Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design nežni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase gladi lasna vlakna lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design rehidracijska maska za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design vlažilni serum za sijaj in mehkobo las 125 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 125 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini lase naredi svilnato mehke na dotik obnavlja naravni sijaj las preprečuje obrabo in poškodbe las pri oblikovanju Navodilo za uporabo: Nanašajte na še vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design hranilno olje za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo lase ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Uredite lase kot običajno.
  • GUERLAIN Abeille Royale Double R Renew & Repair Eye Serum intenzivni lifting serum za predel okoli oči 20 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Double R Renew & Repair Eye Serum, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske
  • MAC Cosmetics Strobe Dewy Skin Tint tonizirajoča vlažilna krema odtenek Light 4 30 ml
    MAC Cosmetics Strobe Dewy Skin Tint, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema MAC Cosmetics Strobe Dewy Skin Tint kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Navodilo za uporabo: Uporabljajte samostojno ali kot dnevno vlažilno nego z učinkom lahkega make upa.
  • Serge Lutens Le palais des sables La maison arabe polnilo za aroma difuzor 1 kos
    Serge Lutens Le palais des sables La maison arabe, 1 kos, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Serge Lutens Le palais des sables La maison arabe spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava orientalska aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Serge Lutens Mesk el-laïl Mesk el-laïl Le jardin arabe polnilo za aroma difuzor 1 kos
    Serge Lutens Mesk el-laïl Mesk el-laïl Le jardin arabe, 1 kos, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Serge Lutens Mesk el-laïl Mesk el-laïl Le jardin arabe vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: cvetlična dišava idealno za meditacijo in olajšanje od stresa podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Serge Lutens L'armoire à linge polnilo za aroma difuzor 1 kos
    Serge Lutens L'armoire à linge, 1 kos, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Serge Lutens L'armoire à linge spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava sveža dišava zagotovi notranje ravnovesje in psihično dobro počutje Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Serge Lutens Pierres sèches, laine et cuir La maison écossaise polnilo za aroma difuzor 1 kos
    Serge Lutens Pierres sèches, laine et cuir La maison écossaise, 1 kos, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Serge Lutens Pierres sèches, laine et cuir La maison écossaise vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Rowenta Express Style CV1801F0 sušilec za lase
    Rowenta Express Style CV1801F0, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Rowenta Express Style CV1801F0 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote ohranja zdrav videz las funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske lahek, ergonomske oblike Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rowenta Express Style CV1803F0 sušilec za lase
    Rowenta Express Style CV1803F0, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Rowenta Express Style CV1803F0 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote ohranja zdrav videz las funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske
  • Sand & Sky Tasmanian Spring Water Intense Hydrating Mask intenzivna vlažilna maska 50 g
    Sand & Sky Tasmanian Spring Water Intense Hydrating Mask, 50 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sand & Sky Tasmanian Spring Water Intense Hydrating Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sand & Sky Tasmanian Spring Water Renewing Night Cream obnovitvena nočna krema 60 g
    Sand & Sky Tasmanian Spring Water Renewing Night Cream, 60 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sand & Sky Tasmanian Spring Water Renewing Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico globinsko hrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser čistilni losjon za obraz 150 ml
    Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: pomirja draženje kožo pušča povsem čisto učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • celimax The Real Noni hranilna pomirjajoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    celimax The Real Noni, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz celimax The Real Noni bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • celimax The Real Noni intenzivni vlažilni serum za obraz za pomiritev in okrepitev občutljive kože 30 ml
    celimax The Real Noni, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz celimax The Real Noni bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Caudalie Vinopure čistilni tonik 400 ml
    Caudalie Vinopure, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Caudalie Vinopure zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino nežno in temeljito umije cel obraz kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • celimax The Real Noni vlažilni in hranilni tonik za obnovo površine kože 150 ml
    celimax The Real Noni, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz celimax The Real Noni. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ohranja uravnotežen pH v koži kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Guess Seductive Red toaletna voda za ženske 75 ml
    Guess Seductive Red, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Guess Seductive Red. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Indola Dandruff šampon proti prhljaju 300 ml
    Indola Dandruff, 300 ml, Šamponi uniseks, Šampon Indola Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream bogata hranilna in pomirjajoča krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 75 ml
    SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad intenzivno revitalizacijske blazinice za pomiritev in okrepitev občutljive kože 70 kos
    SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad, 70 kos, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo preprečuje prekomerno sušenje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Ne spirajte.
  • Rochas Byzance Gold parfumska voda za ženske 90 ml
    Rochas Byzance Gold, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Rochas Byzance Gold, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. čista sveža dišava sadna dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo
  • NeoStrata Restore PHA Daily Moisturizer Nežna piling krema 50 ml
    NeoStrata Restore PHA Daily Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz NeoStrata Restore vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Olaplex Volumizing Blow Dry Mist pršilo za volumen za sušenje las in končno oblikovanje las 150 ml
    Olaplex Volumizing Blow Dry Mist, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Olaplex Volumizing Blow Dry Mist poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: naravno utrjuje predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las bori se proti kodranju lasem daje volumen od korenin lasje so zračni in delujejo gostejši Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Rimmel WonderVolume Thrill Seeker vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 8 ml
    Rimmel WonderVolume Thrill Seeker, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel WonderVolume Thrill Seeker daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje čudovito zavije trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Catrice The Cozy Earth paleta senčil za oči 9 g
    Catrice The Cozy Earth, 9 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Catrice The Cozy Earth vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna za naravno ličenje oči enostavno se raznaša bleščeč in mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Catrice Soft Glam Filter barvni puder za popoln videz 9 ml
    Catrice Soft Glam Filter, 9 ml, Pudri za ženske, Puder Catrice Soft Glam Filter popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek dodaja iluzijo popolne kože en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Rimmel WonderVolume Thrill Seeker dolgoobstojna maskara za volumen odtenek Pitch Black 8 ml
    Rimmel WonderVolume Thrill Seeker, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel WonderVolume Thrill Seeker daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Po potrebi ponovite.
  • Crystallove Crystalized Scented Candle Rainbow Fluorite dišeča sveča 220 g
    Crystallove Crystalized Scented Candle Rainbow Fluorite, 220 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Crystallove Crystalized Scented Candle Rainbow Fluorite čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma čisto gorenje lep dodatek za vsako notranjost embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek veganski izdelek Sestava: 100-% sojin vosek biološko razgradljiv vosek ne vsebuje sintetičnih barvil ne vsebuje parafina netoksična sestava leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • NeoStrata Correct pomlajevalna krema za konture ustnic z vlažilnim učinkom 10 g
    NeoStrata Correct, 10 g, Nega za okolico ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega NeoStrata Correct razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: zmanjšuje pojav drobnih gubic gladi ustnice in linije okoli ustnic daje učinek polnejših ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Daylong Cetaphil SUN Multi-Protection zaščitna nega proti staranju kože SPF 50+ 50 ml
    Daylong Cetaphil SUN Multi-Protection, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Pripravek Daylong Cetaphil SUN bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože vlaži in nahrani spodbuja naraven proces porjavitve preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Nuxe Rêve de Miel trdi šampon za sijaj in mehkobo las 65 g
    Nuxe Rêve de Miel, 65 g, Trdi šamponi za ženske, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Nuxe Rêve de Miel ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče lasem vrača izgubljen sijaj in mehkobo omogoča enostavno razčesavanje intenzivno vlaži lase kompaktna in praktična oblika, primerna za na pot Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Šampon spenite med dlanmi, nato pa nastalo peno nežno vmasirajte v lase. Na koncu temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Color obnovitveni balzam za barvane lase 75 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Color daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno po dolžini las. Ne spirajte.
  • BaByliss 5910E sušilec za lase 1 kos
    BaByliss 5910E, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase BaByliss 5910E zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature lahek, ergonomske oblike snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner vlažilni tonik za obraz s ceramidi 150 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo.
  • Essence All About Matt! darilni set (za mat videz)
    Essence All About Matt!, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Essence All About Matt! . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa 50 ml papirčki za matiranje 50 kos matirajoči puder 8 g Lastnosti: popolno matira kožo dolgotrajna utrditev make upa vpija maščobo na površini kože odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Catrice METAFACE paleta senčil za oči 14 g
    Catrice METAFACE, 14 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Catrice METAFACE vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje polni pigmenti kovinski učinek bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush čopič za nanos tekočih in pudrastih izdelkov 1 kos
    Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder matirajoči puder odtenek Translucent Matte/Naturel Mat 10 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder, 10 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek povsem prosojna tekstura Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder transparentni puder v prahu z mat učinkom odtenek Matte/Mat 6 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, 6 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože popolno matira kožo osvetljuje Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder transparentni puder v prahu za osvetlitev kože odtenek Radiant/Eclat 6 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, 6 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože popolno matira kožo osvetljuje Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania šampon za valovite lase 300 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Curl Mania učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Yon-Ka Age Defense Vital dnevna krema proti gubam z antioksidacijskim učinkom 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Vital, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Vital bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream razstrupljevalna nočna krema 50 ml
    Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania stiling pršilo za valovite lase 150 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 150 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Kallos LAB 35 Curl Mania daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Yon-Ka Age Defense matirajoča krema za mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator tonik za vse tipe kože 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique 3 Steps pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: brez dišav
  • Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava citrusna dišava začimbna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bioliq Clean čistilni gel proti gubam 125 ml
    Bioliq Clean, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bioliq Clean pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima antioksidacijske učinke prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Cédrat parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Verveine Cédrat, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Verveine Cédrat vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava čista sveža dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Redken One United večnamenska nega za lase 150 ml
    Redken One United, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken One United daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Bioliq 35+ antioksidacijski obnovitveni serum 30 ml
    Bioliq 35+, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq 35+ bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Bronz Impulse emulzija v pršilu za obraz in telo za bolj hitro in trajno porjavelost 150 ml
    Institut Esthederm Bronz Impulse, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Impulse podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Yankee Candle Red Apple Wreath votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Red Apple Wreath, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Red Apple Wreath čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava začinjena aroma sadna dišava zeliščna aroma zimska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Christmas Cookie votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Cookie, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava božična aroma sladka aroma začinjena aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Christmas Eve votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Eve, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Eve čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava začinjena aroma sladka aroma citrusna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Herbal Care Burdock šampon za mastno lasišče in suhe konice las 330 ml
    Farmona Herbal Care Burdock, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Burdock učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Faith In Nature Lavender & Geranium relaksacijski gel za prhanje 400 ml
    Faith In Nature Lavender & Geranium, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Faith In Nature Lavender & Geranium . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Faith In Nature Wild Rose naravni gel za prhanje za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 400 ml
    Faith In Nature Wild Rose, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Faith In Nature Wild Rose . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Faith In Nature Lavender & Geranium naravno tekoče milo za roke z vonjem sivke 400 ml
    Faith In Nature Lavender & Geranium, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Lavender & Geranium nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Klairs Fundamental Eye Awakening Gel posvetlitveni gel za oči 35 ml
    Klairs Fundamental Eye Awakening Gel, 35 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Klairs Fundamental neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek
  • Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter hranilna krema za predel okoli oči 20 g
    Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter, 20 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Klairs Fundamental neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Klairs Fundamental Water Gel Cream vlažilna gel krema za obraz 70 ml
    Klairs Fundamental Water Gel Cream, 70 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Klairs Fundamental vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree 400 ml
    Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Lavera Pure Beauty lahki vlažilni fluid 50 ml
    Lavera Pure Beauty, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Lavera Pure Beauty je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože matira oži razširjene pore učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Faith In Nature Grapefruit & Orange naravno tekoče milo za roke 400 ml
    Faith In Nature Grapefruit & Orange, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Grapefruit & Orange nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Faith In Nature Coconut vlažilni šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Faith In Nature Coconut, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Faith In Nature Dragon Fruit revitalizacijska maska za poškodovane lase 300 ml
    Faith In Nature Dragon Fruit, 300 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Faith In Nature Dragon Fruit predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz lasem daje čudovit vonj Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Faith In Nature Wild Rose regeneracijski šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Faith In Nature Wild Rose, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Wild Rose učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Faith In Nature Avocado negovalni šampon za vse tipe las 400 ml
    Faith In Nature Avocado, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Avocado učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje SLS veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Ambientair Lacrosse Orchid pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Orchid, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Orchid z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Chilly Soothing pomirjajoči gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Soothing, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Chilly Soothing zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Omorovicza Soothing Shave krema za britje s hladilnim učinkom 150 ml
    Omorovicza Soothing Shave, 150 ml, izdelki za britje za ženske, Pripravek Omorovicza Soothing Shave lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože. Lastnosti: zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • Omorovicza Face Glow samoporjavitveni losjon za obraz 50 ml
    Omorovicza Face Glow, 50 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Face Glow vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Omorovicza Glam Glow samoporjavitvena emulzija za telo in obraz 150 ml
    Omorovicza Glam Glow, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Glam Glow vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo koži nudi naravno zlatorjavo barvo učinek sončenja je naraven Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Ambientair Lacrosse Pure Oxygen pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Pure Oxygen, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Pure Oxygen z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair Lacrosse Wood & Tonka nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Ambientair Lacrosse Wood & Tonka, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse Wood & Tonka spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ambientair Lacrosse White Musk nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Ambientair Lacrosse White Musk, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse White Musk spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Avène Tolérance Control pomirjajoči in obnovitveni balzam 40 ml
    Avène Tolérance Control, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène Tolérance Control bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avène Tolérance Control obnovitvena krema za pomiritev kože 40 ml
    Avène Tolérance Control, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Tolérance Control bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ARTDECO Full Waves Curling maskara za privihanje in učvrstitev trepalnic odtenek Black 10 ml
    ARTDECO Full Waves Curling, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Full Waves Curling daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio krepilni serum proti izpadanju las 100 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Klorane Quinine & Edelweiss Bio lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč prodira v lasno strukturo in jo krepi lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe lase. Ne spirajte.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio krepilni balzam za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 200 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Quinine & Edelweiss Bio zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: olajša razčesavanje las preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Klorane Mango intenzivna hranilna maska za lase 150 ml
    Klorane Mango, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Mango predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik
  • Sylveco Face Care Calendula nežna čistilna pena za obraz 150 ml
    Sylveco Face Care Calendula, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sylveco Face Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera losjon za po sončenju v pršilu 150 ml
    Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo zmanjšuje žgoč občutek in srbenje pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood dišeča sveča Cream Jar 142 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut hranilno olje za lase 100 ml
    Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo popravlja poškodovano strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Apivita My Color Elixir barva za lase brez amoniaka odtenek 4.0 Brown
    Apivita My Color Elixir, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Apivita My Color Elixir daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase enostaven in hiter nanos v udobju doma Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Sylveco Body Care Herbal dezodorant roll-on brez aluminijevih soli 50 ml
    Sylveco Body Care Herbal, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Navodilo za uporabo: Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Vianek Anti-Dandruff hranilni šampon proti prhljaju 300 ml
    Vianek Anti-Dandruff, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vianek Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče lase pušča mehke odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl večnamensko olje z bleščicami 100 ml
    Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži hrani in neguje kožo lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo popravlja poškodovano strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • NEONAIL LED Lamp 36W/48 LED lučka za gel nohte 1 kos
    NEONAIL LED Lamp 36W/48, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Svetilka vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda. Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte moderen dizajn
  • Sylveco Face Care Regenerating regeneracijski serum za problematično kožo, akne 30 ml
    Sylveco Face Care Regenerating, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sylveco Face Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Wella Professionals Eimi Dynamic Fix lak za lase za fleksibilno učvrstitev 500 ml
    Wella Professionals Eimi Dynamic Fix, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Eimi Dynamic Fix bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk enostaven in hiter nanos dolgotrajen učinek ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh