampon proti prhljaju 125 ml
    ACM Novophane DS, 125 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACM Novophane DS učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj pomirja lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • NOBEA Day-to-Day Best of Nude Nails Set set lakov za nohte Best of Nude Nails
    NOBEA Day-to-Day Best of Nude Nails Set, Nohti za ženske, Lak za nohte NOBEA Day-to-Day vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: Almond milk N14 lak za nohte 6 ml Fired brick N15 lak za nohte 6 ml Frosting N16 lak za nohte 6 ml Lastnosti: ima učinek manikure z gelom ima dolgotrajen učinek zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • ACM Vitix lokalna nega za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Vitix, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega ACM Vitix bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ACM Viticolor gel za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Viticolor, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje pigmentne madeže
  • ACM Dépiwhite M tonirana zaščitna krema SPF 50+ Natural Tint 40 ml
    ACM Dépiwhite M, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje ACM Dépiwhite M je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži Izenačuje barvni ton preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • ACM Dépiwhite M zaščitna krema za obraz SPF 50+ 40 ml
    ACM Dépiwhite M, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje ACM Dépiwhite M bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože vlaži in nahrani pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • ACM Dépiwhite Advanced krema za obraz proti pigmentnim madežem 40 ml
    ACM Dépiwhite Advanced, 40 ml, lokalna nega za ženske, Pripravek ACM Dépiwhite Advanced bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ACM Dépiwhite luščilna maska proti pigmentnim madežem 40 ml
    ACM Dépiwhite, 40 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz ACM Dépiwhite bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel gel proti celulitu 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel, 400 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Collistar Special Perfect Body Anticellulite Cryo-Gel. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: vidno zmanjšuje celulit napenja kožo mehča in gladi Navodilo za uporabo: Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
  • FOREO UFO™ Mini sonična naprava za pospešitev učinkov maske za obraz potovalno pakiranje Pearl Pink 1 kos
    FOREO UFO™ Mini, 1 kos, Posebna nega za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FOREO UFO™ Mini bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča gladko in svežo kožo čisti v globino nežno masira obraz celovito lepša videz kože
  • Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual krema za roke za suho kožo 75 ml
    Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Remington Keratin Protect CI5318 kodralnik za lase keramična površina, prepojena s keratinom in mandljevim oljem 1 kos
    Remington Keratin Protect CI5318, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase Remington Keratin Protect CI5318 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: zaščita las pred izsušitvijo funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje vrtljiv kabel Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Keratin Protect S8540 likalnik za lase keramična površina, prepojena s keratinom in mandljevim oljem 1 kos
    Remington Keratin Protect S8540, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington Keratin Protect S8540 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase ne poškoduje in ne izsuši las funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa možnost uravnavanja temperature keramični ploščici Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Bronner’s Lavender trdo milo 140 g
    Dr. Bronner’s Lavender, 140 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Bronner’s Tea Tree trdo milo 140 g
    Dr. Bronner’s Tea Tree, 140 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Bronner’s Peppermint trdo milo 140 g
    Dr. Bronner’s Peppermint, 140 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Bronner’s Rose trdo milo 140 g
    Dr. Bronner’s Rose, 140 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Bronner’s Eucalyptus trdo milo 140 g
    Dr. Bronner’s Eucalyptus, 140 g, Trda mila za ženske, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Bronner’s Lavender čistilno pršilo brez spiranja za roke 60 ml
    Dr. Bronner’s Lavender, 60 ml, Geli za roke za ženske, Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši ne pušča mastnih sledi
  • Dr. Bronner’s Almond tekoče univerzalno milo 60 ml
    Dr. Bronner’s Almond, 60 ml, Tekoča mila za ženske, Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dr. Bronner’s Citrus & Orange tekoče univerzalno milo 60 ml
    Dr. Bronner’s Citrus & Orange, 60 ml, Tekoča mila za ženske, Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dr. Bronner’s Eucalyptus tekoče univerzalno milo 60 ml
    Dr. Bronner’s Eucalyptus, 60 ml, Tekoča mila za ženske, Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dr. Bronner’s Lavender tekoče milo za telo in lase 355 ml
    Dr. Bronner’s Lavender, 355 ml, Tekoča mila za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dr. Bronner’s Lavender . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh